برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : کلوپ هوادارن پرسپولیس
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0557/A0557216.jpg
كريمي: براي كسب قهرماني بايد بهتر شويم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اگر مي خواهيم در ليگ برتر، جام حذفي و ليگ قهرمانان به جام برسيم، بايد در آينده بهتر و قدرتمندتر ظاهر شويم.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي پس از ديدار پرسپوليس مقابل راه آهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در نيمه اول بازي معمولي به نمايش گذاشتيم؛ اما در نيمه دوم خيلي بهتر بوديم و بايد گلهاي بيشتري به ثمر مي رسانديم.
وي ادامه داد: در نيمه اول با دستور كادر فني تغيير پست داده و به عنوان مهاجم بازي كردم و به همين دليل نميتوانستم زياد به عقب برگردم؛ اما در نيمه دوم فضاي بيشتري در اختيار من گذاشتند. خوشحالم كه توانستيم سه امتياز حساس مقابل يكي از تيمهاي سختكوش ليگ را به دست آوريم.
هافبك پرسپوليس با تاكيد بر اين نكته كه با هم تيميهايم در پرسپوليس هيچ مشكلي ندارم، گفت: اجازه راهنمايي جوانترها را دارم چون مي خواهم تجربياتيم را در اختيار بازيكناني جوان مثل عليرضا محمد و سايرين قرار دهم.
وي افزود: تيمهايي كه مقابل ما قرار ميگيرند برنامهريزيهاي زيادي دارند و سعي ميكنند با يك نتيجه قابل قبول جو تيم خود را در يك روز تغيير دهند، به همين دليل ما بعضي اوقات دچار مشكل مي شويم.
كريمي تاكيد كرد: نيم فصل اول به پايان رسيد و بايد بدانيم براي كسب جامهاي آسيايي و ليگ برتر و حتي جام جذفي، بايد در نيم فصل دوم متفاوتتر بوده و با قدرتتر ظاهر شويم. بي شك حريفان آسيايي ما قدرتمند هستند و براي ليگ قهرمانان برنامهريزيهاي زيادي كردهاند. همچنان اعتقاد قلبي دارم كه پرسپوليس ميتواند در سه جام موفق شود.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0538/A0538487.jpg
/2 خبر از پرسپوليس تهران/
بازيكنان پرسپوليس 400 هزار تومان پاداش ميگيرند
خبرگزاري فارس: با اعلام مدير عامل پرسپوليس، بازيكنان اين تيم به دليل كسب برتري مقابل راه آهن، هر يك مبلغ400 هزار تومان پاداش ميگيرند.
به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به تصويب هيئت مديره باشگاه پرسپوليس در خصوص پيروزي هاي اين تيم، بازيكنان هر يك مبلغ 400 هزار تومان پاداش خواهند گرفت.
همچنين نفرات تيم مبلغ 400 هزار تومان نيز براي برتري مقابل استقلال اهواز دريافت خواهند كرد.
به گفته مسئولان باشگاه، مبلغ 800 تومان فوق تا سه روز آينده در محل تمرين به بازيكنان پرداخت ميشود.
* تمرين پرسپوليس امروز تعطيل شد
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس با دستور كادر فني امروز تعطيل اعلام شد.
بازيكنان فردا از ساعت 11 در ورزشگاه راه آهن تمرين خواهند كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0562/A0562436.jpg
عابدزاده: قهرماني نيم فصل را با اشتباه خودمان از دست داديم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بايد در نيم فصل اول قهرمان ميشديم و با اشتباه خود به اين هدف نرسيديم.
به گزارش خبرگزاري فارس، احمدرضا عابدزاده پس از برتري 2 بر يك پرسپوليس مقابل راه آهن، اظهار داشت: عليرضا حقيقي يك روز خوب را درون دروازه پرسپوليس سپري كرد و نبايد فراموش كنيم كه او با مصدوميت درون دروازه قرار گرفت.
وي ادامه داد: بازيكنان پرسپوليس بازي برتري ارائه كرده و موقعيتهاي زيادي به دست آوردند؛ اما در زدن ضربات آخر دقت نداشتند، در غير اينصورت بيش از 2 گل به ثمر مي رساندند.
مربي دروازه بانان پرسپوليس در خصوص درگيري لفظي با داور چهارم گفت: با هيچكس دعوا نداشتم و فقط سعي كردم با داور چهارم در مورد مسائل فني گفت و گو كنم.
وي افزود: در سمنان اجازه گرم كردن پشت دروازه خود را نداشتيم چون تماشاگران توهين ميكردند؛ ولي در اين بازي با اجازه داور بازيكنان را براي آماده شدن و رفتن داخل زمين، پشت دروازه فرستاديم و اين مسئلهاي بود كه من با داور چهارم بازي در ميان گذاشتم.
بايد نكاتي را نيز با هماهنگي پيرواني به عليرضا محمد گوشزد مي كردم و متوجه نشدم كه كمي داخل زمين رفتم.
عابدزاده با تاكيد بر اين نكته كه قصد دارد تجارب چندين سالهاش در فوتبال را در اختيار بازيكنان جوان قرار دهد، گفت: در كار پيرواني دخالت نميكنم. با هم سال ها در يك سنگر براي پرسپوليس و تيم ملي جنگيدهايم و حالا ميخواهيم بازيكنان را براي جنگيدن و پيروزي آماده كنيم.
وي در پايان خاطر نشان كرد: بايد در نيم فصل اول قهرمان ميشديم و اشتباه خودمان بود كه به اين هدف نرسيديم. با اين حال چيزي تمام نشده و مي توانم در پايان فصل قهرمان شويم.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0567/A0567660.jpg
پيرواني: پاس همدان حريف آساني براي ما نيست
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پاس همدان حريف آساني براي ما نيست ولي با اين وجود براي كسب پيروزي به ميدان مي رويم.
افشين پيرواني در گفت وگو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: پس از بازي برابر سايپا تمرينات خوبي انجام دادهايم و آمادهايم مقابل پاس بازي خوبي انجام دهيم.
وي ادامه داد: براي سه امتياز به همدان ميرويم . اميدوارم بازيكنان ما با خودباوري بيشتر واستفاده از موقعيتها بتوانند حريف را در خانه شكست دهند.
پيرواني افزود: نبود كريم باقري كه تجربه زيادي دارد براي ما مشهود است. اميدوارم افرادي كه جاي او را پر ميكنند بتوانند تاثيرگذار باشند.
پيرواني يادآور شد: پاس همدان را به خوبي ميشناسم .در ديدار رفت در ورزشگاه آزادي نقاط ضعف اين تيم را ديدم و در چند فيلمي كه آنها در ديدارهاي ليگ برتر تماشا كردم توانستم به خوبي آنها را آناليز كنم.اميدوارم با ضعفهايي كه پيدا كرديم بتوانيم ضربه نهايي را به اين تيم بزنيم.
وي تاكيد كرد: شرايط براي ما سخت است چون برابر تيمي بازي ميكنيم كه ازعلاقمندان زيادي سود مي برد. به همين دليل يك روز بسيار سخت را بايد سپري كنيم.
پيرواني درباره احتمال حضور پژمان نوري مقابل پاس همدان گفت: هر احتمالي وجود دارد.شايد بازيكني كه چند هفته بازي نكرده باشد فردا در تركيب اصلي باشد و شايد بازيكن اصلي روي نيمكت ذخيره بنشيند. براي من ملاك ،خوب تمرين كردن و مسائل تاكتيكي است . بازيكنان را بر همين اساس در داخل زمين ميچينيم پس احتمال حضور نوري نيز وجود دارد.
وي درخصوص صدور حكم سرمربيگري اش تا پايان فصل از سوي باشگاه پرسپوليس گفت: از روز اولي كه به من اعتماد شد به فكر اين بودم تا پرسپوليس را موفق كنم. اميدوارم بتوانم پاسخ اعتماد هئيت مديره و هواداران را بدهم.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0544/A0544427.jpg
تركيب احتمالي پرسپوليس مشخص شد
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني با توجه به تمرين امروز در ورزشگاه راهآهن تركيب احتمالي پرسپوليس را براي ديدار فردا مقابل پاس همدان مشخص كرد.
در اين تركيب عليرضا حقيقي، رحمان رضايي، مجتبي شيري، عليرضا محمد، نبيالله باقريها، مازيار زارع، پژمان نوري، علي كريمي، عليرضا نيكبخت واحدي، حسين بادامكي و ابراهيم توره حضور دارند.
گفتني است، امكان تغيير بين نبيالله باقري با سپهر حيدري و پژمان نوري با محمد منصوري وجود دارد.
خبرگزاري فارس: تركيب احتمالي تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار فردا مقابل پاس همدان مشخص شد.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0567/A0567657.jpg
پتروويچ بازي برابر پاس را از دست داد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس به دليل مصدوميت از ناحيه زانو بازي مقابل پاس همدان را از دست داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ايوان پتروويچ هافبك تيم فوتبال پرسپوليس كه به دليل پيچخوردگي از ناحيه زانو احساس درد شديدي داشت روز گذشته از پاي مصدومش MRI گرفت.
پس از بازبيني اين عكس مشخص شد پتروويچ بازي مقابل پاس همدان را از دست خواهد داد.
دكتر زرينه ضمن تاييد خبر فوق گفت: مشكل پتروويچ حاد نيست. MRI او نشان داد اين بازيكن بايد چهار جلسه فيزيوتراپي كند تا به شرايط ايدهآل برسد.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0562/A0562695.jpg
كريمي: اميدوارم حريفان به فكر مصدوم كردن من نباشند
خبرگزاري فارس:بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت:خطا جزيي از فوتبال است اما اميدوارم حريفان به فكر مصدوميت من نباشد.
علي كريمي در گفت وگو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: اولين باري است كه همراه پرسپوليس در همدانحضور خواهم يافت. در تصاوير تلويزيوني ديدم كه پاسيها هواداران زيادي دارند. اين مورد در كنار جو ورزشگاه و آب وهواي همدان كار ما سخت تر مي كند.
وي ادامه داد: مثل تمام بازيها به سه امتياز فكر ميكنيم . به همين دليل با تلاش و انگيزه چند برابر و فراموش كردن بازي با سايپا پا به ميدان ميگذاريم.
كريمي در خصوص خطاهاي زياد در بازيهاي ليگ برتر گفت:خطا جزئي از فوتبال است. من در سطح بالاي فوتبال اروپا ديدهام كه بعضي از خطاها بازيكنان را چند مدت خانهنشين ميكند .فقط اميدوارم خطاهايي كه روي من انجام ميشود به صورت عمدي و از قبل برنامهريزي شده نباشد. دوست ندارم حريفان با فكر مصدوم كردن من وارد زمين شوند.
http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0477/A0477377.jpg
عابدزاده: خدا را شكر ميكنم كه باز هم به ياد من افتادند
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از تمام مسوولان تشكر ميكنم كه پس از مدتها به يادشان افتاد احمدرضا عابدزاده نيز وجود دارد.
احمد رضا عابدزاده درباره حضورش در بازي بين دو تيم منتخب سرخابي و ليگ برتر عنوان كرد: خدا را شكر ميكنم پس از اينكه سالها عابدزاده فراموش شد باز هم آقايان به ياد من افتادند. هزاران مشكل داشتم اما هيچ كس به آنها رسيدگي نمي كرد. ولي حالا با لطف داريوش مصطفوي، افشين قطبي و افشين پيرواني موفق شدم دوباره در خدمت پرسپوليس باشم تا همه به ياد من بيفتند.
وي افزود:دوري از فوتبال براي من بسيار سخت بود ولي با حمايت مصطفوي دوباره برگشتم و خيلي از چيزها را به او مديونم.
وي ادامه داد: با تمام قدرت درون دروازه تيم منتخب سرخابي قرار ميگيرم و سعي ميكنم مانند روزهاي درخشانم از دروازه تيم سرخابي دفاع كنم.
عابدزاده درباره شرايط دروازه بانان پرسپوليس گفت: از عملكرد حقيقي راضي هستم .او در هر بازي در حال بهتر شدن است و مطمئن هستم به مرور زمان مي تواند جايگاه بزرگي در پرسپوليس و ايران به خود اختصاص دهد. .البته هرگز نبايد از جواني مانند الياسي گذشت كه حرفهاي زيادي براي گفتن دارد.
عابدزاده اظهار داشت: ميتوانستيم سايپا را ببريم اما اين بازي را بايد فراموش كنيم و به فكر بازي هاي آينده باشيم. هنوز بازي هاي زيادي تا انتهاي فصل مانده و نوبت پرسپوليس هم خواهد رسيد كه به صدر جدول برود
وي در خصوص خوشحاليش پس از زدن گل خاطر نشان كرد: وقتي پرسپوليس گل ميزند انگار دنيا را به من مي دهند چون شادي هزاران نفر بر روي سكوها را ميبينيم .به همين دليل از خودم بي خود ميشوم و سعي ميكنم شاديم را با ساير بازيكنان تقسيم كنم.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0557/A0557191.jpg
نيكبخت: اميدوارم خاطره تلخ فصل گذشته تكرار نشود
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيهاي ليگ برتر سرنوشتساز شده است و اميدوارم ديگر خاطره تلخ فصل گذشته در همدان تكرار نشود.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفتوگو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي سختي پيش رو داريم. پاس همدان هميشه براي ما دردسرساز بوده و بازيكنان خطرناكي دارد.
وي ادامه داد: براي 3 امتياز به همدان ميرويم .فقط اميدوارم خاطره تلخ فصل گذشته در جام حذفي ديگر براي ما پيش نيايد چون هرگز تحمل آنرا ندارم.
نيكبخت خاطرنشان كرد: بازيكن خودخواهي نيستم. اگر فرصت لازم را پيدا كنم گلزني ميكنم تا تيم موفق شود در غير اين صورت سعي ميكنم براي بازيكنان ديگر فضا سازي كنم.
وي يادآور شد:برابر پاس بايد تلاش بيشتري انجام دهيم تا به نتيجه دلخواه برسيم.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0551/A0551567.jpg
باقري :از دايي خواستم مرا به تيم ملي دعوت نكند
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت:به دليل نياز به استراحت بيشتر از دايي خواستم مرا به تيم ملي دعوت نكند.
كريم باقري در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره عدم دعوتش به تيم ملي تصريح كرد: به دليل استراحت و ريكاوري كه نياز داشتم با علي دايي صحبت كردم تا در تورنمنت عمان شركت نكنم. او با خواسته من موافقت كرد و اين تنها دليل عدم حضور من در ليست تيم ملي است.
وي افزود: با اين كار قصد تعيين تكليف براي كسي را ندارم بلكه با نظر موافق سرمربي تيم ملي بهتر بود كه جوانترها در اين تورنمنت مورد آزمايش قرار گيرند تا پشتوانه خوبي براي تيم ملي به وجود آيد.
باقري خاطر نشان كرد: در بازيهاي بعدي و در صورت نظر مثبت دايي در خدمت تيم ملي خواهم بود.سعي ميكنم در راه رسيدن به جام جهاني تيم ملي را همراهي كنم.
اين بازيكن درباره شرايط پرسپوليس برابر پاس اظهار داشت: پاس همدان هميشه براي ما درد سرساز بوده است. نميتوانيم شكست مقابل اين تيم در جام حذفي سال گذشته را فراموش كنيم.البته آن شكست يك ضربه كوچكي بود تا عاملي شود براي قهرماني مان در فصل گذشته.
باقري درخصوص غيبت خود گفت: خيلي دوست دارم كمتر محروم شوم اما با توجه به اينكه هافبكهاي وسط زياد درگير ميشوند و خيلي از آنها ناخواسته است 3 اخطاره شدم و بازي مقابل پاس همدان را از دست دادم.
وي افزود:درست است در بازي با پاس در زمين نيستم اما به دليل اينكه دوست دارم روحيه بازيكنان بيشتر شود و من را در بين خود ببينند به همدان سفر كردم تا از روي سكوها يار دوازدهم پرسپوليس باشم.
پاس همدان 0-3 پرسپولیس
خب 3-0 بردیم. خیلی بازی خوبی بود، مخصوصا تو نیمه دوم و بعد از گل اول. خیلی چسبید.
این بازیکنای پاس هم بی شعورنا. آخرش مرتیکه وحشی الکی اومد تو پهلوی حقیقی. معمارزاده رو هم همین اینا مصدوم کردن.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0548/A0548906.jpg
مصطفوي: دلچسب ترين برد پرسپوليس را در بيمارستان جشن گرفتم
خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: دلچسبترين برد پرسپوليس در 19 هفته گذشته مقابل پاس همدان بود، اما اين پيروزي را در راهروي بيمارستان جشن گرفتم.
داريوش مصطفوي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت:در نيمه اول بازي متعادلي مقابل پاس همدان انجام داديم و گاهي اوقات تيم حريف برتريهايي نسبت به پرسپوليس داشت.
وي افزود: در نيمه دوم كه متعلق به مربيان است افشين پيرواني به خوبي توانست تيم را براي زدن گل آماده كند. اين نشان داد كه اعتماد ما به اين مربي جوان بيهوده نبوده و او حرف هاي زيادي براي گفتن دارد.
مصطفوي ادامه داد: نتيجه آبرومندانه اي كسب كرديم .در كارهاي انفرادي، تاكتكيي و دويدنها از حريف برتر بوديم وحتي بيشتر هم مي توانستيم گل بزنيم .
مصطفوي يادآور شد: توره يكي از بهترين بازيكنان ما در بازي امروز بود. البته اين برد نتيجه زحمات يك تيم است و بايد از تك تك آنها قدرداني كرد .مطمئن باشيد اين تيم به روزهاي اوج خود بازگشته و با مربي جوان خود ميتواند حرف هاي بيشتري براي گفتن داشته باشد.
مدير عامل پرسپوليس يادآور شد: دلچسبترين برد پرسپوليس مقابل پاس همدان به دست آمد، اما متاسفانه به دليل بيماري فرزندم اين پيروزي را در راهروي بيمارستان جشن گرفتم . البته در نيمه اول واقعا قلبم گرفته بود.
وي خاطرنشان كرد:در اين بازي دو بازيكن بزرگمان، كريم باقري و پترويچ را نداشتيم ولي نيمكت قوي ما نشان دادكه ميتواند هر لحظه نتيجه بازي را عوض كند و با همدلي لازم به همه ثابت كند هيچ مشكل حاشيهاي در تيم وجود ندارد.
مدير عامل پرسپوليس تصريح كرد: اين برد را تقديم به هزاران هواداري ميكنم كه دلشان در بازي گذشته شكسته بود. مطمئن هستم با توجه به فاصله كم كه فقط 4 امتياز است پرسپوليس به زودي جايگاه خود را در صدر جدول تثبيت خواهد كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8707/Images/jpg/A0528/A0528190.jpg
هيئت مديره پرسپوليس تصويب كرد
قطبي بايد 180 هزار دلار از قرارداداش را برگرداند
خبرگزاري فارس: جلسه هيئت مديره پرسپوليس پرسپوليس بعدازظهر امروز به مدت سه ساعت برگزار شد .
به گزارش خبرگزاري فارس،در اين جلسه درباره انتخاب دستياران افشين پيرواني بحث و تبادل نظر شد. سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس به مدت 40 دقيقه درباره بازيهاي گذشته و برنامههاي جاري پرسپوليس به هيئت مديره توضيحاتي داد.
همچنين مقرر شد افشين قطبي سرمربي مستعفي تيم فوتبال پرسپوليس مبلغ 180هزار دلار ظرف يك هفته آينده به حساب باشگاه پرسپوليس واريز كند.اين موضوع به مدير برنامه هاي وي ابلاغ شده است.قطبي تاكنون 630 هزار دلار از پرسپوليس دريافت كرده است.
در اين جلسه در مورد پرداخت قسط دوم بازيكنان نيز بحث و تبادل نظر و قرار شد پس از تهيه منبع مالي اين كار صورت گيرد.
ضمن اينكه باشگاه پرسپوليس براي ليگ قهرمانان آسيا به زودي با يك اسپانسر خارجي به توافق خواهد رسيد.
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0506/A0506873.jpg
مدير برنامه هاي قطبي اعلام كرد:
ظرف 48 ساعت آينده پول باشگاه پرسپوليس را بر مي گردانيم
خبرگزاري فارس: مدير برنامه هاي قطبي از پرداخت 180 هزار دلار ظرف 48 ساعت آينده به حساب باشگاه پرسپوليس خبر داد
مهدي حاجي باقر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تشكر ميكنم .در صحبتي كه پس از جلسه هيئت مديره با افشين قطبي داشتم ظرف 48 ساعت آينده مازاد پول باشگاه پرسپوليس به مبلغ 180 هزار دلار به حساب اين باشگاه ريخته خواهد شد.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0562/A0562425.jpg
پيرواني برنامههايش را ارائه كرد
خبرگزاري فارس: افشين پيرواني با حضور در جلسه هيئت مديره پرسپوليس برنامههايش را ارائه كرد.
به گزارش خبرنگار فارس، جلسه هيئت مديره پرسپوليس از ساعت 15 امروز در محل باشگاه برگزار شد. در اين جلسه افشين پيرواني به مدت 40 دقيقه حضور پيدا كرد و در خصوص عملكردخود در چند بازي گذشته به اعضاي هيات مديره توضيحاتي داد.
وي برنامههاي خود را براي بازيهاي آينده پرسپوليس ارائه كرد و مقرر شد در جلسات ديگر با حضور كليه اعضا برنامههاي خود را براي ليگ قهرمانان اسيا به صورت كامل ارائه دهد.
اعضاي هيئت مديره پرسپوليس از عملكرد افشين پيرواني تقدير و تشكر كردند و از او خواستند تا هر چه سريعتر دستياران خود را براي همكاري در بازيهاي آينده به باشگاه معرفي كنند.
قرار است اين دستياران تا انتهاي هفته مشخص و به باشگاه معرفي شوند.
جلسه هيات مديره پرسپوليس همچنان ادامه دارد.
اخبار تكميلي متعاقبا ارسال مي شود.
http://media.farsnews.com/Media/8704/Images/jpg/A0459/A0459096.jpg
خوردبين به مصطفوي گزارش داد
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس پس از بازگشت از ژاپن گزارش خود را به مصطفوي ارائه كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمود خوردبين سرپرست كه براي شركت در سمينار تيم هاي راه يافته به ليگ قهرمانان آسيا راهي ژاپن شده بود پس از بازگشت به ايران گزارش خود را بصورت مكتوب به داريوش مصطفوي ارائه كرد.
پيرواني: دنبال قرعه مناسب در ليگ قهرمانان آسيا نيستيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به دنبال قرعه مناسب در ليگ قهرمانان آسيا نيستيم.
افشين پيرواني پس از جلسه هيئت مديره پرسپوليس در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس،اظهار داشت: از صميم قلب خوشحال هستم كه هيئتمديره پرسپوليس از عملكرد من در 6 بازي گذشته راضي است. اين مسئوليت من را چند برابر ميكند.
وي افزود: در خصوص عملكرد 6 بازي گذشتهام به اعضاي هيئت مديره گزارشي دادم.همچنين برنامهاي دراز مدت و كوتاه مدت در خصوص حضور در نيم فصل دوم و ليگ قهرمانان آسيا ارائه كردم. بسيار اميدوار هستم با اين پشتيباني كه در هيئت مديره وجود دارد نتايج درخشاني بگيريم.
پيرواني ادامه داد: ورزشگاه آزادي را براي تيم هاي آسيايي جهنم مي كنيم. به هيچ عنوان به دنبال قرعه مناسب در ليگ قهرمانان نيستيم چون تمام بازيها براي ما حكم فينال را دارد.
پيرواني خاطرنشان كرد: طبق دستور هيئت مديره تا انتهاي هفته دستيارانم را به باشگاه معرفي ميكنم.
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0499/A0499611.jpg
مربيان مد نظر پيرواني براي حضور در پرسپوليس مشخص شدند
خبرگزاري فارس: دو مربي خارجي و چهار مربي ايراني كانديداي حضور روي نيمكت پرسپوليس به عنوان دستيار پيرواني هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در جلسه امروز هيئت مديره باشگاه پرسپوليس، افشين پيرواني نفرات مورد نظر خود را براي حضور روي نيمكت اين تيم اعلام كرد.
بر اين اساس يك مربي از كشور كرواسي و يك مربي از فرانسه از بخت بالايي براي حضور در پرسپوليس به عنوان مربي تمرين دهنده برخوردارند.
يكي از مسئولان باشگاه پرسپوليس در اين ارتباط به خبرگزاري فارس گفت: علاوه بر دو مربي فوق چهار گزينه ايراني مد نظر افشين پيرواني هستند.
اين منبع موثق ادامه داد: سعيد نعيم آبادي، نادر محمد خاني،رضا عابديان و يكي از پيشكسوتان باشگاه پرسپوليس؛ مربيان ايراني هستند كه بخت حضور روي نيمكت پرسپوليس را دارند.
افشين پيرواني در نظر دارد از بين اين نفرات يك مربي داخلي و يك مربي خارجي را به كادر فني پرسپوليس اضافه كند.
گفته ميشود گزينه كروات مد نظر پيرواني، مياچ است.
قرار است طي 2 روز آينده تكليف اين موضوع مشخص شود.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0557/A0557210.jpg
عابدزاده: تا نامه نزنند، نمي آيم
خبرگزاري فارس: دروازه بان سابق تيم ملي فوتبال كشورمان گفت: تا فدراسيون فوتبال نامه نزند، در ديدار منتخب سرخابيها و بازيكنان ليگ برتر شركت نمي كنم.
احمدرضا عابدزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: روز اولي كه شنيدم از من براي حضور در اين ديدار دعوت شده خوشحال شدم و از مسئولان تشكر كردم.
وي افزود: با توجه به اينكه مسئولان فدراسيون فوتبال حرمت مرا نگه نداشتند اعلام مي كنم تا زماني كه فدراسيون فوتبال به من نامه مكتوب نزند در اين مسابقه شركت نمي كنم.
