PDA

برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : مرورگر های من دچار اشکال شده

کاروراد
2010/07/13, 04:07
سلام دوستان عزیز

چند روزی است که مرورگر های من دچار اشکال شده و حسابی کلافه شده ام هم Internet Explorer و هم Firefox

موقع ارسال پست یا باز کردن صفحه ای خود بخود صفحه مرورگر قطع میشود ویا بعضاً کامپیوترم Reset میشود البته برای رفع مشکل چند بار ویندور عوض کردم و رم کامپیوتر را از 1/5 به 3 ارتقا دادم ولی مشکل همچنان باقی است

Ehsan
2010/07/13, 12:26
اینطور که پیداست مشکل نرم افزاری نیست.
احتمال زیاد مودمتون ایراد پیدا کرده.
وقتی کانکت هستید این مشکل پیش میاد دیگه ؟

کاروراد
2010/07/13, 14:11
ممنون از راهنمائیاز بهترین مودمی که میتونم استفاده کنم چیست چون الان از Axtrom l استفاده میکنم ( فوری )در ضمن بهترین مودم برای آی دی اس ال چیست و از کجا تهیه نمایم ( در آینده )

Ehsan
2010/07/13, 14:57
در این زمینه اطلاع زیاد ندارم. مودم های zoltrix خوب هستند. مودمهای adsl هم اکثرا خوب هستند و بستگی به امکاناتشون داره (مثلا وایرلس دار و ...) و همه جا هم میفروشن. تو اینترنت هم جستجو کنید زیاد پیدا میکنید. شرکتی هم که adsl میده میفروشه. البته معمولا قیمتاشون بالاتره از جای دیگه باید چونه بزنید

Mohammad Mohsen
2010/07/13, 21:41
مودم های DLink هم مودم های خوبی هستن(برای Dial UP) برای ADSL هم پیشنهاد می کنم از خود شرکت ها خرید نکنید چون همونطور که احسان گفتن هم گران میدن هم مودم های جالبی نیستن. ASUS و LINKSYS مودم هایی هستن که برای ADSL توصیه میشن البته قبل از خرید حتما با شرکتی که می خواین ADSL ازشون بگیرین چک کنید که مودم با شبکه شون ست باشه. قبل از خرید به امکانات هم توجه کنید