برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : اخبار داخلی
خب تو بخش فوتبال بین الملل یه تاپیک برای اخبار زدیم، اینجا برای فوتبال خودمون هم بزنیم.
موفق باشید :x
در گفت و گو با فارس
ياوري: آقاي ميثاقيان آينه شكستن خطاست
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: وقتي آقاي ميثاقيان تيم را تخريب مي كند بايد بداند كه آينه شكستن خطاست.
محمود ياوري در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره اين كه مربي و بازيكنان استقلال اهواز باخت ديروز مقابل استقلال تهران را به پاي او گذاشته اند، اظهار داشت: تنها تقصيري كه دارم اين است كه به خاطر تعهداتي كه به بازيكنان داشتم حاضر نشدم بيشتر تحمل كنم و بدون چشمداشت مالي اهواز را ترك كردم.
وي افزود: تمام بازيكناني كه در فهرست من بودند همه از شايسته ها بودند و خواهند بود، اين از هنر مربي است كه از بازيكنان خود بهترين استفاده را ببرد. ميثاقيان قبل از اين كه مسئوليت اين تيم را برعهده بگيرد شرايط اين تيم را مي دانست و مي توانست قبول نكند. او ابتدا سر مسائل مالي با آنها به توافق نرسيده بود و بعد قبول كرد به اهواز برود.
اين مربي ادامه داد: چطور زماني كه آنها در مشهد مقابل ابومسلم به تساوي مي رسند، ايشان مصاحبه مي كند و مي گويد تيم به خود باوري رسيده است اما بعد از آن هفته به يكباره تيم به عدم خودباوري مي رسد. او هماني است كه با لگد به در رختكن زد و به بازيكنان گفت برويد از ياوري شكايت كنيد.
ياوري با اشاره به انتقادهاي ميداودي اذعان داشت: هيچ بازيكني حق ندارد در رابطه با مسائل مديريتي اظهار نظر كند. ميلاد مثل فرزند خود من مي ماند و اين حرف ها را به حساب او نمي گذارم، او تحت تاثير ديگران اين حرف ها را مي زند. ميداودي همان بازيكني است كه خودم براي اولين بار او را به تيم اميد دعوت كردم.
ياوري تاكيد كرد : وي در ابتداي تمرينات با ما نبود، پس از كجا مي داند كه چه روز هايي را پشت سر گذاشتيم و چه بازيكناني را در اختيار گرفتم؟ من آبروي 37 ساله خود در مربيگري را از سر راه نياوردم كه جواني مثل ميداودي آن را زير سئوال ببرد.
سرمربي فصل گذشته برق شيراز تصريح كرد: با توجه به شناختي كه از اين بازيكنان داشتم، آنها را به خدمت گرفتم و تمامي آنها با هماهنگي شفيع زاده بوده است. اگر هم شماري از بازيكنان نظير يزداني، يوسفي، علوي و آذري به اين تيم نيامدند، به خاطر مسائل مالي بوده است.
وي با بيان اين كه به هر تيمي رفت از مربي سابق آن رخصت گرفت، اضافه كرد : سال 84 كه به استقلال اهواز آمدم از خاچاطوريان بابت تيمي كه بسته بود تشكر كردم و براي كار كردن در اين تيم با او تماس گرفتم . از ميثاقيان اين توقع را داشتم تا با من تماس بگيرد و بگويد حالا كه اهواز را ترك كردم چه مشكلي در اين تيم وجود دارد؛ اما او نه تنها اين كار نكرد، بلكه تيم خود را تخريب كرده و مشكلات را يه پاي من گذاشته است.
ياوري افزود: بايد به ميثاقيان بگويم كه برادر من، تو اولين كاري كه بايد انجام مي دادي اين بود كه روحيه بازيكنان تيمت را تقويت كني نه اين كه تضعيف كني. زماني كه من اهواز را ترك كردم تمام فهرست را پر نكرده بودم و اين فرصت را داشتي تا بازيكناني كه مي خواهي را جذب كني. آقاي ميثاقيان آينه شكست خطاست.
اين مربي با تجربه در پاسخ به اين سئوال كه بهتر نبود شرايط سختي مالي را تحمل مي كرد و تيم را خودش اداره مي كرد، گفت: وقتي من به شاگردم تعهدي مي دادم و عملي نمي شد كار كردن فايده اي نداشت . من طبق قول شفيع زاده به بازيكنان خود قول خانه داده بودم؛ اما اين قول عملي نشد. سال گذشته در شرايطي كه تيم برق هئيت مديره و مدير عامل نداشت اين تيم را با جوانان بومي ساختم و اگر امسال اين تيم به موفقيت رسيد، بخشي از آن شامل كارهاي سال گذشته هست و الان هم دوست دارم محمد عباسي در كارش موفق شود. همين طور كه مي خواهم استقلال اهواز موفق شود و اين تيمي است كه خودم ساختم.
ياوري اذعان داشت : اگر خودم هدايت اين تيم را بر عهده داشتم امكان نداشت با شش گل از استقلال تهران شكست بخورد، البته كه ميثاقيان مرد روزهاي سخت است؛ اما او از بازيكنان خوب خود استفاده نكرد. نمي دانم چرا از بازيكناني كه من به اين تيم آورده ام انتقاد مي كنند در حالي كه همان ها چهار گل اين تيم را در فصل جاري به ثمر رسانده اند.
وي در مورد اين كه گفته مي شود در فصل نقل و انتقالات فقط مهاجم جذب شده است، عنوان كرد: اين بي انصافي است. شكرون، وزيري و فعال تنها مهاجمان اين تيم هستند و ميلاد هم در تيم ملي در نقش هافبك راست بازي مي كند. آنها از كدام مهاجم اضافه مي گويند؟ 21 روز مسابقات تعطيل شده بود چرا در اين مدت به جاي تعطيلي هفت روزه نقاط ضعف اين تيم بر طرف نشده است؟
ياوري در پايان خاطر نشان ساخت : من در كسب اين نتيجه هيچ تقصيري ندارم و اميدوارم ميثاقيان براي مشكلات تيم خود حقايق را مطرح كند.
در فرودگاه اهواز رخ داد
درگيري لفظي بازيكنان استقلال اهواز به دليل انگ تباني
خبرگزاري فارس: بازيكنان استقلال اهواز شب گذشته بعد از حضور در فرودگاه اهواز با يكي از هواداران خود به درگيري لفظي پرداختند.
به گزارش خبرگزاري فارس، شكست سنگين تيم استقلال اهواز مقابل استقلال بي ترديد باعث مي شود در روزهاي آينده در تمرينات اين تيم مشكلاتي به وجود آيد. در همين راستا شب گذشته كه اين تيم به اهواز بازگشت، يكي از هواداران در فرودگاه به يكي از بازيكنان تيم به شدت انتقاد كرد و ضمن گلايه از او و تيم بابت بازي ضعيف مقابل استقلال، اين تيم را به تباني با حريف متهم كرد.
ميلاد ميداودي با ديدن اين صحنه موضع گيري كرده و در پاسخ به اين هوادار مي گويد كساني كه چنين طرز تفكري در مورد باخت ما دارند فوتبال را نمي فهمند، چون دليلي ندارد ما در هفته پنجم دنبال تباني باشيم. نه استقلال براي قهراني به اين سه امتياز لازم داشت و نه در حال سقوط بود كه ما بخواهيم ببازيم.
اين مهاجم در ادامه از اين كه در 2 سال گذشته كسي در اهواز بابت نتايج خوب تقدير نكرد و حالا با يك شكست همه انتقاد مي كنند، گلايه كرد.
با نظر هئيت مديره
واعظ آشتياني مدير عامل باشگاه استقلال تهران شد
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون دوچرخه سواري با نظر اعضاي هئيت مديره استقلال به عنوان مدير عامل باشگاه انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، با تشكيل جلسه امروز اعضاي هئيت مديره باشگاه استقلال و با نظر اكثريت آرا، امير واعظ آشتياني مدير عامل جديد استقلال شد.
در جلسه امروز كه با حضور زريبافان برگزار شد هئيت مديره اين باشگاه با بررسي نظرات و گزينه هاي مختلف سرانجام امير واعظ آشتياني را به اين سمت منصوب كردند.
علي فتح ا...زاده روز چهارشنبه از سمت مديرعاملي بركنار شد.
قريب در گفت و گو با فارس:
ناتواني اقتصادي مديريت سابق باشگاه استقلال مشخص بود
خبرگزاري فارس: مدير عامل سابق باشگاه استقلال تهران گفت: با وجود شعارهايي كه در 2 سال اخير داده شده بود اوج ناتواني در مسائل اقتصادي در هفته هاي نخست ليگ به چشم آمد.
محمدحسين قريب در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره تغييرات انجام شده در باشگاه استقلال از سوي رئيس مجمع اظهار داشت: اين باشگاه امسال وضعيت نامطلوبي را از نظر نتيجه داشت و در سراشيبي قرار گرفته بود. نتيجهها به هيچوجه براي هواداران و كارشناسان مورد قبول نبود، بنابراين براي خارج شدن از اين وضعيت بايد چاره اي انديشده ميشد.
وي با بيان اينكه معمولا در تيم هاي بزرگ ايجاد شوك براي اخذ نتيجه جواب داده است، افزود: هميشه ايجاد شوك در تيم هاي بزرگ جواب داده و خواهد داد و به نظرم تغيير مديريت در باشگاه استقلال شوك مثبتي بود و لازم بود كه انجام شود.
قريب اضافه كرد: آقاي زريبافان در بهترين موقع اين تغيير را انجام داد و با اين شوك ميتوان گفت وضعيت باشگاه به شرايط تعادل نزديك تر ميشود، چون در حال حاضر اين تيم از كادر فني و سرپرستي خوبي برخوردار است. بازيكنان هم داراي قابليت هاي فني بسيار خوبي هستند.
مدير عامل سابق استقلال تصريح كرد: نمونه اين تغيير و تحول در بازي روز گذشته مشخص شد و قطعا در روزهاي آتي نيز تاثير خود را ميگذارد. مطمئن هستم در نيم فصل دوم استقلال نتيجه بهتري خواهد گرفت.
وي در مورد اينكه بعضيها بركناري فتح ا... زاده در شرايط كنوني را نامناسب دانسته اند، اظهار داشت: ديدگاهها در اين مورد متفاوت است. مجموعه باشگاه به خصوص در بخش اقتصاد بسيار ضعيف عمل كرد و به لحاظ فني نيز سال گذشته تيم بدترين نتيجه را كسب كرد. در فصل جاري نيز در چند هفته نخست بدترين نتيجه را داشت.
قريب با اشاره به اينكه در باشگاهي مثل استقلال مدير بايد توانايي در آمدزايي را داشته باشد، ادامه داد: متاسفانه در اين 2 سال با وجود شعارهاي زيادي كه داده شد در هفته هاي نخست ليگ اوج ناتواني در درآمدزايي به چشم آمد. هفت هفته از ليگ گذشته ولي اين تيم هنوز در جذب اسپانسر ناموفق بوده است.
اين مدير اذعان داشت: مطالبات بازيكنان هنوز پرداخت نشده و همه اين مسائل در نتيجه نگرفتن تيم تاثير گذار است. بنابراين به لحاظ كارشناسي اين تغييرات را مثبت ميدانم و اين ميتواند عاملي باشد براي اينكه مديريت در باشگاه استقلال غير سنتي و حرفه اي شود.
قريب افزود: متاسفانه در طي اين 2 سال مديريت سنتي و فاقد توانايي حرفه اي در اين باشگاه حاكم بوده است.
وي در پاسخ به اين سوال كه خود قصد بازگشت به استقلال را ندارد، گفت: با توجه به اشتغالات فراوان در حوزه هاي دانشگاهي و پژوهشي قادر نيستم در خدمت استقلال باشم، ولي اميدوارم اين تغييرات به زودي باعث شود تا استقلال به اوج بازگردد و اين باشگاه در عرصه ليگ قهرمانان آسيا موفق شود.
قريب در پاسخ به اين پرسش كه مديريت احتمالي واعظ آشتياني در استقلال را چطور مي بيند، گفت: او از مديران ورزشي به شمار مي رود و نتايج كسب شده در فدراسيون دوچرخه سواري گوياي اين نكته است.
وي خاطر نشان ساخت: او روابط خوبي با سازمان ورزش و دولت دارد و همين امر مي تواند موجب خارج شدن استقلال از وضعيت كنوني شود. وي گزينه مناسبي براي مدير عاملي استقلال است.
تيم استقلال در دوره مديريت قريب روزهاي خوبي را پشت سر گذاشت و توانست در سال 84 به مقام قهرماني در ليگ برتر دست پيدا كند.
در گفت و گو با فارس
مرادي: شرافتم از قضاوت در جام جهاني مهمتر است
خبرگزاري فارس: داور بين المللي فوتبال گفت: از قضاوت در جام جهاني انصراف دادم، چراكه خانواده و شرافتم اهميت بيشتري دارد.
مسعود مرادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: براي كناره گيري از جام جهاني دلايلي داشتم كه مهمترين آن اتفاقاتي بود كه بعد از ديدار پرسپوليس و مس رخ داد. صحبت هايي نقل شد مبني بر اينكه بعد از قضاوت در المپيك شانس حضور در جام جهاني را ندارم و در مجموع از سوي عزيزاني كه دستي بر آتش داوري دارند جو خوبي به وجود نيامد.
وي افزود: در المپيك بسيار موفق بودم و مسابقه پرسپوليس و مس اولين ديداري بود كه در ايران بعد از المپيك سوت ميزدم. انتقاد را ميپذيرم؛ اما متاسفانه بعد از اين ديدار از نظر اعتقادي، فني و شخصيتي فشار و تخريب زيادي عليه من شد و برخوردي كه با من صورت گرفت حتي با كاروان ورزشي ايران در المپيك ايران انجام نشد.
مرادي تاكيد كرد: رفتن به جام جهاني برايم كاري سخت و پرخطر شده بود، اگر چه قضاوت در اين رقابت ها آرزوي هر داوري است؛ اما برايم مسائل اخلاقي، شخصيتي، فرهنگي و امنيت جاني بسيار مهمتر از مسائل ورزشي است.
داور بين المللي فوتبال ايران خاطر نشان كرد: يك روز قبل از قضاوت من در كويت در شهر مشهد و مسابقه پرسپوليس و پيام عليه من و رئيس كميته داوران فحاشي ميكنند آن هم در ماه مبارك رمضان و در حالي كه من در ايران حضور نداشتم.
وي ادامه داد: در ورزشگاه آزادي نيز صندلي و بطري به طرفم پرتاب كردند و مورد فحاشي قرار گرفتم. مدير عامل باشگاه پرسپوليس در يك برنامه زنده به تماشاگران خود حق ميدهد كه عليه اشتباه داوري واكنش نشان دهند و اين را حق هواداران خود ميداند. من كه معتقدم اشتباه نكردم؛ اما اگر داوري اشتباه كرد آيا بايد چنين عكس العملي نسبت به وي نشان داده شود؟ امنيت خانواده ام به خطر افتاد.
مرادي با اشاره به مديريت سازمان تربيت بدني بر دو باشگاه استقلال و پرسپوليس عنوان كرد: سازمان متولي اين دو باشگاه است و بايد بر كار مديران استقلال و پرسپولس نظارت كند. شخص علي آبادي بايد جوابگوي اين مسئله باشد كه مدير يك باشگاه چنين جوي را در جامعه به وجود ميآورد. شرافتم برايم خيلي اهميت دارد.
تنها داور ايراني حاضر در المپيك پكن ادامه داد: هادي دزفولي در برنامه زنده تلويزيوني ميگويد من ژن داوري ندارم و اين بامزه ترين لطيفه سال است كه شنيدهام. تمام اين برخوردها به اين دليل صورت ميگيرد كه من نامزد قضاوت در جام جهاني بودم. من ايشان را پيشكسوت خود نميدانم و فقط از نظر سني به او احترام گذاشتم. زيرا ايشان مرا تخريب كرد.
مرادي افزود زماني كه در كويت قضاوت ميكردم تلويزيون دبي اسپورت از قضاوت تيم داوري ايراني تمجيد كرد؛ اما در كشورم يك روز قبل عليه من ناسزا گفتند. من نميگويم مرادي را لاي پر قو بخوابانيد. حتي اگر به عقيده برخي با بخت و اقبال بلند شانس حضور در جام جهاني را پيدا كرده ام اين يك موفقيت ملي است چرا با اين تنگ نظري ها اين موفقيت ها را ناديده ميگيرند؟ من در اجلاس فيفا كه در سوئيس تشكيل ميشود شركت خواهم كرد؛ اما مدارك لازم را براي شركت در آزمون با خود نخواهم برد، زيرا ديگر نميخواهم در جام جهاني قضاوت كنم.
مرادي در خصوص اينكه چنين رفتاري باعث خواهد شد كه شايعه شود او از فهرست داوران جام جهاني كنار گذاشته شده است، گفت: در حالي انصراف ميدهم كه يكي از داوران برتر المپيك بودم. در سايت فيفا ميتوانيد اين مطلب را ببينيد. ضمن اينكه اشكالي ندارند كه برخي چه ميخواهند بگويند. زماني كه بن همام رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا گفت هنوز داوري براي جام جهاني انتخاب نكرديم حرفش درست بود زيرا هشت داور آسيايي هنوز نيز با يكديگر رقابت دارند و نسبت به داوران ديگر در آسيا برتري دارم.
مرادي تاكيد كرد: شايد برخي تمايل داشتند تحت هر شرايطي قضاوت كنند؛ اما من شرافت و اعتبارم و آرامش خانواده ام برايم از هر چيزي مهم تر است. براي جامعه داوري ايران آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم داوري ايران هر روز پيشرفت كند.
وي ادامه داد: هيچ كمبودي احساس نميكنم و در حالي كه از قضاوت در جام جهاني انصراف دادم كه هنوز شانس قضاوت در اين رقابت ها را داشتم. پس از اين مصاحبه، هر اظهار نظري كه از سوي افراد انجام شود نظرات شخصي آنها خواهد بود.
http://media.farsnews.com/Media/8504/Images/jpg/A0207/A0207306.jpg
با قرادادي يك ساله
انصاريان به استقلال اهواز پيوست
خبرگزاري فارس: مدافع فصل گذشته تيم فوتبال استيل آذين تهران با تيم استقلال اهواز قراداد رسمي يك ساله امضا كرد
به گزارش خبرگزاري فارس، سرانجام پس از حرف و حديث هاي مختلف در مورد علي انصاريان اين بازيكن با باشگاه استقلال اهواز به توافق رسيد.
اين مدافع روز گذشته براي اولين بار در تمرينات تيم خوزستاني شركت كرد.
وي قرارداد خود را با اين تيم 25 شهريور به ثبت رساند، با اين حال تا 2 هفته آينده نمي تواند در ليگ برتر به ميدان برود.
گفته مي شد انصاريان كه سابقه بازي در تيم هاي پرسپوليس و استقلال تهران را دارد، قصد دارد در تهراتن به فوتبال خود ادامه دهد؛ اما در نهايت به اهواز رفت.
http://media.farsnews.com/Media/8606/Images/jpg/A0325/A0325249.jpg
/هفته هشتم ليگ برتر فوتبال/
مظفري زاده ديدار پرسپوليس و پگاه را قضاوت مي كند
خبرگزاري فارس: اسامي داوران هفته هشتم مسابقات ليگ برتر فوتبال از سوي فدراسيون اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، كميته داوران فدراسيون فوتبال اسامي داوران هفته هشتم ليگ برتر را به شرح ذيل اعلام كرد:
پنجشنبه 4/7/87
پرسپوليس تهران – پگاه گيلان* 20* آزادي – تهران
سعيد مظفري زاده – رضا سخندان – داود رفعتي – عليرضا فغاني
فولاد مباركه – فولاد خوزستان * 20* ذوب آهن – فولاد شهر
محسن تركي – محسن فريماني – حميد غمزه – محمد كماني
صباباطري – پيام خراسان * 20* يادگار امام (ره) – قم
رحيم مهرپيشه – حسين خانبان – صفدر احمدي – جواد شرفي
پاس همدان – ذوب آهن اصفهان * 20* قدس – همدان
قاسم واحدي – جواد تقي پور – علي پارسافر – محمد ملكي
ابومسلم خراسان – مقاومت شهيد سپاسي* 30/20* ثامن الائمه – مشهد
هدايت ممبيني – عليرضا كهوري – محبت رضايي تبار – سعيد فتاحي
برق شيراز – مس كرمان * 30/19* حافظيه – شيراز
احمد صالحي – مسعود فرح نيا – رسول استادزاده – روح اله ارشادي
استقلال اهواز – پيكان * 20* تختي – اهواز
نويد مظفري – حسين عباسي – غلام آموزگار – رسول احمدي
*شنبه 6/7/87
استقلال تهران – راه آهن * 20* آزادي – تهران
عليرضا فغاني – حسن كامراني فر – رسول فروغي – سعيد مظفرزاده
*يكشنبه 7/7/87
ملوان بندر انزلي – ساپيا * 20* تختي – انزلي
يدا... جهانبازي – مجيد شمس – سعيد زارع – فرشيد افشار
http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0474/A0474393.jpg
با عدم حضور در تمرين استقلال قوت گرفت
احتمال غيبت طالب لو در دربي سرخابي ها
خبرگزاري فارس: نزديكان باشگاه استقلال تهران از مصدوميت شديد دروازه بان اين تيم و احتمال عدم حضور وي در ديدار مقابل پرسپوليس خبر دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس، وحيد طالب لو و مجتبي جباري از جمله بازيكنان غايب در جلسه تمريني روز گذشته استقلال بودند و مسئولان باشگاه هيچ پاسخ شفافي در مورد علت غيبت آنها اعلام نكرند.
پس از بوجود آمدن ابهام در خصوص حاضر نشدن 2 بازيكن نامبرده، خبرها و شايعات زيادي در جلسه تمريني شنيده شد و چند تن از نزديكان باشگاه خبر دادند كه وي از ناحيه دست به شدت مصدوم شده و بيش از 20 بخيه خورده است. به احتمال زياد اين دروازه بان به دليل شدت جراحت در ديدارهاي بعدي آبي پوشان برابر تيم هاي راه آهن و پرسپوليس به ميدان نمي رود.
كادر پزشكي استقلال تهران هيچ اظهار نظري در اين زمينه نكرده اند و به نظر مي رسد مصدوميت دست طالب لو كاملاً جدي است.
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0507/A0507531.jpg
شايعه قهر به خاطر پاس نشدن چك فتحا...زاده
بازيكنان استقلال به عدم حضور جباري در تمرين اعتراض كردند
خبرگزاري فارس: عدم حضور مجتبي جباري در تمرين استقلال به بهانه احتمالي پاس نشدن چك، موضع گيري برخي از نفرات را به همراه داشت.
به گزارش خبرگزاري فارس، گفته مي شود مجتبي جباري به دليل آنكه بخشي از مبلغ پيش قردادش به او پرداخت نشده از حضور در تمرينات تيم استقلال خودداري كرد.
وي يك فقره چك از علي فتح ا...زاده مدير عامل سابق استقلال دريافت كرده بود كه پس از بركناري فتح ا...زاده اين چك را از جباري پس گرفتند.
بازيكن ملي پوش پس از اين اتفاق از حضور در تمرينات خودداري كرد و گفته مي شود تا زمان دريافت مطالباتش حاضر به شركت در
تمرين نيست.
غيبت هاي جباري باعث اعتراض برخي از بازيكنان استقلال شد و آنها با طعنه اعلام كردند، ظاهرا تمرين فقط براي شماري از بازيكنان است و برخي فقط براي بازي كردن به استقلال مي آيند.
http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0478/A0478480.jpg
اكبرپور: از سوي كميته انضباطي بخشيده مي شوم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به احتمال زياد كميته انضباطي محروميتم را ميبخشد.
سياوش اكبرپور در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره حضورش در كميته انضباطي اظهار داشت: در كميته انضباطي توضيحاتم را به مسئولان ارائه كردم و فكر نمي كنم مشكلي وجود داشته باشد.
وي افزود: اين طور كه شنيده ام قرار است محروميتم بخشيده شود و به جاي سه جلسه همان يك جلسه اي كه مقابل استقلال اهواز نبودم را لحاظ كنند.
سياوش اكبرپور به دليل لگد زدن به حميد سرآباداني در جريان بازي با تيم صبا باتري از سوي كميته انضباطي با محروميت تا اطلاع ثانوي روبرو شد.
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0502/A0502752.jpg
پيوس در گفت و گو با فارس:
دي كارمو به درد مسابقات محلات تهران ميخورد
خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق پرسپوليس گفت: ديكارمو نسبت به مهاجمان ايراني، فقط به درد مسابقات محلات تهران ميخورد.
