برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : مردم بي دفاع غزه
شبنم ايراني
2009/01/18, 13:13
تا بحال براي كمك به مردم بي دفاع غزه چه كار كرده ايد؟آيا اصلا به فكر آن مردم مظلوم وبي دفاع بوده ايد؟يا همش مشغول كارهاي خودتان بوده ايد و از كنار اين مسئله به راحتي عبور كرده ايد؟من بعنوان يك زن البته اگر ريا نشود يك گردنبدند داشتم كه هديه دادم
یه ضرب المثلی هست که میگه چراغی که به خونه رواست به مسجد حرومه
بهتره ما دورو بر خودمون را نگاه کنیم ... اگه نیازمند ندیدیم بعد میتونیم به دورترها کمک کنیم
پیامبر هم گفته که در کمک و انفاق باید اول به خویشاوندان ، بعد همسایگان و به همین ترتیب کمک کنیم
شبنم ايراني
2009/01/18, 21:02
اما اونا مسلمونند و دارن كشته ميشن بايد همينطور ساكت نشست و هيچ كاري نكرد بخاطر اينكه در اطراف ما كساني به كمك مالي نياز دارن خودت رو يك روز بذار جاي اونا آيا مردونه در اونصورت از كسي توقع كمك نداشتي؟؟؟؟
اگر ببيني يك مسلمان دچار گرفتاري شده اگه خاموش بنشيني گناه است اون هم دچار چنين گرفتاريي
يك كار ديگه بكن چند روز غذا نخور /در سرما راه برو /توي يك چادر زندگي كن/آتش و صداي گلوله ها هم پيشكش!!!
همه این بدبختیا که میبینی دورو بر خودمون هم هست... بهتره اول دورو بر خودمون رو اصلاح کنیم... اگه دیگه بدبختی دورو بر خودمون نبود به بقیه هم کمک کنیم
ببخشید ولی اگه من میلیاردر هم بودم یک قرون کمک نمیکردم، میدونی چرا ؟
اینا همش سیاسته. مقصر اصلی تمام این اتفاقات خود حماس هست. وقتی الکی ور میدارن موشک میزنن اون ها هم نمیگن خب دستتون درد نکنه ! اون ها هم جواب میدن.
در ضمن تویه همین شهرهای خودمون هم کلی آدم هست که نیاز به کمک داره. مردم خیلی کم مشکل دارن، بعد تمام تلویزیون و خیابون ها رو کردن غزه.
ماها اکه ادعا میکنیم مسلمونیم، باید قبول کنیم که در اجرای قوانین اسلام 50% عربستان هم نیستیم. ولی عربا چیکار کردن ؟ هیچی.
ایران هم برای این اینقدر غزه غزه میکنه، چون دشمن آمریکاسو آمریکا هم داره از اسرائیل حمایت میکنه.
اگه میگیم مردن بی دفاع غزه دارن کشته میشن، باید این رو هم بگیم که حماس فقط به مناطق نظامی موشک نمزنه، اون ها هم مناطق مسکونی رو هدف قرار دادن.
کلا من بیخیال این قضایا هستم، اصلا هم بهشون فکر نمیکنم ...
شبنم ايراني
2009/01/19, 16:56
حالا كه ديگه تموم شد محمدياش صلوات:yes::yes::yes::yes:
http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/aiw/hi.gif
اینا همش سیاسته. مقصر اصلی تمام این اتفاقات خود حماس هست. وقتی الکی ور میدارن موشک میزنن اون ها هم نمیگن خب دستتون درد نکنه ! اون ها هم جواب میدن.
شما همون بی خیال شی فکر کنم بهتر باشه.
منم تا حدودی با احسان موافقم، فقر تو مملکت ما داره بیداد میکنه، اول باید به همسایه ها رسید بعد به دورتر ها. (هرچند ما به همون همسایه ها هم نمیرسیم!)
اما کمک کردن به اون ها هم به عنوان مسلمون کار درستیه اما وظیفه مهمترش رسیدگی به نزدیک تر هاس.
اصلا می دونستید این جنگ رو خوده مردم غزه شروع کردند!
من یک کلیپ دیدم که یک نفر از همین سربازان غزه ای بود که دست یک بچه رو گرفت برد که بجنگه که از اون به عنوان محافظ استفاده می کنه.
بعدش میاند و میگند اسرائیلی ها فلاند.
در آخر بحث در این زمینه اشتباهه.
خدا توی قرآن خیلی اشاره کرده که کمک کنید به مستضعفان و نیازمندان. شما هم کمک کنید ولی مطمئن باش که به کی داری کمک می کنی.
vBulletin® v4.0.7, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.