برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : اخبار خارجی
خب اینجا خبرهای مربوط به فوتبال بین الملل رو میزاریم. سعی هم میکنیم اخباری رو بزاریم که ارزش خوندن داشته باشمن :nono:
http://media.farsnews.net/Media/8706/Images/jpg/A0501/A0501696.jpg
افزايش تنش ميان مقامات رئال
شوستر: براي هيچ خريدي با من مشورت نشد
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، برنارد شوستر در نامه اي، به كالدرون هشدار داد كه براي خريدهاي احتمالي در زمستان كاملا هماهنگ عمل كند.
وي گفت: مياتوويچ هنوز هم به خاطر آمدن من و رفتن كاپلو ناراحت است. او نمي خواهد قبول كند نايب رئيس باشگاهي است كه آن را به قهرماني رسانده ام.
وي افزود: رامون كالدرون خريد بازيكنان باشگاه را حتي با منشي خود هماهنگ مي كند؛ اما با من هماهنگي ندارد.
خبرگزاري فارس: سرمربي رئال مادريد به شدت بابت ناهماهنگي ميان مقامات باشگاه در خريد بازيكنان عصباني است.
http://media.farsnews.net/Media/8706/Images/jpg/A0502/A0502454.jpg
بيش از 13 هزار امضا رسمي به فيفا ارسال شد
كاسياس بخت اول تصاحب توپ طلا
خبرگزاري فارس: بيش از 13 هزار امضاي رسمي از سراسر دنيا به سود دروازهبان تيم ملي اسپانيا در وب سايت فيفا حك شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، ايكر كاسياس از ديد كارشناسان اروپايي بخت مسلم كسب توپ طلا است.
بيشتر امضاهاي به ثبت رسيده كه طي پر شدن فرمي پيچيده در سايت فيفا به رسميت مي رسيد، از سوي هواداران رئال مادريد ارسال شده است.
مجله فرانس فوتبال در گام بعدي به سراغ جمع آوري راي كارشناسان و بيش از 3000 مربي معتبر جهان مي رود و در نهايت نظر كلي خود را منتشر مي سازد.
http://media.farsnews.net/Media/8705/Images/jpg/A0478/A0478197.jpg
پس از ابراز ناراحتي مهاجم بايرن
رم و فيورنتينا، خواهان پودولوسكي شدند
خبرگزاري فارس: باشگاههاي ايتاليايي براي جذب مهاجم مليپوش تيم بايرن مونيخ آلمان تلاش مي كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازته دلو اسپرت، فيورنتينا و آ.اس رم در روزهاي اخير از طريق مديران خود براي به خدمت گيري لوكاس پودولوسكي ابراز تمايل كردند.
مقامات اين دو باشگاه از اكنون در تلاش هستند تا بتوانند در فصل نقل و انتقالات زمستاني صاحب اين بازيكن شوند كه از نيمكت نشيني در بايرن خسته شده است.
اين بازيكن 23 از سال 2006 در تيم بايرن است و تا كنون موفق نشده در تركيب اصلي جاي گيرد. وي به اين خاطر احتمال داده در فصل نقل و انتقالات زمستاني تيم خود را ترك كند.
http://media.farsnews.net/Media/8611/Images/jpg/A0390/A0390902.jpg
با شكست 3 بر يك برابر سنت آندرو
بارسلونا از جام كاتالونيا حذف شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال بارسلونا با قبول شكست 3 بر يك برابر تيم دسته سومي سنت آندرو با جام كاتالونيا خداحافظي كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، در حالي كه فدراسيون اسپانيا بابت برگزاري اين جام هشدار داده بود، مقامات بارسا با هزينه خود اين جام را تحت نام تاريخي كوپا كاتالونيا برگزار كردند. حذف بارسلونا در اين جام بسياري از برنامه هاي تبليغاتي براي جشن پاياني را به هم ريخت.
خوان لاپورتا پس از اين شكست از ورزشگاه بيرون رفت و حاضر نشد برابر خبرنگاران توضيح دهد.
پپ گوارديولا، سرمربي بارسلونا نيز در اين مورد اظهار نظري نكرد و اين ديدار را بهانه اي براي تمرين تاكتيك ها دانست.
http://media.farsnews.net/Media/8704/Images/jpg/A0464/A0464876.jpg
پس از بازي مقابل كرواسي
بكهام: خوشحالم براي انگليس بازي كردم
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي انگليس و تيم لوس آنجلس گالاكسي گفت: خيلي خوشحالم كه در ديدار برابر كرواسي و آندورا بازي كردم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ديويد بكهام اظهار داشت: حضور در اين دو مسابقه به خصوص با كرواسي، برايم بسيار لذت بخش بود. از نزديك شاهد كسب بردي دلنشين و انتقامي از كرواسي بودم.
اين بازيكن 33 ساله افزود: مايل هستم تا در همه حال براي انگليس بازي كنم؛ اما اينكه در هر ديدار ملي حاضر باشم، بستگي به نظر سرمربي دارد. او بايستي تشخيص دهد در شرايط مسابقه هستم يا اينكه بايد خارج از تركيب اصلي بمانم.
وي در مورد تئو والكوت، مهاجم جوان عضو آرسنال تيم ملي انگليس كه در بازي مقابل كرواسي سه گل زد، عنوان كرد: واقعا از درخشش اين بازيكن لذت بردم. والكوت نشان داد يك گلزن ذاتي است. خرسندم در تيم بزرگي چون آرسنال زير نظر مربي درجه اول نظير آرسن ونگر بازي كرده و رشد مي كند.
تيم ملي انگليس چهارشنبه شب گذشته در ديدار برابر كرواسي در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 افريقاي جنوبي به برتري 4 بر يك رسيد.
http://media.farsnews.net/Media/8706/Images/jpg/A0503/A0503714.jpg
در واكنش به اظهارات كاپيتان سابق آرژانتين
مسي: مارادونا ميخواهد هميشه تيتر اول روزنامهها باشد
خبرگزاري فارس: درگيري لفظي مسي و مارادونا اين روزها سوژه اول روزنامه هاي آرژانتيني است.
گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از لارازون چاپ بوينس آيرس، پس از آن كه ديهگو مارادونا گفت: مسي براي مسي بازي مي كند نه براي آرژانتين ، جوان بارسلونا نيز واكنش نشان داد و گفت: ديهگو مي خواهد هميشه تيتر اول روزنامه ها باشد. شبي كه گل مخصوص او را تقليد كردم تنها كسي كه به من تبريك نگفت خود او بود، چراكه از تكرار شدنش در فوتبال آرژانتين هراس دارد.
مسي افزود: همواره بايد به بزرگان فوتبال با هر مليتي احترام گذاشت؛ اما اين هم حد و مرزي دارد و قرار نيست به هر قيمتي به برخي احترام گذاشته شود.
آغاز هفته چهارم ليگ برتر:
شكست منچستريونايتد در آنفيلد پس از هفت سال
ليورپول پس از هفت سال توانست تيم منچستريونايتد را در ليگ برتر شكست دهد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در نخستين ديدار هفته چهارم رقابتهاي ليگ برتر، ليورپول در ورزشگاه آنفيلد ميزبان شياطين سرخ بود و در پايان توانست با نتيجه دو بر يك قهرمان فصل پيش رقابتها را شكست دهد.
وزلي براون در دقيقه 26 به اشتباه دروازه تيم خودي را گشود تا بازي به تساوي يك بر يك كشيده شود پيش از آن كارلوس توس مهاجم آرژانتيني منچستريونايتد در دقيقه سوم بازي توانسته بود گل اول بازي را به ثمر برساند.
رايان بابل مهاجم هلندي ليورپوليها هم در دقيقه 77 سومين گل بازي و دومين گل ليورپول را به ثمر رساند تا بدين ترتيب شاگردان رافائل بنيتس به سومين پيروزي اين فصل خود دست يابند.
اين نخستين شكست منچستريونايتد در ليگ برتر برابر ليورپول پس از هفت سال بود.
ديگر ديدارهاي هفته در حال برگزاري هستند.
http://media.farsnews.net/Media/8706/Images/jpg/A0504/A0504297.jpg
موفقيتي تازه براي مهاجم مصدوم
كريستانو رونالدو برنده كفش طلاي اروپا شد
خبرگزاري فارس: ستاره پرتغالي تيم منچستر يوناتيد پس از گلزنيهاي فصل گذشته، برنده كفش طلاي اروپا شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اتريشي وينرسايتونگ، كريستانو رونالدو روز شنبه در مراسمي كه در مادريا پرتغال برپا شد، اين جايزه را دريافت كرد.
اين بازيكن كه به خاطر مصدوميت در جام ملت هاي اروپا دوران نقاهت خود را پشت سر ميگذارد، در فصل گذشته 31 گل در ليگ برتر به ثمر رساند. به اين خاطر هم جايزه كفش طلا را به خود اختصاص داد.
در اين مراسم كه با مشاركت يوفا و روزنامه ابولاي پرتغال انجام گرفت، دانيل گويزا از اسپانيا با به ثمر رساندن 27 گل در لاليگا دوم شد و كفش نقره اي دريافت كرد.
كلاس يان هونتلار، مهاجم آژاكس آمستردام در مرتبه سوم جاي گرفت و كفش برنز را از آن خود ساخت.
موفقيت اخير رونالدو درحالي است كه اوزه بيو، ستاره فوتبال پرتغال در سالهاي 1968 و 1973 توانسته بود در بين مهاجمين شاغل در ليگ هاي اروپايي، بيشترين تعداد گل را بزند و اولين دارنده اين عنوان از پرتغال لقب گيرد.
http://media.farsnews.net/Media/8706/Images/jpg/A0503/A0503714.jpg
براي اولين بار در نيوكمپ رخ داد
موضع گيري هواداران بارسلونا عليه مسي
خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني بارسلونا توسط هواداران بارسلونا در نيوكمپ هو شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ليونل مسي در بازي مقابل اسپورتينگ ليسبون كه با نتيجه 3 بر يك به سود بارسلونا تمام شد، مورد اهانت هواداران قرار گرفت.
مسي كه به شدت از دست هواداران عصباني بود طبق برنامه براي شركت در نشست خبري حاضر نشد و ورزشگاه را ترك كرد.
مارادونا دو روز قبل از حركات انفرادي مسي انتقاد كرده بود و در خلال بازي نيز هواداران از بازي انفرادي مسي خسته شده بودند.
http://media.farsnews.net/Media/8302/Images/jpg/A0043/A0043105.jpg
با اعلام رسمي از سوي مايكروسافت
بيل گيتس مالك باشگاه نيوكاسل انگليس شد
خبرگزاري فارس: ثروتمندترين مرد جهان سهام كامل باشگاه نيوكاسل انگليس را در بورس لندن خريداري كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، در حالي كه طبق قانون اتحاديه فوتبال انگليس دارنده تمام سهام يك باشگاه، خود به خود مالك آن باشگاه محسوب مي شود، هيئت مديره اين باشگاه معتقد است براي اعطاي اين سمت به بيل گيتس مالك شركت غول پيكر مايكروسافت، بايد ميان هواداران همه پرسي برقرار شود.
از چند ماه پيش هيئت مديره نيوكاسل براي آنكه از ساير رقبا عقب نماند، سهام خود را براي فروش گذاشت. هواداران اين باشگاه قديمي و ريشه دار در انگليس به شدت بابت اين تصميم گيري عصباني هستند.
كارشناسان نتيجه جنگ امريكاييهاي منچستر، اماراتي هاي منچستر سيتي، ايراني وستهام، عرب هاي آرسنال و بيل گيتس چند مليتي را نابودي فوتبال انگليس ارزيابي مي كنند.
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0508/A0508799.jpg
/هفته پنجم بوندس ليگا/
بايرن مونيخ در خانه گلباران شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال بايرن مونيخ در هفته پنجم ليگ دسته اول آلمان، در زمين خود مقابل وردبرمن با نتيجه 5 بر 2 مغلوب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مدعي كسب عنوان قهرماني فصل جاري بوندس ليگا كه شنبه شب در ادامه مسابقات هفته پنجم بوندس ليگا ميزبان وردربرمن بود، باخت ناباورانه 5 بر 2 را تجربه كرد.
روزنبورگ 30 و 90، نالدو 45، مسعود اوزيل54 و پيزارو 59 براي وردربرمن گلزني كردند و در نقطه مقابل تيم تحت رهبري يورگن كلينزمان دو بار در دقايق 71 و 85 توسط تيم بوروسكي، هافبك فصل قبل وردربرمن به گل رسيد.
ساير نتايج:
*بروسيا مونشن گلادباخ صفر - هرتابرلين يك
گل : كاچار 11
*شالكه يك - اينتراخت فرانكفورت صفر
گل: پاتريك اوكس(بازيكن اينتراخت) 41
*آرمينيا بيله فلد 2 - اف.ث.كلن صفر
گل ها: كامپر74 و آرتور ويشنارك 76
*انرژي كوتبوس يك - بوخوم يك
گل ها: دنيس سورنسن13 براي كوتبوس- آرتور يحيي47 براي بوخوم
-جدول رده بندي :
1- شالكه 11 امتياز
2- هامبورگ 10 امتياز(يك بازي كمتر)
3- بايرلوركوزن 9 امتياز
4- وردربرمن 8 امتياز
5- بايرن مونيخ 8 امتياز
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0508/A0508118.jpg
به خاطر شيطنت برخي سايتهاي غيراخلاقي
مارادونا از سايتهاي google و yahoo شكايت كرد
خبرگزاري فارس: وكيل مارادونا روز گذشته از 2 وب سايت پر بيننده و داراي موتور جستجوي google و yahoo رسما شكايت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري افه اسپانيا، در پي شكايت رسمي وكيل مارادونا، يك دادگاه ورزشي آرژانتين 2 وب سايت مذكور را محكوم به اجراي حكم ابلاغ شده كرده است.
