PDA

برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : بهترین ویرویس یاب از نظر شما چیه؟

بچه محل
2008/07/07, 14:27
من که فعلا دارم از avast دارم استفاده می کنم. توی سایت رفتم دیدم سایت pc mag اون رو تایید کرده.
شما چی؟

Ehsan
2008/07/07, 14:46
نا از nod32 استفاده میکنم. کرکش هست و آپدیتشم هم راحته

M0h4mm4d
2008/07/09, 03:29
استفاده از کسپراسکای بهتره چون برخلاف NOD32 که نیاز به کرک داره و کرک تو ساختار برنامه تغییر بوجود میاره ، کسپر اسکای با سریال رجیستر میشه و میشه آپدیتش کرد !

Vahid
2008/07/09, 03:58
منم با محمد موافقم
در كل اگه نگاه كني كاسپر اسكاي يوزر هم بيشتر داره ولي بيشتر بودن يوزر دليلي نميشه
اگه ديده باشي كاسپر اسكاي رم و پروسس كمتري ميگيره نسبت به بقيه انتي ويروس ها
حالا ديگه نطران متفاوتند ديگه.......

Vahid
2008/07/09, 04:00
راستي بهتر بود يه نظر سنجي به تاپيكت ميدادي حالا اگه دوس داري بگو تا من برات بزارم
و اگه يه وقت خواستي اخرين ورزن هاي كاسپر اسكاي رو بگيري اينجا بر:
http://www.avaxsphere.com/search?category_id=&sort=date_desc&q=kaspersky
خوش باشي رفيق

بچه محل
2008/07/10, 01:44
راستي بهتر بود يه نظر سنجي به تاپيكت ميدادي حالا اگه دوس داري بگو تا من برات بزارم
و اگه يه وقت خواستي اخرين ورزن هاي كاسپر اسكاي رو بگيري اينجا بر:
http://www.avaxsphere.com/search?category_id=&sort=date_desc&q=kaspersky
خوش باشي رفيق
بزار نظر سنجی بزار.
آخه دیدم یک لیست بزرگ باید از ویروس یاب بزارم تا رای بدند بقیه.
منم بیخیال شدم.
ولی شما بزار

Doctornic
2008/11/04, 20:15
من از NOD 32 ESET Smart Security and Antivirus استفاده مي‌كنم تا حالا ازش خير ديدم. قبلا به خاطر يه سري مشكلات با كاسپر از AVG استفاده مي‌كردم كه خوب بود. اما eset نسبت به بقيه protection بهتري داره. :happy:

Mohammad Mohsen
2009/05/11, 12:11
من تقریبا تمام ویروس یابای بالا رو تست کردم الان از McAfee Security Center 2009 استفاده می کنم

mohdgh
2009/06/03, 02:56
سلام ،

تقصیر ما نیست اینقدر در اینترنت و مجلات و هفته نامه های کامپیوتری از NOD32 و Kaspersky نوشتند و خوندیم که اصلا آنتی ویروسهای دیگه رو به رسمیت نمیشناسیم!
یادمون باشه که همینا قبل از این نورتون و مک آفی و پاندا رو تو بوق و کرنا میکردن!
حالا که همه به nod32 و kaspersky و bitdefender عادت کردند سازنده های معظم اومدن راه کرک و پچ رو از طریق آپدیت نرم افزار بستن! آنتی ویروس آپدیت نشده هم تقریبا بدرد نمیخوره
میخوام تو این تاپیک با نیم نگاهی به نتایج بدست اومده از یک آزمون معتبر در زمینه تست آنتی ویروسها شما رو با یک آنتی ویروس جدید آشنا کنم.
بصورت ماهانه یا گاهانه! موسسات فعال در زمینه امنیت روی آنتی ویروسهای مختلف تستهایی رو بعمل میارن و بر این اساس به امتیازدهی به آنتی ویروسها میپردازن. از معتبرترین این آزمونها آزمونیست که موسسه AV-Comprative میگیرد. در ماه آگوست آزمونی بر اساس شناسایی در لحظه یا On-Demand شانزده آنتی ویروس گرفته شد که به اختصار به آن میپردازیم (البته فقط آنتی ویروسهای معروف رو جدا کردم):

