PDA

برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : تاپیک مخصوص بحث های فوتبال

Meysi
2010/04/10, 19:43
با سلام خدمت دوستان عزیز
این تاپیکو به خاطر این ایجاد کردم که ادوستان اگه جمله یابحث فوتبالی درمورد تیم یا شخصی ورزشی دارن توی این تاپیک مورد بحث قرار بگیره و دوستان هر بار نخوان مبحث جدید ایجاد کنن

با تشکر مدیر تالار ورزش MEYSI;)

Meysi
2010/04/10, 19:55
nadblog
عضو

اتفاقات ويژه و قابل تامل

--------------------------------------------------------------------------------

در بازی مس و فولاد، شاهد اتفاقاتی بودیم در این بازی بازیکنان مس مرتب خود را در منطقه جریمه فولاد به زمین می انداختند داور بدوت توجه به این کارها به بازی ادامه می داد و سرمربی مس نیز با اعتراضات خود می خواست که داور را تحت تاثیر قرار داد تا اینکه شاهد پرتاپ سنگ و بطری به داخل زمین بودیم در این بین یکی از تماشگران مس یک لنگه کفش را به داخل زمین پرتاپ کرد که به بزرگترین توهین به فوتبال تیم تبریزی است که داور بدون توجه به بازی ادامه داد تا اینکه به دلیل اعتراضات مکرر تیم مس و انداختن بازیکنان مس در منطقه جریمه داور به اشتباه دو دقیقه زودتر از وقت مورد بازی را تمام کرد ولی داور متوجه اشتباه خود شد و دوباره سوت بازی را به صدا در آمد و تا اینکه بازی در وقت قانونی به تمام رسید

اگر یکی از هواداران تراختور این لنگه کفش را پرتاپ کرد چه برخوردی با هواداران میکرد امیدواریم سایت ها و خبر گذاری های محترم دست از سر هواداران تراختور بر دارند .

Meysi
2010/04/10, 19:57
من اون مبحث دوست خوبمو انتقال دادم به اینجا
به نظر من داور خوبی نبود بازیم بدجور از دستش در رفته بود بایک یه فکری برای داورها بکنن به خیلی تیمها ضرر زدن
با تشکر از دوست خوبم nadblog

Meysi
2010/04/11, 09:56
اقا اینطور که معلومه کسی بگیر این مسی و تیم موفق بارسلونا نیست عجب بازی بود دیشب

Meysi
2010/04/12, 10:20
آخر لیگ شده و بازیها خیلی حساس پرسپولیس به نظر من بازیهای سختری داره نسبت به استقلال

Kamyar_22
2010/04/14, 02:17
اقا اینطور که معلومه کسی بگیر این مسی و تیم موفق بارسلونا نیست عجب بازی بود دیشب

چه پاسهایی میده این ژاوی .

Meysi
2010/04/14, 10:17
امروز دوتا بازی استقلال و ذوب آهن اگه استقلال بتونه الاهلی رو توی تهران ببره جشن صعودشو بین طرفداراش میگیره ان شااله
ذوب آهن با بازیهایی که انجام داده کولاک کرده ان شاله همه نماینده هامون موفق باشن

Hessam
2010/04/17, 09:50
این بارسلونا جدا تیم قوی ای هست !! :دی

ولی من مطمئن هستم اینتر قهرمان CL میشه !

Meysi
2010/04/18, 10:20
این بارسلونا جدا تیم قوی ای هست !! :دی

ولی من مطمئن هستم اینتر قهرمان CL میشه !

اینتر تیم فوق العاده ای ولی قابلیتهای بارسا بحث جدایی داره

Hessam
2010/04/18, 13:54
اینتر تیم فوق العاده ای ولی قابلیتهای بارسا بحث جدایی داره

آخه قابلیتهای بارسا هم قایل مهار هست !

چلسی - بارسا فصل پش رو یادت هست ؟

تازه پارسال، از امسال بهتر هم بودن ! مورینیو کسی هست که میتونه اون بن بست تاکتیکی رو برای بارسا بوجود بیاره، نفراتش رو هم داره !

Meysi
2010/04/20, 12:06
آخه قابلیتهای بارسا هم قایل مهار هست !

چلسی - بارسا فصل پش رو یادت هست ؟

تازه پارسال، از امسال بهتر هم بودن ! مورینیو کسی هست که میتونه اون بن بست تاکتیکی رو برای بارسا بوجود بیاره، نفراتش رو هم داره !

کلا حرف شما آقا حسام درسته ولی همیشه اگه دیده باشی گواردیلا یه تغییرات تاکتیکی میده که کسی فکرشو نمیکنه که بعضی از بازیکنا اونجا بازی میکنن واین نشون دهنده مربیگری حرفه ای
بازی بارسا و میلان چه شود

Meysi
2010/04/20, 12:08
به تمامی استقلالی های عزیز برد شیرین مقابل ذوب آهن رو تبریک میگم
اصلا ذوبیها بازی و تاکتیکیو انجام ندادن به قول مربیشون فوتبال زده شدند:D

Kamyar_22
2010/04/20, 15:00
تیم بارسلونا با اتوبوس به شهر میلان سفر کرده و ممکنه خستگی ناشی از سفر با اتوبوس ، کار دستشون بده .

Meysi
2010/04/20, 18:33
100%همینطور ولی بازی سختی چون توی زمین اینتر

Meysi
2010/04/21, 10:29
به نظر من بازی بارسا و اینتر بازی قشنگی بود تا 20دقیقه اول بارسا حاکم بر توپ و میدان بود و حتی گل اولم خود بارسلونا زد ولی بعدش اینتر حمله هاشو شروع کرد و کمتر از 10دیقه گل مساوی زد و نیمه اول تمام شد تا نیمه دوم که بازم دقیقه 48بود گل 2روخورد ودر آخرم بازی 3بر1به نفع اینتر تمام شد تا هفته دیگه کار برای فینالیست شدن بارسا سخت بشه
به نظر من 40درصد خستگی راه بود برای بازیکنا بقیه اش فشار خارج از خانه و سیل تماشاچیای اینتر بود که اینتر به نحو احسن از این موقعیتهی استفاده کرد

Meysi
2010/04/25, 00:51
به نظر من پرسپولیس بزرگترین شانسی که توی لیگ امسال اورد شکست ذوب آهن توی جام حذفی بود
اوضاع ذوب آهن خیلی بدجور شده و برای بازیهای موندش توی آسیاو لیگ خیلی ناراحتم

Hessam
2010/04/25, 13:23
میبینم که ما که رفتیم آسیا .... :D

Meysi
2010/04/26, 12:12
به قول سرمربیتون هنوز واسه قهرمانی زود:nono:

Kamyar_22
2010/04/27, 15:43
جسام جون ! إنشاءالله با هم میریم آسیا !!

Kamyar_22
2010/04/28, 21:54
صعود مس کرمان به دور دوم جام باشگاههای آسیا رو به جامعه فوتبال ، ملت ایران علی الخصوص مردم کرمان تبریک عرض میکنم .

در خصوص جام باشگاههای اروپا ؛ لیون هیچ حرفی برای گفتن نداشت !

چه فوتبالیستیه این ایویتزا اولیچ ! و عجب مربیه لوئیز فن خال ! بایرن مونیخ رو تبدیل به یه تیم درجه 1 کرده !

Mahdi_74
2010/04/28, 23:08
فقط بارسلوناااااااااااااااااا ااااا

بارسلونا اینتر رو 6 تا می زنه

Meysi
2010/04/30, 22:38
این مورینیو عجب سیاستی داره با اینکه 10نفره شده بودن ولی تمام ستاره های بارسا رو از کار انداخته بود توی کارای دفاعیم خیلی خوب کار کردن مسی فقط تونست 1بار شوت به دروازه بزنه

Meysi
2010/05/06, 10:33
بازی اینتر و رم بازی قشنگی بود وخصوصا اینتر بعداز گلی که نیمه اول زد خیلی حساب شده بازی کرد ولی از بازیکنای رم مخصوصا توتی بعید بود با این خطاهای زشت واقعا من که از تیم رم بدم اومد

ayoubx7
2010/05/06, 11:45
بدون شک اینتر قهرمانه با این برد دیشب یعنی شب پنج شنبه"خلاصه بارسا بهش نمیرسه":D:D

Mahdi_74
2010/05/06, 14:27
بارسا حيف شد :(:(:(

Mahdi_74
2010/05/06, 14:36
تيم اينتر واقعا دفاع خوبي داره

Mahdi_74
2010/05/06, 14:41
اشكال نداره و هيچ چيز از ارزش هاي بارسلونا كم نمي شه

Meysi
2010/05/08, 02:02
به دوستان عزیز پرسپولیسی تسلیت عرض میکنم اگه جام حذفی نبود چکار میخواستید کنید!!!!!!!

Kamyar_22
2010/05/09, 01:45
میریم تا حدود 19 ساعت دیگه ، هفته آخر لیگ برتر جزیره رو داشته باشیم !!