در اين حكم امده است: از آن جا كه همراه با جستجوي نام مارادونا در اينترنت تصاوير غير اخلاقي و لينك هاي اينترنتي مربوط به وب سايت هاي شرط بندي و غير اخلاقي نيز منتج مي شود اين دو وب سايت مرجع موظف به اصلاح موتور جستجوي خود هستند. نام مارادونا براي جوانان آرژانتين نامي دوست داشتني، مهم و تاثير گذار است و ما نمي توانيم تحمل كنيم كه چنين نتايجي از جستجوي نام وي در اينترنت حاصل شود.
گفتني است وب سايت yahoo در نخستين واكنش به اين حكم آورده است: قاضي دادگاه مربوط بايد نخست به اين مسئله بينديشد كه چرا نام مارادونا با چنين لينك هايي در اينترنت همراه است و مقصر اصلي را پيدا كند. ما مسئول بدنام شدن افراد در جهان اينترنت نيستيم و موتور جستجوي اينترنتي با هيچ نامي دشمني ندارد.
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0508/A0508372.jpg
جنگ رواني پيش از بازي با منچستريونايتد
اسكولاري: رونالدو را به چلسي ميآورم
خبرگزاري فارس: در آستانه بازي حساس روز يكشنبه در استامفوردبريج، سرمربي پرتغالي تيم چلسي عليه منچستريونايتد جنگ رواني راه انداخت.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، فيليپ اسكولاري اظهار داشت: من در تيم ملي پرتغال كريستانو رونالدو در اختيار داشتم و مي دانم چه بازيكن بزرگي است. براي آينده هم مي خواهم با كريستانو رونالدو براي چلسي قرارداد ببندم.
مربي برزيلي چلسي با بيان اين نقطه نظر پيش از بازي حساس و حيثيتي با منچستر، جنگ لفظي عليه تيم اولدترافوردي راه انداخت و باعث افزايش حساسيت اين بازي خانگي شد.
اسكولاري بيان كرد: حتما اين كار را خواهم كرد. احتمال دارد فصل بعد كريستانو در تيم من باشد. دوست دارم به او بگويم اگر مي خواهد تغيير و تحولي در خود ايجاد كند، درهاي چلسي را به رويش باز مي كنم.
اين مربي ادامه داد: بي شك رونالدو براي هميشه در منچستر باقي نخواهد ماند. بالاخره روزي خواهد رسيد كه اقدام به ترك اولدترافورد مي كند و او را به لندن خواهم آورد.
تا پيش از خاتمه موعد نقل و انتقالات، بحث انتقال رونالدو به تيم رئال مادريد اسپانيا مطرح بود؛ اما سرآلكس فرگوسن سرمربي منچستر مانع از فروش اين بازيكن شد.
/هفتهي سوم لاليگا/
پيروزي رئال مادريد و بارسلونا در خانه حريفان
در آخرين ديدارها از هفته سوم رقابتهاي لاليگا، رئال مادريد و بارسلونا برابر حريفان خود به پيروزي دست يافتند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين ديدارها رئال مادريد 2 بر صفر برابر رايسينگ سانتاندر در خانه حريف پيروز شد. دلارد در دقيقه 53 و فان نيستلروي در دقيقه 73 براي رئالي ها گلزني کردند.
در ديگر ديدار، بارسلونا با نتيجه پرگل 6 بر يک اسپورتينگ خيخون را در هم کوبيد. گل هاي آبي و اناري پوشان را در اين ديدار ژاوي (27)، اتوئو (33)، خورخه (48 گل به خودي)، اينيستا (69)، مسي (85،88) به ثمر رساندند. تک گل ميزبان را هم مالدونادو در دقيقه 50 به ثمر رساند.
پس از تساوي يک - يک برابر چلسي
فرگوسن: بايد روي نقطه ضعف آنها دست ميگذاشتيم
پس از ديدار حساس دو تيم چلسي و منچستر يونايتد از هفته پنجم رقابت هاي ليگ برتر فوتبال انگليس، سرمربي شياطين سرخ گفت: «بايد روي نقطه ضعف حريف دست مي گذاشتيم.»
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرالکس فرگوسن پس از تساوي يک - يک برابر آبيهاي لندن در خانه حريف به خبرگزاري Sky Sports گفت: «ما بازي را خيلي خوب آغاز کرديم. فکر مي کنم بازي در اختيار ما بود و زماني که يک بر صفر پيش افتاديم بايد دست روي نقطه ضعف حريف مي گذاشتيم.»
وي ادامه داد: «فکر مي کنم کمي از قدرت واقعي تيم ما در کارهاي سرعتي کاسته شد و اين مساله ناراحت کننده باعث تجديد قواي چلسي در نيمه دوم شد. آنها دروگبا را که بدون شک يک نيروي فيزيکي بزرگ به شمار مي آمد وارد زمين کردند و با ارسال توپ هاي بلند براي او روند طبيعي بازي را تغيير دادند. فکر مي کنم برخي بازيکنان ما همچون هارگريوز، رونالدو، جي سونگ پارک و گري نويل هنوز به آمادگي کامل نرسيده اند و بازي در چنين شرايط دشواري براي آنها آسان نيست. در نيمه دوم مالکيت توپ کمي از دست ما خارج شد و همين مساله باعث شد که چلسي بيشتر سوار بر بازي شود. فکر ميکنم فرصت خوبي را از دست داديم. به نظر من، آمادگي و انرژي بيشتر برخي بازيکنان ما براي پيروزي در اين ديدار کافي بود.»
فرگوسن که ترجيح داد به انتقاد مستقيم از عملکرد "مايک رايلي" داور اين ديدار نپردازد گفت:« انسان هاي خوب و باهوش خوب مي دانند که امروز چه اتفاق هايي در اين ديدار رخ داد اما، صحبت در مورد داوري بازي آسان نيست و من هم قصد ندارم خودم را درگير اين مساله کنم.»
سرمربي اسکاتلندي شياطين سرخ خاطرنشان کرد: «بحث اصلي رسانهها اين بود که چلسي پس از اين ديدار 9 امتياز از ما پيش خواهد افتاد اما بازي در دست ما بود و مساله اي که اهميت پيدا مي کند همين است. ما شروع سختي داشتيم. در ديدار خارج از خانه برابر ليورپول با از دست دادن فرصت ها بازي را واگذار کرديم.»
فرگوسن در پايان گفت: «سخت است که بگوييم در چه رتبهاي قرار خواهيم گرفت اما مي دانم که با شروع ماه اکتبر وضعيت ما رو با سامان خواهد شد و سطح بازي ما بالاتر خواهد رفت.»
پس از توقف برابر منچستر يونايتد
اسکــولاري: نتيجهي منصفانـهاي بـود
پس از توقف برابر منچستر يونايتد در ديدار خانگي هفتهي پنجم ليگ برتر انگليس، سرمربي چلسي نتيجه يک - يک را منصفانه توصيف کرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، لوئيس فليپه اسکولاري سرمربي چلسي پس از اين تساوي گفت: «فکر مي کنم به دليل اينکه نمي توانستيم از دکو در اين ديدار استفاده کنيم، در نيمه نخست سه بازيکن ما در يک خط بازي مي کردند. منچستر يونايتد اداره بازي را بيشتر در اختيار داشت. آنها 5 تا 15 دقيقه نخست را در اختيار داشتند و توانستند دروازه ما را باز کنند. پس از آن ما در برخي موارد بهتر کار کرديم، اما در جلوي دروازه فرصت ها را از دست مي داديم و اشتباه ما همين بود.»
سرمربي برزيلي چلسي خاطرنشان کرد: «فکر مي کنم نتيجه منصفانه اي بود. با نگاهي به بازي مي بينيد که ما موقعيت هايي را از دست داديم و اين مساله در مورد منچستر يونايتد هم صدق مي کند.»
اسکولاري در پايان گفت: «تنها تغييري که در اين ديدار داشتيم استفاده از بالاک و لمپارد در جلو و نزديک به مهاجم نوک بود. دروگبا را وارد زمين کردم چرا که يک نيمه بازي کردن براي او مشکلي به همراه ندارد. او با حفظ توپ کمک مي کند که بازيکنان بيشتري هنگام حمله اضافه شوند.»
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0421/A0421132.jpg
پس از اولين تجربه تلويزيوني
اوليور كان: گزارشگري از فوتبال بازي كردن سخت تر است
خبرگزاري فارس: دروازه بان سابق تيم بايرن مونيخ گفت: فكر مي كردم گزارشگري در تلويزيون آسان است؛ اما پس از تجربه آن فهميدم از بازي كردن نيز دشوارتر است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از شبكه ZDF، اوليور كان كه سه هفته قبل براي هميشه كفش هايش را آويخت و فعاليت تازه خود را در كار گزارشگري مسابقات فوتبال تلويزيون آغاز كرد، اظهار داشت: گزارشگري و تفسيرتلويزيوني تنها حرف زدن نيست. اگر اينگونه بود، تمام انسان هاي حراف بهترين گزارشگران تلويزيوني دنيا مي شدند.
وي افزود: در اولين بازي كه بعنوان گزارشگر فعاليت كردم، متوجه سختي كار شده و فهميدم يك گزارشگر ضمن تسلط بر كلام و سخن بايد از اطلاعات فوق العاده جامعي نيز برخوردار باشد.
كاپيتان سابق تيم ملي آلمان تصريح كرد: به اعتقاد من يك گزارشگر موفق، يك كامپيوتر قدرتمند سيار است. اگر اينگونه قابليتي داشته باشيد، مي توانيد در اين كار مطرح و معروف شويد.
دروازه بان بزرگ سابق آلمان و جهان اولين كار گزارشگري خود را در بازي هفته قبل آلمان و فنلاند در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 تجربه كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0508/A0508647.jpg
/هفته پنجم ليگ برتر انگليس/
تداوم صدرنشيني آرسنال با تساوي چلسي و منچستريونايتد
خبرگزاري فارس: تيم هاي فوتبال چلسي و منچستر يونايتد در هفته پنجم ليگ برتر انگليس به تساوي يك بر يك رسيدند تا صدرنشيني آرسنال تداوم يابد.
به گزارش خبرگزاري فارس، روز گذشته تيم چلسي در ورزشگاه خانگي خود مقابل منچستريونايتد قرار گرفت و در حالي كه با گل دقيقه 18 پارك جي سونگ كره اي از ميهمان خود عقب افتاد، در دقيقه 80 با گل سالومون كالو مقابل اين حريف به تساوي رسيد.
با اين تساوي چلسي 11 امتيازي شد تا آرسنال كه با برتري مقابل بولتون با 12 امتياز به صدر جدول رسيده بود، همچنان به صدرنشيني ادامه دهد.
ساير نتايج:
منچسترسيتي 6 - پورت موث صفر
وست برومويچ يك - آستون ويلا 2
تاتنهام صفر - ويگان صفر
هال سيتي 2 - اورتون 2
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0498/A0498660.jpg
/هفته سوم كالچو ايتاليا/
پيروزي پرگل ميلان مقابل لاتزيو در سن سيرو
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا در آخرين ديدار هفته سوم كالچو در ورزشگاه خانگي خود مقابل لاتزيو با نتيجه چهار بر يك به برتري دست يافت.
به گزارش خبرگزاري فارس، در اين ديدار كه شب گذشته در ورزشگاه سن سيرو برگزار شد، شاگردان كارلو آنچلوتي با نتيجه 4 بر يك حريف رمي خود را شكست دادند تا به انتقادها پايان دهند.
در ديگر ديدارهاي مهم روز گذشته تيم اينترميلان در خانه تورينو به برتري سه بر يك رسيد و يوونتوس در زمين كالياري با تساوي 2 بر 2 متوقف شد.
نتايج ساير ديدارها:
پالرمو 2 - جنوا يك
فيورنتينا يك - بولونيا صفر
اودينزه صفر - ناپولي صفر
لچه يك - سيه نا يك
سمپدوريا يك - كيهوو يك
http://media.farsnews.com/Media/8703/Images/jpg/A0442/A0442537.jpg
اعتراف مهاجم اينتر ميلان
ابراهيموويچ: مورينيو كاملترين مربي فوتبال جهان است
خبرگزاري فارس: مهاجم سوئدي اينتر ميلان ايتاليا گفت: خوزه مورينيو مربي بسيار برزگي است و كاملترين مربي جهان است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، زلاتان ابراهيموويچ اظهار داشت: مدت زيادي نيست كه زير نظر او فعاليت ميكنم. از ابتداي تابستان مربيگري اينترميلان را در دست داشته است.
وي افزود: در مدتي كه زير نظر مورينيو فعاليت ميكنم، از وي خيلي بيشتر از مدتي كه زير نظر فابيو كاپلو در يوونتوس و روبرتو مانچيني در ميلان بازي كردهام، فوتبال ياد گرفتم.
اين مهاجم تكنيكي عنوان كرد: فكر ميكنم زير نظر وي باز هم شرايط مطلوبي پيدا كنم و از زماني كه زير نظر دو مربي سابقم كار ميكردم، بيشتر درخشش داشته باشم.
http://media.farsnews.com/Media/8707/Images/jpg/A0516/A0516419.jpg
كاناوارو: بازگشت به ناپولي قطعي است
خبرگزاري فارس: مدافع ملي پوش رئال مادريد بر بازگشت خود به باشگاه قديمي ناپولي تاكيد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، فابيو كاناوارو بهترين بازيكن جهان در سال 2005 گفت: بازگشت به ناپولي قطعي است. براي من ناپولي يك خانه امن است و نبايد فراموش كنم كه مديون هواداران اين باشگاه هستم.