ویروسهای ویندوزی
در این قسمت آنتی ویروس AVK با تشخیص 99.9 درصدی مقام اول رو کسب کرد.
2- avira با 99.7 درصد
3- avast با 99.6 درصد
4- kaspersky با 99.1 درصد
5- norton با 98.9 درصد
6- nod32 با 98.3 درصد
7- avg با 97.5 درصد
8- bitdefender و mcafee با 96.5 درصد

ویروسهای ماکرویی
در این قسمت آنتی ویروس AVK و AVAST مشترکا با 100 درصد تشخیص اول شدند.
مقام دوم برای norton ثبت شد با تقریبا 100 درصد قدرت شناسایی
3- mcafee با 99.9 درصد
4- avira و nod32 با 99.5 درصد
5- kaspersky با 99.2 درصد
6- bitdefender با 90.8 درصد
7- avg با درصد 90.7

ویروسهای اسکریپتی
در این قسمت هم AVK با 96.9 درصد مقام اول را بدست آورد.
2- avira با 96.4 درصد
3- kaspersky با 95 درصد
4- avast با94.3 درصد
5- norton با 87.2 درصد
6- bitdefender با86 درصد
7- nod32 با 85.5 درصد
8- mcafee با 77.1 درصد
9- avg با 57 درصد

کرمهای اینترنتی
در این قسمت هم آنتی ویروس AVK با 99.5 درصد گوی رقابت رو از بقیه ربود!
2- avira با 99.4 درصد
3- norton با 98.4 درصد
4- avast با 98.1 درصد
5- kaspersky با 97.6 درصد
6- bitdefender با 96 درصد
7- nod32 با 94.9 درصد
8- Avg با 94.8 درصد
9- mcafee با 87.1 درصد

Backdoors Bots
اینبار مقام اول نصیب Avira با 99.3 درصد شد.
2- avk با 99.2 درصد
3- norton با 98.6 درصد
4- avast با 97.5 درصد
5- kaspersky با 96.4 درصد
6- avg با 95 درصد
7- nod32 با 94.8 درصد
8- bitdefender با 89.3 درصد
9- mcafee با 85.9 درصد

تروجانها
Avira اینبار هم اول شد با 99.2 درصد.
2- avk با 99 درصد
3- norton با 97.7 درصد
4- avast با 97.1 درصد
5- avg با 94.8 درصد
6- kaspersky با 94.1 درصد
7- bitdefender با 93.2 درصد
8- nod32 با 92.2 درصد
9- mcafee با 88.1 درصد

دیگر بدافزارها
مقام اول برای AVK با 96.5 درصد
2- avira با 96.2 درصد
3- avast با 95.4 درصد
4- kaspersky با 94.8 درصد
5- norton با 94 درصد
6- bitdefender با 86.8 درصد
7- nod32 با 78.8 درصد
8- mcafee با 77.1 درصد
9- avg با 76.4 درصد

نتایج نهایی
در مجموع آنتی ویروس Avira با معدل 99.2 درصدی مقام اول رو کسب کرد
آنتی ویروس AVK با 99.1 درصد دوم شد
و Norton با 97.9 درصد جایگاه سوم رو بدست آورد.
4- Avast با 97.3 درصد
5- Kaspersky با 95.1 درصد
6- AVG با 94.3 درصد
7- NOD32 با 93 درصد
8- BitDefender با 92.4 درصد
9- McAfee با 84.4 درصد

توضیحات تکمیلی
با توجه به اطلاعات فوق تقریبا میشه گفت که همه ی این آنتی ویروسها در یک سطح هستند و چند درصد اختلافی که وجود داره دلیل بر برتری مطلق یا ضعف یک آنتی ویروس نیست.
مک آفی با آنتی ویروسهای دیگه فاصله زیادی گرفته و البته مدتهاست محبوبیت خودشو از دست داده. شاید از اون موقعی که سرورهای خودشو برای آپدیت بروی ایران بست دیگه دربین کاربرای ایرانی جایی نداشت. البته بدلیل رایگان نبودنش بیشتر از این در موردش حرف نمیزنم.

