PDA

برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : Fantasy Premier League 2010-2011

Hessam
2010/08/07, 15:47
خب !

نمیدونم چقدر با فوتبال فانتزی آشنا هستید، ولی من از سال 2008 این بازیها رو انجام میدم و بسیار لذت بخش هست !

جریان کلی چیه ؟

با لیگ برتر انگلستان که آشنا هستید ؟ لیگ 2010-2011 از 14 آگوست یعنی حدودا یک هفته دیگه شروع میشه.

خب این فوتبال فانتزی یک محیط، برای جمع کردن یک تیم و مربیگری، به شما میده.

1- مراحل ابتدایی

شما ابتدا باید به این صفحه برید :

Fantasy Premier League - a Fantasy Football Game for the Barclays Premier League (http://fantasy.premierleague.com/)

اینجا مراحل ثبت نام رو انجام میدید، اسم تیمتون رو انتخاب میکنید، رنگ پیراهن تیمتون و ... رو انتخاب میکنید. بعد میرسید به مرحله چیدن تیم.

شما 100 میلیون یورو بودجه در اختیار دارید که باید با این 100 میلیون یورو، 15 بازیکن، شامل 2 دروازه بان، 5 دفاع، 5 هافبک و 3 مهاجم بخرید.

توجه داشته باشید که خرید تیمتون باید کلا با 100 میلیون یورو انجام بشه و از هر تیم هم بیشتر از 3 بازیکن نمیتونید بخرید.

از بین این بازیکنان، 11 نفر در ترکیب اصلی و 4 نفر بعنوان ذخیر خواهید داشت.

2- چیدمان سیستم

شما بعنوان یک مربی میتونید سیستم بازی دلخواهتون رو پیاده میکنید. بر فرض مثال اگر سیستم پیش فرض تیم شما 4-4-2 باشه، شما میتونید با خارج کردن یکی از هافبک ها از ترکیب اصلی و آوردن یکی از مهاجمان به داخل تیم اصلی، سیستم تیمتون رو به 4-3-3 تغییر بدید.

توجه داشته باشید اگر فرضا یکی از بازیکنان اصلی شما در یک روز کلا بازی نکرد، سیستم بصورت اتوماتیک، یکی از ذخیره ها رو جایگزین اون بازی میکنه.

شما میتونید چیدمان ورود ذخیره ها به سیستم اصلی رو هم تعیین کنید.

3- امتیاز دهی

بازیکنانی که شما برای تیمتون خریدید، با توجه به بازیشون برای تیم خودشون، در مسابقات امتیاز بدست میارن.

مثلا اینجوری هست که بازیکنی اگر بیشتر از 60 دقیقه بازی کنه 2 امتیاز میگیره. اگر مهاجمی گل بزنه 4 امتیاز میگیره. اگر پاس گل بده 3 امتیاز میگیره. اگر هافبک گل بزنه 5 امتیاز میگیره. اگر پاس گل بده 3 امتیاز میگیره و .... که میتونین نحوه کامل امتیاز دهی رو در این صفحه ببینید :

Fantasy Premier League - a Fantasy Football Game for the Barclays Premier League (http://fantasy.premierleague.com/M/rules.mc)

برای مثال اگر فرناندو تورس برای لیورپول در یک بازی، 90 دقیقه بازی کنه، 2 گل بزنه و یک پاس گل هم بده در مجموع 13 امتیاز میاره.

در ضمن شما در تیمتون یک نفر رو بعنوان کاپیتان انتخاب میکنید، حتما توجه داشته باشید، کاپیتان تیمتون هر امتیازی که بگیره، اون امتیاز 2 برابر میشه.

4- لیگ

من یک لیگ بنام تاکفا استارت میکنم برای اینکه دور هم باشیم ! این لیگ بصورت کلاسیک هست، مجموع امتیازات تیمها یک رده بندی رو ایجاد میکنه.

برای عضویت در لیگ این شماره کد عضویت هست که باید در قسمت Join a private league وارد کنید :

http://www.talkfa.com/attachment.php?attachmentid=78&stc=1&d=1281350293

5- سوالات متداول

در این قسمت به یک سری سوالات پیش فرض جواب داده شده :

Fantasy Premier League - a Fantasy Football Game for the Barclays Premier League (http://fantasy.premierleague.com/M/help.mc)

ولی بجز این، هر موردی که بود، بگید، بنده خودم در این تاپیک جوابگو هستم !

ببینیم اینجا استقبال چطور میشه، اگر خوب بود از چند وقت دیگه فانتزی لیگ قهرمانان اروپا هم شروع میشه، اون رو هم اینجا راه میندازیم !

Hessam
2010/08/07, 15:48
نام تیمهای حاضر در لیگ بهمراه نام کاربری در تاکفا :

Watchmen - Hessam

Hessam
2010/08/09, 09:06
یعنی واقعا هیچکس پایه نیست اینجا تیم درست کنه ؟!!