وي ادامه داد: من هر چه دارم از اين باشگاه است و بايد در آخرين سال بازي خود به اين تيم خدمت كنم.
كاپيتان ايتاليا افزود: رئال مادريد براي من يك فرصت طلايي بود و اگر مصدوميتم برطرف شود ثابت مي كنم كه با تمام وجود اين تيم را دوست دارم و در خدمت اين تيم به بازي خود تا پايان فصل ادامه خواهم داد.
http://media.farsnews.com/Media/8605/Images/jpg/A0319/A0319351.jpg
ساويولا: توپ طلا فقط حق مسي است
خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني رئال مادريد در مورد توپ طلاي امسال از همتاي آرژانتيني در بارسلونا حمايت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، خاوير ساويولا، بازيكن سابق بارسلونا و كنوني رئال مادريد عنوان كرد: ليونل مسي در حال حاضر بهترين مهاجم و بازيكن فوتبال حرفه اي در سراسر جهان است.
وي اظهار داشت: براي مسي رقيبي را متصور نيستم. تعجب ميكنم چرا شماري از كارشناسان بيهوده بازيكناني نظير كريستيانو رونالدو را با وي مقايسه مي كنند.
http://media.farsnews.com/Media/8602/Images/jpg/A0292/A0292945.jpg
پله: رونالدو و مسي بهترين بازيكنان جهان هستند
خبرگزاري فارس: ستاره اسبق فوتبال برزيل و جهان گفت: كريستانو رونالدو و ليونل مسي هستند كه عنوان بهترين بازيكن جهان را دارند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، ادسون آرانتس دوناسيمنتو، ملقب به پله اظهار داشت: از نظر من رونالدو و مسي بهترين بازيكنان كنوني جهان هستند. اين دو در رقابت هاي يك سال اخير درخشش خيره كننده اي داشتند.
اين چهره قديمي عنوان كرد: اگر حق انتخاب براي دادن توپ طلا در پايان فصل را داشتم، حتما يكي از اين دو را انتخاب مي كردم.
وي افزود: بازيكنان ديگري نظير كاسياس يا تورس نيز درخشان بودند و در كنار مسي و رونالدو خود را كاملا مطرح كردند؛ ولي تنها به يكي از اين دو راي مي دادم.
به اعتقاد پله، در پايان سال ميلادي جاري يكي از اين دو بازيكن به عنوان بازيكن برتر برگزيده خواهد شد.
در سال گذشته كاكا، بازيكن برزيلي تيم آ.ث ميلان اين عنوان را به دست آورد.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0528/A0528790.jpg
منابع خبري ايتاليا فاش كردند
قرارداد سه ماهه بكهام با آث ميلان
خبرگزاري فارس: كاپيتان سابق تيم ملي انگليس با عقد قراردادي 3 ماهه و به صورت قرضي به آ.ث ميلان ايتاليا ملحق شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، ديويد بكهام بازيكن حال حاضر لوس آنجلي گالكسي ايالات متحده امريكا با قراردادي 3 ماهه به تيم ميلان ايتاليا قرض داده شد.
بكهام مي تواند از 7 ژانويه ، ابتداي نيم فصل دوم كالچو ايتاليا در تمرينات و بازي هاي رسمي اين تيم ايتاليايي حضور داشته باشد.
وي هدف از اين انتقال را بازگشت به شرايط آرماني خود عنوان كرده و مي گويد: سطح بازي هاي ليگ حرفه اي امريكا پايين تر از اروپا است و من به خاطر بازي در امريكا از هم تيم هاي خود عقب افتاده ام.
http://media.farsnews.com/Media/8606/Images/jpg/A0331/A0331628.jpg
در واكنش به فاشيست خواندن باشگاه رئال مادريد
دي استفانو: بهتر است فرگوسن خاموش باشد
خبرگزاري فارس: رئيس افتخاري باشگاه رئال مادريد ضمن تقبيح سخنان سرمربي منچستر يونايتد باشگاه خود را بسيار مردمي و الگوي باشگاهداري در جهان توصيف كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، آلفردو دي استفانو كه در زمان ديكتاتوري ژنرال فرانكو عضو تيم سلطنتي رئال مادريد بود، گفت: فرگوسن مثل كودكاني كه فقط چند صفحه از كتاب تاريخشان را حفظ كرده اند هر چه از مشاورينش شنيد، پشت تربيون گفت.
وي افزود: فرگوسن چيزي در مورد تاريخ اسپانيا و حوادث زمان فرانكو نمي داند پس بهتر است خاموش باشد.
دي استفانو افزود: فرانكو اساسا يك چپ گرا بود و در زمان خود با دستگاه پادشاهي جنگيد. درست است كه خون هاي زيادي توسط يا به دستور او ريخته شد؛ اما اسپانياي واحدي كه امروز وجود دارد مرهون تلاش او است.
بازيكن سابق رئال مادريد گفت: رئال در زمان فرانكو به صورت سمبليك باشگاه ژنرال نام گرفت، چون قبل از آن باشگاه پادشاه بود؛ اما پس از مرگ اين مرد، هواداران رئال مادريد دوباره به تاريخ باشگاه خود روي آورده و نسبت به آن وفادار ماندند.
فرگوسن در اظهارنظري جنجالي اعلام كرد كه فاشيسم در باشگاه رئال مادريد اسپانيا موج مي زند.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0534/A0534658.jpg
در آستانه ورود به چهاردهمين سال عضويت در رئال
رائول: مالديني استاد من است
خبرگزاري فارس: كاپيتان رئال مادريد چهاردهمين سال عضويت در تيم اول و آخر خود را به دليل تبعيت از الگوهايي چون توتي و مالديني توصيف كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رائول گونسالس مرد شماره 7 رئال مادريد امروز وارد چهاردهمين سال عضويت خود در رئال مادريد شد و به همين مناسبت در جشن بزرگ رسانه ها شركت كرد.
وي در اين مراسم گفت: بازيكنان معدودي هستند كه تيم اول و آخرشان يكي باشد و هرگز رنگ عوض نكنند. در فوتبال امروز پول جاي تعصب را گرفته است؛ اما تا زماني كه بازيكناني نظير توتي، مالديني و دل پيه رو هستند بايد به فوتبال اميدوار بود.
رائول افزود: مالديني استاد من است. خيلي جوان بودم كه بازي هاي او را تماشا مي كردم و از اين كه هواداران او را ستايش مي كردند به او احساس حسادت داشتم.
كاپيتان رئال مادريد گفت: تيم فوتبال مثل يك منزل اجاره اي يا اتومبيلي كه براي رسيدن به مقصدي كرايه كرده باشيم، نيست. رئال مادريد خانه من است، خانه اي كه براي اقامت در آن خيلي زحمت كشيده ام.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0534/A0534352.jpg
در آستانه ديدار برابر آلمريا
مديرعامل باشگاه رئال مادريد بازداشت شد
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه رئال مادريد با وجود تكذيب تمام اتهامات، از سوي پليس بينالملل بازداشت موقت شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از بيست دقيقه مادريد، رامون كالدرون، مديرعامل رئال مادريد به اتهام استفاده شخصي از اموال باشگاه و خرج بي مورد به اعتبار باشگاه، در خارج از مرزهاي اسپانيا بازداشت و تحت بازجويي قرار گرفت.
كالدرون از بخش درآمدهاي رئال مادريد در بورس لندن سهام يك بيمارستان بسيار معروف و پر درآمد را خريداري كرده و به نام يكي از بستگانش سند زده است.
اين گزارش كه 3 روز قبل در ال موندو دپورتيوو، چاپ بارسلونا، نيز منتشر شد، حاكي است، او با استفاده از كارت اعتباري رئال، بدهي هاي قديمي خود را پرداخته و وامهاي كلاني را از بانك هاي چند كشور آسيايي و امريكاي جنوبي دريافت كرده است.
وكيل باشگاه مدعي است با رد تمام اين اتهامات، سرگرم تنظيم شكايت نامه عليه روزنامه اسپانيايي و شاكيان خصوصي اين پرونده است.
http://media.farsnews.com/Media/8412/Images/jpg/A0174/A0174832.jpg
/مسابقه رفت ليگ قهرمانان آسيا/
گامبا اوزاكا برابر آدلايد استراليا به پيروزي رسيد
خبرگزاري فارس: گامبا اوزاكا بعد از پيروزي 3 بر صفر برابر آدلايد در بازي رفت ديدار پاياني، به قهرماني ليگ قهرمانان آسيا نزديك شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، لوكاس برزيلي در دقيقه 37 و بعد از آنكه ضربه اش با پاي مدافع آدلايد خورد و توپ كمانه كرد، ميزبان را با يك گل پيش انداخت.
شش دقيقه بعد ياسو هيتواندو با فرار از خط دفاعي آدلايد توپ را به زاويه مخالف زد تا گامبا با برتري 2 بر صفر نيمه اول را به پايان برساند.
موچيهيرو ياسودا در دقيقه 68 سومين گل را هم با ضربه محكمي زد و عليرغم اينكه داور گل دقايق آخر اندو را نپذيرفت اما حريق ژاپني توانست خودش را در آستانه قهرمان ليگ قهرمانان آسيا قرار دهد.
گامبا و آدلايد براي اولين بار است كه به فينال ليگ قهرمانان راه پيدا مي كنند. گامبا در نيمه نهايي اوراوا ردز قهرمان را حذف كرد و آدلايد كوروچي (بنيادكار) را ناكام گذاشت.
بازي برگشت پاياني روز 15 نوامبر در ورزشگاه آدلايد برگزار مي شود.
http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0477/A0477961.jpg
با افتتاح 20 فورشگاه زنجيرهاي در امريكا
پروژه ميامي باشگاه بارسلونا آغاز شد
خبرگزاري فارس: باشگاه بارسلونا از امروز پروژه بزرگ ميامي را در كشور امريكا كليد زد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از لارازون، فروشگاه هاي زنجيره اي بارسلونا به صورت اينترنتي نيز قابل دسترسي است.
مردم تمام جهان مي توانند به صورت اينترنتي از محصولات فرهنگي و ورزشي بارسلونا واقع در امريكا خريد كند.
باشگاه بارسلونا با ليگ حرفه اي امريكا نيز قراداد همكاري 10 ساله منعقد كرده كه شامل انتقال بازيكن، تشكيل كلاس هاي آموزشي و برگزاري سفرهاي گردشگري مي شود.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0538/A0538331.jpg
برداشت تازه مهاجم يوونتوس
دل پيرو: دو گل به رئال، هديه تولدم به هواداران بود
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم يوونتوس ايتاليا گفت: دو گلي كه به رئال مادريد زدم، هديه تولدم به هواداران بود.
به گزارش خبرگزاري فارس، آلساندور دل پيرو دو روز بعد از بازي مقابل رئال مادريد، در گفت و گوي با شبكه اول تلويزيون سوئيس اظهار داشت: هواداران نقش به سزايي در موفقيت هايم همراه اين تيم داشتند. آنها به من لطف داشته و با حمايت هاي بي دريغ، باعث كسب موفقيت شدند. دو گلي كه به رئال زدم، پاسخي به محبت آنها بود.
وي افزود: روز يكشنبه نهم اكتبر (فردا) مصادف با جشن تولدم است. در اين روز 33 ساله مي شوم. خواستم با آن دو گل به رئال، به دوستدارانم در يوونتوس هديه بدهم.
آلساندرو دل پيرو در بازي چهارشنبه شب در سانتياگو برنابئو در مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا، هر دو گل يوونتوس را مقابل رئال زد تا برد 2 بر صفر حاصل شود.
http://media.farsnews.com/Media/8707/Images/jpg/A0515/A0515579.jpg
/هفته دهم لاليگا اسپانيا/
دست و پا زدن والنسيا براي بالانشيني
خبرگزاري فارس: در شب دوم هفته دهم لاليگا هشت ديدار حساس پيگيري ميشود كه در مهمترين آنها صدرنشين سابق ميهمان ختافه است.
به گزارش خبرگزاري فارس، شاگردان اوناي امري با شكست هفته گذشته خود مجبور شدند صدر جدول را رها كنند؛ اما فاصله آنها با بزرگان لاليگا از جمله بارسلونا، رئال مادريد و ويارئال زياد نيست.
شكست يا تساوي در بازي امشب مي تواند خفاشان سياه را براي مدت ها از حضور در بالاي جدول لاليگا محروم كند.
* برنامه بازي هاي هفته دهم امشب لاليگا:
دپورتيوو لاكرونيا - اسپانيول
رئال مايوركا - اتلتيك بيلبائو
نومانسيا - رئال بتيس
اوساسونا - اتلتيكو مادريد
راسينگ سانتاندر - اسپورتينگ گيخون
ويارئال - آلمريا
سويا - ركرتيوو اوئلوا
ختافه - والنسيا
شروع هفته دوازدهم ليگ برتر انگليس
پيروزي توپچيهاي لندن با درخشش "نصري"
در نخستين ديدارهاي هفته دوازدهم رقابتهاي ليگ برتر انگليس آرسنال توانست قهرمان فصل پيش رقابتها را شكست دهد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عصر شنبه و در آغاز دوازدهمين هفته رقابتهاي ليگ برتر انگليس، آرسنال در ورزشگاه امارات توانست 2 بر يك منچستريونايتد را شكست دهد.
در اين بازي كه در حضور 60 هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه امارات شهر لندن برگزار شد و هاوارد وب قضاوت آن را بر عهده داشت، شاگردان آرسن ونگر توانستند با گلهاي دقايق 22 و 48 سمير نصري مهاجم فرانسوي خود شياطين سرخ را از پيش روي بردارند.
رافائل داسيلوا مدافع برزيلي شياطين سرخ در دقيقه 90 تنها توانست يكي از گلهاي خورده تيمش را جبران كند.