فرشاد پيوس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي پرسپوليس مقابل ابومسلم را ديدم. معتقدم دو تيم در زدن گل خوب كار كردند و فوتبال هجومي را سر لوحه كار خود قرار داده بودند.
وي افزود: با وجود گذشت 10 هفته، هنوز پرسپوليس در دفاع تيمي مشكل دارد. نميدانم چرا هر توپي به سمت دروازه آمد، يا گل شد يا ابومسلميها آن را هدر دادند. برخي به من ميگويند در انتقاداتم كمي تجديد نظر كنم؛ اما سرمربي شناختي از بازيكنان خود پيدا كرده است؟ چرا پس از 10 هفته هنوز به ارنج اصلي نرسيده است؟
فرشاد پيوس عنوان كرد: هدف از برگزاري تمرين، از بين رفتن نواقص است؛ اما نميدانم تفكرات كادر فني پرسپوليس چيست. مطمئنم پيرواني با داشتن اختيارات بيشتر، ميتواند مسائل دفاعي را بهتر حل كند.
مهاجم سابق تيم فوتبال پرسپوليس درباره مهاجمان گفت: خطري خاص به غير از علي كريمي در بازيكن نديدم. برايم سوال است كه با دادن 400 هزار دلار و هزاران دردسر براي به خدمت گرفتن دي كارمو، چرا در 20 دقيقهاي كه به ميدان مي آيد، مشكل بدني دارد.
وي افزود: شك ندارم نسبت به مهاجمان ايراني، دي كارمو بهترين گزينه براي مسابقات محلات تهران است تا با تلاش بيشتر بتواند، مانند برزيل گلزني كند.
پيوس خاطر نشان ساخت: با گرفتن چه مبلغي، از جان مايه ميگذاشتيم و قدر تمام توپ را در محوطه جريمه ميدانستيم. اكنون با چه پولي بايد دل خودمان و تيم بزرگ پرسپوليس را به مهاجماني ببنيدم كه بدون حساب و كتاب وارد ليگ برتر شدهاند. با اين وضعيت، اگر پرسپوليس به آسيا برود، آبروي فوتبال ايران و مهمتر از همه، پرسپوليس و هودارانش را خواهد برد
http://media.farsnews.com/Media/8707/Images/jpg/A0520/A0520940.jpg
سرمربي استقلال در كميته انضباطي حاضر شد
توضيح مقررات انضباطي به قلعه نويي
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران امروز در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال حاضر شد و قوانين انضباطي ليگ برايش تشريح شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي ساعت 16 امروز به همراه علي نظري جويباري سرپرست تيم در كميته انضباظي حاضر شد تا در خصوص مسايل دربي 65 توضيحاتي ارايه كند.
قلعه نويي پس از حضور در اين نشست عنوان كرد: بيشتر مباحث در خصوص بيژن كوشكي بود، ضمن آنكه برخي از قوانين انضباطي ليگ نيز برايم تشريح شد.
سرمربي استقلال در پايان مسابقه مقابل پرسپوليس با بيژن كوشكي درگير شده بود.
http://media.farsnews.com/Media/8707/Images/jpg/A0520/A0520811.jpg
/جام جهاني فوتسال - برزيل/
تيم فوتسال ايران با يك گل مغلوب برزيل شد
خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتسال ايران در ديدار مقابل تيم قدرتمند برزيل تنها با اختلاف يك گل شكست خورد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در اين ديدار كه امروز به ميزباني برزيل و از مرحله دوم گروهي جام جهاني فوتسال برگزار شد، ملي پوشان ايران با ارائه عملكردي قابل قبول و تنها با اختلاف يك گل مغلوب برزيل شدند.
شوماخر در دقيقه سوم تنها گل اين ديدار را به ثمر رساند.
شاگردان حسين شمس در حالي به اين نتيجه دست يافتند كه برزيل در ديدارهاي مرحله اول تمامي حريفان خود را با اختلاف گل بالا شكست داد.
مصطفي نظري دروازه بان تيم ايران در اين ديدار با درخششي خيره كننده بارها مانع از فروپاشي دروازه تيم ملي شد.
تيم ايران در مرحله دوم گروهي با برزيل، ايتاليا و اوكراين همگروه است.
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0494/A0494074.jpg
دايي: به كريمي براي عدم بازگشت به تيم ملي كمك ميكنم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: هافبك پرسپوليس تصميم خود را براي عدم حضور در تيم ملي گرفته است و من نيز وي را در اين راه ياري ميكنم.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم ملي ايران بعد از ظهر امروز در ديداري دوستانه در كمپ تيمهاي ملي با تساوي دو بر دو مقابل تيم پيكان متوقف شد.
علي دايي در پايان اين بازي دوستانه اظهار داشت: براي انجام بازي دوستانه با هدف و نيت خاصي پيكان را انتخاب نكرديم، بلكه ميخواستيم براي هماهنگي بازيكنان يك بازي دوستانه داشته باشيم كه يكي از بهترين تيمهاي ليگ برتر را برگزيديم.
وي ادامه داد: اين مسابقه در شرايط خوبي برگزار شد و بعد از 2 روز ريكاوري، اين ديدار دوستانه را برگزار كرديم؛ اما تمركز اصلي ما براي بازي با تيم ملي كره شمالي است.
دايي با اشاره به عملكرد بازيكنان عنوان كرد: بدون شك همه در شرايط خوبي هستند كه به اردوي تيم ملي دعوت شدند و من از عملكرد آنها راضي هستم. همه بازيكنان با توجه به آمادگيشان ميتوانند در ديدار با كره شمالي ما را همراهي كنند.
وي در باره اظهاراتش مبني بر عدم بازگشت علي كريمي به تيم ملي در زمان مربيگري وي گفت: علي كريمي پس از دعوتش به تيم ملي عنوان كرد كه نميخواهد براي اين تيم ملي بازي كند و تا زماني كه من هستم كريمي به تيم ملي دعوت نخواهد شد و اين امري كاملا طبيعي است. كريمي خودش اين تصميم را گرفته و من به ايده او احترام ميگذارم.
دايي تاكيد كرد: كمك ميكنم كه كريمي در تصميمش پافشاري كند. بنابر اين تا زماني كه من سرمربي تيم هستم وي به تيم ملي دعوت نميشود و طبق خواسته خودش او را در اين راه كمك خواهم كرد.
دايي در پاسخ به اين سوال كه با فشار مطبوعات كريمي را به تيم ملي فراخواند تاكيد كرد:هرگز چنين نبود. من هيچ وقت با فشار مطبوعات بازيكنان را به تيم ملي دعوت نميكنم. قبل از اين نيز در ديدار با كويت كريمي با بازوبند كاپيتاني تيم ملي وارد ميدان شد.
براي من همواره آمادگي بدني بازيكنان در اولويت است. هر بازيكني كه آماده باشد به تيم ملي دعوت ميشود. اگر كريمي در مقابل تيمهاي استقلال و ابومسلم همان عملكرد ضعيف در مقابل پگاه را ارايه ميكرد هرگز وي را به تيم ملي دعوت نميكردم.
دايي خاطرنشان كرد: توجهي به نتيجه اين بازي دوستانه برابر پيكان ندارم، زيرا مسابقه اصلي ما برابر كره شمالي است. شناخت خوبي از آنها داريم و چهار مسابقه اخير اين تيم را به خوبي آناليز كردهايم و نقاط ضعف وقوت آنها را ميدانيم.
وي در باره كنار رفتن علي كريمي از تيم ملي و احتمال دعوت شدن بازيكني جديد خاطرنشان كرد: براي ديدار با كره شمالي تيم خود را بستهايم و با همين نفرات به كار خود ادامه ميدهيم. بنابر اين هيچ بازيكن جديد به اردو اضافه نميشود. روي كريم باقري نظر مثبت داشتم وبراي حضورش در تيم ملي با او صحبت كردم؛ ولي متاسفانه مصدوم است.
سرمربي تيم ملي شايعه حضورش در جلسه تمريني روز گذشته سايپا را رد كرد و گفت: اين روزها من تيم ملي را زير نظر دارم و هرگز در تمرين سايپا حضور نداشتم. پس ازكسب نتايج نامناسب ضعيف ليتبارسكي اعضاي هيئت مديره قصد اخراج وي را داشتند و خودش نيز با كسب آن نتايج دوست داشت اخراج شود ولي تصميم گرفتيم كه وي با دستياران ايرانياش به كارش در سايپا ادامه دهد و به نظرم نتايج اخير سايپا عمدي بود.
دايي در باره شرايط جسماني 2 بازيكن كليدي ايران تاكيد كرد: متاسفانه آندرانيك تيموريان و وحيد هاشميان مصدوم هستند و ما آنها را براي ديدار باكره شمالي از دست داديم. اميدوارم هر چه زودتر با كسب بهبودي بار ديگر به تركيب تيم ملي اضافه شوند.
http://media.farsnews.com/Media/8701/Images/jpg/A0412/A0412029.jpg
تعليق حكم باشگاه پرسپوليس تهران
خبرگزاري فارس: در حكمي از سوي كميته استيناف محروميت شش ماهه تيم پرسپوليس به حالت تعليق درآمد.
به گزارش خبرگزاير فارس، كميته انضباطي جديدترين احكام خود را اعلام كرد كه به شرح زير است:
* پرداخت جريمه نقدي پيام مشهد
باشگاه پيام مشهد به پرداخت 400 ميليون ريال جريمه نقدي مبني بر ارائه وجه محمد رضا جوهري، بازيكن تيم فوق از سوي كميته انضباطي محكوم شد.
* تعليق حكم پرسپوليس
در حكمي از سوي كميته استيناف محروميت 6 ماهه پرسوليس به حالت تعليق درآمد. به دليل تخلفات صورت گرفته از سوي تماشاگران به مدت 6 ماه از حضور آنها در مسابقه محروم بود و مسعود زارعي به علت تخلفات صورت گرفته به مدت 1 سال از همراهي تيم محروم شد كه پس از در خواست تعليق به كميته استيناف، اين كميته حكم فوق را به حالت تعليق درآورد و اگر از بازيكن يا تيم فوق تخلفي صورت گيرد ،محروميت يكساله براي بازيكن و محروميت 6 ماهه براي تيم اجرا خواهد شد. همچنين كميته استيناف فدراسيون حكم تعليق احمد رضا عابدزاده ،مربي دروازبانان و حسين هدايتي را صادر نمود. چنانچه نامبردگان در زمان بازي پرسپوليس مجداد دچار تخلفي شوند، عابدزاده به مدت 2 جلسه و هدايتي به پرداخت يكصد ميليون ريال بايد جريمه محكوم مي شود.
* احضار مربي و مديرعامل شيرين فراز به كميته انضباطي
ايوان دراكسويچ، مربي سابق شيرين فراز كرمانشاه به علت غيبت و ترك تمرين به كميته انضباطي احضار شد. غيبت مربي در تمرينات به دليل در خواست وجه خود بوده كه كميته انضباطي مدير عامل و مربي اين باشگاه را در خصوص مشكلات موجود روز يكشنبه 5 آبان راس ساعت 16:00 به كميته انضباطي احضار نمود.
* جريمه پرداخت 150ميليوني براي باشگاه راه ساري
سرمربي سابق تيم فوتسال راه ساري اعتراض خود را مبني بردريافت مطالبه وجه به كميته انضباطي ارائه نموده بود كه پس از بررسي در كميته انضباطي و استيناف،باشگاه فرهنگي ورزشي را ه ساري بايد مبلغ 000/000/150 ريال را به سرمربي سابق پرداخت نمايد.
http://media.farsnews.com/Media/8707/Images/jpg/A0516/A0516764.jpg
استقلال تهران برابر استيل آذين شكست خورد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران در ديدار تداركاتي برابر استيل آذين كاشان با نتيجه يك بر صفر شكست خورد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين مسابقه از ساعت 30/16 در ورزشگاه دستگردي تهران آغاز شد.
تيم داوري يكساعت پس از بازيكنان و مربيان دو تيم به ورزشگاه رسيد و به همين دليل بازي با يكساعت تاخير برگزار شد.
علي آذري در دقيقه15 از روي يك ضربه كاشته گل استيل آذين را به ثمر رساند.
از سوي كانون هواداران استقلال، تعدادي كلاه آبي بين تماشاگران توزيع شد.
حدود 200 تماشاگر اين مسابقه را از نزديك نظاره كردند.
هدايت استيل آذين را نادر دست نشان سرمربي سابق تيم پگاه برعهده دارد.
تركيب استقلال تهران: فريدون صادقي، مهدي امير آبادي، حسين كاظمي، علي عليزاده، جان واريو، هادي شكوري، يدا...اكبري، مهرداد پولادي، هاشم بيك زاده، ابراهيم تقي پور و ادريس(مهاجم سنگالي)
در نيمه دوم استقلال با تركيب جديدي به ميدان رفت و فقط شكوري ،بيك زاده و تقي پور از نيمه نخست در ميدان حضور داشتند.
http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0478/A0478775.jpg
كفاشيان: همچنان اميدوار به بازگشت علي كريمي هستيم
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: با وجود همه كدورتها، همچنان اميدواريم كه علي كريمي به تيم ملي برگردد.
علي كفاشيان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره نحوه صعود تيم ملي فوتبال ايران براي صعود جام جهاني 2009 نيجريه اظهار داشت: خيلي خوشحالم كه تيم ملي اين افتخار بزرگ را به دست آورد. باتوجه اندكي كه به اين تيم داشتيم، نشان دادند كه توانايي زيادي دارند و چنانچه توجهمان را بيشتر كنيم، مي توانند در جام جهاني نيز افتخار آفريني كنند.
وي ادامه داد: اطمينان دارم تيم نوجوانان در جام جهاني عملكرد بهتري خواهد داشت و با بازگشت آنها، به ايران برنامه ريزي هاي لازم را انجام خواهيم داد. نوجوانان ايران نشان دادند كه در مسابقات آسيايي مشكلي ندارند. بايد توجه اصلي ما را روي بازي بين المللي در سطح جهاني متمركز كنيم.
وي عنوان كرد: اميدوارم فردا تيم ملي فوتسال بازي خوبي را برابر ايتاليا انجام داده و با صعود به مرحله نيمه نهايي، شرايط برايمان ايده آل شود. اميدوارم مردان ما در برزيل نيز موفق باشند و افتخار جديدي را رقم بزنند.
كفاشيان خبر داد كه هنوز نامه اي از سوي علي كريمي به فدراسيون نرسيده و در اين زمينه تاكيد كرد: وي بازيكن بزرگي براي فوتبال ايران است. اميدوارم اين كدورت برطرف شود و براي حل آن تلاش خود را ادامه خواهيم داد.
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: در مورد انتخاب نفرات ملي پوش، كادر فني و علي دايي تصميم نهايي را مي گيرند. به نظر ما هنوز داستان بازگشت كريمي به تيم ملي تمام شده نيست. او به فدراسيون نامه نوشته است. او از دست دايي ناراحت نيست؛ بلكه از فدراسيون و من ناراحت است. سعي مي كنم اين كدورت را برطرف كنيم و اميدواريم به تيم ملي ايران برگردد. دوست نداريم كدورت بين ورزشكاران به وجود داشته باشد.
كفاشيان درباره آخرين وضعيت پيش نويس قرارداد فدراسيون با صدا و سيما تاكيد كرد: روز گذشته اين قرارداد تنظيم و نهايي شد و در روزهاي آينده آن را به صدا و سيما ارسال خواهيم كرد تا مشكلات حق پخش تلويزيوني برطرف شود.
http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0478/A0478474.jpg
يك جلسه محروميت و يك ميليون تومان جريمه براي كاظمي
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران به دليل تخلف در دربي تهران، از سوي كميته انضباطي با يك جلسه محروميت و پرداخت يك ميليون تومان جريمه نقدي مواجه شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مجتبي شريفي رئيس كميته انضباطي به ديلل محرز بودن ضربه حسين كاظمي به سپهر حيدري راي اين بازيكن را اعلام كرد.
بر اساس اين راي كاظمي با يك جلسه محروميت و پرداخت يك ميليون تومان جريمه نقدي روبرو شده است.
با توجه به اينكه اين بازيكن پس از دربي مقابل مقاومت بازي نكرد، يك جلسه محروميت خود را پشت سر گذاشته است و مي تواند مقابل برق شيراز به ميدان برود.
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال امروز راي ساير خاطيان دربي را اعلام مي كند.
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0438/A0438677.jpg
زمان ديدار تيم هاي فولاد و پرسپوليس تغيير كرد
خبرگزاري فارس: زمان مسابقه تيم هاي فولاد و پرسپوليس از سوي سازمان ليگ برتر تغيير كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، روابط عمومي سازمان ليگ برتر اعلام كرد كه ديدار بين تيم هاي فولاد خوزستان با پرسپوليس تهران روز شنبه مورخ 27/7/87 در ورزشگاه تختي اهواز برگزار مي شود، تغيير كرده است.
طبق برنامه جديد اين ديدار به جاي ساعت 16:45، در ساعت 17 برگزار مي شود.
اين بازي از ديدارهاي معوقه هفته پنجم برگزار مي شود.
http://media.farsnews.com/Media/8408/Images/jpg/A0138/A0138212.jpg
باشگاه پرسپوليس جريمه نقدي شد
خبرگزاري فارس: باشگاه پرسپوليس تهران به دليل تخلف تماشاگران اين تيم در ديدار مقابل پگاه گيلان، مبلغ پنج ميليون و هشتصد هزار ريال جريمه نقدي شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از برگزاري بازي دو تيم پرسپوليس و پگاه، تماشاگران تيم پرسپوليس اقدام به تخريب58 صندلي ورزشگاه آزادي نمودند.
بر همين اساس باشگاه پرسپوليس بايد پنچ ميليون و هشتصد هزار ريال را به عنوان خسارت وارده پرداخت نمايد.
*مدير عامل باشگاه راه آهن شهر ري در كميته انضباطي
به منظور بررسي مطالبه وجه محمد علي زارع بازيكن تيم باشگاه راهآهن، مدير عامل يا نماينده تامالاختيار باشگاه فوق بايد روز يكشنبه 5/8/87 راس ساعت 15 در محل كميته انضباطي حضور داشته و در خصوص مشكل به وجود آمده توضيحاتي را ارائه دهد.
*احضار مدير عامل باشگاه شهرداري بندرعباس به فدراسيون
به دليل رسيدگي درخصوص مشكلات مالي آرمناك پطروسيان بازيكن تيم شهرداري بندرعباس، مدير عامل يا نماينده تام الاختيار باشگاه فوق بايد روز سه شنبه7/8/87 راس ساعت 16:30 در كميته انضباطي حضور يابد.
*جريمه نقدي براي بازيكنان تيم فوتسال تيم صدرا شيراز و حفاري اهواز
پس از بروز تخلف در بازي فوتسال دو تيم صدرا شيراز و حفاري اهواز كه در تاريخ 8/6/87 برگزار گرديد كميته انضباطي فدراسيون حكم خود را صادر كرد.
بر همين اساس به دليل تخلفات تماشاگران منتسب به صدرا شيراز كه مبادرت به پرتاب اشياء به داخل زمين مسابقه و ورود يك نفر به داخل زمين كه سبب وقفه در انجام مسابقه به مدت 2 دقيقه گرديد، تيم صدرا به توبيخ كتبي و درج در پرونده و پرداخت 2 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
در پي عمل و اقدام فارس ضياغم مبني بر مصدوم كردن يكي از بازيكنان صدرا به نام شجاعي، وي به مدت يك سال از همراهي تيم مربوطه و حضور در مسابقات محروم و به پرداخت 2 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
همچنين مرتضي لويمي بازيكن تيم حفاري اهواز به دليل درگيري با بازيكنان تيم حريف بعد از پايان بازي به مدت 2 جلسه از همراهي تيم مربوطه ومسابقات محروم است.
مسعود دانشور و هادي بافنده بازيكنان تيم صدرا شيراز به دليل درگيري بعد از پايان مسابقه نيز به مدت 2جلسه از همراهي تيمش و شركت درمسابقات محروم شدند.
*برگزاري جلسه رسيدگي به مشكلات بازيكنان تيم فوتسال راهآهن
جلسه رسيدگي در خصوص مطالبه وجه محمد آريا نژاد و نعيم باقري بازيكنان تيم فوتسال راه آهن تهران روز يكشنبه 28/7/87 راس ساعت 16:30 در محل كميته انضباطي و با حضور مدير عامل يا نماينده تام الاختيار باشگاه برگزار مي شود.
*جريمه 5 ميليوني براي بازيكن تيم ابومسلم
پس از برگزاري مسابقه فوتبال بين تيم ابومسلم خراسان و استقلال اهواز و حمله جاسم محمد غلام به داور و دريافت كارت قرمز، وي به مدت 3 جلسه از همراهي تيم و حضور در مسابقات محروم و به پرداخت مبلغ 5 ميليون ريال جريمه شد.
*مدير عامل باشگاه سرخپوشان دلوار افراز دركميته انضباطي
نشست كميته انضباطي فدراسيون به منظور رسيدگي به مطالبه وجه امير حسين پيرواني از باشگاه فرهنگي ورزشي سرخپوشان دلوار افراز روز سه شنبه مورخ 30/7/87 راس ساعت 15:30 در محل كميته انضباطي تشكيل مي شود.
برهمين اساس مدير عامل يا نماينده تام الاختيار باشگاه فوق بايد در اين نشست حضور داشته باشند.
http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0478/A0478489.jpg
محروميت كوشكي تا اطلاع ثانوي و جريمه نقدي براي نيكبخت
خبرگزاري فارس: كميته انضباطي فدراسيون فوتبال احكام خاطيان دربي تهران را اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه رسيدگي به تخلفات صورت گرفته از سوي بازيكنان تيم هاي پرسپوليس و استقلال تهران در كميته انضباطي فدراسيون برگزار شد.
حسين كاظمي به دليل برخورد نامناسب با بازيكن تيم پرسپوليس و تائيد نماينده ويژه سازمان ليگ به پرداخت مبلغ 10ميليون ريال
جريمه نقدي محكوم شد و تيم خود را به مدت يك جلسه نمي تواند همراهي كند.
همچنين بيژن كوشكي نيز به دليل تخلفاتي كه انجام داده تا اطلاع ثانوي محروم است.
عليرضا نيكبخت نيز به علت تخلفي كه بعد از تعويض در بازي انجام داد به توبيخ كتبي و درج در پرونده و پرداخت 5 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
*جريمه نقدي براي بازيكن تيم ابومسلم
به علت تخلف صورت گرفته از سوي وحيد عسگري بازيكن شماره 20ابومسلم ،وي به مبلغ 10ميليون ريال محكوم شد.
وي درجريان بازي ابومسلم و مقاومت جريمه شد.
نامبرده به مدت يك جلسه از همراهي تيمش درمسابقات محروم بود كه يك جلسه محروميت را پشت سر گذاشته است.
*محروميت 2 جلسه اي دروازبان پگاه گيلان
جلسه كميته انضباطي فدراسيون فوتبال براي رسيدگي به تخلف علي نظر محمدي ،دروازبان پگاه گيلان در حالي برگزار شد كه وي به مدت 2 جلسه از همراهي تيمش در مسابقات محروم و به پرداخت 5ميليون ريال جريمه شد.
*تغيير جلسه رسيدگي به مشكلات مربي شيرين فراز كرمانشاه
نشست كميته انضباطي فدراسيون فوتبال مبني بر دريافت وجه ايوان دراكسويچ –مربي شيرين فراز كرمانشاه و همچنين شكايت باشگاه فوق مبني بر ترك و غيبت در تمرينات تيم از سوي دراكسويچ در تاريخ شنبه 18 آبان ماه راس ساعت 16 برگزار مي شود.
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0424/A0424902.jpg
جمشيدي: پرسپوليس در دفاع تيمي مشكل دارد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: پرسپوليس تيم خوبي است؛ اما در دفاع تيمي مشكل دارد.
پژمان جمشيدي در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره بازي فردا مقابل پرسپوليس اظهار داشت: اين بازي به دليل پخش مستقيم براي بازيكنان تيم ما به خصوص جوانترها تفاوت داشته و باعث بالارفتن انگيزه آنها مي شود.
وي افزود: دو تيم از بازي هفته گذشته خود امتياز خوبي نگرفته اند و به طور حتم براي جبران امتياز هاي از دست داده خود با توان بيشتري ظاهر مي شوند.
اين بازيكن ادامه داد: بخت ما براي پيروزي مقابل پرسپوليس بيشتر است. فولاد مقابل تماشاگران خود بازي مي كند و باتوجه به اين كه هفته قبل آنها را ناراضي به خانه هايشان فرستاديم اين هفته از ما بازي بهتري را مي خواهند.
جمشيدي اضافه كرد: در حال حاضر پرسپوليس شرايط ايده آلي ندارد. هافبك هاي اين تيم ميل به گلزني داشته و به همين دليل در دفاع تيمي مشكلاتي دارند، البته ما هم بايد مشكل گلزني خود را برطرف كنيم.