بیت دیفندر هرچند در این آزمون در رده نهم قرار گرفت ولی جز آنتی ویروسهای پر قدرت به شمار میاد. البته آپدیت ساعتیش آزار دهنده است و حجم بالای اون و استفاده نسبتا زیاد از منابع سیستم و مهمتر از همه پولی بودنش منو از خودش رنجوند!

نود32 با اینکه خیلی طرفدار داره ولی از یک مشکل بزرگ رنج میبره اونهم در نسخه 3 به بعد این انتی ویروس هست. ماجرایی به نام آپدیت نشدن! البته دوستانی که از نسخه 2.7.39 استفاده میکنند با این مشکل مواجه نیستند ولی حالا که سازنده هاش به هر در زدن تا جلوی استفاده غیرقانونی رو بگیرند آدم مگه بیماره که دنبال این نرم افزار باشه؟

AVG آنتی ویروسیه که از نسخه 8 به بعد بصورت رایگان عرضه شد. تو این رقابت هم از نود32 بالاتره پس خیلی راحت میشه استفاده از نود32 رو کنار گذاشت و از AVG استفاده کرد. همونطوری که خیلیها دارن اینکار رو میکنن.

کسپراسکی هم مثل نود32 دوست نداره کسی غیرقانونی ازش استفاده کنه پس ماهم نباید اینکارو بکنیم.

اوست آنتی ویروس جالبی به نظر میاد و کارایی منحصر بفردی داره. در تجربه ای که ازش تو یک کامپیوتر ویروسی داشتم بعد از شناسایی ویروسها درخواست ریستارت کرد و بعد از نمایش لوگوی ویندوز در صفحه ی آبی رنگی که گاها بخاطر چک کردن درایوها ظاهر میشه مشغول پاکسازی ویروسها شد. این یعنی اینکه سرویسها قبل از اینکه فعال بشن و نشه پاکسازیشون کرد بررسی میشن. درسته که این انتی ویروس پولیه ولی با یه ثبت نام ساده تو سایتش میتونید نسخه 60 روزه ی اون رو تهیه کنید.

نورتون همچنان دربین بهترینهاست ولی آیا این ویژگی یعنی اینکه ما مجبوریم از این انتی ویروس استفاده کنیم؟ 100 درصد جواب منفیست. آنتی ویروسی که بشدت از منابع سیستم استفاده میکنه و البته پولی هم هست بدرد یک کاربر خونگی نمیخوره. نورتون برای ما تعریف نشده است.

AVK که البته با نام GDATA هم شناخته میشه شاید مرموزترین انتی ویروسی باشه که تابحال حتی ندیدینش. این آنتی ویروس مخوف همزمان از فناوری نود32 و کسپراسکی استفاده میکنه(البته اگه درست یادم باشه) و این یعنی فراتر از انتظار بودن که تو نتایج هم همینطور بوده. ولی پولی بودن این آنتی ویروس ذوق آدمو کور میکنه! تا بحال که نرفتید سراغش از این به بعد هم نرید.

اویرا انتی ویروسیه که در این آزمون مقام اول رو کسب کرد. 3 تا ورژن داره از تجاری و پریمیوم تا شخصی که ورژن شخصیش رایگانه. شدیدا توصیه میکنم به استفاده از این آنتی ویروس که در کمال ناباوری کمترین میزان استفاده از منابع سیستم رو داره و بدون هیچ دغدغه ای به راحتی آب خوردن آپدیت میشه. تا وقتی که در میان بزرگان نرم افزارهای رایگان این چنینی وجود داره استفاده از معادلهای پولی کار بچه گانیه به شمار میاد. تازه کلی وقت هم بزارید سر آپدیت کردنو سریال پیدا کردنو از اینجور کارا.

Ehsan
2009/06/03, 05:58
البته avast هم نسخه مجانی نامحدود از نظر زمانی داره و خوب کار میکنه

dark wizard
2009/06/24, 18:12
با سلام خدمت شما دوستان .

بده يكي از طرفداران مك آفي هستم كه مدتي هست جاي خودش رو به 32 Nod و kaspersky داده است . البته در حال حاضر از Nod32 استفاده ميكنم .