Meysi
2010/05/10, 09:54
چلسی هم با باران گل با اقتدار قهرمان انگلیس شد عجب تیم منسجم و دقیقیه
ولی منچستر بااینکه برد ولی 1امتیاز کم اورد حیف شد

Kamyar_22
2010/05/10, 18:00
چلسی هم با باران گل با اقتدار قهرمان انگلیس شد عجب تیم منسجم و دقیقیه
ولی منچستر بااینکه برد ولی 1امتیاز کم اورد حیف شد

بله ! حیف شد واقعا ! منچستر در بدترین شرایط ممکن به مصاف چلسی رفت و با بازی بدی که در برابر این تیم انجام داد ، صدر جدول رو به این تیم داد .

چلسی بازی مهمش با لیورپول بود که اون رو برد . ویگان هم تو بازی رفت و هم تو بازی برگشت ، 5 تا گل از منچستر خورده بود و رقیب سختی برای چلسی نبود .

Kamyar_22
2010/05/12, 19:38
دیشب واقعا حیف شد که تیم استقلال از دور جام باشگاههای آسیا حذف شد .

در نیمه اول بسیار خوب بازی کرد اما نیمه دوم رو خوب شروع نکرد و از فرصتهاش استفاده نکرد .

Meysi
2010/05/15, 21:55
دیشب واقعا حیف شد که تیم استقلال از دور جام باشگاههای آسیا حذف شد .

در نیمه اول بسیار خوب بازی کرد اما نیمه دوم رو خوب شروع نکرد و از فرصتهاش استفاده نکرد .

اصلا کسی فکرشو نمیکرد که استقلال بازی رو واگذار کنه واقعا حیف شد دلیل اصلیش به نظر من تعویض جانواریو بود

Kamyar_22
2010/05/16, 00:27
اصلا کسی فکرشو نمیکرد که استقلال بازی رو واگذار کنه واقعا حیف شد دلیل اصلیش به نظر من تعویض جانواریو بود

دلیل اصلی باخت استقلال عقب کشیدن این تیم در ابتدای نیمه دوم بود .

استقلال نیمه دوم رو دفاعی شروع کرد و دقیقه 49 گل خورد . اگه در دقایق ابتدایی نیمه دوم گل نمیخورد شاید میتونست نتیجه رو حفظ کنه .

بعضی از بازیکنهای استقلال در بعضی از صحنه ها اشتباهاتی داشتند که این اشتباهها منجر به گلهای تیم الشباب شدند .

Meysi
2010/05/17, 01:49
بارسا قاطعانه با 99امتیاز قهرمان لالیگا شد و ریالم با مساوی با 96امتیاز نایب قهرمان شد به طرفدارهای بارسلونتا تبریک میگم

Meysi
2010/05/20, 11:37
با استفعای مرفاوی به نظرم واعظ هم برکنار به این طور که معلومه قلعه نوعی باز به استقلال برگرده

Mahdi_74
2010/05/20, 14:19
قهرماني بارسا در لالیگا رو تبريك مي گم

Mahdi_74
2010/05/20, 14:22
اقا ميثم نظر شما در رابطه با بازي فينال بين اينتر و بايرن مونيخ چيست

HOSEIN_IRANI
2010/05/20, 14:41
اینتر و عشقه . استقلال و عشقه و .
تمام

Kamyar_22
2010/05/20, 15:48
امسال فینال چمپیونز لیگ ، فینال بسیار داغی خواهد بود ! امیدوارم که درون زمین هم شاهد بازی داغ و دیدنی باشیم !

هم اینتر و هم بایرن مونیخ ، قهرمان لیگ و جام حذفی کشورشون شدن و بسیار آمادن .

من شانس اینتر رو 55 درصد و شانس بایرن رو 45 درصد میدونم .

دلیلی که شانس اینتر رو بیشتر دونستم ، حضور مورینیو در نیمکت این تیم و هوش و ذکاوت این مربی هستش .

بایرن مونیخ با زرنگی و خوش شانسی تمام از دست یونایتد فرار کرد ! وگرنه یونایتد الان فینالیست بود !

Mahdi_74
2010/05/20, 23:22
من هم با نظر اقا كاميار موافقم

HOSEIN_IRANI
2010/05/20, 23:24
اقا کامیار همیشه نظر خوب میدن . اینم یکیش

Kamyar_22
2010/05/21, 00:14
اقا کامیار همیشه نظر خوب میدن . اینم یکیش

ممنون دوستان عزیز ............

Meysi
2010/05/21, 23:35
به نظر من شانس اینتر واسه قهرمانی خیلی بیشتر از بایرن است و من توی این بازی طرفدار اینترم آخه از سیاست مورینیو خوشم میاد

تازگیا هم خبر پیوستن مورینو به رئال هم میرسه

Mahdi_74
2010/05/22, 10:18
واقعا اين مورینیو هم ادم عجيبيه !!!!!!!!!

HOSEIN_IRANI
2010/05/22, 12:09
واقعا اين مورینیو هم ادم عجيبيه !!!!!!!!!
حق با شماست . خوزه ادم عجیببیه

Meysi
2010/05/23, 13:17
بابا خدایش عجب بازی بود دیشب میلیتو با اشنایدر و اتوو داغون کرده بودن دفاع بایرنو ولی به نظر من اگه بایرن یه گل میزد خیلی سریع
به بازی برمیگشت

HOSEIN_IRANI
2010/05/23, 13:27
اینتر هم که برد . تنها دلیل برد اینتر دفاع ان ها بود :">

Kamyar_22
2010/05/23, 18:16
اینتر در بازی دیشب ، خوب ضد حمله میزد . به نظر من این مسأله برمیگرده به تأثیر حضور خوزه مورینیو در این تیم و اعتماد به نفسی که بازیکنان تیم اینتر پیدا کردن .

بایرن مونیخ در ابتدای نیمه دوم میتونست گل مساوی رو بزنه ولی ژولیو سزار واکنش خوبی داشت و اجازه نداد مولر گل مساوی رو بزنه .

اینتر هم در بازی با بارسلونا و هم در بازی دیشب نشون داد میتونه دفاع مطلق کنه و گلی هم نخوره . من فکر نکنم تیم دیگه ای در دنیا باشه که همچین ویژگی داشته باشه .

Mahdi_74
2010/05/23, 20:23
اين مليتو بازيكن خوبيه و جاي رشد هم داره و مي تونه از اين بهتر هم بشه

HOSEIN_IRANI
2010/05/23, 20:27
یوون چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Kamyar_22
2010/05/23, 20:32
یوون چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این پستی که الان نوشتی ، یعنی چه ؟؟

Mahdi_74
2010/05/23, 20:47
اقا حسين ايني كه گفتي يعني چه؟؟؟؟؟؟!!!!!!

HOSEIN_IRANI
2010/05/23, 21:52
بازیکنه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

vida khanomi
2010/05/23, 22:49
سلام دوستلن گلم خبرهای خوبی از فوتبال براتون دارم برای مشاهده روی لینک های زیر کلیک کنید متشکرم !

1) ركورد بي‌نظير شاهين بوشهر در فوتبال جهان !!! لینک مشاهده : http://www.neghzan.com/forum/index.php?tid=783
2)
هواداران تراکتورسازي بيشتر از رئال مادريد! لینک مشاهده : http://www.neghzan.com/forum/index.php?tid=564

__________________________________________________ _____

Meysi
2010/05/25, 11:14
با سلام خدمت دوستان عزیز مخصوصا طرفداران تیم پرسپولیس این قهرمانی در جام حذفی و بدست آوردن سهمیه آسیایی رو تبریک عرض میکنم

MEYSIمدیر تالار ورزش

Kamyar_22
2010/05/25, 17:10
بازیکنه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بلأخره نگفتی منظورت چیه ؟؟

منظورت مایکل اوون بود یا منظورت تیم یوونتوس بود ؟؟

پسر خالت گفت : میلیتو بازیکنه خوبیه . منظورت مایکل اوون بود ؟؟

Mahdi_74
2010/05/25, 22:47
من هم خودم پرسپولیسي هستم و اين قهرماني رو تبريك مي گم

Kamyar_22
2010/05/26, 01:12
دیشب ، صحبتهای علی دایی در برنامه 90 حسابی جنجالی بود .

در یک کلمه ، علی دایی ... به فدراسیون فوتبال !

امیر حاج رضایی در مورد فوتبال ایران حرف جالبی زد . گفتش که : چند ماهی نزدیک فوتبال ایران بودم ؛ اگر امکانش بود ، از آدمیتم استعفا میدادم !!

اگه یادتون باشه ، امیر حاج رضایی گفتش که : نرفتن به جام جهانی ، فاجعه نیست . اما رعایت نکردن مسائل اخلاقی و فرهنگی توسط بازیکنان ، فاجعس .