توپچيهاي لندن با اين پيروزي 23 امتيازي شدند و مكان سوم منچستريونايتد در جدول رقابتهاي ليگ برتر را بگيرند.
شياطين سرخ هم با 21 امتياز در مكان چهارم جدول قرار دارند.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0544/A0544000.jpg
فهرست نهايي برترين هاي فوتبال آسيا اعلام شد
خبرگزاري فارس: فوتبال ايران در فهرست نهايي برترين هاي آسيا در بخش بهترين فدراسيون، بهترين مربي، بازي جوانمردانه، بهترين تيم فوتسال و بهترين بازيكن فوتسال، نماينده دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري كنفدراسيون فوتبال آسيا، روزهاي باقيمانده تا مراسم اهداي جوايز بهترين هاي سال آسيا از امروز و با اعلام فهرست نهايي نامزدان وارد شرايط تازه اي شد.
برندگان نهايي آسيا در مراسمي كه سه شنبه شب 25 نوامبر – 5 آذر در شانگهاي چين برگزار مي شود اعلام خواهند شد.
اسامي نامزدهاي بهترين هاي سال 2008 به ترتيب الفباي انگليسي در زير آمده است:
بهترين فدراسيون سال:
ايران
ژاپن
ازبكستان
جايزه بازي جوانمردانه سال:
ژاپن
ازبكستان
ايران
ناظر بازي سال:
كمارودين ساخاري - مالزي
محمد موزاميل بن محمد - سنگاپور
سونيل سناويرا - سري لانكا
داور سال:
متيو بريز - استراليا
يوئيچي نيشيمورا - ژاپن
موهد صالح سوبخيدين - مالزي
علي حمد البداوي - امارات
راوشان ايرماتوف - ازبكستان
( سه نفر نهايي روز بيستم نوامبر – 30 دي معرفي مي شوند)
كمك داور سال:
ليوا اديب صبحي – عراق
محمد الغمدي – عربستان
بهادر كوچكاروف – قرقيزستان
تمام حمدون – سوريه
عبدوخميدولو رسولوف – ازبكستان
( سه نفر نهايي روز بيستم نوامبر – 30 دي معرفي مي شوند)
مربي سال:
آئورليو ويدمار – آدلايد استراليا
آكيرا نيشينو – گامبا اوزاكا ژاپن
حسين شمس – مربي فوتسال ايران
تيم فوتسال سال:
ايران
ژاپن
تايلند
باشگاه سال:
كوروچي / بنياد كار – ازبكستان
آدلايد يونايتد – استراليا
گامبا اوزاكا – ژاپن
اوراوا رد دايموند - ژاپن
تيم ملي سال:
استراليا
ژاپن
عربستان سعودي
بازيكن جوان سال:
لي چونگ هو – كره جنوبي
( دو نامزد ديگر بعد از پايان بازي هاي قهرماني زير 19 سال (جوانان) آسيا در عربستان معرفي خواهند شد.
بازيكن فوتسال سال:
مصطفي نظري – ايران
دايسوكه اونو – ژاپن
وحيد شمسايي – ايران
بازيكن سال آسيا
سباستين سوريا – قطر و باشگاه قطر اس سي
اسماعيل مطر – امارات و الوحده امارات
سرور جباروف – ازبكستان و كوروچي/بنيادكار ازبكستان
يوئيجي ناكازاوا – ژاپن و يوكوهاما اف مارينوس ژاپن
ياسوهيتو اندو – ژاپن و گامبا اوزاكا ژاپن
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0503/A0503920.jpg
در واكنش به اظهارات مهاجم بارسلونا
رونالدو: با احترام به نظر هانري مرد سال فوتبال ميشوم
خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي تيم منچستريونايتد گفت: از حرفهاي تيهري هانري ناراحت نميشوم؛ اما واقعيت اين است كه من بعنوان مرد سال جهان برگزيده خواهم شد.
گزارش خبرگزاري فارس كريستانو رونالدو در گفت و گوي كوتاه با شبكه اول تلويزيون پرتغال گفت: در فوتبال بازيكنان مي توانند مانند ساير شئون زندگي نقطه نظر خود را بيان كنند و آنچه تيه ري هانري گفت، نظرش بوده است. از هانري ناراحت نبوده و به اظهاراتش احترام مي گذارم.
وي ادامه داد: در يك سال گذشته زحمات زيادي كشيدم و متحمل رنج فراواني شدم كه مورد تاييد كارشناسان است. پس شايسته تر از هر بازيكن ديگري براي انتخاب به عنوان بهترين بازيكن جهان هستم.
رونالدو در حالي اين سخنان را برزبان آورد كه هفته گذشته تيه ري هانري كه در خدمت تيم بارسلونا اسپانيا است، مدعي شد به جاي مهاجم پرتغالي، ليونل مسي همبازي آرژانتيي اش شايسته كسب اين عنوان است.
انتخاب مرد سال فوتبال جهان سه هفته ديگر توسط فيفا انجام خواهد شد.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0532/A0532833.jpg
در حمايت از سرمربي آلماني
كاسياس: در كنار شوستر هستيم
خبرگزاري فارس: دروازبان اول رئال مادريد گفت: همه ما بازيكنان در كنار شوستر هستيم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، ايكر كاسياس گفت: مقصر ناكامي هاي رئال مادريد بازيكنان و بيش از همه خود من هستم. شوستر همان مربي است كه فصل قبل ما را به قهرماني رساند و نبايد اين گونه در مورد او بي انصاف باشيم.
وي افزود: رئال مادريد خوب بازي نكرده و من نمي توانم توجيه مناسبي براي اين ناكامي ها پيدا كنم.
كاسياس اضافه كرد: بايد به بازي هاي پيش روي خود بينديشيم و از اشتباهات گذشته درس بگيريم. ما بازيكنان بي تجربه اي نيستيم و مي دانيم كه روحيه خراب بدترين فاكتور در چنين روزهايي است.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0544/A0544459.jpg
براي تقويت خط حمله
رئال مادريد به دنبال كرسپو است
خبرگزاري فارس: باشگاه رئال مادريد مي كوشد براي تقويت خط حمله خود مهاجم آرژانتيني اينترميلان را به خدمت بگيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ارنان كرسپو كه در مادريد از وي به عنوان والدانيتو( والدانو كوچك) ياد مي كنند با مقامات اينترميلان مشكل مالي دارد و نمي خواهد در نيم فصل دوم امسال با پيراهن اينترميلان فوتبال حرفه اي را تجربه كند.
كارشناس نقل و انتقالات رئال مادريد فردا ميهمان وكيل كرسپو، خوسه مورينيو و مديرعامل باشگاه اينترميلان است.
مصدوميت فان نيستلروي و غيبت حداقل يك فصلي او باعث شده تا رئال مادريد به دنبال يك جايگزين بزرگ براي او باشد.
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0426/A0426930.jpg
چراغ سبز مهاجم چلسي
دروگبا: اين بار پيشنهاد رئال مادريد را قبول مي كنم
خبرگزاري فارس: مهاجم گل زن چلسي به پيشنهاد رسمي رئال مادريد چراغ سبز نشان داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ديديه دروگبا گفت: رئال مادريد مدت ها است كه به دنبال من است. وقتي بازي هاي رئال را تماشا مي كنم به خاطر نداشتن يك مهاجم تمام كننده ناراحت مي شوم. اين تيم به يك گل زن احتياج داد و اين بار پيشنهاد آنها را قبول مي كنم.
وي افزود: با اسكولاري مشكلي ندارم و مديون هواداران چلسي نيز نيستم، بنابراين با خيال راحت قرارداد پيشنهاد شده را به امضا مي رسانم.
وي ادامه داد: بازيكناني كه به رئال مادريد مي روند معمولا مشكل مالي با تيمشان ندارند و اين همان چيزي است كه من مي خواهم، چرا كه ديگر تصميم گرفته ام فقط به فوتبال فكر كنم.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0532/A0532830.jpg
درگيري با رئيس فدراسيون بخاطر كمك مربي
احتمال كناره گيري مارادونا از مربيگري تيم ملي فوتبال آرژانتين
خبرگزاري فارس: در شرايطي كه از زمان حضور ديگو مارادونا بعنوان سرمربي جديد تيم ملي فوتبال آرژانتين مدت كوتاهي گذشته است، احتمال كناره گيري وي وجود دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، منابع خبري در آرژانتين اعلام كردند مناسبات ديگو مارادونا و خوليو گروندا، رئيس فدارسيون فوتبال اين كشور به شدت بد و بحراني شده است و بعيد نيست سرمربي جديد خيلي زود از سمت خود كناره گيري كند.
عامل اصلي تيره شدن مناسبات مارادونا و رئيس فدارسيون، كمك مربي تيم ملي است، زيرا مارادونا خواهان استفاده از اسكار روگري براي اين منظور است؛ اما گروندا با اين امر موافقت نمي كند.
http://media.farsnews.com/Media/8507/Images/jpg/A0235/A0235349.jpg
/هفته دوازدهم كالچو ايتاليا/
گام بلند يووه براي صعود
خبرگزاري فارس: در نخستين شب از هفته دوازدهم كالچو ايتاليا تيم يوونتوس مقابل جنووا با نتيجه 4 بر يك به پيروزي رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در شب نخست از هفته دوازدهم سري A ايتاليا شب گذشته يوونتوس در تورين ميزبان جنووا بود كه توانست با نتيجه 4 بر يك به پيروزي برسد.
گل هاي يوونتوس را گريگرا، آمائوري، ياكينتا و پاپاستاتوپولوس(گل به خودي) به ثمر رساندند.
در تك بازي شنبه شب نيز پالرمو به مصاف اينترملان مي رود و ساير بازي ها شب دوشنبه برگزار مي شود.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0537/A0537618.jpg
خشم سرمربي اينترميلان از مهاجم حاشيهساز
مورينيو دستور فروش آدريانو را صادر كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم اينترميلان ايتاليا برخلاف آنچه عنوان مي شود قصد حفظ مهاجم برزيلي تيمش را ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، منابع خبري ايتاليا از عدم تمايل خوزه مورينيو براي همكاري با آدريانو خبر دادند.
برپايه اين گزارشات، از زماني كه آدريانو سه هفته قبل در يك كلوپ شبانه حاضر شد و فرداي آن روز دير به سرتمرين رسيد، مورد خشم سرمربي پرتغالي اينتر قرار گرفت.
وقتي پس از اين ماجرا آدريانو بحث سرماخوردگي براي عدم حضور در تمرينات را مطرح كرد، دامنه اختلاف مورينيو با مهاجم برزيلي وسيع تر شد تا جايي كه وي عاقبت به باشگاه اينترميلان دستور فروش اين بازيكن را داد.
آدريانو 26 ساله كه در گذشته نيز حواشي مشابهي داشت، با باشگاه ميلاني تا سال 2012 قرارداد دارد.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0545/A0545028.jpg
فرانك لمپارد بازيكن ماه فوتبال انگليس شد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي فوتبال انگليس و عضو تيم چلسي انگليس به عنوان بازيكن برتر ماه اكتبر برگزيده شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل منابع خبري انگليس، فرانك لمپارد به سبب انجام بازي هاي خوب در ماه ميلادي گذشته، از سوي اتحاديه فوتبال انگليس مورد توجه قرار گرفت و به اين منظور انتخاب شد.
اين بازيكن در كسب سه برد چلسي نقش اساسي داشت و در ديدار برابر هول سيتي نيز 2 گل به ثمر رساند.
وي به اين خاطر جلوتر از چهره هايي چون استيوون جرارد (ليورپول) و وين روني (منچستر يونايتد) قرار گرفت.
لمپارد 30 ساله پس از انتخابش اظهار داشت: خيلي خوشحالم كه به عنوان بازيكن ماه برگزيده شدم. در ماه گذشته، بازيكنان زيادي درخشيدند و در عالي ظاهر شدند. از اين رو، انتخابم باعث افتخارم است.
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0421/A0421618.jpg
پس از رفتارغير ورزشي در ديدار برابر بورنلي
دروگبا از حضور در 3 ديدار محروم شد
خبرگزاري فارس: مهاجم ساحل عاجي تيم فوتبال چلسي از سوي اتحاديه فوتبال انگليس جريمه شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، يك مقام مسئول در اين اتحاديه عنوان كرد كه پس از اتفاقاتي كه ديديه دروگبا در بازي با بورنلي در جام اتحاديه به وجود آورد، در اين سازمان پرونده اي باز شد كه مورد رسيدگي قرار گرفت.
اتحاديه فوتبال انگليس به سرعت در اين زمينه كار رسيدگي را شروع كرد و به پايان رساند تا به اين نتيجه برسد دروگبا در سه بازي تيمش حق حضور در ميدان را ندارد.
اين بازيكن كه در مسابقه مقابل بورنلي پس از گلزني، به سمت تماشاگران تيم رقيب رفت، ابتدا سكه پرتاب شده به طرف خود را به سمت آنها پرتاب كرد و بعد شروع به حركاتي ناهنجار كرد كه از ديد ناظرين اتحاديه دور نماند.
دروگبا هرچند عذرخواهي كرد؛ اما نتيجه رفتار حركات نادرست خود را اينچنين ديد.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0546/A0546051.jpg
براي آغاز رسمي مذاكرات با كرسپو
وكيل رئال مادريد راهي ميلان شد
خبرگزاري فارس: باشگاه رئال مادريد از طريق وب سايت خود آغاز رسمي مذاكرات با وكيل هرنان كرسپو را اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، به جز اينترميلان كه مي كوشد قرارداد كرسپو را تمديد كند، مشتري جدي ديگري براي اين بازيكن وجود ندارد و رئال مادريد تلاش مي كند هر طور شده اين بازيكن را در فصل نقل و انتقالات زمستاني به خدمت بگيرد.