Kamyar_22
2010/08/09, 12:22
من خواستم برای لیگ تاکفا تیم درست کنم که نشد .

یعنی تو مرحله ثبت نامش نشد .

Hessam
2010/08/09, 16:01
من خواستم برای لیگ تاکفا تیم درست کنم که نشد .

یعنی تو مرحله ثبت نامش نشد .

مشکل چی بود ؟

بگو راهنمایی کنم !

Hessam
2010/08/11, 22:04
دوستان 3 روز بیشتر نمونده !

جدا کسی اینجا تیم درست نکرده ؟!

Meysi
2010/08/12, 02:04
آقا من بنام تاكفا يه تيم درست كردم وآقا حسام كدي كه داده بوديدو زدم add كردم با حاله

Hessam
2010/08/14, 16:15
خوش اومدی میثم جان !

امیدوارم استقبال بیشتر بشه در هفته های آتی.

بقیه بچه ها هم اگر بیان خوب میشه :دی

بهرحال همینجوری هم یک رقابتی هست بین مدیر سینما و ورزش، ببینیم کدوم فوتبالی تر هستیم آقا :دی

Hessam
2010/08/17, 22:59
میثم خان دور اول رو 42 به 28 باختی :دی

تازه این جو کول هم اخراج شد من امتیاز منفی گرفتم سرش :دی

Meysi
2010/08/17, 23:31
میثم خان دور اول رو 42 به 28 باختی :دی

تازه این جو کول هم اخراج شد من امتیاز منفی گرفتم سرش :دی

آقا حسام هنوز اين بازي واسم يكم گنگه جريانشو بيشتر توضيح ميدي اين 42به 28 چيه بابا هنگ كردم من!!!!:D

Hessam
2010/08/18, 08:38
آقا حسام هنوز اين بازي واسم يكم گنگه جريانشو بيشتر توضيح ميدي اين 42به 28 چيه بابا هنگ كردم من!!!!:D

ok !

الان شما برو توی سایت لاگین کن، بعد مستقیم میری در صفحه تیمت. در سمت راست یک کادری هست که اسم لیگ تاکفا درش وجود داره ! روی اون که کلیک کنی میری جدول رو میبینی که 42 به 28 عقب هستی از من :دی

شیوه امتیاز دهی رو هم که گفته بودم قبلا !

بعد من آخرین بار که تیم شما رو چک کردم، دیدم کاروالیو رو هم داری ! این که رفت رئال بابا ! :دی

شما میتونی گزینه Transfer رو بزنی و بازیکنت رو عوض کنی. منتها توجه داشته باش حتما که در هر هفته فقط میتونید یک ترنسفر رایگان انجام بدید. به ازای هر ترنسفر بیشتر، 4 امتیاز منفی میگیرید !

یکم ور برش باهاش ردیف میشه !

Meysi
2010/08/18, 09:43
ok !

الان شما برو توی سایت لاگین کن، بعد مستقیم میری در صفحه تیمت. در سمت راست یک کادری هست که اسم لیگ تاکفا درش وجود داره ! روی اون که کلیک کنی میری جدول رو میبینی که 42 به 28 عقب هستی از من :دی

شیوه امتیاز دهی رو هم که گفته بودم قبلا !

بعد من آخرین بار که تیم شما رو چک کردم، دیدم کاروالیو رو هم داری ! این که رفت رئال بابا ! :دی

شما میتونی گزینه Transfer رو بزنی و بازیکنت رو عوض کنی. منتها توجه داشته باش حتما که در هر هفته فقط میتونید یک ترنسفر رایگان انجام بدید. به ازای هر ترنسفر بیشتر، 4 امتیاز منفی میگیرید !

یکم ور برش باهاش ردیف میشه !

آقا من بس که امتحان کردم نشد برای بازیکن گرفتن دیگه مجبور شدم دکمه اتوماتیکو بزنم خودش بازیکن بگیره:))

Hessam
2010/08/18, 10:11
آهان، یعنی نتونستی روی 100 میلیون بازیکنات رو جمع کنی ؟

وقت بیشتر باید میذاشتی خب :دی

Meysi
2010/08/18, 12:54
نه نتونستم هر چي ميگرفتم erorميداد پولامم منفي نشده بودا ولي جواب نداد

Hessam
2010/08/18, 19:47
نه نتونستم هر چي ميگرفتم erorميداد پولامم منفي نشده بودا ولي جواب نداد

خب تلاش بیشتری میکردی :دی

یکم باهاش ور بری دستت میاد. از هر تیم هم نباید بیشتر از 3 بازیکن انتخاب کنی !

Hessam
2010/08/28, 11:40
خب امروز هفته سوم شروع میشه. میثم جان یه دستی به تیمت بکش اگر هنوز تغییراتی ندادی. مثلا اون کاروالیو رو عوض کن اگر هنوز عوض نکردی !