Meysi
2010/05/26, 10:55
دیشب ، صحبتهای علی دایی در برنامه 90 حسابی جنجالی بود .

در یک کلمه ، علی دایی ... به فدراسیون فوتبال !

امیر حاج رضایی در مورد فوتبال ایران حرف جالبی زد . گفتش که : چند ماهی نزدیک فوتبال ایران بودم ؛ اگر امکانش بود ، از آدمیتم استعفا میدادم !!

اگه یادتون باشه ، امیر حاج رضایی گفتش که : نرفتن به جام جهانی ، فاجعه نیست . اما رعایت نکردن مسائل اخلاقی و فرهنگی توسط بازیکنان ، فاجعس .

حرفای دایی رو گوش کردم قشنگ و رک حرفاشو زد فرداشم سریع فدراسیون بیانیه داد که دایی به خاطر پول توی اردو آخر تیم ملی قهر کرد و رفت !!!!
درباره حاج رضایی حرفشو کاملا قبول دارم خدایش اگه تیم ما میرفت جام جهانی چی برای گفتن داشتن تیم ملی ما بدرد جام جهانی نمیخوره حقیقته

Kamyar_22
2010/05/26, 12:52
حرفای دایی رو گوش کردم قشنگ و رک حرفاشو زد فرداشم سریع فدراسیون بیانیه داد که دایی به خاطر پول توی اردو آخر تیم ملی قهر کرد و رفت !!!!
درباره حاج رضایی حرفشو کاملا قبول دارم خدایش اگه تیم ما میرفت جام جهانی چی برای گفتن داشتن تیم ملی ما بدرد جام جهانی نمیخوره حقیقته

منظور فدراسیون از آخرین اردو ، کدوم اردو بوده ؟؟

رعایت کردن مسائل فرهنگی و اخلاقی ، بسیار مهمه و فوتبالیستها هم تو چشمن .

فلان فوتبالیست ، روابط نامشروع داره ! اون یکی فوتبالیست ، پارتی میره ! خیلیاشون عرق خورن ! اکثرا هم بزن به تخته ، بی تربیتن !

وقتی باشگاهها برخورد نمیکنن با این بازیکنها و بازیکنها هر غلطی دلشون خواست میکنن ، نبایدم انتظار داشته باشیم که فوتبال سالمی داشته باشیم !

Meysi
2010/05/26, 22:39
منظور فدراسیون از آخرین اردو ، کدوم اردو بوده ؟؟

رعایت کردن مسائل فرهنگی و اخلاقی ، بسیار مهمه و فوتبالیستها هم تو چشمن .

فلان فوتبالیست ، روابط نامشروع داره ! اون یکی فوتبالیست ، پارتی میره ! خیلیاشون عرق خورن ! اکثرا هم بزن به تخته ، بی تربیتن !

وقتی باشگاهها برخورد نمیکنن با این بازیکنها و بازیکنها هر غلطی دلشون خواست میکنن ، نبایدم انتظار داشته باشیم که فوتبال سالمی داشته باشیم !

فدراسيون فوتبال اطلاعيه‌‌اي در مورد اظهارات علي دايي به اين شرح صادر کرد:

1- جناب آقاي علي دائي در تاريخ 12/12/86 به عنوان سرمربيگري تيم ملي فوتبال مشغول به خدمت بوده و در تاريخ 8/1/88 به دليل باخت خانگي 2 بر يک تيم ملي فوتبال جمهوري اسلامي ايران مقابل عربستان در استاديوم آزادي و در مقابل ديدگان نزديک به يکصد هزار نفر هواداران حاضر در تالار ملي فوتبال ايران(استاديوم آزادي) و ميليون‌ها ببينده در سراسر جهان از تيم ملي کنار رفته‌اند. در طول مدت همکاري دائما از حمايت‌هاي همه جانبه فدراسيون فوتبال به عنوان سرمربي برخوردار بوده‌اند.

2- آقاي علي دايي شب قبل از اعزام به تورنمنت عمان که از سفر مکه مکرمه و مدينه منوره به تهران برگشته بودند،به علت عدم پرداخت بخشي از طلب خود بابت قرارداد حق مربيگري تيم ملي فوتبال در مرحله اول به صورت قهر اردوي تيم ملي را ترک کرده و به خانه رفته که طي جمع بندي به عمل آمده در فدراسيون، مقرر گرديد جناب آقاي مهدي تاج؛نايب رئيس فدراسيون، به منزل ايشان رفته و پس از برگزاري جلسه مفصل و ذکر اين نکته که عدم همراهي جناب آقاي دائي در آستانه اعزام به تورنمنت عمان به دليل دريافت وجه مورد مطالبه به مصلحت جامعه فوتبال و تيم ملي فوتبال نمي‌باشد، خواهان همراهي نامبرده با تيم ملي شده که ايشان پذيرفتند و بعد از آن جلسه وجه قرار داد ايشان به تدريج و کاملا پرداخت گرديد.

3- در خصوص ادعاي عدم حمايت از سرمربي وقت تيم ملي توسط جناب آقاي تاج و هيات رئيسه محترم فدراسيون به استحضار عموم جامعه فوتبال و هواداران فهيم فوتبال مي‌رساند که فدراسيون و هيات رئيسه از تمامي برنامه‌هاي اعلامي سرمربي محترم تيم ملي به طور همه جانبه و در حد بضاعت حمايت نموده ولي پس از باخت خانگي مقابل تيم ملي عربستان که حتي اگر درآن مسابقه نتيجه مساوي هم به دست آمده بود تيم ملي فوتبال با اندوخته‌هاي بعدي به جام جهاني صعود مي‌کرد و فدراسيون فوتبال(و به تعبير آقاي دايي سازمان متبوع)با تصميم جمعي اعضا محترم هيات رئيسه نسبت به تغيير سرمربي تيم ملي بزرگسالان اقدام نموده است.لازم به ذکراست تمامي تيم هاي ملي ايران در بخش فوتسال، تيم هاي پايه، فوتبال ساحلي و بانوان موفق بوده اند بجز تيم ملي بزرگسالان.

4- در خصوص شکايت جناب آقاي دايي در خصوص مطالبه وجه مورد نظر بابت استمرار قرارداد با فدراسيون به اطلاع مي‌رساند که اين شکايت در کميته انضباطي فدراسيون در حال بررسي و رسيدگي مي‌باشد و تاخير در رسيدگي به دليل اتمام مسابقات ليگ حرفه‌اي مي‌باشد.ولي آنچه که مسلم است جناب آقاي دايي، فدراسيون و عموم مردم مي‌دانند که ايشان قبل از بازي با عربستان وجه کار خود را تماما دريافت کردند ولي درخصوص استمرار قرارداد درمرحله دوم و در چارچوب مقررات هم چنانچه راي به پرداخت وجه به ايشان مي‌باشد،ايشان و مردم شريف ،خوب مي‌دانند که آقاي دايي وجهي را از بيت المال مطالبه مي‌نمايند که در قبال آن عملکردي نداشته‌اند و اصرار بر اين موضوع به مصلحت ايشان و جامعه قهرمانان نمي‌باشد.

Kamyar_22
2010/05/27, 17:34
میثم جان ! به نظرت ، 3 مسابقه برتر جام جهانی 2006 ، کدوم مسابقات بودن ؟؟

به نظرت ، ضعیف ترین تیم جام جهانی 2006 ، کدوم تیم بود ؟؟

Meysi
2010/05/30, 10:37
میثم جان ! به نظرت ، 3 مسابقه برتر جام جهانی 2006 ، کدوم مسابقات بودن ؟؟

به نظرت ، ضعیف ترین تیم جام جهانی 2006 ، کدوم تیم بود ؟؟

مرسی از دوست خوبم کامیار جون سوال قشنگی کردی
فکر کنم در مرحله یک هشتم نهایی بود که بازی فرانسه و اسپانیا بود که یکی از تماشایی ترین بازیها بود که با درخشش زیدان و ریبری با نتیجه 3-1 به نفع شاگردان دومنک به پایان رسید.

در مرحله یک چهارم نهایی بود بازی آلمان و آرزانتین که با تساوی یک بر یک و همه حتی تماشاگران آرزانتینی فکر میکردن آرزانتین تمام کننده است ولی دروازبان خوب آلمانی با گرفتن فکر کنم دوضربه باعث صعود آلمان شد.

و داغترین بازی.بازی بین فرانسه و ایتالیا در فینال بود که باز اونم یک بر یک مساوی شد که زیدان با اون کارش که باسر به سینه اون بازیکن زد اخراج شد تا ناباورانه در ضربات پنالتی ایتالیا بتونه قهرمان شه
البته آلمان هم به علت میزبانی بازیهای قشنگی از خودش نشون داد و در بازی آخرش تونست 3-1پرتغال شکست بده و سوم بشه.