كرسپو جايگزين مناسبي براي رود فان نيستلروي محسوب مي شود.
وكيل رئال مادريد امروز در ميلان با كرسپو و مدير برنامه هايش گفت و گو خواهد كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0420/A0420626.jpg
پس از پيروزي برابر استوك
فرگوسن: از گلزني كريستانو رونالدو خوشحالم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستر يونايتد گفت: بيشتر از آنكه بابت برد مقابل استوك خوشحال باشم، از بازگشت رونالدو خوشحالم.
گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: كريستانو رونالدو بازي خوبي مقابل استوك سيتي ارائه كرد و دو گل زيبا زد. او با حضوري خوب، نشان داد آماده شده و قادر به كمك رساني به منچستر است.
وي ادامه داد: درخشش خيره كننده رونالدو، مرا بيشتر از برد 5 بر صفر، خوشحال و راضي كرد. در اين بازي، منچستر عالي كار كرد؛ اما تحت تاثير اين بازي خوب، رونالدو نيز به خوبي با گل هايش پاسخ گفت.
تيم منچستر يونايتد در ديدار هفته سيزدهم ليگ برتر كه شنبه شب انجام گرفت، 5 بر صفر بر استوك سيتي غلبه كرد كه دو گل را كريستانو رونالدو به ثمر رساند.
http://media.farsnews.com/Media/8707/Images/jpg/A0522/A0522064.jpg
خبري كه هنوز تكذيب نشده
تيم فوتبال رئال مادريد آرشاوين را خريد
خبرگزاري فارس: يك روزنامه محلي در سنت پترزبورگ روسيه از سرانجام خوش مذاكرات رئال مادريد و مدير برنامه هاي آرشاوين خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت فوتبال 365، آندري آرشاوين، يكي از اهداف رئال مادريد در فصل نقل و انتقالات زمستاني، طبق ادعاي يك روزنامه محلي در روسيه، با رئال مادريد قرارداد داخلي منعقد كرده است.
اين بازيكن بنا به ادعاي اين روزنامه با دريافت مبلغ اوليه 35 ميليون يورو، تن به امضاي اين قرارداد داخلي داده كه 13 درصد آن متعلق به زنيت سنت پترزبورگ است.
اين خبر هنوز از سوي رسانه هاي اسپانيايي تكذيب نشده و رئال مادريد آن را تاييد يا رد نكرده است.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0547/A0547911.jpg
اولين حركت رسمي مادريد براي جبران مافات
منچيني جاي شوستر را مي گيرد
خبرگزاري فارس: منابع خبري ايتاليا از مذاكره تلفني مديرعامل باشگاه رئال مادريد با سرمربي سابق اينترميلان ايتاليا خبر دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، روزنامه هاي صبح امروز ايتاليا پيش بيني كرده اند منچيني جاي برند شوستر آلماني را در رئال مادريد مي گيرد.
به نظر مي رسد روبرتو منچيني پر رنگ ترين گزينه براي جانشيني شوستر باشد.
وكيل رئال مادريد نيز در سفري معني دار راهي ميلان شده تا در منزل مسكوني منچيني با وي ملاقات داشته باشد.
اگر خبر مذاكره با منچيني صحت داشته باشد، وستر در بازي بعدي رئال مادريد روي نيمكت حاضر نخواهد شد.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0547/A0547917.jpg
ائتلاف جديد در رئال عليه كالدرون
زيدان: اگر پرس باشد من هم مي آيم
خبرگزاري فارس: مثلث رئيس سابق رئال مادريد، زيدان و رونالدو قصد دارند مديريت رئال را در اختيار خود بگيرند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، زين الدين زيدان كه شب گذشته در يك بازي خيريه با حمايت مالي خود و رونالدو شركت كرد، طي ديداري با پرس از او خواست به صورت رسمي تشكيل ائتلاف خود را براي نجات رئال مادريد اعلام كند.
زيدان گفت: اگر فلورنتينو پرس بيايد من هم مي آيم و اگر رونالدو هم در كنار ما باشد، مي توانيم رئال مادريد را نجات دهيم.
وي افزود: رئال اين روزها به شدت در سايه قرار گرفته و روزنامه ها از بي تجربگي مديران اين باشگاه سوء استفاده كرده و مدام عليه رئال مادريد مطلب مي نويسند. من و رونالدو نمي توانيم اين وضعيت را تحمل كنيم و اگر هواداران موافق باشند بايد انتخابات زودهنگام برگزار كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8703/Images/jpg/A0448/A0448336.jpg
اسكاتلند خواهان ميزباني جام ملت هاي اروپا شد
خبرگزاري فارس: فدراسيون فوتبال اسكاتلند خواهان ميزباني جام ملت هاي اروپا در سال 2016 به اتفاق ولز و ايرلند شمالي شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان فوتبال اسكاتلند خواهان ميزباني جام ملت هاي اروپا در سال 2016 شدند.
اين مسابقات نخستين دوره جام ملت هاي اروپا است كه با حضور 24 تيم برگزار خواهد شد.
اسكاتلند براي ميزباني اين مسابقات به اندازه كافي ورزشگاه در اختيار ندارد به همين دليل با مسوولان فدراسيون كشورهاي ايرلند شمالي و ولز مذاكره كرده اند تا به طور مشترك ميزباني اين مسابقات را برعهده بگيرند.
جام ملت هاي اروپا در سال 2012 به ميزباني اوكراين و لهستان و با حضور 16 تيم برگزار خواهد شد.
در يورو 2008 اتريش و سوئيس به طور مشترك ميزبان بودند كه اسپانيا به مقام قهرماني رسيد.
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0495/A0495265.jpg
فرگوسن: ميدانستم كريستيانو رونالدو توپ طلا ميگيرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستر يونايتد گفت: بايد اذعان كنم كه همه ما در منچستر انتظارش را داشتيم كه كريستانو رونالدو توپ طلا را بگيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه تايمز، سر آلكس فرگوسن عنوان كرد: تك تك اعضا منچستر از اينكه رونالدو به عنوان مرد سال فوتبال اروپا برگزيده شد و توپ طلا گرفت، خوشحال هستند و افتخار مي كنند. همه ما انتظار يك چنين اتفاقي را داشتيم.
اين مربي اظهار داشت: حالا رونالدو در تاريخ منچستر، نامش به عنوان چهارمين بازيكني كه عضو تيم بوده و توپ طلا را گرفته، ثبت مي شود. اين اتفاق در حالي است كه او 23 سال دارد و هنوز بهترين دوران فوتبالش فرا نرسيده است.
وي عنوان كرد: كريستيانو رونالدو از آن دسته بازيكنان و انسانهايي است كه به هدفي كه ميخواهند، مي رسند و اين باعث خرسندي من مي شود. همكاري با چنين بازيكناني باعث مي شود تا تيم همواره در اوج قدرت بماند.
در تاريخ باشگاهي كه سرآلكس فرگوسن براي آن از سال 1986 كار مي كند، پيشتر جورج بست (1968)، بابي چارلتون (1966) و دنيس لاو (1964) صاحب توپ طلا شدند.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0558/A0558083.jpg
پذيرايي بارسلونا از والنسيا
خبرگزاري فارس: در شب نخست از هفته چهاردهم ليگ اسپانيا، بارسلونا تيم اول جدول پذيراي والنسيا سوم جدولي است.
به گزارش خبرگزاري فارس، در شب اول از هفته چهاردهم رقابت هاي فوتبال باشگاه هاي اسپانيا موسوم به لاليگا سه ديدار حساس و تعيين كننده برگزار مي شود كه در مهمترين آنها بارسلونا در نيوكمپ ميزبان والنسيا است.
نتيجه اين ديدار حساس، در روند تشخيص قهرمان نيم فصل اول بسيار تاثير گذار خواهد بود.
آخرين باري كه بارسلونا از والنسيا در نيوكمپ پذيرايي داشت اين تيم را با 6 گل شكست داد.
در آن بازي مسي ، ارناندس ، هانري و كركيچ (2گل) براي بارسلونا گلزني كردند.
در يكي ديگر از بازي هاي حساس امشب اسپورتينگ گيخون در خانه خود ميزبان اتلتيكو مادريد است.
برنامه بازي هاي شب اول از هفته چهاردهم لاليگا اسپانيا:
اسپورتينگ گيخون - اتلتيكو مادريد
ويارئال - ختافه
بارسلونا - والنسيا
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0504/A0504245.jpg
/هفته پانزدهم كالچو ايتاليا/
حمله اينتر به خانه لاتزيو
خبرگزاري فارس: در شب اول از هفته پانزدهم كالچو، تيم اينترميلان در خانه لاتزيو ميهمان است.
گزارش خبرگزاري فارس، در دو بازي از شب اول هفته پانزدهم كالچو ايتاليا نخست كيه وو در زمين خود به مصاف آ.اس رم مي رود و سپس لاتزيو در خانه ميزبان اينترميلان خواهد بود.
در جدول سري A ايتاليا اينترميلان با 33 امتياز در صدر جدول ايستاده و يوونتوس، ميلان، ناپولي و لاتزيو به ترتيب اين تيم را تعقيب مي كنند.
برنامه بازي هاي شب اول از هفته پانزدهم كالچو ايتاليا:
كيه وو - رم
لاتزيو - اينترميلان
برنامه کامل مسابقات این هفته لیگ برتر انگستان :
http://img03.picoodle.com/img/img03/3/12/6/f_1m_bda6994.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?img=/3/12/6/f_1m_bda6994.jpg&srv=img03)
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0568/A0568450.jpg
رائول: توپ طلا حق مسي است نه رونالدو
خبرگزاري فارس: كاپيتان رئال مادريد معتقد است توپ طلاي سال اروپا حق مسي است نه كريس رونالدو.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از شبكه ملي اسپانيا، رائول گونسالس بلانكو گفت: تصور مي كنم فرانس فوتبال در انتخاب خود به شدت تحت تاثير تبليغات حاميان مالي است.
وي افزود: ليونل مسي در چند سال گذشته خيلي بهتر از كريستيانو رونالدو بازي كرده، اما در انتخاب بهترين ها در اين مورد جانبداري صورت گرفت.
وي خاطرنشان كرد: مسي خيلي بهتر از رونالدو است و از ديد من بهترين مهاجم جهان به شمار مي رود.
http://media.farsnews.com/Media/8704/Images/jpg/A0465/A0465601.jpg
جدال حساس يوونتوس و ميلان
خبرگزاري فارس: در شب دوم از هفته شانزدهم كالچو هشت ديدار برگزار مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، در يكي از مهم ترين ديدار هاي فردا شب، يوونتوس در زمين خود ميزبان ميلان است.
در ديگر ديدار مهم اين هفته رم در زمين خود به مصاف كالياري مي رود.
برنامه بازي هاي يكشبه شب:
رم - كالياري
فيورنتينا - كاتانيا
جنووا - آتالانتا
اينترميلان - كيهوو
پالرمو - سيهنا
رجينا - سمپدوريا
اودينزه - لاتزيو
يوونتوس - ميلان
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0530/A0530846.jpg
اسكولاري: در استامفورد بريج ديگر تيم برتر نيستيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم چلسي گفت:در گذشته همواره در استامفوردبريج تيم برتر بوديم، اما الان فاقد اين ويژگي هستيم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از فرانس پرس، لوئيس فليپه اسكولاري اظهار داشت: به عنوان سرمربي چلسي بابت تساوي برابر وستهام متاسف هستم. مي خواستيم به صدر جدول بازگرديم و بايد برنده اين بازي خانگي مي شديم. ولي به اين هدف نرسيديم.
وي افزود: قبلا مي گفتيم در خانه بهتر بازي مي كنيم، اما امروز اين حالت در چلسي وجود نداشت. دو، سه بازي نياز داريم كه حتما در استامفورد بريج برنده شويم.
اين مربي اظهار داشت: متاسفانه شرايط به گونه اي شده كه همه تيم ها به استامفورد بريج مي آيند و بازي خوبي ارائه مي كنند.
اسكولاري بيان كرد: بايد در ساختار بازي خود تجديد نظر كرده و كيفيت بهتري را ارائه كنيم.
برنامه مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا :
http://i44.tinypic.com/rw2ycy.jpg
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0574/A0574367.jpg
بكهام هر سال دو بار به كره جنوبي سفر خواهد كرد
خبرگزاري فارس: بازيكن انگليسي تيم هاي آ.ث ميلان ايتاليا و لوس آنجلس گالاكسي براي آموزش فوتبال، سالانه دو بار به كره جنوبي سفر مي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه هاي كره جنوبي، ديويد بكهام موظف است به مدت 5 سال، هرسال دو بار به كره جنوبي سفر كرده و در برنامه هاي آموزش فوتبال نونهالان شركت كند.
وي كه با كمپاني آديداس، قرارداد تبليغاتي دارد و چندي قبل با شعبه اين كمپاني در كره جنوبي قرارداد جداگانه اي منعقد كرد، قرار گذاشت در كمپ هاي آموزشي اين شعبه كه مخصوص آموزش فوتبال به نونهالان و كودكان است، شركت كند و باعث افزايش انگيزه يادگيري آنها شود.
بكهام بازيكن تحت قرارداد لوس آنجلس گالاكسي است؛ اما به خاطر تعطيلات زمستاني ليگ حرفه اي امريكا، قراردادي قرضي به مدت سه ماه با آ.ث ميلان ايتاليا امضا كرده است.
http://media.farsnews.com/Media/8707/Images/jpg/A0514/A0514217.jpg
مورينيو: ابراهيموويچ بهتر از كريستيانو رونالدو است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم اينترميلان ايتاليا گفت: به نظر من ابراهيموويچ بهتر از رونالدو است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، خوزه موريينو اظهار داشت: از اين بابت كه كريستيانو رونالدو، هموطن من؛ عنوان مرد سال را به خود اختصاص داد، خرسند شدم. اما به عنوان يك مربي و كارشناس فوتبال، معتقدم او بهترين بازيكن كنوني جهان نيست.