عابدزاده ادامه داد: روزي كه به فدراسيون رفتم و اعلام كردم براي درمانم نياز به رفتن به سوئد دارم آقايان از من نامه مكتوب خواستند و به هيچ عنوان به وضعيت من توجهي نكردن.د حالا بهترين موقع است كه من هم از آنها دعوتنامه بخواهم.
عابدزاده خاطر نشان كرد: فقط از باشگاه پرسپوليس با من طي چند روز گذشته صحبت شده و هيچ فرد ديگري با من صحبت نكرده است.
وي تاكيد كرد: از تمام هواداران و عاشقان پرسپوليس تشكر مي كنم. اميدوارم آنها يك ديدار زيبا را ببينند.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0567/A0567621.jpg
نيكبخت: نبايد قهرماني مان به دقيقه 90 كشيده شود
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نبايد اجازه دهيم قهرماني مان به دقيقه 90 كشيده شود.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: براي نيم فصل دوم انگيزههاي زيادي دارم. مخصوصا اينكه در ليگ قهرمانان آسيا بايد به ميدان برويم.
نيكبخت ادامه داد: با توجه به چند نتيجه خوب در بازيهاي آخر شرايطمان نسبت به گذشته بهتر شده است. بايد با دقت بيشتري كار كنيم تا قهرماني ما در ليگ برتر دوباره به دقيقه 90 نكشد.
وي درباره استعفاي هدايتي گفت: نميتوانم در اين باره نظر خاصي بدهم. اميدوارم تركيب مصطفوي و هدايتي در هيئت مديره حفظ شود.نبايد پس از شايعه رفتن هدايتي زحمات او را ناديده گرفت.
نيكبخت افزود: هدايتي به هر طريقي كه توانسته در فصل جديد به ما كمك كرده است و از لحاظ مالي نيز باشگاه را تامين كرده است.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0572/A0572644.jpg
كريمي: درباره پيشنهادات آخر فصل فكر ميكنم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: درباره پيشنهادات فقط آخر فصل فكر ميكنم.
علي كريمي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: پس از موفقيت در ديدارهاي انتهايي نيم فصل اول شرايط خوبي داريم. آماده هستيم در ديدارهاي آينده با قدرت چند برابر به ميدان برويم.
وي افزود :تمركز من فقط روي موفقيت نيم فصل دوم ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفي ايران است .درباره پيشنهادات از كشورهاي عربي و هر جاي ديگر آخر فصل فكر ميكنم و جواب ميدهم.
كريمي خاطرنشان كرد: تنها هدفم موفقيت پرسپوليس در ايران و آسيا است.
عابدزاده: برنامههاي ويژهاي براي نيم فصل دوم داريم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: برنامههاي ويژهاي براي كسب نتايج مناسب در سه ليگ مختلف داريم.
احمدرضا عابدزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: با تمرينات منظم و انگيزه بازيكنان، براي نتايج مناسب در سه ليگ مختلف در نيم فصل دوم برنامههاي ويژهاي داريم. اميدوارم مانند چند ديدار گذشته، بازيكنان با انگيزه بالا به هر بازي نگاه كنند.
وي عنوان كرد: دوست دارم در نيم فصل دوم يكي از دروازهباناني كه زير نظر من در پرسپوليس تمرين ميكند، دروازه بان تيم ملي باشد. واعظي به تمرينات بازگشته و در حال آمادهسازي او هستم. حقيقي هم اعتماد به نفسش در چند ديدار گذشته چندين برابر شده است. در بازي مقابل پاس همدان گوشههايي از آن را ديديد.
وي يادآور شد: از وضعيت معمارزاده هم مطلع هستم. مطمئن باشيد او نيز هر وقت تمرينات خود را شروع كند، ميتواند صخرهاي سنگين براي گل نخوردنهاي پرسپوليس باشد.
احمدرضا عابدزاده اظهار داشت: ترسي ندارم كه چه كسي به كادر فني اضافه ميشود چون به دنبال هدف مشتركي هستم. اگر عاشق اين تيم نبودم، در مغازه و خانه خودم مشغول استراحت بودم.
مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به هيچ عنوان دوست ندارم در مسائلي كه به من ارتباط ندارد، دخالت كنم. هدايتي، مصطفوي و تمام اعضاي هيئت مديره، در حال زحمت كشيدن هستند و از صميم قلب اميدوارم كه هرگز از همديگر جدا نشوند.
http://media.farsnews.com/Media/8611/Images/jpg/A0382/A0382762.jpg
تمرين پرسپوليس با حضور كاظميان برگزار شد
خبرگزاري فارس: تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز با حضور جواد كاظميان در آكادمي ملي المپيك برگزار شد.
به گزارش خبركزاري فارس، تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 10 و 30 دقيقه صبح امروز در آكادمي ملي المپيك برگزار شد.
در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس به گرم كردن، حركات استقامتي و قدرتي در محوطه چمن مصنوعي آكادمي ملي المپيك پرداختند و سپس در سالن وزنه به زدن وزنههاي سبك،حركات سرعتي كوتاه و بلند، پرش بر روي موانع پرداختند.
*كريم باقري و مازيار زارع غايب بودند و پژمان نوري پس از برگشت با تيم ملي از عمان و گلزني در مسابقه برابر چين مورد توجه بازيكنان و كادر فني قرار گرفت.
* حميد علي عسگر به دليل مصدوميت تمرين نكرد.
* هنگام تمرينات بازيكنان پرسپوليس درمحوطه باز آكادمي ملي المپيك مشكلات شديد صوتي از سوي مسئولان آكادمي ملي المپيك براي بازيكنان مانند تمرينات قبل به وجود آمد .حتي با درخواست افشين پيرواني اين مشكل حل نشد تا باز هم بازيكنان پرسپوليس با ناراحتي در آكادمي ملي المپيك تمرين كنند. مسولان آكادمي المپيك خطاب به پرسپوليسيها اعلام كردند اجازه خاموش كردن بلندگو را ندارد.
بازيكنان پرسپوليس براي نقل مكان بين محوطه باز و سالن بدنسازي آكادمي نيز دچار مشكل شدند.
* احمدرضا عابدزاده تمرينات ويژهاي را براي ايپكچي،حقيقي ،بهادر عبدي و مهدي واعظي كه به وزنه زدن مشغول بودند در نظر گرفت.
* افشين پيرواني در ابتداي تمرين با بازيكنان پرسپوليس دقايقي به گفت وگو پرداخت و از آنها خواست جديت لازم را داشته باشند.
* جواد كاظميان، مهاجم سابق تيم فوتبال پرسپوليس در اين تمرين حضور داشت و دقايقي با پيرواني و بازيكنان به گفت وگو پرداخت. وي به صورت انفرادي تمرين كرد.
* تمرين تيم فوتبال پرسپوليس امروز ساعت 12 و 20 دقيقه به پايان رسيد.
پيرواني: اعتراض نمي كنيم چون از استقلال نمي ترسيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: چون از استقلال نميترسيم به تاريخ برگزاري دربي اعتراضي نداريم.
افشين پيرواني در گفت وگو با خبرگزاري فارس،اظهار داشت: با توجه به برنامهريزي كادر فني و پتانسيل بالاي بازيكنان پرسپوليس،از رويارويي با استقلال در تاريخ 25 بهمن هيچ ترسي نداريم. ما براي دربي لحظهشماري ميكنيم.
وي افزود: از استقلال نميترسيم و به همين دليل تاريخ دربي هيچ اعتراضي نداريم .البته ميدانم در صورتي كه اعتراض داشته باشيم تاريخ اين بازي به تعويق نميافتد.
پيرواني تاكيد كرد: مطمئنم تيم ملي ايران با علي دايي و بازيكنان خوب پرسپوليس، كره جنوبي را شكست خواهد داد.دو روز بعد از آن پرسپوليس،استقلال را از پيش رو خواهد برداشت.
خليلي چهارشنبه به تهران بازميگردد
خبرگزاري فارس: مهاجم مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس روز چهارشنبه به ايران بازميگردد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محسن خليلي فردا در تست آمادگي بدني شركت و برنامه جديد براي ادامه تمرينات خود از پزشك معالجش دريافت مي كند. قرار است وي به دليل تعطيلات سال نو ميلادي و نبودن پزشكان در كلينيك آلمان روز چهارشنبه 4 دي ماه به تهران باز گردد.
خليلي پس از ديدار باخانواده و رفع مشكلات شخصي با دستور پزشكان معالج روز دوشنبه نهم دي به آلمان بازميگردد تا تمرينات خود را در مراحل پاياني پيگيري كند.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس قرار است در بدو ورودش به ايران به فدراسيون فوتبال برود و مدارك پزشكياش را به مسئولان ارائه كند.
با دستور پزشك معالج، او در ايران بايد دويدن، فيزوتراپي و وزنه زدن را طبق برنامهاي كه به او ارائه شده پيگيري كند.
خليلي قصد دارد در مدتي كه در ايران به سر ميبرد در تمرينات پرسپوليس حضور يابد.
http://media.farsnews.com/Media/8608/Images/jpg/A0348/A0348714.jpg
سعداوي مربي تيم فوتبال پرسپوليس شد
خبرگزاري فارس: نعيم سعداوي به عنوان مربي تيم فوتبال پرسپوليس انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، با نظر افشين پيرواني و موافقت مدير عامل باشگاه پرسپوليس، نعيم سعداوي به عنوان مربي جديد اين باشگاه انتخاب شد.
افشين پيرواني با تائيد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: سعداوي از تجربه و علم روز برخوردار است و ميتواند به پرسپوليس كمك كند.
پيرواني در باره انتخاب دستيار خارجي گفت: در حال بررسي هستيم. هر زماني كه به گزينه مورد نظر برسيم از وجود دستيار خارجي در تيم استفاده خواهيم كرد.
سعداوي در جام جهاني 1998 فرانسه همبازي پيرواني در تيم ملي بود. اين مربي از روز چهارشنبه هفته جاري در تمرينات پرسپوليس حضور خواهد يافت.
http://media.farsnews.com/Media/8608/Images/jpg/A0348/A0348714.jpg
سعداوي: اميدوارم با پرسپوليس قهرمان ايران و آسيا شويم
خبرگزاري فارس: مربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم همراه اين تيم به عنوان قهرماني ايران و آسيا دست يابيم.
نعيم سعداوي در گفت وگوي اختصاصي با خبرگزاري فارس، عنوان كرد: همه ميدانند پرسپوليس تيم بزرگي است و در فصل گذشته و اين فصل شرايط بسيار خوبي را داشته است.
وي افزود: پرسپوليس يك تيم بزرگ در آسيا و ايران است. امسال با توجه به شرايط ويژه بايد در سه جبهه به ميدان برويم كه مهمترين آن ليگ قهرمانان آسيا است. بايد شرايطي آماده شود كه اين تيم بعد از سال ها به خواسته خود برسد و در ليگ برتر براي دومين بار پياپي قهرمان شود. اميدوارم اين اتفاق رخ دهد.
سعداوي ادامه داد: از اعتماد پيرواني و مسئولان باشگاه پرسپوليس تشكر ميكنم. با رخصت از بزرگاني كه روي نيمكت اين تيم نشسته اند اميدوارم بتوانم به افشين پيرواني كه يكي از جوانترين و با تفكرترين مربيان ايران است كمك كنم.
وي يادآور شد: همه بايد دست به دست هم دهيم تا موجب شادي ميليونها هوادار شويم. سعي ميكنم تجاربي كه دارم در خدمت باشگاه پرسپوليس و بازيكنان بزرگش قرار دهم .
سعداوي تاكيد كرد: روزي در تيم شاهين اهواز بازي مي كردم. هيچ وقت تصور نميكردم روزي در تيم ملي ايران و پرسپوليس به ميدان بروم ولي با تلاش زياد اين اتفاق رخ داد. حالا با اعتماد افشين پيرواني و مسئولان پرسپوليس افتخاري بزرگ نصيبم شده كه به پرسپوليس خدمت كنم.
سعداوي خاطر نشان كرد: در روزهاي آينده برنامه هايم را تكميل مي كنم تا هر چه سريعتر بتوانم در خدمت تيم فوتبال پرسپوليس باشم .تفكرات زيادي دارم و اميدوارم بتوانم به پرسپوليس و هوادارانش خدمت كنم.
عابدزاده: خوشحالم كه يك پرسپوليسي در كنارم قرار ميگيرد
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس از حضور نعيم سعداوي در كادر فني اين تيم ابراز خوشحالي كرد
احمدرضا عابدزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: خوشحالم كه يك پرسپوليسي به كادر فني اضافه شده است. سعداوي با توجه به تجارب و پتانسيلي كه دارد ميتواند به ما كمك كند.
وي افزود: پيرواني مربي است كه دوست دارد دستياران قوي داشته باشد تا از لحاظ فني دچار مشكل نشود.
عابدزاده ادامه داد: احتمال ناراحتي هر فردي وجود دارد اما نبايد فراموش كرد پيرواني فقط ميتوانست يك نفر را معرفي كند.كادر فني پرسپوليس از كمك تمام بزرگان استقبال ميكند.
وي خاطرنشان كرد: اميدوارم بتوانيم پرسپوليس را به جايگاه مطلوبش برسانيم.
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0435/A0435706.jpg
زرينه: خليلي 15 بهمن به ميادين فوتبال باز مي گردد
خبرگزاري فارس: پزشك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با بازبيني گزارش پزشكان آلماني و معاينه اي كه روز گذشته صورت گرفت به احتمال فراوان خليلي تا 15 بهمن به ميادين فوتبال باز مي گردد.
دكتر فريد زرينه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس،عنوان كرد: نامه اي كامل از آزمايشات و وضعيت محسن خليلي از سوي بوينش پزشك آلماني به ما رسيده است. خوشبختانه در تمام موارد وضعيت خليلي مثبت است. روز گذشته زانوي خليلي را ديديم و مورد ارزيابي قرار داديم. به احتمال خيلي فراوان او مي تواند از 15 الي 20 بهمن به ميادين باز گردد.
وي افزود: در چند روزي كه خليلي در ايران است به طور منظم برنامه هايش را پيگيري و سعي مي كنيم براي رسيدن او به سلامتي كامل سهيم باشيم.
زرينه درباره آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس گفت: مهدي واعظي پس از تستي كه از او گرفته شد مشخص شد كه احساس درد ندارد و در تمرينات پر فشار به راحتي مي تواند حضور پيدا كند. از نظر ما واعظي مشكلي براي حضور در بازي هاي رسمي ندارد.
وي درباره مسعود زارعي خاطرنشان كرد: با توجه به جلسه اي كه با پزشك مسعود زارعي داشتم او تمرينات گروهي اش را آغاز كرده است. روز گذشته او مجوز حضور در بازي را گرفت و مي تواند در صورت صلاحديد كادر فني در تركيب پرسپوليس قرار گيرد. مشكل كتف او كامل بر طرف شده است.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0572/A0572629.jpg
زمان برگزاري جلسه نيكبخت شنبه مشخص مي شود
خبرگزاري فارس: رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: روز شنبه به نيكبخت مي گوييم كه چه زماني براي پس دادن پاداش تيم ملي به كميته انضباطي بيايد.
مجتبي شريفي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس،اظهار داشت: هر بازيكني را كه كميته انضباطي بخواهد و در هر زماني كه او را دعوت كند آن بازيكن بايد در كميته انضباطي حاضر شود. اگر چنين اتفاقي نيفتد ديگر اهرمي براي انضباط در فوتبال وجود نخواهد داشت . خوشبختانه تا امروز همه بازيكنان به اين مسئله توجه داشته اند.
وي افزود: روز شنبه به عليرضا نيكبخت واحدي اعلام مي كنيم كه در چه روزي بايد در كميته انضباطي حاضر شود. با توجه به فشردگي برنامه هاي كميته انضباطي نيم ساعت در خدمت اين بازيكن خواهيم بود.
رئيس كميته انضباطي در مورد اينكه ميزان جريمه نيكبخت همان 5 ميليون و چهارصد هزار تومان است يا نه گفت: اين مبلغي است كه خود نيكبخت مي گويد. ما از حسابداري فدراسيون در اين زمينه استعلام خواهيم كرد تا ميزان دقيق پادش هايي كه او بايد بازگرداند مشخص شود.
شريفي در مورد اينكه كدام كميته در فدراسيون مسوول رسيدگي به مسايل اخلاقي تيم ها و بازيكنان است گفت: تنبيه ، تشويق، محروميت و كاهش امتياز ها بر عهده كميته انضباطي است و بنابراين لزومي ندارد در اين زمينه صحبت كنيم بلكه با خاطر جمع كار خود را انجام مي دهيم.
وي ادامه داد: تاكنون 10 نفر مصاحبه كرده اند و گفته اند از فلان تيم امتياز كم مي كنيم ،اگر مي تواننداين كار را انجام دهند كاهش امتياز مگر تابلو است كه بتوان هر لحظه آن را پائين آورد و يا بالا برد؟تمام اين مسايل مربوط به كميته انضباطي است.
شريفي در مورد معرفي تيم اخلاق هفته از سوي سازمان ليگ تصريح كرد:با توجه به اينكه اين كار يك كار ارزشي است مشكلي ايجاد نمي كند اما در مجموع تشويق ، تنبيه برعهده كميته انضباطي است اما ترجيح مي دهيم در اين زمينه بيشتر به جاي صحبت كردن عمل كنيم.
http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0477/A0477383.jpg
زارع: اميدوارم پرسپوليس و ملوان موفق شوند
خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي كشورمان گفت: اميدوارم درفصل جاري ليگ برتر مشكلات ملوان حل شود و پرسپوليس به مقام قهرماني برسد.
مازيار زارع در گفت وگويي با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره مسائل مختلف صحبت كرد.متن اين گفت وگو در زير آمده است:
فارس: نيم فصل اول را چگونه ديديد؟
فراز و نشيبهاي زيادي داشت ولي آنطوري كه تصور ميكرديم با توجه به پتانسيل بالايي تيمي نتيجه مطلوبي براي ما رقم نخورد.
فارس: منظورت چيست؟
بهترين بازيكن ليگ ايران را داريم و بازيهاي زيبايي را به نمايش ميگذاشتيم اما متاسفانه با بيدقتي در برخي از بازيها امتيازهايي را از دست داديم.امتيازاتي كه الان ميتوانست ما را در صدر جدول قرار دهد.
فارس: يعني جايگزيني استقلال بوديد؟
بله. البته من براي تيم استقلال احترام قائلم ولي راحت ميتوانستيم درحال حاضر در صدر جدول قرار بگيريم.
فارس: از عملكرد كلي خودت در نيم فصل اول راضي هستي؟
فكر مي كنم به وظايفي كه در هر بازي به من داده شد عمل كردم. اين مساله براي من خيلي مهم بود.
فارس: اما با مازيار زارع ملوان فرق داشتي؟
قبول دارم، اما شعاع حركتي من در زمان قطبي طوري بود كه بايد خيلي به فكر دفاع كردن بودم.نمي توانستم در حملهها شركت كنم.
فارس : پس انتقادها را قبول نداري؟
خير. اگر ميتوانستم مثل حضورم در ملوان باشم براي پرسپوليس هم گلزني مي كردم . براي من اين حرف ها مهم نيست .فقط ميخواهم به تيمي كه در آن بازي ميكنم خدمت كنم.
فارس: حتي اگر از تو انتقادهاي زيادي شود؟
بله .من سعي ميكنم به تمام تحليلها در باره خودم دقت كنم چون اين كار را از بزرگاني كه به من مشاوره دادهاند ياد گرفتهام اما از انتقادهاي بيمورد عذاب ميكشم.
فارس: از حضور در پرسپوليس راضي هستي؟
آرزوي هر فردي است كه در اين تيم بزرگ بازي كند.بايد از مشاوره خوب نوري در ابتداي فصل تشكر ميكنم.
فارس: بازي در پرسپوليس تو را كمي عصبي نكرده است؟
هرگز. برايم لذتبخش است و به تجاربم ميافزايد.
فارس: پس چرا در برخي از بازيها شاهد درگيري تو با بازيكنان هستيم؟
متاسفانه در فوتبال ما وقت تلف كردن مخصوصا برابر پرسپوليس كه مدعي قهرماني است، مد شده است. همين دليل باعث شده تا در چند بازي از شرايط لازم خارج شوم.
فارس: اين كار را تاييد ميكني؟
مسلما نه.سعي ميكنم اين موضوع را برايم خودم حل كنم چون دوست ندارم بازيكن جنجالي باشم.
فارس: مثل كريمي و نوري؟
آنها هرگز جنجالي نيستند. در برخي از بازيها شرايط فرق دارد. شايد نوري و كريمي كمي عصبي شده باشند اما من سعي كردهام آنها را آرام كنم چون مطمئن هستم در صورتي كه اين كار را خوب انجام دهم قدرت تيمي ما چند برابر مي شود.
فارس : چطور؟
چون با آرامش بيشتر در كارهاي تاكتيكي موفقتر شده ايم .
فارس: وضعيت تيم ملي را چگونه ميبيني؟
خوشبختانه همه چيز خوب است .ما در تورنمنتي كه حقمان قهرماني بود به مقام سوم رسيديم ولي تجربه خوبي كسب كرديم.
فارس: آيا اين تورنمنت مقيد بود؟
براي جوانان تيم ملي بازيهاي دوستانه ميتوانند اعتماد به نفس آنها را بالا ببرد.
فارس: اردوي اسپانيا را چگونه ميبيني؟
اين اردو ميتواند و بازي دوستانه در اسپانيا مي توانند اعتماد به نفس ما را بالا ببرد. حالا كه علي دايي اين اردو را تشخيص داده نميدانم چرا بعضي ناراحت شدهاند.
فارس: به دليل اينكه ليگ برتر دچار مشكل ميشود؟
مطمئن باشيد هر بازيكني كه از اردوي تيم ملي باز ميگردد با انگيزه چند برابر به تيم خود مي پيوندد.
فارس: تيم ملي ميتواند به جام جهاني برود؟
فكر مي كنم با انگيزه بالا و حمايت به راحتي ميتوانيم به خواسته خود برسيم.
فارس: با حضورتو ؟
تمام سعي خودم را ميكنم اما بايد با بهترينهاي ايران در اروپا رقابت كنم كه براي من رقابت شيرين است.
فارس: نيم فصل دوم با پرسپوليس را چگونه ميبيني؟
شرايط سخت است اما به راحتي ميتوانيم قهرمان شويم فقط بايد به فكر بازيهاي سخت خارج از خانه باشيم.
فارس: خوشحالي كه برابر ملوان حضور نداري؟
جوابي ندارم. براي ملوان آرزوي موفقيت ميكنم. اما من در حال حاضر پرسپوليسيام .
فارس: از مشكلات ملوان باخبري؟
مگر ميشود از تيمي كه فوتبالم را مديون آن هستم غافل باشم ؟با توجه به پتانسيل بالا در انزلي و ملوان مشكلات اين تيم به فوتبال ايران ضربه ميزند.
فارس:چرا؟
نگاه كنيد ملوان در گذشته و حال، چند بازيكن در تيم ملي داشته است. ملوان پر از بازيكنان جوياي نام است.
فارس: رفنن احمدزاده را چگونه ميبيني؟
خوشبختانه اين مورد صورت نگرفت چون احمدزاده به گردن فوتبال انزلي حق دارد .
فارس :در پايان اگر حرفي داري بگو؟
اميدوارم هر چه سريعتر مشكلات ملوان حل شود تا اين تيم به جايگاه اصلياش برگردد. پرسپوليس هم قهرمان ليگ برتر شود.
گفت و گو : مهدي نفر
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز برگزار شد
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز با حضور مهاجم مصدوم اين تيم برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، برگزاري اين تمرين از ساعت 11 در آكادمي ملي المپيك آغاز شد.
بازيكنان به دويدن، آقا وسط با توپهاي كوچك و كارهاي تركيبي بدون توپ در فضاي آزاد زمين اين آكادمي پرداختند.
* محسن خليلي، مهاجم مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس پس از اينكه ساعت يك بامداد با استقبال هواداران وارد ايران شد، در تمرين حضور پيدا كرد. وي دقايقي با محمد خوردبين و افشين پيرواني به گفت و گو پرداخت.
وي به دليل سفر و تاخير در پرواز، دچار خستگي شده بود كه با اجازه افشين پيرواني، در تمرين گروهي شركت نكرد و فقط 15 دقيقه به وزنه زدن پرداخت.
* كريم باقري و ملي پوشان غايب بودند.
* مهدي واعظي براي رسيدن به شرايط آرماني تمرينات ويژهاي را مانند دو روز گذشته زير نظر عابدزاده به صورت اختصاصي انجام داد.
* حدود 50 هوادار حضور داشتند. آنها بازيكنان، كادر فني و محسن خليلي را به صورت ويژه تشويق كردند. آنها از خليلي بابت رسيدنش به دربي 25 بهمن ماه، سوالاتي انجام دادند.
* تمرين امروز پرسپوليس ساعت 12 و 45 دقيقه به پايان رسيد. تمرين فردا به دستور كادر فني تعطيل است.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0544/A0544441.jpg
مصطفوي: نمي دانم چرا مرا دعوت نكردند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس به خاطر دعوت نشدن به بازي خيرخواهانه امروز از مسئولان برگزاري مسابقه ناراحت است.
به گزارش خبرگزاري فارس، در سال 1998 تيم ملي كشورمان با حضور داريوش مصطفوي در فدارسيون فوتبال به جام جهاني راه يافت. با توجه به اين موضوع وي انتظار داشت دربازي منتخب جام جهاني 98 و منتخب گيلان دعوت شود.اما اين اتفاق رخ نداد.
همين دليل باعث شد مصطفوي شديدا ناراحتي خود را از مسئولان برگزار كننده اعلام و اين مسئله را به عنوان يك بياحترامي به خود تلقي كند.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس در اين باره به خبرنگار فارس گفت: حتي يك كلام هم در اين باره دوست ندارم حرفي بزنم.فقط نمي دانم چرا مرا دعوت نكردند و به من بي احترامي كردند.
http://media.farsnews.com/Media/8701/Images/jpg/A0419/A0419280.jpg
خليلي فردا به فدراسيون فوتبال مي رود
خبرگزاري فارس: مهاجم مصدوم تيم ملي براي دريافت هزينه هاي درمان فردا صبح به فدراسيون فوتبال مي رود.