از بین تیمهای مدعی اگه بخوام ضعیفترین یا بدشانسترین تیمهارو بگم پرتغال- اسپانیا و بدشانسترین تیم فرانسه که در فینال با اخراج زیدان شکست خورد

البته من اون زمان زیاد حساس نبودم رو فوتبال این نظرات من بود.
حالا شما آقا کامیار نظراتتونو بگید

Kamyar_22
2010/05/30, 19:10
ممنون میثم جان از توضیحات بسیار خوبی که دادی .

بازیهای به یاد ماندنی جام 2006 از نظر من ، یکی بازی فرانسه با برزیل بود . در اون بازی فرانسویها ( علی الخصوص زیدان ) برزیلیها رو حسابی مقهور هنر نمایی خودشون کردن و با شایستگی تمام ، تونستن تیم پیر و بی انگیزه برزیل رو شکست بدن .

بازی پرتغال با هلند : این بازی مثل یک فیلم سراسر حادثه و هیجان بود . مصدوم شدن کریستیانو رونالدو در دقایق ابتدایی بازی ؛ به زور اسپری تونست تا دقیقه 30 بازی کنه و اگه یادت باشه روی گل پرتغال ، تأثیر گذار بود و اشکهاش هنگام بیرون رفتن از میدان .

جدا از اتفاقی که برای کریستیانو رونالدو افتاد ، اخراج 4 بازیکن از زمین بازی و تلاش پرتغالی ها که با چنگ و دندون تونستن از گل خودشون محافظت کنن ، باعث شد این بازی یکی از خاطره انگیز ترین بازیهای جام بشه .

بازی انگلیس با سوئد هم بازی بسیار زیبا و دیدنی بود .

بازی ایتالیا با آلمان و دو گلی که ایتالیا در دقایق پایانی بازی تونست به آلمان بزنه و اشکهای بالاک در پایان بازی و اون آهنگ غمگینی که در پایان بازی پخش شد .

کلا بردن تیم آلمان در زمین خودش و در حضور هوادارانش ، دل شیر میخواد .

بهترین تیمهای جام جهانی : 4 تیمی که به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کردن ( ایتالیا ، فرانسه ، آلمان و پرتغال )

پدیده های جام جهانی : غنا ، اکوادور ، سوئیس و اوکراین

بزرگ ترین ناکامهای جام جهانی : برزیل ، آرژانتین ، چک و هلند

ضعیف ترین تیم جام جهانی : ایران . به همراه تیمهای عربستان ، ژاپن ، توگو ، کاستاریکا و تونس

میثم جان ، بهترین گلهای جام 2006 از دیدگاه تو ؟؟

Kamyar_22
2010/06/04, 16:51
میثم جان ، بهترین گلهای جام جهانی 2006 از دیدگاه تو ، کدوم گلها بودن ؟؟

Meysi
2010/06/06, 10:13
میثم جان ، بهترین گلهای جام جهانی 2006 از دیدگاه تو ، کدوم گلها بودن ؟؟

بازی آلمان با پرتغال بود در رده بندی بود شواين اشتايگر دو گل زيبا زدو بهترين بازيكن ميدان شناخته شد.
در پایان هم آلمان 3بر یک تونست پرتغال ببره .
در بازی نیمه نهایی آلمان و ایتالیا پاس طلایی آندره پیرلو به گروسو و ضربه هنرمندانه در دقیقه 118 فکر کنم بود که عجب گلی بود و در پایان هم 2بر صفر ایتالیا برنده میدان بود و آلمان به مقام سومی اکتفا کرد.
بازی ایتالیا با استرالیا هم گل قشنگی داشت پنالتی بود ولی قشنگی ثانیه های آخر بازی بود که ایتالیا تونست برنده میدان باشه.
گلها زیبا زیاد بودن ولی به همین چندتا بسنده میکنم
مرسی از دوست خوبم

Mahdi_74
2010/06/06, 19:55
اقا میثم قهرمان فصل بعد لیگ برتر ایران کدام تیمه؟؟؟؟؟؟

Meysi
2010/06/06, 20:33

والا گفتنش واسه الان خيلي زود به نظر من موقعي ميشه گفت كه فصل نقل و انتقالات تمام شده باشه الان بيشتر تيمها نه بازيكن گرفتن نه مربيشونو انتخاب كردن

HOSEIN_IRANI
2010/06/06, 20:57
یا پیروزی یا استقلال :x:x

Kamyar_22
2010/06/11, 18:55
میثم جان ، ترکیب 11 نفره ایده آلت از بین نفرات حاضر در جام جهانی ، چه کسانی هستند ؟؟

بقیه دوستان هم بیان و ترکیبهای ایده آلشون رو به همراه سیستم مورد نظرشون بگن .

Kamyar_22
2010/06/11, 20:37
یه پیشنهادی دارم دوستان !

بیاین و در این تاپیک ( تاپیک مخصوص بحثهای فوتبال ) نتایج مسابقات جام جهانی رو پیش بینی کنید .

البته جایزه ای هم در کار نیست ! و صرفا برای اینه که ببینیم قدرت پیش بینی چه کسی بیشتره !

یادتونم باشه که قبل از شروع بازی ، پیش بینی کنید !

اولین پیش بینی رو خودم انجام میدم .

الان که این پست رو مینویسم ، بین دو نیمه بازی مکزیک - آفریقای جنوبی هستش و بازی 0-0 داره دنبال میشه ؛ من پیش بینی میکنم که مکزیک 1-2 برنده بشه .

در خصوص بازی فرانسه با اروگوئه ، نظر من روی برد فرانسویهاست .

پیش بینی میکنم که فرانسه 0-1 برنده بشه .

Kamyar_22
2010/06/11, 23:45
تیم ایده آل من از بین نفرات حاضر در جام جهانی ، به این شرحه :

دروازه بان : هوگو لوریس ( فرانسه )

دفاع راست : مایکون ( برزیل )

دفاع وسط : نمانیا ویدیچ ( صربستان )

دفاع وسط : جان تری ( انگلستان )

دفاع چپ : پاتریس اورا ( فرانسه )

هافبک تدافعی : مایکل کریک ( انگلستان )

هافبک راست : کریستیانو رونالدو ( پرتغال )

هافبک وسط : ژاوی ( اسپانیا )

هافبک چپ : آرین روبن ( هلند ) یا فرانک ریبری ( فرانسه )

مهاجم : لیونل مسی ( آرژانتین )

مهاجم : وین رونی ( انگلستان )

بقیه دوستان هم ترکیب ایده آل خودشون از بین بازیکنان حاضر در جام جهانی رو بگن !

Kamyar_22
2010/06/11, 23:52
در خصوص بازیهایی که قراره فردا ( شنبه ) برگزار بشه ، من پیش بینی خودم رو بگم .

بازی کره جنوبی - یونان : حدس میزنم که کره جنوبی با نتیجه 1-2 برنده بشه .

آرژانتین - نیجریه : پیش بینی من برد 0-1 تیم آرژانتین هستش .

آمریکا - انگلیس : حدس من نتیجه 2-2 مساوی هستش .

HOSEIN_IRANI
2010/06/12, 11:15
در خصوص بازیهایی که قراره فردا ( شنبه ) برگزار بشه ، من پیش بینی خودم رو بگم .

بازی کره جنوبی - یونان : حدس میزنم که کره جنوبی با نتیجه 1-2 برنده بشه .

آرژانتین - نیجریه : پیش بینی من برد 0-1 تیم آرژانتین هستش .

آمریکا - انگلیس : حدس من نتیجه 2-2 مساوی هستش .

امیدواریم کره ببره
حق با اقا کامیار ارژانتین هم در این بازی بالا خره میبره ...
امریکا و انگلیس 2-1 انگلیس مبره .. .
برا نظرسنجی هم به تاپیک های مربوطه مراجعه فرمایید :))

Kamyar_22
2010/06/12, 13:05
برا نظرسنجی هم به تاپیک های مربوطه مراجعه فرمایید :))

حسین جان ، به نظر من کار خوبی نکردی که اومدی و یه سری تاپیک که کاربردی ندارن رو ایجاد کردی .

اون تاپیکهایی که ایجاد کردی ، اصلا و ابدا ضروری نبودن .

حسین جان ، وقتی میخوای یک تاپیک جدید ایجاد کنی باید درنظر بگیری تاپیکی که ایجاد میکنی ، چند صفحه به جلو خواهد رفت .

بازی بین آلمان و استرالیا که شما اومدی و یه تاپیک مجزا براش درست کردی ، پس فردا انجام میشه و تموم میشه و یک صفحه هم به جلو نخواهد رفت .

بهتره که پیش بینیهای خودمون رو در همین تاپیک مخصوص بحثهای فوتبال بنویسیم .

HOSEIN_IRANI
2010/06/12, 13:19
خوب مهلت نظرسنجی ها یه روزه اند ... پس از اتمام بازی ..

Kamyar_22
2010/06/12, 13:35
خوب مهلت نظرسنجی ها یه روزه اند ... پس از اتمام بازی ..

حالا لزومی نداشت که بیای و برای هر بازی یه نظرسنجی ایجاد کنی !

