برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : اخبار داغ نقل و انتقالات درلیگ برتر
جانواريو قراردادي دوساله را با سپاهان ثبت كرد
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000420.jpg
فابيو جانواريو قرارداد دوسالهاي را با تيم فوتبال سپاهان اصفهان به ثبت رساند.
فابيو جانواريو ـ هافبک برزيلي فصل گذشته تيم فوتبال استقلال تهران ـ روز چهارشنبه قرارداد دوسالهاي را با تيم سپاهان اصفهان امضا کرد.
اين بازيکن صبح امروز با حضور در باشگاه سپاهان جلسهي چند ساعتهاي را با محمدرضا ساکت ـ مديرعامل اين باشگاه ـ داشت و پس از دادن تستهاي پزشکي مربوط، قرارداد دوسالهاي را در اين تيم اصفهاني ثبت کرد.
جانواريو پيش از اين براي تمديد قراردادش با باشگاه استقلال، يکميليون و 100هزار دلار براي دو فصل خواسته بود
ميدوادي و 2 لژيونر اماراتي به گزينههاي تراكتورسازي اضافه شد
2بازيکن لژيونر اماراتي و مهاجم تيم فوتبال استقلالاهواز به ليست خريد تراکتورسازي اضافه شد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001259.jpg
در شرايطي که از امروز فصل نقل و انتقالات شروع مي شود، باشگاه تراکتورسازي مذاکرات خود با بازيکنان مورد نظر را از قبل آغاز کرده بود.
در همين راستا و به گفته يکي از مسئولان باشگاه، تراکتورسازي با بازيکناني نظير ميلاد ميداودي، ايمان مبعلي و جواد کاظميان مذاکراتي داشته است.
پيش از اين نيز اين باشگاه با بازيکناني نظير طالب لو و جباري مذاکراه کرده بود.
كامليمفرد و سرلك با فولاد تمديد كردند
دو بازيکن تيم فوتبال فولادخوزستان قرارداد خود را تمديد کردند.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00009385.jpg
پس از جذب بهادر عبدي مسئولان باشگاه فولاد خوزستان با دو بازيکن فصل گذشته خود به توافق رسيدند.
جلال کاملي مفرد و سيامک سرلک دو بازيکني هستند که روز گذشته قرارداد يک ساله با فولاد امضا کردند.
همچنين با بازگشت جابا موجيري از کشورش اين بازيکن هم قرار است قرارداد خود را تمديد کند.
مجيد جلالي براي جذب بازيکنان جديد فهرستي را به باشگاه فولاد داده است و در صورت توافق نهايي با اين بازيکنان نام آنها به صورت رسمي اعلام مي شود.
مدافع اهوازي استقلال تمديد كرد
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002674.jpg
پژمان منتظري،مدافع تيم اهوازي با مسئولان اين تيم به توافق رسيد تا فصل آينده را هم در استقلال سپري کند، اين بازيکن با حضور در باشگاه استقلال قرداد خود را توافقي با اين باشگاه تمديد کرد.
به نقل از يک مقام مسئول حاضر در باشگاه استقلال، اين بازيکن پس ازصحبت در خصوص حضور ايمان مبعلي در استقلال، تصميم گرفت در اين تيم بماند تا اگر شرايط حضور مبعلي در اين تيم مهيا شد، يک فصل را در کنار دوست صميمي خود سپري کند.
گفتني است، پژمان منتظري، پس از توافق با مسئولان استقلال، راهي شهر اهواز شد تا مدتي را در کنار خانواده اش سپري کند و براي حضور در تمرين هاي استقلال آماده شود.
رضايي: با پرسپوليس مذاكرات خوبي داشتم
مهاجم تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: با پرسپوليس مذاکرات خوبي داشتم و تکليفم به زودي مشخص ميشود.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00005595.jpg
غلامرضا رضايي درباره شرايطي که امسال در ليگ برتر داشت، عنوان کرد: با حضورم در فولاد و کار کردن با مجيد جلالي تجربه خوبي کسب کردم. مردم اهواز فوتبال را خوب مي فهمند و از سوي ديگر مجموعه فولاد با سازمان دهي خوب خود شرايط ايده آلي را براي بازيکنان فراهم کرده اند.
وي تاکيد کرد: با اين تيم در نيم فصل دوم توانستيم به نتايج خوبي برسيم. پيش از اين فکر نمي کردم مجموعه فولاد کادري به اين قدرتمندي داشته باشد. اين حرف ها را براي ماندن يا نماندنم نمي زنم و فقط مي خواهم ذهنيتم از اين تيم را گفته باشم.
رضايي در ارتباط با مذاکراتش با باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: سه روز قبل با مسئولان اين باشگاه مذاکراتي داشتم و فقط مسئله کوچکي است که نمي توانم بگويم اما اگر حل شود براي حضور در اين تيم مشکلي ندارم. فصل گذشته هم که از امارات به ايران بازگشتم قرار بود به اين تيم بروم اما فهرست پرسپوليس پر بود.
اين بازيکن که براي تمديد قرارداد مورد توجه باشگاه فولاد است، گفت: مسئولان باشگاه فولاد مي دانند با پرسپوليسي ها مذاکره کرده ام و به طور حتم اين حق را به من مي دهند که براي فصل آينده با تصميم درست بهترين انتخاب را انجام دهم.
رضايي درباره دعوت به تيم ملي و شرايط ايران در آسيا تصريح کرد: اين سومين اردويي خواهد بود که من در تيم ملي با حضور قطبي دعوت شده ام. هر ليستي که اعلام مي شود از سوي بعضي ها انتقاداتي مي شود. به هر حال انتخاب بازيکن به نظر و سليقه مربي باز مي گردد.
وي خاطرنشان کرد: تيم ملي اين پتانسيل را دارد که بتواند در آسيا قهرمان شود و اين همان چيزي است که علاقه مندان به فوتبال در ايران خواهان آن هستند.
قرارداد مكاني و زندي در هيات فوتبال به ثبت رسيد
سوشا مکاني و فريدون زندي عصر روز سه شنبه با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با باشگاه استيل آذين به ثبت رساندند.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00009044.jpg
فريدون زندي به مدت دو فصل ديگر قرارداد خودش را با استيل آذين تمديد کرد و ساعت 19 روز سه شنبه براي ثبت قرارداد در هيات فوتبال استان حضور پيدا کرد.
سوشا مکاني دروازه بان اسبق تيم هاي مقاومت و پاس هم قرارداد دو ساله با باشگاه استيل آذين را در هيات فوتبال ثبت کرد.
قرارداد زنيدپور، اکبرپور و حسين کاظمي هم به زودي ثبت خواهد شد.
نشاطجو و محمدي با استيلآذين تمديد كردند
حميد نشاط جو و مهدي محمدي با حضور در باشگاه استيل آذين قرارداد خود را تمديد کردند.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00004318.jpg
حميدرضا نشاط جو، دروازه بان و مهدي محمدي، مدافع فصل گذشته استيل آذين با حضور در دفتر باشگاه و مذاکره با مصطفي آجورلو قرارداد خود را به مدت 2 سال با اين باشگاه تمديد کردند.
روز گذشته نيز فريدون زندي، محمد غلامي، عشوري زاد و کاظم برجلو قراردادهاي خود را تمديد کردند و سوشا مکاني نيز به عنوان بازيکن جديد با اين تيم قرارداد بست.
"مهدي مهدويكيا" قرارداد جديد 2 سالهاي با استيلآذين امضاء كرد
مهدي مهدوي کيا براي دو سال ديگر قرارداد خود را با تيم فوتبال استيل آذين تمديد کرد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00005382.jpg
روز چهارشنبه "مهدي مهدوي کيا" پس از نشست با مسوولان باشگاه استيل آذين، براي دو فصل ديگر در اين تيم ماندگار شد.
مهدوي کيا که يک فصل ديگر با استيل آذين قرارداد داشت، امروز قرارداد دو سالهاي را با اين تيم به امضا رساند. او با حضور در هيات فوتبال تهران، قرارداد خود را ثبت خواهد کرد.
پس از فريدون زندي، غلامي، عشوري زاد، نشاطجو، محمدي، برجلو؛ مهدوي کيا هفتمين بازيکني است که قرارداد خود را با تيم استيل آذين تمديد کرد.
زنيدپور :ميخواهم از تجربيات بزرگان استيلآذين استفاده کنم
بازيکن جديد تيم فوتبال استيل آذين گفت: قصد دارم با حضور در اين تيم از تجربيات بازيکنان بزرگي چون مهدوي کيا و کريمي استفاده کنم.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00011082.jpg
میلاد زیندپور پس از ثبت قراردادش با استیل آذین که امروز شنبه صورت گرفت گفت: من سه شنبه عصر به باشگاه استیل آذین آمدم و به توافق رسیدیم اما به مدیران باشگاه گفتم که چندروزی به دلیل مشکات شخصی نمی توانم برای بستن و ثبت قرارداد به باشگاه بیایم. متاسفانه پس از این موضوع شایعاتی در مورد من ساخته شد که من قصد مذاکره و پیوستن به پرسپولیس یا تیمهای دیگر را دارم که کاملا دروغ است و فقط شایعه ای بی اساس بود.
بازیکن جدید تیم فوتبال استیل آذین افزود: من در صحبتی که با آقایان هدایتی وآجورلو داشتم به آنها قول حضور در استیل آذین را داده بودم و به هیچ وجه زیرحرفم نزدم. در صحبت های هدایتی و آجورلو صداقت را به طور کامل احساس کردم. به خاطر همین صداقت و درستی از همان ابتدا تصمیمم را برای پیوستن به استیل آذین گرفتم و به هیچ وجه قصد پیوستن به باشگاهی دیگر را نداشتم و با هیچ باشگاهی مذاکره نکردم.
هافبک ملی پوش استیل آذین گفت: دوست دارم در تیم استیل آذین کار کنم و از تجربه بازیکنان بزرگی همچون مهدوی کیا، کعبی و کریمی استفاده کنم و با بهره گیری از تجربیات ستاره های این تیم جایگاهم را در تیم ملی تثبیت کنم.
شيرزاد: شرايط استقلال بهتر از پرسپوليس بود
مدافع جديد تيم فوتبال استقلال گفت: از پرسپوليس هم پيشنهاد داشتم اما شرايط استقلال بهتر بود.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00011080.jpg
جواد شيرزاد درباره حضورش در استقلال اظهار داشت: سال 83 قرار بود به استقلال بيايم که به دلايلي نشد اما سرانجام امسال اين شرايط براي من مهيا شد تا در فصل جديد با پيراهن اين تيم به ميدان بروم.
وي افزود: چون دنبال سر و صدا نبودم خيلي بي سر و صدا با استقلال قرارداد بستم. همه چيز در عرض دو سه روز اتفاق افتاد. البته از پرسپوليس هم پيشنهاد داشتم اما شرايط استقلال را مناسب تر ديدم.
بازيکن فصل گذشته فولاد خوزستان با بيان اينکه براي انتخاب جديد خود دنبال پول نبوده است، تاکيد کرد: اگر مي خواستم به پول فکر کنم به پيشنهاد فولاد يا تيم هاي ديگري که داشتم فکر مي کردم. از طرفي براي راحتي خانواده خود تصميم گرفتم در تهران بازي کنم.
وي درباره انتقاداتي که به باشگاه استقلال بابت نداشتن مربي و جذب بازيکن در اين شرايط مي شود، گفت: سال گذشته هم اين شرايط حاکم بوده است ولي اين تيم نشان داد که تجربه خوبي دارد. هر مربي که به اين تيم بيايد شرايط را قبول مي کند و استقلال نتيجه لازم را خواهد گرفت.
شيرزاد درباره اينکه احتمالا مجيد جلالي سرمربي آينده استقلال خواهد بود، عنوان کرد: از اين موضوع خبر ندارم اما تجربه همکاري با ايشان را در تيم هاي پاس و فولاد داشته ام.
اين بازيکن جديد آبي پوشان درباره رقيبان خود در پست دفاع چپ اظهار داشت: مشکلي از اين بابت ندارم. هر بازيکني که براي تيم مفيدتر باشد به ميدان مي رود. من با همه رفيق هستم. مهم اين است که تلاشم را براي استقلال کنم.
سياوش اکبرپور: انتخاب استيل آذين درست و عاقلانه بود
سياوش اکبرپور پس از پيوستن به استيل آذين گفت: انتخاب عاقلانه اي داشتم چرا که استيل آذين پتانسيل قهرماني را دارد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002328.jpg
هافبک – مهاجم فصل گذشته استقلال که بعدازظهر امروز پس از مذاکره با مصطفي آجورلو، قرارداد 2 ساله خود را با اين باشگاه امضا کرد به سايت رسمي استيل آذين گفت: پيوستنم به استيل آذين به هيچ وجه از روي تفکرات مالي نبود و فقط به خاطر پول اين باشگاه را انتخاب نکردم. پس از بررسي شرايط و ارزيابي اين تيم به اين نتيجه رسيدم که باشگاهي خوب، با امکانات، داراي مديران قوي و کاربلد و داراي پتانسيل قهرماني است. به نظر خودم و بسياري از نزديکانم که با فوتبال و مسائل آن آشنا هستند اين يک انتخاب درست و عاقلانه بوده است.