به گزارش خبرگزاري فارس، محسن خليلي مهاجم مصدوم تيم ملي كشورمان و باشگاه پرسپوليس براي دريافت هزينه هاي جراحي و درمان خود كه بيش از 40 ميليون تومان است صبح فردا با در دست داشتن مدارك لازم به فدراسيون فوتبال مي رود.
خليلي با توجه به صحبتهايي كه با مسئولان فدراسيون داشته از آنها درخواست كرده تا روز دوشنبه قبل از سفرش به آلمان اين هزينه ها را دريافت كند.
خليلي قرار است فردا در جلسه اي كه در فدراسيون فوتبال برگزار مي شود به ديدار مهدي تاج و علي كفاشيان رئيس و نائب رئيس فدراسيون برود.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0569/A0569028.jpg
جلسه مصطفوي با ليدرهاي باشگاه پرسپوليس برگزار شد
خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه پرسپوليس بعد از ظهر روز گذشته با ليدرهاي باشگاه پرسپوليس جلسه اي دو ساعته برگزار كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، بعد از ظهر روز گذشته جلسه اي به مدت 2 ساعت بين داريوش مصطفوي مدير عامل باشگاه پرسپوليس و 53 نفر از ليدرها و مشوقين باشگاه برگزار شد.
در اين ديدار برنامه هاي باشگاه پرسپوليس براي تشويق در نيم فصل دوم و در بازيهاي پرسپوليس در ايام سوگوار سالار شهيدان امام حسين (ع) بحث و گفت و گو شد.
قرار شد تعدادي لباس مشكي در ايام سوگواري شهادت امام حسين (ع) تهيه و از سوي باشگاه پرسپوليس بين هواداران پخش و از پرچمهاي مخصوص ماه محرم در بازيها و بر روي سكوها استفاده شود.
مشوقين باشگاه نظرات خود را به صورت مكتوب در اختيار مدير عامل قرار دادند و قرار است در اين باره او تصميم بگيرد.
سعداوي در تمرين پرسپوليس حاضر شد
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز با حضور نعيم سعداوي و محسن خليلي برگزار شد.
گزارش خبرگزاري فارس، اين تمرين بعدازظهر امروز از ساعت 15:10 دقيقه در زمين راهآهن برگزار شد.
در اين تمرين بازيكنان به گرم كردن حركات كششي،سرعتي، آقا وسط و فوتبال دست گرمي پرداختند.سپس سانتر از جناحين و ضربه به دروازه را تمرين كردند.
* حدود 200 هوادار در تمرين امروز حضور داشت و شديدا كادر فني و بازيكنان را مورد تشويق قرار دادند.
* نعيم سعداوي مربي جديد پرسپوليس در تمرين امروز حضور پيدا كرد و توسط افشين پيرواني به مدت 15 دقيقه براي بازيكنان معارفه شد.
* محسن خليلي به مدت 50 دقيقه زير نظر زرينه تمرينات ويژهاي را انجام داد.
* با توجه به حضور تيم فوتبال استقلال در زمين دستگردي همزمان با تمرينات پرسپوليس شعارهايي بين هواداران دو طرف ردوبدل شد كه پرسپوليسيها شديدا عليه اميرقلعه نويي و انصاري شعار دادند.
* كريم باقري پس از يك هفته غيبت در تمرين امروز حضور پيدا كرد.
* عليرضا نيكبخت واحدي و بازيكنان ملي پوش غايب بودند. ايوان پترويچ به دليل درد معده با اجازه كادر فني تمرين نكرد.
* مهدي واعظي از ناحيه انگشت دچار مصدوميت جزيي شد كه با تدابير دكتر زرينه به كار خود ادامه داد.
* نعيم سعداوي كه براي اولين بار در تمرين پرسپوليس حضور داشت ساكت بود و فقط دقايقي به طور جداگانه با بازيكنان به گفت و گو پرداخت. احمدرضا عابدزاده نيز از او استقبال گرمي كرد.
* محمود خوردبين از دست يكي از رسانههاي گروهي كه در خصوص استعفاي او مطالبي را نشر كرده بود ناراحت بود و اين مورد به خبرنگاران اعلام كرد.
* تمرين تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 17:10 دقيقه به پايان رسيد .
http://media.farsnews.com/Media/8704/Images/jpg/A0461/A0461735.jpg
پيرواني: با فوتبال هجومي ملوان را شكست مي دهيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: قصد داريم با ارائه يك بازي هجومي و با حمايت تماشاگران، ملوان را شكست دهيم.
افشين پيرواني در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي سختي برابر ملوان داريم. آنها با توجه به تفكرات احمدزاده، مسائل تاكتيكي را به خوبي در زمين پياده مي كنند و در ضد حملات خطرناك هستند.
وي افزود: مثل تمام بازيها براي سه امتياز به ميدان مي رويم. شناخت كافي از ملوان داريم. اميدوارم با حمايت تماشاگران و با ارائه يك بازي هجومي حريف را با شكست بدرقه كنيم.
پيرواني درباره ناراحتي بازيكنان به دليل مشكلات مالي گفت: آنها زحمت مي كشند و بايد حقشان را بگيرند. من مطمئن هستم با توجه به تلاش مسئولان باشگاه به زودي به حق خود مي رسند باين حال معتقدم مشكلات مالي هيچ وقت انگيزه آنها را از بين نمي برد.
وي تاكيد كرد: ما بازيكناني داريم كه با عشق به اين تيم آمده اند و هرگز به خاطر مسايل مالي خودشان را زير سئوال نمي برند.
پيرواني عنوان كرد: تمام تلاشم را مي كنند تا حق بازيكنان را بگيرم. به عنوان سرمربي وظيفه ام است كاري كنم كه بازيكنان با خيال راحت وارد زمين شوند.
پيرواني درباره اعلام خبري مبني بر انتشار ليست سياه در پرسپوليس گفت: اين خبر به هيچ عنوان درست نيست و من آن را تكذيب مي كنم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره بازي تيم ملي كشورمان مقابل منتخب گاليسيا تصريح كرد: بازي خوبي بود. گاليسيا با نفرات قوي به اين ديدار پا گذاشته و انگيزه بازيكنان ما را چند برابر كرده بود.
وي افزود: بعضي بازيكنان براي اولين بار بود كه مقابل يك تيم اروپايي قرار مي گرفتند و فكر كنم محك جدي خوردند. اگر بازيكنان ايران بيشتر دقت مي كرند مي توانستند نتيجه اين بازي را به نفع خود رقم بزنند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس ياد آور شد: شكستها در ديدار تداركاتي براي ما تجربه است و هرگز نبايد فردي را به اين دليل زير سوال ببريم.
بخشي از قسط دوم بازيكنان پرسپوليس پرداخت مي شود
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه پرسپوليس قصد دارند پس از بازي با ملوان بخشي از قسط دوم قرارداد بازيكنان را پرداخت كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان پرسپوليس قصد دارند هر چه سريعتر مسائل مالي بازيكنان خود را رفع كنند. به همين دليل جلساتي با اسپانسر تيم برگزار كردند تا با دريافت مبلغي زودتر از موقع مقرر، مشكلات بازيكنان را حل كنند.
پرسپوليسيها همچنين از سازمان تربيت بدني درخواست كمك كردند.
نيكبخت: بعضي ها تصور مي كنند من ايراني نيستم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حضور در مراسم هاي عزاداري وظيفه من است اما بعضي ها تصور مي كنند من ايراني نيستم.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس درباره شايعه حضور در ليست سياه سازمان تربيت بدني، اظهار داشت:
در مورد سازمان تربيت بدني مصاحبه اي نكرده ام كه در ليست سياه باشم. اين ساخته ذهن كساني است كه قصد اذيت مرا دارند. بازيكني هستم كه اگر بخواهم حرفي بزنم مقابل همگان آن را باز گو مي كنم.
اين بازيكن با اشاره به مطالب منتشر شده درباره عدم حضور او در مراسم عزاداري عنوان كرد: وظيفه من است در مراسم هاي مذهبي شركت كنم. از مسئولان باشگاه پرسپوليس تشكر مي كنم كه به من اجازه اين كار را دادند اما بعضي ها تصور مي كنند كه من ايراني نيستم و از مسلماني به دورم .
وي افزود: اين كار من جواب كساني است كه چشم ديدن مرا ندارند ولي مطمئن باشند با قدرت به كار خودم ادامه مي دهم.
نيكبخت درباره مشكلات مالي پرسپوليس گفت: به اين مسائل توجه نمي كنم. اگر قرار بود به خاطر پول در پرسپوليس بازي كنيم در اين تيم بزرگ جا نمي افتاديم.
پيرواني: به تصميم سازمان ليگ اعتراض داريم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به دليل تغيير زمان بازي ذوب آهن مقابل پگاه گيلان به تصميم سازمان ليگ اعتراض داريم.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نمي دانم چرا بازي ذوب آهن و پگاه به تعويق افتاد. آيا نياز بود ذوب آهن به كويت برود؟
وي افزود: تصميم سازمان ليگ به هيچ عنوان منطقي نبود. ما شديدا اعتراض داريم و اين مورد را به آنها اعلام مي كنيم.
پيرواني ادامه داد: قضيه تيم ملي با ذوب آهن فرق مي كند. به نفع ما بود كه در اين شرايط نامناسب گيلان، ذوب آهن به رشت برود و نتيجه اش همزمان با ديدار ما مشخص شود.
پيرواني خاطر نشان كرد: دنبال بهانه نيستم. چون مطمئن هستم ذوب آهن را شكست مي دهيم اما تعطيلي 12روزه براي ذوب آهن اصلا منطقي نيست. من اميدوارم جواب خود را بگيرم.
وي افزود: تيم ملي تازه به كشورمان بازگشته است. نمي دانيم بازيكنان توانسته اند استراحت كنند يا خير. حالا با اين شرايط بايد فردا نوري را در خدمت داشته باشيم.
پيرواني ياد آور شد: تيم عجمان امارات توسط جواد كاظميان ما را به امارات دعوت كرد.اين يك شرايط خوب براي باشگاه بود اما به خاطر احترام به ليگ برتر به اين موضوع جواب رد دادم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره شايعه اختلاف با علي كريمي گفت: با هيچ بازيكني اختلاف ندارم و اين ساخته ذهن حاشيه سازان است.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0567/A0567639.jpg
باقري: مشكل بدني ندارم
خبرگزاري فارس: كاپتيان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي بازي با ملوان آماده هستم و با وجود يك هفته غيبت مشكل بدني ندارم.
كريم باقري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تمام بازي هاي ليگ برتر براي ما حساس و سرنوشت ساز است. ديدار با ملوان نيز يكي از آنهاست.
وي افزود: خوشبختانه شرايط بازيكنان بسيار خوب است.اميدواريم با يك بازي زيبا و جوانمردانه به سه امتياز برسيم.
باقري در خصوص عدم حضورش در تيم ملي در تورنمنت عمان و همچنين غيبت يك هفته اي در تمرينات پرسپوليس گفت: من با دايي صحبت كرده بودم و اجازه گرفتم. من بر خلاف نظر كادر فني پرسپوليس و تيم ملي كاري رفتار نكرده ام .چون اگر با اين خواسته من مخالف مي شد هرگز اين كار را نمي كردم.
وي افزود: دوست ندارم بگويم دنبال چه مسئله اي بودم چون كاملا شخصي بود.
باقري در خصوص مسائل مالي بازيكنان پرسپوليس عنوان كرد: پرسپوليس هميشه دچار مشكلات بوده است. اميدوار هستم هر چه زودتر اين مشكل حل شود. البته از بازيكنان خودمان هم مطمئن هستم. هدف آنها خدمت به باشگاه و مردم است.
باقري درباره بازي تيم ملي ايران در اسپانيا گفت: بالاخره بايد يك روز جوانان جاي بزرگترها را در تيم ملي بگيرند. بازي در اسپانيا يك تجربه خوب براي بازيكنان مستعد ما بود.هدف ما رفتن به جام جهاني است. در كنار آن بايد به بازيكنان جوان هم ميدن داد.
مصطفوي: سازمان ليگ عدالت را رعايت كند
خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: مسئولان سازمان ليگ بايد عدالت را درباره همه تيم ها به صورت يكسان رعايت كنند.
داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: هيچ گاه دوست نداشتم عليه كساني كه در فدراسيون فوتبال تلاش مي كنند حرفي بزنم. اما لغو بازي ذوب آهن و داماش گيلان تعجب انگيز است. من نمي توانم به خاطر تيمم اين موضوع را تحمل كنم.
مصطفوي ادامه داد: در نامه اي مكتوب به فدراسيون فوتبال اعتراض خود را اعلام مي كنيم. فدراسيون فوتبال توجه داشته باشد كه استراحت براي كليه تيم هاي ليگ برتري بايد يكنواخت باشد.
وي افزود: به چند پيشنهاد خوب براي برگزاري ديدارهاي دوستانه كه براي باشگاه در آمدزا نيز بود توجه نكرديم. سعي كرديم با برنامه ريزي طوري حركت كنيم كه در اولين بازي خود دچار مشكل نشويم. ذوب آهن هم مي توانست مقابل كويت قرار نگيرد. اين ديگر مشكل ما نيست.
مصطفوي تاكيد كرد: به پتانسيل تيم خودم شك ندارم، اما به ما حق بدهيد با توجه به حساسيت ها ي موجود، مسائلي كه در ليگ پيش مي آيد را زير ذره بين قرار دهيم چون هواداران، ما را امين خود در باشگاه مي دانند.
مصطفوي در خصوص مشكلات مالي بازيكنان پرسپوليس گفت: تا انتهاي اين هفته مشكلات مالي بازيكنان را حل مي كنيم. صبح و ظهر و شب به دنبال پول هستم. ساعت كارم را براي رفاه بازيكنان دو برابر كرده ام.
وي افزود: مطمئن هستم عقب افتادن قسط دوم بازيكنان دليل نمي شود يك بازي زيبا و منطقي را مقابل ملوان انجام ندهيم.
مصطفوي تصريح كرد: ملوان هميشه تيم خوبي بوده است. مطمئنا در تهران از تاكتيكهاي خاص استفاده مي كنند. ما هم سعي مي كنيم با پتانسيل بالاي بچه ها به ديدار آنها برويم.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس درباره ناراحتي مربيان تيم هاي پايه اي اين باشگاه گفت: بزرگاني مانند فريدون معيني، عبدا... نژاد، برمك و رضا عابديان را در تيم هاي پايه قرار داده ايم. مي دانم آنها تا به امروز قرار داد امضا نكرده اند و پول نگرفته اند. به خاطر عشق و علاقه آنها به پرسپوليس سعي مي كنيم در اولين فرصت طبق قولي كه داده ايم مشكل را حل مي كنيم چون آنها سرمايه هاي باشگاه پرسپوليس هستند.
وي افزود: در صورتي كه فريدون معيني و كميته فني صلاح بداند افرادي را به تيم هاي پايه اي اضافه خواهيم كرد.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس خاطر نشان كرد: مدت زيادي هست سعي كرده ام صحبت نكنم تا تيم در آرامش باشد. هدف من اين است كه خواسته هاي هيئت مديره را برآورده كنم.
مصطفوي در خصوص حمله رژيم اشغالگر قدس به نوار غزه گفت: وظيفه خود دانستم تا اين حمله وحشيانه را محكوم كنم. اميدوارم هواداران ما فردا نفرت خود را با فريادهاي بلند اعلام كنند.
مدير عامل پرسپوليس درباره حضورش در فدراسيون فوتبال عنوان كرد: در اين باره دوست ندارم حرف بزنم.
عابدزاده: پسرم جانشين من در تيم ملي مي شود
خبرگزاري فارس: مربي تيم پرسپوليس گفت: با توجه به انگيزه پسرم مطمئنم كه او مي تواند جاي مرا در تيم ملي پر كند.
احمدرضا عابدزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: خيلي دوست داشتم فرزندم فوتبال را به صورت حرفهاي ادامه دهد. خوشبختانه به خواسته خود رسيدم. حالا با توجه به ميل قلبيام و انگيزه بالاي فرزندم دوست دارم پسرم راه من را ادامه دهد چون بهترين گزينه اي كه ميتواند جاي احمدرضا عابدزاده را پر كند پسرم،امير، است.
عابدزاده يادآور شد: اميدوارم امير به تيم ملي نوجوانان دعوت شود. او كارش را به خوبي ياد گرفته و به چهار زبان دنيا آشنا است. به همين دليل مطمئنم او در آينده هم ميتواند به تيم ملي ايران كمك كند و هم به پرسپوليس.
مربي تيم پرسپوليس خاطرنشان كرد: نميتوانم دروازه بان بازي فردا مقابل ملوان رامشخص كنم بلكه نظرم را ميدهم و با تصميم كادر فني بهترين نفر براي حفظ حراست از دروازه پرسپوليس معرفي مي شود. هرگز در اين باره مشكلي نداشتم و خوشحالم كه هميشه به نظر من احترام گذاشته شده است.
عابدزاده درباره شايعه اختلاف با شاهرودي گفت: با شاهرودي مشكلي ندارم .افرادي كه قصد دارند ما دو نفر را در مقابل هم قرار دهند به دنبال اهداف مشخصي هستند.
وي افزود: شاهرودي يكي از بهترين دوستان من است. در ديدار خيرخواهانه خوشحال شدم او را ديدم. به كساني كه حرفهاي در خصوص من و شاهرودي نوشتهاند تذكر ميدهم كه از اين كار خودداري كنند چون عاقبت خوبي در انتظارشان نيست.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0569/A0569330.jpg
هواداران پرسپوليس عليه پيرواني و بازيكنان شعار دادند
خبرگزاري فارس: تماشاگران پرسپوليس در ورزشگاه فولاد شهر عليه كادر فني و بازيكنان شعار دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم پرسپوليس در هفته بيست و يكم ليگ برتر ايران در ورزشگاه فولادشهر با نتيجه 3 بر يك مقابل ذوب آهن شكست خورد.
در پايان مسابقه هواداران پرسپوليس كه در ورزشگاه مانده بودند عليه افشين پيرواني و بازيكنان شعار دادند و عنوان كردند بازيكنان بيتعصب بايد پرسپوليس را ترك كنند.
* هواداران پرسپوليسي حاضر در ورزشگاه فولادشهر پس از دريافت گل سوم از ذوب آهن، به نشانه اعتراض ورزشگاه را ترك كردند.
* پس از برتري 3 بر يك در فولادشهر هواداران ذوب آهن با در دست گرفتن پرچم ذوب آهن و سپاهان، پيروزي تيمشان برابر پرسپوليس را جشن گرفتند.
* منصور ابراهيم زاده و سعيد آذري، در پايان مسابقه با پرسپوليس به شدت از سوي تماشاگران تشويق شدند.
* در دقايق 84 و 86 هنگامي كه ضربات پنالتي ابراهيم توره، مهاجم پرسپوليس هدر رفت تماشاگران ذوبآهن به كنايه خواستار تكرار ضربه پنالتي شدند.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0583/A0583290.jpg
پيرواني: من مقصر اين شكست هستم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من مقصر اصلي شكست برابر ذوب آهن هستم
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني، پس از شكست 3 بر يك تيم فوتبال پرسپوليس مقابل ذوب آهن عنوان كرد: در موقعيتهاي مختلف همواره سرمربي تيم مسئوليت شكست را بر عهده مي گيرد. هميشه حملات به سوي اوست. اگر در آينده مربي ديگري هم به پرسپوليس بيايد باز هم به او اعتراض خواهند كرد.
وي در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران در مورد اضافه وزن بازيكنان پرسپوليس تاكيد كرد: سنگين بازيكنان ما صحت ندارد. چون آنها به موقع تمرين ميكنند و تمام تلاش خود را براي موفقيت تيم انجام مي دهند.
پيرواني راجع به جريان مسابقه تصريح كرد: ذوب آهن خيلي خوب بازي را آغاز كرد . آنها از ما بهتر بودند. گل اول شرايط را تغيير داد. در
دقايق پاياني اگر ضربه پنالتي توره به گل تبديل ميشد روند مسابقه تغيير ميكرد كه متاسفانه چنين اتفاقي نيفتاد.
پيرواني گفت: در تعطيلات دوم نيم فصل و با انجام تمرينات ويژه شرايط پرسپوليس بهتر خواهد شد و ما نتايج مطلوبتري را كسب خواهيم كرد.
تعطيلي بازيكنان پرسپوليس لغو شد
خبرگزاري فارس: كادر فني پرسپوليس تعطيلي بازيكنان را لغو كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از باخت امروز مقابل ذوب آهن تعطيلي يك روزه بازيكنان خود را لغو كرد.
قرار است تيم فوتبال پرسپوليس پس از بازگشت از اصفهان فردا ساعت 11 تمرينات خود را در آكادمي ملي المپيك پيگيري كند.
گفتني است، تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس روزهاي سه شنبه و چهارشنبه به مناسبت تاسوعا و عاشوراي حسيني تعطيل خواهد بود.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0529/A0529279.jpg
مصطفوي: كادر فني بايد پاسخگوي اين شكست باشد
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: كادر فني بايد پاسخگوي شكست و ناكامي هاي اخير باشد.
داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي امروز در حد نام پرسپوليس و بازيكنان بزرگش نبود. ما 3 گل خورديم كه هر 3 روي اشتباهات فردي بود.
وي افزود: در دفع توپهاي دوم مشكل داشتيم. برخي بازيكنان با حمله حريف سردرگم مي شدند. همين موارد باعث شد 3 امتياز حساس را تقديم اصفهانيها كنيم.
وي ادامه داد: بعضي از روزها ميباختيم، اما به حق نبود. آن زمان به بازيكنان پاداش ميداديم اما امروز بد بازي كرديم و ناكام بوديم. هيچ كس در حد و نام پرسپوليس نبود و كم كاري از بازيكنان ديده شد.
مصطفوي درباره عكسالعمل هيئت مديره گفت: هيئت مديره، كمتيه فني و كميته انضباطي در خصوص باخت مقابل ملوان و ذوبآهن جلسه تشكيل ميدهند. كادر فني بايد در جلسه هيئت مديره گزارشي از عملكرد پرسپوليس ارائه و دلايل ناكامي پرسپوليس را بازگو كند.
وي افزود: جلسه هيئت مديره ظرف چند روز آينده تشكيل خواهد شد و در خصوص عملكرد بازيكنان و بازي ضعيف آنها تصميمگيري و نظر خود را اعلام خواهيم كرد.
مصطفوي خاطرنشان كرد: امروز روز سختي برايم بود. پس از گذشت 21 هفته بدترين بازي پرسپوليس را امروز ديدم. پذيرش اين موضوع براي من سخت بود.
وي افزود: پس از ديدار با ملوان با پيرواني، عابدزاده و سعدواي نشستي داشتم و حرفهايي را كه بايد طبق وظيفهام به آنها ميگفتم؛ گوشزد كردم، اما نمي دانم آيا در اين بازي پياده شد يا خير؟
مديرعامل باشگاه پرسپوليس خاطرنشان كرد: بايد هرچه سريعتر از اين بحران خارج شويم. نام وشخصيت پرسپوليس زير سئوال رفته است. اين برخلاف نظر هيئت مديره است كه از ابتداي فصل با تمام تلاش و زحمت خواستهها را برآورده كردهاند.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0582/A0582227.jpg
پيرواني كادر فني و بازيكنان را ممنوعالمصاحبه كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از باخت مقابل ذوب آهن كليه بازيكنان و كادر فني را ممنوعالمصاحبه كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس كه از باخت مقابل ذوب آهن ناراحت بود پس از بازي در رختكن، كليه بازيكنان و كادر فني را ممنوعالمصاحبه كرد.
پيرواني به آنها گفت به هيچ عنوان تا بازي بعدي مقابل فولاد اظهارنظر نكنند. در صورتي كه بازيكنان و مربيان از اين موضوع سرپيچي كنند با جريمه مواجه خواهند شد.
از آخرين فرصتي كه داده شده استفاده كنيد
خبرگزاري فارس: معاون سازمان و رئيس مركز توسعه ورزش قهرماني در نامه اي به رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس خواستار رسيدگي سريع به روند نزولي اين تيم شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، متن نامه كيومرث هاشمي به حسين هدايتي، رئيس هيات مديره باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس بدين قرار است:
متاسفانه روند رو به نزول تيم فوتبال آن باشگاه در مسابقات ليگ برتر تاثير نامطلوبي بر روي احساسات ميليون ها هوادار دلسوخته و دائمي آن در سطح كشور و اقصي نقاط جهان داشته كه در همين جا بايد از سعه صدر و بردباري اين هواداران در قبال نتايج حاصله تشكر و قدرداني شود .
از طرف ديگر در روزهاي پاياني سال اين تيم بايد در مسابقات قهرماني باشگاه هاي آسيا از اعتبار و كيان كشور و خود دفاع كند كه روند مذكور نويد مثبتي از اين حضور بدست نمي دهد.
انتظار مي رفت هيئت مديره اين باشگاه مردمي و پرطرفدار با اتخاذ تصميمات منطقي و حساب شده مشكلات حاشيه اي را به حداقل رسانده و پاسخگوي خواست علاقمندان باشگاه باشد كه اين امر مهم تاكنون محقق نشده است.
اين در حاليست كه كمك هاي سازمان حسب تعهد انجام شده به همراه فرصت هاي مالي ديگر به موقع در اختيار آن باشگاه قرار گرفته است.
شايسته است به قيد فوريت و با تشكيل جلسات هيات مديره و كميته فني باشگاه و بررسي وسيع و همه جانبه وضعيت موجود به همراه تحليل هاي لازم و ارايه پيشنهادات و راهكارهاي علمي و موثر حداكثر تا قبل از مسابقه بعدي تيم اقدام عاجل صورت گرفته و نتيجه گزارش شود . بديهي است اين آخرين فرصت براي مجموعه مديريتي آن باشگاه است .