شبکه سه اینکار رو خودش انجام میده ! تازه تا دقیقه 80 بازی هم فرصت داری که عدد دلخواه گزینه مورد نظرت رو براشون S.M.S کنی !

Kamyar_22
2010/06/12, 14:34
در بازی بین آفریقای جنوبی و مکزیک ، مکزیکی ها در نیمه اول ، سوار بر بازی بودن و حقشون بود که حداقل یک گل رو به آفریقای جنوبی بزنن .

البته آفریقای جنوبی در نیمه اول ، یک فرصت بسیار خوب گلزنی داشت که اگه بازیکن این تیم توپ رو رها میکرد ، همبازیش میتونست در یک موقعیت 100% گلزنی قرار بگیره .

نیمه دوم آفریقای جنوبی بهتر از مکزیک بازی کرد و در مجموع باید بگم که هر دو تیم به تساوی راضی بودن .

بهترین بازیکن زمین ، شابالالا انتخاب شد اما این اتخاب میتونست خونه ( دروازه بان تیم آفریقای جنوبی ) باشه .

او چند تا فرصت بسیار خوب رو از بازیکنان مکزیک گرفت .

Mahdi_74
2010/06/12, 14:48
به نظرم بازی افتتاحیه ی دیشب تا حدودی جذاب بود و میتونست از این هم بهتر بشه

HOSEIN_IRANI
2010/06/12, 14:50
اره خوب بود اما به المپیک چین نمیرسید

Mahdi_74
2010/06/12, 14:50
اقا حسین می تونستی بجای اون همه ایجاد تاپیک و نظر سنجی در همین تاپیک نتایج رو مطرح کنی

HOSEIN_IRANI
2010/06/12, 14:51
اون شبکه 3 است اقا کامیار اینجا هم تاکفا

Kamyar_22
2010/06/12, 14:56
اون شبکه 3 است اقا کامیار اینجا هم تاکفا

باشه ، ولی لزومی نداشت که اون همه تاپیک رو ایجاد کنی . تو همین تاپیک بحثهای فوتبال هم میشد این صحبتها رو کرد و مسابقات رو پیش بینی کرد .

Kamyar_22
2010/06/12, 15:11
کار خوبی کردم . اقا مهدی تو برو فرار از زندانت رو نگاه کن اقا کامیار شما هم برین فیلم هالیوودی ن
گاه کن...

نه حسین جان ! کار خوبی نکردی !

کلا تاپیکی که کاربرد نداشته باشه ، تاپیکیه که بهتره ایجاد نشه ! حالا هر کسی این تاپیک رو ایجاد کرده باشه !

بازیهایی که فردا ( یکشنبه ) قراره برگزار بشه رو من حدسهای خودم رو بگم .

الجزایر - اسلوونی : نظر من روی برد اسلوونی هستش ؛ فکر کنم اسلوونی 0-3 برنده بشه .

صربستان - غنا : واقعا سخته پیش بینی این بازی ؛ حدس میزنم این بازی 1-1 مساوی بشه .

آلمان - استرالیا : آلمان میبره ؛ آلمان با نتیجه 1-4 برنده میشه .

Kamyar_22
2010/06/13, 14:05
دیروز ( شنبه ) کره جنوبی نسبت به یونان ، بازی بسیار برتری رو ارائه داد و حقشم برد بود که به حقش رسید .

آرژانتین هم با مقداری خوش شانسی ، تونست نیجریه رو ببره . دروازه بان نیجریه خیلی خوب بازی کرد و چند تا توپ خوب از مسی گرفت .

بازی انگلیس با آمریکا ، بازی برابری بود . هرچند که گل آمریکا روی اشتباه فاحش رابرت گرین به ثمر رسید اما تیم آمریکا در نیمه دوم مسابقه ، یک بار توپ رو به تیرک دروازه انگلیس زد .

HOSEIN_IRANI
2010/06/13, 14:35
میتونین نظرتون رو در تاپی های جداگانه مطرح کنیدبر لج اقا مهدی و اقا کامیار (شوخی) :D اقا میثم حتما افرقایه !

Kamyar_22
2010/06/13, 14:43
پیش بینی بازیهای روز دوشنبه و سه شنبه رو انجام بدم . بقیه دوستان هم بیان و مسابقات جام جهانی رو پیش بینی کنن !

بازیهای روز دوشنبه :

هلند - دانمارک : 1-1 مساوی

ژاپن - کامرون : 1-2 به نفع کامرون

ایتالیا - پاراگوئه : 1-2 به نفع پاراگوئه

بازیهای روز سه شنبه :

نیوزیلند - اسلواکی : 0-3 به نفع اسلواکی

ساحل عاج - پرتغال : 1-1 مساوی

برزیل - کره شمالی : 1-5 به نفع برزیل

بازیهای روز چهارشنبه :

هندوراس - شیلی : 0-2 به نفع شیلی

اسپانیا - سوئیس : 1-3 به نفع اسپانیا

آفریقای جنوبی - اروگوئه : 1-2 به نفع آفریقای جنوبی

Kamyar_22
2010/06/13, 19:04
بازی الجزایر با اسلوونی ، مزخرف ترین بازی جام جهانی بود !

اسلوونی هم یک گل کاملا اتفاقی زد و بازی رو برد !

توقعم از تیم اسلوونی ، بیشتر از اینها بود .

به احتمال 95% ، تیمهای آمریکا و انگلیس از این گروه بالا میان .

Meysi
2010/06/14, 09:50
مرسي از دوستاي خوبم بخشيد چند روز غيبت داشتم .
سردترين و بي حالترين بازيهاي اين چند روزو اسلووني و الجزاير انجام دادن شبيه همه چي بود الا جام جهاني به نظر من قويترين و حساب شده ترين بازي رو آلمان انجام داد چه كاراي گروهي قشنگي انجام ميدادن من قرار بود فقط نيمه اول رو نگاه كنم آخه خيلي خستم بود ولي گل دقيقه 9 پودولوسكي رو كه ديدم ميخكوبم كرد تا دقيقه 93از جام تكون نخوذدم اميدوارم بيشتر از اين بازيهاي تكنيكي ببينيم ;)

Meysi
2010/06/14, 11:08
میثم جان ، ترکیب 11 نفره ایده آلت از بین نفرات حاضر در جام جهانی ، چه کسانی هستند ؟؟

بقیه دوستان هم بیان و ترکیبهای ایده آلشون رو به همراه سیستم مورد نظرشون بگن .

دروازبان:كاسياس(اسپانيا)يا ویکتور والدس

مدافعان:نمانیا ویدیچ (صربستان)،جان تري(انگلستان)،گابریل هاینتزه(آرزانتين)،پویول(اس انيا)
خط مياني:ژاوی(اسپانيا)،فابرگا (اسپانيا)،آرین روبن ( هلند )،کریستیانو رونالدو ( پرتغال )
مهاجم:مهاجم : لیونل مسی ( آرژانتین )،وین رونی ( انگلستان )،

ذخيره :اتوئو(كامرون)ميليتو(آرزانت ين)،ريبري(فرانسه)،اورا(فران سه)پودولوسكي(آلمان)پارک جی سونگ(كره جنوبي)

Meysi
2010/06/14, 14:08
دوشنبه 24/03/1389 ساعت : 16:00
جام جهاني 2010 : هلند - دانمارک

دوشنبه 24/03/1389 ساعت : 18:30
جام جهاني 2010 : ژاپن - کامرون

دوشنبه 24/03/1389 ساعت : 23:00
جام جهاني 2010 : ايتاليا - پاراگوئه

3تا بازي امروز برگزار ميشه
هلند-دانمارك 2بر 1 هلند ميبره
زاپن و كامرون 1_1
ايتاليا و پاراگويه 1بر صفر ايتاليا ميبره

Kamyar_22
2010/06/14, 14:11
دیشب تیم ملی آلمان واقعا عالی بازی کرد . 4 تا گل زدند و 4 تا گل هم نزدند !

ژرمنها دیشب خیلی راحت با هم پاسکاری میکردن و استرالیا به جز موقعیتی که در ابتدای بازی داشت ، فرصت اون چنانی برای گلزنی نداشت .

مسعود اوزیل و پودولسکی ، خیلی عالی بازی کردن .

شوتی که پودولسکی زد رو هیچ دروازه بانی تو دنیا نمی تونست مهار کنه .

این بازیکن حقش هست که در تیمهایی مثل منچستر یونایتد و آرسنال بازی کنه .

Meysi
2010/06/15, 13:31
بازي ايتاليا با پاراگويه بازي بدي نبود ولي چنگي به دل نميزد تيم ايتاليا خيلي داغون فكر نميكنم بتونه از گروهش بياد بالا

Mahdi_74
2010/06/15, 15:26
اقا میثم فکر کنم نمایندگان اسیا دارن خوب بازی می کننا....نظرت چیه؟؟

Kamyar_22
2010/06/15, 15:28
بازي ايتاليا با پاراگويه بازي بدي نبود ولي چنگي به دل نميزد تيم ايتاليا خيلي داغون فكر نميكنم بتونه از گروهش بياد بالا

شانسی که ایتالیا آورده اینه که با نیوزیلند همگروه شده !