اکبرپور افزود: حضور ستاره هايي مثل علي کريمي، مهدي مهدوي کيا و حسين کعبي نشان مي دهد که اين ستاره ها فقط براي پول به استيل آذين نيامده اند بلکه سوداي قهرماني با اين تيم را در سر دارند. من هم مطمئنا در کنار اين بازيکنان بزرگ به درخشش در ليگ دهم اميدوارم و فقط به قهرماني با استيل آذين و صعود به رقابت هاي آسيايي مي انديشم. حضور اين بازيکنان، حسين هدايتي و سردار آجورلو در پيوستنم به اين باشگاه کاملا نقش داشت و با وجود پيشنهادهايي که داشتم از جمله پيشنهاد سپاهان، تصميم گرفتم پيراهن استيل آذين را به تن کنم.
Kamyar_22
2010/06/01, 01:46
ای سیاوش خائن !!!!!!!!!!!!!
ای سیاوش خائن !!!!!!!!!!!!!
آره کامیار جان وقتی باشگاه سرمربی نداشته باشه و هنوز سیاست نگه داشتن بازیکنای کلیدیشو نداشته باشه همینجوری هم میشه اون طرف هم مدیر عامل استعفا میده نمیدونم چی به سر استقلال داره میاد!!!!!
درخواست 500 ميليون توماني سايپا براي صدور رضايتنامه انصاريفرد
باشگاه پرسپوليس از درخواست 500 ميليون توماني باشگاه سايپا براي صدور رضايت نامه مهاجم ملي پوش اين تيم خبر داد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00010276.jpg
باشگاه پرسپولیس طی مکاتباتی رسمی تمایل خود برای به خدمت گرفتن کریم انصاریفرد را به اطلاع باشگاه سایپا رساند اما از آن جا که این بازیکن یک فصل دیگر با باشگاه سایپا قرارداد دارد، سایپاییها مبلغ پانصد میلیون تومان جهت صدور رضایتنامه وی از باشگاه پرسپولیس طلب کردهاند.
باشگاه پرسپولیس با اشاره به این خبر اعلام کرده است حال با توجه به تعیین میزان سقف قرارداد 350 میلیون تومانی سازمان لیگ برای تیمهای حاضر در دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر، پرداخت چنین رقمی از سوی هر باشگاهی جای بحث به وجود خواهد آورد، مگر این که مدیریت باشگاه سایپا در مورد رقم مورد نظر خود تجدید نظر اساسی کند.
با این حال پرونده مذاکرات باشگاه پرسپولیس جهت به خدمت گرفتن کریم انصاریفرد با باشگاه سایپا کماکان مفتوح است و طرفین به دنبال راه حل مناسبی برای تحقق بخشیدن به این مسئله هستند.
Mahdi_74
2010/06/01, 12:53
اقا ميثم از نقل و انتقالات تيم پرسپوليس چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا ميثم از نقل و انتقالات تيم پرسپوليس چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا مهدي گل تيمهاي ذوب آهن و پرسپوليس و سپاهان خوب دارن بازيكن ميگيرن به جز استقلال!!!!
Kamyar_22
2010/06/01, 21:48
آره کامیار جان وقتی باشگاه سرمربی نداشته باشه و هنوز سیاست نگه داشتن بازیکنای کلیدیشو نداشته باشه همینجوری هم میشه اون طرف هم مدیر عامل استعفا میده نمیدونم چی به سر استقلال داره میاد!!!!!
استقلال مثل اون فصلی شده که قلعه نوعی تیم رو قهرمان کرد و بعدش رفت تیم ملی .
اون سال ، عنایتی و نیکبخت از تیم رفتن و جباری هم مصدوم شد .
البته فصل بعدش استقلال با عبدالصمد در لیگ ، چهارم شد و فصل بعدش در لیگ ، سیزدهم شد !
فعلا که جان واریو ، اکبرپور ، طالب لو ، صادقی ( شاید ) و کاظمی ( شاید ) از تیم جدا بشن .
Kamyar_22
2010/06/01, 21:50
میثم جان ، راستی تکلیف محمدرضا خلعتبری چی شد ؟؟ به کدوم تیم قراره بره ؟؟
استقلال مثل اون فصلی شده که قلعه نوعی تیم رو قهرمان کرد و بعدش رفت تیم ملی .
اون سال ، عنایتی و نیکبخت از تیم رفتن و جباری هم مصدوم شد .
البته فصل بعدش استقلال با عبدالصمد در لیگ ، چهارم شد و فصل بعدش در لیگ ، سیزدهم شد !
فعلا که جان واریو ، اکبرپور ، طالب لو ، صادقی ( شاید ) و کاظمی ( شاید ) از تیم جدا بشن .
آره بد داره به سرش مياد اين طور كه خوندم تو سايتا قلعه نوعي هنوز قرارداد اصليشو ثبت نكرده فكر كنم برگرده
اين بازيكنايي هم كه رفتن يا دارن ميرن بيشتر به خاطر مدير عامل تيمو ول كردن بيشترشون ميگن تيم نه مدير عامل داره نه سر مربي واسه چي بخوايم بمونيم؟؟؟؟
Kamyar_22
2010/06/01, 21:58
قلعه نوعي هنوز قرارداد اصليشو ثبت نكرده فكر كنم برگرده
بعید میدونم قلعه نوعی برای فصلی که در راهه ، برگرده به استقلال .
شاید منتظره که استقلال یه باره دیگه سیزدهم بشه و بعد برگرده و تیم رو قهرمان کنه !
ای کاش که واعظی آشتیانی استعفا نمی داد ! شاید خودش میدونسته که دیر یا زود ، میخوان برش دارن و گفته که سریع ، استعفاشو بده !
میثم ، فکر می کنی مربی استقلال کی بشه ؟؟
ناصر حجازی - پرویز مظلومی - مجید جلالی یا مثلا یه مربی از خارج
میثم جان ، راستی تکلیف محمدرضا خلعتبری چی شد ؟؟ به کدوم تیم قراره بره ؟؟
خلعتبري كه انگار تسويه حساب كرده با ذوب آهن اينطور كه تو سايت گل نوشته بود با پرسپوليس داره مذاكره ميكنه
دايي: با عقيلي مذاكره كردهام اما قول كاپيتاني ندادهام
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با تاييد مذاکره با مدافع سپاهان تاکيد کرد که به عقيلي قول کاپيتاني نداده است.
شايعات مختلف درباره بازيکنان مد نظر پرسپوليس براي پيوستن به اين تيم و کسب اخبار دقيق در اين ارتباط سبب شد دايي در گفتگو با سايت پرسپوليس به اين مسائل جواب دهد.
*در حالي که پس از قهرماني پرسپوليس هيچ مصاحبهاي نداشتهايد، اخبار و شايعات مختلفي درباره مذاکرات شما با بازيکنان مختلف به گوش ميرسد.
-شايعات که هميشه وجود دارد، اما من پس از قهرماني پرسپوليس در جام حذفي با هيچ خبرنگار و هيچ روزنامهاي صحبت نکردهام.
*يکي از روزنامهها خبري منتشر کرده بود مبني بر مذاکره شما با هادي عقيلي و وعده دادن کاپيتان دومي پرسپوليس به اين بازيکن.
-من ميگويم با هيچ روزنامه و خبرنگاري صحبت نکردهام و 90 درصد اخباري که از قول من منتشر ميشود تنها گمانه زنيهاي ديگران است. تأييد ميکنم با هادي عقيلي صحبت کردهام اما درباره کاپيتاني و اين قبيل مسائل صحبتي نداشتهايم.
*شايعه مطرح شده اين بوده که در قبال دريافت مبلغي کمتر از رقم پيشنهادي عقيلي، وي کاپيتان دوم پرسپوليس خواهد شد.
-واقعاً که بعضيها چه حرفهاي خنده داري ميزنند. مگر ميشود بازوبند کاپيتاني پرسپوليس را با پول قياس کرد؟ همان طور که گفتم چنين ادعايي از ريشه کذب محض است.
*اگر امکان دارد از وضعيت در بازار نقل و انتقالات صحبت کنيد؟
-تمام سعي ما در پرسپوليس اين است که با توجه به بضاعت باشگاه، نسبت به جذب نفرات مورد نظرمان اقدام کنيم. در اين راه آقاي کاشاني تلاش مضاعفي ميکنند تا از اين بابت مشکلي احساس نشود.
*بنابراين خيال هواداران راحت باشد که تيم خوبي براي فصل آينده بسته خواهد شد؟
-مطمئن باشيد گزينههاي مد نظرمان را جذب خواهيم کرد و به اميد خدا با تيمي پر قدرت وارد رقابتهاي فصل آينده خواهيم شد.
عمرانزاده: با اين وضعيت به استيلآذين ميروم
مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: اگر وضعيت استقلال همينگونه باشد به استيلآذين خواهم رفت.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00008285.jpg
حنيف عمران زاده درباره مذاکره با باشگاه استيل آذين اظهار داشت: با آقايان هدايتي و آجورلو مذاکراتي انجام دادم و به احتمال فراوان اگر وضعيت به همين گونه پيش رود به اين تيم خواهم پيوست.
وي در خصوص اينکه آيا مي تواند با وجود قرارداد با استقلال از اين تيم جدا شود، عنوان کرد: وقتي سال گذشته با استقلال قرارداد امضا کردم بندي در آن قيد شد که مي توانم در سال دوم با مبلغي اندک از اين تيم جدا شوم و به همين دليل براي جدايي از استقلال مشکلي نخواهم داشت.
مدافع استقلال در مورد دلايل جدايي اش از جمع آبي پوشان گفت: وضعيت اين تيم مشخص نيست و تمام اعضاي هيات مديره استعفا کردند. با اين کارهايي که انجام مي دهند استقلال نابود مي شود.
عمران زاده خاطرنشان کرد: براي تيمي که قرار است سال آينده در آسيا باشد و 13 بازيکن آن در حال جدايي هستند اين اتفاقات فاجعه است و مشخص نيست چه زماني نفرات جديد هيات مديره مشخص مي شوند و چه کسي قرار است براي اين تيم يارگيري کند.
صالحينژاد: با تغيير هيات مديره قراردادم را با استقلال فسخ نميكنم
بازيکن فصل گذشته ذوبآهن گفت: با وجود استعفاي اعضاي هيات مديره استقلال همچنان به قرارداد داخليام با اين تيم پايبندم.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00003514.jpg
مصطفي صالحي نژاد درباره اينکه آيا با وجود استعفاي اعضاي هيات مديره استقلال حاضر است در اين تيم بماند اظهار داشت: با اين تيم قرارداد داخلي امضا کردم و اين قرارداد ربطي به اشخاص و مديرعامل ندارد. قرارداد من با باشگاه استقلال امضا شده و تا روز آخر به تصميمي که گرفتم پايبند خواهم بود.
بازيکن جديد آبي پوشان در خصوص اينکه در صورت عدم تمايل باشگاه مي تواند قراردادش را فسخ کند، تصريح کرد: فکر مي کنم اين اتفاق قابل حل باشد و هر کدام از طرفين اگر بخواهند مي توانند اين کار را انجام دهند. من پيراهن استقلال را دوست دارم و به اين تيم تعصب خواهم داشت. در سال هايي هم که در ذوب آهن بازي کردم اين مسئله را به هواداران ذوب آهن ثابت کردم.
صالحي نژاد در خصوص شايعه حضورش در ليست مازاد ذوب آهن گفت: قبل از اينکه با استقلال قرارداد امضا کنم از آقاي ابراهيم زاده اجازه گرفتم و ايشان به من گفت ما به تو نياز داريم و کاپيتان تيم هستي اما نمي توانيم مانع پيشرفتت شويم. مي توانيد از ايشان سوال کنيد و صحت و سقم مسئله را از آقاي ابراهيم زاده بپرسيد.
حسين كاظمي به استيلآذين پيوست
هافبک فصل گذشته تيم فوتبال استقلال با استيل آذين قرارداد 2 ساله امضا کرد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00011412.jpg
حسين کاظمي دیروز با باشگاه استيل آذين قراردادي 2 ساله امضا کرد.کاظمي بعد از سياوش اکبرپور دومين بازيکن استقلال است که به استيل آذين ميآيد.