بازيكن سابق پرسپوليس افزود: به عنوان عضو فولاد براي كسب برتري مقابل پرسپوليس تلاش مي كنم، البته دوران خوبي كه در تيم تهراني داشتم را هرگز فراموش نمي كنم.
وي در مورد بازي شرايط خود فولاد ابراز داشت: چند هفته اي است كه تيم ما خوب نتيجه نمي گيرد. در خانه به دليل اين كه تحت فشار هستيم نتيجه خوبي نگرفته ايم، البته بازيكنان بسيار زحمت مي كشند.
ديدار معوقه تيم هاي فولاد خوزستان و پرسپوليس از هفته پنجم فردا در ورزشگاه تختي اهواز برگزار مي شود.
http://media.farsnews.com/Media/8707/Images/jpg/A0516/A0516846.jpg
آزمايش دوپينگ از بازيكنان پرسپوليس و استقلال تهران
خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم هاي پرسپوليس و استقلال بعد از بازي مقابل برق شيراز و فولاد خوزستان، آزمايش دوپينگ ميدهند.
به گزارش خبرگزاري فارس، قرار است در پايان ديدارهاي استقلال و پرسپوليس تهران در بازي هاي معوقه از هفته پنجم، به طور انتخابي از بازيكنان دو تيم آزمايش دوپينگ به عمل آيد.
اين خبر به اطلاع مسئولان و مربيان دو باشگاه رسيده است.
استقلال امروز در تهران با برق شيراز روبرو مي شود و پرسپوليس فردا در اهواز به مصاف فولاد خوزستان مي رود.
http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0482/A0482788.jpg
آشتي دايي و قلعه نويي در ورزشگاه آزادي
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در بين دو نيمه ديدار استقلال تهران و برق شيراز با سرمربي استقلال آشتي كرد.
به گزراش خبرگزاري فارس، علي دايي سرمربي تيم ملي 28 دقيقه پس از آغاز بازي در ورزشگاه آزادي حاضر شد.
در بين دو نيمه وي را به سمت امير قلعه نويي بردند و اين دو مربي با يكديگر روبوسي كردند و كدورت هاي گذشته را كنار گذاشتند.
قلعه نويي گفت:دايي افتخار فوتبال ايران است و با هيچكس مشكلي ندارم.
* مجتبي جباري و پيروز قرباني بازيكنان تيم استقلال پيش از آغاز بازي براي محمد عباسي سرمربي تيم برق شيراز دسته گل بردند.
* تماشاگران استقلال بارها وحيد طالب لو دروازه بان ملي پوش خود را تشويق كردند. او در تيم ملي نيمكت نشين است.
http://media.farsnews.com//Media/8605/ImageReports/8605190033/26_8605190033_M200.jpg
عباسي: فردوسي پور از روي ناراحتي مرا بيجنبه خواند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال برق شيراز گفت: به دعوت مجري برنامه 90 پاسخ منفي دادم و او نيز با بيجنبه خواندنم در برنامه اش، ناراحتي خود را نشان داد.
محمد عباسي در گفت و گو با خبرنگار فارس درباره اولين شكست برق در اين فصل اظهار داشت: بحثي در مورد شكست مقابل پرسپوليس ندارم؛ چون به يك تيم مطرح آسيا باخته ايم. مهم حاشيه هاي اين ديدار بود.
وي با اشاره به پنالتي گرفته شده براي پرسپوليس ادامه داد: وقتي مسعود مرادي يك پنالتي براي اين تيم نگرفت، همه بسيج شدند تا از داور انتقاد كنند؛ ولي آيا امروز هم بابت پنالتي مشكوك پرسپوليس، از كسي به نفع ما انتقاد مي كنند؟
مربي برق تصريح كرد: با اين شرايط من را هم محكوم كرده اند كه به دليل باخت حاضر نشده ام در نشست خبري شركت كنم. كجا ديده ايد ميهمان بدون دعوت جايي برود؟ من 45 دقيقه در رختكن تيم خود بودم؛ اما كسي براي حضور در نشست سراغم نيامد.
عباسي اضافه كرد: بعد از بازي با استقلال همه خبرنگاران مقابل ما قرار گرفتند و سئوالات خود را پرسيدند؛ اما در بازي با پرسپوليس يك خبرنگار هم سمت من نيامد تا بپرسد آيا آن صحنه پنالتي بود يا خير.
سرمربي تيم شيرازي با ناراحتي از مسئولان برگزار كننده بازي و عادل فردوسي پور ابراز داشت: از پرسپوليس شكايتي ندارم؛ اما از كساني كه من را به بي جنبه بودن محكوم كرده اند، ناراحت هستم. مجري برنامه 90 صبح روز بازي از من خواسته بود به برنامه اش بروم و قبول نكرده بودم، به همين دليل بعد از اين بازي مي خواست با بي جنبه خواندن من ناراحتي خود را نشان دهد.
عباسي با اشاره به انداختن نور ليزر به چشمان بيرانوند گفت: در هيچ جاي دنيا چنين كاري نمي كنند و من براي اولين بار در اين بازي ديدم كه حريف را اينگونه تخريب مي كنند.
وي به لحاظ فني در مورد اين بازي اظهار داشت: بازي پاياپايي انجام داديم و روي اشتباه خودمان گل دريافت كرديم. اگر آن پنالتي مشكوك را نمي گرفتند شيرازه تيم از هم نمي پاشيد. در هر صورت من اين برد را به تماشاگران پرسپوليس تبريك مي گويم. تا به حال نديده بودم هواداران يك تيم از ابتدا بدون اعتراض تيم خود را تشويق كنند.
عباسي درباره بازي فردا مقابل راه آهن و تقابل با محمود ياوري عنوان كرد: به گذشته كاري ندارم. در باري فردا براي عقب نماندن از قافله محكوم به برد هستيم. از تماشاگران هم مي خواهم كه به گذشته كاري نداشته باشند و بدون حاشيه به تشويق تيم برق بپردازند.
تيم برق شيراز از هفته دوازدهم ليگ برتر فردا ميزبان تيم راه آهن است.
http://media.farsnews.com/Media/8612/Images/jpg/A0392/A0392958.jpg
مرادي براي جام جهاني 2010 انتخاب نشد
خبرگزاري فارس: داور بين المللي فوتبال ايران براي قضاوت در رقابت هاي جام جهاني 2010 افريقاي جنوبي انتخاب نشد
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فيفا، آنخل ماريا ويلارليونا نايب رئيس فيفا فهرست اسامي 38 نفره اي از داوران براي قضاوت در جام جهاني را اعلام كرد كه دراين ميان نامي از مسعود مرادي ديده نمي شود.
مطابق اعلام اين مقام فدارسيون بين المللي، داوران برگزيده شده با كسب بيشترين امتيازات، در تمامي تست هاي فني، فيزيكي، پزشكي و روحي اين سازمان در سمينارهاي انجام گرفته بعد از مسابقات جام جهاني 2006 تاكنون حضور داشته اند.
از قاره آسيا خليل الغمدي (عربستان)، ماتيو بريز(استراليا)،رشوان ايرماتف(ازبكستان)، صبح الدين محمد صالح(مالزي) و يونيشي نيشمورا (ژاپن) بخت حضور در مسابقات جام جهاني را دارند.
اين فهرست نهايي نيست و در مرحله بعد نام برخي از داوران حاضر در اين فهرست حذف خواهد شد.
http://media.farsnews.com/Media/8408/Images/jpg/A0138/A0138212.jpg
برترينهاي اخلاق هفتههاي دهم و يازدهم معرفي شدند
خبرگزاري فارس: سازمان ليگ برتر برترينهاي اخلاق هفته دهم و يازدهم را اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، از سوي سازمان ليگ حرفهاي فوتبال، برترينهاي اخلاقي هفتههاي دهم و يازدهم هشتمين دوره ليگ به شرح زير اعلام شود:
* هفته دهم:
برترين بازيكن اخلاق: فريد عابدي (برق شيراز)
برترين مربي اخلاق: محمد احمدزاده (ملوان انزلي)
برترين سرپرست اخلاق: محمد حسن ابن قاسم (فولاد خوزستان)
تيمهاي برتر اخلاق: ملوان انزلي و پيام خراسان
*هفته يازدهم:
برترين بازيكن اخلاق: سعيد رمضاني (فولاد خوزستان)
برترين مربي اخلاق: مرتضي برگي زر (ابومسلم)
برترين سرپرست اخلاق: يوسف قاسم پور (داماش گيلان)
تيمهاي برتر اخلاق: دامش گيلان و صباي قم
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0491/A0491560.jpg
ابراهيم زاده: برنامههاي تاكتيكي قطبي با قلعهنويي تفاوت دارد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن گفت: آگاه هستيم كه برنامههاي سرمربي پرسپوليس با استقلال تفاوت زيادي دارد.
منصور ابراهيمزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره مسابقه هفته سيزدهم ليگ برتر برابر پرسپوليس، اظهار داشت: استقلال در هفتههاي اخير نتايج خوبي را به دست آورده و وضعيت خيلي خوبي دارد؛ اما ما نيز شرايط تمريني خوبي را سپري كردهايم. براي ديدار با آبيپوشان آمادگي كامل داريم.
وي افزود: ذوبآهن در فصل جاري با همين نفرات مقابل پرسپوليس بازي كرد و در ورزشگاه آزادي نتيجه خوبي را به دست آورد؛ اگرچه برنامههاي تاكتيكي افشين قطبي با امير قلعهنويي تفاوت زيادي دارد.
ابراهيمزاده گفت: نبايد فريب نتيجه برابر پرسپوليس را بخوريم چرا كه مسابقه با استقلال در وضعيت متفاوتي برگزار خواهد شد. تمام ديدارهاي مقابل تيمهاي استقلال و پرسپوليس به صورت خودكار انگيزه ساز بوده است. با شناخت خوبي مقابل اين تيم تهراني حاضر خواهيم شد و از تجربه ديدار با پرسپوليس استفاده خواهيم كرد.
مربي سابق تيم ملي ايران يادآور شد: استقلال با شيوههاي متفاوت بازي ميكند. همه تيمها شناخت كافي از يكديگر شناخت دارد و در كنار قلعهنويي، كار كردهام. هر دو اطلاعات كافي از يكديگر داريم. اميدوارم مسابقه خوبي بين ذوبآهن و استقلال در ورزشگاه آزادي برگزار شود.
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0491/A0491591.jpg
كاسترو: ميخواهم در آزادي به استقلال گل بزنم
خبرگزاري فارس: مهاجم برزيلي تيم فوتبال ذوب آهن گفت: دوست دارم در بزرگترين ورزشگاه ايران به استقلال گل بزنم.
ايگور كاسترو در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره حساسيت ديدار هفته سيزدهم ليگ برتر ايران گفت:ما روز جمعه بازي سختي را بايد مقابل استقلال تهران برگزار كنيم زيرا آنها تيم بسيار خوبي هستند و در خط حمله نشان دادهاند كه در شرايط مطلوبي قرار دارند؛ اما من ميخواهم در اين ديدار براي ذوب آهن گلزني كنم.
وي ادامه داد: شناخت زيادي از استقلال و مدافعان اين تيم ندارم؛ اما ميدانم اين تيم يكي از قطبهاي فوتبال ايران است، بنابراين انگيزه زيادي براي اين مسابقه دارم.
مهاجم برزيلي خاطرنشان كرد: ميدانم كه استقلال هواداران زيادي دارد؛ اما من تجربه بازي كردن مقابل بيش از 60 هزار تماشاگر را در برزيل داشتهام. بنابراين هراسي از رويارويي با هواداران استقلال ندارم.
وي افزود: ذوب آهن در صدر جدول ليگ برتر ايران قرار دارد و موفقيت اين تيم بيش از اهداف فرديام اهميت دارد و اميدوارم كه در آزادي برابر استقلال به پيروزي برسيم.
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0430/A0430057.jpg
پيرواني: مقابل پرسپوليس بايد بيشتر از توان خود بازي كنيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال مقاومت سپاسي گفت: فردا ديدار سختي داريم و بايد بيشتر از تواني كه داريم، بازي كنيم.
غلام پيرواني در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره بازي فردا مقابل پرسپوليس اظهار داشت: تيم ما بعد از مسابقه با سايپا، در شرايط خوبي قرار گرفته است. اگر همان بازي كه مقابل اين تيم انجام داديم را مقابل پرسپوليس داشته باشيم، مي توانيم به پيروزي برسيم.
وي افزود: پرسپوليس تيم پر مهره اي است. با وجودي كه علي كريمي را براي اين بازي ندارند؛ اما ديگر بازيكنان اين تيم هم خوب هستند. اين تيم از ما قوي تر است؛ اما برتري مقاومت به اين است كه با غيرت هستيم و با تعصب.
سرمربي مقاومت با درخواست از هواداران شيرازي، تصريح كرد:10 سال است اين حرف را مي زنم. اگر دو تيم برق و مقاومت نباشند كه پرسپوليس و استقلال به شيراز نمي آيند. اين دو تيم هر جا در ايران تماشاگر نداشته اند، شكست خورده اند. تماشاگران شيرازي بايد هم قسم شوند و فقط تيم شهر خود را تشويق كنند.
پيرواني درباره اينكه گفته مي شود با مسئولان اين باشگاه اختلاف پيدا كرده است، گفت: اين موضوع را روزنامه ها بزرگ كرده اند. من و سرهنگ جعفري 10 سال است با هم رفاقت داريم؛ به طوري كه با او قرارداد سفيد امضا مي كنم. در شيراز آدم هاي با معرفتي داريم. به هيئت مديره هم احترام مي گذارم.
سرمربي مقاومت در پاسخ به اينكه حضور اصغر اكبري در كادر فني اين تيم به پيشنهاد او صورت مي گيرد يا نظر باشگاه بوده است، ابراز داشت: مطرح شدن اين موضوع كه حضور اكبري در اين تيم تحميل بوده، شيطنت بعضي است. با من مشورت كرده و چنين پيشنهادي دادند كه قبول كردم.
وي تاكيد كرد: اكبري شاگرد خود من بوده و با توجه به اينكه ديسك كمر دارم و نمي توانم كنار خط بروم، حضور او مفيد است. چند روز قبل به پيشنهاد مدير عامل و درخواست دروازه بانها، گلاب زاده را به عنوان مربي دروازه بان ها به تيم اضافه كرديم.
http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0487/A0487498.jpg
/مسابقات قهرماني آسيا - دمام/
تيم جوانان ايران مقابل عربستان شكست خورد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال جوانان ايران در نخستين ديدار خود در رقابتهاي قهرماني آسيا مغلوب ميزبان مسابقات شد.
به گزارش خبرگزاي فارس، در چارچوب رقابتهاي گروه نخست فوتبال جوانان قهرماني آسيا در دمام عربستان، تيم ايران از ساعت 15/19 به مصاف ميزبان مسابقات رفت و با وجود ارائه بازي برتر، با نتيجه 2 بر يك مغلوب حريف شد.
تيم ايران كه در اين بازي با تركيب باقر صادقي، رسول كر، رضا درويش، شهريار شيروند، حسين ابراهيمي، احمد كامدار، بختيار رحماني، محسن مسلمان، احسان حاج صفي، كريم انصاري فرد و ايمان موسوي به ميدان رفت در دقيقه 9 از ميزبان عقب افتاد و محمد عبدا... از روي نقطه پنالتي عربستان را پيش انداخت.
شاگردان نناد نيكوليچ پس از تدارك حملات متعدد در دقيقه 34 به گل تساوي دست يافته و احسان حاج صفي از روي نقطه پنالتي كار را به تساوي كشاند.
در نيمه دوم با وجود آنكه تيم ايران بازي بهتري ارايه و موقعيت هاي زيادي خلق كرد، تيم عربستان توسط شاكر عبيد در دقيقه 87 به گل برتري رسيد.
در ديگر ديدار اين گروه تيم ژاپن 5 بر صفر يمن را شكست داد.
تيم جوانان ايران در دومين ديدار خود يكشنبه به مصاف ژاپن ميرود.
http://media.farsnews.com/Media/8503/Images/jpg/A0196/A0196565.jpg
حسين كعبي مصدوم شد
خبرگزاري فارس: حضور هافبك ملي پوش تيم فوتبال سايپا در ديدار با فولاد خوزستان به دليل مصدوميت نامشخص است.
به گزارش خبرگزاري فارس، حسين كعبي در هفته سيزدهم ليگ برتر و در مسابقه با پيام مشهد از ناحيه دنده چپ دچار آسيب ديدگي شد.
بازيكن سابق تيم پرسپوليس به احتمال 50 درصد در ديدار روز دوشنبه برابر فولاد خوزستان غايب خواهد بود.
سايپا اكنون با 10 امتياز در مكتان هفدهم جدول ليگ برتر قرار دارد و فولاد خوزستان 19 امتيازي در مكان ششم است.
اين ديدار مسابقه معوقه از هفته دوم ليگ برتر است.
http://media.farsnews.com/Media/8607/Images/jpg/A0342/A0342522.jpg
حجازي از ابومسلم حقوق مي گيرد نه سهام
خبرگزاري فارس: مدير سازمان ورزش باشگاه ابومسلم مشهد گفت: مبلغ قرارداد ناصر حجازي با تيم فوتبال ما روز آينده مشخص مي شود و قرار نيست به جاي پول، سهام باشگاه را دريافت كند.
حشين شكوهي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهارداشت: قرارداد نهايي باشگاه ابومسلم با ناصر حجازي روز آينده امضا خواهد شد. ايشان در حال حاضر در تهران است؛ اما تا فردا به مشهد خواهد آمد.
شكوهي در خصوص اين كه باشگاه ابومسلم با وجود مشكلات مالي چگونه به سراغ مربي گراني مثل حجازي رفته است، گفت: بالاخره بايد شرايط را ايجاد كرد. اكثر تيم هاي حاضر در ليگ برتر مشكل مالي دارند، حتي تيمي مثل پرسپوليس نيز با چنين مشكلاتي مواجه است، البته به دنبال حل مشكل مالي هستيم.
شك.هي در مورد ميزان دستمزد حجازي و اين كه گفته مي شود قرار است به جاي پول، سهام باشگاه را دريافت كند، اظهار داشت: ميزان قرارداد حجازي با باشگاه روز آينده مشخص مي شود. در ضمن ايشان پول مي گيرند و قرار نيست سهام باشگاه به جاي دستمزد به حجازي پرداخت شود.
http://media.farsnews.com/Media/8610/Images/jpg/A0369/A0369634.jpg
مرزبان: از افشين قطبي به فيفا شكايت خواهم كرد
خبرگزاري فارس: مربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به دليل حرفهاي بيربط و دروغ پس از بازي با صبا باتري، از قطبي به فيفا شكايت ميكنم.
عليرضا مرزبان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بالاترين مدرك مربيگري جهان را دارم و استاد من شخص بزرگي به نام روته مولر است. در پنچ كلاس معتبر فيفا و 10 كنگره معتبر جهان، با اسناد و مدارك معتبر شركت كردهام.
وي افزود: قطبي ميخواهد رسانه را به بازي بكشاند و خودش را شيرين كند. او ميخواهد با اكاذيب و مصاحبههايش از اخراج و بار مسئوليت فرار كند. اين مسئله را بعد از بازي با صبا باتري ثابت كرد.
مرزبان عنوان كرد: بعد از تيم دسته دومي بوندسليگا و زير نظر بزرگي مانند ولس گاين فرانك در زمان حضور سيروس دين محمدي در آلمان به عنوان دستيار بودم، در تمام تيمها مخصوصا در دسته سوم آلمان، سرمربي بودم. مثل قطبي يك آناليزور نبودم كه مدركي را در 2 سال از ترس، به كسي نشان ندهم.
مربي سابق پرسپوليس عنوان كرد: همه ميدانند با اصرار حميد استيلي به تيم بزرگي مثل پرسپوليس آمدم تا علم خودم را به اين تيم تزريق كنم. خوشبختانه مثل آقاي قطبي دنبال بهانه و تهمت زدن به كسي نبودم.
وي گفت: فصل گذشته در دفاع وسط سپهر حيدري و نصرتي بودند و نوري نيز در جناح چپ بود. چرا بهترين خط دفاع را داشتيم؟ تيم ها آرزوي گلزني به ما را داشتند چون قدرت تاكتيكي بالا را به خوبي پياده ميكرديم. فرق من و استيلي با قطبي اين است.
مرزبان ادامه داد: مربي ميتواند از لحاظ روحي، رواني و تاكتيكي، تيمي را بعد از يك يا دو باخت اصلاح كند؛ اما آقاي قطبي با اين همه مهره و تلاش هيئت مديره، چرا تا امروز اين تيم را تخريب كرده تا روزي برسد كه هواداران تمام باشگاه را به خاطر او زير سوال ببرند.
مرزبان خاطر نشان ساخت: به هيچ عنوان يك بدنساز يا آناليزور نيستم؛ بلكه فقط به خاطر پرسپوليس و استيلي اين مسووليت را قبول كردم. حالا آقاي قطبي پس از كنفرانس مطبوعاتياش اسم مرا ميگويد كه به هيچ عنوان كنار او كمك مربي نبودم.
وي درباره عملكرد دي كارمو در اين فصل، عنوان كرد: او بد بازي ميكند. يك روز ميگويند كفش يا جوراب ندارد. روز ديگر حمايت نكردن مسئولان و هواداران را بهانه ميكنند. فصل گذشته با اصرار ايشان، دو بازيكن خارجي را جذب كرديم. از آقاي قطبي ميپرسم چرا آراندا فقط پول گرفت و روي نيمكت نشست؟ يا موته بعد از چند بازي از فوتبال محو شد. معلوم است ايشان به دنبال پول است.
مربي سابق پرسپوليس درباره شكايت از قطبي گفت: او بايد حرفهايش را مقابل رسانههاي گروهي پس بگيرد. در غير اينصورت، از وي به مراجع قضايي و فيفا تا 2 روز ديگر شكايت ميكنم و اعلام ميكنم كه دروغگويي بزرگ است و در ايران كارهايي را انجام داده كه غيرقابل تصور است.
وي افزود: از قطبي خواهش ميكنم همانطور كه بارها گفتم، مدارك فوتبال خود را با من در يكي از شبكههاي تلويزيوني به نمايش بگذارد تا مردم همه چيز را بفهمند.
http://media.farsnews.com/Media/8703/Images/jpg/A0451/A0451971.jpg
در صورت صحت مذاكره با صادقي صورت ميگيرد
شكايت باشگاه مس كرمان از باشگاه پرسپوليس
خبرگزاري فارس: باشگاه مس كرمان در صورت صحت داشتن مذاكره با مدافع تيم فوتبال اين باشگاه، از پرسپوليس شكايت خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، عبدالرضا برهاني نژاد اعلام كرد: در صورتي كه مذاكره مسئولان پرسپوليس يا واسطه اي از اين سوي آنها با اميرحسين صادقي صحت داشته باشد، از اين باشگاه به طور رسمي شكايت ميكند.
مدير عامل مس تاكيد كرد: اين خلاف قانون است زيرا صادقي تا پايان فصل با باشگاه قرارداد دارد. اين حركات شايسته نيست كه بخواهيم رقيب را با مسايل حاشيه اي دچار تنش كنيم. ما هم مي توانيم بازيكنان پرسپوليس مثل عليرضا نيكبخت يا ايوان پترويچ را هوايي كنيم.
http://media.farsnews.com/Media/8703/Images/jpg/A0453/A0453033.jpg
پس از تهديد عزيزي و صلاحي به استعفا
خداداد مالك 100 درصد سهام باشگاه پيام مشهد شد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پيام مشهد براي فروش سهام باشگاه اختيار تام گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، شب گذشته جلسه هيئت مديره باشگاه پيام مشهد برگزار شد.
در اين نشست خداداد عزيزي سرمربي تيم، علي صلاحي مدير عامل باشگاه و علي شاكري مالك پيام حضور داشتند.
در ابتداي اين جلسه عزيزي و صلاحي اعلام كردند به دليل مشكلات مالي در صورت تزريق نشدن پول به باشگاه از سمت خود استعفا خواهند كرد، زيرا ادامه كار با اين وضعيت مالي مقدور نيست.
پس از بيان اين مطلب شاكري مالك باشگاه پيشنهاد كرد هر يك از سهامدار ان باشگاه به ميزان سهامي كه دارند پول بياورند كه اين مسئله نيز مورد توافق قرار نگرفت.
در نهايت مصوب شد 95 درصد از سهام باشگاه به 5 درصد از سهام قبلي خداداد عزيزي اضافه شود تا اين مربي با اختيار تام 100درصد سهام، براي فروش سهام باشگاه به شخص حقيقي يا حقوقي مذاكره كند.
