برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : تصمیم عجیب داور
دوستدار دوستان
2010/12/19, 18:39
در بازی ذوب اهن اصفهان ومس کرمان داور ضربه پنالتی بازیکن مس را بخاطر مکث نپذیرفت نه کارت زرد نشون داد و نه ضربه رو تکرار کرد بلکه یک خطای دو ضرب به نفع ذوب اهن اعلام کرد ایا این تصمیم درست بود!
همين داوريا بود كه پرسپوليس را به اين وضع كشوند(؟)
دوستدار دوستان
2010/12/20, 13:46
همين داوريا بود كه پرسپوليس را به اين وضع كشوند(؟)
سلام Daria1janبحث اشتباه داوری تا ندانستن قوانین خیلی خیلی متفاوته.در این بازی داور از قانون جدید اطلاع نداشت که هیچ بلکه کمک داورها .داور چهارم وناظر بازی هم اطلاع نداشتن واین برای کمیته داوران فدراسیون فوتبال که رییسش مدام جهت تدریس قوانین در سفر خارجه است جای تاسف فراوان داره.نمیدونم برای این افتضاح چه جوابی داره
ذوب آهن - مس تکرار مي شود
به رغم پيش بيني هاي انجام شده و نظرات کارشناسان بازي مس کرمان و ذوب آهن اصفهان مجددا برگزار خواهد شد.
--------------------------------------------------------------------------------
همان طور که در اخبار دو روز گذشته داشتیم بازی تیم های مس کرمان و ذوب آهن اصفهان تکرار خواهد شد. این در حالی است که برطبق نامه فیفا فدراسیون فوتبال باید براساس آیین نامه داخلی حکم صادر می کرد و در آیین نامه داخلی حکمی برای چنین مواردی پیش بینی نشده بود اما در نهایت و پس از جلسه های گوناگون حکم به برگزاری مجدد بازی داده شد.
عزیزمحمدی پیش از این اعلام کرده بود که امروز نتیجه این بازی مشخص خواهد شد اما خبر تکرار بازی از دو روز گذشته از فدراسیون بیرون آمده بود.
دوستدار دوستان
2011/01/31, 19:34
ابراهيم زاده: خوشحالم كه در ديدار مقابل مس حق به حقدار رسيد
منصور ابراهيم زاده پس از برتري 2 بر صفر برابر مس کرمان اظهار داشت: خوشحالم که حق به حقدار رسيد و پيروز شديم. ما در اين بازي نشان داديم که بازيکنان با تجربهاي داريم و آنها حساسيت بازي را به خوبي درک کرده بودند. از همه بازيکنان راضي هستم و آنها وظايف خود را به خوبي انجام دادند.
وي ادامه داد: نشان داديم که در تمام زمينهها تيم بزرگي هستيم و خوشحالم که يک بار ديگر 3 امتياز را براي ذوبآهن کسب کرديم.
سرمربي ذوبآهن در مورد علي کريمي گفت: بر خلاف آنچه که مطرح ميشد در مورد کريمي هيچ اختلاف نظري با دليلي، مديرعامل ذوبآهن نداشتم. من درخواستم را براي جذب کريمي به باشگاه دادم و آنها با توجه به شرايطي که داشتند اعلام کردند که نميتوانيم او را جذب کنيم.
وي افزود: متاسفانه برخي فکر ميکنند کريمي بازيکن با حاشيهاي است، اما به هيچ وجه اينطور نيست. اتفاقاً او بازيکن با اخلاقي است و اکثر صحبتهايي که از قول کريمي مطرح ميشود، صحت ندارد.
سرمربي ذوبآهن عنوان کرد: برخيها ميگويند من نميتوانم کريمي را کنترل کنم، اما وظيفه من کنترل بازيکن نيست و کار من اين است که از بازيکن در زمين، بازي خوب بخواهم.
وي اظهار داشت: فوتبال ميتواند فرهنگ بياموزد و اميدوارم که رسانههاي ما به اين مسئله کمک کنند.
ذوب آهن در بازي قبل نيز يک بر صفر به برتري رسيده بود که به دليل تخلف داوري امروز بار ديگر تکرار شد.
vBulletin® v4.0.7, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.