در حال حاضر اين عرصه در دستان دو شركت روسي kaspersky و اسلواكي Nod 32 مي باشد و تمام رقابت ها بين اين دو شركت است البته بنده قدرت ديگر نرم افزار هاي امنيتي را انكار نمي كنم بلكه حتي عقيده دارم در بعضي مواقع نرم افزار هايي هم چون AVIRA بهتر از اين دو نرم افزار عمل ميكند ( خصوصا در شناسايي تروجان ها ) .
مسئله اي كه در پست دوست عزيزمان " mohdgh " مشخص است اين مي باشد كه تمام اين نرم افزار ها محرك مورد نظر را شناسايي ميكنند ولي با اندكي تفاوت و ... پس بايد به دنبال راه ديگري براي انتخاب يك سيستم امنيتي خوب و پايدار باشيم ، بايد مسائل بسيار كوچكي كه باعث مي شود نرم افزاري را انتخاب كنيدم را در نظر بگيريم .
از اين رو كه بيشتر افزاد در انتخاب بين دو نرم افزار Kaspersky و Nod32 مردد هستند چند نكته درباره اين دو نرم افزار امنيتي ذكر ميكنم .

رابط كاربري :
هر دو نرم افزار امنيتي Kaspersky و Nod32 داراي رابط كاربري مناسبي ميباشند ولي Nod32 با رابط كاربري ساده تر اين امكان را براي كاربران مبتدي ميسر ساخته كه بتوانند به سادگي با اين نرم افزار كار كنند .

مقدار اشغال حافظه Ram و Cpu :
بر خلاف نظر دوستان Nod32 نسبت به kaspersky تقريبا هيچ گونه استفاده اي از Ram و cpu نمي كند براي مثال اشغال حافظه پردازشگر توسط Nod32 معادل 3.568K ميباشد كه اين عدد در kaspersky چنديدن برابر ميباشد .

نحوه فعال سازي :
در kaspersky با وارد كردن كليد هاي ريجستر كردن نرم افزار براي مدتي نرم افزار را ريجستر كرده و امكان آپديت آن را ميسر مي سازيم اما در صورت Black List شدن كليد مورد استفاده نه تنها ديگر امكان آپديت نرم افزار را نداريم بلكه در بعضي مواقع تا دوباره نرم افزار را ريجستر نكنيم امكان استفاده از امكانات نرم افزار از ما گرفته خواهد .
در Nod32 دو راه براي ريجستر كردن وجود دارد استفاده از كرك كه براي مدت زيادي امكان آپديت كردن نرم افزار را به ما مي دهد و استفاده از سريال كه به صورت دستي در قسمت ريجستر نرم افزار وارد ميشود كه امكان آپديت كردن نرم افزار را ميسر ساخته و حتي نرم افزار شما را كاملا قانوني ساخته بايد ذكر شد كه سريال هاي Nod32 به ندرت Black List شده همچنين پس از Black List شدن سريال نرم افزار تا 14 روز امكان آپديت كردن از شما گرفته نخواهد شد و در اين مدت شما ميتوانيد سريال جديدي را به راحتي تهيه كنيد .
شما ميتوانيد در اين تايپيك آخرين سريال هاي Nod32 را دريافت كنيد :

کدهای بروز شده NOD32 - تاکفا TalkFa (http://www.talkfa.com/showthread.php?t=825)

حجم آپديت :
مسلما هيچ كدام از ما دوست نداريم مدت زياد آپديت شدن نرم افزار امنيتي ما طول بكشد . در آپديت kaspersky ما با حجم هاي نسبتا سنگيني رو به رو هستيم كه ميتوان حجم هر يك ماه آپديت را معادل 15 تا 20 مگابايت ذكر كرد ولي در Nod32 حجم هر 2 ماه آپديت 6 الي 7 مگابات ميباشد ... البته افرادي كه هر روز نسبت به آپديت كردن آنتي ويروس خود اقدام ميكنند اين حجم هاي سنگين را درك نخواهند كرد ولي فردي كه دسترسي دائمي به اينترنت ندارد و بايد هر چند وقت يكبار آنتي ويرويس خود را آپديت كند وقتي با اين حجم ها رو به رو شود شايد از آپديت كردن آنتي ويروس خود منصرف گردد ، همچنين همه يقين داريم كه آنتي ويروسي كه آپديت نشود تقريبا بي استفاده است .

