برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : (((( یه دروغ شاخ دار بگو........ ))))
*_Mohammad_*
2008/07/01, 01:13
یه دروغ خوشگل و چرب و چیلی بگو
خوب خودت شروع كن تا ما هم بگيم :ي
*_Mohammad_*
2008/07/01, 09:55
من دروغ بلد نیستم
دروغ از این بزرگتر
شركت redhat ماله منه
جنيفر لوپز ديشب خونمون بود
بيل گيتس يكي از نوكرام بود حالا ادم شده سوفور
بوش هم گارسونمه
همين ديگه كافيه
به حمد الله كار براي همه ي جوونها هست و ديگه جووني از درد بيكاري افسرده نمي شه يا رو به اعتياد نمياره.
به حمد الله كار براي همه ي جوونها هست و ديگه جووني از درد بيكاري افسرده نمي شه يا رو به اعتياد نمياره.
بابا گفتیم دروغ بگو نه .......
من سیستمم الان یک پنتیوم 2 هستش
ما جوونای ایرانی واقعا از زندگیمون داریم لذت میبریم. من واقعا به هرچی فکر میکنم میبینم یا بهش رسیدم یا به یه برنامه ریزی ! صحیح میتونم بهش برسم. واقعا چقدر ما خوشبختیم.
فردا یه بلیط دارم برای کره ی ماه آخه اونجا با دیوید کاپرفیلد قرار دارم.
سلام خسته نباشید.الهی شکر که تو سر زمینمون نه فقر هست نه بیکاری .بهداشت در سطح بالایی قرار داره .مردم همه در رفاه هستند...........بیشتر بگم می برنم بهشت:))
My Name Is John , John Constantine http://qsmile.com/qsimages/271.gif
habib_rahimi
2008/12/18, 15:18
توی ایران بنزین فراوونه
من با بنز الگانسه آخرین مدلم با زلیخا و دکستر جکسون قهرمان مستر المپیا داشتیم توی جردن سمبوسه می خوردیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink::blink::bl ink::worried::whistle:
یعنی ماشینتون هم سمبوسه میخود ؟ تابلوه که دروغه :blink:
دیشب تو LA بودیم رفتیم افتتاحیه Valkyrie . بغل تام کروز هم نشستم فیلم رو دیدم http://qsmile.com/qsimages/241.gif
یکی یه شیر نفت برای استفاده ی رایگان از سرمایه ی ملی (نفت) قراره تو خونه ی تمام ایرانی ها نصب بشه و شیر نفت های رایگان سر کوچه ها کور بشه. :-*
هیکلم یه چیزیه تو مایه هایه آواتور میثم !
من 2 ساله تو اين سايتم ! عيبي داره:(
شبنم ايراني
2009/01/18, 21:21
من يه عالمه خواستگار پر و پا قرص دارم كه همشون منتظرن من درسم تموم بشه
الان لبران جیمز باهام تماس گرفت گفت برای مسابقات All Star امسال برام یه بلیط افتخاری صادر کردن برام ! قرار هم هست بغل پاریس هیلتون بشینم !!!
Oh God
اینجا پر پازدیدترین فروم دنیاست :))
الانم کیت وینسلت داره میگه امیر بیا بیا :tired:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.