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0494/A0494074.jpg
راننده علي دايي بودن مايه شرمساري نيست
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: ليت بارسكي بايد بداند رانندگي كردن براي علي دايي كه اسطوره فوتبال ايران است، مايه شرمساري نيست.
رضا فروزاني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص صحبت هاي ليت بارسكي عليه خود اظهار داشت: از آنجايي كه ليت بارسكي نيز مربي است، به نوعي همكار من محسوب مي شود، بنابراين ترجيح مي دهم عليه همكارنم صحبت نكنم. حرف هايي كه اين مربي آلماني بر زبان آورد را بيشتر به حساب ناراحتي اش مي گذارم.
وي افزود: اگر روزي ليت بارسكي از نظر فني درباره تيم سايپا صحبت كند، پاسخش را خواهم داد. در آن زمان درباره نتايجي كه وي با تيم سايپا گرفت و نتايج تيم بعد از وي حرف هاي زيادي دارم كه بگويم.
فروازني در پاسخ به اين سوال كه مگر وي راننده دايي بود كه ليت بارسكي چنين عنواني به اين مربي داد، گفت: نمي دانم دقيقا منظور ليت بارسكي من بوده ام يا نه؛ ولي اگر بر فرض چنين حرفي را درمورد من گفته باشد، بايد بگويم علي دايي اسطوره فوتبال ايران است و در بسياري از كشورها فوتبال ما را با نام وي مي شناسند. افتخار مي كنم كه دو سال دستيار دايي بوده ام و از ايشان چيزهاي زيادي يادگرفته ام.
وي افزود: براي من نشست و برخاست با چنين افرادي افتخار است، حتي اگر راننده دايي باشم نيز اين مسئله برايم مايه شرمساري نيست و اگر روزي شخصي مرا حين دزدي ببيند بايد سرافكنده شوم.
سرمربي تيم سايپا درخصوص نتياج اين تيم در هفته هاي اخير ليگ گفت:در حال حاضر شرايط تيم بهتر از قبل است؛ اما هنوز به آنچه مورد نظر است نرسيده ايم. بايد بيشتر تلاش كنيم.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0534/A0534547.jpg
يك مهاجم و يك هافبك نفوذي
برزيلي هاي استقلال بامداد چهارشنبه وارد تهران مي شوند
خبرگزاري فارس: 2 بازيكن برزيلي براي حضور در تمرينات تيم فوتبال استقلال، بامداد چهارشنبه وارد تهران مي شوند.
به گزارش خبرگزاري فارس، به گفته علي نظري جويباري، بازيكنان برزيلي كه رضا رجبي در برزيل آنها را براي حضور در تيم استقلال انتخاب كرده است، ساعت 3 بامداد چهارشنبه وارد تهران مي شوند.
اين دو بازيكن در صورت تاييد قلعه نويي و واعظ آشتياني با اين تيم قرارداد مي بندند.
يكي از اين بازيكنان مهاجم و ديگري هافبك نفوذي است.
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0506/A0506870.jpg
عزيزي: پنج شنبه از ايران مي روم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پيام مشهد گفت:حتي اگر مشكل مالي باشگاه هم حل شود ديگر دراين تيم مربيگري نمي كنم و پنج شنبه از ايران خواهم رفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، خداداد عزيزي اعلام كرد: استعفا نداده ام، بلكه ديگر حاضر نيستم با تيم پيام كار كنم. دلم نمي خواهد اسم اين كار را استعفا بگذاريد، زيرا در آنصورت مسئولان باشگاه اعلام خواهند كرد استعفاي عزيزي را قبول نمي كنيم.
وي افزود: اين كه گفته مي شود من تا به حال چندين مرتبه استعفا كرده ام صحت ندارد. فقط يك بار بعد از مسابقه با فولاد اين كار را انجام دادم.
سرمربي تيم فوتبال پيام ادامه داد: روز پنج شنبه براي سفري 10 روزه از ايران مي روم، بلكه مسئولان باشگاه در عمل انجام شده قرار بگيرند و به دنبال يك سرمربي ديگر باشند. بازيكنان تيم در حق من رفاقت كرده اند؛ اما نتوانسته ام كاري براي آنها انجام دهم.
عزيزي تاكيد كرد: حتي اگر مشكل مالي پيام هم حل شود ديگر در اين تيم نخواهم ماند. مسئولان باشگاه حشمت مهاجراني را واسطه قرار داده اند و نمي توانم روي حرف ايشان حرف بزنم. ترجيح دادم از ايران بروم تا فكري به حال تيم كنند.
عابديني: طباطبايي مي خواست سرمربي تيم داماش باشد
خبرگزاري فارس: مدير سازمان ورزش باشگاه داماش گفت: هادي طباطبايي قصد داشت در تيم فوتبال سرمربي باشد، به همين دليل نتوانستيم با وي كار كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير عابديني پس از مراسم معارفه حسين عبدي به عنوان سرمربي تيم داماش گفت: هادي طباطبايي قصد داشت به عنوان سرمربي تيم فوتبال داماش كار كند و اين مسئله براي ما امكان پذير نبود. مي توانستيم از او به عنوان يكي از اعضاي كادر فني استفاده كنيم.
عابديني در خصوص همكاري با حسين عبدي گفت: او مربي خوبي است و شاگرد استانكو نيز بوده است. تلاش مي كنيم اين تيم به جايگاه اصلي اش در فوتبال ايران برسد.
عابديني با اشاره به احداث دانشگاه ورزش در استان گيلان عنوان كرد: اين دانشگاه را با همكاري بيژن ذوالفقار نسب و استانكو راه اندازي خواهيم كرد. اين نخستين دانشگاه ورزش از نوع سوم است كه نه دولتي است و نه آزاد بلكه دانشگاهي غير انتفاعي است.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0537/A0537452.jpg
تاكيد مديربرنامه هاي مهاجم برزيلي:
دي كارمو از تيم هاي ايراني پيشنهاد ندارد
خبرگزاري فارس: مدير برنامه هاي مهاجم برزيلي با رد خبر دريافت پيشنهاد از چند تيم ليگ برتري، از علاقه اين بازيكن براي ترك ايران خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مدير برنامه هاي دي كارمو اعلام كرد، اين بازيكن به زودي ايران را ترك مي كند و در حال حاضر فقط منتظر دريافت مطالبات خود است.
وي تاكيد كرد، هيچ پيشنهادي از تيم هاي ليگ برتري براي جذب دي كارمو مطرح نشده است.
http://media.farsnews.com/Media/8610/Images/jpg/A0365/A0365238.jpg
مهاجراني: از روي خداداد خجالت مي كشم
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: خداداد عزيزي همواره به حرفهاي من عمل كرده است و از روي او خجالت مي كشم.
حشمت مها جراني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از باشگاه پيام هيچ اطلاعي ندارم و فقط همين قدر در باره اين تيم مي دانم كه چند مرتبه واسطه شده ام تا خداداد عزيزي تيم را رها نكند. او در گذشته چند مرتبه قصد داشت اين كار را بكند؛ اما به خاطر من از انجام اين كار منصرف شد.
وي افزود: به هر 2 تيم ابومسلم و پيام علاقه دارم، زيرا تيم هاي شهر من هستند، به همين دليل از عزيزي چنين درخواستي كردم.
با مسئولان هر 2 باشگاه در ارتباط هستم. شب گذشته نيز با عزيزي صحبت كردم و گفتم از بازيكنانت خجالت مي كشي كه وعده هاي داده شده به آنها عملي نشده و من هم از روي تو خجالت مي كشم كه چند بار از تو خواستم تيم را رها نكني تا شرايط درست شود. از خداداد واقعا سپاسگزارم كه هيچ وقت روي مرا زمين نمي اندازد.
مهاجراني در خصوص اين كه آيا حامل پيامي از سوي حسين هدايتي براي مالكان باشگاه در رابطه با خريد پيام بوده است، گفت: خير چنين خبري صحت ندارد. هيچ تماسي با هدايتي نداشته ام و از سوي ايشان نيز ماموريتي به من محول نشده است.
وي ادامه داد: اگر با خداداد صحبت مي كردم كه تيم را رها نكند، فقط به خاطر رابطه شخصي من و عزيزي بود، البته اگر حامي مالي جذب باشگاه شود باز هم از عزيزي خواهش مي كنم به تيم بازگردد و بخت خود را يكبار ديگر در اين زمينه امتحان خواهم كرد. روي لطف خداداد هم حساب مي كنم.
سرمربي تيم فوتبال ايران در جام جهاني 1978 آرژانتين درخصوص نحوه همكاري با فدارسيون فوتبال عنوان كرد: با مسوولان از جمله مهدي تاج و علي كفاشيان در تماس هستم؛ اما سمتي در فدارسيون ندارم.
مهاجراني در مورد ديدار ايران و قطر گفت: اگر كار گروهي تيم ملي در اين مسابقه خوب بود تعجب مي كردم، زيرا بازيكنان بدون انجام تمرين به مصاف قطر رفتند و پيروز هم شدند و اين مسئله مي تواند انگيزه مضاعفي به ملي پوشان در آستانه ديدار با امارت بدهد.
سرمربي اسبق تيم ملي در مورد رويارويي با امارت اظهار داشت: با وجود آنكه برخي مي گويند اين تيم شانسي براي حضور در جام جهاني ندارد، بايد بگويم امارات ممكن است بختي براي اول يا دوم شدن نداشته باشد؛ اما براي كسب مقام سومي و رسيدن به بازي پلي آف مي جنگد، بنابراين براي رسيدن به اين هدف بايد برابر ايران با تمام قدرت بازي كند، پس نبايد حيف را بي انگيزه بدانيم.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0541/A0541387.jpg
دايي: اظهارات نيكبخت در كميته انضباطي بهانهجويي بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: دفاعيات نيكبخت واحدي در كميته انضباطي بهانه جويي بود و براي من به عنوان سرمربي تيم ملي قانع كننده نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از تمرين بعد از ظهر تيم ملي، اظهار داشت: جايگزيني براي عليرضا نيكبخت واحدي نداريم و با 27 بازيكن راهي امارات ميشويم. راي نهايي در خصوص اين بازيكن را كميته انضباطي صادر خواهد كرد و منتظر راي ميمانيم.
وي افزود: به نظرم در جلسه كميته انضباطي نيكبخت واحدي حرفهاي ضد و نقيض زيادي زد. كسي كه كد موبايلش را فراموش كند، امكان دارد شماره افشين قطبي را هم به خاطر نياورد. اين نوع اظهارات نوعي بهانه جويي بود و براي من به عنوان سرمربي تيم ملي قانع كننده نيست.
سرمربي تيم ملي گفت: اتفاق مهمي رخ نداده است چراكه بازيكنان زيادي داريم كه ميتوانند به جاي نيكبخت واحدي از آنها استفاده كنيم. هر بازيكني كه عشق و علاقه بيشتر داشته باشد ميتواند در اردوي ما جاي داشته باشد.
دايي تاكيد كرد: نميگويم كه نيكبخت با من مشكل دارد؛ اما در تيم ملي مهمترين فاكتور انضباط تيمي است و ما به آن توجه ويژه داريم. باقري يا نيكبخت واحدي برايم فرقي ندارد. ما به دلايل فني آنها را انتخاب كرديم.
سرمربي تيم ملي درباره شرايط اردو اظهار داشت: امروز يك جلسه تمريني خيلي خوب را برگزار كرديم و از فردا تمرينات اصلي آغاز خواهد شد. معدنچي و خطيبي به تازگي به اردوي تيم ملي اضافه شدند؛ اما به دليل آنكه روز گذشته در امارات بازي داشتند ترجيح داديم امروز ريكاوري كنند.
دايي در مورد زمان ملحق شدن لژيونرها به تيم ملي براي ديدار با امارات اظهار داشت: جواد نكونام و مسعود شجاعي دوشنبه آينده در دبي به ما ملحق خواهند شد.
وي راجع به حضور مربي آلماني روي نيمكت تيم ملي براي ديدار با امارات عنوان كرد: حضور روته مولر روي نيمكت ملي در روز 29 آبان منتفي است، زيرا وي تا اول 2009 با فدراسيون فوتبال آلمان قرار داد دارد اگر چه در اين مدت كوتاه اگر هم به تيم اضافه ميشد نميتوانست كار بزرگي انجام دهد.
وي درباره احتمال جو سازي اماراتي ها در ورزشگاه براي تيم ملي گفت: خوشبختانه بازيكنان تيم ملي ايران شناخت خيلي خوبي از جو ورزشگاه اماراتي و عرب ها دارند، بنابراين فكر نميكنم با توجه به تجربه بالاي بازيكنانم در اين زمينه مشكلي داشته باشيم.
http://media.farsnews.com/Media/8606/Images/jpg/A0332/A0332238.jpg
عزيزي تا ساعت پنج بعدازظهر منتظر مالك باشگاه بود
خبرگزاري فارس: مديرعامل پيام مشهد گفت: خداداد عزيزي براي دريافت وكالت محضري براي فروش سهام تا ساعت 17 منتظر مالك باشگاه بود؛ اما وي خلف وعده كرد.
علي صلاحي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در جلسه هيئت مديره كه پس از مسابقه با ذوب آهن برگزار شد، تصميم گرفتيم 100 درصد سهام را براي فروش در اختيار خداداد عزيزي قرار دهيم. اين موضوع به تصويب رسيد و مقرر شد تا شاكري، مالك باشگاه، وكالت محضري به خداداد بدهد.
مديرعامل باشگاه پيام ادامه داد: روز بعد، خداداد عزيزي تا ساعت 17 نيز منتظر عملي شدن اين وعده بود؛ اما شاكري نيامد و گفت به دليل شركت در جلسه صادركنندگان نمونه نتوانسته وعده خود را عملي كند. به همين دليل، عزيزي از اينكه حل مشكلات مالي در رده چندم اهميت است، ناراحت شد.
صلاحي درباره ادامه وضعيت اين باشگاه گفت: در صورتي كه كميته 5 نفره استانداري، باشگاه را در اختيار بگيرد، من هم مانند عزيزي از اين باشگاه جدا خواهم شد. مسئولان تربيت بدني استان در مورد انتخاب مديرعامل و سرمربي تصميم گيري خواهند كرد؛ اما اگر يك شخص حقيقي بيايد و سهام را از شاكري بخرد، در آن صورت مي مانم و خداداد را هم برمي گردانم.
با انتخاب ماهنامه ورلد ساكر
دربي تهران بيست و دومين دربي برتر جهان شد
خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي پرسپوليس و استقلال تهران از سوي ماهنامه معتبر ورلدساكر به عنوان بيست و دومين دربي مهم جهان شناخته شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين ماهنامه در گزارشي اقدام به معرفي 50 دربي برتر جهان كرد كه در اين بين دربي تهران به عنوان بيست و دومين دربي معرفي شد.
10 دربي برتر جهان از ديد اين ماهنامه به شرح زير معرفي شد:
1- رئال مادريد - بارسلونا (اسپانيا)
2- بوكاجونيورز - ريورپلات (آرژانتين)
3- سلتيك - گلاسكورنجرز (اسكاتلند)
4- گالاتاسراي - فنرباغچه (تركيه)
5- آژاكس - فاينورد (هلند)
6- لاتزيو - رم (ايتاليا)
7- شالكه - بورسياد دورتمند(آلمان)
8-الاهلي - الزمالك (مصر)
9- رئال بتيس - سويا (اسپانيا)
10- پارتيزان - ستاره سرخ (صربستان)
اين ماهنامه دربي تهران را بزرگ ترين دربي در آسيا معرفي كرد و نوشت: حداقل 90 هزار تماشاگر دربي تهران را از نزديك تماشا مي كنند. از سال 1995 تا امروز همواره داوران خارجي اين بازي حساس را قضاوت كرده اند.
دربي تهران در حالي در رده 22 اين جدول قرار گرفته است كه بازي هايي همچون جدال ليورپول و منچستريونايتد در رده 28 و بازي آرسنال و تاتنهام در رده 42 قرار دارد، ضمن اينكه دربي بزرگ شهر ميلان بين تيم هاي اينتر و آث ميلان در مكان پانزدهم اين جدول قرار گرفته است.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0530/A0530629.jpg
قرعه كشي مرحله چهارم جام حذفي
پرسپوليس ميهمان طلايي سمنان شد
خبرگزاري فارس: مراسم قرعه كشي مرحله چهارم مسابقات جام حذفي براي تعيين تيم هاي ميزبان و ميهمان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين مراسم عصر روز شنبه 25/8/87 در محل روابط عمومي فدراسيون فوتبال با حضور نمايندگان باشگاه ها برگزار شد.
تيمهاي ميهمان و ميزبان به شرح زير مشخص شدند:
(نام تيم ميزبان اول آمده است)
ابومسلم خراسان-آرمين تهران
پيكان قزوين-تراكتور سازي تبريز
راه آهن تهران-پتروشيمي تبريز
شهرداري بندرعباس-فولاد خوزستان
طلايي سمنان-پرسپوليس تهران
شموشك نوشهر-سايپا كرج
انتخاب پيرواني براي دومين بار
برترين هاي اخلاق هفته چهاردهم انتخاب شدند
خبرگزاري فارس: سازمان ليگ برتر اسامي برترين هاي اخلاق هفته چهاردهم هشتمين دوره رقابت هاي ليگ برتر را اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اسامي نفرات برگزيده به شرح زير اعلام شد:
برترين بازيكن اخلاق: محمد محمدي از پيكان قزوين
برترين مربي اخلاق: غلامحسين پيرواني از مقاومت شهيد سپاسي(پيرواني براي دومين بار است كه در نيم فصل اول مسابقات ليگ به عنوان مربي برتر اخلاق شناخته شده است)
برترين سرپرست اخلاق: علي نيك جو از راه آهن
برترين بازي جوانمردانه:پاس همدان-مقاومت شهيد سپاسي
علاوه بر دو تيم فوق تيم فولاد مباركه سپاهان نيز درميان برترين تيم هاي اخلاق قرار گرفته است.
ميزبان برتر اخلاق: هيئت فوتبال استان گيلان
برترين هواداران اخلاق: تماشاگران و هواداران و كانون هواداران باشگاه فرهنگي ورزشي ملوان انزلي به خاطر رعايت شعائر اخلاقي و فرهنگي درتشويق تيم خودي و ابراز رفتار احترام انگيز به بازيكنان و هواداران تيم حريف در بازي حساس با تيم استقلال تهران.
بازيكنان پيام مشهد حاضر به انجام تمرين نيستند
خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم پيام مشهد تا مشخص نشدن وضعيت مالي خود، حاضر به انجام تمرين نيستند.
به گزارش خبرگزاري فارس، اكبر شاكري، مالك 75 درصد از باشگاه، سهام خود را امروز به طور رسمي به اداره كل تربيت بدني خراسان رضوي منتقل كرد. شاكري اعلام كرده بود پولي براي اداره اين باشگاه در اختيار ندارد.
حسين واقعي در اين خصوص به خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: با وجود اين انتقال، هنوز به ما اعلام نشده كه چه كاري بايد انجام بدهيم. بازيكنان تيم تا زماني كه وضعيت مالي آنها مشخص نشود، حاضر به انجام تمرين نيستند.
سرپرست تيم پيام در مورد كادر فني تيم گفت: عزيزي به طور رسمي استعفا نكرده است؛ اما نمي دانم وضعيت كادر فني به چه صورت خواهد شد.
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0508/A0508247.jpg
يا حضور مسئولان فدراسيون فوتبال ايران
قرارداد نهايي حق پخش با صدا و سيما امضا شد
خبرگزاري فارس: فدراسيون فوتبال و صداوسيما براي حق پخش تلويزيوني مسابقات ليگ برتر با يكديگر به توافق رسيده و قرارداد همكاري امضا كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در جلسه اي كه شب گذشته بين على كفاشيان، مهدى تاج، عزيز محمدى رئيس، نايب رئيس و عضو هيئت رئيسه فدراسيون با حسن تقدس نژاد، معاون اداري و مالي و علي اصغر پورمحمدى مدير شبكه سه سيما برگزار شد، طرفين به توافق رسيدند تا فدراسيون بابت يك سال، 4 ميليارد تومان دريافت كند.
قبل از اين عنوان شده بود كه فدراسيون براي يك سال مبلغ 5 ميليارد تومان دريافت خواهد كرد؛ اما براساس توافق صورت گرفته در اين جلسه، فدراسيون 4 ميليارد تومان دريافت خواهد كرد.
قرار است اين قرارداد تا قبل از روز پنجم آذر ماه به كنفدراسيون آسيا ارسال شود تا اين كنفدراسيون با حضور چهار تيم ايراني در ليگ قهرمانان آسيا مخالفت نكند.
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0491/A0491571.jpg
اعلام اسامي داوران هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال
ممبيني ديدار پيكان و پرسپوليس را قضاوت مي كند
خبرگزاري فارس: اسامي داوران هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال از سوي سازمان ليگ اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اسامي داوران به شرح زير اعلام شد:
*مقاومت سپاسي-ملوان انزلي، ساعت 14حافظيه-شيراز
البرز حاجي پور-رضا سخندان-حسين عباسي-سعيد فاضل
*استقلال اهواز-فولاد مباركه، ساعت 14:15-تختي-اهواز
عليرضا فغاني-حيدر شكور-علي موغلي-ايرج ساعدي
*صباي قم-پاس همدان، ساعت 14:15-يادگار امام-قم
سعيد مظفري زاده-جواد تقي پور-سعيد زارع-فرهاد رستمي
*راه آهن –پيام خراسان، ساعت14:15-اكباتان-تهران
محمد حسين اسدي-سعيد علي نژاديان-سخاوت سليمان نژاد-بابك وسيله بر
*داماش گيلان-مس كرمان، ساعت 14:15-عضدي-رشت
شاهين حاج بابايي-محمد نجفي-رحيم شاهين-رسول رهبر خام
*استقلال تهران-فولاد خوزستان، ساعت 15 -آزادي-تهران
يداله جهانبازي-عليرضا كهوري-رسول فروغي -سعيد فتاحي
شنبه:2/9/87
*پيكان قزوين-پرسپوليس، ساعت 14:15-رجايي-قزوين
هدايت ممبيني-حسن كامراني فر-محسن فريماني-حسين نيكوزاده
سه شنبه-5/9/87
*ابومسلم-سايپا تهران، ساعت14-ثامن الائمه-مشهد
سعيد بخشي زاده-مرتضي كريمي-محمد رضا اميني-مختار مهدوي
*ذوب آهن –برق شيراز، ساعت 14:15-ذوب آهن –فولاد شهر
مسعود مرادي-داوود رفعتي-بهرام كياني-روح اله ارشادي
جمعه:1/9/87(معوقه از هفته هفتم)
*سايپا-برق شيراز، انقلابكرج-ساعت 14:15
محمود رفيعي-مسعود فرح نيا-مجيد شمس-محمد رضا فغاني
سه شنبه 5/9/87(معوقه از هفته دوازدهم)
*ملوان انزلي-صباي قم، ساعت 14:15-تختي-انزلي
سيد احمد صالحي-محمد رضا اسحاقيان-حسين سنجري-مختار مهدوي
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0506/A0506870.jpg
عزيزي: تحت هيچ شرايطي به پيام برنميگردم
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال پيام مقاومت مشهد گفت: حتي اگر مشكل مالي پيام هم حل شود، به اين تيم برنميگردم.
خداداد عزيزي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: امروز براي دلگرمي شاگردان سابقم در ورزشگاه اكباتان حاضر شدم چون واقعا هميشه دلم با اين تيم است.
وي افزود: به هيچ عنوان دوست ندارم به پيام برگردم و نخواهم برگشت، حتي اگر مشكل اين تيم حل شود تصميم خودم را گرفتهام.
بازيكن سابق تيم ملي فوتبال ادامه داد: هميشه سعي ميكنم در كنار تيم محبوبم باشم و به آنها انگيزه دهم؛ اما هيچكس نميتواند مرا به اين تيم برگرداند.
عزيزي خاطرنشان كرد: متاسفانه به جاي اينكه در پي برطرف كردن مشكلات باشند، به دنبال واگذاري و يا تقسيم سهام پيام هستند. اميدوارم هرچه زودتر اين بازيها تمام شود.
http://media.farsnews.com/Media/8602/Images/jpg/A0294/A0294320.jpg
با انجام مراسم انتخاب برترين ها در AFC
شمسايي مرد سال فوتسال آسيا شد
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي فوتسال ايران به عنوان مرد سال فوتسال آسيا در سال 2008 انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مراسم انتخاب برترين هاي قاره آسيا در سال 2008 در شانگهاي برگزار شد و وحيد شمسايي در بخش انتخاب برترين بازيكن فوتسال به عنوان مرد سال آسيا دست يافت.