اين مربي پرتغالي افزود: رونالدو بابت كسب توپ طلا بايد ممنون تيمش باشد.منچستر فاتح ليگ برتر شد و هم در ليگ قهرمانان اورپا به مقام اول رسيد. اگر منچستر صاحب اين دو افتخار نبود، معلوم نيست چه سرنوشتي در انتظار كريستيانو رونالدو مي شد.
مورينيو تاكيد كرد: اگر به من گفته شود، بهترين بازيكن دنيا را انتخاب كنم، ابراهيموويچ را بر او ترجيح مي دهم.
اين مربي درباره فروش يا ادامه حضور آدريانو، مهاجم برزيلي اما پرحاشيه اينترميلان عنوان كرد: با ماسيمو موراتي رئيس باشگاه صحبت كردم. باشگاه و من خواهان ادامه حضورش هستيم. او بايد از حاشيه ها دست بردارد. البته او اگر خود واقعا خواهان رفتن باشد ، من نمي توانم با درخواستش مخالفت كنم.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0529/A0529898.jpg
ژاپن ميزباني جام جهاني 2018 يا 2022 را مي خواهد
خبرگزاري فارس: كشور ژاپن خواهان ميزباني رقابت هاي جام جهاني فوتبال در سال 2018 يا 2022 شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه آساهي ماتوكي اينوناكي، رئيس فدارسيون فوتبال ژاپن اظهار داشت: مي خواهيم يكبار ديگر ميزباني جام جهاني فوتبال را تجربه كنيم. امكانات خوبي در اختيار داريم.
وي افزود: اين بار، علاقمند هستيم اين مسابقات را به صورت غير مشترك برگزار كنيم.
وي كه كشورش در سال 2002 همراه با كره جنوبي مسابقات جام جهاني را برگزار كرد، گفت: مايليم ميزباني جام جهاني در سال 2018 يا 2022 برعهده بگيريم.
ژاپني ها همچنين درخواست ميزباني مسابقات المپيك سال 2016 را ارائه داده اند.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0574/A0574890.jpg
900 ميليون تومان هزينه اقامت 10 هفته اي بكهام در ميلان
خبرگزاري فارس: باشگاه آ.ث.ميلان ايتاليا بابت اقامت هر شب ستاره انگليسي خود رقمي بيش از 10 ميليون تومان هزينه مي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه توتو اسپرت، باشگاه آ.ث.ميلان كه ديويد بكهام را براي مدت 10هفته استخدام كرده، بابت هر شب هزينه اجاره ويلاي اقامت اين ستاره و خانواده اش حدود 7900 يورو(بيش از 10 ميليون تومان) هزينه مي كند.
ويلاي درنظر گرفته شده براي بكهام و خانواده اش، در بهترين و گران قيمت ترين نقطه شهر ميلان است. بكهام و خانواده اش در اين ويلا كه داراي پنج اتاق، يك سالن و كليه امكانات رفاهي است، اقامت كرده اند.
با توجه به مدت 10 هفته اي حضور اين ستاره و خانواده اش در ايتاليا، ميلاني ها نزديك به 900 ميليون تومان تنها هزينه مسكن ستاره انگليسي را مي پردازند.
اين بازيكن از ابتداي ژانويه تا ماه مارس كه فصل فوتبال باشگاهي در امريكا تعطيل است، بطور قرضي در اختيار ميلاني ها است. بكهام با باشگاه لوس آنجلس گالاكسي تا سال 2010 قرارداد همكاري دارد.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0564/A0564323.jpg
اوباما و رونالدينيو مردان سال 2008 شدند
خبرگزاري فارس: رئيس جمهوري جديد امريكا و هافبك برزيلي تيم فوتبال آ.ث ميلان در نظرسنجي يك شبكه تلويزيوني ايتاليايي به عنوان مردان سال 2008 انتخاب شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، شبكه خصوصي نينتو در اين نظرسنجي، بارك اوباما كه از اوايل ژانويه عهده دار مسئوليت رياست جمهوري امريكا خواهد شد را در كنار رونالدينيو كه در فصل نقل و انتقالات زمستاني از تيم بارسلونا اسپانيا جدا شد و به آ.ث ميلان ايتاليا پيوست، بعنوان مرد سال 2008 انتخاب كرد.
مجري اين شبكه در برنامه اي كه روز پنجشنبه پخش شد، عنوان كرد مخاطبين و بينندگان اين شبكه در نظرخواهي اين شبكه كه بصورت اينترنتي انجام گرفت، شركت كردند و به اين دو شخصيت سياسي و ورزشي بيشترين راي را دادند.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0575/A0575585.jpg
درگيري هواداران ايراني و گاليسيايي قبل از بازي
خبرگزاري فارس: هواداران ايراني مقيم شمال غرب اسپانيا يك شب قبل از بازي حساس تيم ملي گاليسيا و تيم ملي فوتبال ايران در خيابانهاي اطراف هتل محل اقامت ايران و خيابانهاي منتهي به ورزشگاه ريازور با يكديگر درگير شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار دوستانه تيم ملي گاليسيا و تيم ملي ايران براي مردم اين ناحيه از اهميت بالايي برخوردار است. مردم اين منطقه فوتبال را بهانهاي براي انعكاس زبان، فرهنگ و تاريخ خود ميداند و معتقدند با برگزاري چنين ديدارهايي تاريخ كهن منطقه خود را به تمام دنيا معرفي ميكنند.
شمار هواداران ايراني كه براي تشويقي تيم ملي ايران به ورزشگاه ريازور ميآيند، زياد نيست اما به نظر مي رسد در بازي امشب با برنامهريزي و مسائل از قبل هماهنگ شده تيم ملي را به خوبي تشويق كنند.
برخي از هواداران متعصب گاليسيايي شب گذشته در خيابانهاي اطراف هتل محل اقامت تيم ملي و ورزشگاه ريازور براي هواداران ايراني ايجاد دردسر كردند و در پايان با آشتي دو طرف و رد و بدل شدن شعارهايي در حمايت از تيم محبوب خود به اين موضوع پايان دادند.
http://media.farsnews.com/Media/8607/Images/jpg/A0342/A0342643.jpg
دونگا: آمائوري برزيلي نبايد براي ايتاليا بازي كند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي برزيل گفت: مهاجم يوونتوس را مي خواهم و نبايد براي تيم ملي ايتاليا بازي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اوگلبو، كارلوس دونگا اظهار داشت: آمائوري در وضعيت ايده الي همراه با يوونتوس بسر مي برد و آماده دعوت او به تيم ملي برزيل هستم.
سرمربي برزيل در مورد اين مهاجم 28 ساله كه تقاضاي دريافت گذرنامه ايتاليايي كرده است، افزود: آمائوري اصالتا يك برزيلي است و دوست ندارم بازيكن هموطنم را در لباس تيم ملي كشوري همچون ايتاليا ببينم.
دونگا تاكيد كرد: به نفع اين مهاجم است كه به عضويت تيم ملي برزيل در آيد. او در تيم ما خيلي بهتر از تيم ملي ايتاليا مي تواند بازي كند و خوش بدرخشد.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0571/A0571334.jpg
فرگوسن: در نيم فصل دوم جبران خواهيم كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: از پيروزي در يك بازي سخت و دشوار مقابل استوك سيتي خرسنده بوده و اميدوارم در دور برگشت صدرنشين شويم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: بازي با استوك سيتي بر خلاف تصور، بازي راحتي نبود. تيم حريف كاملا با انگيزه و مصمم بود و ما خيلي تلاش كرديم تا به گل برسيم.
اين مربي كه تيمش جمعه شب موفق شد با گلي ديرهنگام، استوك سيتي را شكست دهد، افزود: در اين روز پاياني دور رفت، آرزو مي كردم با چند امتياز اختلاف نسبت به سايرين در صدر جدول باشيم؛ اما اين آرزو به واقعيت نرسيد.
وي بيان كرد: با اين حال در دور برگشت 19 هفته براي جبران فرصت داريم. مدتي طولاني و كافي كه فرصت را براي جبران فاصله ما با صدرنشين مهيا مي كند.
منچستريونايتد با كسب برد يك بر صفر مقابل استوك سيتي، 35 امتيازي شد و در رده سوم جدول جاي گرفت.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0576/A0576136.jpg
جرارد: من تعطيلات زمستاني ندارم
خبرگزاري فارس: كاپيتان ملي پوش تيم ليورپول انگليس گفت: چيزي به اسم تعطيلات زمستاني ندارم و به صورت انفرادي تمرين خواهم كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، استيون جرارد اظهار داشت: موقعيت من و ليورپول در مقطع كنوني حساس است. فكر مي كنم سرنوشت من و تيم به هم پيوند خورده است.
وي افزود: حتي در چند روزي كه به خاطر شروع سال نو و كريسمس، تعطيل هستيم، از حركت و تمرين باز نمي ايستم.
اين هافبك تكنيكي و بازيگردان عنوان كرد: تلاش مي كنم تا خود را در اوج آمادگي نگه دارم. به نظرم حتي يك روز تمرين نكردن، سبب مي شود از شرايط مسابقه فاصله بگيرم كه اين براي بازيكني نظير من خوب نيست.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0542/A0542101.jpg
اسپانيا و آرژانتين در فينال جام جهاني 2010
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي اسپانيا پيش بيني كرد تيمش در فينال جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي به مصاف تيم ملي آرژانتين مي رود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ويسنته دل بوسكه گفت: مردان من توانايي قهرماني در جهان را دارند. من چنين توانايي را در آنها مي بينم.
وي افزود: تنها تيمي كه از ديد من لياقت رقابت با اسپانيا را دارد تيم ملي آرژانتين است. به احتمال فراوان در فينال جام جهاني با اين تيم بازي خواهيم كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0573/A0573136.jpg
ژاوي بهترين بازيكن سال 2008 شد
خبرگزاري فارس: بازيساز برسلونا در ميان 500 بازيكن از 83 كشور مورد بررسي كارشناسان فيفا، به عنوان بهترين بازيكن سال 2008 انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت فدراسيون بينالمللي آمار و ارقام فوتبال، ژاوي ارناندس، كاپيتان سوم بارسا و بازيكن مورد علاقه پپ گوارديولا، با كسب 113 راي و با فاصله 34 راي از نفر دوم (كريستيانو رونالدو)، به عنوان برترين بازيكن فوتبال در سال 2008 شناخته شد. در اين راي گيري ليونل مسي به رتبه سوم دست پيدا كرد.
درخشش ژاوي در يورو 2008 يكي از مهمترين عوامل انتخاب وي به عنوان برترين بازيكن سال 2008 محسوب ميشد.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0574/A0574893.jpg
بنزما به بارسلونا نزديك شد
خبرگزاري فارس: باشگاه بارسلونا تلاش مي كند مهاجم گلزن ليون فرانسه را در فصل نقل و انتقالات تابستاني به خدمت بگيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، كريم بنزما همچنان بر سر دو راهي رئال مادريد و بارسلونا قرار دارد اما گويا بارسلونا در اولويت كاري وي است.
جين ميشل آئولاس مديرعامل باشگاه المپيك ليون فرانسه روز گذشته از مسئولان باشگاه بارسلونا براي ادامه مذاكرات دعوت كرد.
گفته مي شود بارسا در قدم اول رقم 30 ميليون يورو را پيشنهاد كرده است
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0564/A0564329.jpg
100 ميليون براي كاكا
خبرگزاري فارس: باشگاه منچسترسيتي در نظر دارد براي خريد مهاجم برزيلي ميلان مبلغ 100 ميليون يورو اختصاص دهد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، كاكا از سوي باشگاه منچسترسيتي پيشنهادي نجومي دريافت كرده و سفر وكيل اول او به انگليس بي ارتباط با پاسخ مثبت به اين پيشنهاد نيست.
ريكاردو ايسون دوس سانتوس ملقب به كاكا اين روزها در برزخ انتخاب قرار دارد چرا كه تركيب رويايي ميلان براي او محل مناسبي جهت قرارداد با حاميان مالي بزرگ جهان محسوب مي شود.
ebi-2000
2009/07/23, 13:33
20 فوتباليست گران قيمت نقل و انتقالات اروپا http://www.ariensport.com/files.php?file=CristianoRonaldo412_285290193.jpg
فهرستي که مشاهده مي کنيد 20 انتقال بزرگ فوتبال اروپا بين دو فصل 2009-2008 و 2010-2009 است. البته بايد به اين فهرست انتقال بنزما از ليون به رئال، مايکل اوون از نيوکاسل به منچستر را هم اضافه کرد.
1- کريستيانو رونالدو
از منچستريونايتد به رئال مادريد(93 ميليون يورو)
بازيکن سال دنيا و برنده توپ طلاي اروپا سرانجام به تيم روياهايش پيوست و به نظر مي رسد در لاليگا که بستري هموارتر براي درخشش بازيکنان تکنيکي است، بيشتر بدرخشد.
2- يوان گورکف
از ميلان به بوردو( 15 ميليون يورو)
شايد ميلان به زودي به خاطر از دست دادن اين فرانسوي جوان پشيمان شود. او فصل قبل که به طور قرضي در بوردو بازي مي کرد جان تازه يي به اين تيم بخشيد و کمک کرد قهرمان فرانسه شود.