حسين کاظمي پس از پيوستن به استيل آذين گفت: استيل آذين براي من انتخاب مناسبي بود و شرايط اين تيم باعث شد اين انتخاب را انجام بدهم. ميخواستم در تيمي بازي کنم که آرامش فکري و روحي داشته باشم. فکر مي کنم استيل آذين اين شرايط را دارد. معيارهايي که براي من اهميت داشت در استيل آذين وجود دارد و به همين دليل اين تيم را انتخاب کردم.
کاظمي عنوان کرد: من پيشنهادهاي خوبي در اين فصل داشتم. البته نميخواهم بازارگرمي کنم به هر حال بين اين پيشنهادات استيل آذين گزينه مناسب بود. اميدوارم فصل خوبي در اين تيم داشته باشم و بتوانيم براي تيم جديدم مفيد و موثر باشم.
هافبک جديد استيل آذين تاکيد کرد: آقاي هدايتي براي موفقيت مجموعه استيل آذين تلاش زيادي انجام داده و آقاي آجورلو هم يک مدير ورزشي با سابقه روشن در فوتبال حرفه اي کشور است. با وجود اين شخصيت ها فکر ميکنم کادر مديريت خوبي در استيل آذين شکل گرفته و اين تيم همه عناصر لازم براي موفقيت را در اختيار دارد.
مجيدي در راه الغرافه قطر
"فرهاد مجيدي" مهاجم تيم فوتبال استقلال با تيم فوتبال الغرافه قطر به توافق رسيده و احتمالا با اين تيم قرارداد امضا خواهد کرد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000405.jpg
مجیدی که فصل گذشته یکی از بهترینهای استقلال در طول فصل بود، قصد بازی کردن در فوتبال قطر را دارد. طبق شنیدهها باتوجه به درخشش مجیدی در 2 دیدار فصل گذشته استقلال مقابل الغرافه مسئولان این تیم قصد دارند این مهاجم را به خدمت بگیرند. البته باتوجه به اینکه مدیریت و کادر فنی استقلال برای فصل آینده مشخص نیست بیشتر بازیکنان قصد ترک این تیم را دارند.
گفتنی است؛ با توجه به اینکه صحبتهای زیادی در مورد مدیریت فتح الله زاده در استقلال به گوش می رسد، بعید است مجیدی تا زمان مشخص شدن مدیرعامل استقلال با تیم دیگری قرارداد ببندد.
وسلي از پرسپوليس جدا شد
مهاجم پرسپوليس با دريافت رضايتنامه از اين تيم جدا شد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00004617.jpg
وسلي برازيليا، مهاجم برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس، صبح ديروز با مراجعه به باشگاه و دريافت مطالباتش برگه تسويه حساب خود را امضا و رضايتنامهاش را دريافت کرد.
وي در مدت حضورش در پرسپوليس در نيم فصل اول به عنوان بازيکن ثابت و ذخيره به ميدان رفت اما پس از غيبت در اردوي نيم فصل و تأخير در بازگشت به ايران از ترکيب تيم کنار گذاشته شد. که نهايتاً در انتهاي فصل در آخرين ديدار مقابل سپاهان و ديدار رفت فينال جام حذفي مقابل گسترش فولاد تبريز به ميدان رفت.
جعفرپور قراردادش را با سپاهان تمديد كرد
هافبک تيم فوتبال سپاهان قرارداد خود را تمديد کرد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00011351.jpg
مهدي جعفرپور امروز با حضور در دفتر مديرعامل باشگاه سپاهان و انجام توافقات لازم قرارداد خود را با اين باشگاه براي 2 سال ديگر تمديد کرد.
وي در مورد تمديد قرارداد خود گفت: خوشحالم که در ليست امير قلعه نويي بري فصل جديد حضور دارم. هميشه آرزويم اين بوده که با موفقيت هاي سپاهان مردم متعصب اصفهان را شاد و خوشحال کنيم و در سالي که گذشت به اين هدف رسيديم.
جعفرپور عنوان کرد: در سال جديد با توجه با قهرماني مان در ليگ نهم انتظارات از سپاهان بالاتر مي رود و قطعا وظايف تک تک بازيکنان هم سخت تر مي شود. لازم است در فصل جديد تلاش و جنگندگي دو چنداني براي فتح جام هاي داخلي و آسيايي داشته باشيم. آرزويم قهرماني با سپاهان در آسياست. اين خواسته و مطالبه همه هواداران از سپاهان است و اميدوارم در ليگ قهرمانان 2011 بتوانيم اين کاپ را به تالار افتخارات باشگاه اضافه کنيم.
نگراني هواداران ازوضع بحراني باشگاه استقلال
مديرتيم فوتبال استقلال گفت:وضعيت تيم استقلال با استعفاي اعضاي هيات مديره و مدير عامل نگران کننده است واين وضعيت بر پيکره اين باشگاه پر طرفدار آسيب مي رساند.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000404.jpg
غلامحسین مظلومی اظهار داشت :برای واعظ آشتیانی مدیر عامل مستعفی باشگاه استقلال احترام زیادی قائل هستم ؛ اما وی نباید در این شرایط استقلال را تنها بگذارد؛ چرا که این باشگاه به وجود او در این برهه زمانی نیاز اساسی دارد.
وی تاکید کرد: هرچه از زمان استعفا و کناره گیری اعضای هیات مدیره بگذرد و راهی برای حل مشکلات در پیش گرفته نشود؛ بدون شک این استقلال و هواداران بی شمار آن هستند که برای فصل آینده متضرر می شوند.
مدیر تیم فوتبال استقلال افزود: دوست ندارم اسم جدایی را بر روی اقدام مدیرعامل باشگاه استقلال بگذارم ؛ اما واعظ آشتیانی باید شرایط استقلال را درک کرده و با پی بردن به منشا مسائل و مشکلات برای حل آن اقدام کند
وی با اشاره به زحمات اعضای هیات مدیره یادآور شد: خوشبختانه اعضای هیات مدیره با تدابیری که فصل گذشته داشتند؛ توانستند بحران های مالی را کنترل کرده و فصل را به پایان برسانند.
مدیرتیم فوتبال استقلال اظهارامیدواری کرد که مسائل پیش رو هر چه زودتر حل شده و آن ها مجددا به کار خود بازگردند.
مظلومی با اشاره به اینکه تیم های دیگر به سرعت خود را برای حضور در لیگ دهم آماده می کنند؛ تصریح کرد: این درحالی است که باشگاه استقلال همچنان درحال انتخاب اعضای هیات مدیره خود است.
وی گفت : تیم هایی چون ذوب آهن ؛ سپاهان و استیل آذین در فصل نقل و انتقالات تا دندان مسلح شده اند و بدون شک حضور پرقدرتی را در فصل آینده لیگ برترخواهند داشت.
مدیرتیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد:طرفداران دو تیم پرسپولیس و استقلال دارای شخصیت بالایی هستند و نباید اجازه دهیم آن ها با مشکلات باشگاه های موردعلاقه خود دچار یاس و ناامیدی شوند.
مظلومی افزود: طرفداران فوتبال وجدان بیدار فوتبال ما و تشخیص دهنده عملکرد مدیران ؛ کادر فنی و بازیکنان کارآمد و توانمند هستند و به همین دلیل باشگاه های ما باید توانمندی خود برای حضوری قدرتمند در هر مسابقه به خصوص در لیگ قهرمانان آسیا را به دست آورند.
وی گفت :باشگاههای استقلال و پرسپولیس می توانند با داشتن یک تیم ایده آل با مدیرانی قدرتمند تصویر روشنی از افتخارات گذشته را به همراه برنامه ریزی های مناسب به دست آورن
كريميان با سپاهان تمديد كرد
هافبک تيم فوتبال سپاهان قرارداد خود را تمديد کرد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002364.jpg
مهدي کريميان امروز با حضور در باشگاه سپاهان و توافق نهايي با مسئولان قرارداد خود را به مدت دو سال ديگر تمديد کرد.
کريميان احتمالا بعد از ظهر امروز در هيات فوتبال اصفهان حاضر مي شود تا قرارداد خود را به ثبت برساند.
اشجاري استيل آذيني شد
حسن اشجاري با قراردادي دو ساله راهي استيل آذين شد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002803.jpg
اشجاری که فصل پیش در ذوب آهن اصفهان بازی می کرد،با قراردادی دو ساله راهی استیل آذین شد.
وی سابقه بازی در ملوان و همچنین تیم ملی فوتبال ایران را در دوران مربیگری علی دایی در کارنامه دارد.
بيكزاده با سپاهان قرارداد بست
هافبک فصل گذشته تيم فوتبال استقلال با سپاهان اصفهان قرارداد 2 ساله امضا کرد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002685.jpg
هاشم بيک زاده که قراردادش با استقلال به پايان رسيده بود صبح امروز با حضور در باشگاه سپاهان با اين تيم قرارداد داخلي امضا کرد.
مدت اين قرارداد 2 ساله است و بزودي در هيات فوتبال اصفهان ثبت مي شود.
بيک زاده پس از جان واريو دومين بازيکن استقلال است که به سپاهان مي پيوندد.
نوري به پرسپوليس پيوست
هافبک سابق تيم فوتبال صباي قم امروز با پرسپوليس قرارداد دو ساله بست.
http://football3.ir/admin/asp/Picture/00011524.jpg
محمد نوري امروز با حضور در باشگاه پرسپوليس قراردادي 2 ساله به امضا رساند و پس از آن قراردادش را در هيات فوتبال استان تهران نهايي کرد.
اين بازيکن در فصل بعد با شماره 14 براي پرسپوليس به ميدان خواهد رفت.
سومين خريد بعد از نوري و فشنگچي
مهاجم سابق تيم فوتبال فولاد خوزستان امروز با پرسپوليس قرارداد دو ساله امضا کرد.
http://football3.ir/admin/asp/Picture/00005595.jpg
غلامرضا رضايي امروز با حضور در باشگاه پرسپوليس قراردادي 2 ساله را به امضا رساند و پس از آن قرادادش را در هيئت فوتبال استان تهران نهايي کرد.
اين بازيکن در فصل بعد با شماره 10 براي پرسپوليس به ميدان خواهد رفت.
امروز محمد نوري و اميرحسين فشنگچي بازيکنان سابق صباي قم نيز با قراردادهايي 2 ساله به پرسپوليس پيوستند.
فشنگچي با قراردادي 2 ساله پرسپوليسي شد
هافبک فصل گذشته تيم فوتبال صباي قم با عقد قراردادي 2 ساله به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست.
اميرحسين فشنگچي پس از جلسه امروز خود با مسئولان باشگاه پرسپوليس با عقد قراردادي 2 ساله به اين تيم تهراني پيوست.
وي قرارداد خود را امروز در هيات فوتبال استان تهران ثبت خواهد کرد تا بعد از محمد نوري دومين بازيکني باشد که از صبا به پرسپوليس ملحق مي شود.
فشنگچي و نوري بخشي از مبلغ قرارداد خود را از باشگاه پرسپوليس دريافت کردهاند.
اسدي به تراكتورسازي تبريز پيوست
کاپيتان فصل گذشته تيم فوتبال صباي قم با باشگاه تراکتورسازي تبريز قرارداد امضا کرد.
سخنگوي باشگاه تراکتورسازي تبريز اظهار داشت: با مرتضي اسدي؛ کاپيتان فصل گذشته تيم صباي قم به توافق نهايي رسيديم و اين بازيکن قراردادي 2 ساله با تراکتورسازي تبريز امضا کرد.
اسدي سومين بازيکن صبا است که در طول چند روز گذشته از صباي قم جدا ميشود. امير حسين فشنگچي و محمد نوري روز پنجشنبه از صبا به پرسپوليس پيوستند
طالبلو ميخواهد در استقلال بماند
سرپرست تيم فوتبال مس کرمان گفت: باشگاه ما برخلاف مقررات عمل نميکند و به سقف قراردادها پايبند است.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00003729.jpg
ساسان موسوي در مورد اينکه باشگاه مس بازيکن جديدي به خدمت گرفته است يا نه گفت: اکثر بازيکنان براي مسافرت به خارج از کشور سفر کردهاند. برخي در امارات، ترکيه يا تايلند هستند و آنهايي هم که در ايران حضور دارند دستمزدي بالاتر از سقف قرارداد تعيين شده ميخواهند.
وي تاکيد کرد: مديريت باشگاه و شرکت صنايع مس بر رعايت سقف قرارداد بازيکنان تاکيد دارند و نميخواهند اين سقف را زير پا بگذارند.باشگاه نميخواهد خود محور باشد و ميخواهيم طبق مقررات عمل کنيم. شايد برخي پولهاي مازاد داشته باشند و به شکل ديگري به بازيکنان بخواهند پول بدهند اما ما اين کار را انجام نخواهيم داد.