در فهرست نهايي براي انتخاب بهترين بازيكن فوتسال آسيا مصطفي نظري از ايران و دايسوكه اونو از ژاپن نيز حضور داشتند.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0531/A0531472.jpg
/مرحله يك شانزدهم نهايي جام حذفي/
پيروزي پرگل استقلال تهران برابر داماش گيلان
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران با نتيجه هشت بر يك داماش گيلان را شكست داد و به مرحله يك هشتم نهايي جام حذفي صعود كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار در ورزشگاه آزادي و در حضور حدود 2 هزار تماشاگر برگزار شد.
آرش برهاني در دقايق 18 و 43 (از روي نقطه پنالتي) ،66 و 70 و 89، احمد خذيراوي در دقيقه 61 (از روي نقطه پنالتي)، مهدي امير آبادي در دقيقه 80 و فرهاد مجيدي در دقيقه 93 گلهاي استقلال را به ثمر رساندند. تك گل داماش را هادي سهرابي در دقيقه 85 وارد دروازه استقلال كرد.
برهاني در دقيقه 63 يك ضربه پنالتي را هم از دست داد.
داماش با بازيكنان اميد و جوان خود به ميدان رفت و حسين عبدي سرمربي اين تيم هم بر روي نيمكت حضور نداشت.
استقلال در مرحله بعدي به مصاف برنده ديدار مس رفسنجان و مس كرمان خواهد رفت.
تركيب استقلال تهران: وحيد طالبلو، پيروز قرباني، بيژن كوشكي، پژمان منتظري، خسروحيدري(از دقيقه 67 ميثم منيعي )، مهدي اميرآبادي، فابيو جانواريو(از دقيقه 67 ميلاد نوري)، مهرداد پولادي، احمدخذيراوي، آرش برهاني و حسين كاظمي(از دقيقه 78 فرهاد مجيدي)
سرمربي: امير قلعه نوعي
تركيب داماش گيلان: بهنام لايقي فر، ميلاد شادمند، حامد عابدي، معين فرسدوست، رضا الماسخاله، هادي سهرابي، علي قاسميان، محمد سياه، مسعود ناصحي، مهدي آقازاده و حامد حاجتي
سرمربي رسول حقدوست
http://media.farsnews.com/Media/8609/Images/jpg/A0356/A0356933.jpg
متعهد بودن باشگاه به قرارداد بازيكنان
شرط حجازي براي امضا قرارداد با ابومسلم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ابومسلم پيش شرطي را براي امضا قرار داد با اين باشگاه تعيين كرد كه به سود بازيكنان است.
به گزارش خبرگزاري فارس، ناصر حجازي هنوز قراردادش را با ابومسلم امضا نكرده است. سرمربي جديد براي باشگاه شرطي را تعيين كرده كه به سود بازيكنان است.
حجازي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: براي خودم چيزي نمي خواهم؛ بلكه از باشگاه خواسته ام كه به تعهداتش به بازيكنان عمل كند.
سرمربي اسبق استقلال در مورد اينكه صحت دارد كه خواستار پرداخت 50 درصد از مبلغ قرارداد به بازيكنان است، گفت: فقط از آقاي بني اسد خواسته ام به قرارداد بازيكنان متعد باشند. ايشان هم كه قصد كمك به باشگاه را دارند، قول داده اند با تمام توان اين مسئله را پيگيري كنند.
وي افزود: در صوتيكه تا قبل از مسابقه با ملوان مطالبات بازيكنان پرداخت شود، من قراردادم را با ابومسلم امضا مي كنم. البته اكنون نيز كارم را با اين تيم شروع كرده و همراه ابومسلم به اصفهان آمده ام. روز گذشته نيز با در تمرين اين تيم حاضر بودم. تيم را براي ديدار با سپاهان آماده كرده ايم.
http://media.farsnews.com/Media/8707/Images/jpg/A0514/A0514137.jpg
به پيشنهاد سازمان تربيتبدني و به مناسبت عيدغدير
منتخب پرسپوليس و استقلال به ديدار تيم ملي ميرود
خبرگزاري فارس: به پيشنهاد سازمان تربيت بدني و قبول دو باشگاه پرسپوليس و استقلال، منتخب دو تيم در روز عيد غدير به مصاف تيم ملي فوتبال خواهد رفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، روز گذشته در محل سازمان تربيت بدني جلسه اي بين علي آبادي، ساور، داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسوليس، علي اميري معاون باشگاه استقلال و مهدي تاج نايب رئيس فدراسيون فوتبال تشكيل شد تا در خصوص پيشنهاد سازمان تصميم گيري شود.
علي آبادي به اين دو تيم و تيم ملي پيشنهاد داد به مناسبت عيد سعيد غدير خم و عيد ولايت بازي دوستانه اي بين منتخب تيم هاي پرسپوليس و استقلال با تيم ملي برگزار شود كه اين پيشنهاد با موافقت فدراسيون فوتبال و دو باشگاه مواجه شد.
با توجه به اين پيشنهاد، دو تيم سرخابي در قالب يك تيم و با پيراهن هاي به رنگ قرمز و آبي و با مربيگري مشترك امير قلعه نويي و افشين پيرواني، روز 27 آذر مصادف با عيد غدير مقابل تيم ملي ايران قرار مي گيرند.
قرار است عوايد اين مسابقه به ايتام پرداخت شود.
ملي پوشان دو تيم پرسپوليس و استقلال نيز در تيم منتخب به كار گرفته خواهند شد.
روز گذشته برگزاري اين مسابقه كه براي اولين بار برگزار مي شود، تصويب شد.
http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0482/A0482135.jpg
26 آذر ماه در مسابقات چهار جانبه
تيم ملي فوتبال ايران به مصاف اكوادور ميرود
خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتبال ايران در مسابقات چهار جانبه عمان روز 26 آذر ماه به مصاف تيم اكوادور خواهد رفت.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري فدراسيون فوتبال،تيم ملي كشورمان از تاريخ 24 تا 30 آذر ماه در اين مسابقات شركت خواهد كرد.
در اين تورنمنت تيمهاي ايران - عمان - چين و اكوادور حضور دارند كه تيم ملي كشورمان 26 آذر ماه و در ساعت 20:30 به وقت محلي با تيم ملي اكوادور ديدار ميكند و مسابقه ديگر در همين روز و ساعت 18 بين تيمهاي عمان و چين انجام ميشود.
ديدارهاي رده بندي و نهايي روز 29 آذر برگزار خواهد شد.
http://media.farsnews.com/Media/8406/Images/jpg/A0124/A0124188.jpg
مايلي كهن سرمربي تيم فوتبال سايپا شد
خبرگزاري فارس: هئيت مديره باشگاه سايپا امروز سرمربي اسبق تيم ملي را تا پايان فصل آينده به عنوان سرمربي تيم فوتبال سايپا برگزيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، احمد مددي مدير روابط عمومي باشگاه سايپا خبر داد، در نشست هيئت مديره تمامي اعضا به غير از علي دايي كه در سفر حج به سر مي برد، حضور داشتند و با اكثريت آرا محمد مايلي كهن را به عنوان سرمربي جديد انتخاب كردند.
پير ليت بارسكي مربي آلماني در ابتداي فصل به عنوان سرمربي تيم سايپا انتخاب شد كه كارنامه ضعيفي از خود بر جا گذاشت و در نهايت بدون هماهنگي مديران باشگاه، ايران را ترك كرد.
بعد از وي رضا فروزاني دستيار سابق دايي هدايت تيم را بر عهده گرفت كه او نيز توفيقي در تيم كسب نكرد و هم اكنون سايپا با 16 امتياز در مكان شانزدهم قرار دارد.
مايلي كهن در انتخاب دستياران خود اختيار تام دارد.
مايلي كهن كه در سال 1994 تيم فوتسال ايران را در جام جهاني به مكان چهارم رساند، هدايت تيم ملي ايران در مسابقات مقدماتي جام جهاني 1998 فرانسه را نيز بر عهده داشت و در باشگاه هايي نظير سايپا و فولاد به عنوان سرمربي فعاليت كرده است.
وي در مقطي به عنوان عضو هئيت مديره باشگاه پرسپوليس نيز انتخاب شد كه بنا به دلايلي از اين سمت استعفا كرد.
علي دايي سرمربي سابق سايپا و عضو فعلي هيئت مديره اين باشگاه رابطه خوبي با مايلي كهن ندارد و از وي به دليل برخي اظهاراتش شكايت كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8701/Images/jpg/A0417/A0417497.jpg
فرياد شيران دستيار اول مايلي كهن شد
خبرگزاري فارس: مربي اسبق تيم ملي فوتبال به عنوان دستيار اول محمد مايلي كهن در تيم سايپا انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، نادر فرياد شيران از روز آينده به عنوان دستيار اول محمد مايلي كهن در تيم فوتبال سايپا كار خود را آغاز خواهد كرد.
مايلي كهن امروز با انتخاب اعضاي هيئت مديره باشگاه به مدت يك فصل و نيم به عنوان سرمربي سايپا انتخاب شد.
مديران باشگاه در انتخاب اعضاي كادر فني به وي اختيار تام داده اند.
اين مربي نيز در حال حاضر فرياد شيران را به عنوان دستيار اول خود برگزيده است؛ اما در مورد ساير اعضا تصميم نهايي را نگرفته است.
گفته مي شود محمد خاكپور و جلال چراغپور از گزينه هاي اصلي براي حضور در كادر فني سايپا هستند.
اين تيم هم اكنون با 16 امتياز در مكان شانزدهم جدول است.
مایلی کهن دیگه کجا بود که اومده!؟
جایی نبوده ! بیکار بوده اینا بهش اعتماد کردن !
ولی واقعا این انتخاب عجیب بود بخاطر مشکلات شدیدی که با علی دایی داشت.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0564/A0564788.jpg
پيرواني از سرمربيگري ابومسلم استعفا كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ابومسلم به دليل برخي مشكلات از سمت خود استعفا كرد
به گزارش خبرگزاري فارس، اميرحسين پيرواني به دليل بروز برخي مشكلات در اين تيم استعفاي خود را تحويل مسئولان اين باشگاه داد.
ابومسلم روز گذشته مقابل صبا قم بازي را يك بر صفر واگذار كرد.
پيرواني به تازگي سرمربي اين تيم مشهدي شده بود،اما ظاهرا مشكلات متعدد باشگاه باعث شد وي استعفا را به ادامه همكاري ترجيح دهد.
پيرواني :نمي توانستم در تيمي بمانم كه بازيكنانش تمرين نمي كنند
خبرگزاري فارس: سرمربي مستعفي تيم فوتبال ابومسلم گفت: مشكلاتي كه در تيم وجود داشت و تمرين نكردن بازيكنان دليل اصلي استعفايم بود.
امير حسين پيرواني در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره علت استعفاي خود اظهار داشت: متن استعفايم را امروز به مديريت باشگاه ابومسلم تحويل دادم. به دليل مشكلات شخصي و مسائل حاكم بر تيم از آنها خواستم با درخواستم موافقت كنند.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا تصميم به استعفا گرفته عنوان كرد: چهارشنبه در تمرين حاضر شدم اما متاسفانه بازيكنان حاضر به تمرين كردن نشدند. آنها به دليل اينكه مطالبات خود را دريافت نكرده بودند حاضر نبودند تمرين را شروع كنند.
پيرواني با بيان اينكه تصور داشته به دليل حضور كادر فني در تمرين اين بازيكنان حاضر به تمرين مي شوند ادامه داد: با كاپيتان تيم صحبت كردم،اما آنها باز هم حاضر به تمرين نشدند. بنابراين تصميم گرفتم در باشگاهي كه بازيكنان بخواهند براي انجام تمرين يا عدم تمرين تصميم بگيرند همكاري نكنم.
سرمربي مستعفي ابومسلم تصريح كرد: بني اسد براي حل كردن مشكلات زحمات زيادي مي كشد و بازيكنان بايد سعه صدر بيشتري از خود نشان دهند. مگر همين تيم ملوان نيست كه بدون يك ريال دريافتي حاضر به بازي شدند. بايد از افرادي مثل بني اسد كه از هزينه شخصي به تيمداري مشغول هستند حمايت شود.
پيرواني تاكيد كرد: جو را براي ادامه همكاري مناسب نديدم و بهتر دانستم كه در كنار تيم نباشم. از همان چهارشنبه كه بازيكنان حاضر به تمرين نشدند به تهران بازگشتم .
http://media.farsnews.com/Media/8707/Images/jpg/A0528/A0528190.jpg
باشگاه الاهلي از قطبي تقدير مي كند
خبرگزاري فارس: باشگاه الاهلي بين دو نيمه بازي امشب مقابل العين از افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تقدير ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسولان باشگاه الاهلي قصد دارند بين دو نيمه بازي امشب خود مقابل العين توسط رياست باشگاه از افشين قطبي سرمربي مستعفي تيم فوتبال پرسپوليس تقدير كنند.
اين بازي امشب به ميزباني الاهلي برگزار ميشود.
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0504/A0504162.jpg
قطبي: دعوت باشگاه الاهلي مرا شگفتزده كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دعوت باشگاه الاهلي امارات مرا شگفتزده كرد.
افشين قطبي كه در امارات به سر مي برد در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت:به دليل سرماخوردگي كه داشتم هفته بدي را پشت سر گذاشتم اما خوشبختانه در حال حاضر در سلامتي كامل به سر ميبرم و در حال استراحت هستم.
وي افزود: فعلا با هيچ تيمي وارد مذاكره نشده ام .سعي كردم تمام تمركزم را به خانوادهام معطوف كنم .
قطبي ادامه داد: در امارات به فكر استراحت هستم اما دعوت باشگاه الاهلي كه طي تماسي تلفني شب گذشته به من اعلام شد، مرا شگفتزده كرد . از رياست باشگاه تشكر ميكنم كه امشب مرا به ورزشگاه اختصاصي خود دعوت كرد.
وي يادآور شد: اميدوارم شايعهاي به وجود نيايد چون من با اين تيم در خصوص مربيگري هيچ حرفي نزدم.اميدوارم حاشيهسازي براي اين تيم ايجاد نشود.
قطبي درباره باشگاه پرسپوليس گفت: به هيچ عنوان در باره باشگاه حرف نميزنم تا پرسپوليس آرامش داشته باشد. نتايج اين تيم را دنبال ميكنم . مسائل مالي را هم به مدير برنامههايم سپردهام.اين را هم بگويم كه دلم واقعا براي هواداران تنگ شده است.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0568/A0568411.jpg
مدارك پرسپوليس، صبا و سپاهان تكميل شد
خبرگزاري فارس: مدارك تيم هاي صباي قم، سپاهان و پرسپوليس براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا كامل شد
به گزارش خبرگزاري فارس روابط بين الملل فدراسيون فوتبال اعلام كرد: با توجه به ارائه آخرين مدارك تكميلي و رفع نواقص؛مدارك سه باشگاه صباي قم، سپاهان اصفهان و پرسپوليس به AFC ارسال شد.
فرم مربوط به باشگاه استقلال ديروز براي AFC ارسال شده بود.
بر اين اساس 4 نفر معرفي شده از سوي باشگاه هاي مربوطه به شرح زير است:
استقلال تهران:
علي نظري (مدير تيم) – علي اصغر حصيري اميري (مدير مسابقات) – محمد حيراني نژاد (مدير رسانه ها ) – امير حسين فتحي (مدير بازاريابي)
پرسپوليس:
محمود خوردبين ( مدير تيم) – محمد امام وردي (مدير مسابقات) – محسن رنجكش (مدير رسانه ها ) – مرتضي ضرابي (مدير بازاريابي)
صباي قم:
سيدمجتبي پيامبري (مدير تيم) – هدايت سليمي مقدم (مدير مسابقات) – علي ابراهيمي (مدير رسانه ها ) – يوسف عسگري (مدير بازاريابي)
سپاهان:
مجيد بصيرت (مدير تيم ) – مسعود تابش (مدير مسابقات) – سيدحامد اصفاء (مدير رسانه ها) – عبدالرضا غديري (مدير بازاريابي)
روابط بين الملل فدراسيون به باشگاه هاي ياد شده توصيه كرده دقت و سرعت را در ساير مراحل ليگ قهرمانان آسيا رعايت كنند تا با مشكلي روبرو نشوند.
از نقاط قوت باشگاه ها در ارتباط با AFC بهره مندي و تسلط به زبان انگليسي و قوانين ليگ قهرمانان 2009 ، AFC است.
گفتني است نواقص صبا مربوط به مشخص نبودن برنامه پروازها و ناقص بودن عكس ها،نواقص پرسپوليس مربوط به تغيير افراد معرفي شده و نقص در كپي پاسپورت ها و نواقص سپاهان مربوط به امضا و مهر نشدن فرم ها بود كه امروز برطرف شد.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0571/A0571930.jpg
پيروزي منتخب سرخابي مقابل منتخب ليگ برتر
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال منتخب سرخابي مقابل منتخب ليگ برتر به پيروزي دست يافت.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار خيرخواهانه از ساعت 15 امروز در ورزشگاه آزادي و در حضور نزديك 10 هزار تماشاگر برگزار شد.
تيم منتخب سرخابي در اين ديدار با نتيجه 4 بر 2 به برتري دست يافت.
حسين كاظمي (27)، ابراهيم توره (31)، حسين بادامكي (39) و محمد منصوري (87) براي تيم سرخابي گل زدند. هادي تاميني (67) و حميدرضا رجبي (83) گلزنان منتخب ليگ برتر بودند.
قضاوت اين مسابقه برعهده تورج حق وردي بود. محمدرضا منصوري و بابك داوري وي را در امر قضاوت ياري كردند.
دو تيم در دو نيمه با تركيب متفاوت وارد زمين شدند.
در نيمه اول و در تيم سرخابي احمدرضا عابدزاده (اشكان نامداري دقيقه 15) مجتبي شيري، فرانك آتسو، هادي شكوري، مهدي اميرآبادي، عليرضا نيكبخت واحدي، حسين كاظمي، حسين بادامكي، علي كريمي، ابراهيم توره و سياوش اكبرپور بازي كردند.
در نيمه دوم سرخابيها با تركيب عليرضا حقيقي، ميثم منيعي (عليرضا عباسفرد از دقيقه 73) بيژن كوشكي (از دقيقه 70 ميلاد نوري) عليرضا محمد، خسرو حيدري، ابراهيم تقي پور، هاشم بيك زاده، سپهر حيدري، نبيالله باقريها، محمد منصوري و علي عليزاده وارد زمين شدند.
در تيم منتخب ليگ برتر و در نيمه اول؛ حسين آشنا، مرتضي اسدي، (از دقيقه 33 محمد سهيمي) محسن نيساني، عليرضا نورمحمدي، جواد آشتياني،داود حقي، سعيد خاني، سيد محمد حسيني، مهدي كريميان (از دقيقه 33 مهرزاد رضايي) مهدي شيري و احمد تقوي (از دقيقه 33 اسماعيل فرهادي) به ميدان رفتند.
در نيمه دوم تيم منتخب ليگ برتر با تركيب حميدرضا بابايي، هادي تاميني، محمد صلصالي، محمد سهيمي (از دقيقه 60 مرتضي كاشي) ابوذر رحيمي، اميد خورج، حميدرضا رجبي، محمدرضا مهدوي، اميد شريفي نسب، اسماعيل فرهادي (از دقيقه 60 محمد قاضي) و مهرزاد رضايي (از دقيقه 60 محمد غلامي) وارد زمين شدند.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0562/A0562419.jpg
ياوري: جاي قلعهنويي و پيرواني بودم تيم را بيرون ميكشيدم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منتخب ليگ گفت: اگر جاي امير قلعهنويي و افشين پيرواني بودم به دليل ناسزاگويي تماشاگران، تيم را از ميدان بيرون ميكشيدم.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمود ياوري پس از شكست 4 بر 2 تيمش برابر تيم سرخابي در جمع خبرنگاران گفت: اين يك مسابقه نمادين بود.حركت سازمان ليگ بسيار باارزش بود. تماشاگران گل هاي زيادي ديدند و از تماشاي مسابقه لذت بردند.
وي افزود: اتحاد بازيكنان حريف بهتر از بازيكنان ما بود. اين موضوع با توجه به اينكه بازيكنان ما از سراسر ايران انتخاب شده بودند امري طبيعي به نظر ميرسيد.
ياوري در مورد ناسزاگويي تماشاگران دو تيم استقلال و پرسپوليس عليه يكديگر اظهار داشت: زماني كه مديران دو باشگاه و مسئولان كلان فوتبال چنين حركت ارزندهاي را ترتيب ميدهند بهتر است تماشاچيان نيز با يكديگر هماهنگ باشند و حرمتها را نگه دارند. بايد ليدرهاي تماشاگران نيز آدمهاي فرهنگي باشد.
وي تاكيد كرد: اتفاقي كه امروز روي سكوها افتاد براي فوتبال ما بد است. به خصوص اينكه اين مسابقه از شبكههاي ماهوارهاي نيز پخش ميشد.
ياوري تصريح كرد: به امير قلعهنويي و افشين پيرواني گفتم ؛اگر جاي آنها بودم و ميديدم كه تماشاچيان دو تيم عليه يكديگر شعار ميدهند تيم را از ميدان بيرون ميكشيدم، زيرا اين مسئله زيبنده فوتبال ما نيست.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0534/A0534634.jpg
قلعهنويي: ليدرهاي دو تيم بايد با هم هماهنگ ميشدند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: پيش از آغاز مسابقه بايد كانون هواداران دو تيم استقلال و پرسپوليس با هم هماهنگ ميشدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي پس از پيروزي 4 بر 2 تيم منتخب سرخابي برابر تيم منتخب ليگ در جمع خبرنگاران گفت: بازي زيبايي بود. تماشاگران 6 گل ديدند. اين مسابقه مسايل فني زيادي ندارد. من ميخواهم درباره حركت زيباي سازمان ليگ و بنياد غدير صحبت كنم كه كار بسيار خوبي انجام دادند تا همه بدانند ما شيعيان ارادت خاصي به اميرالمومنين(ع) داريم.فوتبال امروز فوتبال عشق بود.
قلعهنويي در مورد شعار هواداران دو تيم استقلال و پرسپوليس عليه يكديگر گفت: اين دو تيم سال هاست است كه با يكديگر رقابت دارد. در زمان علي پروين نيز چنين اتفاقي افتاد. بايد پيش از مسابقه بين ليدرها و كانون هواداران دو تيم هماهنگيهاي لازم انجام ميشد تا شاهد چنين اتفاقاتي نبوديم.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0571/A0571930.jpg
پيرواني: براي ديدارهاي خيريه همواره پيش قدم هستيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منتخب سرخابي گفت: براي انجام بازيهاي خيريه و حركتهاي انساندوستانه همواره پيش قدم هستيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني پس از پيروزي 4 بر 2 تيم منتخب سرخابي برابر منتخب ليگ در جمع خبرنگاران گفت: اين يك مسابقه كاملا ارزشي و فرهنگي بود. جا دارد از سازمان ليگ و بنياد غدير تشكر كنم كه چنين حركت زيبايي را ترتيب دادند.
وي افزود: پرسپوليس و استقلال همواره براي كمك به هموطنان و ايتام آمادهاند.همانطور كه اعلام كرده بوديم با تمام قدرت در اين مسابقه حاضر شديم. از اين پس تيم پرسپوليس براي حركتهاي انساندوستانه پيشقدم خواهد شد.
پيرواني در مورد انتخاب دستيارانش در پرسپوليس گفت: به زودي نام دستيارانم را اعلام ميكنم.
http://media.farsnews.com/Media/8704/Images/jpg/A0454/A0454970.jpg
/ تورنومنت چهارجانبه عمان/
تيم ملي ايران مقابل اكوادور شكست خورد
خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتبال ايران در اولين مسابقهاش در تورنومنت چهارجانبه عمان مقابل تيم ملي اكوادور شكست خورد.
به گزارش خبرگزاري فارس تيم ملي فوتبال ايران در ورزشگاه سلطان قابوس و در حضور بيش از 500 هوادار ايراني مقابل تيم ملي اكوادور با نتيجه يك بر صفر شكست خورد و از رسيدن به ديدار پاياني باز ماند.
فيدل مارتينز در دقيقه 51 دروازه سيدمهدي رحمتي را گشود تا ايران برابر نماينده آمريكاي جنوبي شكست را تجربه كند.
عبدالله الحارثي، داور عماني در اين مسابقه با دادن كارتهاي زرد و قرمز بازيكنان دو تيم را جريمه كرد. حسين كعبي، مازيار زارع، مجيد غلامنژاد (دو كارت) از ايران و ايوان هرتادو از اكوادور با كارتهاي زرد جريمه شدند. در دقيقه 90 + 3 مجيد غلامنژاد با دريافت كارت زرد دوم و كارت قرمز از زمين مسابقه اخراج شد.