Dark Knight
2009/01/03, 22:32
آقا این چه خبره؟؟؟؟
هر تیمی میاد پرسپولیس رو لت و پار میکنه میره/////پیروانی و حاج نعیم چه غل..ی دارن میکنن؟؟؟فکر کنم دیگه پیروانی باید بره...با
پای خودش بره بهتره/////
پیراونی که باید بره. مهم تر اون مصطفوی احمث رو باید بندازن بیرون.
اینجوری برن جلو خدا به داد جام باشگاه های آسیا برسه.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0562/A0562698.jpg
باقري: با كريمي درگير نشده ام
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با علي كريمي درگيري نداشتم.
كريم باقري در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره خبر درگيري اش با علي كريمي، اظهار داشت: نمي دانم اين شايعات چگونه مطرح مي شود. با كريمي درگيري نداشتم. ما با هم دوست هستيم و هيچ مشكلي نداريم.اميدوارم هواداران به اين مسائل حاشيه اي توجه نكنند.
وي درباره بازي با ذوب آهن و عملكردش در اين ديدار عنوان كرد: ممنوعالمصاحبه هستم و نميتوانم حرفي بزنم. فقط همين قدر بگويم بازي با ذوب آهن سخت بود. ما نتوانستيم بازي خوبي انجام دهيم.
باقري خاطرنشان كرد: اگر به تيم ملي دعوت شوم در خدمت اين تيم خواهم بود. در غير اين صورت براي موفقيت تيم ملي دعا مي كنم.
مصطفوي: هر وقت علي آبادي بگويد مي روم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: براي ترك باشگاه پرسپوليس منتظر دستور علي آبادي هستم.
داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص مسائل اخير باشگاه پرسپوليس صحبت كرد. متن اين گفت و گو را در زير ميخوانيد:
فارس: وضعيت پرسپوليس را پس از باخت مقابل ذوب آهن چگونه ميبينيد؟
بايد پذيرفت وضعيت خوب نيست. شكست تبعات خاص خودش را دارد. بايد سعي كنيم بر اين حواشي غلبه كنيم. قصد داريم با آرامش كامل و نشستهاي موثر، همفكري كنيم تا هرچه سريعتر از اين شرايط خارج شويم. پرسپوليس پتانسيل بالايي دارد و موفقيت دور از دسترس نيست.
فارس: يعني هنوز اميد به قهرماني داريد؟
چرا كه نه. اختلاف ما با صدر جدول زياد نيست. شايد نتايج استقلال، هواداران ما را ناراحت كرده باشد، اما با برنامهاي جديد به فكر آينده هستيم. به هواداران قول ميدهيم جدول اينطور نميماند. ما شرايط حساسي داريم و بايد به فكر آينده باشيم.
فارس: منظور شما از شرايط حساس، حضور در ليگ قهرمانان آسيا است؟
بله. بايد در ليگ برتر به حقمان برسيم و همچنين جام حذفي را تصاحب كنيم. سپس با انسجام بيشتر پا به ميدان بزرگي مثل ليگ قهرمانان آسيا بگذاريم. ميخواهيم پس از سالها جام آسيا را به ايران بياوريم و در كلكسيون باشگاه پرسپوليس قرار دهيم.
فارس: به همين راحتي؟
نه، هرگز آسان نيست. فاصلهها در آسيا نزديك است. تيمها با قدرت چند برابر به ميدان ميآيند. ما بايد تدابيري اتخاذ كنيم كه تيمها از بازي مقابل ما وحشت داشته باشند. معتقدم فوتبال ايران در آسيا اول است.حتي جايگاهش فراتر از آسياست.
فارس: نتايج اخير خلاف اين را ثابت ميكند.
من با اين حرف مخالفم. نتايج اخير ما خواست خدا بود تا نقاط ضعفمان را بشناسيم و در آسيا با پوشاندن آن با قدرت به ميدان برويم. ما در بازيهاي بعدي در ليگ برتر متفاوتتر ظاهر خواهيم شد.
فارس: آيا به دنبال قرعه مناسبي در آسيا هستيد؟
خير، تمام بازيها در آسيا حكم فينال را دارد. چون نماينده ايران هستيم بايد طوري بازي كنيم كه نام حريف برايمان مهم نباشد.
فارس: دليل عدم حضور شما در مراسم قرعه كشي ليگ قهرمانان آسيا چيست؟
بعيد ميدانم كه عدم حضور من ضربهاي به پرسپوليس وارد كند. من با تفكرات مسئولان آسيايي آشنا هستم. به همين دليل برنامهريزيهايم طبق افكار آنها براي باشگاه پرسپوليس است. خوردبين هميشه به عنوان نماينده من در اين مراسم شركت ميكند و گزارش كامل به من ميدهد. به صورت تلفني با او در تماس هستم.
فارس: امكان دارد در آستانه بازيهاي آسيايي شما همراه پرسپوليس نباشيد؟
6 ماه است كه به اين حرفها عادت كرده ام. هر روز مرا در رسانه ها بركنار مي كنند. من به اين حرف ها عادت كرده ام. همانطور كه مهندس عليآبادي به من حكم داد تا به باشگاه پرسپوليس بيايم حالا هم هر دستوري بدهد، با كمال ميل مي پذيرم. هر وقت علي آبادي بگويد، مي روم.
فارس: آيا امكان حضور مربي خارجي در پرسپوليس وجود دارد؟
فعلا خير. از پيرواني حمايت ميكنيم. اگر قرار باشد اتفاقي بيفتد هيئت مديره پرسپوليس پس از جلسه آن را اعلام ميكند.
فارس: در جريان نامه سازمان تربيت بدني به هدايتي هستيد؟
بله. بايد حق را به آنها داد. سازمان تربيت بدني زحمات زيادي براي ما كشيده است. سازمان در قبال اين زحمات هنوز جواب خود را نگرفته است. بايد با هماهنگي بيشتر سعي كنيم تدابيري بينديشيم تا آنها هرچه سريعتر از ما راضي شوند.
فارس: چه تصميمي داريد؟
در نشستهاي مختلف، مشكلات را برطرف ميكنيم.
فارس: شما همچنان با هدايتي اختلاف داريد؟
خير. من با هيچكس در باشگاه مشكل ندارم. همه به دنبال يك هدف يعني موفقيت و سربلندي باشگاه هستيم.
فارس: گروهي از پيشكسوتان باشگاه گفته اند شما استقلالي هستيد و بايد باشگاه را ترك كنيد. در اين باره چه نظري داريد؟
به نظر آنها احترام مي گذارم، اما به حرف هاي پيوس عادت كرده ام چون براي بار اول نيست كه اين حرف ها را درباره من مي زند. من بازيكن پرسپوليس بوده ام و سعي مي كنم در پست مديريت براي موفقيت اين تيم تلاش كنم.
فارس: در پايان اگر حرفي داريد؛ بگوييد.
مانند هواداران از دو نيتجه گذشته پرسپوليس ناراحت هستم. سعي ميكنيم با تعامل لازم، روزهاي آرامي را براي پرسپوليس آماده كنيم تا اين تيم به حقش برسد.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0562/A0562440.jpg
جلسه هيئت مديره پرسپوليس با بازيكنان برگزار ميشود
خبرگزاري فارس: جلسه هيئت مديره باشگاه پرسپوليس با بازيكنان فردا برگزار ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، به منظور بررسي دلايل شكست در دو بازي گذشته و اتفاقات اخير، جلسه هيئت مديره باشگاه پرسپوليس با حضور بازيكنان و كميته فني بعدازظهر فردا در محل باشگاه پرسپوليس برگزار ميشود.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0569/A0569330.jpg
پيرواني، خوردبين و باقري عازم امارات ميشوند
خبرگزاري فارس: اعضاي تيم فوتبال پرسپوليس صبح چهارشنبه راهي امارات مي شوند.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از جلسه امروز مسئولان باشگاه پرسپوليس مقرر شد افشين پيرواني، محمود خوردبين و كريم باقري براي حضور در قرعه كشي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا صبح روز چهارشنبه عازم امارات مي شوند.
قرار است اعضاي باشگاه پرسپوليس همان شب به تهران بارگردند تا از پنج شنبه در تمرينات حضور پيدا كنند.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0583/A0583352.jpg
نيكبخت: بازيكنان مقصر اصلي ناكامي پرسپوليس هستند
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مصطفوي و پيرواني تلاش خود را كرده اند و مقصران اصلي ناكامي تيم فقط بازيكنان هستند.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مطمئن هستم همه چيز درست مي شود. شكست برابر ذوب آهن يك هشدار جدي بود تا ما در ساير بازيها بيشتر دقت كنيم و هيچ تيمي را دست كم نگيريم.
وي افزود: هواداران حق دارند ناراحت شوند.شايد حرفهاي تكراري ما آنها را باز هم آزرده كند اما مطمئن باشيد همه چيز درست مي شود.
نيكبخت ادامه داد: هدايتي، مصطفوي و افشين پيرواني زحمت خود را كشيده اند. آنها به هيچ عنوان مقصر نيستند. بازيكنان هستند كه در زمين بازي مي كنند.
وي افزود: اگر خودمان باشيم مطمئن باشيد تيمي جلودار ما نيست. اما متاسفانه در بازي هاي اخير در حد پرسپوليس نبوديم.
بازيكنان ناراضي پرسپوليس با مصطفوي ديدار كردند
خبرگزاري فارس:شماري از بازيكنان ناراضي پرسپوليس بعد از ظهر امروز با مصطفوي ديدار كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، شماري از بازيكنان پرسپوليس كه از عقب افتادن قسط دوم قرار دادهاي خود ناراضي هستند بعد از ظهر امروز با داريوش مصطفوي مدير عامل باشگاه پرسپوليس ديدار و در خصوص دريافت مطالباتشان گفت و گو كردند.
گفتني است شماري از بازيكنان مطالبات خود را در روزهاي گذشته دريافت كردند و عده اي نيز طبق اعلام مصطفوي پس از تاسوعا عاشورا پول خود را دريافت مي كنند.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0562/A0562440.jpg
عباس انصاري فرد مدير عامل پرسپوليس شد
خبرگزاري فارس: عباس انصاري فرد به عنوان مدير عامل باشگاه پرسپوليس انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از نتايج ضعيف تيم فوتبال پرسپوليس هيئت مديره اين باشگاه امروز تشكيل جلسه داد .
در اين جلسه استعفاي داريوش مصطفوي مورد پذيرش اعضا قرار گرفت. اعضاي هيئت مديره پس از مشورت با علي آبادي؛ رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس، عباس انصاري فرد را به عنوان مدير عامل جديد انتخاب كردند.
انصاري فرد سابقه مدير عاملي باشگاه پرسپوليس را دارد.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0544/A0544436.jpg
هدايتي: تا هفته آينده خبرهاي خوبي از پرسپوليس خواهيد شنيد
خبرگزاري فارس: رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: از هواداران ميخواهم تحمل كنند تا هفته آينده خبرهاي خوبي در مورد تيم خواهند شنيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، حسين هدايتي پس از جلسه هيئت مديره اين باشگاه در جمع خبرنگاران ظهار داشت: از همه هواداران به دليل باختهاي اخير تيم عذرخواهي ميكنم و از آنها ميخواهم تحمل كنند.
وي درباره استعفاي مصطفوي افزود: آقاي مصطفوي بعد از ماهها تلاش و زحمات و پيگيريهاي شبانهروزي امروز استعفايش مورد قبول واقع شد و با راي قاطع هيئت مديره عباس انصاري فرد به عنوان مديرعامل انتخاب شد.
هدايتي ادامه داد: صورت جلسه امروز به دفتر آقاي عليآبادي داده ميشود تا ايشان با تاييد خود حكم مديرعاملي انصاري فرد را بزند.
رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سئوال كه براي بهبود شرايط فعلي پرسپوليس چرا زودتر اقدام به تغيير و تحول نكردند گفت: از اين سريعتر نميشد جلسه تشكيل دهيم. با تشكيل اين جلسه خيلي از مشكلات ارزيابي شد. اولين اقدام پذيرفتن استعفاي مصطفوي بود. اقدامات بعدي در جلسه بعدي به اطلاع هواداران خواهد رسيد.
هدايتي در پاسخ به اين سوال كه آيا باز هم در پرسپوليس شاهد تغييرات خواهيم بود گفت: اين سوال سياسي است. در هفتههاي بعدي خبرهاي خوبي براي هواداران داريم.
مصطفوي با چشماني اشك آلود جلسه را ترك كرد
خبرگزاري فارس: جلسه هيئت مديره باشگاه پرسپوليس به مدت 5 ساعت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس در اين جلسه كه در محل باشگاه پرسپوليس با حضور كليه اعضاي هيئت مديره برگزار شد نفراتي همچون همايون بهزادي، حميد درخشان و حميد جاسميان حضور پيدا كردند و هر كدام دقايقي در جلسه هيئت مديره گفت و گو كردند.
همچنين در اين جلسه محمد كويتي پور دقايقي در اين جلسه حضور پيدا كرد و با اعضاي هيئت مديره گفت و گو كردد.
در پايان جلسه امروز داريوش مصطفوي با چشماني اشك آلود جلسه را به سرعت ترك كرد و مجيد فرخزادي و حسين هدايتي با خبرنگاران به گفت و گو پرداختند.
جلسه هيئت مديره امروز پرسپوليس از ساعت 11 شروع شد و ساعت 16 به پايان رسيد.
http://media.farsnews.com/Media/8701/Images/jpg/A0412/A0412029.jpg
انصاريفرد بايد زمينه موفقيت پرسپوليس در ايران و آسيا را فراهم كند
خبرگزاري فارس: باشگاه پرسپوليس تهران در پي انتخاب عباس انصاري فرد به عنوان مديرعامل جديد، اطلاعيه اي در اين زمينه منتشر كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري باشگاه پرسپوليس، در پايان جلسه با استعفاي داريوش مصطفوي موافقت شده و عباس انصاري فرد بعنوان مدير عامل جديد باشگاه معرفي شد.
متن صورتجلسه هيئت مديره باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) بشرح ذيل است:
بسمه تعالي
ضمن عرض تسليت به مناسبت ايام تاسوعا و عاشوراي حسيني به شيعيان جهان به ويژه عزاداران حسيني در سراسر ايران اسلامي، به اطلاع كليه هواداران باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) مي رساند جلسه هيئت مديره باشگاه امروز با حضور كليه اعضاء برگزار و طي آن استعفاي آقاي داريوش مصطفوي مديرعامل محترم باشگاه كه در تاريخ 8/10/87 تقديم هيئت مديره شده بود مطرح و بحث و بررسي لازم در اين باره انجام شد.
عليرغم عدم پذيرش اين استعفا از سوي اعضاي هيئت مديره به علت اصرار آقاي داريوش مصطفوي، اعضا نهايتاً با استعفاي نامبرده موافقت كردند.
در ادامه ضمن بحث و بررسي پيرامون گزينه هاي مختلف مديرعاملي، نهايتاً آقاي عباس انصاريفرد پس از مذاكره با وي و نيز با توجه به سوابق وي در باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) ضمن قدرداني و تشكر ويژه از زحمات داريوش مصطفوي در طول زمان خدمتگزاري، از همه اعضاي خانواده بزرگ پيروزي انتظار دارد با همكاري و همدلي براي پيشرفت و تعالي باشگاه و ارتقاي جايگاه در مسابقات ليگ برتر فوتبال از هيچ تلاش و كوششي فروگذار ننمايند.
مديرعامل جديد باشگاه موظف است با بهره گيري از توان مديريتي خود و ياري همه اعضاء پيشكسوتان و هواداران باشگاه بزرگ و مردمي پيروزي زمينه موفقيت در رده هاي مختلف بويژه تيم فوتبال بزرگسالان را در مسابقات داخلي و ليگ قهرمانان آسيا فراهم آورد.
اعضاي هيئت مديره باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس)
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0529/A0529261.jpg
فرخزادي: منتظر تغيير و تحولات تازه در پرسپوليس باشيد
خبرگزاري فارس: سخنگوي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: در هفته جاري و آينده منتظر تغيير و تحولات جديد در باشگاه پرسپوليس باشيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مجيد فرخزادي پس از جلسه امروز هيئت مديره پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اميدواريم اين تغيير و تحولات به نفع باشگاه پرسپوليس باشد.
وي افزود: اميدواريم داريوش مصطفوي در هيئت مديره حضور داشته باشد. چون سابقه او در امر فوتبال براي همه روشن است. ما مخالف استعفاي ايشان بوديم.
فرخزادي ادامه داد: تصميم حضور عباس انصاري فرد به جاي مصطفوي با برگزاري نشست هيئت مديره گرفته شد تا تيم هر چه سريعتر به روزهاي آفتابي بازگردد.
فرخزادي خاطرنشان كرد: با سر و سامان پيدا كردن اوضاع در هفته جاري و آينده در هر جاي باشگاه امكان تغيير و تحول وجود دارد. قصد داريم يك پارچه به سوي قهرماني حركت كنيم.
فرخزادي در خصوص ممنوع المصاحبه شدن بازيكنان پرسپوليس گفت: از اين موضوع بي خبر هستم. سعي مي كنيم در نشستي اين موضوع را بررسي كنيم و به اطلاع عموم برسانيم ،اما بازيكنان پرسپوليس فراموش نكنند در تيمي بازي مي كنند كه ميليونها هوادار دارد.
مصطفوي: اميدوارم با رفتن من همه چيز درست شود
خبرگزاري فارس: مديرعامل مستعفي باشگاه پرسپوليس گفت: اميدوارم با رفتن من همه چيز درست شود.
داريوش مصطفوي پس از جلسه هيئت مديره پرسپوليس در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: شايد همه فكر كنند استعفا براي من تصميمي عذاب آور بود اما با اراده و ميل خودم اين كار را انجام دادم.
وي افزود: از هيچ كس ناراحت نيستم. اميدوارم با رفتن من همه چيز در باشگاه پرسپوليس درست شود. از اين به بعد به صورت يك هوادار عاشق پرسپوليس را دوست خواهم داشت.
مصطفوي تاكيد كرد: بهتر است در اين مورد زياد حرف نزنم. درد دلهايي دارم كه شايد در آينده آنها را بازگو كنم. در پرسپوليس طوري اذيت شدم كه در چند سال اخير برايم اتفاق نيفتاده بود.
http://media.farsnews.com/Media/8408/Images/jpg/A0143/A0143280.jpg
نژادفلاح: اميدوارم پرسپوليس در مسيري جديد قرار گيرد
خبرگزاري فارس: عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: با تغيير و تحولات اخير اميدوارم باشگاه در راهي جديد قرار گيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد حسين نژادفلاح پس از جلسه امروز هيئت مديره باشگاه پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اميدوارم تغيير و تحولات جديد و انتخاب عباس انصاري فرد به عنوان مديرعامل، خبر خوشي براي هواداران باشد.
وي افزود: مشكلات تا حدي حل شده است و اميدواريم شاهد روزهاي درخشاني باشيم. بي شك اگر در پرسپوليس اختلاف باشد، باشگاه متضرر مي شود.
نماينده مردم ساوجبلاغ در مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: داريوش مصطفوي در مدت اخير براي موفقيت باشگاه تلاش زيادي كرد و نبايد زحمات وي زير سوال برود. اميدواريم بستري آماده شود تا راه جديدي را آغاز كنيم.
عضو هيئت مديره در پايان گفت: پرسپوليس در ليگ برتر چيزي از دست نداده و براي قهرماني فرصت دارد. پس از جلسه امروز هيئت مديره عهد بستيم كه دوباره به جايگاه خوبي برسيم و در اين راه تلاش خود را به كار خواهيم بست.
من فولاد شهر بودم و دیدم که پیروزی ها داشتند به مصطفوی فحش می داند به استقلال و بخصوص قلعه نوعی فحش های درجه 1 می دادند.
در کل همه پیروزی ها قاطی کرده بودند.
در آخر هم داورو تشویق کردند که داور هر چی زور زد بازم نتونست کاری بکنه
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0582/A0582227.jpg
جديت سعداوي و رقابت كريمي و نيكبخت واحدي
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز پيگيري شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين پرسپوليس صبح امروز از ساعت 11 در زمين شماره 2 راهآهن پيگيري شد.
در اين تمرين بازيكنان به گرم كردن، كار با توپ در محوطه دايرهاي ميانه زمين، حركت روي موانع، حفظ توپ و پرسينگ در يك دوم زمين پرداختند. سپس در 3 گروه به سانتر از جناحين و ضربه به گل، شوت زني و فوتبال دستگرمي تمرينات خود را پيگيري كردند.
بازيكناني كه در گلزني موفق نبودند از سوي سعداوي جريمه شدند. همچنين حقيقي و الياسي هنگامي كه عملكرد ضعيفي داشتند جريمه شدند.
* در ابتداي تمرين بازيكنان به مدت 25 دقيقه با پيرواني در جلسهاي شركت كردند.
* حدود 100 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند.از اين جمع 15 نفر را بانوان تشكيل ميدادند. آنها با صداي بلند از پشت ديوار افشين پيرواني، علي كريمي،كريم باقري و عابدزاده را به شدت تشويق ميكردند.
* محمد منصوري به دليل مصدوميت در تمرين امروز شركت نكرد و فقط نظارهگر بود.
* در تمرين امروز افشين پيرواني بيشتر نظارهگر بود.
* نسبت به روزهاي گذشته نعيم سعداوي با جديت بيشتري با بازيكنان برخورد كرد و به آنها بارها تذكر داد.
* كريم باقري، مازيار زارع، ايوان پتروويچ، محمود خوردبين، مهدي واعظي و پرويز كماسي غايب بودند.
* افشين پيرواني به عليرضا حقيقي هشدار داد در هنگام خروجها از دروازه دقت كافي را داشته باشد و بي مورد دست به اين كار نزند.
* رقابت علي كريمي و نيكبخت واحدي براي گلزني بسيار جالب بود. آنها بارها با يكديگر به شوخي پرداختند.
* زرافشان يكي از عكاسان پيشكسوت اصحاب رسانه در تمرين امروز حضور پيدا كرده بود.وي با استقبال گرم افشين پيرواني و بازيكنان مواجه شد. آنها دقايقي تمرين را ساكن نگه داشتند و به احترام اين عكاس پيشكسوت با وي روبوسي كردند.
* تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 13 به پايان رسيد و فردا پيگيري ميشود.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0582/A0582246.jpg
نيكبخت: الشباب عربستان حريف اصلي پرسپوليس است
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در دور اول ليگ قهرمانان آسيا الشباب عربستان حريف اصلي ما است.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تيمهاي عربي براي بازي مقابل ما هميشه ايجاد دردسر ميكنند. به همين دليل براي رويارويي مقابل آنها در كشورشان بايد با دقت و به صورت حرفهاي عمل كنيم.
نيكبخت ادامه داد: براي موفقيت در دور اول ليگ قهرمانان آسيا حريف اصلي پرسپوليس، الشباب عربستان است. آنها تيمي حرفهاي و باسرمايه هستند.
وي خاطرنشان كرد: تجربه بازي برابر تيم هاي عربستاني را دارم. اميدوارم در تمام بازيها در حد و توان خود ظاهر شويم و به فكر اتفاقات روز آخر نباشيم.
نيكبخت يادآور شد: با كمك بازيكنان و تلاش مسئولان باشگاه و كادر فني اميدوارم پرسپوليس در ديدار فينال حاضر باشد. مطمئن باشيد در اين راه از هيچ تلاشي دريغ نخواهيم كرد.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص گروههاي ديگر ليگ قهرمانان آسيا گفت: پتانسيل فوتبال ايران بالا است. همين مورد لرزه بر تن تيمهاي ديگر مياندازد. اگر اسير اتفاقات فوتبال نشويم هر چهار تيم ايراني شايسته حضور در مراحل بعدي هستند.
نيكبخت درباره پرداخت بدهياش به كميته انضباطي عنوان كرد: خواهش مي كنم دست از سر من برداريد. در اين باره با مسئولان باشگاه و شريفي؛ رئيس كميته انضباطي؛ صحبت كردم و قرار است به زودي اين پول را به آنها پرداخت كنم و در اين خصوص هيچ مشكلي وجود ندارد.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس درباره مصدوميتش در تمرين امروز گفت: مشكل خاصي ندارم. فقط كمي بي احتياطي كردم ولي خوشبختانه مورد خاصي نيست و در تمرينات حضور پيدا خواهم كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0582/A0582237.jpg
اميدوارم نگاه ويژه اي به پرسپوليس شود
خبرگزاري فارس: علي كريمي پس از تمرين امروز دقايقي در بين هواداران حضور پيدا كرد و به سوالات آنها پاسخ داد.
به گزارش خبرگزاري فارس علي كريمي هافبك تيم فوتبال پرسپوليس كه از سوي هواداران امروز مورد تشويق قرار گرفت در انتهاي تمرين دقايقي در بين آنها حضور پيدا كرد و به سوالات آنها پاسخ داد.
هواداران از كريمي دلايل ناكاميهاي پرسپوليس را سوال كرد كه او جواب داد: ايران دو تيم بزرگ درعرصه فوتبال دارد كه استقلال و پرسپوليس هستند. اين دو تيم هواداران بيشماري دارند و كه قلب هزاران ايراني با آنها است. آيا بايد امكاناتشان به نحوي باشد كه حتي تمرين كردن در آن سخت باشد. من دوست ندارم حرفهاي حاشيهاي بزنم اما اميدوارم با نگاهي ويژه؛ اين دو تيم بتواند در آسيا حرف هاي براي گفتن داشته باشند.
وي افزود: اينها دردلي است كه من بايد ميگفتم اما بهانهاي نيست كه ما نتيجه نگيريم. اميدوارم در كنار ساير تيمهاي ايراني در آسيا بتوانيم دل هزاران ايراني را خوشحال كنيم. من هم از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد.