موسوي در مورد نتيجه مذاکره باشگاه مس با وحيد طالبلو گفت: طالبلو به دنبال ادامه حضورش در استقلال است و به همين دليل ما با ارشاد يوسفي وارد مذاکره شديم.البته دوست داريم دو دروازهبان طراز اول داشته باشيم اما بعيد است طالبلو به کرمان بيايد.
مبعلي، ميداودي، خلعتبري و عمادرضا مدنظر فولاد خوزستان
باشگاه فولاد خوزستان در فصل نقل و انتقالات جذب بازيکناني نظير مبعلي، ميداودي، خلعتبري و عمادرضا را مدنظر قرار داده است.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00005546.jpg
باشگاه فولاد خوزستان که تا کنون فقط بهادر عبدي را جذب کرده است، بازيکناني نظير ايمان مبعلي، ميداودي، محمدرضا خلعتبري و عمادرضا را در نظر دارد.
به جز تماس مستقيم با ايمان مبعلي باشگاه فولاد با ساير بازيکنان هنوز به طور مستقيم مذاکرات خود را آغاز نکرده است.
تمرينات تيم فولاد از 22 خرداد آغاز مي شود. مجيد جلالي که به تايلند سفر کرده فردا به ايران باز مي گردد.
سرمربي فولاد قصد دارد براي جذب بازيکن خارجي عازم برزيل شود.
«سيد جلال حسيني» با سپاهان تمديد كرد
سيدجلال حسيني مدافع تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان قرارداد خود را با اين باشگاه تمديد کرد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00005398.jpg
اين بازيکن مليپوش سپاهان با حضور در دفتر مديرعامل باشگاه و انجام توافقات نهايي قراداد خود را براي يک فصل ديگر تمديد کرد. وي در باره تداوم حضورش در سپاهان مي گويد: در سپاهان آرامش و نظم و انضباط خوبي حکمفرماست و مي خواهم در اين فضا همچنان به فوتبالم ادامه دهم.
حسيني اضافه کرد: فصل گذشته شرايط بسيار خوبي را در ليگ داشتيم و با قهرماني مان توانستيم هواداران مان را شاد کنيم، اما امسال مصمميم با تکرار قهرماني ليگ که قطعا کار سختي خواهد بود ناکامي در آسيا را جبران کنيم و اين بار سپاهان ايران را همگان در مرحله نهايي ليگ قهرمانان ببينند.
وي در پايان مي گويد: هر سال حريفان به خاطر نام سپاهان با عزم ويژه اي به مقابله با ما ميآمدند اما امسال با توجه به قهرماني مان رقبا با تمام قوايشان و با تمام انگيزه رو در روي ما قرار می گيرند تا بتوانند قهرمان ليگ را مغلوب کنند. با توجه به اين مسئله لازم است تا ما هم جنگندگي مان را بيشتر کنيم تا فصل آينده هم يک فصل شيرين براي سپاهان و اصفهان باشد.
مرتضي كاشي با صبا تمديد كرد
بازيکن تيم فوتبال صباي قم قراردادش را به مدت دو فصل ديگر تمديد کرد.
مرتضي کاشي دومين بازيکن تيم صبا است که قراردادش را امروز براي دو فصل ديگر با اين باشگاه تمديد کرد.
پيش از اين سهراب بختياريزاده قراردادش را تمديد کرده بود.اين در حالي است که باشگاه صبا هنوز سرمربي خود را نشناخته رسول کربکندي سرمربي فصل گذشته از جدايي احتمالي خود از اين باشگاه خبر داده است اما مسئولان باشگاه اميدوارند او را براي فصل آينده نيز در اين تيم حفظ کنند.
عليرضا محمد با پرسپوليس تمديد کرد
عليرضا محمد قرارداد خود را با تيم فوتبال پرسپوليس تمديد کرد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00009053.jpg
عليرضا محمد امروز (دوشنبه) پس از ديدار و گفتوگو با حبيب کاشاني قرارداد خود را به مدت دو سال ديگر با پرسپوليس تمديد کرد.
حيدري: 3 روز ديگر منتظر استقلال ميمانم
هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: به احترام هواداران، 3 روز ديگر منتظر ميمانم تا تکليف تيم روشن شود.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001806.jpg
خسرو حيدري اظهار داشت: هنوز با هيچ تيمي مذاکره نکردهام. بايد اعلام کنم به هيچ تيمي پيشنهاد مالي ندادم.
وي ادامه داد: قبل از اينکه به ترکيه سفر کنم، با آقاي آشتياني صحبت کرده و قرار بر اين بود که قراردادم با استقلال تمديد کنم؛ اما ايشان استعفا کردند. اکنون يک هفته است منتظر هستم تا با من تماس بگيرند.
حيدري با تأکيد بر اينکه خود را مديون استقلال و هوادارانش ميداند، گفت: با وجود پيشنهاداتي که داشتم، به هيچ تيمي پاسخ ندادم و به احترام هواداران 3 روز ديگر منتظر ميمانم تا تکليف روشن شود. برايم اولويت انتخاب مديرعامل و سرمربي است. پول در اولويت سوم من قرار دارد. حالا هم کمي صبر ميکنم تا شرايط استقلال مشخص شود.
وي درباره جدايي بازيکنان کليدي استقلال اظهار داشت: آنها بازيکن آزاد بودند و تشخيص دادند در تيم ديگري توپ بزنند. آنها صلاح خود را بهتر ميدانستند. از بين بازيکنان آزاد تنها کسي بودم که منتظر ماندم. اميدوارم هرچه زودتر مديرعامل مشخص شود تا بقيه بازيکنان نيز در اين تيم بمانند؛ اما بايد اين نکته را دقت کرد که تيمهاي ديگر در حال يارگيري هستند و خود را براي فصل بعد آماده ميکنند.
هافبک تيم استقلال در خصوص پيشنهاداتي که براي فصل بعد به دست او رسيده است، گفت: هم از ايران و هم از اروپا پيشنهاد دارم؛ ولي پيشنهادات اروپاييام قطعي نشده است. به احترام استقلال که خود را مديون آن ميدانم، چند روز ديگر صبر ميکنم. اميدوارم با تيم محبوبم هرچه سريعتر به توافق برسم.
پايان شايعه حضور در استقلال
تمرين تيم فوتبال سپاهان اصفهان صبح امروز با حضور امير قلعهنويي آغاز شد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001147.jpg
تمرين تيم سپاهان براي ليگ دهم صبح امروز آغاز شد و حضور امير قلعه نويي در محل تمرين سبب شد بر همه شايعات مبني بر احتمال عدم تمديد قرارداد وي با سپاهان خط بطلان کشيده شود.
در تمرين امروز زرد پوشان هاشم بيک زاده، رضا ناصحي، محمد رجب زاده 3 بازيکن جديد سپاهان حضور دارند ولي فابيو جانواريو به دليل سفر به برزيل از 21 خرداد در تمرين حاضر مي شود.
هادي عقيلي نيز که هنوز قرارداد خود را در هيات فوتبال اصفهان به ثبت نرسانده با اجازه کادرفني تا پايان هفته به استراحت مي پردازد.
گفته مي شود امير قلعه نويي براي امضاي تمديد قرارداد با سپاهان عصر امروز در محل باشگاه حضور پيدا مي کند تا شايعه حضورش در استقلال به پايان برسد.
كمالوند با تراكتورسازي قرارداد داخلي بست
با رفع ابهام براي مربيگري فراز کمالوند در ليگ برتر، شب گذشته در دفتر ناصر شفق جلسه اي بين وي و فراز کمالوند برگزار شد و پس از توافق طرفين سرمربي تراکتورسازي قرارداد خود را امضا کرد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000433.jpg
کمالوند براي سومين فصل متوالي است که سرمربي تراکتورسازي خواهد بود.
وي فصل گذشته براي اولين بار با تراکتورسازي در ليگ برتر فصل موفقي را سپري کرد.
سرمربي تيم تبريزي شب گذشته پس از امضاي قرارداد ليست بازيکنان مورد نيازش را به شفق ارائه کرد و مديرعامل باشگاه تراکتورسازي نيز دستور اقدام براي خريد اين بازيکنان را داد.
صبري به سايپا پيوست
مصطفي صبري امروز با باشگاه سايپا قراردادي به مدت 2 سال امضا کرد.
سعيد قزلکچي و حبيب دهقاني دو بازيکن ديگر سايپا هستند که قراردادشان را به مدت 2 سال ديگر با اين باشگاه تمديد کردند.
رسول كربكندي از صباي قم جدا شد
رسول کربکندي امروز تصريح کرد: آخرين بار شب گذشته با مسئولان باشگاه صبا در خصوص وضعيت آينده اين تيم و شرايط ادامه همکاري گفتوگو کردم اما به نظر ميرسد شرايط براي ماندنم در صبا مهيا نيست و به همين خاطر تصميم به جدايي از صبا گرفتم.
وي ادامه داد: صباي قم به دليل دير اقدام کردن در خصوص وضعيت آينده بازيکنان خود، چهرههاي مطرحي را از دست داد و در شرايط فعلي هم هنوز مشخص نيست که کدام بازيکنان در اين تيم ميمانند و کدام بازيکنان به عضويت اين تيم در ميآيند و اين براي آينده صبا خطرناک است.
سرمربي تيم فوتبال صباي قم اظهار داشت: تمايل زيادي داشتم در تيم فوتبال صباي قم بمانم، زيرا در صبا و در شهر قم شرايط بسيار خوبي براي کار کردن فراهم بود، اما با وضعيتي که صبا بعد از پايان بازيهاي نهمين دوره ليگ برتر به آن دچار شد، حتي مسئولان باشگاه هم تمايلي به ماندن در اين تيم نشان ندادند.
وي خاطرنشان کرد: به خاطر صباي قم، از آغاز نقلوانتقالات پاسخ چند پيشنهاد خوب را به تعويق انداختم که يکي از آنها پيشنهاد باشگاه مس کرمان بود و آنها شرايط بسيار خوبي را فراهم ميکردند تا به اين تيم بروم، اما به نظر ميرسد قسمت اين بود و به پيشنهاد جديدتر پاسخ ميدهم.
*شايد به شاهين بوشهر بروم
کربکندي يادآور شد: باشگاه شاهين بوشهر ديگر تيمي است که آنها تمايل دارند در مسابقات دهمين دوره ليگ برتر فوتبال باشگاههاي کشور با آنها کار کنم و به آنها نيز تا شب گذشته که آخرين جلسهام با مسئولان صبا برگزار شد، پاسخي نداده بودم اما اگر شرايط فراهم باشد به اين تيم ميروم.
وي ابراز داشت: در مدتي که در تيم فوتبال صباي قم در نهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر فوتبال باشگاههاي کشور حضور داشتم، از شرايط موجود در اين تيم کاملا راضي بودم زيرا جو صميمانهاي بين تمامي نفرات تيم حاکم بود و آنها با وجود برخي مشکلات، براي موفقيت تيم مصمم بودند.
سرمربي سابق تيم فوتبال صباي قم تصريح کرد: حضور در تيم فوتبال صباي قم نخستين بار بود که به صورت رسمي در قم مربيگري ميکردم، اما يکي از بهترين خاطراتم از مدت حضور در قم، احترامي بود که از مردم اين شهر ديدم و هرگز آن را فراموش نميکنم.
رسول کربکندي مربي 59 ساله اصفهاني از هفته هفدهم نهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر فوتبال باشگاههاي کشور به دنبال اخراج محمدحسين ضيايي از تيم فوتبال صباي قم، سکان هدايت اين تيم را بر عهده گرفت و با وجود اينکه در آغاز فعاليتش در صبا در دو بازي متوالي مقابل سايپا کرج و تراکتورسازي تبريز با شکست مواجه شد، اما در ادامه مسابقات ليگ برتر نتايج بسيار خوبي با اين تيم کسب کرد و صباي قم را از رتبه يازدهم جدول ردهبندي به مکانهاي بالاتر رساند تا اين تيم در نهايت با کسب 47 امتياز عنوان ششم جدول ردهبندي نهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر فوتبال باشگاههاي کشور را از آن خود کند.
همچنين کربکندي در مسابقات جام حذفي فوتبال باشگاههاي کشور گراميداشت آزادسازي خرمشهر نيز کارنامه موفقي با تيم فوتبال صباي قم داشت و بعد از کنار زدن تيمهاي فولادنوين اهواز، سپاهان اصفهان و مس کرمان با صباي قم به ديدار نيمهنهايي جام حذفي نيز رسيد، اما در اين مرحله تيمش با شکست برابر پيروزي تهران از جام حذفي کنار رفت.