بازيكنان تيم ملي ايران: سيدمهدي رحمتي، سيدجلال حسيني، پيروز قرباني (محسن بنگر)، محمد نوري (كيانوش رحمتي)، حسين كعبي (مجيد غلامنژاد)، حسن اشكجاري (جلال راف خائي)، مازيار زارع، آرش برهاني (سيدمهدي سيد صالحي)، احمد جمشيديان، احسان حاج صفيه و غلامرضا رضايي بودند.
در ديدار اول نيز تيم ملي عمان با نتيجه 3 بر 1 تيم ملي چين را شكست داد تا در ديدار پاياني تيم هاي ملي عمان و اكوادور با يكديگر ديدار كنند. در مسابقه رده بندي روز جمعه ساعت 30/17 به وقت تهران تيمهاي ملي ايران و چين با يكديگر ديدار ميكنند.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0541/A0541387.jpg
دايي: خبر كنارهگيريام را خودم اعلام ميكنم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي ايران گفت: هر زمان كه خواستم كنار بروم، آن را به صراحت اعلام خواهم كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از حضور در هتل المپيك براي معرفي بازيكنان تيم ملي به كادر فني، اظهار داشت: در تورنمنت عمان دو بازي خوب را تجربه كرديم. در ديدار برابر اكوادور كه شكست خورديم، مستحق آن باخت نبوديم.
وي افزود: بازيكنان جوان و با انگيزهاي كه دعوت شده بودند، عملكرد خوبي از خود ارائه كردند. من از همه آنها راضي هستم چرا كه انتظاراتم را بر آورده كردند.
سرمربي تيم ملي با ابراز رضايت از عملكرد بازيكنان در ديدار برابر اكوادور، عنوان كرد: افزود: فوتبال همين است. هميشه تيم هايي كه برتر هستند، پيروز نميشوند. بازيكنان بايد از شكست برابر اكوادور خيلي چيزها ياد گرفته باشند و درس بزرگي برايشان باشد.
علي دايي درباره موضوع استعفايش از سرمربيگري تيم ملي، گفت: اين شايعات را رسانهها دامن مي زنند و به آن مي پردازند.
كساني كه اين خبر را منتشر ميكنند، بايد منبع آن را نيز مشخص كنند تا با شناخت منبع پاسخ بدهم. البته نميتوانم منكر مشكلات شوم؛ اما مطمئن باشيد كاري را كه آغاز كردهام، به خوبي به پايان ميرسانم. هر زمان كه خواستم كنار بروم، به صراحت اعلام خواهم كرد.
وي درباره خبر عصبانيتش قبل از سفر به عمان به علت منتشر شدن فهرست بازيكنان تيم ملي، گفت: انتشار چنين خبري محرمانه نيست كه آن را مخفي نگه داريم. در تمام سفرها، اسامي بازيكنان از سوي فدراسيون يا سايتهاي ميزبان منتشر يافته است. عصبانيتم در شب پرواز صحت ندارد چون تازه از مكه آمده بودم و بدون اينكه كسي را ببينم، راهي عمان شدم.
سرمربي تيم ملي فوتبال با رد خبر درگيري لفظي با رئيس فدراسيون، اظهار داشت: مدتها است كه رئيس فدراسيون را نديده ام. بنا نيست كه هر روز با او ديدار داشته باشم.
سرمربي تيم ملي اشاره به شايعه استعفايش از هيئت مديره باشگاه سايپا، تاكيد كرد: در شرايط فعلي هدف بزرگي به نام تيم ملي دارم. بايد چنين مسائلي را فراموش كرد زيرا چنين مواردي در مقايسه با جايگاه تيم ملي، اهميتي ندارند.
http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0487/A0487498.jpg
كانديداهاي سرمربيگري تيم اميد مشخص شدند
خبرگزاري فارس: فدراسيون فوتبال اسامي شش كانديداي سرمربيگري تيم اميد را اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، فدراسيون فوتبال نام شش كانديداي سرمربيگري تيم اميد را كه با هماهنگي كميته ملي المپيك مد نظر قرار داده است، اعلام كرد.
منصور ابراهيم زاده، پرويز مظلومي، حميد استيلي، ناصر ابراهيمي، بيژن ذوالفقارنسب، مجيد جلالي؛نفراتي هستند كه بخت حضور در تيم ملي اميد را دارند.
علي كفاشيان در اين باره اظهار داشت: در جلسه روز يكشنبه كميته تيم هاي ملي از ميان اين نفرات يكي به عنوان سرمربي تيم اميد انتخاب خواهد شد.
http://media.farsnews.com/Media/8405/Images/jpg/A0120/A0120076.jpg
ابراهيمي: ادامه دهنده برنامه هاي قلعه نويي هستم
خبرگزاري فارس: كانديداي سرمربيگري تيم فوتبال اميد گفت: اگر در تيم اميد باشم برنامه هاي امير قلعه نويي در تيم ملي را دنبال مي كنم.
ناصر ابراهيمي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره تيم اميد و كانديدا شدن براي حضور در كادر فني اين تيم اظهار داشت: در اين فوتبال به همه افتخارات در هر رده سني رسيده ام. كمتر كسي آمار كاري من در رده هاي ملي را دارد.
وي افزود: با اينكه سن بالايي دارم در تمامي كلاس هاي مربيگري فيفا شركت كرده ام. اگر بخواهم كادر فني را انتخاب كنم از مربيان خوب جوان هم استفاده مي كنم. كسي نمي تواند روي من اسم مربي سنتي را بگذارد.
مربي سابق تيم ملي ادامه داد: به طور حتم در اين شرايط مربيان وطني بهتر از خارجي ها هستند. تا مربياني مثل علي دوستي هستند بايد از آنها حمايت كرد. من اگر در كادر فني تيم اميد باشم حتما از همفكري دوستي استفاده مي كنم. اكنون دوره همفكري است و يك مربي به تنهايي نمي تواند كاري از پيش ببرد.
ابراهيمي با اشاره به زمان سرمربيگري امير قلعه نويي در تيم ملي عنوان كرد: زمان قلعه نويي تيم ملي بهترين كادر را داشت. دور ميز 20 نفر در رده هاي سني مختلف بوديم و هر فرد مسئوليت خاص خود را داشت. در آن زمان دو سه تيم ملي داشتيم.
وي اضافه كرد: اگر در تيم اميد باشم برنامه هاي كه زمان قلعه نويي در تيم ملي پياده كرديم را دنبال مي كنم. مربيگري در تيم اميد با توجه به اينكه چند سال است اين تيم ناموفق بوده كار راحتي نخواهد بود. اما ما مربيان دل شير داريم و نبايد هراسي به خود راه دهيم.
ابراهيمي خاطر نشان كرد: هر مربي اي كه انتخاب شود بايد نيمكت قوي را انتخاب كند. در شرايط فعلي تيم ملي روي نيمكت غير از علي دايي بقيه بسيار ضعيف هستند و حتي سرپرست هم فوتبالي نيست.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0531/A0531589.jpg
/حاشيه ديدار منتخب تيم ملي 98 و منتخب گيلان/
غيبت پروين و قلعه نويي و حضور رضازاده
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق پرسپوليس و سرمربي تيم استقلال تهران غايبان بزرگ ديدار امروز هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار منتخب تيم ملي 98 و منتخب گيلان از ساعت 15/14 امروز در ورزشگاه عضدي شهر رشت و در زير بارش شديد باران برگزار شد.
علي پروين و امير قلعه نويي كه قرار بود در اين ديدار حضور داشته باشند و در بين دو نيمه از آنها تقدير شود به شهر رشت سفر نكرده اند.
قلعه نويي ساعت 22 شب گذشته به همراه استقلال از اردوي تركيه به تهران بازگشت.
*حسين رضا زاده قهرمان سابق المپيك و سرمربي تيم ملي وزنه برداري ايران در ورزشگاه حضور دارد.
*ناصر حجازي دروازه بان تيم ملي ايران در جام جهاني 1978 آرژانتين روي نيمكت تيم منتخب 98 نشسته است.
*نادر قايقران برادر سيروس قايقران نيز در تيم منتخب گيلان در نيمه نخست به عنوان بازيكن تعويضي به ميدان رفت.
*احمد رضا عابدزاده و ناصر حجازي بيشتر از ساير نفرات در ورزشگاه تشويق شدند.
8زمين ورزشگاه عضدي گل آلود بود و به هيچ عنوان براي انجام بازي فوتبال مناسب نيست.
http://media.farsnews.com/Media/8503/Images/jpg/A0193/A0193395.jpg
/حاشيه ديدار منتخب تيم ملي 98 و منتخب گيلان/
180 ميليون تومان عوايد ديدار خير خواهانه
خبرگزاري فارس: در ديدار خير خواهانه امروز تيم فوتبال منتخب 98 و منتخب گيلان، حدود 180 ميليون تومان جمع شد كه مي توان با آن علاوه بر مهرداد زهري، چند زنداني مالي ديگر را نيز آزاد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از پايان اين ديدار كه با پيروزي چهار بر يك تيم ملي به پايان رسيد، استاندار گيلان و حبيب كاشاني در رختكن هر دو تيم حاضر شدند و از بازيكنان به دليل حضور در اين ديدار خير خوهانه تشكر كردند.
*حبيب كاشاني اعلام كرد براي آزادي مهرداد زهري بازيكن سابق تيم ملي جوانان كه به دليل تصادف رانندگي در زندان به سر مي برد، مبلغ 140 ميليون تومان نياز بود ولي حدود 180 ميليون تومان جمع شد كه مازاد اين مبلغ در اختيار استاندار گيلان قرار خواهد گرفت.
*استاندار گيلان اعلام كرد خود مبلغي به پول مازاد اضافه خواهد كرد تا زندانيان ديگر كه به خاطر مشكل مالي در زندان هستند نيز آزاد شوند.
*توپ جمع كن هاي مسابقه براي دريافت پيراهن ملي پوشان سابق به شدت با يكديگر رقابت مي كردند.
*تمام نفراتي كه در اين ديدار حضور داشتند از انجام اين حركت خير خواهانه تشكر كردند.
*نفراتي چون حسين رضا زاده، ناصر حجازي و بهمن صالح نيا امروز در ورزشگاه حضور داشتند.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0572/A0572638.jpg
تيم منتخب 98 برابر منتخب گيلان پيروز شد
خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتبال منتخب 98 فرانسه در ديداري خيريه با نتيجه چهار بر يك تيم منتخب گيلان را شكست داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار خيريه براي آزادي مهرداد زهري بازيكن سابق تيم ملي جوانان در ورزشگاه عضدي رشت برگزار شد.
عليرضا منصوريان در دقيقه 53، علي اكبر استاد اسدي در دقيقه 59 از روي نقطه پنالتي و علي اصغر مدير روستا در دقايق 69 و 80
براي تيم منتخب 98 فرانسه گلزني كردند.
حميد محمديان در دقيقه 74 تك گل تيم منتخب گيلان را به ثمر رساند.
چهرههايي چون حسين رضا زاده سرمربي تيم ملي وزنه برداري نيز در ورزشگاه حضور داشتند.
سعيد مظفري زاده قضاوت اين مسابقه خيريه را بر عهده داشت.
دو تيم در جريان مسابقه بارها بازيكنان خود را تعويض كردند.
پس از بازي اعلام شد عوايد اين ديدار براي آزادي مهرداد زهري كه بخاطر تصادف رانندگي زنداني است، كفايت مي كند و او به احتمال فراوان در روزهاي آينده آزاد خواهد شد.
تركيب تيم ملي ايران در جام جهاني 98:
احمدرضا عابدزاده، نادر محمدخاني، محمد خاكپور، افشين پيرواني، نعيم سعداوي، رضا شاهرودي، حميد استيلي، مهرداد ميناوند، عليرضا منصوريان، مجيد نامجومطلق و بهنام سراج
سرمربي: جلال طالبي
مربي: اكبر مالكي
بازيكناني چون نيما نكيسا، پرويز برومند، عليرضا نيكبخت واحدي، اكبر استاداسدي، سيروس دين محمدي، ستار همداني، ابراهيم تهامي، سپهر حيدري، علي اصغر مديرروستا و علي لطيفي نيز در ادامه به عنوان بازيكن تعويضي به ميدان رفتند.
تركيب تيم منتخب گيلان: اميد هرندي، اسماعيل زاهد ويشگاهي ،داود حقدوست، مسعود باقري، حسين مشكينزر، نادر عزتالهي، سيدعلي افتخاري، مهدي تنهايي، رسول حقدوست، پايان رافت و سيدرضا بهشتي.
سرمربي: غفور جهاني
مربي: مجيدجهانپور
http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0477/A0477377.jpg
برگزاري مسابقات خيرخواهانه سبب شادي مردم است
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم ملي فوتبال ايران در بازيهاي جام جهاني 98 فرانسه گفت: برگزاري مسابقات خيرخواهانه بايد ادامه داشته باشد و انجام چنين مسابقاتي موجب شادماني مردم ميشود.
احمدرضا عابدزاده عصر امروز در حاشيه ديدار مسابقه خيرخواهانه تيم ملي در جام جهاني 98 فرانسه و تيم منتخب گيلان در ورزشگاه شهيد عضدي رشت به خبرنگار فارس افزود: خيلي خوشحالم كه امروز مردم و مسئولان گيلان باني برگزاري چنين مسابقه خيرخواهانهاي براي ديه فوتباليست گيلاني شدند و اميدوارم اين مسابقات تداوم پيدا كند.
وي ادامه داد: اين نخستين بازي است كه بازيكنان تيم ملي در بازي جام جهاني 98 در قالب يك تيم دوباره به ميدان رفتند و طبق هماهنگيهاي صورت گرفته، بچهها به تمرينات مستمر خود ادامه ميدهند.
عابدزاده در مورد اينكه آيا بازيكنان تيم ملي نيز كمكهايي براي ديه مهرداد زهري دارند، گفت: با هماهنگيهايي كه انجام شده بازيكنان تيم مبلغي را در نظر گرفتهاند كه به صورت جمعي به وي داده ميشود.
وي حضور پرشور مردم گيلان در بازي امروز را سبب تقويت روحي بازيكنان دانست و اظهار داشت: اين حضور نشان ميدهد كه از بازيهاي خيرخواهانه استقبال خوبي ميشود و اميدواريم تمرينات اين تيم ادامه داشته و بازيهاي خيرخواهانه بيشتري صورت گيرد.
عابدزاده خاطرنشان كرد: بازي امروز از زيباييهاي خوبي برخوردار بود و با توجه به اينكه بازيكنان هر دو تيم بعد از مدتها در شرايط بازي قرار گرفتند، بازي خوبي از خود به نمايش گذاشتند.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0558/A0558495.jpg
بازي خيرخوانه باارزشترين مسابقه است
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم استقلال تهران گفت: بازيهاي خيرخواهانه باارزشترين مسابقه محسوب ميشوند.
به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، ناصر حجازي عصر امروز در حاشيه ديدار مسابقه خيرخواهانه تيم ملي در جام جهاني 98 فرانسه و تيم منتخب گيلان در ورزشگاه شهيد عضدي رشت به خبرنگار فارس افزود: خيلي خوشحال هستم كه اين بازي دوستانه و خيرخواهانه سبب شد تا دوباره در رشت حضور يابم و از مردم اين خطه كه امروز حضوري پرشور در اين مسابقه داشتند، تشكر ميكنم.
وي اظهار داشت: امروز اين بازي از كيفيت خيلي خوبي برخوردار بود و با توجه به اينكه بازيكنان تيم ملي بعد از مدتها در كنار هم براي انجام مسابقه قرار گرفتند، بازي خوبي از خود به نمايش گذاشتند.
سرمربي اسبق تيم استقلال تهران ادامه داد: در اين بازي بازيكنان با هم همدل شدند تا بتوانند از اين طريق كمكي را به بازيكن گيلاني مهرداد زهري داشته باشند كه اين كار خيرخواهانه بسيار ارزشمند است و اميدوارم كه ادامه داشته باشد.
حجازي حضور مسئولان ارشد استان را يكي ديگر از زيباييهاي اين مسابقه ذكر كرد و اظهار داشت: مسئولان در كنار بازيكنان و مردم در اين كار خيرخواهانه شركت كردند.
حجازي در اين مسابقه خيرخواهانه 5 ميليون تومان براي آزادي مهرداد زهري كمك كرد.
اين ديدار با نتيجه چهار بر يك به نفع تيم ملي ايران در بازيهاي 98 فرانسه به پايان رسيد.
برگزاري بازي تيم ملي 98 فرانسه از همت مردم گيلان بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در بازيهاي 98 فرانسه گفت: برگزاري بازي خيرخواهانه تيم ملي 98 فرانسه با منتخب گيلان از همت بزرگ مردم اين استان بوده است.
جلال طالبي در حاشيه ديدار مسابقه خيرخواهانه تيم ملي در جام جهاني 98 فرانسه و تيم منتخب گيلان در ورزشگاه شهيد عضدي رشت در گفتگو با خبرنگار فارس افزود: بازي امروز مثل تمام بازيهاي خيرخواهانه برگزار شد اما تفاوت آن با ديگر مسابقات، حضور پرشور مردم استان گيلان بوده است.
وي ادامه داد: اين بازي زيباييهاي زيادي داشت كه ميتوان به كمك همه ازجمله بازيكنان، مربيان،مسئولان و مردم به مهرداد زهري و ديگر زندانيان اشاره كرد.
جلالي اظهار داشت: اين بازي استارتي بود تا اين فوتباليستها دوباره تمرينات خود را ادامه دهند تا چنين بازيهاي دوستانه و خيرخواهانهاي ادامه داشته باشد.
جلالي با اشاره به نحوه بازي بازيكنان خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه بچهها تمرينات زيادي نداشتند اما نشان دادند كه ميتوانند بازي خوبي را از خود نشان دهند و به طور قطع با همكاري آنها اين چنين بازيها ادامه دارد.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در بازيهاي 98 فرانسه تصريح كرد: اين بازي در 90 دقيقه خود چه در زمين مسابقه و چه در بيرون آن خاطرات خوبي براي همه به جا گذاشت و اين خاطرات هيچ گاه از ياد حاضران در ورزشگاه بيرون نميرود.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0529/A0529252.jpg
شريفي: نيكبخت پسر خوب و خوش حسابي است
خبرگزاري فارس: رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: نيكبخت پسر خوب و خوش حسابي است و پاداش تيم ملي را برمي گرداند.
مجتبي شريفي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: نيكبخت با من صحبت كرد و براي باز پس دادن پاداش هاي تيم ملي فرصت خواست كه من اين فرصت را به او دادم. او پسر خوب و خوش حسابي است.
رئيس كميته انضباطي در مورد ميزان مبلغي كه نيكبخت بايد به فدراسيون پس بدهد؛ گفت: مبلغ 5 ميليون و چهارصد هزار تومان كه از سوي اين بازيكن اعلام شده بود صحيح است.
شريفي در باره راي پرونده شكايت عرفان اولروم از باشگاه ابومسلم، عنوان كرد: باشگاه اعلام كرده تا روز يكشنبه اين مشكل را حل خواهد كرد. اگر اين اتفاق رخ ندهد ما به اين پرونده رسيدگي و راي صادر خواهيم كرد.
رئيس كميته انضباطي درباره شكايت چند بازيكن تيم پيام مشهد به دليل عدم پرداخت مطالباتشان اظهار داشت: اين بازيكنان از شكايت خود انصراف داده اند و مشكل حل شده است.
http://media.farsnews.com/Media/8704/Images/jpg/A0454/A0454970.jpg
تيم ملي ايران مقابل گاليسيا شكست خورد
خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتبال ايران در ديداري دوستانه مقابل منتخب گاليسياي اسپانيا تن به شكست داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم ملي كه براي برپايي اردوي تداركاتي به اسپانيا سفر كرده، شب گذشته در ورزشگاه ريازور شهر لاكرونيا به مصاف منتخب گاليسيا رفت و در پايان با نتيجه 3 بر 2 مغلوب شد.
آرش برهاني در دقيقه 32 و محمدرضا خلعتبري در دقيقه 82 گلهاي ايران را به ثمر رساندند.
نيمه اول اين مسابقه با نتيجه يك بر يك خاتمه يافت.
علي دايي در اين ديدار از بيشتر مليپوشان استفاده كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0576/A0576237.jpg
دايي: با اين جوانان به آينده اميدوار شدم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: با داشتن چنين جواناني صعود به جام جهاني بسيار محتمل است.
علي دايي پس از شكست 3 بر 2 برابر منتخب گاليسيا در گفت و گو با خبرنگار اعزامي فارس به اسپانيا، اظهار داشت: با داشتن چنين جوانان با انگيزه و فعال به آينده اميدوار شدم. ما به غير از 20 دقيقه اول نيمه دوم بسيار خوب بازي كرديم. بازيكنان من بايد باتجربه شوند. اين بازي به من كمك كرد تا بسياري از جوانان خود را بهتر بشناسم.
علي دايي درمورد ارزيابي خود از تيم گاليسيا گفت: آنها خيلي خوب بازي كردند. گاليسيا در دقايقي از بازي كنترل را در دست گرفت. وقتي اسپانيا قهرمان اروپا مي شود معلوم است كه در تمام ايالتهايش بايد تيمهاي خيلي خوبي داشته باشد. گاليسيا يكي از همين ايالتهاست.
علي دايي در مورد ناچو نوو بازيكني كه2 گل گاليسيا را به ايران زد گفت: او يكي از بازيكنان خوب گاليسيا است . بيجهت نيست كه در گلاسكو رنجر اسكاتلند بازي ميكند.
علي دايي درباره ارزيابي كلي از اردوي اسپانيا گفت: به بسياري از اهداف خود دست يافتم. اميدوارم اين بازيها باز هم در آينده تكرار شود و البته ديگر خبري از برخي بينظميها و ناهماهنگيها نباشد.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0568/A0568432.jpg
برهاني: تجربيات زيادي به دست آورديم
خبرگزاري فارس: گلزن تيم ملي ايران برابر گاليسيا ديدار دوستانه در اين منطقه را بسيار مثبت و مفيد ارزيابي كرد
به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني مهاجم تيم ملي در گفت و گو با خبرنگار اعزامي فارس به اسپانيا گفت: بازي بسيار خوبي بود و تجربيات زيادي به دست آورديم. اين ديدار محك مناسبي براي جوانان بود.
وي افزود: بايد از اين بازي هاي باز هم تدارك ديده شود تا تمرين همدلي و يكي بودن در ميان جوانان تيم بيش از پيش صورت گيرد.
آرش برهاني در پاسخ به اين سوال كه آيا از ميزباني گاليسيا راضي هستيد؛ گفت: به نظر من مشكلي وجود نداشت. البته برخي بينظميها ديده مي شد كه براي يك بازي دوستانه و شرايطي كه به خاطر انصراف شيلي پيش آمده بود طبيعي است.
http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0475/A0475945.jpg
احتمال تغيير تاريخ برگزاري دربي
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال از احتمال تغيير تاريخ برگزاري ديدار پرسپوليس و استقلال خبر داد.
علي كفاشيان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس،درباره انتشار خبرهايي مبني بر تغيير زمان برگزاري دربي و قضاوت داور ايراني در اين ديدار خاطرنشان كرد: 25 بهمن را براي برگزاري ديدار پرسپوليس و استقلال تعيين كرده ايم اما شايد دربي با يك يا دو روز تاخير برگزار شود.اين موضوع بستگي به نظر شوراي تامين دارد. در مورد قضاوت دربي اعتقاد زيادي به داور ايراني داريم. اگر مشكلي پيش نيايد داور حتما ايراني خواهد بود.اين بار مدنظرمان يك داور ايراني است، كما اينكه در دربي گذشته از دو داور ايراني به عنوان كمك داور استفاده كرديم و داور وسط خارجي بود. اميدواريم اين بار يك قدم جلوتر رفته تا يك داور ايراني بازي را قضاوت كند.
وي درباره ديدار ايران وگاليسيا گفت: تيم ملي تغيير كرده و نفرات جديد با مربيگري علي دايي در اسپانيا بازي خوبي برابر گاليسيا انجام دادند.
وي افزود: در اين ديدار دوستانه نتيجه بازي برايمان اهميت نداشت. در مسائل تاكتيكي بازيكنان جوان تيم ملي عملكرد چشمگيري داشتند. گاليسيا تيم خوبي بود. بازيكنان سرشناس اسپانيايي در اين تيم بازي ميكردند. بنابر اين ميتوانيم از اين ديدار تداركاتي رضايت داشته باشيم.
كفاشيان درباره انتخاب سرمربي تيم ملي اميد تصريح كرد: كميته جوانان با هفت مربي داخلي تماس گرفته و شرايط فدراسيون را براي آنها تشريح كرده است. همه مربيان مدنظر امروز پاسخ نهاييشان را به فدراسيون اعلام خواهند كرد تا بتوانيم از بين آنها يك نفر را به عنوان سرمربي اميد معرفي كنيم.
