PDA

برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : چطوری دو کامپیوتر از یک مودم ADSL همزمان یا تکی استفاده کنه

mahbang
2008/10/10, 14:49
سلام به همه دوستان عزیز
قبلا ورود خودمو به این انجمن تبریک میگم :D

یک سوال دارم جان هرکی دوست دارید کمک کنید و شفاف جواب بدید

بنده یک مودم دی لینک DSL-322T دارم که دوتا خروجی USB و LAN داره
حالا چطوری میتونم از این مودم برای یک کامپیوتر دیگه همزمان و یا تکی استفادد کنم
ببینید من خودم تا صبحا استفاده میکنم و غیر اون وقت ندارم ولی دوستم (همسایمون)
شبا استفاده میکنم فاصله دوتامون تقریبا 5 متره از طریق پنجره میتونیم لینک بشیم
مودم تو خونه ما هست حالا من باید از LAN استفاده کنم یا USB و
اگه کامپوتر من خاموش باشه و مودم روشن اون میتونه از ADSL استفاده کنه لطفا راهنمایی کنید
این ارتباط میتونه تکی باشه یا همزمان

http://www.compsource.com/MSCS_IMAGES/EPICS/LARGE/11903171.JPG

خیلی خیلی تشکر میکنم

Ehsan
2008/10/10, 18:53
بخاطر فاصله فکر میکنم usb مشکل باشه. ولی از Lan میتونه استفاده کنه. البته معمولا user/pass شما که به adsl متصل میشید تک کاربره هست. یعنی دو کاربر همزمان نمیتونن با اون متصل بشند.
در حالت تک کاربره هم که سادست. دو تا کامپیوتر وصل میشند به مودم و هر کدام در زمان خاصی استفاده میکنند.

اگه بخواهید همزمان استفاده کنید باید کامپیوتر ها را شبکه کنید و یه کامپیوتر که نقش سرور را ایفا میکنه همیشه روشن باشه.

mostafard30
2010/09/25, 16:01
سلام دوست عزیز.متاسفانه پاسخ احسان جان قابل قبول نیست . ببین دوست من . مودم شما یک نوع روتره . پس می تونید بی نیاز به روشن بودن کامپیوترتون ، به دوستتون اینترنت بدید . راجب شیر کردن بین دو تا کامپیوتر هم باید بگم ، اگه پروتکل شرکتی که ازش اینترنت گرفتید ، pppoe باشه ، با کانفیگ درست مودم ، کافیه رو دو تا سیستمی که می خواید اینترنت داشته باشن ، آی پی از رنج مودم بزارید تا هر دو اینترنت داشته باشن.البته فراموش نکنید که گتوی رو همون آسی پی ورود به مودم بزارید . در ضمن dns هم بزارید.مثلا 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 . اگه جواب نگرفتید ، چک کنید که حتما nat مودمتون فعال باشه.

SheYdaee
2010/09/25, 16:16
از اصطلاحات تخصصي كمتري استفاده كنيد ... اين طوري افراد كم تخصص و ناشي هم مي تونن از اين اطلاعات استفاده كنند

Ehsan
2010/09/25, 19:25
از اصطلاحات تخصصي كمتري استفاده كنيد ... اين طوري افراد كم تخصص و ناشي هم مي تونن از اين اطلاعات استفاده كنند
سادش اینه که مودم را تنظیم میکنی که خودش به اینترنت متصل بشه. اونوقت وقتی که مثلا کابل لن را وصل میکنی به کامپیوتر ، اتوماتیک اینترنت هم داری و نیاز نیست کانکشن بسازی.

SheYdaee
2010/09/26, 02:04
سادش اینه که مودم را تنظیم میکنی که خودش به اینترنت متصل بشه. اونوقت وقتی که مثلا کابل لن را وصل میکنی به کامپیوتر ، اتوماتیک اینترنت هم داری و نیاز نیست کانکشن بسازی.

دست شما درد نكنه... ممنون

البته من به طور عملي اين كارا رو از كسي كه اولين بار پي سي و لپ تاپ رو شبكه كرد ياد گرفتم اما اصطلاحاتشو نميدونم

من بيشتر واسه بقيه افراد و مهماناني كه از اين تاپيك ديدن مي كنن گفتم