کربکندي پيش از پيوستن به صباي قم بهترين دوران موفقيت خود را در تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان سپري کرد که با اين تيم نايب قهرماني در مسابقات ليگ برتر و نيز قهرماني در مسابقات جام حذفي فوتبال باشگاههاي کشور را به دست آورد و به ليگ قهرمانان قاره آسيا نيز رفت، اما اين مربي در انتهاي ليگ هشتم به مدت پنج هفته هدايت تيم بحرانزده برق شيراز را بر عهده گرفت که نتوانست مانع سقوط اين تيم به ليگ دسته اول فوتبال باشگاههاي کشور شود
باقريها به مس كرمان پيوست
ساسان موسوي؛ سرپرست تيم مس اظهار داشت: با نبيا... باقريها به توافق نهايي رسيديم و با اين بازيکن قراردادي به مدت يک فصل امضا کردهايم. حضور ارشاد يوسفي؛ دروازهبان صباي قم نيز در مس قطعي است و پس از اينکه وي تسويه حساب خود را از باشگاه صبا بياورد قراردادش را در هيات فوتبال کرمان ثبت خواهيم کرد.
خيرخواه: تراكتورسازي تعلل كرد و با پاس به توافق رسيدم
فرهاد خيرخواه د، درباره حضورش در تيم پاس همدان اظهار داشت: وقتي باشگاه تراکتورسازي براي تمديد قرارداد حرکتي نکرد، من هم تصميم گرفتم به پيشنهاداتم فکر کنم. در اين بين وضعيت پاس را براي خودم مناسب ديدم.
وي افزود: وضعيت تراکتور را به لحاظ مالي و شرايط ديگر براي خودم مناسب نديدم. به همين دليل هم صبر کردن را جايز نديدم.
خيرخواه تصريح کرد: چون اصغر مديرروستا خود مهاجم بوده است، پاس را انتخاب کردم تا پيشرفت بهتري در کارم داشته باشم.
ياوري سرمربي تيم فوتبال صباي قم شد
قائم مقام باشگاه صباي قم اعلام کرد: محمود ياوري به عنوان سرمربي فصل آينده تيم فوتبال اين باشگاه انتخاب شد.
http://football3.ir/admin/asp/Picture/00006909.jpg
عباس مرادي اظهار داشت: امروز پس از مذاکراتي که با محمود ياوري داشتيم، با ايشان به توافق نهايي رسيديم و ياوري به عنوان سرمربي هدايت تيم صبا را در ليگ برتر دهم به عهده خواهد گرفت.
مرادي در مورد سفر ياوري به آفريقاي جنوبي براي تماشاي ديدارهاي جام جهاني گفت: ايشان امروز تهران را به مقصد آفريقاي جنوبي ترک ميکند و پس از 5 روز به ايران باز ميگردد تا تمرينات تيم صبا را براي فصل آينده آغاز کند.
حسيني: با سپاهان به توافق رسيدم
مدافع سپاهان گفت: با اين تيم به توافق نهايي رسيدم و به زودي قراردادم را امضا ميکنم.
http://football3.ir/admin/asp/Picture/00005398.jpg
سيد جلال حسيني درباره اينکه از بين پرسپوليس و سپاهان کدام تيم را براي فصل آينده انتخاب کرده اظهار داشت: از همان ابتدا اولويتم سپاهان بود و مذاکراتم با اين تيم جدي تر بود و به همين دليل هم با سپاهان به توافق نهايي رسيدم.
وي افزود: مسائل کوچکي است که براي تمديد قرارداد نهايي بايد حل شود اما در مورد اين مسائل فقط بايد با آقاي ساکت صحبت کنم. به اصفهان بازگردم، حتما اين موارد را مطرح مي کنم.
حسيني در خصوص پرسپوليس و چگونگي روند مذاکراتش با اين تيم عنوان کرد: علي دايي را خيلي دوست دارم. او مربي خوبي است و دوست خوب من هم هست اما يک بازيکن براي تصميم گيري معيارهاي مختلفي دارد و به همين دليل سپاهان را انتخاب کردم. پرسپوليس چند فصل است که با من صحبت مي کند اما صحبت ها جدي نمي شود.
خلعتبري و فرهادي با ذوب آهن تمديد كردند
دو بازيکن فصل گذشته تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان قراردادشان را با اين باشگاه تمديد کردند.
http://football3.ir/admin/asp/Picture/00009169.jpg
محمد رضا خلعتبري به مدت يک فصل ديگر قراردادش را با باشگاه ذوب آهن تمديد کرد. اين در حالي است که خلعتبري در روزهاي گذشته اعلام کرده بود از تيمهاي اتريشي و اماراتي پيشنهاد دارد و پرسپوليس نيز خواهان او بود.
اسماعيل فرهادي نيز قراردادش را براي دو فصل ديگر با ذوب آهن تمديد کرد.
اطلاعيه باشگاه استقلال در رابطه با نقل و انتقالات
باشگاه استقلال در رابطه با وضعيت اين تيم در فصل نقل و انتقالات اطلاعيهاي را صادر کرد.
http://football3.ir/admin/asp/Picture/00001333.jpg
در اين اطلاعيه آمده است: نظر به حساسيت و اشتياق هواداران عزيز به حضور موفق باشگاه در فصل نقل و انتقالات به استحضار ميرساند: باشگاه استقلال عليرغم فرصت سوزيهاي گذشته و عقبماندگي نسبت به ساير رقبا در حال حاضر با جديت و تلاش وافر در حال برآورده کردن انتظارات هواداران ميليوني خود است. لذا سايت باشگاه آخرين اخبار موثق نقل و انتقالات را در اسرع وقت در اختيار هواداران قرار خواهد داد و اميد است با توکل به خداوند و با توجه به بازگشت نيروهاي موثر به اين مجموعه، پرافتخارترين تيم ايران در عرصه آسيا، حضوري پررنگ در اين برهه داشته باشد و نگراني به حق هواداران در اتمام فصل نقل و انتقالات مرتفع شود.
در هر صورت محدوديتها و مشکلاتي در راه جذب بازيکنان مورد نظر کادرفني جديد وجود دارد که باشگاه مجدانه در حال رفع و به ثمر رساندن اهداف مربوطه است.
اميد است هواداران با صبوري بيشتر اعتماد روزافزون و حمايتهاي خالصانه خويش را از تيم استقلال دريغ نورزند.
باشگاه فولاد خوزستان قرارداد رمضاني را براي يک فصل ديگرتمديد کرد
باشگاه فرهنگي ورزشي فولاد خوزستان قرارداد سعيد رمضاني رابراي فصل آينده مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه هاي ايران تمديد کرد.
http://football3.ir/admin/asp/Picture/00005596.jpg
رمضاني که در خط مياني بازي مي کند امروز با حضور در دفترباشگاه فولاد بااين باشگاه قرارداد داخلي امضا کرد .
تمرينات تيم فوتبال فولاد خوزستان براي فصل آينده ليگ برتراز بعدازظهرديروز آغاز شد.
مهاجم سابق پاختاکور به تيم فوتبال سپاهان پيوست
يانوش، مهاجم سابق تيم هاي فوتبال پاختاکور ازبکستان و اسپارتاک صربستان با عقد قراردادي به باشگاه فولاد مبارکه سپاهان پيوست.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00013681.jpg
اين بازيکن 27 ساله صربستاني با حضور در دفتر مديرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و انجام توافقات لازم با عقد قرارداد سه ساله به تيم فوتبال سپاهان پيوست.
يانوش در مورد حضورش در اصفهان و فوتبال ايران گفت: با مطالعه تيم فوتبال سپاهان را انتخاب کردم و از اين تيم اطلاعات خوبي دارم و حضور در اين تيم مي تواند آغاز دور تازه اي از فوتبال من در قاره آسيا باشد.
مهاجم جدید سپاهان اضافه کرد: آمده ام تا سهم عمده و قابل توجهي در تداوم قهرماني هاي سپاهان داشته باشم و اميدوارم بتوانم انتظارات هواداران اين تيم را برآورده کنم.
وي افزود: تلاش مي کنم با گلزني، آنها را خوشحال کنم تا مديران ، مربيان و هواداران سپاهان از جذب من راضي باشند و روزهاي بهتري براي اين باشگاه رقم بخورد.
حضور مبعلي، شعار عليه دايي و شايعه حضور حيدري در سپاهان
هواداران استقلال در تمرين امروز در حمايت از ايمان مبعلي بارها عليه دايي شعار سر دادند.
http://fcesteghlal.ir/Images/Adv/PhotoMonth/b45ea719-dabe-4bed-90eb-555d0adc91ff.jpg
--------------------------------------------------------------------------------
تمرين تيم استقلال از ساعت 18 در زمين شماره 3 ورزشگاه آزادي آغاز شد.
* آرش برهاني با تأخير در محل تمرين حاضر شد. وي به کادر فني توضيح داد که به او اطلاع داده بودند تمرين ساعت 18.30 آغاز ميشود.
* بازيکنان استقلال قبل از اينکه وارد زمين تمرين شوند دقايقي تا پايان تمرين تيم دسته اولي داماش گيلان معطل شدند.
* بازيکنان داماش که قصد خروج از ورزشگاه آزادي را داشتند با ديدن اتومبيل ايمان مبعلي ماشين وي را سوژه خود کردند. وي با پورشه مشکي در تمرين حضور يافته بود.
* تمرين استقلال در حضور 200 تماشاگر برگزار شد که اين تماشاگران اکثرا براي ديدن ايمان مبعلي در زمين شماره 3 حاضر شده بودند. آنها با ديدن بازيکن جديد آبيپوشان به شدت وي را تشويق کردند.
* ايمان مبعلي در بدو ورود در محل تمرين استقلال با خوش آمدگويي همتيميهاي جديد خود روبرو شد. وي براي دقايقي با پرويز مظلومي به صحبت پرداخت.
* هواداران استقلال در تشويقهاي خود با سر دادن شعار "دايي يادت باشد مبعلي سرورته " باعث بالا رفتن روحيه ايمان مبعلي شدند.
* ميلاد ميداودي، مهاجم جديد استقلال، که روز گذشته با اين تيم قرارداد بست با وجود غيبت در تمرين امروز از سوي هواداران استقلال تشويق شد.
* يک مهاجم ارمنستاني براي تست دادن در تمرين استقلال حاضر شده بود. گفته ميشود اين بازيکن دو روز پيش در تمرين استيلآذين بود و مورد توجه کادر فني اين تيم قرار نگرفته است.
* فرزاد آشوبي به شدت از سوي هواداران استقلال تشويق شد بطوري که مجبور شد از فاصله دور به سمت آنها بيايد و به ابراز احساسات آنها پاسخ دهد.
* با توجه به اينکه محمد محمدي از يازدهم تير در تمرينات استقلال حضور پيدا ميکند و ايمان صادقي نيز در اردوي تيم جوانان بسر ميبرد، وحيد طالبلو تنها دروازهبان استقلال است. وي در اين تمرين بشدت از سوي هواداران تشويق شد.
* در جريان تمرين هواداران استقلال نگراني شديد خود را از جدايي احتمالي خسرو حيدري به علي نظري جويباري سرپرست اين تيم اعلام کردند. نظري قاطعانه از تمديد قرارداد با خسرو حيدري سخن گفت اما يک تماس تلفني به نظري جويباري بابت خسرو حيدري وي را بشدت نگران کرد.
شايعه شده بود، خسرو حيدري به همراه جواد کاظميان در اصفهان حضور دارند و با تيم سپاهان قرارداد بستند. تماسهاي مکرر با حيدري و کاظميان و عدم پاسخگويي از سوي آن دو سبب شد استقلاليها از ايمان مبعلي بخواهند وي با جواد کاظميان تماس بگيرد اما تلاش مبعلي هم براي پيدا کردن کاظميان بينتيجه بود.
اين در حالي است که پس از اين ماجرا اعلام شد خسرو حيدري در گفتگو با برخي افراد نزديک به باشگاه گفته که در شمال بسر ميبرد.
*مارکار آقاجانيان ،مربي تيم داماش گيلان ،با ديدن کادرفني استقلال به سمت آنها رفت و به خوش و بش پرداخت.
* بازيکنان استقلال با نظارت پرويز مظلومي در دقايقي از تمرين هندبال بازي کردند.
* هواداران استقلال در پايان تمرين از مظلومي خواستند پيروز قرباني را به اين تيم بازگرداند.
خسرو حيدري به تيم سپاهان اصفهان پيوست/سومين استقلالي در تيم امير
هافبک تيم فوتبال استقلال تهران در فصل گذشته با عقد قراردادي دو ساله به عضويت تيم سپاهان اصفهان درآمد تا پس از "جانواريو" و بيک زاده، سومين آبي پوشي باشد که به تيم امير قلعه نويي مي پيوندد.
این بازیکن ملی پوش که سابقه بازی در تیمهایی چون ابومسلم مشهد و استقلال تهران را دارد، امروز پنجشنبه پس از مذاکره با محمدرضا ساکت با زردپوشان اصفهانی به توافق رسید و قراردادی دو ساله با این تیم به امضا رساند.