3- مائورو زاراته
از السد به لاتزيو(25 ميليون يورو)
ستاره آرژانتيني فصل قبل که به طور قرضي در پايتخت ايتاليا بازي مي کرد عصاي دست آبي پوشان در راه قهرماني جام حذفي شد و محبوبيتي گسترده در ميان هواداران يافت. او اکنون قراردادش را قطعي کرده است.
4- کاکا
از ميلان به رئال مادريد ( 67.2 ميليون يورو)
ابهاماتي درباره ميزان آمادگي اش وجود دارد اما اگر کاکاي 27ساله در اوج باشد آن وقت رئال در آسمان ها سير خواهد کرد.
5- گرت بري
از استون ويلا به منچسترسيتي( 14 ميليون يورو)
منچسترسيتي اين تابستان چند خريد خوب داشته؛ از جمله روکه سانتاکروز اما بري خريد بسيار مثمرثمري خواهد بود و همان مهره يي است که سيتي در ميانه ميدان نياز داشته است.
6- ديه گو
از وردربرمن به يوونتوس( 24.5 ميليون يورو)
يووه دو سال است که دنبال يک هافبک بازي ساز مي گردد و اکنون يک برزيلي باتجربه را جانشين پاول ندود مي کند.
7- رائول آلبيول
از والنسيا به رئال مادريد ( 15 ميليون يورو)
رائول آلبيول در طول حرفه اش هرجا رفته، ناکام نمانده. مدافع جوان تيم ملي اسپانيا در سانتياگو برنابئو هم روند سابق را پي خواهد گرفت.
8- مارکو موتا
از اودينزه به رم( 3.5 ميليون يورو)
موتا بهترين مدافع راست در ايتاليا است و از ژانويه به طور قرضي به رم پيوست و خوش درخشيد. اين بازيکن زير 21ساله هاي ايتاليا اکنون قرارداد دائمي بسته است.
9- آناتولي تيموشچوک
از زنيط سنت پترزبورگ به بايرن مونيخ(11 ميليون يورو)
يکي از بهترين هافبک هاي دفاعي اروپاست و مي تواند جانشين شايسته يي براي زي روبرتو باشد.
10-گلن جانسون
از پورتسموث به ليورپول( 20.5 ميليون يورو)
پول زيادي است براي يک مدافع اما اين روزها مدافعان خوب ليگ برتري، گران قيمت هستند. ليورپول مدت ها دنبال يک دفاع راست خوب مي گشت.
11- سرجو فلوکاري
از آتالانتا به جنوا( يک ميليون يورو)
يک مهاجم که به زودي سري A را تکان خواهد داد. شايد جنوا، ديه گو ميليتو را به اينتر فروخته باشد اما فلوکاري از پس پر کردن جاي او برمي آيد.
12- آنتونيو والنسيا
از ويگان به منچستريونايتد( 18.9 ميليون يورو)
مدت ها حرف از پيوستن او به يک باشگاه بزرگ بود و سرانجام سر از منچستريونايتد درآورد. اين اکوادوري قرار است در اولدترافورد جاي رونالدو را بگيرد.
13- اليسئو
از مالاگا به لاتزيو( يک ميليون يورو)
يکي از بهترين خريدهاي تابستان، آن هم يک ميليون يورو. او سريع ترين بازيکني است که تا به حال ديده ايد.
14- فابيو کاناوارو
از رئال مادريد به يوونتوس( بازيکن آزاد)
شايد نزديک به 36 سال داشته باشد و از قله آمادگي فاصله گرفته باشد اما همان بازيکني است که يوونتوس در دفاع کم دارد. اين مدافع کهنه کار به خط دفاع تيم سر و سامان مي دهد و اين گونه يوونتوس بخت افزون تري براي فتح اسکودتو خواهد يافت.
15- راميرز
از کروزيرو به بنفيکا( 7.5 ميليون يورو)
در جام کنفدراسيون ها نشان داد چه استعداد شگرفي دارد و احتمالاً مديران کروزيرو انگشت حسرت گزيده اند که چرا براي فروش او بعد از اين رقابت ها صبر نکرده اند.
16- مارکو دي وايو
از جنوا به بولونيا( بازيکن آزاد)
فصل قبل 24 گل براي بولونيا زد و جاي تعجب نداشت که تابستان به عنوان بازيکن آزاد قرارداد قرضي اش را يکسره کرد. شايد بتوان ادعا کرد دي وايو فصل قبل يک تنه بولونيا را از سقوط نجات داد.
17- ديه گو ميليتو
از جنوا به اينتر ( 22 ميليون يورو)
ميليتو هر جا بازي کرده، تضمين شده، گل زده است. حالا در کنار زلاتان ابراهيموويچ چه زوجي تشکيل خواهد داد.
18- دانيل پرانيچ
از هيرنوين به بايرن مونيخ( 7.7 ميليون يورو)
پرانيچ سال ها در هيرنفين بازي مي کرد و منطقي بود که گام بعدي در حرفه اش اين باشد. او کيفيت سمت چپ بايرن را بالا خواهد برد.
19- لوئيس خيمنس
از اينتر به وستهام( قرضي)
يک خريد استادانه توسط جان فرانکو زولا مربي وستهام. خيمنس استعداد بازي در باشگاه هاي بزرگ را دارد و اگر آمادگي اش را حفظ کند، در لندن ستاره خواهد شد.
20- ادسون برافيد
از توئنته به بايرن مونيخ( دو ميليون يورو)
لوئيس فن گال مربي بايرن شده و چند تا از خريد هاي اين باشگاه از هلند آمده اند که فن گان فصل قبل در آن مربيگري کرده است. برافيد 26ساله پارسال در ليگ هلند نظرها را جلب کرد و اکنون قادر است به کمک مونيخي ها بيايد که نياز به ترميم دفاع شان دارند.
تشکر باعث دل گرمی ماست ؟
در ضمن به نظر سنجی بالای صفحه جواب بدید؟
منبع (http://http//www.ghatreh.com/news/3649230.html)
خب دیشب ال کلاسیکو رو بارسا برد.
با تک گل زلاتان بارسا 1-0 رئال رو برد. بهترین بازیکن زمین به نظرم پویول بود که بارها و بارها با تکل های زیادش موفق شد موقعیت ها رو بگیره از عناصر هجومی حریف !
در کل رئال 30 دقیقه خوب بود و بارسا 45 دقیقه !
15 دقیقه پایانی نیمه اول هم هیچکدوم از دو تیم خوب نبودن !!
اسامي ده بازيکن برتر براي دريافت توپ طلا
http://www.football3.ir/thumbnail.php?file=serie_b_logo_352331389.jpg&size=article_medium
نکته جالب در اين فهرست غيبت فرناندو تورس بازيکن اسپانيايي تيم فوتبال ليورپول انگليس است که در فينال جام ملت هاي اروپا در سال دو هزار و هشت گل پيروزي بخش تيم ملي اسپانيا را به ثمر رساند. تورس در اين فهرست بعد از ده بازيکن برتر در رتبه يازدهم قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از پاريس، فرانس فوتبال برنده توپ طلا را در شماره روز سه شنبه در اول دسامبر (دهم اذر) اعلام خواهد کرد. ليونل مسي مهاجم تيم ملي فوتبال ارژانتين بخت زيادي دارد که برنده توپ طلايي و جانشين کريستيانو رونالدو پرتغالي شود . هر دو اين بازيکنان در بين ده بازيکن برتر براي دريافت توپ طلا قرار دارند.
اسامي ده بازيکن برتر براي دريافت توپ طلا (بر اساس الفباي لاتين) به همراه کشور و باشگاههاي انها به شرح زير اعلام شد:
1- ديديه دروگبا (ساحل عاج، چلسي)
2- ساموئل اتوتو (کامرون، بارسلونا و بعد اينتر ميلان)
3- استيون جرارد (انگليس، ليورپول)
4- زلاتان ابراهيموويچ (سوئد، اينترميلان و بعد بارسلونا)
5- اندرس اينيستا (اسپانيا، بارسلونا)
6- کاکا (برزيل، اث ميلان و رئال مادريد)
7- ليونل مسي (ارژانتين، بارسلونا)
8- کريستيانو رونالدو (پرتغال، منچستر يونايتد و رئال مادريد)
9- وين روني (انگليس، منچستر يونايتد)
10- ژاوي (اسپانيا، بارسلونا)
http://www.football3.ir/thumbnail.php?file=A0749009_960770018.jpg&size=article_medium
رونالدينيو: در ميلان بهتر از بارسلونا بازي مي کنم
"رونالدينيو" بازيکن برزيلي تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا مدعي است که در حال حاضر بهتر از زماني که در بارسلونا بوده، بازي مي کند.
ستاره سابق بارسلونا که مسابقات فصل جديد را با نيروي تازه اي آغاز کرده، معتقد است نسبت به روزهاي حضورش در نيوکمپ بسيار قوي تر شده است.
وي به روزنامه "ايل کوريه ره دلو اسپورت" گفت: به روزهاي اوج خودم باز گشته ام. در واقع فکر مي کنم حتي قوي تر از گذشته شده ام. همه چيز راحت تر به نظر مي رسد.
رونالدينيو با بيان اينکه اين تغييرات مثبت را حاصل برنامه هاي "لئوناردو" سرمربي ميلان مي داند، افزود: با لئوناردو واقعا دوست هستم. قبلا هرگز چنين رابطه نزديکي با يک مربي نداشتم.
وي گفت :با توجه به سطح آمادگي خوبي که دارد، فکر نمي کند در فهرست "کارلوس دونگا" سرمربي تيم ملي برزيل براي جام جهاني 2010 از قلم بيفتد.
اين بازيکن تصديق کرد: مي خواهم در دو جام جهاني ديگر بازي کنم. اگر همينطور ادامه بدهم، دونگا حتما من را انتخاب خواهد کرد.
گوارديولا: بارسلونا همه جاي دنيا هوادار دارد
http://www.football3.ir/thumbnail.php?file=2009_12_15_img63396502267109375 0_419758427.jpg&size=article_medium
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا گفت: اماراتيها استقبال خوب و كم سابقهاي از ما داشتند و اين نشان ميدهد بارسلونا همه جاي دنيا هوادار دارد.
جوزپه گوارديولا در نشست خبري روز گذشته خود گفت: بارسلونا همه جاي دنيا هوادار دارد و هرجا كه ميرويم از ما بخوبي استقبال ميشود اما استقبال مردم امارات و بخصوص منطقه ابوظبي بسيار جالب بود و از اين طريق از همه آنها تشكر ميكنم. ما در همين مدت كم اقامت خود بارها از سازمانها و شركتهاي مختلف هديه دريافت كردهايم و مردم نسبت به من و بازيكنانم لطف دارند.
وي ادامه داد: از اينكه فوتبال در اين كشور تا اين حد هوادار دارد تعجب كردم و شايد تور زمستاني باشگاه پس از چين براي چند روزی هم در امارات برگزار شود كه البته اين به نظر مقامات باشگاه بستگي خواهد داشت.
هفته پانزدهم رقابتهاي فوتبال لا ليگاي اسپانيا به پايان رسيد
http://www.football3.ir/thumbnail.php?file=00000996_925720200.jpg&size=article_medium
در ادامه هفته پانزدهم رقابتهاي فوتبال لا ليگاي اسپانيا تيم فوتبال اسپانيول با دو گل از سد آلمريا گذشت،مالاگا با حساب دو بر يک رئال مايورکا را مغلوب کرد،والنسيا با دپورتيوو لاکرونيا به تساوي بدون گل رضايت دادند ،وايادوليد دو بر يک اسپورتينگ گيخون را برد،ويارئال با دو گل ريسينگ سانتاندر را از پيش روي برداشت وديدار تيم هاي فوتبال تنريف و آتلتيکو مادريد پس از نود دقيقه با حساب تساوي يک بر يک به پايان رسيد.
در ديدارهاي روز شنبه نيز تيم فوتبال رئال مادريد با حساب پرگل شش بر صفر زاراگوزا را در هم کوبيد،ختافه دو بر يک سويا را برد و اوساسونا با دو گل مغلوب آتلتيک بيلبائو شد.
در جدول رده بندي رقابتهاي فوتبال لا ليگاي اسپانيا هم اکنون تيم فوتبال بارسلونا با سي و نه امتياز صدر نشين است و تيم هاي فوتبال رئال مادريد با سي و هفت امتياز و سويا با سي امتياز به ترتيب دو م و سوم هستند.
تيم فوتبال خرِس نيز تنها با هفت امتياز قعر نشين است.
گوارديولا: اكنون بر قله فوتبال جهان ايستادهايم
http://www.football3.ir/thumbnail.php?file=00000996_150712229.jpg&size=article_medium
سرمربي موفق بارسلونا در پي قهرماني تيمش در جام باشگاههاي جهان از بازيكنانش تشكر كرد و گفت: اكنون بر قله فوتبال جهان ايستادهايم.
جوزپه گوارديولا بازيكن پيشين تيم فوتبال اسپانيا، قهرماني آبي و اناريها در جام باشگاههاي جهان را به مردم كاتالونيا تبريك گفت و تصريح كرد: اكنون بر قله جهان ايستادهايم و در يك سال ششمين جام رسمي و ارزشمند را بالاي سر برديم.
وي افزود: بازيكنان من با تمام وجود در خدمت تيم هستند و بار ديگر ثابت كردند موفقيت را نميشود با پول خريد بلكه بايد عاشق پيراهن تيم، هويت و تاريخ باشگاه باشيم. اين هديه كريسمس بارسلونا به مردم كاتالونيا بود و اين تيم خود را براي تكرار چنين شكوهي در سال جديد آماده ميكنند.
بارسا پيش از اين عنوان، در سال 2009 پنج عنوان قهرماني لاليگا، سوپر جام اسپانيا، جام حذفي اسپانيا، ليگ قهرمانان اروپا و سوپر جام اروپا را به دست آورده بودند.