تیم ایتالیا به نظر میرسه که در حال پوست انداختن باشه ! جای کاسانو در ترکیب تیم ملی ایتالیا خیلی خالی بود .

HOSEIN_IRANI
2010/06/15, 17:18
المان 97 درصد میبره !!!!!

Kamyar_22
2010/06/16, 03:06
المان 97 درصد میبره !!!!!

کی رو میبره ؟؟ چی رو میبره ؟؟ آلمان که فعلا فقط استرالیا رو برده !

در بازیهایی که دیروز ( سه شنبه ) برگزار شدن ، نیوزیلند با گلی که در آخرین دقیقه بازی به ثمر رسوند ، همه رو شگفت زده کرد و تیمهای پاراگوئه و ایتالیا رو خوشحال کرد !

بازی ساحل عاج با پرتغال ، چنگی به دل نزد . ساحل عاج میتونست برنده باشه . پرتغال به جز شوتی که رونالدو زد ، فرصت دیگه ای نداشت .

کره شمالی هم در برابر برزیل ، بسیار جسورانه بازی کرد و خیلی قشنگ تونست به این تیم گل هم بزنه . زیباترین صحنه مسابقه ، گل تیم کره شمالی به برزیل بود .

پیش بینیهای خودم در رابطه با بازیهای روزهای پنجشنبه و جمعه رو بگم .

روز پنجشنبه 27 خرداد :

آرژانتین - کره جنوبی : 1-1 مساوی

نیجریه - یونان : 1-2 به نفع نیجریه

فرانسه - مکزیک : 0-1 به نفع فرانسه

روز جمعه 28 خرداد :

آلمان - صربستان : 0-2 به نفع آلمان

اسلوونی - آمریکا : 0-1 به نفع آمریکا

الجزایر - انگلیس : 0-2 به نفع انگلیس

HOSEIN_IRANI
2010/06/17, 02:18
اقا کامیار منظورم 97% تو جام جهانی میبره :D

Kamyar_22
2010/06/17, 02:54
اقا کامیار منظورم 97% تو جام جهانی میبره :D

! OK

معلومه که حسابی طرفدار ژرمنها هستی ! :D

من ، طرفدار تیم آلمان نیستم اما واقعا از بازی که ژرمنها برابر استرالیا انجام دادن ، لذت بردم .

دیروز ( چهارشنبه ) سوئیس بازی جانانه ای رو در برابر اسپانیا انجام داد و با شایستگی تونست این تیم ور ببره .

هر چند که اسپانیاییها چند فرصت خوب گلزنی رو از دست دادن ، اما سوئیسیها هم خوب دفاع مردن و هم خوب ضد حمله میزدن .

با این تفاسیر ، اسپانیا ممکنه در گروهش ، اول نشه .

اروگوئه هم با بازی جانانه ای که در برابر میزبان مسابقات انجام داد ، در یک قدمی صعور به دور دوم قرار گرفت .

گل اول اروگوئه خیلی قشنگ بود و چه شوتی زد دیه گو فورلان ! هر چند که توپ به یکی از بازیکنان آفریقای جنوبی اصابت کرد ، اما فورلان گل قشنگی زد .

کلا تیم آفریقای جنوبی اصلا خوب بازی نکرد و نتونست موقعیتی روی دروازه موسلرا و تیم اروگوئه خلق کنه .

آفریقای جنوبی ، بعد از اخراج دروازه بانش ، شیرازه تیمش از هم پاشید و در لحظات پایانی بازی ، گل سوم رو هم دریافت کرد .

با این باخت ، شانس صعود آفریقای جنوبی به حداقل رسید .

نکته قابل توجه در بازیهای امروز این بود که شیلی بعد از 44 سال تونست در جام جهانی برنده بشه !

اروگوئه بعد از 20 سال تونست در جام جهانی برنده بشه و سوئیس 16 ساله که در جام جهانی گل نخورده !

Hessam
2010/06/17, 11:19
چه گندی زد اسپانیا دیشب ! :دی

امروز قهرمان واقعی مسابقات رو میتونید ببینید ! ما قهرمان بودن رو قهرمان های پوشالی نشون میدیم امروز :دی

Kamyar_22
2010/06/17, 16:42
امروز قهرمان واقعی مسابقات رو میتونید ببینید !

قهرمان واقعی جام ، تا این لحظه آلمان بوده نه آرژانتین !

آرژانتین ، شانسی نیجریه رو برد . امیدوارم امروز کره جنوبی بتونه آرژانتین رو ببره !

آرژانتین با خوان سباستین ورون پیر به هیچ جایی نمیرسه در جام امسال .

Mahdi_74
2010/06/17, 18:02
با اقا کامیار موافق نیستم تیم ارژانتین این دوره ی جام جهانی خیلی خوب داره بازی می کنه فعلا هم 2 -0 جلو هست از کره>>

Kamyar_22
2010/06/17, 19:13
با اقا کامیار موافق نیستم تیم ارژانتین این دوره ی جام جهانی خیلی خوب داره بازی می کنه فعلا هم 2 -0 جلو هست از کره>>

والا بازی اولشون که خوب بازی نکردن و با بخت و اقبال تونستن تیم نیجریه رو ببرن .

بعدشم آقا مهدی ، تازه در دور گروهی بازیها هستیم .

نمیدونم خاطرت هست یا نه ؟ آرژانتین در جام 2006 ، 0-6 تیم صربستان رو برد اما در بازی یک هشتم در برابر مکزیک به زحمت تونست این تیم رو ببره و در بازی یک چهارم مقابل آلمان به زانو در اومد و ینس لمن حال آرزانتینیها رو اساسی گرفت !

در جام 1998 ، 0-5 جامائیکا رو برد اما در یک هشتم با بخت و اقبال فراوان تونست انگلیس رو ببره و در یک چهارم در برابر هلند و دنیس برگ کمپ زانو زد و 1-2 باخت .

البته تیم آرژانتین فورورادهای قوی و آماده ای داره . کسی تردیدی در این باره نداره . اما خط دفاع این تیم ، فوق العاده ضعیفه .

کره جنوبی یک مقدار فشار که میورد رو خط دفاع آرژانتین ، این خط دفاعی دچار اشتباه میشد .

در بازی امروز ، کره جنوبی گل سوم رو غافلگیرانه خورد و روی نبوغ مسی بود این گل .

بعد از دریافت این گل ، شیرازه تیم کره جنوبی از هم پاشید و گل چهارم رو هم خوردن !

زمانی که بازی 1-2 به سود آرژانتین بود ، کره جنوبی میتونست بازی رو مساوی کنه و بازی دست تیم کره جنوبی بود .

امروز اگه آرژانتین تونست نسبت به بازی قبلیش بهتر بازی کنه به خاطر این بود که خوان سباستین ورون پیر و فرتوت رو در ترکیب خودش نداشت .

به هر حال من هیچ وقت تیم آرژانتین رو دوست نداشته و نخواهم داشت ! بعید میدونم امسال این تیم حتی به نیمه نهایی برسه . چه برسه به اینکه قهرمان بشه !

Kamyar_22
2010/06/17, 22:57
خب ! خوشبختانه کم کم بازیهای جام جهانی دارن قشنگ تر میشن و ما شاهد بازیهای پر گل تری نسبت به دور اول بازیها هستیم .

بازی اروگوئه ، 3 تا گل داشت . بازی آرژانتین 5 تا و بازی یونان - نیجریه هم 3 تا !

ماجرای گروه دوم رقابتها ، بسیار پیچیده شده ! پرونده عجیب گروه دوم !

از باخت نیجریه برابر یونان ، خیلی ناراحت شدم . نیجریه اگه بازیکنش اخراج نشده بود ، 100% یونان رو میبرد .

حکایت این بازی ، من رو یاد بازی برگشت منچستر یونایتد - بایرن مونیخ انداخت . جایی که منچستر یونایتد با وجود شایستگی تمام ، به علت اخراج بازیکن خودش مجبور شد که دست به دفاع مطلق بزنه و در نهایت حذف شد .

خداییش حق یونایتدها حضور در فینال چمپیونز لیگ و بازی در برابر اینتر بود که یونایتد به حقش نرسید !

تیم نیجریه هنوزم شانس صعود داره . اونها اگه بتونن کره جنوبی رو ببرن و آرژانتین هم یونان رو ببره ، اون وقت تیم نیجریه به عنوان تیم دوم به دور بعد صعود میکنه !

به جز آرژانتین که به احتمال 99% به دور بعد صعود میکنه ، 3 تا تیم دیگه شانس تقریبا برابری دارن .

به نظر من تیم دوم این گروه ، یا کره جنوبی خواهد بود یا نیجریه .

