PDA

برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : [ترفند] آپدیت دائمی محصولات Kaspersky 7 بدون نیاز به Crack !

Ehsan
2008/12/08, 02:03
[Crack] کرک دائمی و همیشگی محصولات Kaspersky نسخه 7 (آپدیت به روز و دائمی)

امروز روشی را می خواهیم آموزش دهیم که نیاز به هیچ کرکی نداشته باشد و فقط با 1 کار ساده این عمل امکان پذیرد.

http://i36.tinypic.com/2qnxe3c.jpg

آموزش ترفند جهت آپدیت دائمی بدون نیاز به Crack :

1- در قدم اول Kaspersky شما باید fresh باشد و قبلا update نشده باشد و یا اگر هم update شده باشد، Key اکتیو شده ای می بایست روی آن نصب باشد.

2- اینترنت شما می بایست Offline باشد.

3- برنامه Kaspersky را کاملا Exit کنید.

4- به پوشه نصب Kaspersky بروید.

5- فایل bl.ppl و lic.ppl را پیدا کنید.

6- به ترتیب روی هر کدام از این فایل ها راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید.

7- در پنجره باز شده، قسمت Security را انتخاب کنید.

8- همانند شکل زیر برای گزینه Write، دسترسی Deny را تنظیم کنید. (اینکار باید برای تمام usergroup های کامپیوتر شما می بایست صورت بگیرد!)

http://i37.tinypic.com/vrwjh0.png

9- توجه داشته باشید که این عمل را می بایست بر روی هر دو فایل bl.ppl و lic.ppl اعمال کنید.

10- سپس به با توجه به محصول Kaspersky خود، یک Key را Add کنید.

تمام شد، از این پس دیگر شما مشکل Black List شدن را نخواهید داشت.

Ehsan
2008/12/08, 02:06
در صورتی که از گزینه Security را در property نمیبینید
میرین تو Folder Option، تو قسمت View، زیر Advanced Settings همون جایی که فایلهای Hide رو میتونین بیارین، فقط میرین آخر این قسمت که نوشته "Use Simple File Sharing" تیک این قسمت رو بردارین، تموم شد! حالا اگه رو هر فایلی کلیک راست کنین و برین تو Properties اون فایل میبینین که Security هم داره!

feredy
2009/04/25, 09:38
وقتي كه در قسمت security گزينه Write را deny تنظيم مي كنم پيغام Access is denied را مي دهد. لطفا راهنمايي كنيد

Ehsan
2009/04/26, 04:10
شما باید با سطح دسترسی administrator وارد شوید

feredy
2009/04/29, 17:24
من با سطح دسترسی administrator وارد می شوم ولی باز هم این پیغام رو میده لطفا راهنمایی کنید ضمنا من kasperSky 7 دارم. دقیقا مراحل شمارا انجام دادم ولی اول یه پیغام میده که این Permission داره تغییر میکنه آیا می خواهید ادامه دهید منم yes رو میزنم و پیغام Unable to save permission changes on bl.ppl و Access is denied رو میده

feredy
2009/04/29, 17:56
راهشو پیدا کردم اول باید در Seting در قسمت Service تیک Enable self - Defence رو برداریم.
دوم کلید فعلی رو حذف کنیم.
سوم آنتی ویروس رو Exit کنیم.
چهارم ادامه روش شما.
ممنونم