فعلا ...

saz20120
2010/01/24, 22:14
سلام
اینجانب مجید ضمن اعتراض به مطالب آویرا من شخصا از کسپراسکای حمایت می کنم کسپراسکای بهترین ویروس کش دنیاست در سال 2009 دوم شد در حالی که آویرا چهارم شد کسپراسکای در شناسایی وپاکسازی ویروس از آویرا سرتر است

saz20120
2010/01/24, 22:20
سلام علیکم
اینجانب مجید نود 32 اشغال ترین آنتی ویروس دنیاست در شناسیای ویروس وتروجان ناتوان است خدمت میر سایت چرا سعی داری از نود 32 در رتبه بندی اوی رتبه هفدهم است تعریف کنی کسپراسکای از هر لحاظ از نود 32 سرتر است من همین نود 32 3 بار سیستمم ویروسی شد با انکه اپدیتش هم کرده بودم آویرا وکسپراسکای به مراتب بهتر از نود32 است
اولا نود ۳۲ بسیار ضعیفتر از قبل شده است حاضرم به جنابعالی ثابت کنم سیکوریتی سویت آویرا وکاسپراسکی ۲۰۱۰از نود ۳۲ سرترهستند حاضرم با تو اقای حمید رضا مناظره کنم نود ۳۲ آنتی ویروس کاغذی است می توانی بری از چند تا کارشناس ای تی بپرسی نود ۳۲ ورژن های جدید نسبت به گذشته بسیار ضعیف شده است بسیاری از تروجان ها نمی شناسد تازه چند تا از دوستانم از همین نود ۳۲ ویروس گرفتند اللان از آویرا-کاسپراسکی استفاده می کنندنود ۳۲محصول اسلواکی فقط در کشور های جهان سوم محصولاتش را بخورد می دهد
یه چیزی را باید بهتان بگویم و آن این است که من از سال ۸۴ تا ۸۷ از نود ۳۲ استفاده کردم و با نسخه ۲٫۵ شروع کردم
آن موقع قوی بود و سبک – ولی پارسال چند بار کامپیوترم سر ویروس داغون شد – با وجود اینکه نود ۳۲ همیشه آپدیت شده بود – تا اینکه بیش از یکسال پیش با اویرا آشنا شدم و نصب کردم و دیدم کلی سرتر هست ولی بازم نسخه پریمیوم اویرا داری ضعف هایی بود – تا حدود ۳ ماه پیش که به کلید های پروفشنال و سکوریتی اویرا دسترسی پیدا کردم
……
همانطور که گفتم من در حال حاضر هم اویرا سکوریتی سوییت دارم و هم کسپر اینترنت ۲۰۱۰
وباید بگم باز هم اویرا یک سر و گردن بالاتر هست
البته امیدوارم مثل ناد ۳۲ که ۲ سال برترین آنتی ویروس سال بود و بعد ضعیف شد
اویرا به این سرنوشت دچار نشود
اما لازم به ذکر هست که اویرا از سال حدود ۱۹۹۸ پا به عرصه کامپیوتر گذاشته و کسپر از حدود سال ۲۰۰۰
ومثل نود ۳۲ که از ۲۰۰۶ شناخته شد نیستند که نوپا و ضعیف باشند
.

saz20120
2010/02/16, 19:16
سلام
اینجانب مجید هستم از اوست استفاده میکنم مزیتی که اوست دارد توانایی بوتیل اسکن را دارم قبل بالا امدن ویندوز ویروس ها را ازبین می برد از مدیر این بخش سوال می کنم آویرا بهتره یا ای وی جی ویا اوست ویا نود 32 از نظر رتبه بترتیب برایم بگوید

Ehsan
2010/02/16, 23:40
من هم از اوست استفاده میکنم و به نظرم خیلی خوبه.