PDA

برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : کتاب الکترونیکی فارسی آموزش کامل مونتاژ سخت افزار كامپیوتر

Ehsan
2008/12/27, 16:21
کتاب الکترونیکی فارسی آموزش کامل مونتاژ سخت افزار كامپیوتر

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting (http://rapidshare.com/files/311397312/Learning-Computer-Assemble.zip)

دانلود کتاب الکترونیکی معرفی قطعات و آشنایی با Assemble کامپیوتر
Assemble کردن همان مونتاژ کردن قطعات سخت افزار کامپیوتر می باشد . در فصل اول این کتاب تمام قطعات سخت افزار کامپیوتر معرفی شده و در فصل های بعد هر یک را به همراه انواع آن به طور ساده و کامل بیان می نماید که بعد از معرفی طریقه مونتاژ را شرح می دهد . به دلیل اینکه کتاب به صورت کامل و در عین حال ساده بیان شده است مطالعه آن برای همه افرادی که با کامپیوتر سر و کار دارند مفید می باشد . شما با مطالعه این کتاب به طور کامل با تمام قطعات سخت افزاری و مونتاژ آن ها آشنا می شوید .

mahdizadeh
2009/01/29, 23:35
سلام. متشکر. جالب و کاربردی بود. یا علی

VafaNaseri
2009/11/24, 10:13
سلام اقا احسان من نمیتونم نوشته شما رو ببینم یا باز کنم حتی دانلود هم نمی شه من بهش احتیاج دارم اکه ممکنه منو رو راهنمایی کنید 09382748183ممنون از لطفتون ....چه چجوری باید از 2sheradاونو دانلود کنیم .........با تشکر

Ehsan
2009/11/24, 11:05
سلام اقا احسان من نمیتونم نوشته شما رو ببینم یا باز کنم حتی دانلود هم نمی شه من بهش احتیاج دارم اکه ممکنه منو رو راهنمایی کنید 09382748183ممنون از لطفتون ....چه چجوری باید از 2sheradاونو دانلود کنیم .........با تشکر
لینک تصحیح شد. مجددا تلاش کنید.