در پايان هواداران ضمن تقدير و تشكر از علي كريمي از او خواستند تمام قواي خود را در ديدارهاي آينده پرسپوليس به نمايش بگذارند تا اين تيم از اتفاقات اخير هر چه سريعتر خارج شود.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0548/A0548906.jpg
خداحافظي عجيب مصطفوي از باشگاه پرسپوليس
خبرگزاري فارس: داريوش مصطفوي به طرز عجيبي از باشگاه پرسپوليس خداحافظي كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مصطفوي پس از جلسه توديع و معارفه ابتدا به كليه طبقات باشگاه رفت. سپس در مقابل درب ورودي با بالا بردن دستهاي خود از باشگاه خداحافظي كرد. وي به شوخي به خبرنگاران گفت:"من تسليم باشگاه پرسپوليس هستم".
* روابط عمومي باشگاه پرسپوليس از برگزاري اين جلسه كاملا بياطلاع بود. همين مورد باعث بينظمي در جلسه امروز شد.
* محمد حسين نژاد فلاح عضو هيئت مديره پرسپوليس پس ازجلسه امروز به باشگاه پرسپوليس آمد و در جلسه هيئت مديره شركت كرد.
* عباس انصاريفرد مدير عامل جديد پرسپوليس صبح امروز با حضور در دفتر كاشاني به مدت 20 دقيقه با او صحبت كرد و اجازه حضور در باشگاه پرسپوليس را گرفت. كاشاني براي او آرزوي موفقيت كرد
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0586/A0586972.jpg
رحمتي: از حضور در پرسپوليس استقبال مي كنم
خبرگزاري فارس: دروازه بان تيم ملي گفت: از خدا مي خواهم در تيمي مثل پرسپوليس بازي كنم و از اين پيشنهاد استقبال مي كنم.
مهدي رحمتي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در پاسخ به اين سوال كه چه نظري در مورد پيشنهاد پرسپوليس دارد، اظهار داشت: مسئولان اين باشگاه نامه اي به باشگاه مس ارسال كردند. من عضو تيم مس كرمان هستم و هر تصميمي كه باشگاه بگيرد تابع آن هستم.
وي افزود: از حضور در پرسپوليس استقبال مي كنم. چرا نبايد به اين تيم بروم؟ با اين حال هرگز نگفتم با اين تيم قرار داد سفيد امضا مي كنم.
رحمتي كه در جريان بازي مس كرمان و استقلال با فحاشي هواداران تيم سابقش روبرو شد گفت: من هواداران استقلال را تحريك نكردم. عده اي مي خواستند من به استقلال باز نگردم و موفق هم شدند. مطمئن باشيد ديگر به استقلال باز نخواهم گشت.
دروازه بان تيم ملي در مورد بازي امروز مقابل سنگاپور عنوان كرد: بازي خوبي بود. به تيم سنگاپور فشار آورديم؛ البته آنها زور آنها به ما نمي رسيد.
عابدزاده: جواب درخشان را مهندس عابديني ميدهد
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: جواب درخشان را مهندس عابديني به خوبي ميتواند بدهد.
احمدرضا عابدزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بعضيها فقط به اسم پرسپوليس علاقه دارند. به همين خاطر مجبور شدم حرفهايي را در چند روز گذشته بر زبان بياورم. هرچه خواستم سكوت كنم، نشد؛ چون پيشكسوتان به ما سركوب زدند.
وي افزود: به من حق بدهيد از فرشاد پيوس، نادر محمدخاني و حميد درخشان انتظار نداشته باشم حرفهايي را بر زبان بياورند كه باعث تضعيف ما شود. اگر يك فرد جوان اين كار را ميكرد ناراحت نميشدم.
عابدزاده ادامه داد: با اين بازيكنان در تيم ملي و پرسپوليس در زمان استانكو خاطراتي داشتم كه هيچوقت فراموش نمي كنم. من در كنار اين بازيكنان دچار مصدوميت هاي زيادي شدم. هرگز پشيمان نيستم چون وظيفه ام بود. الان هم به خاطر پرسپوليس از هيچ تلاشي دريغ نمي كنم.
وي يادآور شد: بعيد ميدانم درخشان بتواند كاري كند كه من مصاحبه نكنم. او را به عنوان يك دوست قبول دارم، اما جواب حرفهاي او را مهندس عابديني ميتواند بدهد. چون ناگفتههايي است كه بهترين نفر مديرعامل اسبق پرسپوليس است كه ميتواند در اين باره صحبت كند. من براي اين مورد جوابي نميدهم.
مربي تيم فوتبال پرسپوليس ضمن تشكر از برخي از پيشكسوتان پرسپوليس گفت: بسياري از بزرگان پرسپوليس حرفهاي من را از جهت منفي نگاه نكردند. از صميم قلب خوشحال هستم كه برخي از آنها من را تاييد كردند. چون هرگز به فكر خودنمايي نيستم. هرچه گفتم به خاطر وحدت بيشتر و موفقيت پرسپوليس بود.
http://media.farsnews.com/Media/8701/Images/jpg/A0415/A0415893.jpg
عابديني: عابدزاده عامل اصلي حضور ايران در جام جهاني بود
خبرگزاري فارس: مديرعامل اسبق باشگاه پرسپوليس گفت: با وجود مشكلات بدني، عابدزاده عامل اصلي حضور ايران در جام جهاني 1998 فرانسه بود.
امير عابديني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: توصيه ميكنم احمدرضا عابدزاده و حميد درخشان دو بزرگوار باشگاه پرسپوليس و تيم ملي هرچه سريعتر به اختلافات خود پايان دهند.
وي افزود: احمدرضا عابدزاده براي تيم ملي و پرسپوليس زحمات زيادي كشيده است. او در شرايطي كه با مشكل مصدوميت پا مواجه بود عامل اصلي حضور ايران در جام جهاني بود همانطور كه درخشان براي پرسپوليس و تيم ملي زحمت كشيده است.
عابديني ادامه داد: در خصوص پاي مصدوم عابدزاده مواردي هست كه بايد بگويم. او پس از مصدوميت به منزلم آمد. من متاسفانه مبل نداشتم كه او بتواند روي آن بنشيند. به همين دليل مجبور شدم با كمك دو پشتي او را روي زمين بنشانم. آن لحظه متوجه شدم كه عابدزاده حتي قادر به نشستن هم نيست.
وي افزود: آنروز به او گفتم افسردگي را كنار بگذارد تا هرچه سريعتر به فوتبال برگردي. اما او گفت ميترسم كه اصلا ديگر به زندگي برنگردم . اين آب سردي بود بر پيكر من.
عابديني يادآور شد: در آن لحظه به ديدار محلوجي رفتم. وي رئيس وقت كميته ملي المپيك بود. همچنين با نجاتي؛ رئيس فدراسيون وزنهبرداري؛ صحبت كردم.
وي افزود: عابدزاده پس از مدتي راهي آلمان شد و با كمك سفير ايران اولين عمل جراحي كه به مدت 2 ماه طول كشيد بر روي او انجام شد. وقتي برگشت به من گفت ديگر نيازي به استراحت ندارم و ميخواهم به پرسپوليس برگردم. اين مسئله براي من تعجب داشت.
وي خاطرنشان كرد: در زمان بيماري اين دروازهبان بزرگ و اسطوره اي ايران، در بيمارستان كسري حضور پيدا كردم و متوجه شدم كه او سكته كرده است. حضور مردمي كه به او علاقه داشتند و پشت دربهاي بيمارستان دست به دعا برداشته بودند براي من جالب بود و متوجه شدم كه احمد جايگاهش در بين مردم كجاست.
وي افزود: در آن موقع عابدزاده و همسرش به من اجازه ندادند كه در خصوص وضعيت مالي او اقدام بكنم. فقط از من خواستند كه فقط براي احمد دعا كنم.
عابديني خاطرنشان كرد: حضور احمدرضا عابدزاده نشانه از خود گذشتگي او براي پرسپوليس و فوتبال ايران بود. هرگز نبايد از ذهن هيچ مسئول و ايراني فراموش شود. من اميدوارم اتفاق پيش آمده با پادرمياني هردو طرف تمام شود چون درخشان نيز هرگز دوست ندارد پرسپوليس دچار مشكل شود.
http://media.farsnews.com/Media/8408/Images/jpg/A0143/A0143239.jpg
پروين: شاگرد تربيت نكردم كه به جان يكديگر بيفتند
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من در اين باشگاه شاگرد تربيت نكرده ام كه به جان يكديگر بيفتند.
علي پروين در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: مثل اينكه يادمان رفته كه به چه دليل بايد براي پرسپوليس خدمت كنيم. چشم ميليون ها هوادار به نتايج اين تيم دوخته است.
وي افزود: در اين شرايط حساس كه همه بايد از پرسپوليس و كادر فني اش حمايت كنيم نمي دانم چرا مسائلي پيش آمده كه در حد اين تيم بزرگ نيست. من شاگرد تربيت نكرده ام كه به جان يكديگر بيفتند و هر كدام بخواهند از يكديگر پيشي بگيرند.
پروين تاكيد كرد: براي پرسپوليس زشت است كه بازيكنان قديمي تيم به جاي اينكه از دوست خود حمايت كنند به فكر جانشيني او هستند. از اين موضوع ناراحت هستم چون تا به امروز چنين صحنه هايي را در اين تيم بزرگ كمتر ديده بودم.
وي ياد آور شد: از قديم رفاقت حرف اول را در باشگاه پرسپولس مي زد. همانطور كه افشين پيرواني قبل از حضورش در پرسپوليس از من رخصت گرفت؛ من هم تا موقعي كه اين مربي در تيم است از او حمايت مي كنم . همه عضو يك خانواده هستيم و در روزهاي سخت بايد دست يكديگر را بگيريم.
پروين خاطر نشان كرد: بايد حرفي به شاگرد خودم؛ افشين پيرواني بگويم؛ او چرا دنبال مربي خارجي است؟ تجربه نشان داده مربي خارجي به درد پرسپولس نمي خورد. پيرواني اگر توانش را چند برابر و نيمكت پرسپوليس را قوي كند به راحتي مي تواند به خواسته هواداران جواب مثبت دهد.
پروين تصريح كرد: به پيرواني و كادر فني پيشنهاد مي كنم به جاي اين حرف ها؛ مبارزه كنند. اين مشكلات است كه مربي را آب ديده مي كند. افشين هنوز در ابتداي راه است و بايد منتظر اتفاقات ديگر نيز باشد. او به هيچ عنوان نبايد تسليم شوند.
وي افزود: من روزهاي سخت و آسان پرسپوليس را ديده ام. مربيان در اين تيم بايد به خيلي از مسائلي كه در تيم هاي ديگر وجود ندارند عادت كنند اما نه اينكه خودمان به يكديگر ضربه بزنيم.
پروين در خصوص تيم ملي كشورمان نيز گفت: خوشبختانه تيم خوبي و جواني جمع شده است. با آمدن روته مولر اميدوارم علي دايي به آرزوي ميليون ها ايراني يعني حضور در جام جهاني كه هدف اصلي فوتبال ايران است دست يابد.
وي درباره پيوستن محمد پروين به تيم دي استراداي اسلواكي گفت: محمد خودش تصميم گرفت. اميدوارم در راه رسيدن به هدفش موفق شود.او از پتانسيل خوبي برخواردار و فقط نياز به تجربه بيشتر براي درخشش دارد.
پرسپوليس در زمين اصلي اكباتان تمرين مي كند
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پرسپوليس فردا در زمين اصلي ورزشگاه اكباتان تمرين خود را پيگيري مي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس، برخلاف اينكه گفته مي شود محل تمرين تيم پرسپوليس براي فردا نامشخص است سرخپوشان با هماهنگي مربيان اين تيم با مسئولان باشگاه راه آهن ساعت 11 فردا در زمين شماره اصلي تمرين خود برگزار مي كنند.
ضمن اينكه باشگاه راه آهن قصد دارد زمين اصلي اكباتان را از سه شنبه تا هفته آينده استراحت بدهد، بنابراين دو تيم راه آهن و پرسپوليس از سه شنبه در زمين اصلي تمرينات خود را برگزار نمي كنند.
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0491/A0491149.jpg
نيكبخت: در كرمان يك روز به ياد ماندني رقم ميزنيم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مي خواهيم مقابل مس كرمان يك روز به ياد ماندني رقم بزنيم.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: خوشبختانه روحيه بازيكنان بالا است و آماده هستند سه امتياز حساس را در كرمان كسب كنند.
وي افزود: تيمهاي بزرگ در كرمان متوقف شده اند. با دانستن اين موضوع بايد طوري به ديدار مس برويم كه اسير حريف نشويم و بتوانيم با پيروزي ميدان را ترك كنيم.
نيكبخت خاطرنشان كرد: غيبت توره ممكن است به ضرر ما تمام شود، اما من برنامه ويژهاي براي مدافعان مس دارم و دوست دارم يك روز به ياد ماندني را رقم بزنم.
وي درباره ايويچ در پرسپوليس گفت: او مربي خوبي است، اما چون با او كار نكردم و نميدانم تفكراتش چگونه است فعلا در خصوص او نظري نميدهم.
وي گفت: براي من مهم نيست روي نيمكت باشم يا در تركيب 11 نفره. هر جا كه باشم براي پرسپوليس و افشين پيرواني آرزوي موفقيت مي كنم.
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0435/A0435703.jpg
خليلي: دوباره دل پرسپوليسي ها را شاد مي كنم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در آينده اي نزديك با گلزني، دوباره دل هواداران پرسپوليس را شاد مي كنم.
محسن خليلي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: دلم براي ايران و پرسپوليس تنگ شده بود. خوشبختانه شب گذشته به ايران بازگشتم تا دوباره بتوانم خاطرات خوش گذشته را تكرار كنم.
وي افزود: با بهبودي كامل و دستور پزشك از 15 بهمن به ميدان برميگردم. برنامهريزي ويژهاي براي حضور در دربي دارم.
خليلي ادامه داد: شب گذشته با افشين پيرواني جلسه داشتم و آخرين شرايط خود را كه پزشكم طي نامهاي مكتوب براي او و دكتر زرينه نوشته بازگو كردم. خوشحال هستم كه پيرواني از من استقبال كرد. اين مورد انگيزه من را چند برابر كرد.
وي يادآور شد: در روزهايي كه در آلمان بودم براي بازگشت به تركيب پرسپوليس لحظهشماري ميكردم. اميدوارم دوباره بتوانم دل هواداران را با درخشش و گلزني شاد كنم.
وي افزود: با وجود حرف و حديثهاي فراوان هيچ مشكلي براي بازگشت به ميادين ندارم. طبق دستور پزشك آلماني ام پس از يك هفته تمرين اختصاصي در تمرينات گروهي شركت خواهم كرد. اگر كادر فني صلاح بدانند در دربي حضور خواهم يافت.
خليلي خاطرنشان كرد: از امروز تمرينات اختصاصي خود را در آكادمي ملي المپيك آغاز كردم. از روز شنبه كه پرسپوليس از كرمان باز ميگردد در تمرينات تيمي شركت خواهم كرد.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به ميهمان نوازي ايرانيهاي مقيم آلمان گفت: در مدتي كه در آلمان بودم آنها مرا شرمنده كردند. دلداري آنها مرحمي بر دوري از پرسپوليس بود. همچنين پزشكان آلماني هنگام بازگشتم به ايران آدرس اينترنتي شبكه 3 سيما را از من گرفتند تا بازيهاي من را به صورت مستقيم تماشا كنند. من از مهمانوازي و از لطف آنها تشكر ميكنم و اميدوارم روزي بتوانم جوابگوي زحمات آنها باشم.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0544/A0544436.jpg
هدايتي: حاضرم يك تا 100 درصد سهام پرسپوليس را بخرم
خبرگزاري فارس: رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: با واگذاري اين باشگاه به وزارت صنايع مخالفم و حاضرم خودم يك تا 100 درصد سهام پرسپوليس را بخرم.
حسين هدايتي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: تا اين لحظه فقط به خاطر رفاه باشگاه و رفع مشكلات مالي بر حسب وظيفه و به خاطر عشق و علاقه به مردم در اين تيم بوده ام و كوچكترين دخالتي در مسائل فني نداشتم. مي دانم دل هزاران مرد و زن پير و جوان با تيم پرسپوليس است و رسالتي كه بر دوش ما است بسيار سنگين است.
وي يادآور شد: تا روزي كه بتوانم در خدمت اين تيم خواهم بود. باز هم مي گويم اگر مسئولان قصد دارند اين تيم را به بخش خصوصي بدهند حاضرم يك تا صد در صد سهام اپرسپوليس را به قيمت بالا بخرم اما اگر اين مورد، مدنظر مسئولان بلند مرتبه كشوري نيست سعي مي كنم در كنار اين تيم باشم و برايش دعا كنم چون عاشق پرسپوليس هستم.
وي افزود: طبق اساسنامه فيفا، فوتبال بايد رو به خصوصي سازي آورد. من هم آماده ام اين كار را انجام دهم اما اگر صلاح نيست اين كار انجام شود، به عنوان سرباز مي مانم.
هدايتي تصريح كرد: با واگذاري پرسپوليس به وزارت صنايع مخالفم. پرسپوليس با اين انتقال دچار مشكل مي شود. تجربه ثابت كرده اين كار نتيجه خوبي به دنبال ندارد.
رئيس هيات مديره پرسپوليس در خصوص حضور ايويچ در ايران گفت: ايويچ مدير فني پرسپوليس نيست. او مي خواهد به دعوت پيرواني به ايران بيايد و به او مشاوره بدهد. ما نيز از او استقبال مي كنيم چون يكي از بزرگان فوتبال جهان است و اميدوارم به پيرواني كمك كند.
وي در خصوص صحبت با مربيان خارجي اظهار داشت: حتي 30 ثانيه هم با يك مربي داخلي و خارجي براي حضور در پرسپوليس صحبت نكرده ام. هيچ ماموريتي براي اين كار از طرف هيات مديره نداشتم. اين مسئله كذب است كه مي گويند من براي صحبت با مربيان به كشور تركيه رفته ام. نمي دانم اين اخبار چگونه منتشر مي شود.
هدايتي درباره افشين پيرواني گفت: با قدرت چند برابر از پيرواني و كادر فني حمايت مي كنيم. اگر قرار باشد اتفاقي بيفتد هيات مديره در جلسه با كادر فني تصميم مي گيرد. افشين پيرواني مربي با دانش و با اخلاقي است و حق او را در پرسپولس پايمال نمي كنيم. اميدوارم كادر فني بدون نگراني و با قدرت به كار خود ادامه دهد و در ديدار حساس فردا با مس سه امتياز شيرين كسب كند.
وي درباره جلسه با پشكسوتان پرسپوليس عنوان كرد: جلسه اي كه شب گذشته برگزار شد به منظور همدلي و وحدت بيشتر بين بزرگان و قديميهاي پرسپوليس با زحمت كشان حال حاضر باشگاه بود. همچنين مديرعامل جديد پرسپوليس با رخصت گرفتن از كساني كه سال ها براي اين تيم زحمت كشيده بودند صحنه هاي زيبايي را رقم زدند.
هدايتي افزود: خوشحال شدم در اين جلسه در بين بزرگان حال حاضر و قديم پرسپوليس حضور پيدا كردم. بر حسب وظيفه صندوقي را كه براي آنها تشكيل دادم تا بتوانم كمك حال آنها باشم و گوشه كوچكي از زحمات آنها را جبران كنم.اين تحفه كوچكي بود. اميدوارم پيشكسوتان پرسپوليس آن را قبول كرده باشند.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0592/A0592512.jpg
فعاليت پرسپوليس در 6 رشته ورزشي
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس از حضور پرسپوليس در 6 رشته ورزشي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارسف عباس انصاري فرد اعلام كرد براي سال آينده اين تيم به جز فوتبال در رشته هاي ديگر قصد حضور در ميادين ورزشي را دارد. به گفته انصاري فرد رشته هاي بسكتبال، واليبال، كشتي، بدمينتون، هندبال و شنا در پرسپوليس از سال آينده فعاليت خود را آغاز خواهند كرد.
وي با برخي از مسئولان صحبت هاي لازم را انجام داده و قرار است ظرف 15 روز آينده جلسات ديگري را برگزار كند.
گفتني است انصاري فرد به جز اين رشته ها قصد دارد با فدراسيون دووميداني نيز مذاكراتي داشته باشد تا پرسپوليس در اين رشته نيز فعاليت داشته باشد.
http://media.farsnews.com/Media/8709/Images/jpg/A0564/A0564320.jpg
كاظم سيد عليخاني قهر كرد
خبرگزاري فارس: در حاشيه جلسه شب گذشته باشگاه پرسپوليس كاظم سيد عليخاني در اواسط جلسه قهر كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس در حاشيه جلسه پيشكسوتان پرسپوليس با اعضاي هيات مديره و بازيكنان هنگامي كه جواد ا... وردي بدون هماهنگي قبلي در حال سخنراني بود برخي از اين پيشكسوتان از او ناراحت شدند و گوشزد كردند كه درباره مسائل شخصي خودش در جمع پيشكسوتان اظهارنظر نكند. عدم عدم توجه ا... وردي باعث شد كاظم سيد عليخاني از بازيكنان اسبق پرسپوليس، محل جلسه را ترك كند. البته اين موضوع دقايقي بعد با پا در مياني عباس انصاري فرد مدير عامل باشگاه پرسپوليس حل شد و به خوبي و خوشي به پايان رسيد.
گفتني است در جلسه شب گذشته دليل غيبت داريوش مصطفوي بيماري او اعلام شد .
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0576/A0576343.jpg
صندوق حمايت از پيشكسوتان پرسپوليس تشكيل شد
خبرگزاري فارس: با پيگيري هاي رئيس هيات مديره پرسپوليس صندوق حمايت از پيشكسوتان اين باشگاه تشكيل شد.
به گزارش خبرگزاري فارس در اين صندوق كه زير نظر باشگاه پرسپوليس است ابتدا هدايتي با گذاشتن 100 ميليون تومان پول بلاعوض آن را افتتاح كرد. مقرر شد هر يك از پيشكسوتان با پرداخت 500 هزار تومان عضو اين صندوق شوند اما هدايتي در جلسه شب گذشته به پيشكسوتان قول داد 250 هزار تومان از اين مبلغ را خودش را پرداخت مي كند و 250 هزار تومان مانده را پيشكسوتان پرداخت كنند.
در اين صندوق قرار است با حمايت هاي هدايتي وام هاي ضروري و مسائل و مشكلات پيشكسوتان حل و رفع شود.
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0493/A0493074.jpg
طبقه پنجم باشگاه پرسپولس به پيشكسوتان داده شد
خبرگزاري فارس: مديرعامل پرسپوليس طبقه پنجم ساختمان باشگاه را در اختيار پيشكسوتان اين تيم قرار داد.
به گزارش خبرگزاري فارس با توجه به اينكه برخي از پيشكسوتان عدم جايگاه مناسب را دليل حضور نيافتن در پرسپوليس عنوان كردند مدير عامل باشگاه پرسپوليس تصميم گرفت طبقه پنجم راباشگاه به پيشكسوتان پرسپوليس تعلق دهد تا با حضور در آن و دادن مشاور هاي مناسب بتوانند در مسائل باشگاه دخيل باشند.
اين تصميم مدير عامل پرسپوليس مورد رضايت پيشكسوتان قرار گرفت.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0595/A0595412.jpg
انصاريفرد: ايويچ به پرسپوليس نخواهد آمد
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: حضور ايويچ در پرسپوليس منتفي است.
عباس انصاري فرد در حاشيه جلسه پيشكسوتان پرسپوليس با اعضاي هيات مديره و بازيكنان در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: بعيد ميدانم بار اولي باشد كه جلسه همانديشي بين بزرگان پرسپوليس، هيات مديره، بازيكنان و كادر فني برگزار ميشود.
وي افزود: خوشحالم با حمايت هدايتي صندوق حمايت از پيشكسوتان پرسپوليس راهاندازي مي شود. اميدوارم در آينده بتوانيم تسهيلات ويژه اي را براي بزرگان پرسپوليس فراهم كنيم.
مديرعامل پرسپوليس عنوان كرد: برنامههاي وسيعي براي پيشكسوتان دارم. اولين كارم اين بود كه بايد از آنها رخصت ميگرفتم تا كارم را شروع كنم. البته قبلا از دو تن از بزرگان پرسپوليس به نامهاي جاسميان و همايون بهزادي اجازه گرفته بودم.
انصاري فرد يادآور شد: اميدوارم با اين گونه جلسات بتوانيم مشكلات را حل و بزرگان پرسپوليس را به باشگاه نزديك تر كنيم.
وي ادامه داد: با اين كار روحيه بچهها تقويت شد و از لحاظ روحي و رواني در شرايط خوبي براي بازيهاي آينده قرار گرفتند.
انصاري فرد درباره شرايط افشين پيرواني در پرسپوليس گفت: پيرواني از خانواده پرسپوليس است. تا وقتي من هستم در كنار اعضاي هيات مديره از پيرواني و كادر فني حمايت ميكنم تا در آرامش به كارش ادامه دهد.
وي درباره حضور مربي خارجي گفت: با چند مربي صحبت داشتهايم اما با كسي قرارداد امضا نكرده ايم. هر اتفاقي كه قطعيت پيدا كرد به اطلاع مردم و رسانهها ميرسانيم. اجازه دهيد پيرواني كارش را بكند و او را اذيت نكنيد. ما فعلا با هيچ يك از مربيان به توافق نرسيده ايم.
مديرعامل پرسپوليس درباره حضور ايويچ عنوان كرد: وي به ايران نميآيد. من مطمئنم او قادر نيست به دليل سن بالا به پرسپوليس كمك كند. حضور ايويچ در پرسپوليس منتفي است.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره اولويتهاي باشگاه گفت: اولويت ما ليگ قهرمانان آسيا و گرفتن دو جام در ايران است. با مديريت و برنامهريزي و استفاده از پتانسيل موجود ميتوانيم به نتايج دلخواه برسيم. اين شايستگي را در بچهها ميبينم. اميدوارم بستري آماده كنيم كه آنها در زمين بتوانند قدرت تاكتيكي خود را به خوبي پياده كنند.