مسئولان باشگاه استقلال تلاش زیادی داشتند تا حیدری را متقاعد به تمدید قرارداد کنند اما این بازیکن همچون فابیو جانواریو و هاشم بیک زاده از ادامه حضور در این تیم خودداری کرد و به تیم سپاهان اصفهان پیوست.
پس از فابیو جانواریو، محمدحسن رجب زاده، رضا ناصحی، هاشم بیک زاده و جواد کاظمیان، خسرو حیدری ششمین بازیکنی است که در فصل نقل و انتقالات به عضویت تیم سپاهان اصفهان درمی آید
ای کاش قبلش اینقد دم از غیرت و دوست داشتن هوادارانو به خاطر هواداران صبر میکنمو نمیزد آقا خسرو
به نقل از علیرضا حق پرست مسئول نقل و انتقالات باشگاه شاهین بعد از ظهر روز پنجشنبه عبدالرضا بازیاری کاپیتان متعصب و زحمتکش تیم فوتبال شاهین بوشهر با حضور در هئیت فوتبال استان بوشهر قرارداد خود را با تیم فوتبال شاهین به مدت یکسال دیگر تمدید کرد
http://www.shahinbushehr.ir/picnews2/baziyari_001.jpg
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی تیم شاهین بوشهر، عبدالرضا بازیاری که یکی از وفادارترین بازیکنان نسبت به باشگاه شاهین است با تمدید قرارداد خود مدت حضور خود را در این تیم پرطرفدار به 10 سال رساند. بازیاری که همواره در سیر صعودی تیم در چند سال اخیر حضور و نقش موثری داشته است در سال 1387 در لیگ دسته یک باشگاههای کشور با به ثمر رساندن 8 گل حساس یکی از عوامل جدی و موثر شاهین در صعود به لیگ برتر بود. در ضمن ایشان سال گذشته نیز در لیگ برتر 5 گل به ثمر ساند که گل زیبایش در بازی با پرسپولیس تهران همواره در یاد و خاطر هواداران خواهد ماند. پایگاه اطلاع رسانی تیم شاهین بوشهر برای این بازیکن متعصب و شایسته بوشهری آرزوی موفقیت و پیروزی دارد
چند خبر از نقل و انتقالات در استقلال
سرپرست تيم فوتبال استقلال از تلاش براي جذب يک بازيکن مليپوش آسيايي به عنوان جانشين خسرو حيدري خبر داد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00014090.jpg
سرپرست استقلال در خصوص جذب بازيکن در سمت راست براي پر کردن جاي خسرو حيدري تصريح کرد: با توجه به اينکه بازيکني در ايران نيست که بتواند نياز استقلال را برآورده کند، آقاي مظلومي درخواست کرده که از بين ملي پوشان آسيايي بازيکني را انتخاب کنيم. درحال جستجو هستيم تا بازيکني از بين ملي پوشان کشورهاي آسيايي انتخاب کنيم.
علي نظريجويباري در گفت و گو با فارس درباره مذاکره فرهاد مجيدي با فتح الله زاده اظهار داشت: شب گذشته آقاي فتح الله زاده تلفني با فرهاد مجيدي صحبت کرد. او ديشب سوئيس بود و قرار است امروز به تهران بيايد.
وي در مورد اينکه گفته مي شود به زودي اين بازيکن با استيلآذين قرارداد امضا مي کند، عنوان کرد: ما هم اين خبرها را مي شنويم اما آنچه که خودم ديدم اين است که او براي حضور در استقلال با باشگاه به توافق رسيده است.
نظري جويباري درباره شايعه مذاکره استقلال با محمد پروين براي حضور در اين تيم گفت: اين خبر صحت ندارد. خانواده پروين بزرگ و پرسپوليسي هستند و ما براي آنها احترام ويژه اي قائل هستيم. به طور حتم نه خود پروين تمايلي دارد که به استقلال بيايد و نه مظلومي اين بازيکن را خواسته است.
وي در مورد حضور هافبک غنايي در استقلال به فارس گفت: فيلم اين بازيکن را آقاي مظلومي ديده است. بازيکني بدي به نظر نيامده اما مظلومي معتقد است از روي فيلم نمي توان بازيکن انتخاب کرد.
سرپرست تيم استقلال در خصوص صحبت هاي پيروز قرباني و ناراحتي از برخورد با وي عنوان کرد: من و آقاي فتح الله زاده مي دانيم که پيروز قرباني بازيکن بزرگي است. وظيفه ما بود که اين بازيکن را به استقلال برگردانيم اما صحبت هاي آقاي مظلومي هم قانع کننده بود. استقلال نياز به هافبک و مهاجم و هافبک راست دارد. اگر مي رفتيم يک دفاع مي گرفتيم پيروز حق داشت که ناراحت شود. من براي قرباني آروزي موفقيت مي کنم. دوست داشتيم که او در استقلال باشد و خودش هم مي داند که دوستش دارم.
وي درباره حواشي ايجاد شده بعد از جدايي خسرو حيدري و مصاحبه ناصر حجازي عليه برخي مسئولان باشگاه مبني بر اينکه اطرافيان فتح الله زاده باعث از دست دادن حيدري شده اند، گفت: خسرو حيدري خودش صلاح ديد که از استقلال برود. او مي توانست در جلسه اي شرکت کند، بعد بهانه اي مي آورد و مي رفت. هر بار که با او تماس گرفتيم بهانه اي براي جلسه گذاشتن آورد. من سه سال پيش با حيدري مذاکره کردم و او را به استقلال آوردم.
نظري جويباري تصريح کرد: قرار نيست آقاي فتح الله زاده با بازيکنان مذاکره کند. مگر ايمان مبعلي و ميلاد ميدوادي ابتدا با ايشان مذاکره کردند؟ همه هواداران استقلال من را مي شناسند. چطور زماني که ايمان مبعلي و ميلاد ميداودي و فرزاد آشوبي را گرفتيم اطرافيان فتح الله زاده نبوديم اما اکنون که خسرو حيدري با اين شيوه جدا شد ما اطرافيان فتح الله زاده شده ايم؟
مهاجم پيشين بايرن مونيخ در راه پرسپوليس/ جريمه دو بازيکن و مهلت به پروين
مسئولان باشگاه پرسپوليس قصد دارند مهاجم پيشين تيم فوتبال بايرن مونيخ را در صورت تاييد علي دايي به خدمت بگيرند.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00003122.jpg
" کروم بیبیشکوف" مهاجم 29 ساله بلغارستانی مورد توجه علی دایی قرار گرفته و قرار است در اردوی دورتموند به جمع سرخ پوشان ملحق شود. این مهاجم سابقه بازی در تیم بایرن مونیخ و تیم ملی بلغارستان را دارد.
با وجود اعلام این خبر از سوی رسانه باشگاه پرسپولیس، هنوز مسئولان این باشگاه در مورد حضور این بازیکن اظهار نظری نکرده اند.
تشکیل کمیته انضباطی چند بازیکن
دبیر کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس در مورد تشکیل کمیته انضباطی این باشگاه برای رسیدگی به چند مورد انضباطی گفت:" در این جلسه آقای میثاق معمارزاده به خاطر مصاحبه علیه مسوولین باشگاه پرسپولیس در اواخر فصل گذشته به 3 میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شد."
عباس علیپور افزود: "همچنین تیاگو به دلیل 5 روز غیبت در تمرینات، معادل 5 روز حقوق روزانه اش جریمه نقدی شد."
وی تصریح کرد:" موضوع غیبت های محمد پروین در تمرینات و اردوی آماده سازی اردبیل از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود که کمیته انضباطی باشگاه به ایشان یک هفته مهلت داد تا دلایل خود را به صورت کتبی یا حضوری به این کمیته اعلام کند تا بر اساس توضیحات ایشان دراین باره تصمیم گیری شود. در صورتی که این گزارش به دست ما نرسد رای ایشان به صورت غیابی و بر اساس گزارش موجود، صادر خواهد شد."
ویزای تیم رسانه ای باشگاه پرسپولیس برای سفر به آلمان صادر نشد
در حالی که کاروان تیم فوتبال پرسپولیس، صبح چهارشنبه برای شرکت در اردوی دورتموند عازم آلمان می شود، برای خبرنگار، عکاس و مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس ویزای این کشور صادر نشده است.
این در حالی است که با این رویکرد سفارت آلمان، تنها راه اطلاع رسانی از سوی باشگاه پرسپولیس و کسب اخبار از سوی رسانههای کشورمان درباره اردوی پرسپولیس در دورتموند مسدود شده و با مشکل مواجه می شود. کاروان تیم فوتبال پرسپولیس، صبح چهارشنبه برای شرکت در اردوی 10 روزه دورتموند عازم آلمان می شود.
دو بازيكن برزيلي با راهآهن قرارداد بستند
دو بازيکن اهل برزيل با تيم راهآهن به توافق رسيده و قرارداد يک ساله بستند.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00004656.jpg
يکي از اين بازيکنان سيمرو ديکاردو دسوزا ملقب به ريکاردينهو است. وي 33 ساله است و سابقه بازي در برزيليا را دارد. اين مهاجم سابقه بازي در واسکادوگما را نيز دارد و در ليگ پرتغال هم بازي کرده است.
بازيکن ديگري که راهآهن با آن به توافق رسيده است، يک هافبک نفوذي است. وي رودريگو آنتونيو لوپز نام دارد که سابقه بازي در برزيليا را دارد. اين بازيکن 28 ساله است.
اين دو قراردادهاي خود را با راه آهن ثبت کردند.
قرارداد 9 بازيکن پيکان در هيئت فوتبال تهران ثبت شد
9 بازيکن تيم فوتبال پيکان با حضور در هيئت فوتبال تهران قراردادشان را به صورت رسمي با اين تيم به ثبت رساندند.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00003139.jpg
بازیکنان قدیمی و جدید تیم فوتبال پیکان عصر امروز سهشنبه با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قراردادشان را با این تیم تمدید یا به ثبت رساندند.
براین اساس روح الله عطایی، مجید خدابندهلو و جهانگیر عسگری به مدت یک سال، علی سلمانی 2 سال و میلاد فراهانی به مدت 3 سال قرارداد خود را با تیم پیکان درهیئت فوتبال تهران تمدید کردند.
همچنین مصطفی صالحی نژاد برای یک فصل و صابر میرقربانی، محسن ارزانی و ناصر آذرکیوان برای دو فصل قراردادشان را با تیم این تیم در هیئت فوتبال به ثبت رساندند.
فرهاد مجيدي با استقلال تمديد كرد
کاپيتان تيم فوتبال استقلال قراردادش را به مدت 2 سال ديگر تمديد کرد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000405.jpg
با اعلام علي نظري جويباري،سرپرست تيم استقلال، فرهاد مجيدي پس از صحبت با مسئولان باشگاه قرارداد خود را به مدت 2 سال ديگر تمديد کرد تا همچنان آبيپوشان را همراهي کند.
اين در حالي است که زمزمههايي مبني بر مذاکره وي با استيلآذين نيز مطرح شده بود.
مهاجم برزيلي از امروز در تمرينات استقلال شرکت ميکند
"کيريستيانو دوسانتوس" که براي پيوستن به تيم فوتبال استقلال به تهران آمده است از امروز در تمرينات اين تيم شرکت مي کند.
--------------------------------------------------------------------------------
"سیدنی کیریستیانو دوسانتوس" ملقب به دوسانتوس روز جمعه وارد تهران شد. این بازیکن برزیلی متولد 20 می 1981 در شهر ریودوژانیرو برزیل است و از سال 2004 در لیگ ترکیه بازی کرده است. آخرین باشگاه دوسانتوس آنتالیا اسپور بوده است. این بازیکن در فصلی که گذشت 6 گل وارد دروازه حریفان کرد و در 7 سال حضور در لیگ ترکیه 27 گل به ثمر رساند.
وی که موفق به بازکردن دروازه بشیکتاش و فنرباغچه به عنوان دو تیم برتر لیگ ترکیه شده است، تا قبل از سفر استقلال به اردبیل به مدت 3 روز در تهران تمرین می کند تا اگر مدنظر کادرفنی بود، پس از امضای قرارداد با تیم به اردو برود.
پرسپوليس خوب يارگيري کرده است / سعي ميکنم بهتر از صبا باشم
هافبک جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تيم ما در فصل نقل و انتقالات يارگيري خوبي داشته و نقاط ضعف تيم برطرف شده است.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002792.jpg
امیرحسین فشنگچی با ابراز خوشحالی از حضور در تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تیم شرایط خوبی دارد. تمرینات را به موقع آغاز کرده ایم و با انجام تمرینات منظم بدنسازی مهیای انجام تمرینات تاکتیکی می شویم.
