برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : زنان پر حرفترن يا مردان
شبنم ايراني
2009/01/18, 12:39
با يك نگاه كوچك در اين تالار و تالارهاي ديگر :ميفهميم كه اصلا زنها طفلكيها حرف نميزنند فقط اسمشان بيچاره ها بد دررفته:D:))
رنها بیشتر حرف میزنند.. کمتر مینویسند ;)
شبنم ايراني
2009/01/18, 21:27
يك نوسينده ي خوب كسي كه بتونه خوب حرف بزنه و كلمه ها رو خوب در كنار هم قرار بده و گرنه نويسنده نيست پس مردها خوب مينويسند و خوب حرف ميزنند اما زنها طفلكيها :hands::hands::hands:
japelgroup
2009/01/21, 20:32
سلام
اگه اجازه بدین من هم تو این پست مطلبی رو بگم :
به نظر من اگه سوژه ای خوب و دل انگیز برای خانوم ها تهیه بشه ؛ در حرف زدن و اظهار نظر کردن بسیار پرانرژی و
خستگی ناپذیر ظاهر میشن . در غیر اینصورت هم البته این انرژی رو در جایی دیگه و مبحثی دیگه صرف میکنن .
بعنوان مثال میتونم به سوژه هایی چون : طلا و جواهرات - کیف ، کفش و لباس - پرده و مبلمان - سفر به کیش و
دوبی - دوست پسر و شوهر - خانوم های پر فیس و افاده ی فامیل و آشنا - و .... اشاره کنم .
آوردن این سوژه ها توسط من دلیلی بر ناپسند شمردن این مباحث نیست و اتفاقا برای خود من هم گاهی اوقات
میتونه جالب باشه . اینو گفتم که جایی برای سوئ تفاهم نمونه .
در مورد حضورم در این پست که در اصل گفتگو های زنانه س ، باید بگم ؛ غالبا ما آقایون از مباحث صرفا زنانه
خوشمون میاد . ورود به هر جای مختص خانوم ها برای ما جالب و هیجان انگیزه و هر چی امکان ورودمون
محدود تر بشه ، انگیزه هامون برای سرکشی و رفع کنجکاوی بیشتر میشه .
در هر حال به خاطر این جسارت صادقانه ، از همه خانوم های فروم عذر میخوام .
با آرزوی بهترین ها . . .
يك نوسينده ي خوب كسي كه بتونه خوب حرف بزنه و كلمه ها رو خوب در كنار هم قرار بده و گرنه نويسنده نيست پس مردها خوب مينويسند و خوب حرف ميزنند اما زنها طفلكيها
قبول دارم حرفتونو پس مردا خوب حرف ميزنن ولي زياد حرف نميزنن
زنها علاوه بر اينكه خوب هم حرف نميزنن زيادم حرف ميزنن!
حله؟
قدرت مرد در بازو
قدرت زن در فکشون
به نظر من زنها موجوادتی شیرن هستن که اگر قرار اونها زیاد حرف نزن کی قرار حرف بزنه بس جه خوب که همیسه مردها ساکت باشن و نق نزن و فقط زنهای عزیز حرف بزنن:p
بعضی از زنها یا حرف نمی زنن یا موقعی هم که حرف میزنن خونه اون مردو خراب میکنن
ولی مردا موقعی که حرف میزنن با اون حرفشون دنیارو زیره رو میکنن!
البته سو تفاهم نشه بعضی از خانوما رو میگم
ode_girl
2009/08/10, 04:55
از نظر علمی و کلی ثابت شده که آقایوون توانایی استفاده ی درست و به جا از نعمتی خدادادی به نام فک را ندارن بنابراین کم حرف میزنن و خانم ها مجبورن زحمت آقایوون و بکشن واسه همین بانوان عزیز پر حرف به شمار می آیند ....;)
lord2000
2009/09/10, 10:28
از نظر علمی و کلی ثابت شده که آقایوون توانایی استفاده ی درست و به جا از نعمتی خدادادی به نام فک را ندارن بنابراین کم حرف میزنن و خانم ها مجبورن زحمت آقایوون و بکشن واسه همین بانوان عزیز پر حرف به شمار می آیند ....;)
:))
علمی !!!!!!
خانم ها و نقش اون ها در جامعه محترم
اما اگر مقداری مطالعه داشته باشید و اون رو بتونید به ذهن بسپارید ابتکارات و اختراعات و مکتب های فلسفی و دینی و هنری رو میبینید که آقایون نقش اصلی یا اگر منصفانه بگیم اول و وسط و آخر اون بودند
متاسفانه حقوق زن ها در خیلی از جاها پایمال شده اما متاسفانه در خیلی از جاها هم که فضا برای اونها باز بوده نتونستن اثر مثبتی در تاریخ بزارن و فقط موردی بوده
دهن کجی و بازی دخترا بد و خوب و پسرا بد و خوب رو کنار بزارین
متاسفانه در جامعه ایران زن هویتش رو از مرد میگیره و اگر خانمی در این تالار مخالف اینه بهتره به خودش و دوستانش یه نگاهی بندازه و اگر واقعا جز استثنا ها بود و یا بودند که چه بهتررر بهشون هزاران تبریک می گم که دیگه جز اموال مرد محسوب نمی شن
hamta jan
2009/10/11, 14:07
اگر زنی بسیار صحبت کرد باید بدانیم که در پس تمامی عبارات او رازهایی نهفته که مردان تا سالهای مدیدی باید راه بپیمایند تا به رشته افکار آنها پی ببرند
meshki_payman
2009/10/12, 01:29
از نظر من زنها خیلی ** میزنن خیلی فک میزنن فقط بلدن غیبت کنن همین و بس
Photographer ghost
2009/10/12, 23:00
بستگی به زن و مرد از عوام باشند فقط حرف مفت میزنند. هر از گاهی هم چند کلمه ی مفید ممکن است در سخنان برخی از آنان پیدا شود اما اصل انسان در سکوت است سکوت بهتر از حرف مفت است انسان واقعی تنها وقتی که لازم است حرف میزند نه مثل من و امثال من که هر چی برآمد درآمد امیدوارم که ما به آن سطح از درک برسیم که بتوانیم سکوت انسان آگاه را بشنویم و خود نیز به سکوت درک و آگاهی آراسته شویم.