Hessam
2010/06/18, 00:34
آرژانتین ، شانسی نیجریه رو برد

پسر تو کلا آدم بد سلیقه ای هستی !

بازی با نیجریه، آرژانتین فقط 5 دقیقه حمله کرد و گل زد. بعد 85 دقیقه بازی رو کنترل کرد و 5 تا گل رو هم نزد !

امروز هم که 4 تا زدیم !

تیم بعد !

Kamyar_22
2010/06/18, 04:31
پسر تو کلا آدم بد سلیقه ای هستی !

بازی با نیجریه، آرژانتین فقط 5 دقیقه حمله کرد و گل زد. بعد 85 دقیقه بازی رو کنترل کرد و 5 تا گل رو هم نزد !

امروز هم که 4 تا زدیم !

تیم بعد !

آرزانتین در بازی با نیجریه ، نمایش خوبی رو ارائه نداد . البته دروازه بان تیم نیجریه چند تا توپ بسیار خوب رو از مسی گرفت . ولی با این حال ، آرژانتین با ترس و لرز برنده شد .

اینکه تو میگی 85 دقیقه اومد و بازی رو کنترل کرد ، اصلا همچین حرفی نبوده . نیجریه چند فرصت خوب برای گلزنی داشت .

کلا خط دفاعی تیم آرژانتین ، ضغیف هست . بازی امروز تا کره جنوبی حمله میکرد ، اسیر حملات کره جنوبی میشدن .

کره جنوبی بازی دیروز رو خوب شروع نکرد . روی بد شانسی گل اول رو خورد . گل دوم رو هم میتونست نخوره .

گل خوبی رو به آرژانتین زد و نیمه دوم رو بسیار بهتر از آرژانتین شروع کرد و میتونست بازی رو 2-2 کنه .

گل سوم رو که خوردن ، شیرازه تیمیشون از هم پاشید و در 4 دقیقه بعدش ، گل چهارم رو خوردن .

گل سوم آرژانتین روی نبوغ مسی بود . هر چند که آفساید بود . از اون آفسایدهای 2-1 متری هم بود !

هیگواین و توز بسیار خوب بازی کردن در بازی امروز .

به لحاظ بازیکن و تکنیک ، آرژانتین به مراتب از کشورهای یونان ، نیجریه و کره جنوبی سرتر هستش . قبل از اینکه بازیها شروع بشه ، اکثر کارشناسا و مردم معتقد بودن که آرژانتین در این گروه ، اول میشه .

جام رو به تیمهای اول گروهها نمیدن ! به تیمی میدن که در مراحل حذفی موفق باشه !

رقیبان قدرتمندتری در دورهای بعدی وجود دارن که احتمالا مثل 4-3 تا جام اخیر ، آرژانتین در برابر یکی از اونها بازی رو خواهد باخت !

امیدوارم که آلمان بتونه آرژانتین رو در مرحله یک چهارم حذف کنه !

Hessam
2010/06/18, 23:42
کنترل بازی صرفا این نیست که توپ دست شما باشه و حمله کنید !

اسپانیا بازی با سوئیس اینکار رو کرد و باخت !

دیگه 20 سال پیش نیست که مثلا آرژانتین بیاد به اون تیم 5 تا بزنه، برزیل بیاد 6 تا بزنه، اون بیاد 7 تا بزنه !

تنوع تاکتیک های دفاعی اونقدر زیاد هست که میشه به یک صورتی یک تیمی رو مهار کرد. نکته مثبت اینجاست که آرژانتین مهار نمیشه ! توی این دو بازی به وضوح دیدیم که آرژانتین اگر فشار بیاره گل میزنه، کاری که مثلا اسپانیا 90 دقیقه انجامش داد و نتونست و آلمان هم امروز نتونست این کار رو انجام بده و انگلیس هم هفته پیش نتونست و ... !

من قبول دارم دفاع آرژانتین مشکل داره (مشکل اصلی از کناره ها هست) ولی این در شرایطی هست که تیم نتونه بازی رو کنترل کنه.

آرژانتین در بازی با نیجریه گل اول رو زد و جمع شد در زمین خودش. نیجریه میومد جلو و آرژانتین حمله میکرد ! در بازی با کره توپ ها گل شد و در بازی با نیجریه نشد !

اگر دقت کنی 3 نفر مهاجمان + دی ماریا موقع ضد حملات 4 نفری یورش میبرن به سمت دفاع حریف و ماکسی هم از پشت بهشون اضافه میشه.

این اسمش تاکتیک هست، ترس نیست !

و این موضوع رو فراموش نکن، فشار زیاد برای بازیهای نسباتا کم اهمیت علاوه بر اینکه موجب خستگی بیش از حد طبیعی بازیکنان میشه احتمال مصدومیت در مراحل حذفی که شاید کار یک تیم به 120 دقیقه هم بکشه رو افزایش میده.

آدم همیشه باید تمام جوانب رو در نظر بگیره و بعد تحلیل کنه :دی

Kamyar_22
2010/06/20, 00:29
من نگفتم که آرژانتین ترسید !

گفتم که آرژانتین در بازی با نیجریه با ترس و لرز برنده شد .

آرژانتین نتونست گل دوم رو به نیجریه بزنه و نیجریه هم حملاتی رو انجام داد و میتونستن یه گل به آرژانتین بزنن .

کلا برد 0-1 هیچ وقت برد مطمئنی نبوده ! تیم اسلوواکی در بازی با نیوزیلند دقیقه 93 گل خورد و بازیشون 1-1 شد .

در خصوص اینکه گفتی تیم آرژانتین مهار ناپذیره ؛ بستگی به حریف مقابل داره .

قبل از بازی اسپانیا - سوئیس ، همه میگفتن که اسپانیا میبره . اما سوئیسیها اومدن با دفاعی مناسب و مستحکم ، جلوی اسپانیاییها ایستادن و این تیم رو بردن .

همین تیم مستحکم سوئیس بیاد و با آرژانتین بازی کنه ، آرژانتین رو هم میبره !

Meysi
2010/06/22, 02:56
با سلام به دوستان عزیز
بازیها به نظر من جذاب شدن و چهره های 16تیم کمو بیش پیدا شده با زی امروز پرتغال بازی تکنیکی بود و هرموقع میخواستن حمله میکردن و تاکتیکهای خودشونو اجرا میکردن بازی دیشب برزیل بد نبود ولی کارهای گروهی خیلی خوبی انجام میدادن بازی اسپانیا بازی خیلی قشنگی بود کلا تو بازی باید تکنیک داشته باشی و بتونی راحت اونو در زمین ایفا کنی که اسپانیا خوب اینکارو انجام داد
اسپانیا روند روبه رشدشو پیدا کرده

Meysi
2010/06/22, 03:01
من نگفتم که آرژانتین ترسید !

گفتم که آرژانتین در بازی با نیجریه با ترس و لرز برنده شد .

آرژانتین نتونست گل دوم رو به نیجریه بزنه و نیجریه هم حملاتی رو انجام داد و میتونستن یه گل به آرژانتین بزنن .

کلا برد 0-1 هیچ وقت برد مطمئنی نبوده ! تیم اسلوواکی در بازی با نیوزیلند دقیقه 93 گل خورد و بازیشون 1-1 شد .

در خصوص اینکه گفتی تیم آرژانتین مهار ناپذیره ؛ بستگی به حریف مقابل داره .

قبل از بازی اسپانیا - سوئیس ، همه میگفتن که اسپانیا میبره . اما سوئیسیها اومدن با دفاعی مناسب و مستحکم ، جلوی اسپانیاییها ایستادن و این تیم رو بردن .

همین تیم مستحکم سوئیس بیاد و با آرژانتین بازی کنه ، آرژانتین رو هم میبره !

آرزانتین توی بازی اول بود که اینجوری بازی کرد همه تیمها بازیهای اول رو با یه استرس ویزه شروع میکنن که آرزانتین با وجود این استرس تونست نیجریه رو ببره ولی مثلا اسپانیا با وجود بازی حوبی که با سوییس داشت بازی رو واگذار کرد آرزانتین بازی با کره جنوبی خیلی حساب شده بازی کرد و سریع خودشونو توی بازی دوم جمع کردن و بازی تماشایی رو به نمایش گذاشتن

Kamyar_22
2010/06/22, 21:45
آرزانتین توی بازی اول بود که اینجوری بازی کرد همه تیمها بازیهای اول رو با یه استرس ویزه شروع میکنن که آرزانتین با وجود این استرس تونست نیجریه رو ببره ولی مثلا اسپانیا با وجود بازی حوبی که با سوییس داشت بازی رو واگذار کرد آرزانتین بازی با کره جنوبی خیلی حساب شده بازی کرد و سریع خودشونو توی بازی دوم جمع کردن و بازی تماشایی رو به نمایش گذاشتن

اسپانیا تو بازیش با سوئیس ، گل غافلگیرانه ای رو خورد . میتونست بازی رو حداقل مساوی کنه .