وي درباره مطالب منتشر شده مبني بر حضور حميد استيلي در تيم اميد اظهار داشت: استيلي يكي از گزينههاي مورد نظر ما است، اما وي مانند ساير نفرات شانس برابري دارد. اينكه گفته ميشود او به دليل نداشتن هيچ تيمي حتما سرمربي خواهد شد درست نيست زيرا بيژن ذوالفقارنسب نيز در شرايط فعلي تيمي را در اختيار ندارد. امروز فدراسيون فوتبال دو يا سه گزينه نهايي را اعلام خواهد كرد.
كفاشيان درباره جذب اسپانسر براي تيم ملي ايران گفت: همچنان در حال رايزني با شركت هاي معتبر هستيم. اما هنوز مذاكراتمان نهايي نشده است. علاوه بر چند شركت داخلي از شركتهاي خارجي نيز پيشنهادهايي داريم. ترجيح ميدهيم تا نهايي نشدن مذاكره و عقد قرارداد نام شركتهاي خارجي را نگوييم.
كفاشيان در مورد جلسه امروز مسئولان تيمها با هيئتهاي فوتبال استانها و نمايندگان چهار تيمي كه حضورشان در تيم ليگ قهرمانان آسيا قطعي شده؛ گفت: همه نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا امروز به اين جلسه دعوت شدهاند تا براي ميزباني مطلوب در مسابقات شرايط ايدهآل را بدست آورده و در اين زمينه برنامهريزيهاي لازم انجام دهند.
رئيس فدراسيون فوتبال يادآور شد: قرار است ميزباني مسابقات نمايندگان ايران در شهرهاي تهران، اصفهان و قم انجام شود.
ورزشگاههاي ما همه شرايط لازم را براي ميزباني مطلوب دارند فقط ايرادهاي جزيي وجود دارد كه به درخواست كنفدراسيون آسيا آنها بايد برطرف شود. نياز به تغييرات داريم. اگر چه تغييرات كلي نيستند و با رعايت موارد جزيي شرايط براي نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا فراهم مي شود.
كفاشيان گفت: برنامه فدراسيون فوتبال فقط به ميزباني اين سه استان معطوف نمي شود. در نظر داريم با فراهم كردن خواستههاي AFC ميزبانيهاي بيشتري را بگيريم. ما تواناييهايمان را باور داريم. كسب 4 سهميه در آسيا حق مسلم ايران بود. در بحث آسيا ويژن همه استانها ميتوانند اين طرح را داشته باشند. AFC اعلام كرده با حضور در همه استانها و بررسي همه شرايط اين امتياز را به آنها خواهند داد.
وي با اشاره به ورزشگاههاي موجود گفت: در تهران نبايد روي ورزشگاه آزادي تمركز كنيم. تختي هم ورزشگاه استانداردي است. اين ورزشگاه در رقابت هاي غرب آسيا نشان داد كه ميتواند مسابقات را ميزباني كند. از نظر سختافزاري مشكلي نداريم و فقط نيازمند تغييرات جزيي هستيم
http://media.farsnews.com/Media/8707/Images/jpg/A0524/A0524617.jpg
ايران و برزيل در ورزشگاه آزادي به مصاف يكديگر مي روند
خبرگزاري فارس: تيم هاي ملي فوتسال ايران و برزيل 18 اسفند ماه در ورزشگاه آزادي به مصاف يكديگر مي روند.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم ملي فوتسال برزيل 18 اسفند ماه جهت انجام دو ديدار دوستانه با تيم ملي به ايران سفر خواهد كرد. سالن 12 هزار نفري ورزشگاه آزادي ميزبان اين پيكار دوستانه خواهد بود.
گفتني است از 19/12/87 فوتساليست ها تمرينات خود را زير نظر كادر فني پيگيري كرده و در تاريخ 20/12/87 و 21/12/87 به رقابت با يكديگر مي پردازند.
پيرواني سرمربي تيم اميد شد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم مقاومت سپاسي به عنوان سرمربي تيم فوتبال اميد انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، غلامحسين پيرواني امروز از سوي كميته تيم هاي ملي به عنوان سرمربي تيم اميد انتخاب شد.
كميته تيم هاي ملي براي انتخاب سرمربي تيم اميد در فدراسيون جلسه اي برگزار كرد. در نهايت از بين گزينه هاي مطرح شده غلامحسين پيرواني به عنوان سرمربي تيم اميد معرفي شد.
پيرواني دستيار پيرواني شد
خبرگزاري فارس: امير حسين پيرواني به عنوان دستيار غلامحسين پيرواني معرفي شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از انتخاب غلامحسين پيرواني به عنوان سرمربي تيم اميد، امير حسين پيرواني به عنوان دستيار وي براي حضور در كادر فني انتخاب شد.
وي اكنون عضو كادر فني تيم سايپا است.
http://media.farsnews.com/Media/8612/Images/jpg/A0392/A0392952.jpg
پيرواني: تضميني براي صعود به المپيك نميدهم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال اميد گفت: تضميني براي صعود به المپيك نمي دهم، اما براي رسيدن به اين هدف تمام تلاشم را خواهم كرد.
غلامحسين پيرواني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در برنامه اي كه به فدراسيون فوتبال ارائه كردم تضميني براي صعود به المپيك نداده ام، اما قطعا براي رسيدن به اين هدف تمام تلاشم را خواهم كرد. در اين راه از همه اهالي فوتبال درخواست كمك دارم. اميدوارم با همكاري آنها بتوانم در اين تيم موفق شوم.
سرمربي جديد تيم اميد در مورد دستيارانش گفت: امير حسين پيرواني دستيار اول و همه كاره من است. او يك آدم تحصيل كرده است كه در زمينه فني بسيار با دانش است. من زماني كه در تيم مقاومت بودم از ايشان مشاوره هاي فني بسياري مي گرفتم. او به من آناليز مسابقات را مي داد.
پيرواني در مورد ساير دستيارانش و سرپرست تيم اميد عنوان كرد: هنوز در اين مورد فكر نكرده ام، ولي تا هفته آِنده در مورد انتخاب سرپرست تيم و همچنين ساير دستيارانم در اين تيم تصميم نهايي را مي گيرم.
سرمربي تيم مقاومت سپاسي در مورد هماهنگي با سرمربي تيم ملي گفت: بايد با علي دايي هماهنگ باشم. ايشان اسطوره فوتبال ما است. به هر حال من بايد از سرمربي تيم بزرگسالان كمك بگيرم.
پيرواني در مورد زمان آغاز كار در تيم اميد گفت: با توجه به فشردگي مسابقات ليگ در حال حاضر هيچ باشگاهي حاضر نمي شود بازيكني به تيم ما بدهد. بنابراين بايد پس از بررسي برنامه فدراسيون و مرور مسابقات تداركاتي تيم ملي اميد كار خود را شروع كنم. تصور مي كنم كار اصلي ام پس از نوروز 88 آغاز شود.
حضور همزمان پيرواني در تيم اميد و مقاومت سپاسي
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي اميد همزمان هدايت تيم مقاومت سپاسي را بر عهده خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاري فارس، غلامحسين پيرواني تا آغاز كار رسمي اش در تيم ملي اميد همزمان هدايت تيم مقاومت سپاسي را بر عهده خواهد داشت.
پيرواني با تاييد اين خبر در گفت وگو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تا عيد نوروز به دليل فشرده مسابقات ليگ برتر هيچ باشگاهي حاضر نمي شود به تيم ملي اميد بازيكن بدهد. بازي هاي ليگ در شرايط حساس قراردارد بنابراين حداقل تا عيد همزمان سرمربي تيم مقاومت سپاسي خواهم بود.
http://media.farsnews.com/Media/8607/Images/jpg/A0342/A0342390.jpg
پرسپوليس، استقلال، سپاهان و صبا حريفان خود را شناختند
خبرگزاري فارس: قرعه كشي ليگ قهرمانان آسيا امروز برگزار شد و نمايندگان ايران حريفان خود را شناختند.
به گزارش خبرگزاري فارس، قرعه كشي ليگ قهرمانان آسيا امروز در شهر دوبي امارات برگزار شد و تيم هاي پرسپوليس، استقلال، سپاهان و صباي قم حريفان خود را شناختند.
گروه بندي اين مسابقات به شرح زير است:
گروه A:
الهلال عربستان، بنياد كار(كوروفچي) ازبكستان، الاهلي امارات، صباي قم
گروه B:
پرسپوليس، الشباب عربستان، الغرافه قطر، برنده ديدار پلي آف ميان الشارجه امارات و دمپوي هند
گروه C:
الجزيره امارات، استقلال تهران، الاتحاد عربستان، ام صلال قطر
گروه D:
پاختاكور ازبكستان، الشباب امارات، سپاهان اصفهان، الاتفاق عربستان
گروه E:
اولسان هيونداي كره جنوبي، نيوكاسل جت استراليا، بيجينگ گوان چين، ناگويا گرامپوس ژاپن
گروه F:
گامبا اوزاكا ژاپن، اف ث سئول كره جنوبي، سري وي جايا اندونزي، شاندونگ لنونگ چين
گروه G:
شانگهاي شنهوا چين، كاشيما آنتلرز ژاپن، سوون بلووينگز كره جنوبي، تيم دوم مرحله پلي اف
گروه H:
سنترال كوئست مارينرس استراليا، تيانجين تدا چين، كاوازاكي فرونتال ژاپن، پوهانگ استيلرز كره جنوبي
هفته اول اين مسابقات روزهاي 20 و 21 اسفند ماه سال جاري برگزار مي شود.
30 تيم به صورت انتخاب مستقيم در اين رقابتها حضور دارند و دو تيم ديگر از رقابتهاي حذفي AFC Cup به ليگ قهرمانان آسيا در سال 2009 راه خواهند يافت.
دو تيم از هر گروه به مرحله شانزدهم صعود مي كنند. تيم هاي سرگروه ميزبان تنها بازي اين مرحله خواهند بود.
قرعه كشي مرحله يك چهارم نهايي بصورت باز انجام مي شود. قرار است فينال رقابت ها در يك بازي در توكيو انجام شود.
پرسپوليس ميزبان الشباب است، استقلال ميهمان الاتحاد
خبرگزاري فارس: برنامه روز اول ليگ قهرمانان آسيا اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در روز اول اين مسابقات تيم فوتبال پرسپوليس در ورزشگاه آزادي ميزبان الشباب عربستان خواهد بود.
استقلال تهران در همين روز ميهمان الاتحاد عربستان است.
سپاهان ديگر نماينده كشورمان در اصفهان پذيراي الشباب امارات خواهد بود.
برنامه ديدار صباي قم از سوي كنفدراسيون فوتبال آسيا هنوز اعلام نشده است.
روز اول اين مسابقات 20 اسفند سال جاري برگزار ميشود.
بر اساس قرعه كشي ليگ قهرمانان آسيا پرسپوليس در گروه B با تيمهاي الشباب عربستان، الغرافه قطر و برنده ديدار پلي آف ميان الشارجه امارات و دمپوي هند هم گروه شده است.
استقلال تهران در گروه C با الجزيره امارات، الاتحاد عربستان و ام صلال قطر هم گروه است.
صباي قم در گروه A در كنار الهلال عربستان بنيادكار (كوروفچي) ازبكستان، الاهلي امارات قرار گرفته است.
سپاهان هم در گروه D با پاختاكور ازبكستان، الشباب امارات و الاتفاق عربستان هم گروه است.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0589/A0589601.jpg
احتمال رويارويي پرسپوليس و استقلال در ليگ قهرمانان آسيا
خبرگزاري فارس: تيم هاي پرسپوليس و استقلال در صورت صعود از مرحله گروهي مقابل يكديگر قرار خواهند گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، بر اساس اعلام سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا تيم اول گروه B با تيم دوم گروه C ديدار خواهد كرد.
اگر پرسپوليس در گروه خود اول شود، استقلال در جايگاه دوم قرار بگيرد اين دو تيم به مصاف يكديگر خواهند رفت.
در ديگر ديدارهاي مرحله يك شانزدهم نهايي تيم اول گروه C مقابل تيم دوم گروه B مي ايستد. در اين صورت نيز استقلال و پرسپوليس به مصاف يكديگر خواهند رفت.
تيم اول گروه A با تيم گروه D و تيم اول گروه D با تيم دوم گروه A ديدار ميكند. اگر سپاهان و صباي قم در گروه خود اول يا دوم شوند احتمال رويارويي اين دو نماينده فوتبال كشورمان در مرحله يك شانزدهم نهايي نيز وجود خواهد داشت.
پسر چه حالی آدم بره ورزشگاه همه هماهنگند. تشویق می کنند.
توصیه می کنم برید ورزشگاه. اگه اصفهانی هستید هماهنگ کنید بریم ببینمیم
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0429/A0429731.jpg
از واگذاري استقلال به وزارت راه و ترابري استقبال مي كنيم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال گفت: از واگذاري اين تيم به وزارت راه و ترابري استقبال مي كنيم.
امير واعظ آشتياني در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد اينكه گفته مي شود قرار است باشگاه استقلال به وزارت راه و ترابري واگذار شود، اظهار داشت: با توجه به اينكه دو باشگاه پرسپوليس و استقلال منابع درآمدي پايدار ندارند و از پشتوانه اقتصادي خوبي برخوردار نيستند اين واگذاري ها اتفاق خوبي است تا اين وزارتخانه ها از اين دو تيم حمايت مالي كنند.
وي افزود: واگذاري پرسپوليس به وزارت صنايع و واگذاري استقلال به وزارت راه، فكر خوبي بوده است. البته اين دو وزارتخانه از طريق شركت هاي وابسته از اين دو تيم حمايت خواهد كرد.
واعظ تصريح كرد: دو باشگاه براي واگذاري شرايط خوبي ندارند و اگر مي خواهند اين اتفاق بيفتد بايد انگيزه و بستر مناسبي را فراهم كنند. در حال حاضر استقلال و پرسپوليس فقط دو نام هستند. بايد براي اين دو تيم امكانات مناسب فراهم شود.
مديرعامل استقلال در پاسخ به اين سئوال كه چه زماني اين واگذاري صورت مي گيرد عنوان كرد: تا قبل از پايان امسال مراحل واگذاري دو باشگاه صورت مي گيرد.
وي در باره اينكه آيا مديريت اين دو باشگاه بلافاصله با تغيير روبرو مي شود يا خير گفت: اگر قرار بر تغيير باشد من استقبال مي كنم. وابسته به ميز نيستم. اما قطعا در صورت اين واگذاري به سرعت تغيير مديريت را نداريم. به طور حتم تدابيري انديشيده مي شود و هر تغييري با منطق خواهد بود.
واعظ آشتياني در مورد مشكلات مالي بازيكنان كه اين روزها مطرح مي شود اظهار داشت: همه تيم ها مشكل مالي دارند. ما براي پرداخت مطالبات بازيكنان تدابير انديشيده ايم. هر گاه قولي داده ايم به آن عمل كرده ايم. هميشه سعي كردم در قبال مداراي آنها حسن نيت نشان دهم.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0583/A0583494.jpg
مرادي سال 2010 از داوري خداحافظي مي كند
خبرگزاري فارس: داور بين المللي ايران در پايان سال 2010 از امر قضاوت بازنشسته خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حال حاضر در مالزي مقر كنفدراسيون آسيا سمينار سالانه داوران و ناظران بين المللي فدراسيون هاي اسيا در حال برگزاري است.
داوران هر كشور با توجه به زمان بندي مشخص در اين دوره از كلاس هاي توجيهي حضور خواهند داشت. اما مسعود عنايت به عنوان يكي از مدرسان AFC به همراه مسعود مرادي از ابتداي اين اجلاس در مالزي حضور يافته اند.
مرادي به دليل اينكه تا يك سال آينده به دوران بازنشستگي مي رسد از اكنون بايد در اين دوره از كلاس ها حضور يابد تا تجربه لازم براي ناظر شدن در AFC را پيدا كند. از 24 الي 30 دي نيز محسن تركي و هدايت ا... ممبيني و از 30 دي الي 4بهمن سعيد مظفري زاده، عليرضا فغاني و يدا... جهانبازي در اين سمينار حضور پيدا مي كنند.
http://media.farsnews.com/Media/8503/Images/jpg/A0196/A0196454.jpg
مايلي كهن: دايي بايد از من معذرت خواهي كند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: علي دايي بايد از من عذر خواهي كند تا كدورتها را كنار بگذارم.
به گزارش خبرگزاري فارس ديدار محمد مايلي كهن با محمد دادكان در مراسم ختم و انتقادات اخير او از سرمربي تيم ملي فوتبال بحثهاي زيادي را ايجاد كرد.
مايلي كهن در اين زمينه گفت و گويي با خبرنگار خبرگزاري فارس انجام داده كه متن آن را مي خوانيد:
فارس: ظاهرا با محمد دادكان آشتي كردهايد. آيا اين خبر صحت دارد؟
* در مراسم ختم خواهر دكتر زادمهر ايشان را ديدم. ابتدا سر جاي خودم نشستم، اما بعد به سمتش رفتم و با او روبوسي كردم. همين ديدار كوتاه حرف و حديثهاي زيادي به وجود آورد و يكي از روزنامه ها خيال پردازي زيادي در اين مورد انجام داد و نوشت ما حرفهاي در گوشي زيادي به يكديگر زده ايم.
فارس: يعني هيچ صحبت با ايشان نكرديد؟
* فقط به ايشان گفتم حال كه من شما را بوسيدم شما هم چند بوسه نثار من كنيد. برخي نوشته اند من و دادكان اختلاف شخصي داشتيم، در حالي كه اصلا چنين چيزي نبود. من فقط در مورد مسائل فني انتقاداتي نسبت به ايشان داشتم و هر جا كه احساس مي كردم كارش درست نيست از او انتقاد مي كردم. در مواقع صحيح نيز كارهايش را تائيد مي كردم. آشتي كنان من و دادكان به همين راحتي انجام شد و قرار نبود سازمان ملل براي اين كار جلسه بگذارد.
فارس: احتمال دارد روزي با علي دايي به همين شيوه آشتي كنيد؟
*من اسم ايشان را هم نمي آورم، اما مي گويم ايشان بايد از من معذرت خواهي كنند. زيرا الفاظ نامناسبي در رابطه با من به كار برده است و صحبت هاي ايشان ضبط شده است. او بايد معذرت بخواهد. اگر من اشتباهي مرتكب شده باشم كوچك و بزرگ نمي شناسنم و سعي مي كنم. از دل طرفم بيرون بياورم. اما اين مسئله در مورد دايي صدق نمي كند. ايشان بزرگتر از خودش قدم برداشته است و بايد بداند مايلي كهن مانند سايرين نيست كه عقب بنشيند تا او هر كاري دلش مي خواهد انجام دهد. اگر او بپذيرد كه اشتباه كرده است من همه كدورتها را كنار مي گذارم. اما ايشان به من اهانت كرده است و توهين ايشان را ضبط شده دارم.
فارس: وكيل دايي امروز اعلام كرده شما بايد مراقب عواقب قضايي سرپيچي از حكم ممنوع المصاحبه بودنتان باشيد؟
* من ايشان را نمي شناسم، اما همواره گفته ام كه تابع قانون هستم. در ضمن مگر ايشان وكيل من است كه مي گويد بايد مراقب چه باشم.
فارس: چرا دوباره از تيم ملي انتقاد كرديد؟
* زماني كه مي گويم باشگاه ها بايد با تيم ملي تعامل داشته باشند و باشگاه ها بازيكن به تيم ملي مي دهند چرا نبايد سرمربي تيم ملي بالاي سر تيم باشد. خوب اگر قرار است اينگونه رفتار شود لزومي هم ندارد كه بازيكن باشگاهي در خدمت تيم ملي باشد. چرا يك بازيكن ملي پوش بايد در هفته 3 بار بازي كند. بازيكن آهن نيست آدم است. من اين حرفها را مستند مي گويم.
فارس: دليل شكست شما برابر سپاهان چه بود؟
* ما بد بازي كرديم و به نظرم سزاوار پيروزي نبوديم و به همين دليل بازي را واگذار كرديم.
فارس: معمولا مربيان تيمهاي شكست خورده از داوري انتقاد مي كنند. شما انتقادي در اين زمينه نداريد؟
*در ديدار با پرسپوليس يك گل آفسايد خورديم اما صدايم در نيامد. در ديدار ديگر بازيكن ما را به ناحق اخراج كردند اما باز هم اعتراضي نكرديم. من نمي خواهم وقتي بد بازي كرديم آسمان ريسمان ببافم و بگويم مستحق شكست نبوديم.
فارس: ديدار برابر داماش را چگونه مي بينيد؟
*همه تيمها قابل احترامند و مسابقه با آنها پيكاري سخت است. فقط يك خواهش از فدراسيون فوتبال دارم اينكه كميته دوپينگ از بازيكنان تمام تيمها آزمايش دوپينگ بگيرد زيرا مدتي است كه چنين آزمايشاتي گرفته نمي شود.
فارس: با اين حرف شما برخي تصور مي كنند در مورد ديدار با سپاهان چنين حرفي ميزنيد؟
* آن بازي تمام شد و رفت.
فارس: پس شما در مورد يك مسابقه خاص اين حرف را نمي زنيد؟
* خير. من در كل معتقدم كه بايد در فوتبال آزمايش دوپينگ انجام شود. زيرا تصور مي كردم برخي هستند كه بازيكنانشان را به انجام اين عمل غير انساني وا مي دارند و اين مسئله براي خود بازيكن عواقب دارد.
فارس: امكان دارد بار ديگر با محمد دادكان همكاري كنيد؟
*همانطور كه گفتم هر گاه باز هم دادكان اشتباه كند روي اشتباه او مهر تائيد نمي زنم. زيرا دوست آن است كه عيب دوست خود را بگويد. اگر كارهايي كه مي گفتم دادكان به آنها توجه مي كرد براي سال هاي سال همچنان رئيس فدراسيون فوتبال ايران باقي ميماند.
فارس: موضوع انتقال حسين كعبي به بشيكتاش تركيه چه شد؟
*بازيكن متعلق به باشگاه است. اگر باشگاهي خواهان بازيكن است بايد با باشگاه مكاتبه كند. سپس مديران باشگاه اين مسئله را به سرمربي تيم گزارش مي كنند و من به همراه همكارانم اين موضوع را بررسي مي كنيم كه آيا در اين پست بازيكن جايگزين داريم يا نه.
اين مسئله در مورد ابراهيم ميرزاپور نيز صادق بود. عنوان مي شد اين بازيكن به استقلال اهواز برود در حالي كه استقلال اهواز حاضر نبود حتي پولي بابت اين انتقال پرداخت كند. بنابراين چرا بايد بازيكن ارزشمندي مانند ميرزاپور را به استقلال اهواز مي داديم. باشگاه بايد در اين زمينه به طور رسمي اقدام كند.
تحريم برنامهي تلويزيوني90 اعلام رسمي شد!
جلوگيري از ورود دوربين اين برنامه به كنفرانس مطبوعاتي حافظيه
درپي شايعهي تحريم برنامهي 90 از سوي دو باشگاه پرسپوليس و استقلال روز شنبه از ورود دوربين90 به سالن كنفرانس مطبوعاتي ورزشگاه حافظيه جلوگيري به عمل آمد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درحالي كه از هفتهي گذشته شايعه تحريم برنامهي 90 توسط دو باشگاه پرسپوليس و استقلال مطرح شده بود، روز بازي استقلال مقابل برق شيراز از ورود دوربين 90 به سالن كنفرانس مطبوعاتي ورزشگاه حافظيه جلوگيري به عمل آمد.
همچنين بازيكنان و اعضاي كادرفني استقلال از جمله قلعهنويي حاضر به گفت وگو با دوربين برنامه 90 نشدند و اعلام كردند كه به آنها دستور داده شده تا با اين برنامه گفت و گو نكنند.
http://64.130.220.65/Thumbnails/pics/1387/4/photo/wh120-872.jpg
انتقاد شديد فدراسيون فوتبال از برنامههاي تلويزيوني
علي كفاشيان: بعضي از آنها دوبههمزني ميكنند
اگر ابزار دارند ما هم ابزار داريم
رييس فدراسيون فوتبال گفت: اعضاي كميتههاي فدراسيون براي گفتوگو با برنامههاي تلويزيون بايد موافقت ما را داشته باشند.
علي كفاشيان در گفتوگو با خبرگزاري ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: چندي قبل به روساي كميتههاي فدراسيون فوتبال ابلاغ كردهايم كه براي گفتوگو با هر برنامه تلويزيوني بايد فدراسيون را در جريان بگذارند و اگرما موافقت كرديم آنها ميتوانند در اين برنامهها شركت كنند.