وی در که در تمرینات چند روز گذشته تیم پرسپولیس حضور نداشته است، گفت: به علت جراحی کوچکی که کف پایم انجام داده بودم، طی چند روز گذشته با دیگر بازیکنان ندویدم اما کار با وزنه را انجام دادم. از امروز چهارشنبه می توانم کنار تیم تمرین کنم. آقای مولایی بدنساز تیم برای من تمرینات ویژهای را در نظر گرفته است که با انجام آن در اردوی آلمان به دیگر بازیکنان می رسم.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس شرایط این تیم را مطلوب خواند و گفت: آنطور که می گویند پرسپولیس تیم پرحاشیهای نیست. اینجا همه در آرامش تمرین می کنند و مشکل خاصی به چشم نمی خورد. در تیم ما رقابت و رفاقت وجود دارد و حاشیهای نمی بینم.
فشنگچی خاطرنشان کرد: به نظر من پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات یارگیری خوبی داشته است. به جای گرفتن بازیکنان زیاد سعی شده نقاط ضعف تیم برطرف شود. با این شرایط می شود به آینده تیم امیدوار بود.
وی در خاتمه تصریح کرد: سعی می کنم برای تیم پرسپولیس بهتر از تیم صبا بازی کنم. اینجا کار سختتر است اما سعی می کنم با عملکرد خوب دل هواداران را شاد کنم.
امیرحسین فشنگچی یکی از بازیکنانی بود که در فصل نقل و انتقالات لیگ برتر به عضویت تیم پرسپولیس در آمد. او فصل گذشته را در تیم فوتبال صبای قم پشت سرگذاشت.
"تومباکوويچ" سرمربي تيم استيل آذين شد
تومباکوويچ که يکي از بهترين مربيان تاريخ فوتبال يوگسلاوي به حساب مي آيد، در باشگاه پارتيزان بلگراد 6 مرتبه به مقام قهرماني رقابتهاي ليگ يوگسلاوي دست يافته و پيشينه قهرماني رقابتهاي جام حذفي اين کشور را هم دارد. وي در مقطعي هدايت تيم آ اک آتن يونان را در اختيار داشت و مدت کوتاهي در النصر عربستان فعاليت کرد و پس از آن به شاندونگ چين پيوست.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00014483.jpg
سرمربی 57 ساله صربستانی که پیشینه هدایت تیمهای پارتیزان بلگراد و شاندونگ چین را دارد، پس از توافق با مسئولان باشگاه استیل آذین هدایت تیم فوتبال این باشگاه را برعهده گرفت.
به گزارش مهر، نشست نهایی "لوبیسا تومباکوویچ" با مصطفی آجورلو مدیرعامل باشگاه استیل آذین روز یکشنبه در محل این باشگاه برگزار شد و با توافق طرفین، این مربی یوگسلاو هدایت تیم استیل آذین را در دهمین دوره لیگ برتر برعهده خواهد گرفت.
براین اساس تومباکوویچ به مدت یکسال سرمربی تیم استیل آذین تهران خواهد بود. او پس از دستیابی به توافق با مسئولان باشگاه استیل آذین بامداد امروز دوشنبه تهران را ترک کرد. این مربی صربستانی از اردوی اتریش هدایت سرخپوشان تهرانی را برعهده می گیرد.
این مربی صربستانی به همراه خود یک مربی دیگر را نیز به استیل آذین خواهد آورد اما کادر فنی این تیم تغییر نخواهد کرد و همچنان افشین پیروانی، احمدرضا عابدزاده و رضا شاهرودی به همکاری خود با سرخپوشان تهرانی ادامه خواهند داد.
تومباکوویچ که یکی از بهترین مربیان تاریخ فوتبال یوگسلاوی به حساب می آید، در باشگاه پارتیزان بلگراد 6 مرتبه به مقام قهرمانی رقابتهای لیگ یوگسلاوی دست یافته و پیشینه قهرمانی رقابتهای جام حذفی این کشور را هم دارد. وی در مقطعی هدایت تیم آ اک آتن یونان را در اختیار داشت و مدت کوتاهی در النصر عربستان فعالیت کرد و پس از آن به شاندونگ چین پیوست.
این مربی 57 ساله یوگسلاو در فوتبال چین به همراه شاندونگ همه افتخارات ممکن را به دست آورد و قهرمانی در رقابتهای لیگ، جام حذفی و سوپر جام این کشور را به کارنامه خود افزود اما در لیگ قهرمانان آسیا نتوانست به جایگاه ارزندهای دست یابد.
تومباکوویچ تا سال 2009 هدایت شاندونگ چین را در دست داشت و با سابقه هشت عنوان قهرمانی در مسابقات لیگ یوگسلاوی و رقابتهای لیگ باشگاههای چین هدایت تیم فوتبال استیل آذین را برعهده می گیرد.
پیش از این تمرینات آماده سازی تیم فوتبال استیل آذین برای حضور در دهمین دوره لیگ برتر از روز 22 خردادماه زیر نظر افشین پیروانی، رضا شاهرودی و احمدرضا عابدزاده آغاز شده بود.
معمارزاده به فولاد خوزستان پيوست
دروازهبان فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس قرارداد خود را با فولاد خوزستان ثبت کرد.
http://football3.ir/admin/asp/Picture/00003026.jpg
ميثاق معمارزاده که گفته مي شد در حال مذاکره با مسئولان نفت تهران است، روز گذشته با حضور در اهواز و توافق با مسئولان باشگاه فولاد خوزستان قرارداد دو ساله اي را با اين تيم امضا کرد و اين قرارداد را به ثبت رساند.
حسين ابن قاسم، سرپرست فولاد، در اين باره گفت: شب گذشته با معمارزاده به توافق رسيديم و وي بلافاصله به تهران بازگشت تا مقدمات سفر به ترکيه را فراهم کند.
نکته جالب اينجاست که حسين آشنا دروازه بان فولاد که قرارداد داخلي خود را با اين تيم به امضا رسانده هنوز حاضر نشده اين قرارداد را ثبت کند.
لطفي به پاس همدان پيوست
مدافع فصل گذشته تيم پيکان با عقد قراردادي يک ساله به پاس همدان پيوست.
http://football3.ir/admin/asp/Picture/00002817.jpg
سعيد لطفي که فصل گذشته در پيکان قزوين حضور داشت به تيم پاس همدان ملحق شد.
لطفي که سابقه بازي در تيم استقلال را هم دارد، قرارداد يک ساله خود را با همدانيها امروز به ثبت رساند.
شهريارمجبور به ترک اردوي سرخپوشان شد
شهريار وفايي بازيکن ايراني - فرانسوي که در تمرين پرسپوليس در آلمان حضور يافته بود، نتوانست نظر مساعد علي دايي را جلب کند.
وفایی که از ابتدای اردوی آلمان در تمرینات پرسپولیس حضور داشت، دیروزدر نهایت مورد تایید علی دایی قرار نگرفت تا مجبور به ترک اردوی سرخپوشان شود.
البته او هنوز دوران خدمت سربازی اش را سپری نکرده و این موضوع هم یکی از دلایلی است که دایی را در گرفتن این تصمیم مصمم کرد.
اندرسون دوسانتوز: اميدوارم در دربي گلزني كنم
اندرسون دوسانتوز، مهاجم جديد تيم فوتبال استقلال در گفتگوي اختصاصي با سايت رسمي باشگاه استقلال گفت.:
http://fcesteghlal.ir/Images/Original/6f0d42e4-5366-405f-ba45-2b0100cbefb1.jpg
دو هفته فرصت ميخواهم تا به آمادگي كامل برسم و نميتوانم بگويم چند درصد آمادهام اما به دو هفته زمان احتياج دارم تا به شرايط آرماني دست پيدا كنم. البته در مدت اخير در برزيل تمريناتم را به صورت انفرادي ادامه دادم و چندان از سايرين عقب نيستم.
اندرسون ادامه داد: در زماني كه در برزيل بازي ميكردم معمولا تيمها سريع و روي زمين بازي ميكردند. در تركيه كاملا متفاوت بود و تيمها از بازي مستقيم استفاده ميكردند و ارسال روي دروازه زياد انجام ميشود و باتوجه به قد بلندي كه دارم براي من خيلي خوب بود. اما از بازي در تيم افسي سئول زياد راضي نبودم چون فوتبال كره بسيار سرعتي بود و با نوع بازي من همخواني نداشت ولي عليرغم اين مشكلات در 12 بازي كه در كرهجنوبي انجام دادم 6 گل به ثمر رساندم. معتقدم فوتبال ايران به تركيه بيشتر شباهت دارد و ا ميدوارم در ايران موفق باشم.
وي افزود: در گذشته بازيكنان خارجي ناموفقي در استقلال حضور داشتند كه قطعا نتوانستند خود را با محيط اين تيم تطبيق دهند ولي من آمدهام كه موفق شوم و بتوانم در كنار گلزني براي استقلال با اين تيم قهرمان شوم. بنابراين تمام تلاش خود را خواهم كرد.
مهاجم جديد استقلال در انتها گفت: من از شرايط دربي تهران خبر دارم و ميدانم چه جو خاصي در آن مسابقه وجود دارد و از چه جذابيتي براي هواداران دو تيم برخوردار است. اميدوارم در آن بازي مهم گلزني كنم و تيم ما به پيروزي در دربي هم دست پيدا كند. در نهايت اميدوارم امسال هواداران استقلال را خوشحال كنم.
ستار رسماً شاهینی شد
ستار زارع بازیکن فصل گذشته برق شیراز به تیم فوتبال شاهین بوشهر پیوست
http://www.shahinbushehr.ir/picnews2/szare_002.jpg
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی تیم شاهین بوشهر، این مدافع هافبک که اصالتی گناوه ای دارد در چند سال گذشته همیشه به برق شیراز وفادار بوده که با عدم صعود این تیم به لیگ برتر راهی بوشهر گردید. به نظر می رسد شماره 10 محبوب شیرازی ها بوشهر را به دلیل نزدیکی به شیراز و راحتی تردد میان این دو شهر انتخاب کرده چرا که بارها و بارها اعلام نموده تعلق خاطر خاصی نسبت به شیراز داشته و دارد! زارع عصر روز پنجشنبه با حضور در هئیت فوتبال بوشهر قرارداد خود را با شاهین ثبت کرد(عکس خبر) و به احتمال فراوان از فردا خود را در اردوی کردان کرج به حمید استیلی معرفی خواهد نمود
دو بازيکن فصل پيش تيم فوتبال مقامت سپاسي به شهرداري تبريز پيوستند
دو بازيکن فصل پيش مقاومت سپاسي شيراز با حضور در هيات فوتبال آذربايجان شرقي به تيم شهرداري تبريز پيوستند.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00014893.gif
"محسن نيساني" و "محمد ايران پوريان" که فصل گذشته در رقابت هاي ليگ برتر براي تيم مقاومت سپاسي شيراز توپ مي زدند، عصر پنجشنبه با حضور در محل هيات فوتبال استان و امضاي دفتر ثبت قراردادها، به طور رسمي به شهرداري تبريز ملحق شدند.
" نيساني " براي يک فصل و " ايران پوريان " براي دو فصل در تيم شهرداري تبريز بازي خواهند کرد.
پيش از نيز تيم فوتبال شهرداري تبريز با " وريا غفوري " از پاس همدان به مدت دو فصل ، " مسعود همامي " ، دروازه بان راه اهن دو فصل و " ميثم بائو " ،مهاجم پيروزي دو فصل ثبت قرارداد کرده بود.
تيم فوتبال شهرداري تبريز که با کسب 62 امتياز به عنوان قهرمان رقابت هاي ليگ يک و گروه الف اين مسابقات، براي اولين بار جواز حضور در رقابت هاي فصل آتي را کسب کرد.
اين تيم در اولين ديدار خود از اين رقابت ها، در هفته اول ميزبان استقلال تهران خواهد بود.
بازيکن سابق استقلال تهران به صباي قم پيوست
باشگاه صباي قم با بازيکن سابق تيم هاي استقلال تهران و سپاهان اصفهان قرار داد امضاء کرد.
http://football3.ir/admin/asp/Picture/00003106.jpg
مسؤلان باشگاه صباي قم بعد از اينکه 9 بازيکن جديد از سهميه ليگ برتر، اميدها و بازيکنان خارجي را به خدمت گرفتند و با 8 بازيکن فصل گذشته نيز تمديد قرارداد کردند، دیروز با مرتضی هاشمی زاده مهاجم سابق تيمهاي سپاهان اصفهان و استقلال تهران نيز به توافق رسيدند.