وي درباره حضور رحمتي در پرسپوليس تاكيد كرد: با رحمتي صحبت كرده بوديم. او اگر ميخواست به پرسپوليس بيايد در ليگ برتر و جام حذفي نميتوانست ما را همراهي كند. از طرف ديگر مسئولان مس اجازه جدايي به او ندادند. با اين شرايط حضور رحمتي در پرسوليس منتفي است.
وي افزود: بعيد ميدانم معمارزاده به بازيهاي پرسپوليس برسد چون آمادگي لازم را ندارد. ما نگران دروازه پرسپوليس هستيم و ميدانيم بايد 3 يا 4 دروازه بان آماده داشته باشيم. پس احتمال حضور گزينه خارجي وجود دارد.
انصاري فرد در خصوص احتمال واگذاري پرسپوليس به وزارت صنايع گفت: درباره اين مسئله حرفهاي زيادي زده شده اما تاكنون هيچ اتفاقي رخ نداده است. فعلا اين بحث منتفي است. در هر صورت ما تابع نظر مهندس عليآبادي هستيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در جواب سوالي كه آيا سازمان تربيت بدني به شما ابلاغ كرده كه از سرمربي خارجي استفاده نكنيد؛ گفت: چنين ابلاغي را نديده ام. سازمان تربيت بدني در كار ما دخالتي ندارد و اعضاي هيات مديره هستند كه تصميمات لازم را ميگيرند. ما گزارش عملكرد را به رئيس مجمع ميدهيم.
وي افزود: چون اهل شعار دادن نيستم و ميخواهم مرد عمل باشم سعي ميكنم فعلا كمتر مصاحبه كنم اما ناگفتههايي دارم كه آن را در كنفرانس مطبوعاتي به صورت شفاف به اطلاع مردم ميرسانم.
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0529/A0529261.jpg
فرخزادي: كميته انضباطي بايد حق پرسپوليس را بدهد
خبرگزاري فارس: عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: كميته انضباطي بايد حق ما را بدهد.
مجيد فرخزادي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بايد از هواداران پرسپوليس در استان كرمان تشكر كنم كه با سختي به ورزشگاه آمدند. آنها به خاطر ديدن بازي و تشويق پرسپوليس پرچمهاي خود را از ترس به ورزشگاه نياوردند يا زير لباس هاي خود پنهان كردند.
وي اضافه كرد: از تماشاگران مس نيز تشكر ميكنيم اما از ليدرهاي كرماني گلايههاي زيادي داريم. آنها روز قبل از تمرين مسائلي را به وجود آوردند كه فوتبال ايران را زير سوال برد.
عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد: خوشحال هستم كه مديرعامل توانايي مثل برهانينژاد در تيم مس وجود دارد. او به ديدار من آمد و به خاطر مشكلات يك روز قبل از بازي از من دلجويي كرد.
فرخزادي با اشاره به كمكاري هيات فوتبال كرمان عنوان كرد: اين هيات بايد جوابگو باشد. پرسپوليس تافته جدا بافته نيست اما اين حق را دارد كه يك روز قبل از مسابقه در زمين اصلي تمرين كند.
وي افزود: هيات فوتبال در اين خصوص هيچ كاري انجام نداد. ما بخاطر يك ساعت تمرين 200 هزار تومان هزينه كرديم و با اوضاع بسيار بدي مجبور شديم از محل تمرين فرار كنيم. اگر اتفاقي ميافتاد چه كسي جوابگو بود؟
وي درباره مشكلات داوري گفت: با وجودي كه براي رحيمي مقدم و تمام داوران زحمتكش ايران احترام قائلم از او گلايه دارم. بايد قبول كرد بازيكن خط مياني مس كرمان كه دوست ندارم اسمش را ببرم هفت مرتبه خطا كرد كه داور فقط يك كارت زرد به آن نشان داد. اگر بازيكن ما بود، در ازاي هر خطا دو نفر اخراج ميشدند.
وي اظهار داشت: همه ديدند بازيكن مس توپ را با دست وارد دروازه كرد. حتي خودش بعد از بازي به اين موضوع اعتراف كرد. چرا زحمات بازيكنان ما بايد زير سوال برود؟
فرخزادي ادامه داد: جريانات يك روز قبل از بازي به قدري خطرناك بود كه روحيه بازيكنان ما را به هم ريخت. در زمين بازي تعداد خطاهاي ما خيلي كمتر از حريف بود، اما داور باز هم با ما نامهربان بود.
وي يادآور شد: وقت اضافه چهار دقيقه اعلام شد، اما متاسفانه فقط يك دقيقه آن را داور حساب كرد و سه دقيقه بعدي پاك شد. زماني كه ما براي گل زدن آماده بوديم داور سوت را زد كه اين جاي سوال دارد.
فرخزادي خاطرنشان كرد: براي كادر فني مس احترام خاصي قائلم. آنها زحمتكشان فوتبال ايران هستند، اما كادر فني مس كرمان 90 دقيقه داخل زمين بود. نميدانم چرا آقاي رحيمي مقدم از اين مسئله چشمپوشي كرد و هيچ حرفي نزد.
فرخزادي افزود: به اين مسائل اعتراض شديدي داريم و از كميته انضباطي خواستاريم كه در اولين فرصت اين موارد را پيگيري كند.
ضربهاي به پرسپوليس خورد كه در اين مرحله از ليگ برتر بسيار سخت است. آقاي شريفي بايد بداند كه هفته گذشته داور ديدار رئال مادريد و اوساسونا به خاطر دو اشتباه محروم شد.
وي در خصوص اظهارات برخي كارشناسان بعد از بازي گفت: از دقيقه اولي كه با تيم بودم روند حركتي پرسپوليس هجومي طراحي شد. اينكه گفته ميشود پرسپوليس زير توپ زد واقعا تعجب آور است. چون كرمانيها فقط توپ را از زمين بلند كردند و زير توپ زدند.
اگر ما از فرصتهاي خود به خوبي استفاده ميكرديم و كريمي هر دقيقه كه پا به توپ ميَشد او را به زمين نمي زدنند مطمئن باشيد نتيجه فرق مي كرد.
عضو هيات مديره پرسپوليس عنوان كرد: حق پرسپوليس در اين بازي برد بود. مشكلاتي كه پيش آمد را از طريق مراجع قانوني پيگيري خواهيم كرد. و دوست داريم رئيس كميته انضباطي حق ما را بدهد. شريفي نشان داده كه فردي كار بلد است.
فرخزادي گفت: هيات مديره باشگاه و مدير عامل محترم چشمبينايي دارند. آنها پس از بازي از غيرت و مردانگي بازيكنان تشكر كردند و از آنها خواستند در بازي هاي بعدي با قدرت بيشتر ظاهر شود.
فرخزادي خاطرنشان كرد: دلم از مردم كرمان گرفته است. عابدزاده كريمي، پيرواني، نيكبخت و ... افرادي هستند كه بخاطر اين مردم و پرچم جمهوري اسلامي ايران در ميادين بزرگ افتخار كسب كردهاند و حقشان نبود اينگونه با آنها برخورد شود.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0583/A0583352.jpg
شانس آورديم از كرمان جان سالم به در برديم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با اتفاقاتي كه روز قبل از بازي رخ داد، شانس آورديم كه از كرمان جان سالم به در برديم.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: روز قبل از بازي براي تمرين به يكي از زمينهاي مس كرمان رفته بوديم و با صحنههاي بدي مواجه شديم.
وي افزود: كريمي و عابدزاده از اسطورههاي فوتبال ايران هستند و سال ها در تيم ملي بوده اند اما متاسفانه فحاشيهايي عليه آنان و ساير بازيكنان شد.
نيكبخت ادامه داد: نمي دانستم اينگونه با ميهمان برخورد مي كنند. ما شانس آورديم كه جان سالم به در برديم و به هتل رسيديم. اين مسئله بياحترامي به فوتبال ايران و باشگاه بزرگ پرسپوليس است و اميدوارم با آن برخورد شود.
اين بازيكن در خصوص بازي مقابل مس كرمان گفت: بايد با 3 گل مس را شكست ميداديم. گل مس با برخورد به دست مهاجم اين تيم به ثمر رسيد. نمي دانم داور و كمك داور در آن صحنه كجا بودند كه هند واضح بازيكن مس را نديدند.
نيكبخت تاكيد كرد: هر جند كه فايدهاي ندارد اما اميدوارم در خصوص اين مسائل كارشناسان داوري نظر خود را بدهند تا حداقل اشتباهات مشخص شود و باز هم هواداران ببينند كه پرسپوليس چگونه 3 امتياز از دست داد.
وي در خصوص كادر فني خاطرنسان كرد: به خاطر حرفهاي پيرواني همه بازيكنان چند برابر توان خود تلاش كردند. اين وظيفه آنها بود. من معتقدم بايد به پيرواني فرصت داد.
نيكبخت عنوان كرد: در زميني به يك امتياز رسيديم كه همه در آن دچار مشكل مي شوند. ضمن اينكه مس كرمان با سرمربي خوبش در ليگ مدعي است.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0596/A0596308.jpg
كرمانيها ميزبانان خوبي نبودند
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: كرمانيها نتوانستند ميزبانان خوبي باشند.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي در مورد توهين هايي كه به او در روز تمرين روز چهارشنبه شده بود؛ اظهار داشت: متاسفانه بعضي از ليدرهاي كرماني به من و عابدزاده توهين كردند. اين موضوع تاثير بدي روي ما گذاشت. آنها مدام به ما فحاشي كردند و ميزباني خوبي انجام ندادند.
وي در مورد بازي عنوان كرد: بازي خوبي بود. ما براي كسب سه امتياز به كرمان آمده بوديم. نيمه اول هم به خواسته خود رسيديم، اما نتوانستيم نتيجه را حفظ كنيم.
تمرين پرسپوليس تعطيل شد
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پس از ديدار مقابل مس كرمان تعطيل شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني به دليل تمرينات سنگين در هفته گذشته و بازي روز گذشته با مس كرمان تصميم گرفت تمرينات امروز پرسپوليس را تعطيل كند.
تمرين پرسپوليس فردا در مجموعه ورزشي انقلاب پيگيري خواهد شد.
پرسپوليس روز گذشته برابر مس به تساوي يك بر يك دست يافت.
خب تیم در شرایط خوبی بسر نمیبره کلا !
سرمربی نداریم ! تمرین ها منظم نیست. تکلیف چندتا از بازیکنان اصلی هم هنوز مشخص نشده متاسفانه. باید دید به کجا میرسیم. علی کریمی خدا تمدید کنه !
این انصاری فرد آخرسر ملت رو سکته میده !
http://media.farsnews.com/Media/8804/Images/jpg/A0712/A0712713.jpg
كرانيكار فردا وارد ايران ميشود
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس پنجشنبه وارد ايران ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از جلسه 2 ساعت و 30 دقيقهاي كميته فني باشگاه پرسپوليس كه بعدازظهر ديروز برگزار شد كرانيكار سرمربي تيم ملي كرواسي در جام جهاني 2006 به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب شد.
وي فردا براي آغاز فعاليت در پرسپوليس وارد ايران ميشود. قرارداد ابتدايي اين مربي در دبي امضا شده است و قرارداد رسمي او نيز پس از حضورش در ايران امضا ميشود.
http://media.farsnews.com/Media/8511/Images/jpg/A0268/A0268445.jpg
بهزادي: اميدوارم كرانيكار پرسپوليس را به روزهاي اوج برساند
خبرگزاري فارس: رئيس كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: 4 گزينه را مورد بررسي قرار داديم تا كرانيكار سرمربي پرسپوليس شد و اميدوارم او تيم را به روزهاي اوج برساند.
همايون بهزادي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: در خصوص 4 گزينه صحبتهاي زيادي داشتيم تا به اين نتيجه رسيديم كه كرانيكار كه در سال 2006 همراه با تيم كرواسي به موفقيت خوبي رسيده است به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب شود. ما اميدواريم او با قدرت در پرسپوليس كار خود را شروع كند.
وي افزود: شرايط گزينه اوكرايني ما يعني بلوخين مورد تأييد باشگاه و كميته فني نبود. او در قرارداد خود بندهايي را داشت كه مورد تأييد ما قرار نگرفت تا كرانيكار گزينه اصلي سرمربيگري پرسپوليس باشد كه با نظر كميته فني، هيات مديره و مديرعامل انتخاب شد.
بهزادي خاطرنشان كرد: زمان زيادي نداريم و اميدوارم او هرچه سريعتر كارش را در ايران شروع كند اما فراموش نكنيد يك مربي مثل پريريرا از ما 6 ميليارد تومان براي يكسال ميخواست كه به ايران بيايد اما قرارداد كرانيكار براي فوتبال ايران و باشگاه پرسپوليس در حد معقول است. اميدوارم كرانيكار پرسپوليس را به روزهاي اوج برساند.
http://media.farsnews.com/Media/8802/Images/jpg/A0660/A0660146.jpg
با كريمي قرارداد ببنديد
خبرگزاري فارس: كميته فني باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد با علي كريمي قرارداد بسته شود.
به گزارش خبرگزاري فارس كميته فني باشگاه پرسپوليس در جلسه روز گذشته به جز انتخاب زلاتكو كرانيكار به عنوان سرمربي جديد پرسپوليس به مديرعامل پرسپوليس تأكيد كرد روز پنجشنبه با علي كريمي قرارداد بسته شود.
همچنين در اين جلسه وضعيت بازيكنان برزيلي نيز مورد ارزيابي قرار گرفت.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0595/A0595412.jpg
انصاريفرد: كرانيكار را با توجه به كارنامهاش انتخاب كرديم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: دليل انتخاب كرانيكار، كارنامه اين مربي بود.
عباس انصاري فرد در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس عنوان كرد: با گزينههاي زيادي صحبت كرديم و در مرحله آخر به جز بلوخين و كرانيكار و دو گزينه ديگر مذاكره كرديم و با توجه به شرايط كرانيكار با اين مربي به توافق رسيديم.
وي ادامه داد: سختيهاي زيادي را تحمل و سعي كرديم روي گزينهها با توجه به شرايط پرسپوليس بيشتر فكر كنيم تا با گزينهاي چون كرانيكار كه كارنامه قابل قبولي دارد مواجه شديم و با وي به توافق رسيديم.
مديرعامل پرسپوليس تاكيد كرد: قصد بازي كردن با اسمها را نداشتيم و فقط ميخواستيم مربياي به پرسپوليس بيايد كه در شأن باشگاه، هواداران و بازيكنان باشد و خوشحال هستم كه با كمك هيات مديره و كميته فني به هدف خود رسيديم.
انصاري فرد اظهار داشت: قرارداد اوليه با كرانيكار بسته شده و او فردا وارد ايران ميشود تا تمرينات پرسپوليس را زير نظر بگيرد.
كرانيكار سرمربي تيمي بوده كه برانكو در آن دستيار بوده است. او 53 سال دارد و فرزندش در يكي از بهترين تيمهاي اروپايي بازي ميكند. همچنين موفقيتهاي چشمگيري با تيم ملي كرواسي داشته كه من اميدوارم با پرسپوليس آنها را تكرار كند.
وي خاطرنشان كرد: اميدوارم بتوانيم با اين انتخاب نزد هواداران سرافراز باشيم تا خستگي چند وقت را از تن تمام مسئولان برداريم. خوشبختانه شرايط قرارداد مالي اين مربي نيز خوب است و او از فوتبال ايران و حتي پرسپوليس شناخت دارد.
انصاري فرد يادآور شد: پس از انتخاب سرمربي پرسپوليس خيالم راحت شد اما حرف هاي زيادي مانده كه به عنوان درددل بايد به هواداران بگويم. سعي ميكنم پس از اينكه امكانات لازم را براي كرانيكار فراهم كرديم در مقابل مردم اين موارد را بگويم.
مديرعامل پرسپوليس درباره شكايت شركت آلفا گفت: اقدامات خوبي در اين زمينه انجام داديم و دنبال اين هستيم كه هر چه سريعتر اين پرونده را ببنديم تا مشكلي براي ما پيش نيايد. به همين دليل از طرق مختلف وارد عمل شديم و قطعا اجازه نميدهيم مشكلي در اين شرايط حساس براي ما به وجود آيد.
وي در خصوص بازيكنان برزيلي پرسپوليس تصريح كرد: آنها تمرينات خود را به خوبي دنبال ميكند و از نظر بدني مشكلي ندارند و ميتوانند پرسپوليس را در ليگ نهم همراهي كنند.
ebi-2000
2009/07/26, 17:31
http://forum.niksalehi.com/images/icons/icon4.gif فاضلي در گفت و گو با فارس:
http://media.farsnews.com/Media/8803/Images/jpg/A0686/A0686668.jpg
قرارداد اصلاح شده كريمي فردا به باشگاه پرسپوليس ارسال ميشود
مدير برنامههاي علي كريمي گفت: قرارداد اصلاح شده را فردا به باشگاه پرسپوليس ارسال خواهيم كرد.
محمود رضا فاضلي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در خصوص وضعيت قرارداد علي كريمي اظهار داشت: مسئولان باشگاه پرسپوليس پيش قرارداد اين بازيكن را براي من فكس كردند و تغييراتي را با نظر كريمي روي انجام دادم؛ اما متاسفانه دستگاه فكس باشگاه مشكل داشت و سعي من براي ارسال قرارداد اصلاح شده به باشگاه بي نتيجه ماند.
وي افزود: كريمي به همين دليل روز پنجشنبه به باشگاه نرفت.
مديربرنامه هاي كاپيتان سابق تيم ملي تصريح كرد: قرارداد اصلاح شده كريمي را با نظر مستقيم وي فردا به باشگاه پرسپوليس ارسال مي كنيم و جواب نهايي را به آنها ميدهيم.
فاضلي تاكيد كرد: مشكل خاصي وجود ندارد و نظرات بسيار نزديك است. پس از تفاهم كامل كريمي قرارداد نهايي خود را امضا خواهد كرد.
http://img2.pict.com/d0/9e/82/16de57dc8a154de245903ce04f/e4YM6/i2.gifhttp://forum.niksalehi.com/image.php?u=71431&type=sigpic&dateline=1244693857http://img2.pict.com/02/83/13/45c9bf5aa59afcecda17ca0eee/Kzylf/i1.gif
تاب بنفشه ميدهد طره مشكساي تو
پرده غنچه مي درد خنده دلگشاي تو
ebi-2000
2009/07/26, 17:32
http://forum.niksalehi.com/images/icons/icon4.gif با عقد قراردادي دو ساله
http://media.farsnews.com/Media/8804/Images/jpg/A0712/A0712663.jpg
كرانيكار رسما سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس شد
زلاتكو كرانيكار با عقد قراردادي رسمي به مدت 2 سال به عنوان سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، سرمربي كروات تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعد از ظهر امروز با مديرعامل و برخي از مسئولان باشگاه ديدار كرد.
در اين ديدار ابتدا عباس انصاري فرد در خصوص اهداف باشگاه پرسپوليس صحبتهايي انجام داد و سپس كرانيكار نيز درباره شرايط حضور در ايران و كارنامه اش در تيمهاي قبلي و همچنين اهدافش در باشگاه پرسپوليس مطالبي را عنوان كرد.
مربي كروات پس از اين ديدار با امضاي قراردادي 2 ساله رسما سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس شد.
همچنين در اين جلسه مقرر شد حسين عبدي به عنوان دستيار اول و احمد رضا عابدزاده به عنوان مربي دروازه بانان در كنار وي مشغول فعاليت باشند.
قرار است يك مربي كراوات نيز با نظر طرفين به كادر فني پرسپوليس اضافه شود.
كرانيكار فردا در تمرين پرسپوليس شركت ميكند.
http://img2.pict.com/d0/9e/82/16de57dc8a154de245903ce04f/e4YM6/i2.gifhttp://forum.niksalehi.com/image.php?u=71431&type=sigpic&dateline=1244693857http://img2.pict.com/02/83/13/45c9bf5aa59afcecda17ca0eee/Kzylf/i1.gif
http://parsfootball.com/anjoman/titles/perspolis.jpg http://parsfootball.com/anjoman/titles/iff.jpg http://parsfootball.com/anjoman/titles/esteghlal.jpg
ebi-2000
2009/07/26, 17:33
http://forum.niksalehi.com/images/icons/icon4.gif با حضور كرانيكار
http://media.farsnews.com/Media/8706/Images/jpg/A0499/A0499608.jpg
جلسه كادر فني و كميته فني پرسپوليس فردا برگزار ميشود
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس فردا در جلسهاي با كادر فني و كميته فني باشگاه ديدار و گفت و گو ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس، زلاتكو كرانيكار فردا در نشستي با كادر فني و همچنين كميته فني در خصوص برنامه هاي خود در فصل جاري پرسپوليس شركت خواهد كرد.
در اين جلسه قرار است در خصوص بازيكنان پرسپوليس، تمرينات و كمبود امكانات بحث و تبادل نظر شود.
سرمربي جديد و كروات پرسپوليس طبق برنامه روز يكشنبه در نشستي خبري رودرروي خبرنگاران قرار خواهد گرفت.
http://parsfootball.com/anjoman/titles/perspolis.jpg http://parsfootball.com/anjoman/titles/iff.jpg http://parsfootball.com/anjoman/titles/esteghlal.jpg
ebi-2000
هواداران پرسپوليس از كرانيكار قهرماني خواستند
http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0600/A0600985.jpg
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعد از ظهر امروز پيگيري شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 18 امروز در زمين تمرين موسسه خيريه عمل آغاز شد و بازيكنان پس از گرم كردن، به كار با توپ پرداختند و سپس در قالب دو تيم در نيمه زمين فوتبال دستگرمي بازي كردند.
* كرانيكار سرمربي جديد پرسپوليس از ابتدا درمحل تمرين حاضر شد و ابتدا به رختكن رفت و پس از معارفه به بازيكنان دقايقي در كنار زمين با آنها گفت و گو كرد. وي پس از صحبت با بازيكنان تنها نظاره گر بود و البته دقايقي با عبدي و هواداران به گفت و گو پرداخت.
* عباس انصاري فرد پس از نيم ساعت از آغاز زمان تمرين در زمين موسسه خيريه عمل حضور پيدا كرد و دقايقي با سرمربي كروات صحبت كرد. مديرعامل باشگاه نيز در جمع هواداران حاضر شد و در مورد مشكلات پرسپوليس با آنها به گفت و گو پرداخت.
انصاري فرد خطاب به هواداران اعلام كرد پرسپوليس قطعا قهرمان ليگ برتر مي شود و علي كريمي نيز قراردادش را تمديد مي كند.
*محمد زادمهر ، همايون بهزادي و تني چند از مسئولان باشگاه پرسپوليس نيز ميهمان ويژه تمرين امروز بودند.
* حدود 200 هوادار در محل تمرين حضور پيدا كردند و به شدت بازيكنان، كادر فني و انصاري فرد را تشويق كردند. آنها كرانيكار را بيشتر از همه مورد تشويق قرار دادند و از وي موفقيت در ليگ برتر را درخواست كردند.
* تعدادي زيادي از خبرنگاران رسانه هاي گروهي تمرين امروز را تحت پوشش قرار دادند.
* عليرضا محمد، اشپيي آرفي و محمد منصوري به صورت اختصاصي تمرين كردند. محمد در پايان تمرين زير نظر مولايي مربي بدنساز تمرينات ويژه اي انجام داد.
* محمد پروين حركات استقامتي خود را از بعد از ظهر امروز آغاز كرد.
* عابدزاده به مدت 40 دقيقه با دروازه بانان اختصاصي تمرين كرد و سپس نظاره گر تمرين شد.
* هواداران تيم فوتبال پرسپوليس با يكديگر سرود قهرماني خواندند كه بازيكنان دقايقي با آنها هم صدا شدند.
* كرانيكار در حاشيه تمرين امروز به دقت تمرين بازيكنان را زير نظر گرفت. وي همچنين بازديد مختصري از موسسه خير عمل و امكانتش داشت.
* آرفي و پروين پس از 50 دقيقه تمرين زودتر از سايرين زمين را ترك كردند.
* تمرين پرسپوليس فردا پيگيري خواهد شد.
به دلیل عملی نشدن تعهدات؛
آرفی به پیروزی اولتیماتوم داد
اشپیتم آرفی مهاجم آلمانی تیم فوتبال پیروزی تهران به مدیران این باشگاه به دلیل عملی نشدن تعهداتشان اولتیماتوم داد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، بر اساس توافقات انجام شده در قرارداد اشپیتم آرفی با باشگاه پیروزی تهیه مسکن و همچنین اتومبیل این بازیکن بر عهده باشگاه پیروزی قرار دارد و چون این تعهدات تا این لحظه عملی نشده این بازیکن به مدیران باشگاه پیروزی اولتیماتوم داد که هر چه سریعتر به تعهدات خود عمل کنند.
