PDA

برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : دانشمندان يک گام موفق آميز براي نامريي کردن انسان برداشتند

Ehsan
2008/08/13, 18:56
دانشمندان موفق به ساخت ماده اي شده اند که مي تواند شعاع هاي نور را در اطراف اشياء منحرف کند اين موفقيت راه را براي نامرئي کردن انسان فراهم مي کند. به گزارش سرويس علمي خبرگزاري آريا به نقل از روزنامه تايمز، محققان اين طرح که با بودجه ارتش آمريکا در دانشگاه کاليفرنيا انجام مي شود موادي را طراحي کرده اند که مي تواند مسير نور را کنترل کند.
اين موفقيت راه را براي نامرئي کردن هر چيز از انسان گرفته تا اشياء بزرگتر از جمله تانک و کشتي فراهم مي کند هر چند تا آن زمان هنوز گام هاي زيادي بايد برداشته شود. قرار است نتايج اين کشف جديد در دو مجله برجسته علوم و طبيعت به چاپ برسد.
پيش از اين محققان امپريال کالج لندن با امواج با طول موج بلند( ماکروويو) به نتايج مشابهي رسيده بودند. اين امواج، شکلي از پرتوهاي الکترومغناطيسي هستند اما به علت طول موج بلند تر ، مي توان راحت تر آنها را دستکاري کرد. دست يابي به اين نتايج ، پيشرفت قابل توجهي در جهان علم به شمار مي آيد.

Dark Knight
2008/08/14, 17:00
ممنون آقا احسان...

منم قبلنا يه چيزايي خونده بودم...

نوشته بود دانشمندان ژاپني تونستن يه كتي بسازن كه كسي كه پشت اون نفري كه اون كت رو پوشيده واسته ميتونه جلوي اون شخص كت پوش رو ببينه...يعني انگار شخصي كه كت پوشيده داخل بدنش خاليه و ميشه اونطرف رو ديد...

نوشته بود از چندين نوع آينه هاي مقعر و محدب قوي و با استفاده از تكنولوژي نانو ساخته شده و داره آزمايشهاي نهايي روش انجام ميگيره...

خيلي دوست دارم ببينيم آخر اين ماجرا چي ميشه////!!!

Ehsan
2008/08/14, 17:25
هیچ چیزی بعید نیست. علم با سرعت فوق العاده ای در حال پیشرفته و من هرچی بیشتر به پیشرفت علم فکر میکنم بیشتر به قدرت خدا پی میبرم