هاشميزاده که روز گذشته قراردادي به مدت 2 فصل براي همراهي صباي قم در مسابقات ليگ برتر فوتبال باشگاههاي کشور با اين تيم به امضا رساند، فصل گذشته در مسابقات ليگ دسته اول فوتبال باشگاههاي کشور جام آزادگان در تيم پيام مشهد توپ ميزد.
هافبک پاختاکور ازبکستان به تيم پاس همدان پيوست
هافبک تاجيکستاني فصل گذشته باشگاه پاختاکور ازبکستان به تيم فوتبال پاس همدان پيوست.
http://football3.ir/admin/asp/Picture/00002295.jpg
"اکمل هلماتف" بازيکن تاجيکستاني پاختاکور با امضاي قراردادي دو ساله به پاس همدان پيوست.
"اکمل هلماتف" تاجيکستاني يکي از بازيکنان موثر پاختاکور در دو سال گذشته ليگ قهرمانان آسيا محسوب مي شود و سابقه بازي مقابل سپاهان اصفهان را نيز دارد.
اين هافبک تاجيکي تيم پاس را اردوي آماده سازي کشور هلند همراهي مي کند.
همچنين، "سعيد لطفي" از بازيکنان باتجربه فوتبال کشور که سابقه بازي در استقلال تهران را دارد، با عقد قرارداد دو ساله به تيم پاس همدان پيوست.
محمدي:زمان نقل و انتقالات ليگ قابل تمديد نيست
رئيس سازمان ليگ برتر با اعلام اينکه زمان نقل و انتقالات ليگ دهم 28 تيرماه به پايان ميرسد تاکيد کرد، اين زمان قابل تمديد نخواهد بود.
http://football3.ir/admin/asp/Picture/00005728.jpg
عزیزالله محمدی گفت:بازیکنانی که تاکنون نسبت به ثبت قرارداد خود در هیئتهای فوتبال اقدام نکردهاند هرچه سریعتر نسبت به این امر اقدام کنند تا در روزهای پایانی با ترافیک مراجعین در هیئتهای فوتبال روبرو نشویم.
وی اضافه کرد: پس از ارائه فرم قرارداد بازیکنان به هیئت فوتبال نسبت به صدور کارت بازی و مجوز حضور در مسابقات لیگ اقدام خواهد شد و باشگاهها و بازیکنانی که سقف تعیین شده برای قراردادها را رعایت نکرده باشند، کارت بازی برای آنها صادر نخواهد شد.
رئیس سازمان لیگ با اعلام اینکه فصل جدید مسابقات از مردادماه آغاز خواهد شد، تصریح کرد: مسابقات لیگ دهم به دلیل محدودیتهای زمانی هر 5 روز یکبار برگزار خواهد شد و با این شرایط برگزاری تمام مسابقات در روزهای آخر هفته امکانپذیر نخواهد بود.
محمدی یادآور شد: برنامه فصل جدید مسابقات لیگ برتر پس ازاعمال نظرات پیشنهادی باشگاهها از سوی سازمان لیگ تهیه و تنظیم شده و تا بعد ازظهر امروز منتشر خواهد شد.
رضا عنايتي با قراردادي يکساله به تيم فوتبال سپاهان اصفهان پيوست
مهاجم فصل گذشته تيمهاي استقلال تهران و الامارات امارات با عقد قراردادي يکساله به عضويت تيم سپاهان اصفهان درآمد.
http://football3.ir/admin/asp/Picture/00005528.jpg
این مهاجم 36 ساله که سابقه بازی در تیمهای ابومسلم مشهد، استقلال تهران، النصر و الامارات امارات را دارد، با نظر و درخواست امیر قلعه نویی به عضویت تیم سپاهان اصفهان در آمد.
عنایتی امروز پنجشنبه قراردادی یکساله با باشگاه سپاهان به امضا رساند و روز شنبه هفته پیش رو با حضور در هیئت فوتبال استان اصفهان این قرارداد را به ثبت می رساند.
رضا عنایتی ضمن تایید خبر انتقال خود به باشگاه سپاهان اصفهان ابراز امیدواری کرد با این تیم ضمن دستیابی به عناوین داخلی در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا نیز به افتخاراتی تازه دست یابد.
تا به امروز بازیکنانی چون فابیو جانواریو، خسرو حیدری، محمدرضا رجب زاده، رضا ناصحی، هاشم بیک زاده، امید ابراهیمی، جواد کاظمیان و "میلوراد یانوش" را به خدمت درآورده است.
گزارش کامل از نقل و انتقالات ليگ برتر
فصل نقل و انتقالات بازيکنان ليگ برتري روز دوشنبه 28 تير رسما به پايان رسيد و تيمها بازيکنان خود را شناختند.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002612.jpg
تيم راه اهن با به خدمت گرفتن 14 بازيکن جديد بيشترين بازيکن را جذب کرده است . پرسپوليس بر خلاف چند فصل اخير که دچار تغييرات زيادي مي شد، در اين فصل فقط 7 بازيکن جديد را جذب کرده است. اسامي کامل بازيکنان جديد تيمهاي ليگ برتري به اين شرح است:
پرسپوليس تهران:
رحمان احمدي(سپاهان)محمد نوري( صباي قم)اميرحسين فشنگچي(صباي قم)غلامرضا رضايي(فولاد) عليرضا نورمحمدي(راه آهن) مازيار زارع(الشارجه) هروه اوساله(مونز بلژيک)
راه آهن تهران:
حسن رودباريان(تراکتورسازي) بهادر عبدي(شاهين) ميرهاني هاشمي(سپاسي) امين متوسل زاده(سپاسي) حميد هدايتي(پيکان) ايمان رزاقي راد(پيکان) رودريگو لوپز(سرتائوزينهو برزيل) ريکاردو دي سوزا(برزيليانس برزيل) مهدي زارعي(تربيت يزد) ميثم آقايي(شن سا اراک)صادق باراني(استقلال تهران) صالح خليل آزاد(برق شيراز) ميثم خداشناس (تربيت يزد) علي اکبر مهدي پور(فولاد نوين)
سايپا کرج:
مجيد غلام نژاد(پاس)علي حقدوست( ابومسلم)عليرضا لطيفي(صباي قم) جابر انصاري(صباي قم) عباس محمدرضايي(صباي قم) مصطفي صبري(سپاسي) ميلاد غريبي(نفت و گاز گچساران) سجاد شهباززاده(ذوب آهن اردبيل)
پيکان قزوين:
ابراهيم ميرزاپور(سايپا)صابر ميرقرباني(پاس همدان) ناصر آذرکيوان(سايپا) محسن ارزاني(استقلال اهواز)مصطفي صالحي نژاد(ذوب آهن) محمدعلي اميري(ملوان انزلي) شعيب اميري(شاهين اهواز) مارسيو جيوانيني(مس کرمان) جونيور تورتا(گل گهر سيرجان)
صباي قم:
فرزاد حاتمي( سپاهان اصفهان)مسعود غلامعلي زاد(پيکان قزوين)عليرضا نيکبخت واحدي(استيل آذين) هادي اصغري(پاس همدان)عليرضا ميرشفيعيان(تراکتورسازي) سعيد خاني(ابومسلم) مرتضي هاشمي زاده(پيام مشهد) وحيد حمدي نژاد(آلومينيوم هرمزگان) وحيد نعمتي(شموشک نوشهر) پائولو آلميدا( يونيائو برزيل) واندو دا کوستا( آگويا برزيل)
تراکتورسازي تبريز:
علي مولايي(سپاهان)ميثم منيعي( مس کرمان)عباس محمدي(مس کرمان)مرتضي اسدي(صباي قم) داود دانش دوست(ابومسلم) رسول خطيبي(گسترش فولاد)محمد صادق طاهري(داماش لرستان) علي عليزاده( برق شيراز) لئوناردو پيمنتا( بوايشتا برزيل) محمد نصرتي( النصر امارات)
پاس همدان:
سامان صفا(مس کرمان)امير محبي(تراکتورسازي) نادر احمدي(فولاد) فرهاد خيرخواه(تراکتورسازي اودوچکوو انوکو( دوکسا قبرس) سعيد لطفي(پيکان) اکمل هولماتوف(پاختاکور ازبکستان) هادي خيري(استقلال جنوب) حميد کاظمي(مهرکام تهران)مهدي آقا محمدي(ابومسلم) رامين خسروي
سپاهان اصفهان:
رضا ناصحي(ابومسلم)محمدحسن رجب زاده(ابومسلم) هاشم بيک زاده(استقلال تهران) خسرو حيدري(استقلال تهران) فابيو جانواريو(استقلال تهران) ميلوراد يانوش(پاختاکور ازبکستان) جواد کاظميان(الامارات) اميد ابراهيمي(شهرداري بندرعباس) رضا عنايتي( الامارات) مهدي نصيري(سپاهان نوين) محمد سواري(سپاهان نوين)
شاهين بوشهر:
محمد صادق کرمي(سپاسي شيراز) ايمان حيدري(راه آهن) احمد آل نعمه(سپاهان) امجد شکوه مقام(ابومسلم) مجيد غلامي(ابومسلم) مسعود نظر زاده(برق شيراز) علي سلماني(تربيت يزد) ستار زارع( برق شيراز) لک چيرا(استيل آذين) اوچه ايهرومه(ونتسپيلس لتوني)
استقلال تهران:
فيليپه دي سوزا(ملوان انزلي) جواد شيرزاد(فولاد)فرزاد آشوبي(مس کرمان)ميلاد ميداودي(استقلال اهواز)ايمان مبعلي(الشباب دوبي) اندره لوئيس(پارانا برزيل) اندرسون دوس سانتوس(سئول کره جنوبي)
استيل آذين تهران:
سوشا مکاني(پاس همدان) ميلاد زنيدپور(راه آهن)سياوش اکبرپور(استقلال)حسين کاظمي(استقلال) حسن اشجاري(ذوب آهن) محسن خليلي(پرسپوليس)مهرزاد معدنچي(الاهلي دوبي) امجد راضي(نيرو هوايي عراق)
فولاد خوزستان:
روح الله بيگدلي(مس کرمان)رضا معقولي(استقلال اهواز)ميثم خسروي(استيل آذين)رضا نوروزي(استيل آذين) ميثاق معمارزاده(پرسپوليس تهران) اميد خورج(پاس همدان) آندره زينهو(بوراک چاچاک صربستان) عليرضا سليمي(فولاد يزد) مهدي مومني(نساجي قائمشهر)
ملوان انزلي:
محمد همرنگ(صباي قم)محسن مسلمان(ذوب آهن)مهدي دغاغله(استقلال اهواز)اسماعيل شريفات(استقلال اهواز)هادي دهقاني(آلومينيوم هرمزگان)حميدرضا ديوسالار(گسترش فولاد) مسعود پورمحمد جعفر(مهرکام) علي جراح کار(شيرين فراز) علي حسني صفت(پتروشيمي تبريز)
مس کرمان:
عادل کلاه کج(پرسپوليس) نبي الله باقري ها(پرسپوليس)محمد منصوري(ذوب آهن)کيوان امرايي(ذوب آهن)ارشاد يوسفي(صباي قم)مهرداد پولادي(تراکتورسازي)شجاع خليل زاده(مس رفسنجان)احمد حسن زاده(مس سرچشمه)جواد رحيمي(اتکا گلستان) لي آندره دياز(برزيل) رسول کر(تربيت يزد) فرشاد قديري(تربيت يزد)
ذوب آهن اصفهان:
مهدي رجب زاده(مس کرمان)حسين ماهيني(استقلال اهواز)جلال رافخاهي(ملوان انزلي)اميد ابوالحسني(پاس همدان)شاهين خيري(سپاهان)مجيد نورمحمدي( راه آهن) حميد شفاعت(ذوب آهن نوين)حميد پرواز(اميد ذوب آهن) وينسيوس اواندرو(رودز فرانسه)
شهرداري تبريز:
محمدرضا طهماسبي(پيکان)سعيد دقيقي(پيکان) وريا غفوري(پاس همدان) مسعود همامي(راه آهن) ميثم بائو(پرسپوليس)شهرام گودرزي(سپاسي)محمد ايرانپوريان(سپاسي) محسن نيساني( سپاسي شيراز)بهنام بيرانوند(مس رفسنجان) داود نوشي صوفياني(راه آهن) کارلوس ادواردو(پائولينا برزيل)
نفت تهران:
بهمن طهماسبي(سپاهان)حسين آشنا(فولاد) مرتضي ايزدي(سايپا) سجاد فيض اللهي(فولاد خوزستان) مارسيو خوزه نارسيسو(ايپاتينگا برزيل) جادر داسيلوا برازيرو(وولين اوکراين) اميد عاليشاه(نساجي)
نفت آبادان:
رسول نويدکيا(سپاهان نوين) علي ممبيني(سپاسي شيراز) اميد شريفي نسب(سايپا کرج)
vBulletin® v4.0.7, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.