منبع : ایپنا
ebi-2000
2009/07/26, 20:15
http://64.130.220.65/Multimedia/pics/1388/4/sport/557.jpg
نام: زلاتكو
فاميل: كرانيكار
تاريخ تولد: ۱۵ نوامبر سال ۱۹۵۶
محل تولد: زاگرب(يوگسلاوى)
زلاتكو كرانيكار سرمربى جديد تيم فوتبال پرسپوليس پيش از ظهر ديروز رودرروى نمايندگان رسانه هاى گروهى نشست تا عملاً حضورش در پرسپوليس را تثبيت كرده باشد. كرانيكار كه حضورش در ايران با حرف و حديث هاى بسيارى همراه بود، ديروز به گونه اى مقابل خبرنگاران نشست و به آنها لبخند زد كه كمتر نشانى از آنچه كه پيش از آن درباره اش گفته مى شد در چهره اش به چشم آمد. زلاتكو كرانيكار در زمره مربيان كارنامه دار فوتبال جهان است، مربى اى كه هم در دوران بازيگرى خود از بازيكنان خوب فوتبال بوده و هم در دوران مربيگرى خود در جام جهانى ۲۰۰۶ آلمان بر روى نيمكت تيم ملى كرواسى به عنوان سرمربى نشسته است. كرانيكار فوتبالش را از سن ۱۰ سالگى در باشگاه دينا موزاگرب آغاز كرد و تا سال ۱۹۸۳ در همان باشگاه بازى مى كرد. كرانيكار در پست مهاجم از جمله بازيكنانى بود كه چهارچوب دروازه حريفان را مى شناخت و به همين دليل هم گلهاى بسيارى را براى تيمش به ثمر رساند. كرانيكار در دوران بازيگرى خود براى تيم هايى كه براى آنها در نقش مهاجم به ميدان رفت ۵۵۶ بازى رسمى را انجام داد و در همان تعداد بازى هم موفق شد ۹۸ گل را وارد دروازه حريفان كند. كرانيكار از نوجوانى با تيم ديناموزاگرب به ميدان رفت و تا دوران بزرگسالى همراه آنها بود. او از سال ۱۹۷۳ تا سال ۱۹۸۴ در اين تيم بازى كرد. سال ۱۹۸۴ به تيم راپيدوين رفت و ۶ سال متوالى را براى آن تيم به ميدان رفت، ضمن اينكه در سال ۱۹۹۰ نيز پيراهن تيم پولتون را به تن كرد. كرانيكار در رده ملى نيز چيزى حدود ۱۳ بازى ملى را در كارنامه خود دارد. او از سال ۱۹۷۷ تا سال ۱۹۸۴ براى تيم ملى يوگسلاوى سابق بازى كرد كه حاصل كارش در آن ۱۱ بازى ۳ گلى بود كه به ثمر رساند.وى در سال ۱۹۹۰ نيز پيراهن تيم كرواسى را پوشيد و ۲ بازى را براى اين تيم انجام داد و يك گل هم براى اين تيم زد. كرانيكار در دوران مربيگرى خود هدايت ۱۷ تيم را به شرح ذيل برعهده داشت و پرسپوليس هجدهمين تيمى است كه وى هدايت آن را برعهده مى گيرد.
۱۹۹۲ تا ۱۹۹۴ سگستا
۱۹۹۴ تا ۱۹۹۶ كرواسى زاگرب
۱۹۹۶ تا ۱۹۹۷ لينز
۱۹۹۷ اسلوان بلوپو
۱۹۹۷ سگستا
۱۹۹۸ ساموبود
۱۹۹۸ تا ۱۹۹۹ كرواسى زاگرب
۱۹۹۹ المصرى
۲۰۰۱ ۲۰۰۰- مورا
۲۰۰۱ ۲۰۰۲- زاگرب
۲۰۰۲۲۰۰۳- رجيكا
۲۰۰۳۲۰۰۴- زاگرب
۲۰۰۴۲۰۰۶- كرواتيا
۲۰۰۷ كرواتيا سوسته
۲۰۰۷ الشعب
۲۰۰۹ كرواتيا سوسته
۲۰۰۹دى استراداى
۲۰۰۹ پرسپوليس
كرانيكار آخرين بازى ملى يعنى بازى خداحافظى اش را در سال ۱۹۷۷ مقابل تيم ملى آمريكا انجام داد و در پايان همان بازى هم با دنياى بازيگرى وداع كرد. سرمربى اهل كرواسى تيم پرسپوليس، يك پسرش در حال حاضر در تيم پورت موث انگليس بازى مى كند. نيكو كرانيكار ضمن بازى در تيم انگليسى در تيم ملى كرواسى نيز عضويت دارد. سرمربى جديد پرسپوليس در آخرين اظهارنظر خود مدعى شده است كه پرسپوليس را به عنوان قهرمانى خواهد رساند، ادعايى كه خيلى ها در انجام آن تا به امروز عاجز مانده اند.
* * *
"ابرار ورزشی"
2009/07/26, 20:18
http://i.media.goal.com/g/1499_news.jpg
حضور كرانيكار در تهران، مثل تمام مربياني كه پيش از وي به نيت در دست گرفتن سكان هدايت يكي از سه تيم سرخابي يا ملي به كشورمان آمدهاند، تبعات خاص خود را به همراه داشت. حاجعباس انصاريفرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس، كه پيش از مطرح شدن نام كرانيكار كروات، از دست داشتن عوامل پشتپرده در منصرف كردن مربياني كه باشگاه روي آنها انگشت گذاشته و با آنها وارد مذاكره شده، حرف زده بود، حتي بعد از عقد قرارداد با كرانيكار هم، هنوز طعم آرامش را نچشيده و در اين مقطع زماني هم بايد خودش را براي معضلات و مشكلات جديدي آماده كند.
تا به حال مربيان خارجي زيادي، بعد از ورود به ايران و قبل از عقد قرارداد با يكي از سه تيمملي، استقلال و پرسپوليس تهران، به دليلي از غربالها رد نشده و ناچار به ترك كشورمان شدهاند. اصولا پروسه حضور افراد غير ايراني در اين سه تيم به مراتب دشوارتر از هر تيم ليگي ديگري است و اگرچه چنين نقل و انتقالاتي در تيمهاي حرفهاي ديگر، بيسروصدا و دور از چشم و گوشهاي بيگانه و اغيار انجام ميشوند در اين سه تيم انعكاس و بازخوردهاي شديدي به همراه دارند. شكي نيست كه بخش اعظمي از اين واكنشها از سر دلسوزي و خيرخواهي انجام ميشوند، اما در اين ميان - بيهيچ ترديدي - عدهاي هم هستند كه از سر حسادت يا ميل به نابودي و عدم نتيجهگيري تيم مزبور (بنابر دلايل فردي و گروهي خاص!) واكنش نشان ميدهند و طبيعي است كه اگر بخشي از بازتابهاي دلسوزانه لحن مثبتي داشته باشند، همه واكنشهايي كه نه از سر دلسوزي نشان داده ميشوند، منفي، هتاكانه و بدقواره(!) هستند.
حضور زلاتكو كرانيكار هم از اين قواعد نانوشته مستثني نبود. بخشي از جامعه رسانهاي فوتبال كشورمان بعد از مشاهده كارنامه نسبتا خوب و قابل قبول كرانيكار، قضاوت در مورد وي را موكول به زماني كردهاند كه وي در فوتبال ايران و تيم پرسپوليس «جا» افتاده و آنچه كه از لحاظ فني در سر دارد را به مرحله عمل بكشاند، اما تعدادي از رسانههاي جمعي فوتبال ايران هم ترجيح دادهاند كه پيش از روشن شدن ميزان توان فني و حاشيهاي او در پرسپوليس، مقابل وي قد علم كرده و بر او بتازند. درست به همين دليل است كه عبارت «دائمالخمر 450 هزار دلاري در پرسپوليس» در يك روزنامه تيتر يك ميشود و در يك خبرگزاري تيتري جنجالي را تشكيل ميدهد و خبر ميرسد كه وي چندي پيش به دليل افراط در نوشيدن الكل، در نزديكي خانهاش به زمين افتاده و مصدوم شده يا از شدت مستي از اتوبوس تيم جا مانده و يا حتي در رختكن تيمملي كرواسي و چند دقيقه پيش از بازي با برزيل «بد مستي» كرده است! جالبتر آنكه در اين ميان حتي واسطهاي كه او را به پرسپوليس معرفي كرده هم در مظان اتهام قرار ميگيرد و حضور زلاتكو در جمع سرخپوشان به «خوش خدمتي عباس انصاريفرد به دكتر محسني(!)» تعبير ميشود.
زلاتكو كرانيكار يك مربي توانمند كروات است كه ديني جز اسلام دارد. بدون شك اگر قرار باشد از ديدگاه اسلامي به مربيان و بازيكناني كه قرار است به ليگ حرفهاي فوتبال ايران اضافه شوند، نگاه كنيم با كمي جستوجو ميتوانيم براي تمام آنها چندين و چند ايراد شرعي پيدا كنيم، اما اين افراد قرار نيست كه الگوي اخلاقي ما باشند! آنها ميآيند تا فوتبال را به ما بياموزند يا براي ما فوتبال بازي كنند. آن زمان كه پيامبر اكرم(ص) فرمود: «علم را بجوييد حتي اگر در چين باشد» هم به خوبي ميدانست كه غيرمسلمانان از احكام اسلامي پيروي نميكنند، اما اين واقعيت باعث نشد كه جناب ايشان حكم علمجوييشان را پس بگيرند يا آن را محدود به علماي اسلام كنند! اين روزها فوتبال تبديل به علمي نوين شده و مربياني چون كرانيكار، مدرسان اين علم جديد براي جامعه فوتبال ايران هستند و صد البته وظيفه دارند كه در كشور اسلامي ما به قوانينمان احترام بگذارند!
از سوي ديگر از نگاه اسلامي، همه مبري از گناه هستند مگر آنكه خلافش ثابت شود و كرانيكار (كه هرگز گذشتهاش را انكار نكرده!) اعلام كرده كه مدتهاست عادت زشتي كه داشته را كنار گذاشته و اكنون به قول خودش «پاكِ پاك» است. پس ما مسلمانان چگونه به خودمان اجازه ميدهيم كه قبل از وقوع جرم، قصد قصاص داشته باشيم؟
اين چند سطر براي دفاع از يك دائمالخمر قلمي نشدهاند! بلكه هدف ما از رقم زدن اين سطور وارد كردن تلنگري به جامعه رسانهاي فوتبال ايران است. اگر كرانيكار - در ايران هم - به عادات زشت گذشتهاش بازگردد، شك نكنيد كه ما هم در صف اول مخالفان وي گام برخواهيم داشت تا به بيگانهاي قانونشكن ثابت كنيم كه او را براي منظور ديگري به تهران فراخواندهايم، اما تا آن زمان و تا وقتي كه زلاتكو هم - مثل هر معتاد ترك كرده ديگري! - روند عادي زندگياش را دنبال ميكند و خلاف يا لغزشي نداشته، نميتوانيم به خودمان اجازه بدهيم كه او را به خاطر گذشتهاش مورد حمله قرار دهيم يا براي تسويه حسابهاي شخصي و گروهي به سراغ آن بخش از زندگي گذشته و خصوصي وي برويم كه خودش هم دوست ندارد آنها را به ياد بياورد.
* * *
تشکر باعث دلگرمی ماست؟
http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0437/A0437384.jpg
حيدري: تنها نقطه قوت استقلال اهواز خداداد است
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خداداد عزيزي با هوش و درايتي كه دارد تنها نقطه قوت استقلال اهواز به شمار ميرود.
سپهر حيدري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس عنوان كرد: چون بازي اول بسيار خوب و حرفهاي عمل كرديم انتظارات از پرسپوليس بالا رفته است. اگر قبل از فصل چند بازي تداركاتي برگزار ميكرديم قطعا ميتوانستيم برتري خود را برابر مس حفظ كنيم. تركيبي كه مقابل مس كرمان قرار گرفت تنها يك نيمه در ديدار تداركاتي برابر پيكان كنار يكديگر به ميدان رفت و بسيار مشكل است كه يك تيم فقط با 45 دقيقه با هم هماهنگي شود.
وي درباره بازي برابر استقلال اهواز يادآور شد: با توجه به زيركي و باهوشي فوتبالي به نظر من تنها نقطه قوت استقلال اهواز در ديدار برابر ما فقط خداداد عزيزي است. قطعا او شناخت كافي از پرسپوليس دارد و ميخواهد در تهران نتيجه خوبي بگيرد اما ما هم با توجه به تمريناتي كه داشتهايم براي 3 امتياز به ميدان ميرويم.
حيدري ادامه داد: پرسپوليس مشكل بزرگي نيز دارد كه نبود هواداران در بازي مقابل استقلال اهواز است اما من به هواداران قول ميدهم كه از پاي تلويزيون 90 دقيقه فوتبال زيبا را ببينند و از يك برد شيرين لذت ببرند.
مدافع پرسپوليس در خصوص وضعيت خودش گفت: خدا را شكر در وضعيت خوبي قرار دارم و از لحاظ روحي و رواني آماده حضور در زمينه بازي هستم. به دليل اينكه در اردوي تركيه ديرتر از سايرين به بازيكنان اضافه شدم عبدي به من گفت كه در بازي اول از من استفاده نميكنند. سعي ميكنم در ديدارهاي بعدي به عنوان بازيكن ثابت به ميدان بروم.
پرسپوليس در دومين ديدار ليگ برتر روز جمعه ميزبان استقلال اهواز است.
http://media.farsnews.com/Media/8804/Images/jpg/A0706/A0706127.jpg
اعتراض هواداران پرسپوليس به بازيكنان
خبرگزاري فارس: تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز پيگيري شد.
به گزارش خبرگزاري فارس تمرين پرسپوليس از ساعت 18:45 در زمين موسسه خيريه عمل پيگيري شد.
در اين تمرين بازيكنان اصلي در ديدار روز گذشته مقابل استقلال اهواز به مدت 20 دقيقه به حركات استقامتي پرداختند و با انجام كارهاي كششي تمرينات خود را به پايان رساند. بازيكنان ذخيره و نيمكت نشين پس از گرم كردن زير نظر ايكوويچ به كار با توپ پرداختند و در مرحله بعدي با سانتر از جناحين، ضربه به گل و شوت زني تمرينات خود را ادامه دادند.
* حدود 100 هوادار پرسپوليس به نشانه اعتراض بازيكنان به تشويق كادر فني پرسپوليس پرداختند و از تشويق بازيكنان خودداري كردند.
* تمرين امروز بر خلاف اعلام قبلي با 15 دقيقه تاخير برگزار شد كه اين تاخير باعث ناراحتي برخي از بازيكنان شده بود.
* نتيجه بازي استقلال و مقاومت سپاسي سوژه اصلي تمرين امروز پرسپوليسيها بود. اين بازي با تساوي صفر بر صفر خاتمه يافت.
* كرانچار به مدت 10 دقيقه با آرفي گفت و گو كرد. اين بازيكن پس از حضور 10 دقيقه حضور در تمرين به دليل مصدوميت محل تمرين را ترك كرد.
* محمد منصوري و هوار ملا محمد غايب بودند.
* عليرضا محمد و ضيا نيك نفس به دليل مصدوميت اختصاصي تمرين كردند.
* دروازه بان ها نيز پس از 10 دقيقه زير نظر عابدزاده تمرينات خود را دنبال كردند.
* حميد علي عسگر با لباس شخصي نظاره گر تمرين بود.
* حسين عبدي و كرانچار بيشتر به آناليز تمرين امروز پرداختند و بيشتر تمرين زير نظر ايكوويچ و مولايي(بدنساز تيم) برگزار شد.
پرسپولیس 2-2 شاهین بوشهر
جقدر داره بد بازی میکنه این تیم http://img38.imagefra.me/img/img38/2/9/14/hessam/f_38rl6ram_661bfc2.gif
ebi-2000
2009/09/15, 01:04
به نظر من پرسپولیس نسبت به پارسال بازی زیبا تری نمایش میده . گل دوم اشتباه دروازبان بود
http://media.farsnews.com/Media/8805/Images/jpg/A0725/A0725065.jpg
حضور كاشاني و صحبت اختصاصي با رضايي
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز پيگيري شد.
به گزارش خبرگزاري فارس تمرين پرسپوليس از ساعت 11 صبح امروز در زمين موسسه خيريه عمل دنبال شد. در اين تمرين بازيكنان پس از گرمكردن به حفظ توپ و پرسينگ و مرور كارهاي تاكتيكي پرداختند.
* محسن خليلي به دليل مصدوميت از ناحيه پشت پاي راست امروز تمرين نكرد و فقط نظارهگر بود. كريم باقري نيز پس از احساس درد كه از ناحيه پا داشت. نظارهگر تمرين بود. آرفي نيز به دليل سرما خوردگي در تمرين حضور نداشت.
* حبيب كاشاني به همراه چند تن از مسئولان باشگاه پرسپوليس پس از گذشت 30 دقيقه در محل تمرين پرسپوليسيها حضور يافت و با بازيكنان گفتوگو كرد.
* كرانچار به صورت اختصاصي با شيث رضايي صحبت كرد.
* ميثاق معمارزاده بدون مشكل تمرينات پرفشار انجام داد.
* شكوري و صغيري با رفع مصدوميت تمرينات پرفشار انجام دادند.
* چهرههاي خندان بازيكنان در تمرين امروز نشانه روحيه بالاي آنها پس از شكست سايپا بود.
* حدود 50 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند و به شدت بازيكنان را تشويق كردند.
* ايكوويچ به صورت اختصاصي با خوردبين صحبت كرد.
تمرين امروز پرسپوليسيها ساعت 12:20 دقيقه به پايان رسيد و فردا پيگيري ميشود. پرسپوليس دوشنبه در ورزشگاه آزادي ميزبان تراكتورسازي است.
http://media.farsnews.com/Media/8807/Images/jpg/A0754/A0754437.jpg
جلسه كاشاني و كرانچار برگزار شد
خبرگزاري فارس: جلسه حبيب كاشاني با كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس، صبح امروز انجام شد.
به گزارش خبرگزاري فارس در آستانه ديدار هفته چهاردهم پرسپوليس و تراكتورسازي، كادر فني باشگاه پرسپوليس در جلسه اي با حبيب كاشاني، آخرين وضعيت اين تيم را بررسي و گزارش هاي خود را ارائه كردند.
در اين جلسه، بازي گذشته پرسپوليس ارزيابي شد و درباره نقاط ضعف و قدرت تيم بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
پيش از اين مقرر شده بود، كادر فني هفته اي يك بار با سرپرست اين باشگاه جلسه اي مشترك براي بررسي آخرين وضعيت تيم داشته باشند.
پرسپوليس دوشنبه در ورزشگاه آزادي ميزبان تراكتورسازي است.
http://media.farsnews.com/Media/8806/Images/jpg/A0732/A0732224.jpg
خليلي نميتواند برابر تراكتورسازي به ميدان برود
خبرگزاري فارس: پزشك تيم فوتبال پرسپوليس از مصدوميت خليلي و عدم حضور اين بازيكن در ديدار مقابل تراكتورسازي خبر داد.
فريد زرينه در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس عنوان كرد: مصدوميت خليلي هنوز به طور كامل برطرف نشده است و قطعا به ديدار روز دوشنبه مقابل تراكتورسازي نخواهد رسيد.
وي درباره كريم باقري گفت: اين بازيكن كه به تازگي از بند مصدوميت رها شده بود، دچار سرماخوردگي و تب و لرز شديد شده است و به نظر ميرسد او نيز از ديگر غايبان پرسپوليس در بازي مقابل تراكتورسازي باشد.
زرينه درباره وضعيت آرفي تاكيد كرد: اشپيتيم آرفي دچار سرماخوردگي شديد شده و به احتمال فراوان با توجه به اينكه از لحاظ بدني دچار ضعف شديدي شده و بعيد است به بازي مقابل تراكتورسازي برسد.
پزشك تيم فوتبال پرسپوليس افزود: تصميم نهايي درباره عدم حضور باقري و آرفي در ديدار مقابل تراكتورسازي فردا اعلام ميشود.
http://media.farsnews.com/Media/8807/Images/jpg/A0754/A0754039.jpg
شكاف بين تيمهاي پايه و بزرگسالان پرسپوليس را از بين ميبرم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال "ب " پرسپوليس گفت: ميخواهم با تزريق بازيكنان جوان به تيم بزرگسالان، شكاف بين تيمهاي پايه پرسپوليس و بزرگسالان را از بين ببرم.
مهرداد ميناوند در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره شكست 2 بر در اولين ديدار تيم فوتبال "ب " پرسپوليس برابر تيم اتحاد شميران در چارچوب باشگاههاي تهران، اظهار داشت: در ديدار اول چون تمرين نداشتيم، از 10 بازيكن تيم اميد استفاده كردم، اما فكر كنم براي بازي اول نمايش خوبي داشتيم.
وي ادامه داد: از كاشاني تشكر ميكنم كه به من اعتماد كرد. مطمئن باشيد تيم "ب " پرسپوليس بازيكناني را به تيم اول تزريق ميكند كه ديگر براي خريد يك بازيكن 400 تا 500 ميليون تومان هزينه نكند.
ميناوند افزود: در همين تيمهاي پايه پرسپوليس جوانان بزرگي هستند كه ميتوانند در آينده به پرسپوليس كمك كنند. ميخواهم با تزريق بازيكنان جوان به تيم بزرگسالان شكاف بين تيمهاي پايه پرسپوليس و بزرگسالان باشگاه را از بين ببرم.
سرمربي تيم فوتبال "ب " پرسپوليس تصريح كرد: از تمام پيشكسوتان باشگاه رخصت ميخواهم چون ميدانم كه حق آنها بود سرمربي شوند، اما من هم جزء آنها هستم و خوشحالم كه اين پست را گرفتم.
ميناوند ادامه داد: از هواداران ميخواهم از تيم "ب " پرسپوليس هم مثل تيم اول حمايت كنند و از كساني كه طرح آسيا ويژن را بنيانگذاري كرده سپاسگذارم. چون كار بزرگي بوده و به فوتبال ما خدمت ميكند.
سرمربي تيم فوتبال "ب " پرسپوليس افزود: در جلسهاي در 2 روز آينده براي مشخص شدن زمين تمرين و ساعات تمرين به همراه ساير مسئولان تيم "ب " با كاشاني شركت ميكنم تا اين موضوع نيز برطرف شود و براي انجام تمرينات مشكلي نداشته باشيم.
سپاهان 2-1 پرسپولیس
در روزی که باختیم من به تیم امیدوارم شدم !
بازی بسیار خوب در نیمه دوم، اون در شرایط جوی بد اصفهان، اون هم با یک بازیکن کمتر واقعا امیدوار کننده بود. کم شانس بودیم که دو پنالتیمون گل نشد مگرنا با همین شرایط هم 3 امتیاز رو میگرفتیم، ولی نشد !
در کل من امیدوارم به ادامه فصل و بازیهای پیش رو !
تصميم انضباطي باشگاه پرسپوليس، قرارداد وسلي برازيليا فسخ شد
http://www.football3.ir/thumbnail.php?file=Persepolis_782122298.gif&size=article_medium
باشگاه پرسپوليس در دو نامهي جداگانه به علي کفاشيان، فسخ قرارداد وسلي برازيليا و نيز جريمه نقدي هوار ملا محمد را بر اساس مفاد قرارداد اين بازيکنان، به اطلاع فدراسيون فوتبال کشورمان رساند.
اين باشگاه طي نامه هايي جداگانه در مورد هوار ملا محمد، بازيکن عراقي اين باشگاه و نيز وسلي برازد آلميدا، ملقب به برازيليا، بازيکن برزيلي خود، به خاطر غيبت غير موجه و طولاني مدت اين بازيکنان، اقدام قانوني باشگاه پرسپوليس را به اطلاع فدراسيون فوتبال کشورمان رساند.
باشگاه پرسپوليس در اين نامه اعلام کرده است بر اساس بند 10 ماده چهارم قرارداد اين باشگاه با وسلي برازيليا، به صورت يکطرفه، قرارداد خود را با اين بازيکن، فسخ کرده است.
در بند 10 از ماده چهارم قرارداد باشگاه پرسپوليس با وسلي برازيليا آمده است: "چنانچه غيبت بازيکن، بيش از 14 روز شود، باشگاه مي تواند ضمن فسخ يک طرفه قرارداد، از طريق مراجع رسمي نسبت به دريافت خسارت اقدام کند."
در اين ماده تصريح شده است: "در چنين حالتي تا زمان تاييديه حقوق باشگاه، بازيکن، معلق خواهد بود و اجازه مذاکره و عقد قرارداد با باشگاه ديگري را نخواهد داشت."
مدت مرخصي ميان فصل وسلي برازيليا از 14 آبان ماه به مدت يک هفته بوده است، اما اين بازيکن از زمان اتمام مرخصي خود، تا به امروز (نهم آذر ماه) حدود 20 روز غيبت غير موجه داشته است.
احتمال حضور باقري و غيبت معمارزاده مقابل استقلال اهواز
http://www.football3.ir/thumbnail.php?file=.02_544766555.jpg&size=article_medium
پزشك تيم فوتبال پرسپوليس آخرين وضعيت بازيكنان مصدوم اين تيم را تشريح كرد.
فريد زرينه در مورد ميزان مصدوميت كريم باقري اظهار داشت: كاپيتان پرسپوليس با رفع مصدوميت در حال بدنسازي است و كادر فني در مورد بازي كردن وي مقابل استقلال اهواز تصميمگيري خواهد كرد. تكليف نهايي اين بازيكن عصر فردا مشخص خواهد شد. وي در مورد معمارزاده گفت: وي از ناحيه عضله پشت پا دچار كشيدگي شده و با گرفتن MRI مشخص شد به احتمال فراوان بازي مقابل استقلال اهواز از هفته نوزدهم را از دست خواهد داد. زرينه با اشاره به اينكه محمد منصوري مشكل خاصي براي بازي كردن ندارد؛ در مورد آخرين وضعيت هادي نوروزي گفت: اين مهاجم با رفع مصدوميت ميتواند پرسپوليس را همراهي كند. ديدار استقلال اهواز و پرسپوليس از هفته نوزدهم ليگ برتر پنجشنبه از ساعت 14 در اهواز برگزار خواهد شد.
كاهش محروميت و جريمه شيث رضايي و الهايي
http://www.football3.ir/thumbnail.php?file=02_510770754.jpg&size=article_medium
شوراي استيناف باشگاه پرسپوليس راي خود را در خصوص تجديدنظر خواهي دو تن از بازيكنان تيم فوتبال اين باشگاه اعلام كرد.