سلام خوبید بچه ها
می خوام یه سایت پیش بینی فوتبال که جوایز میلیونی میده
www.bord90.com (http://www.bord90.com)
آخره هیجانه و تفریح
اینم یه خبر جهانیییییییییییی
Kamyar_22
2010/01/25, 13:17
دیشب دو مسابقه از مرحله یک چهارم جام ملتهای آفریقا برگزار شد.
آنگولا میزبان مسابقات، با یک گل، مغلوب غنا شد و از دور مسابقات اوت شد.
در مسابقه حساس بین ساحل عاج و الجزایر، الجزایر 2-3 بر تیم ساحل عاج غلبه کرد.
این مسابقه در 90 دقیقه 2-2 مساوی شد و در وقتهای تلف شده بازی، الجزایر گل سوم را به ثمر رساند.
امشب کامرون با مصر و نیجریه با زامبیا به مصاف هم می روند.
Kamyar_22
2010/01/26, 15:18
در ادامه مرحله یک چهارم جام ملتهای آفریقا دیشب مصر 1-3 بر تیم کامرون غلبه کرد.
تیم نیجریه هم در ضربات پنالتی بر تیم زامبیا غلبه کرد.
در مرحله نیمه نهایی مصر با الجزایر ( چه بازی بشه این بازی:medieval::medieval:) و نیجریه با غنا به مصاف هم خواند رفت.
Kamyar_22
2010/01/26, 17:26
رود فن نیستلروی بازیکن تیم رئال مادرید با قراردادی قرضی به تیم هامبورگ پیوست.
او اظهار امیدواری کرده که با درخشش در این تیم بتواند در جام جهانی 2010 بازی کند.
Kamyar_22
2010/02/03, 03:48
مصریها برای هفتمین بار قهرمان جام ملتهای آفریقا شدند !!
مصر در دیدار پایانی جام ملتهای آفریقا 2010 ، با یک گل بر غنا غلبه کرد .
تک گل مصریها در دقیقه 85 و توسط غالی به ثمر رسید .
مصریها در 3 دوره اخیر جام ملتهای آفریقا ، قهرمان رقابتها شده اند .
سالهای 2006 ( میزبان بودند ) ، 2008 ( به میزبانی غنا ) و 2010 ( به میزبانی آنگولا )
تا اونجایی که من میدونم سال 1998 هم قهرمان شده بودند .
مصریها هر 6 مسابقه خودشون در این جام رو بردند !!
اونها ، تیمهایی مثل نیجریه ( 1-3 ) ، کامرون ( 1-3 ) ، الجزایر ( 0-4 ) و غنا رو بردند .
واقعا حیف شد که این تیم به جام جهانی 2010 نرفت !!
اگه میرفت مطمئنا برای تیمهای سایر قاره ها خط و نشون میکشید ( همون طور که در جام کنفدراسیونها موفق شدند ایتالیا رو 0-1 ببرن و برزیل اونها رو به سختی و با نتیجه 3-4 برد !! )
مصریها آخرین بار سال 1990 به جام جهانی رفتند .
آدم واقعا به بازیها و نتایج این تیم نگاه میکنه نمیتونه آفرین نگه بهشون !!
تیم ملی ملی ما که متاسفانه آدم الدنگی به اسم افشین قطبی مربیشه و به هیچ تیمی نه نگفتیم !!
تازه میان و به این آقا 800 میلیون تومان هم پول میدن !! پول برای باختن به همه تیمها !!
عمه من مربی تیم ملی بود ، تیم ملی رفته بود جام جهانی 2010 !!
این آقا اصلا دلاله ( Showman هستش ) ؛ حتما در جریانید که یه پرنده فروش رو آورده بود پرسپولیس ( دیکارمو منظورمه )
البته علی دایی هم دست کمی از قطبی نداره !!
خرابکاریها رو دایی کرد ؛ وقتی تیم ملی در تهران با کره جنوبی مساوی میکنه و به عربستان میبازه ، نبایدم بریم جام جهانی !!
وقتی اون بازی افتضاح رو در برابر امارات انجام میدیم و با درخشش دروازه بانمون ( مهدی رحمتی ) که 6-5 گل حتمی رو گرفت ، نمی بازیم . بایدم نریم جام جهانی .
متاسفانه فدراسیون فوتبال و متولیانش ، یک اشتباه رو 3 بار تکرار کردن .
اونهم استفاده از مربی بی تجربه برای تیم ملی بود. ( قلعه نوعی ، دایی و قطبی )
هر 3 این آقایون ، وقتی مربی تیم ملی شدن که 2-1 سال فقط در لیگ مربی گری کرده بودن .
البته قلعه نوعی ، 3 فصل مربی استقلال بود و بعد مربی تیم ملی شد .
به نظر من ، عملکرد قلعه نوعی نسبت به دایی و قطبی بهتر بوده .
دایی چوب غرور کاذبش رو خورد ؛ مطمئن باشید فصل دیگه هم از پرسپولیس میندازنش بیرون !!
قطبی از وقتی برای بار دوم مربی پرسپولیس شد ، خودش رو خراب کرد .
یه زمانی پرسپولیها بهش میگفتن : افشین امپراطور ؛ ولی الان تو استادیوم هو میکننش !!
کلا این آقا بهتر بود میرفت سیرک و دلقک میشد .
ببخشید اگه تند رفتم !! دلم از دست این فوتبال کثیف ، خونه !!
با نوشتن این حرفها ، یه مقدار سبک شدم !! :-*
Kamyar_22
2010/02/04, 03:48
تیم ملی ایران ، بعد از چند ماه سقوط در جدول فیفا ، بلاخره 1 پله صعود کرد !!
در آسیا ، ششم هستیم . ( از استرالیا ، ژاپن ، کره جنوبی ، عربستان و بحرین ، پایینتریم !! )
جالبه واقعا !!
نکته قابل توجه در رده بندی این ماه فیفا ، صعود 24 پله ای مصر هستش .
اونها الان در رنکینگ فیفا ، در رده دهم قرار دارن !!
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00003767.jpg
تب داغ جام جهاني در ميان اسطوره هاي فوتبال
سايت فدراسيون بين المللي فوتبال(فيفا) در فاصله 122 روز مانده به شروع رقابت هاي جام جهاني 2010 نوشت: پيش بيني ها در بين مشتاقان فوتبال به اوج خود رسيده است.
اين سايت روز چهارشنبه نوشت: "سپ بلاتر" رييس فيفا در آخرين جلسه کميته فوتبال اين فدراسيون گفت: اگر چه برخي به انتقادات خود از اين مسابقات ادامه مي دهند، اما من از موفقيت جام جهاني اطمينان دارم.
به نوشته اين سايت، در اين ميان تعدادي از ديگر شخصيت هاي برجسته و اسطوره هاي فوتبال هم در مصاحبه با سايت فيفا به بيان نظر خود پرداختند.
"فرانس بکن باوئر" قيصر فوتبال آلمان گفت: بعد از قرعه کشي نهايي در دسامبر و مشخص شدن حريفان، همه در حال پيش بيني ديدارهاي اين مسابقات هستند.
وي افزود: اين يک جام جهاني آفريقايي خواهد بود و من واقعا بي صبرانه منتظر شروع آن هستم، چون رقابت هايي بسيار متنوع و جذاب خواهد بود.
"روژه ميلا" کامروني هم با ابراز خوشحالي از اينکه فرصت ميزباني جام جهاني به آفريقا داده شده است، گفت: ما آفريقايي ها خيلي خوشحاليم که ميزباني جام جهاني را گرفته ايم.
وي افزود: اصلا باورمان نمي شود که چنين اتفاقي افتاده است، هر وقت که به زوريخ مي آيم بابت اين مساله از بلاتر تشکر مي کنم.
سايت فيفا مي نويسد: ميلا شايد به خاطر اينکه کشوري از قاره او براي اولين بار براي برگزاري جام جهاني انتخاب شده به وجد آمده باشد، اما بسياري از غير آفريقايي ها هم با او موافق هستند.
به نظر "سر بابي چارلتون" که تيم ملي انگليس را در جام جهاني 1966 به قهرماني رساند، انتخاب يک کشور آفريقايي، تصميم درستي بوده است.
او تصديق کرد: مطمئنم اين جام جهاني موفقيت بزرگي خواهد بود، بارها به آفريقاي جنوبي رفته ام، مردم از برگزاري مسابقات در آنجا لذت مي برند. من هم خيلي خوشحالم و مثل هميشه اميدوارم تيم فوتبال انگليس کارش را در اين مسابقات خوب انجام دهد.
"هوگو سانچز" اسطوره فوتبال مکزيک هم تاکيد کرد: خيلي براي آفريقا خوشحالم، اين قاره سال ها براي چنين لحظه اي صبر کرده است.
او گفت: برگزاري مسابقات جام جهاني 2010 نه تنها به نفع فوتبال، بلکه به نفع کل قاره آفريقا خواهد بود.
بکن باوئر همچنين با اظهار نظر در خصوص شانس تيم هاي آفريقايي در جام جهاني گفت: مطمئنم يک تيم آفريقايي به نيمه نهايي مي رسد، غنا تيم قدرتمندي است، ساحل عاج قوي است و آفريقاي جنوبي امتياز ميزباني را دارد.
"په له" هم که مدت ها براي انتخاب يک کشور آفريقايي به عنوان ميزبان جام جهاني تلاش کرده بود، اظهار داشت: همه از خوشحالي من خبر دارند، من يکي از کساني بودم که براي بردن جام جهاني به آفريقا تلاش کردم، آنها شايسته اين اتفاق هستند.
از سوي ديگر په له پيش بيني کرد که چند تيم آفريقايي در اين مسابقات شگفتي ساز خواهند شد.
وي گفت: چند سال پيش در مورد پيشرفت تيم هاي آفريقايي صحبت کرده بودم، متاسفانه آنها پيشرفت خود را در بازي هاي المپيک مقابل برزيل نشان دادند و نگذاشتند در المپيک 1996 آتلانتا به مدال طلا برسيم.
په له افزود: پيش بيني اتفاقات اين مسابقات سخت است، اما حتما شاهد شگفتي خواهيم بود، تيم هاي آفريقايي گروه هاي سختي دارند، اما اگر بتوانند به مرحله حذفي صعود کنند، قطعا مي توانند شگفتي ساز شوند.
وي با وجود آرزوي موفقيت براي تيم هاي آفريقايي از تمايل خود براي قهرماني برزيل خبر داد و گفت: شخصا خيلي متاسفم که جام جهاني در سال 2010 برگزار مي شود چون عدد 10، عدد شانس من است.
وي افزود: اي کاش مي توانستم بازي کنم، اما چون نمي توانم بازي کنم، اميدوارم برزيل تا آخر پيش برود و شاهد فينال هيجان انگيزي باشيم. .
برد چلسي و آرسنال
هفته 33ليگ برتر انگليس با برد شيرين چلسي و آرسنال همراه بود.
پس از آنکه در اولین دیدار شنبه شب، چلسی موفق شد تا با نتیجه 1-2 از سد میزبانش منچستریونایتد عبور کند، در دیگر دیدار حساس این هفته، آرسنال هم با نتیجه 0-1 از سد وولورهمپتون عبور کرد.گل آرسنال در دقیقه 90 و توسط بندتنر از راه رسید و بدین ترتیب توپچی ها با سختی فراوان توانستند با کسب این سه امتیاز در کورس قهرمانی باقی بمانند.
بدین ترتیب و با برگزاری دیدارهای شنبه شب، چلسی با 74 امتیاز از سی و سه دیدار خود صدرنشین جدول رقابتهای لیگ برتر است. یونایتد با 72 امتیاز رده دوم را به خود اختصاص داده و آرسنال با 71 امتیاز در رده سوم است. منچسترسیتی نیز با پیروزی شنبه شب خود و با یک بازی کمتر، با 59 امتیاز جایگاه سوم جدول را به خود اختصاص داده است.
در دیدارهای شنبه شب ، نتایج زیر به دست آمد:
* آرسنال 1- وولورهمپتون 0
گل: بندتنر (90)
* بولتون 0- استون ویلا1
گل: یانگ (11)
* پورتسموث 0- بلکبرن 0
* استوک سیتی 2- هال سیتی 0
گلها: فولر (6) و لائورنس (90)
* ساندرلند 3- تاتنهام 1
گلها: بنت (1)، (29، پنالتی)، زندن (86) برای ساندرلند و پیترکراوچ (72)برای تاتنهام
قابل ذکر است که بنت در این دیدار دو ضربه پنالتی را هم از دست داد
* برنلی 1- منچسترسیتی6
گلها: فلچر (71) برای برنلی و آدبایور (4 و 45)،بلامی (5)، تبس (7)، ویه را (20)، کمپانی (58)
Kamyar_22
2010/04/10, 14:20
صدا و سیما موقع پخش بازی لیورپول - بنفیکا ، سوتی بسیار بزرگی داد !
بازی لیورپول - بنفیکا داشت پخش میشد اما گزارشگر انگلیسی زبان ، داشت بازی ولفسبورگ - فولام رو گزارش میکرد !!
نکته جالبتر اینکه در طول 90 دقیقه ، مسئولان صدا و سیما که معمولا خوب سانسور میکنن تماشاچی ها رو ، متوجه این قضیه نشدن .
نمیدونم واقعا نفهمیدن یا از قصد یه همچین کاری رو کردن ؟؟!!
بازی که شروع شد دیدم که در بعضی از صحنه ها ، گزارشگر انگلیسی همخوانی نداره با بازی ؛ یه مقدار که دقت کردم فهمیدم که داره اسامی بازیکنان فولام و ولفسبورگ رو میگه !!
به عمرم همچین سوتی رو ندیده بودم !!!!!!!!!!
vBulletin® v4.0.7, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.