PDA

برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : یک سئوال فنی در مورد تاپیک

کاروراد
2010/06/30, 03:37
چرا در بخش مقالات پزشکی ارسال جدید در یک تاپیک وارد تاپیک اصلی میشود

Mahdi_74
2010/06/30, 09:53
مي شه بيشتر توضيح بدي

کاروراد
2010/06/30, 13:35
آقا مهدی گل سلام

اگر لطف کنید و به بخش مقالات پزشکی تاپیک ایدز چیست مراجعه فرمائید ممنون مشوم چون بهنر متوجه میشوید

من با ایجاد تاپیک اصلی ایدز چیست و پیرو آن با ارسال ادمه بقیه پست ها متوجه شدم که ارسال پاسخ در تاپیک اصلی وارد شده برای نمونه ( علائم بیماری ایدز ) یک پست جدا است

Ehsan
2010/06/30, 18:40
در صورتی که پست ها با فاصله کوتاهی ارسال شوند ، همه به پست اول اضافه میشوند. این بخاطر کار بعضی از کاربران است که نظم تالار را به هم میریزند و چند پست چند کلمه ای پشت سر هم ارسال میکنند.

Mahdi_74
2010/06/30, 21:04
اين خودش يه ترفند خوب براي نظم تالار هاست

يكي ديكه از اين مورد ترفند ها بودن حد اقل 20 حرف در هر مطلب است كه اين هم يكي از اونهاست

کاروراد
2010/06/30, 21:24
اما این مورد برای من ایجاد مشکل میکند چون وقتی اقدام به شروع تاپیک میکنم مجبورم کلیه مباحث مربوطه را بصورت متوالی ارسال کنم البته در صورتیکه اگر آقا احسان بخواهند که من در این سایت فعالیت کنم

HOSEIN_IRANI
2010/06/30, 23:54
دلیل داری... برا یه نفر که نمیشه...تاکفا را عوض کرد...

کاروراد
2010/07/01, 02:03

واقعاً برای تاگفا خیلی متاسفم که یک پسر بچه بی تربیت تحت عنوان مدیر بدون رعایت موازین اخلاقی و ادب همچنان گستاخانه به اکثر مدیران و کاربران دلسوز حتی بدون رعایت سنی بی احترامی میکند

لذا امیدوارم تاگفا همچنان پا برجا و موفق باشد

از تمامی دوستان عزیز و مدیریت سایت بخاطر تحمل نمودن من در این چند روز نهایت تشکر را دارم

اگر بار گران بودیم رفتیم

hoorakhsh
2010/07/01, 02:37
سعی کن بزرگ بشی و تو بحث بزرگترها پا برهنه وارد نشی. دوست عزیزی با مدیریت و اقا مهدی در مورد مشکلی که براشون در ارسالها پیش اومده در ارتباط هستند و هدفشان ارتقای تاکفاست . شما چرا بهت بر خورده و ناراحتی . هر وقت از شما چیزی خواسته شد اونوقت بیا و زود بگو نمیشه. فهمیدی عمو جان:-*

واقعاً برای تاگفا خیلی متاسفم که یک پسر بچه بی تربیت تحت عنوان مدیر بدون رعایت موازین اخلاقی و ادب همچنان گستاخانه به اکثر مدیران و کاربران دلسوز حتی بدون رعایت سنی بی احترامی میکند

لذا امیدوارم تاگفا همچنان پا برجا و موفق باشد

از تمامی دوستان عزیز و مدیریت سایت بخاطر تحمل نمودن من در این چند روز نهایت تشکر را دارم

اگر بار گران بودیم رفتیم

دوست عزیز تحمل ادمهای کوته فکر سخته ولی ممکنه.مگه میشه از یه بچه گله کرد.باید بچگی کنه تا بزرگ شه

Saman.Cls
2010/07/01, 04:06
دوست عزیز:
اولا درستش تاکفا هستش
دوما به نظر من سعی کنید فانع کنید تا اینکه ناراحت بشین
سوما ممنون که اینقدر به تاکفا اهمیت می دین
چهارما اگر بی احترامی نسبت به شما شده بنده ار ظرف بقیه عذر می خوام
پنجما لفظی که در مورد دوست و همکار عزیزم به کار بردین نه در حدود و شایسته شخصیت شما و نه در حدود و شایسته شخصیت ما و این سایت نیست
ششما بنده بی احترامی نمی بینم
پایدار باشید

amirkurd
2010/07/01, 08:14
داريد تاكفا رو به ميدان جنگ تبديل ميكنيد توي سايت بچه و بزرگ نداريم همه با هم برادريم سعي كنيد احترام هم ديگه رو نگه بداريم
زندگي اينقدر ارزش نداره كه كسي رو از خودمون برنجونيم

نمی دانم پس از مرگم چه خواهد شد
نمی خواهم بدانم
کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت
ولی بسیار مشتاقم
که از خاک گلویم سوتکی سازد
گلویم سوتکی باشد
بدست کودکی گستاخ و بازیگوش و او
یکریز و پی در پی
دم خویش را بر گلویم سخت بفشارد
و خواب خفتگان خفته را آشفته تر سازد
بدین سان بشکند در من
سکوت مرگبارم را ........

HOSEIN_IRANI
2010/07/01, 10:20
بی احترامی دیده نمیشود بی احترامی شما مکنید
ما 6 ماه داریم این جا فعالیت میکنیم قوانین سایت تاکفا و تجارت الکترونیک را نمیدانیم ...;)
متاسفم...

Mohammad Mohsen
2010/07/02, 01:32
اما این مورد برای من ایجاد مشکل میکند چون وقتی اقدام به شروع تاپیک میکنم مجبورم کلیه مباحث مربوطه را بصورت متوالی ارسال کنم البته در صورتیکه اگر آقا احسان بخواهند که من در این سایت فعالیت کنم

قطعا این قانون برای کاربران خوش نیت و باسوادی همچون شما وضع نشده اما خب کاروراد عزیز محیط اینترنت محیط امنی نیست و احسان خان باید مسائل امنیتی رو هم در نظر بگیرند تا بتونیم تاکفایی داشته باشیم. قطعا حضور کاربران محترم و خوش نیت همچون شما به هر چه پر بار شدن تاکفا کمک بسیاری می کنه. امیدواریم شما به فعالیتتون تو تاکفا ادامه بدین!