با درخواست تجديدنظر خواهي شيث رضايي و محمد مهدي الهايي در خصوص راي كميته انضباطي باشگاه، جلسه شوراي استيناف باشگاه عصر امروز (دوشنبه) با حضور حبيب كاشاني، محمود خوردبين و پيشوا از قضات دادگستري برگزار شد. بر اساس راي شوراي استيناف باشگاه پرسپوليس، محروميت شيث رضايي از 3 جلسه به 2 جلسه محروميت و جريمه نقدي اين بازيكن نيز به 10 ميليون تومان كاهش يافت. رضايي پيش از اين و بر اساس راي كميته انضباطي باشگاه به 3 جلسه محروميت از مسابقات و اثرات تبعي مالي آن (9 ميليون تومان) و 5 ميليون تومان (در مجموع 14 ميليون تومان) جريمه نقدي محكوم شده بود. بر اساس آيين نامه انضباطي باشگاه پرسپوليس هر جلسه محروميت از مسابقات، 3 ميليون تومان جريمه نقدي به همراه دارد. همچنين شوراي استيناف باشگاه، حكم محمد مهدي الهايي را به 3 هفته محروميت از تمرينات و كسر 5 درصد از قرارداد، كاهش داد. الهايي نيز پيش از اين از سوي كميته انضباطي باشگاه به 5 هفته محروميت از شركت در تمرينات و كسر 10 درصد از كل قراردادش محكوم شده بود.
سلام
چاکر پیروزی ها هم هستیم
بچه ها می خوام یه سایت پیش بینی فوتبال معرفی کنم که حرف نداره
جوایز میلیونی میده خلاصه آخر هیجانه www.bord90.com (http://www.bord90.com)
هرکی ثبت نام کرد کد معرف sajjad65 بزنه دمتون گرم
Kamyar_22
2010/01/17, 12:36
دوستان پرسپولیسی، میبینم که 4 تا 4 تا گل میخورید !!
انشاالله بازی بازی با شما جبران میکنیم ! ناراحت نباش !!
میریم که فردا بزنیم آبی ها رو نابود کنیم !! :دی
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000589.jpg
/گزارش تمرين پرسپوليس/بازگشت بائو و تلاش براي آشتيكنان باقري و رضايي
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز در زمين شرکت واحد پيگيري شد.
تمرين امروز ساعت 11:15 دقيقه آغاز شد و بازيکنان اصلي ديدار روز گذشته مقابل ايرانجوان بوشهر پس از 30 دقيقه ريکاوري محل تمرين را ترک کردند و بازيکنان ذخيره زير نظر حسين عبدي، پس از گرم کردن بدنهاي خود به تمرين آقا وسط، حفظ توپ، پرسينگ، سانتر از جناحين و ضربه به دروازه پرداختند.
نکته جالب شادابي بازيکنان در تمرين امروز بود. همچنين خندههاي علي دايي در جريان تمرين توجه حاضران را به خود جلب کرده بود. دايي به بازيکنان تأکيد ميکرد که گذشته را فراموش و فقط به آينده فکر کنند.
*ميثم بائو که به دليل بيانضباطي از پرسپوليس کنار گذاشته شده بود، امروز پس از صحبت با دايي دوباره به تمرينات بازگشت.
*مسئولان پرسپوليس با حضور در تمرين از بازيکنان دعوت کردند در راهپيمايي 22 بهمن شرکت کنند.
*علي دايي در جريان تمرين به صورت اختصاصي با ميثاق معمارزاده صحبت کرد. دايي همچنين با محمد پروين هم 10 دقيقه صحبت کرد.
*اشپيتيم آرفي عليرغم بيحوصلگي، در تمرينات آمادگي بالايي را به نمايش گذاشت.
*مسئولان باشگاه با حضور در تمرين اعلام کردند که حبيب کاشاني، سرپرست باشگاه قصد دارد هفته آينده جلسهاي را ترتيب داده تا شيث رضايي و کريم باقري با هم آشتي کنند.
تمرينات پرسپوليس فردا تعطيل است و جمعه پس از يک روز وقفه پيگيري ميشود.
تا چند روز دیگه لیگ شروع میشه به امید موفقیت محبوب ترین تیم اسیا در اسیا و ایران:medieval::rambo:
قرمز خون منه پرسپولیس جون منه
Kamyar_22
2010/08/02, 01:23
پرسپولیس هم باخت !
مواظب باشید تعداد باختهاتون دو رقمی نشه !! :D:D
جوونن دیگه :دی
من الان میرم یک تاپیک کل کل استارت میکنم !
بهار بیخیال بزار خوش باشن خب آخه تو کلوپ استقلال که کسی نمیره حوصلشون سر میره:))
اخه استقلالی ها اینقدر طرفدار دارن که واسه دو نفرم کلوپ هواداری میزنن:)):))
برد پرسپولیس رو تبریک میگم:x:D
برد مقبل سایپا مبارک !
این اوسال هم مثل اینکه هپاتیت داره !!
تير پرسپوليس به سنگ خورد !
مجوز جذب يک بازيکن جديدتا قبل از نيم فصل صادر نشد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00003478.jpg
پرسپوليسيها اميدوار بودند خيلي سريع با ارائه پرونده پزشکي هروه اوساله به سازمان ليگ، مجوز جذب يک بازيکن جديد را بگيرند اما عزيز محمدي، رئيس سازمان ليگ ديروز گفت که اين باشگاه طبق قوانين، تا قبل از نيم فصل حق جذب بازيکن جايگزين را ندارد.
پورکاظمي، سرپرست فدراسيون پزشکي – ورزشي خبر هپاتيتي بودن «اوسال» را تأييد کرده است.
دوستان كل كل رو بزاريد توي تاپيك خودش لطفا
دايي در گفتوگو با سايت گل : مايلي كهن كفر گفته است/او به بالاترين مقامات كشور براي كار رو انداخته / مايلي كهن تا 50 سال ديگر هم به من نخواهد رسيد
او به دنبال بنده خداست تا بيكار نماند و حتي به بالاترين مراجع كشور رجوع كرده اما دايي به هيچ كس رو نينداخته است. من نان بازوي خودم را ميخورم. خدا را شكر من با لطف خدا به جاهايي رسيدم كه آقايان تا 50 سال ديگر به آن نخواهند رسيد
سايت گل ـ علي دايي در پايان تمرين امروز پرسپوليس، پاسخگوي خبرنگاراني شد كه منتظر سوت پايان بودند. خبرنگاراني كه با سرعت خود را به دايي رساندند تا احتمالا مهمترين حرفهاي امروز را از زبانش بشنوند. جالب اينكه حدس آنها كاملا درست بود. مصاحبه باحرفهاي عادي آغاز شد و با اظهارنظرهاي تند دايي به پايان رسيد.
*آقاي دايي تمرينات پرسپوليس چطور است؟
به نظر من تمرينات خوبي را پست سر گذاشتيم و موفق شديم ضعفهاي تيمي را تا حدي پوشش بدهيم.
*آيا با تيم ملي تعامل داشتيد؟
چطور تعامل نداشتيم؟ 5 بازيكن اصلي را دادهايم كه الان دارند با تيم ملي كار ميكنند.
*آيا زمان مربيگري شما اين تعامل وجود داشت؟
اين برنامهريزيها بايد درست و با هماهنگي صورت بگيرد و اين تعامل در زمان من وجود نداشت.
*آقاي مايليكهن در آخرين مصاحبه ادعا كردهاند تيم شما در جام حذفي با كمك خدايان قهرمان شده است؟
به نظر من مايليكهن كفر گفته و همه ما بنده يك خدا هستيم. ايشان برود به مسائل فني خودش بپردازد. من وقت زيادي ندارم و بايد به پرسپوليس فكر كنم. البته آقايان صحبت كردهاند كه اصلا مهم نيست. از اين گوش ميشنوم و از آن گوش بيرون ميكنم و سعي ميكنم به كار خودم برسم. حواسم به تيم خودم هست
*نظرتان در اينباره كه گفتهاند شما خانهنشين بوديد چيست؟
مي توانيد از تيمهاي مختلف استعلام بگيريد. تيمهايي مثل استيل آذين، مس و سپاهان من را ميخواستند كه من صلاح ندانستم درباره پيشنهاد آنها حتي فكر كنم. من هيچ وقت خانهنشين نبودم. من بين مردم بودم ... ايشان درباره سال 98 و ناكامي تيم ملي توضيح بدهند. من در تيم بزرگي هستم و افكار بزرگي در سر داريم. مردم در اين مورد بهترين قاضي هستند.مشخص است كه چه كسي با اين حرفها ميخواهد باخت خودش را توجيه كند. ايشان فرافكني ميكنند و ميخواهند مردم را فريب بدهند.
*ديگر جمله ايشان هم در مورد كيفيت قهرماني پرسپوليس بود، آيا درست است كه شما با حذف تيمهاي دسته اولي قهرمان شديد؟
دست ايشان درد نكند. ما تيمهاي ليگ يكي را حذف كرديم اما آن تيمها تيمهاي ليگ برتر را برده بودند. من وظيفهام بود به قولم عمل كنم. ما يك خدا داريم و اعتقادمان به اوست و نه خداياني كه آقاي مايليكهن از آن اسم برده است. ما توانستيم موفق بشويم و به كوري چشم خيليها قهرمان شديم. البته من دراين قهرماني كمترين نقش را داشتم. ما امسال در جام باشگاههاي رقابت خواهيم كرد و اين آغاز موفقيت پرسپوليس است.
*به نظر شما چرا آقاي مايليكهن اين حرفها را زده است؟
ايشان از خيلي چيزها ناراحت است. او به دنبال بنده خداست تا بيكار نماند و حتي به بالاترين مراجع كشور رجوع كرده اما دايي به هيچ كس رو نينداخته است. بعضيها اينطور مربي ميشوند اما اگر مردم من را نخواهند من خانهنشين خواهم شد. مردم فوتبال را ميفهمند و به من لطف دارند. من نان بازوي خودم را ميخورم. خدا را شكر من با لطف خدا به جاهايي رسيدم كه آقايان تا 50 سال ديگر به آن نخواهند رسيد.
*نظرتان راجع به حرفهاي آقاي مظلومي درباره قطبي و رأي فدراسيون چيست؟
زمان من خيلي بدتر صحبت ميكردند اما جريمهاي در كار نبود. به هرحال اين تصميم فدراسيون بوده ...
*آيا با حضور آقاي كاشاني در فدراسيون بايد شاهد كاهش انتقادات شما باشيم؟
من دراين مورد صحبتها را كردهام و نظر تازهاي ندارم.
پرسپولیس قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه......
Kamyar_22
2010/08/14, 16:16
او به بالاترين مقامات كشور براي كار رو انداخته / مايلي كهن تا 50 سال ديگر هم به من نخواهد رسيد
او به دنبال بنده خداست تا بيكار نماند و حتي به بالاترين مراجع كشور رجوع كرده اما دايي به هيچ كس رو نينداخته است. من نان بازوي خودم را ميخورم. خدا را شكر من با لطف خدا به جاهايي رسيدم كه آقايان تا 50 سال ديگر به آن نخواهند رسيد
علی دایی انگار یادش رفته وقتی به عنوان مربی - بازیکن تیم سایپا بود ، هنگامی که چهار جلسه محرومش کردن ، رفت مجلس و با نماینده اردبیل دیدار کرد !
آقای علی دایی ! شما هم برای رسیدن به مقام سرمربی تیم ملی ، پرسپولیس و کاهش محرومیتهاتون ، به این و اون رو انداختید .
خوشم میاد که کلوپ هوادارای پرسپولیس شلوغه:D
به امید موفقیت پرطرفدارترین تیم اسیا در بازی امشب
http://media.farsnews.com/Media/8702/ImageReports/8702281663/46_8702281663_L600.jpg
http://img.tebyan.net/big/1387/11/10206202131353023637174811581178214814629.jpg
http://perspolisnews.com/store/images/shop/other/6taia4.jpg
اینم لینک یه سایت نظرسنجی جهانی برید ببینید کی پرطرفدارتره
http://www.voteyourteam.com/Asia/Iran/Perspolis.aspx
برد پرسپوليس رو تبريك ميگم
ایوالا بهار خانم
ایشالا بازی بعدی رو ببریم دیگه صدرنشینیم
پیشاپیش برد امشب پرسپولیس رو تبریک میگم
برد زيباي پرسپوليس برابر راه اهن رو تبريك ميگم:D
تیم از لحاظ تاکتیکی بسیار خوب کار کرد و بنده بسیار امیدوارم شدم به تیم !
منتها مشکلی که هست خط دفاعی متزلزلی داریم که هر لحظه امکان داره زحمات تیم رو به باد بده ! هافبک دفاعی جنگنده هم نداریم، گرچه قرار بود مازیار زارع باشه ولی متاسفانه فعلا که خوب بازی نمیکنه !
آره حسام جان کاملا باهات موافقم مازیار خیلی داره ضعیف کار میکنه
چند بازی حسابی زیر نظرش داشتم خیلی بی انگیزه کار میکنه و اصلا هم تو زمین نمیدوه....انگار که هیچ تعصبی نداره!!!
من تعجب مبکنم که چرا دایی تعویضش نمیکنه!!!!
پیشا پیش برد پرسپولیس و انشالا صدر نشینی اش رو تبریک میگم:D
راستی دیشب استقلال عجب بازی ضعیفی کرد اینطور پیش بره داربی امسال اون 6 تایی تاریخی رو تکرار می کنیم :D
امشب میریم که 3-4 تا رو بزنیم ! اون 4-1 پارسال رو باید تلافی کنیم !
فعلا که صدر نشینیم:D تا پایان نیم اول:D
برد و صدر نشینی پرسپولیس مبارک:x:D
نبود؟!؟!؟؟!؟!:D
حریف رو میگما:whistle::D
خب میریم که به کوری چشم همه صدر جدول رو داشته باشیم ! این هفته با فولاد در اهواز بازی داریم. اگر ببریم من واقعا به قهرمانی این تیم امیدوار میشم ! فولاد تیم قوی ای هست، بازی در اهواز هم کلا کار سختی هست !
ایشالا به کوری چشم بعضیا می بریم
اصلا دیگه نباید به تیمای دیگه کاری داشته باشیم باید هر بازی بریم برا برد حتی اگه اختلافمون با تیم دوم جدول 10 امتیاز باشه
خب میریم که امروز بازی با فولاد رو داشته باشیم ! فوق العاده حساس هست این بازی.
برد در این مسابقه 3 جنبه مفید داره !
اول حفظ صدرنشینی هست. دوم این موضوع که میگن پرسپولیس هنوز با تیمهای بزرگ بازی نکرده کاملا دیگه از بین خواهد رفت. چون بازی در اهواز مقابل فولاد مثلا خیلی سخت تر از بازی با استیل آذین در تهران هست !
و سوم اینکه تیم با آرامش کامل به تعطیلات میره ! 3 امتیاز واقعا حیاتی ای میتونه باشه. امیدوارم مثل بازیهای گذشته بچه ها "هوشمندانه" بازی کنن. شاید ما اندازه سپاهان و استیل آذین مثلا ستاره نداشته باشیم ولی تیم واقعا باهوش و تاکتیک پذیر نشون داده. امیدوارم امروز روز خوبی باشه برامون !
درسته که نتونستیم فولاد رو ببریم اما بازم بچه ها خوب بازی کردن و دمشون گرم
اما متاسفانه باز مازیار زارع کار تیم رو خراب کرد!!!
من نمیدونم چرا دایی بازی بهش میده!!!
فعلا که خوب داریم میریم جلو و از نظر کار گروهی تیم حرف نداره
با سلام میبینم که این استقلالیا دوباره دور برداشتن خوبه 4 امتیاز کمتر از ما دارند بازی استقلال و سپاهان نشون داد که این دو تا تیم چه قدر ضعیفا که 3تا 3تا و چهارتا چهارتا گل می خورند بخصوص استقلال که نیمه دوم 3 تا گل خورد به نظرم برد استقلال روی یک اتفاق بود وقتی استقلالیا به تیم های رسیدن که دندون پوسیده های مثل عنایتی نداشتن اون وقت عیارشون معلوم میشه پس وقتتون رو برای کل کل با این استقلالی های بی ادب وبی منطق تلف نکنید:D
استقلال و حاجی فت الله خیلی سعی کردن با خریدن بازیکنای سرشناس امسال تیم قوی داشته باشن اما علی دایی مثل همیشه عیار خودش رو نشون داد و با خریدن بازیکنای نچندان سرشناس اما آماده نشون داد که مثل همیشه باهوش و کار بلد!
استقلال فقط بازیکن داره اما نه کار گروهی داره و نه تاکتیک....پرسپولیس به معنای واقعی تیم شده امسال و به لطف یزدان و بچه ها امسال قهرمانیم.....من که خیلی خوشبینم.....
فقط تنها گله گیم از تیم بودن مازیار زارع توی ترکیب اصلیه....بنظرم اصلا آماده نیست و تیاگو خیلی بهتر از مازیاره
خب امروز بازی با پاس رو داریم !
یک برد شیرین میتونه بسیار زیبا باشه ! مخصوصا از اونجایی که ذوب آهن دیروز برد باید فقط به فکر برد باشیم. اگر بتونیم با اختلاف مثلا 2-3 گل هم ببریم واقعا عالی میشه ! بهرحال بازی در تهران هست و باید بچه ها از این فرصت استفاده کامل رو ببرن !
بریم به امید یک برد شیرین !
بازم كه اين استقلاليا مساوي كردن فكر كنم توي تساوي كردن اول باشن:)):))
Mahdi_74
2010/09/11, 20:08
خوب امار بازی این دو تیم در ازادی به نفع پیروزی بوده در لیگ برتر و لی در جام حذفی برعکس بوده
خوب امید وارم ببره پیروزی
Mahdi_74
2010/09/11, 22:48
خوب بازی رو مساوی کرد
واقعا اعصابم بهم ریخت وقتی که دقیقه ی 90 گل خورد خوب امید وارم در ادامه ی لیگ بتونه ببره بازی هاش رو
داداش اصلا اعصابت رو خورد نکن.....مهم اینه که هنوز از استقلال بالاتریم:D
در ضمن امسال شک نکنید که پرسپولیس قهرمان میشه
حیف شد مساوی کردیم !
آخرش عملا دیگه بیخیال شدن. ولی خب باز اختلاف امتیاز زیادی وجود نداره. میشه در بازی رو در رو جبران کرد با ذوب آهن ! ولی واقعا نباید از این امتیازها که میشه راحت گرفت به راحتی بگذریم ! واقعا مفت 2 امتیاز رو از دست دادیم !!
من که خیالم تخت تخته
درسته علی دایی شاید از نظر فنی زیاد سر نباشه اما از نظر روحی و حس جاه طلبی که داره و به ایم حس رو به تیم منتقل میکنه حتما قهرمان میشیم
Mahdi_74
2010/09/13, 11:28
با نظر مسعود موافقم
علی دایی چه موقعی که در تیم ملی بود و چی الان که در پیروزی هست حتی اگر از نظر فنی و تاکتیکی عالی نباشه که هست ان روحه ی جنگندگی رو هم به تیم داخل زمینش و هم روی نیمکت می فرسته
یه امید قهرمانی پیروزی
پرسپوليس قهرمان ميشه به كوري چشم استقلاليا
مهندس کوچولو
2010/10/03, 11:48
مطمئن باشین دوستان پرسپولیس امسال قهرمان میشه حس ششم من اینو بهم میگه که مثل بازی با سپاهان که سپهر حیدری دقیقه 97 گل قهرمانی رو زد امسال هم پرسپولیس عزیز ما قهرمان میشه و البته نباید غافل بشیم از اینکه علی دایی علاوه بر اینکه به قول مسعود جاه طلبه و می خواد همه جا از بقیه برتر باشه اما کاربلد هم هست و بی انصافیه اگه بگیم از نظر فنی ضعیفه چون غیر از مساوی آخری که مقصرش بازیکنا بودن که دقایق آخر بازی رو شل گرفتن و البته خط دفاعی بود که به اشتباه توی موقعیت بدی جلو کشید بقیه بازیها رو علی دایی خوب رهبری کرد.با آرزوی کسب هر سه جام قهرمانی برای پرسپولیس.:rambo:
مهندس کوچولا جان من منظورم نسبت به سطح مربیای خارجی بود که باید واقع بین باشیم که علی دایی توی مربیگری سطح علمی و تخصصی بالایی نداره! پرسپولیس میتونست مربی فنی تری داشته باشه نسبت به علی دایی اما باید این واقعیت رو هم قبول کنیم که توی لیگ ایران سطح علمی زیاد مهم نیست و چیز واجب تری که یک مربی باید داشته باشه اون حس قهرمانیه! یعنی بتونه بازیکنارو با روحیه بزاره تو زمین! و علی دایی دقیقا همون شخصیته مثل سالهای قبل پروین!
یه جورایی مثل قلعه نویی که شاید خیلی کمتر از مربیای خارجی تخصص داشته باشه اما برا توی لیگ بهترین مربیه چون بلده چیکار کنه انا توی بازیاهایی آسیایی و جهانی کم میاره!
به امید قهرمانی پرسپولیس
حاشيه دربي 69/جلسه 40 دقيقه كاشاني و دايي با بازيكنان در رخكتن آزادي
بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس پس از شکست در دربي 69 در رختکن با اعضاي کادر فني و سرپرست باشگاه جلسه ويژه اي برگزار کردند.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00018727.jpg
يم فوتبال پرسپوليس در دربي 69 مقابل تيم استقلال با نتيجه يک بر صفر شکست خورد. در پايان مسابقه به دستور علي دايي و حبيب کاشاني جلسه ويژه اي در رختکن سرخ شان برگزار شد. دايي و کاشاني بيش از 40 دقيقه براي بازيکنان صحبت کردند.قبل از شروع اين جلسه همه افراد متفرقه از رختکن پرسپوليس به بيرون هدايت شدند.
*پدر داوود جورابلو، يکي از ليدرهاي استقلال که به اثر سانحه رانندگي درگذشت، در پايان مسابقه و بعد از پيروزي استقلال در دربي 69 به رختکن آبي ها رفت و مورد تقدير مسئولان باشگاه قرار گرفت.
بازيکنان، کادر فني و مسئولان باشگاه استقلال در رختکن استقلال براي شادي روح جورابلو فاتحه خواندند.
Kamyar_22
2010/10/16, 01:17
باخت پرسپولیس رو به پرسپولیسیها تسلیت میگم .
إنشاالله که باخت آخرتون نباشه .
پنج بازی و سه امتیاز !
در ظرف شش روز ، دو بار باختن در ورزشگاه آزادی هنریه که پرسپولیسیها فقط میتونن داشته باشن ! :))
شيث رضايي از حضور در تمرينات پرسپوليس محروم شد
علي دايي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از بررسي عملکرد شيث رضايي در بازيهاي اين تيم در برابر ملوان بندرانزلي و استقلال تهران، وي را از شرکت در تمرينات محروم کرد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00023549.jpg
به نقل از روابط عمومي باشگاه پرسپوليس، علي دايي تصميمگيري نهايي درباره شيث رضايي را به عهده کميته انضباطي باشگاه پرسپوليس گذاشته است.
مدافع تيم پرسپوليس تا اعلام نظر کميته انضباطي اين باشگاه از حضور در تمرينات گروهي اين تيم محروم است.
شيث رضايي پيش از در زمان مربيگري افشين قطبي در تيم پرسپوليس نيز يک بار از اين تيم اخراج شده بود.
مهندس کوچولو
2010/10/25, 22:01
سلام امروز بردیم تبریک می گم به خودم و البته بیشتر به حسام که آخره آتیشه. ولی پنالتی حیف شد!!
مهندس کوچولو
2010/10/25, 22:06
یادم رفت بگم کامیار خان جوجه رو آخره پاییز می شمارن. باخت های استقلال هم در راهه. شک نکن.
ما قهرمانیم.
مهندس کوچولو
2010/12/01, 11:36
سلام بازی با سپاهان اصفهان یکی از بدترین بازی های تیم بود بعد از گل دوم بچه ها واقعاً روحیه شون رو از دست دادن و البته از نظر تاکتیکی هم تیم ضعیف بود و جای خالی شیث رضایی کاملاً حس می شد. امیدوارم توی بازی های بعدی نتایج خوبی بگیریم. خداحافظی کریم باقری از فوتبال هم خیلی ناراحت کننده بود به هر حال براش آرزوی سلامتی و موفقیت می کنم.امیدتون به خدا باشه اگه دلامون صاف و نیتمون پاک باشه خدا کمکمون می کنه.
مطمئنم پرسپوليس دوباره اوج مي گيره
دوستدار دوستان
2011/01/21, 19:12
خداروشکر بچه ها از بحران خارج شدن بعداز اردوی خوب ترکیه در تورنمنت دبی خوب اسپارتا پراگ چک رو بردن مربی تیم اسپارتا فکر چنین بازی رو نمیکرد بعداز خوردن گل دو تا فور واردشو تعویض کرد اما 3 تا گل حاشه امنی رو درست کرده بود
به امید قهرمانی سرخپوشان محبوب اسیا در همه جامهای پیش رو
دوستدار دوستان
2011/01/26, 19:00
بازهم شیث و حاشیه
این بار در اردوی دبی ودر بازی با زنیت سن پترزبورگ البته خدا نکنه علی دایی هم به کسی پیله کنه
دوستدار دوستان
2011/02/08, 12:23
ديدار پرسپوليسيها با نوه امام (ره)(عكس)
اعضاي باشگاه پرسپوليس همزمان با ايام دهه فجر، براي تجديد ميثاق با آرمانهاي انقلاب و ديدار با يادگار امام (ره)، در مرقد بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران حضور يافتند.
--------------------------------------------------------------------------------
به گزارش ايسنا، بازيکنان، کادرفني، سرپرست و کادر مديريت باشگاه پرسپوليس عصر امروز و پس از پايان نشست خبري اين باشگاه براي تجديد ميثاق با آرمانهاي انقلاب و ديدار با حجت الاسلام و المسلمين سيد حسن خميني، يادگار گرانقدر بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران در مرقد امام خميني (ره) حضور پيدا کردند.
اعضاي باشگاه پرسپوليس در اين مراسم با قرائت فاتحه، به مقام شامخ بنيانگذار جمهوري اسلامي اداي احترام کردند و سپس با حجت الاسلام و المسلمين سيد حسن خميني ديدار و گفتوگو کردند.
اره
اره
اره
اره
اره
اره
اره
اره
اره
اره
اره
اره
اره
اره
اره
اره
اره
vBulletin® v4.0.7, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.