ولی توی این دوره زمونه اسم زنا بد در رفته دیگه مثل طلبه ها یا همون به زبان عوام آخوندا.انسان باید بود تا درک کرد.
Kamyar_22
2009/10/26, 21:31
در مجموع خانمها پر حرف ترند.
سلام به جمع دوستانه و صميمانه شما...............
گذشته اره......خانما پر حرف تر بودن................
ولي الان نه اصلا اينطور نيست.....................
اقايون پر حرف تر شدن....................
وقتي تو 1 مجلس بشينين متوجه ميشيد 1 اقا اينقدر حرف ميزنه كه تمام افراد خوابشون ميبره و يا مجلس رو ترك ميكنن
mostafard30
2010/05/05, 23:05
به نظر من فرقی نداره . بعضی از مردها خیلی پرحرفن . بعضی از زنها هم همینطور . یعنی زن و مرد فرقی نداره . هر کی متناسب با اخلاق و طبیعتش پرحرفه .
Mahdi_74
2010/05/05, 23:09
به نظر من هم خانمها پر حرف ترند.
HOSEIN_IRANI
2010/05/06, 13:41
بستگی داره به زن و مردش
hoomahshi
2010/07/05, 14:46
خانوما بيشتر حرف ميزنن:D
NaZmania
2010/07/05, 15:34
من كه از پسرا بيشتر پر حرفي ديدم:))
Kamyar_22
2010/07/05, 19:46
من كه از پسرا بيشتر پر حرفي ديدم:))
دیدن تو زشتی ، جلوت پر حرفی کردن یه وقت احساس ترشیدگی بهت دست نده !! :D:D
hoomahshi
2010/07/08, 17:09
مرد: خانوم ، تو روزنامه نوشته که مردها به طور متوسط در روز از پانزده هزار کلمه براي صحبت کردن استفاده ميکنند ولي زن ها از سي هزار کلمه . ديديت ثابت شد شما زنها بيشتر حرف ميزنين تا ما مردها؟
خانم : هيچ هم همچنين چيزي نيست . فوقش ثابت شده که ما هر حرف رو بايد دو بار بزنيم تا توي مخ شماها فرو بره …!
مرد: ببخشيد چي گفتي؟؟
Kamyar_22
2010/07/08, 17:26
خدائیش خانومها پرحرفترن .
به نظر من ، خانومها برای اینکه خودنمایی کنن ، پرحرفی میکنن .
hoomahshi
2010/07/08, 17:36
پرحرفتر هستن
ولي فكر نميكنم به خودنمايي ربطي داشته باشه:blink:
زن ها اصولا بهتر از فکشون استفاده می کنن
مرد: خانوم ، تو روزنامه نوشته که مردها به طور متوسط در روز از پانزده هزار کلمه براي صحبت کردن استفاده ميکنند ولي زن ها از سي هزار کلمه . ديديت ثابت شد شما زنها بيشتر حرف ميزنين تا ما مردها؟
خانم : هيچ هم همچنين چيزي نيست . فوقش ثابت شده که ما هر حرف رو بايد دو بار بزنيم تا توي مخ شماها فرو بره …!
مرد: ببخشيد چي گفتي؟؟
عالی بود این جای بسیار تشکر دارد:D
خانوم ها در طول شبانه روز به صورت عادی صحبت می کنن ، آقایون در طول شبانه روز در سکوت کامل به سر می برن اما یهو سر یه بحثی وا بشه ، 2 برابر تعداد کلماتی که یک خانوم در طول دو روز استفاده می کنه ، آريالا در عرض یک ساعت استفاده می کنه ،
مثه اینه که یه نفر غذا رو کم کم بخوره یکی هیچی نخوره یهو دو برابرشو بخوره !
واقعا اینطوریه پسری که به حرف می آد هیچی جلو دارش نیست ! :(:D
Who_Are_You???
2010/08/14, 22:02
نمیخوام یه کتاب داستان بنویسم الان که همه هیچی نفهن بعد بیا درستش کن
مرد و زن هر دو تا مثل همن در صورتی که خانوما در مورد لباس و جواهرات و دوست پسر و .... حرف میزنن ولی آقایون ببخشید داداش در مورد هر چیز چرت و پرت و سانسور می کنم و در هر جمله یک فحش بسیار شنیدنی بکار رفته میشه.نه اون فحشایی که خواهران میدن!!! به هر حال همه اینطوری نیستن ولی بیشترشون هستن.ولی خانوما رو اعصابن ببخشید خواهر من قسم میخورم اینقدر تند حرف می زنن که آدم سر درد میگیره حالا در مورد هر چی به من و تو چه.به هر حال ناراحت نشید.اگه ناراحت هستید آب سرد بخورید!!!
vBulletin® v4.0.7, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.