وي افزود: متاسفانه برخي از برنامههاي تلويزيوني بيطرف نيستند و سعي ميكنند به هر نحوي كه شده كارهاي انجام شده را تخريب كنند و اين به ضرر يك نفر يا يك شخص نيست بلكه به ضرر كل ورزش و فوتبال كشور است.
كفاشيان با بيان اين كه فدراسيون فوتبال نقدپذير است، گفت: انتقاد ايراد ندارد. اصلا كار رسانه انتقاد است و ما هم در فدراسيون نقد پذير هستيم و به اعتقادمان اين انتقادها براي رفع ضعفها انجام ميگيرد اما اين كه به 10 كار انجام شده بيتوجه باشيم و دست بگذاريم روي كاري كه به هر دليلي به خوبي انجام نگرفته و به آن دامن بزنيم كار صحيح و درستي نيست.
وي افزود: بعضي از برنامههاي تلويزيوني كارشان شده دو به هم زني و انجام كارهاي خاله زنكي! خيلي از افراد هم برنامههاي خاله زنكي را دوست دارند اما اين كار درستي نيست. چرا برنامههاي تلويزيون ايرادات فني را نميگيرند. مگر ما با گفتن ضعف داوريها در پي اصلاح آنها نرفتيم. اما متاسفانه بعضي از برنامه هاي تلويزيوني شيوه غلطي را در پيش گرفتهاند. اين وقت رسانه را ميگيرد و در هيچ جاي دنيا مرسوم نيست. در كجا سراغ داريد كه وقتي نهادي تصميمي ميگيرد، رسانهاي بخواهد با گذاشتن نظرسنجي در آن تصميمگيري دخالت كند. اگر اين شيوه درست است پس ميشود اين سوال را طي يك نظرسنجي اعلام كرد كه شما با تلويزيون خصوصي موافقيد يا تلويزيون دولتي اما ميدانيم اين دخالت در تصميمگيري نهادي ديگر است.
كفاشيان ادامه داد: اگر اين برنامههاي تلويزيوني ابزار در اختيار دارند ما هم ابزاري داريم كه بخواهيم از آن استفاده كنيم اما تنها خواستهمان اين است كه اصولي، منطقي و بيطرفانه برنامهها را اجرا كنند. با اين حال ميبينيم كه فوتبال را مسخره ميكنند. مثلا در يك برنامه تلويزيوني سخنگوي اسبق فدراسيون گفته كه فدراسيون فعلي كاسه تكديگري دستش گرفته است. گفتن اين جمله چه دردي از فوتبال دوا ميكند. اگر ايشان ميگفت كه كفاشيان دزد است و جايي پولي خورده من ناراحت نميشدم اما اين كه فدراسيون را مسخره ميكنند عجيب است. ما در فدراسيون از صبح تا شب تلاش ميكنيم كه چرخ فوتبال بچرخد و اگر جايي هم ميگوييم مشكل مالي داريم به اين خاطر است كه مسوولان بالاتر در اين برهه حساس به ما كمك كنند.
كفاشيان افزود: چرا اين برنامههاي تلويزيوني نميآيند بين فدراسيون فعلي با فدراسيون هاي گذشته از ديگر زوايا مقايسه انجام دهند. مثلا چرا نميآيند بگويند در فدراسيونهاي گذشته پنج ماه قبل از شروع رقابتهاي المپيك سرمربي انتخاب ميشد اما در فدراسيون فعلي دو سال و نيم قبل اين كار انجام گرفته است. چرا تعداد بازيهاي تداركاتي تيم ملي را با گذشته مقايسه نميكنند.
وي در ادامه گفتوگو با ايسنا درباره اعتراض برخي باشگاهها نسبت به درآمد مالي سازمان ليگ گفت: سازمان ليگ مجمع دارد و تمامي اسناد مالي اين سازمان مشخص است و هر باشگاهي حق دارد كه درباره وضعيت مالي سازمان ليگ از فدراسيون گزارشي بخواهد و ما هم زماني كه پول به دستمان رسيد اين پول را بين باشگاهها تقسيم ميكنيم.
وي همچنين از واريز پول حق پخش تلويزيون توسط صدا و سيما به حساب فدراسيون فوتبال در چند روز آينده خبر داد.
كفاشيان درباره اعتراض مربيان باشگاهي بابت تعطيلي مداوم ليگ واينكه گفته ميشود باشگاهها از اين به بعد تنها 48 تا 72 ساعت قبل از بازيهاي ملي بازيكنانشان را در اختيار تيم ملي قرار ميدهند، گفت: از تاج خواستهام كه با گذاشتن جلساتي با حضور اعضاي كادر فني باشگاهها و تيم ملي تعامل لازم ايجاد كند اما به هر حال هر تصميمي كه كميته تيمهاي ملي بگيرد لازمالاجراست.
http://media.farsnews.com/Media/8408/Images/jpg/A0140/A0140757.jpg
حذف برنامه نود فقط راه را براي متخلفين فوتبال بازتر ميكند
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم ذوبآهن اصفهان گفت: حذف برنامه نود فقط راه را براي متخلفين فوتبال بازتر ميكند چرا كه هنوز هم هستند برخي كه از انتقادهايش هراس دارند.
رسول كربكندي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: برنامه نود را براي ورزش و به خصوص فوتبال مفيد ميدانم. البته هيچ برنامهاي در هيچ كجاي دنيا بدون ايراد ساخته نميشود؛ اما برخورد با اين برنامه يك حركت غيرمنصفانه است. آنهايي كه چنين حركتي انجام ميدهند، قصد دارند جلوي انتقاد را بگيرند و از انتقاد گريزان هستند. اين افراد فقط به دنبال آن هستند كه از آنها تعريف شود.
سرمربي اسبق تيم ذوبآهن ادامه داد: برنامه نود يكي از پربينندهترين برنامههاي تلويزيون است. نميتوان گفت كه همه مردم اشتباه ميكنند. فردوسي پور در اين فوتبالي كه هر آدمي به سمتي كشيده ميشود، يك آدم بسيار سالم و درستكار است. برخوردهاي اين چنيني با برنامه نود تبعات خوبي براي ورزش ندارد.
رسول كربكندي در مورد تحريم اين برنامه از سوي مسئولان فدراسيون، عنوان كرد: اگر انتقادي به برنامه دارند، بايد آن را مطرح كنند؛ نه آنكه بخواهند صورت مسوله را پاك كنند. معتقدم سازمان تربيت بدني اين كار را به فدراسيون تحميل كرده است.
سرمربي سابق تيم شهرداري بندرعباس اظهار داشت: حذف برنامه نود فقط راه را براي متخلفين در فوتبال بازتر ميكند چرا كه هنوز هم هستند برخي كه از برنامه نود و گزند انتقادهايش هراس دارند. اگر برخورد حذفي با برنامه نود صورت گيرد، فقط مشكلات فوتبال ما بيشتر خواهد شد.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0551/A0551028.jpg
برنامه 90 وجدان بيدار فوتبال ايران است
خبرگزاري فارس: كارشناس فوتبال گفت: برنامه 90 وجدان بيدار فوتبال ايران است و اين به دليل اصالت و پاكي عادل فردوسيپور است.
حاج رضايي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد انتقاداتي كه از برنامه 90 مي شود، اظهار داشت: بارها نظرم را درمورد اين برنامه گفتهام. معتقدم برنامه 90 در واقع برنامهاي است كه خيلي صادقانه و منصفانه به نقد فوتبال ايران ميپردازد.
وي افزود: مجري اين برنامه را مي شناسم. فردوسيپور از صداقت والاي اخلاقي برخوردار است. حضور اين برنامه اتفاق خجسته اي در فوتبال ما محسوب مي شود. اين برنامه منطق دارد و در 10 سالي كه اجرا مي شود، فردوسي پور هر گز از دايره ادب خارج نشده است چون شخصيتش بالاتر از اين مسايل است. اگر شخص يا گروهي هتك حرمت كرده اند، مجري برنامه سكوت كرده و قضاوت را به مردم سپرده است. مردم هميشه جلوتر از ما هستند.
اين كارشناس فوتبال تاكيد كرد: اين برنامه در رسانه هاي مختلف جايگاه نخست را دارد زيرا يك برنامه خنثي نيست. اكنون مقداري بي انصافي در مورد اين برنامه انجام مي شود. وزن و اعتبار مجري برنامه و اصالت فردوسي پور در فوتبال آلوده كيمياست. مسئولان سازمان صدا و سيما حمايت كاملا منطقي از اين برنامه انجام مي دهند؛ حمايتي كه به سود فوتبال ما است. برنامه 90 وجدان بيدار فوتبال ايران است.
حاج رضايي ادامه داد: ركوردشكني برنامه 90 در پيامك هاي ارسالي هفته گذشته مويد اين مطلب بود كه اگر انتخاب درستي انجام شود، مردم از آن حمايت مي كنند. انتخاب غلامحسين پيرواني به عنوان سرمربي تيم اميد، حمايت قاطع مردم را در پي داشت.
حاج رضايي تاصريح كرد: مسئولان ورزش و فوتبال بايد آستانه تحمل خود را بالا ببرند. فكر ميكنم اتفاقي نتواند به ماهيت برنامه 90 خدشه وارد كند.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0597/A0597747.jpg
فردوسيپور سخنگوي بازيكنان و مربيان فوتبال ايران است
خبرگزاري فارس: يك كارشناس گفت: عادل فردوسيپور را بايد سخنگوي شماري از مربيان و بازيكنان فوتبال دانست.
مسعود معيني در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره تصميم جديد فدارسيون مبني بر حضور مسئولان فدراسيون با مجوز در
برنامههاي تلويزيوني، اظهار داشت: همه جاي دنيا پخش برنامههاي انتقادي، به خصوص در مورد فوتبال رسم است. عادل فردوسيپور هم يكي از افراد منحصر به فرد ورزشي است. او شخصيتي خارج از شخصيت حقيقي خود دارد.
وي افزود: زماني كه در كانادا بودم، يك روز اطرافيانم كار را زودتر از موعد تعطيل كردند تا برنامهاي كه قرار بود بيل كلينتون، رئيس جمهوري وقت امريكا را محاكمه كند، را ببينند. آنها براي ديدن مجري آن برنامه پاي تلويزيون نشستند.
معيني تصريح كرد: برنامه 90 چنين ويژگي براي علاقمندان خود دارد. اتفاقاتي كه در فوتبال ما رخ ميدهد، يا صواب است يا ناصواب. اگر قرار بر تحليل نباشد، اجراي چنين برنامههايي چه فايدهاي دارد؟
رئيس سابق كميته جوانان ادامه داد: چطور آقايان فدراسيون تا زماني كه به چنين برنامههايي دعوت ميشدند، از اشكالات آن حرف نميزدند؟ فدراسيون در تبادل انتقادات، تنها فردوسي پور را نميتواند به عنوان مدعي درجه اول به حساب آورد. او سخنگوي شماري از مربيان و بازيكنان است.
م
سعود معيني با اشاره به اينكه برخي انتقادات به موقع و درست است، گفت: انتقاداتي كه مايلي كهن نسبت به اردوهاي تيم ملي دارد، درست است. تيم جوانان ما هم ميتوانست سنگاپور را با 4 گل شكست دهد.
اين كارشناس فوتبال خاطر نشان ساخت: ماهيت برنامه 90 جنجالي است. در جامعه ما مردم از تعريف و تمجيدهاي تكراري خسته شدهاند. عادل مجري باهوش و دانايي است و به همين دليل توانسته، حداقل 20 ميليون نفر را پاي تلويزيون بنشاند.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0558/A0558495.jpg
برنامه 90 و فدراسيون فوتبال بايد تعامل داشته باشند
خبرگزاري فارس:سرمربي اسبق تيم فوتبال استقلال گفت: برنامه 90 و فدراسيون بايد با يكديگر تعامل داشته باشند؛ در غير اينصورت متضرر ميشوند.
ناصر حجازي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد واكنش به برنامه 90 از سوي فدراسيون اظهار داشت: كميتههاي فدراسيون فوتبال زير مجموعه آن هستند. مسئولان اين فدراسيون مي توانند به دلخواه خود عمل كنند؛ همانطور كه فردوسي پور براي دعوت از ميهمانان برنامه اش از فدراسيون اجازه نمي گيرد.
وي ادامه داد: هم فدراسيون و هم برنامه 90 ابزار مورد نظر خود را دارند. هر نهادي به دلخواه خودش عمل مي كند؛ اما زماني كه فدراسيون دوربين برنامه 90 را به ورزشگاه حافظيه راه نمي دهد، برنامه 90 ديگري كاري نمي توان انجام بدهد.
حجازي عنوان كرد: در اين اتفاق فدراسيون متضرر نميشود؛ بلكه اين برنامه 90 است كه ضرر ميكند زيرا بدون حضور دوربينش، كاري از پيش نمي برد. بهتر است فدراسيون و برنامه 90 با يكديگر تعامل داشته باشند.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0597/A0597739.jpg
آذري: با محدود شدن برنامه اي كه حقيقت را مي گويد مخالفيم
خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه ذوب آهن گفت: برنامه 90 واقعيت فوتبال ايران را مي گويد و با برخورد با چنين برنامه اي مخالف هستيم.
سعيد آذري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس راجع به ابلاغيه فدراسيون فوتبال ايران مبني بر عدم مصاحبه اعضاي فدراسيون فوتبال با برنامه تلويزيوني 90 اظهار داشت: برنامه 90 يكي از برنامه هاي تاثير گذار در فوتبال ايران است و مي تواند نقاط ضعف و قوت فوتبال ما را نشان داده و مردم را از فرافكني دور كند. البته اين برنامه مي توانست پس از قهرماني ذوب آهن از مديران و سرمربي تيم دعوت كند كه چنين كاري را انجام داد و به ساير تيم ها پرداخت.
آذري گفت: با وجود همه مسايل بايد حقيقت را پذيرفت كه با محدود كردن برنامه 90 كه واقعيات را مي گويد مخالف هستم. هر رسانه اي كه حق را بگويد ما طرفدار آن خواهيم بود. برنامه 90 متعلق به ذوب آهن نيست،اما حقيقت را مي گويد. اين برنامه با كمي تغييرات مي تواند بازتاب و كارآيي بهتري داشته باشد.
خاک بر سر فوتبال این مملکت، چون همچین آدم هایی دارن کارهاش رو انجام میدن.
تا یه برنامه میاد و انتقاد میکنه و صادقانه هم انتقاد میکنه میخوان جلوش رو بگیرن. الان یاد اون حرف علی کریمی افتادم که گفت بدترین فدراسیون تاریخ رو داریم و فرداش هم از اردوی تیم ملی اخراج شد.
متاسفم.
http://media.farsnews.com/Media/8701/Images/jpg/A0417/A0417497.jpg
مايلي كهن: كاش موبايلم اينجا بود تا توهين هاي دايي را مي شنيديد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: همواره روي حرف هايي كه زده ام؛ ايستادهام و برخلاف علي دايي هيچگاه آنها را كتمان نكرده ام.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مايلي كهن پس از پيروزي 4 بر يك برابر تيم داماش در نشست خبري؛ عنوان كرد: وقتي كه 4 گل به حريف زديم يعني اينكه اين ديدار براي ما خوب بوده است. در 25 دقيقه ابتدايي داماش با تمركز در ميانه ميدان قصد داشت با ضدحملات به دروازه ما برسد اما پس از به ثمر رسيدن گل اول دفاع اين تيم بازتر شد و توانستيم گلهاي بيشتري بزنيم.
مايلي كهن در مورد اعتراض مسئولان باشگاه سايپا به داوري اظهار داشت: غلامرضا جباري را يك داور بسيار نجيب ديدم. البته اين گفته من بد تعبير نشود كه ساير داوران نجيب نيستند. همه داوران عزيز هستند. داور اهرمهايي براي كنترل مسابقه دارد كه كارت زرد و قرمز يكي ازآن اهرمهاست. به نظر من داور ميتوانست امروز يكي دو كارت زرد بدهد.
سرمربي سايپا در مورد اينكه اين تيم ميتواند در پايان فصل به جمع 3 تيم برتر راه پيدا كند؛ عنوان كرد: بايد واقعنگر باشيم. فاصله امتيازات ما با تيمهاي بالاي جدول بسيار زياد است. سعي ميكنيم خود را به نيمه بالاي جدول برسانيم اما در جام حذفي با تمام توان حاضر خواهيم شد تا با قهرماني در اين جام بتوانيم فصل آينده در رقابتهاي آسيايي حاضر شويم.
مايلي كهن در مورد جدايي اميرحسين پيرواني از كادر فني سايپا گفت: پيرواني در كادر فني سايپا حضور دارد زيرا تيم اميد پس از پايان ليگ برتر ميتواند كار خود را شروع كند.
مايلي كهن در مورد اينكه چرا سرمربي تيم اميد خيلي زود انتخاب شد اظهار داشت: شايد به اين دليل كه شما رسانهها فشار زيادي وارد كرده بوديد. به عقيده من انتخاب سرمربي تيم اميد اشكالي ندارد زيرا ايشان ميتواند كارهاي خود را زودتر شروع كند. ما هم بايد به دنبال اين مسئله باشيم كه مانند كشورهاي پيشرفته در فوتبال عمل كنيم. زيرا اكنون فوتبال در بين آحاد مردم جا افتاده است.
زماني ميگفتيم در ماه مبارك رمضان نمي شود مسابقه برگزار كرد، اما اكنون فهميديم كه ميتوانيم اين كار را انجام دهيم.
وي افزود: اگر به دنبال تيم ملي قوي هستيم بايد ليگ قوي داشته باشيم و در فواصلي كه ليگ تعطيل ميشود مسابقات تداركاتي برگزار كنيم. مثلا زماني كه تيم ملي چين به ايران ميآيد تيم اميد اين كشور هم همراه تيم ملي اش به ايران سفر كند و با تيم اميد ايران يك ديدار تداركاتي برگزار كند.
سرمربي اسبق تيم فوتبال ايران در مورد اينكه فدراسيون و سازمان تربيت بدني بخشنامهاي صادر كردند كه اعضاي اين فدراسيون با مجوز كتبي در برنامه هاي تلويزيوني حاضر شوند، گفت: ابتدا بهتر است آن بخشنامه را به من نشان دهيد تا بعد در مورد آن صحبت كنيم. ضمن اينكه اگر آن طور كه شما مي گوييد رئيس فدراسيون فوتبال در اين مورد صحبت كردند بايد بگويم من 29 سال است كارمند سازمان تربيت بدني هستم و به اين مسئله هم افتخار ميكنم. سازمان تربيت بدني يكي از مظلومترين سازمان هاست و كارمندانش حقوق زيادي دريافت نميكنند. خود من پس از 29 سال فعاليت و با مدرك فوق ليسانس فقط 430 هزار تومان دريافت ميكنم.
مايلي كهن خاطرنشان كرد: من يكي از كساني بودم كه هيچگاه خودم را از سازمان تربيت بدني به جايي مأمور نكردم. اگر امروز هم در سايپا هستم از مرخصي استحقاقي خود استفاده مي كنم. پس از آن از مرخصي بدون حقوقم استفاده خواهم كرد. درمورد انتقاد از فدراسيون و سازمان تربيت بدني هم بايد بگويم خبرنگاران نبايد تصور كنند كه هرچقدر انتقاد انجام شود طرف مقابل نبايد عكس العمل نشان دهد. همه ما يك خانواده بزرگ هستيم.
مايلي كهن تاكيد كرد: آن برنامهاي كه مد نظر شماست را ديدم. يكي از مسئولان سازمان با فردوسي پور در حال گفت و گو بود. فقط آن مسئول در يك جمله از مديريت شبكه سه صحبت كرد و روز بعد مديريت شبكه سه اطلاعيه اي در اين زمينه صادر كرد. ما نبايد اين گونه رفتار كنيم. بايد منافع شخصي را كنار بگذاريم و در جهت منافع جمعي تلاش كنيم و در بعضي جاها از خودمان بگذريم.
مايلي كهن ادامه داد: اگر چنين بخشنامهاي صادر شده است درست نيست. من عادل فردوسي پور را دوست دارم. او فرد تحصيل كرده و باسوادي است. او در يك مقطع 30 ثانيه اي به من اجازه حرف زدن نداد، اما در همين برنامه يك ساعت و نيم وقت در اختيار افراد ديگر داده شد. ما بايد ظرفيت انتقادپذيري خود را افزايش دهيم.
مايلي كهن در مورد اينكه خود او هم از علي دايي زياد انتقاد ميكند و اين انتقادات شخصي است نه فني؛ گفت: شايد شما درست بگوييد. خود من هم ايراد دارم. اما من ميگويم وقتي كه تيم ملي تمرين دارد سرمربي آن نبايد سفر به سوئيس را به تمرينات تيم ملي ترجيح دهد. متأسفانه اكنون موبايلم؛ همراهم نيست تا صداي دايي را برايتان پخش كنم تا بدانيد او چه توهينهايي به من كرده است.
وي در مورد اينكه اين توهين ها جديد است يا قديمي؛ عنوان كرد: جديد و قديم ندارد. من حتي پذيرفتم در وليمه دايي شركت كنم، اما گفتم برايم كارت دعوت بفرستيد. بعد گفتم شايد خود دايي تمايلي به اين كار نداشته باشد بنابراين از شخص دعوت كننده خواستم يك تلفن به من بدهد. نه اين كار انجام شد و نه كارت دعوتي برايم فرستاده شد.
سرمربي تيم سايپا در مورد محكوميت او در شكايت علي دايي تصريح كرد: دادگاه دو رأي صادر كرد. رأي دادگاه بدوي به نفع من بود و رأي تجديدنظر به نفع شاكي. من همواره سر حرفم ايستادهام و نگفتهام كه اين حرف ها را نزدهام. من مانند علي دايي با سر به صورت شيث رضايي نزدهام و بعد بگويم كه اين كار را نكردهام. من هرگز يك ساعت در تلويزيون صحبت نكردم و بعد هم خبرنگاران را مقصر جلوه دهم.
مايلي كهن در پايان گفت: نمي دانم چرا همواره نشستهاي خبري بعد از مسابقه به حاشيه كشيده ميشود.
Saman.Cls
2009/07/09, 15:27
سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس پس از انجام مذاكرات نهايي بار ديگر به عنوان سرمربي تيم ملي ايران انتخاب شد. http://www.bornanews.ir/Images/News/Smal_Pic/11-4-1388/IMAGE633821383939218750.jpg
به گزارش سرويس ورزشي برنا، مهدي حاجي باقر، مدير برنامههاي افشين قطبي صبح امروز پنجشنبه با حضور در فدراسيون فوتبال ايران و پس از انجام مذاكرات نهايي با علي كفاشيان رئيس فدراسيون و مهدي تاج نايب رئيس اول فدراسيون به توافق نهايي رسيدند و قراردادي را در همين زمينه امضا كردند تا قطبي تا پايان جام ملتهاي آسيا به عنوان سرمربي تيم ملي ايران به كارش ادامه دهد.
حاجي باقر در اين زمينه اظهار داشت: توافق فعلي ما با فدراسيون براي مربيگري قطبي در تيم ملي تا پايان جام ملتهاي آسيا است، اما همين قرارداد قابل تمديد تا مسابقات مقدماتي جام جهاني 2014 نيز است.
وي ادامه داد: ما با تعامل خوب تاج و كفاشيان توانستيم به اين توافق نهايي برسيم و بايد از هر دو آنها تشكر كرد.
منبع : www.BornaNews.ir
Saman.Cls
2009/07/12, 04:06
در گفتوگو با فارس
رايزبرگن: اميدوارم بتوانم با پرسپوليس همكاري كنم
خبرگزاري فارس: گزينه سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ميدانم پرسپوليس باشگاه بزرگي در ايران است و اميدوارم بتوانم با اين تيم همكاري كنم.
http://media.farsnews.com/Media/8804/Images/jpg/A0707/A0707483.jpg
رايزبرگن در گفت گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: امروز فقط آمدم بازيكنان پرسپوليس را ارزيابي كنم و سعي كنم دقايقي تمرينات و كيفيت آنها را از نزديك ببينيم.
اين مربي هلندي ادامه داد: خوشحال هستم در كشوري مثل ايران كه مردمانش بسيار ميهمان نواز هستند حضور دارم و اميدوارم بتوانم در اين باشگاه شروع به كار كنم.
برگن درباره روند مذاكرات و اينكه آيا در پرسپوليس مشغول به فعاليت ميشود يا خير؛ خاطرنشان كرد: ميتوانيد در مورد قرارداد من و نحوه همكاري ام با باشگاه صحبت كنيد. من در اين باره نميتوانم حرفي بزنم.
فعلا حرف بيشتري براي گفتن ندارم و فردا همه چيز را مقابل خبرنگاران خواهم گفت.
انتهاي پيام/ا
از فارس نيوز
vBulletin® v4.0.7, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.