بازی دیشبشون با هندوراس حقشون بود که 5-4 تا گل بزنن اما فقط 2 تا زدن .

در بازی آرژانتین - کره جنوبی ، هیگواین ، توز و مسی بسیار خوب بازی کردن .

تیم فرانسه هم حذف شد ! البته قابل پیش بینی بود این حذف .

مسأله ای که در مورد تیم فرانسه بود این بود که دومنک با این تیم به بن بست تاکتیکی رسیده بود و البته تیم فرانسه ، تیم جنگنده ای نبود و خیلی متحد نبودن با هم .

اردوی فرانسه ، حاشیه زیاد داشت . دعوای آنلکا با دومنک ؛ فحاشی آنلکا با دومنک ؛ اینکه تیم ، بدون تمرین به مصاف آفریقای جنوبی رفت ! و ...

این مسأله که فرانسه بدون تمرین به مصاف آفریقای جنوبی رفت ، من رو به یاد پرسپولیس 5-4 سال پیش انداخت !! :)):))

Meysi
2010/06/24, 00:01
فرانسه هم بارو بنديلشو بستو با يه امتياز با جام خداحافظي كرد حقشونه تيمي كه با اين ابهتش هنوز مديريت درستي نداره و نميتونه تيمو از حاشيه جمع كنه عاقبتش همينه هر كي واسه خودش رييس بود
چه شود بك هشتم نهايي

Kamyar_22
2010/06/24, 17:43
فرانسه هم بارو بنديلشو بستو با يه امتياز با جام خداحافظي كرد حقشونه تيمي كه با اين ابهتش هنوز مديريت درستي نداره و نميتونه تيمو از حاشيه جمع كنه عاقبتش همينه هر كي واسه خودش رييس بود
چه شود بك هشتم نهايي

تیم فرانسه ، حاشیه زیاد داشت. آنلکا و ریبری برای خودشون بازی میکردن . البته ریبری بازی سوم ، خیلی خوب بازی کرد .

بازیکنای فرانسه ، به حریفاشون راحت اجازه میدادن که به سمت دروازشون حمله کنن .

تیم ، جنگندگی لازم رو نداشت و دومنک به بن بست تاکتیکی رسیده بود .

بازی آلمان با انگلیس ، چه شود !!

Meysi
2010/06/25, 18:15
ایتالیا هم با بدشانسی تمام از جام خداحافظی کرد اگه 5دقیقه مثل دقیقه 87بعه بعد بازی میکردن الان افسوس نمیخوردن.
زا÷ن هم با بازی دیدنی و گلهای جذابش مقتدرانه صعود خدایش گلهاش قشنگ بود

Kamyar_22
2010/06/27, 13:44
در این دوره ، ایتالیا تیم نا آماده و پیر رو به رقابتها فرستاده بود .

استفاده از کاناواروی 37 ساله ، هیچ توجیه منطقی نداشت .

نسل طلایی فوتبال ایتالیا ، 4 سال پیش بود که تموم شد اون نسل .

حق ایتالیا حذف در گروهشون بود که به حقشون رسیدن !

چه بازیهایی امروز در پیشه ! آلمان با انگلیس و آرژانتین با مکزیک .

اگه مکزیک ، آرژانتین رو ببره ، چی میشه ! هر چند که بعید به نظر میرسه بتونن آرژانتین رو ببرن ! به اروگوئه باختن !

Meysi
2010/06/29, 10:11
دیروزو دیشب بازیهای قشنگی رو دو تیم هلند و برزیل به نمایش گذاشتن و برزیل با یک بازی منسجم تونست 3بر صفر شیلی رو شکست بده خیلی خوب بازی کردن خدایی بازیکنای برزیل از دل و جون واسه تیمشون مایع میزارن و مزد زحمتاشونم به خوبی میگیرن دیشب توی دفاع و ضدحمله خیلی عالی کار کردن و این تیم میتونه بخت اول قهرمانی هم حتی باشه

؟

Kamyar_22
2010/06/29, 15:58
به نظر من 4 تیم صعود کننده به نیمه نهایی:آرزانتین-برزیل-اسپانیا-آلمان

میثم جون ، از اون سوتیا بود که دادیا !

آلمان و آرژانتین در یک چهرام به هم برخورد کردن و یکیشون باید حذف بشه !

از بین اروگوئه و غنا ، یکیشون میاد به نیمه نهایی جام جهانی !

swift
2010/06/29, 16:07
بحث های جالبی بود
برای اخبار توپ به این سایت یه سر بزنید : http://www.dayaan.com (http://www.dayaan.com/)

Kamyar_22
2010/06/29, 16:26
بحث های جالبی بود
برای اخبار توپ به این سایت یه سر بزنید : http://www.dayaan.com (http://www.dayaan.com/)

سایت خودته که تبلیغشو میکنی ؟؟

Meysi
2010/06/29, 20:44
میثم جون ، از اون سوتیا بود که دادیا !

آلمان و آرژانتین در یک چهرام به هم برخورد کردن و یکیشون باید حذف بشه !

از بین اروگوئه و غنا ، یکیشون میاد به نیمه نهایی جام جهانی !

:D:Dآقا ببخشيد راست ميگيا بس كه بازي اينا باحاله كه حواسم نبود اي ول:))

Kamyar_22
2010/07/03, 03:23
عجب مسابقه ای بود بازی تیمهای هلند و برزیل !

نیمه اول که بازی دست برزیلیها بود . نمیدونم چی شد که برزیل تو نیمه دوم ، از هم پاشید ؟

برای اولین بار بود که میدیدم برزیل تو یه بازی وا بده !

بازی آلمان با آرژانتین چه شود !

اختاپوس پیشگو ، گفته که آلمان برنده این بازی میشه .

او بازی آلمان با انگلیس رو به نفع آلمان پیش بینی کرده بود و البته توقف آلمان در برابر صربستان رو هم پیش بینی کرده بود !

این اختاپوس ، تا الان نتیجه هر 4 بازی تیم آلمان رو درست پیش بینی کرده . 80 درصد پیش بینیهای این اختاپوس ، درست از آب دراومده تا حالا !

نحوه پیش بینی این اختاپوس به این صورته که دو ظرف غذا ( یکی به رنگ پرچم آلمان و دیگری به رنگ پرچم حریف تیم ملی آلمان ) جلوش قرار میدن . این اختاپوس ، به طرف هر کدوم از ظرفها که رفت ، یعنی اون تیم برنده بازی خواهد شد !!

حالا باید ببینیم پیش بینی این اختاپوس پیشگو در خصوص بازی آلمان با آرژانتین ، درست از آب در میاد یا غلط .

Meysi
2010/07/03, 12:53
عجب مسابقه ای بود بازی تیمهای هلند و برزیل !

نیمه اول که بازی دست برزیلیها بود . نمیدونم چی شد که برزیل تو نیمه دوم ، از هم پاشید ؟

برای اولین بار بود که میدیدم برزیل تو یه بازی وا بده !

بازی آلمان با آرژانتین چه شود !

اختاپوس پیشگو ، گفته که آلمان برنده این بازی میشه .

او بازی آلمان با انگلیس رو به نفع آلمان پیش بینی کرده بود و البته توقف آلمان در برابر صربستان رو هم پیش بینی کرده بود !

این اختاپوس ، تا الان نتیجه هر 4 بازی تیم آلمان رو درست پیش بینی کرده . 80 درصد پیش بینیهای این اختاپوس ، درست از آب دراومده تا حالا !

نحوه پیش بینی این اختاپوس به این صورته که دو ظرف غذا ( یکی به رنگ پرچم آلمان و دیگری به رنگ پرچم حریف تیم ملی آلمان ) جلوش قرار میدن . این اختاپوس ، به طرف هر کدوم از ظرفها که رفت ، یعنی اون تیم برنده بازی خواهد شد !!

حالا باید ببینیم پیش بینی این اختاپوس پیشگو در خصوص بازی آلمان با آرژانتین ، درست از آب در میاد یا غلط .

واقعا بازي قشنگي بود نميدونم برزيليها چرا تا يه گل جلو ميفتن همه چيزو تموم شده ميدونن بعد از گل زيباي اسنايدر برزيليها واقعا قاطي كردن معلوم نبود چكار ميردن بعداز اون گلم باز هلند چند تا موقعيت تك به تكو خراب كرد
اخراج فيليپ ملو به نظر درست بود خيلي آدم عصبيه !!!!واقعا هلند بازي حساب شده اي كرد فالگيراي آفريقا گفتند كه هلند قهرمان ميشه

Kamyar_22
2010/07/04, 02:05
من ، برزیل رو هیچ وقت اینقدر مستأصل و درمانده ندیده بودم . هلندیها حرفی برای گفتن نداشتن در نیمه اول .

نیمه اول که بازی دست برزیلیها بود . تا قبل از اینکه گل اول رو بخورن ، بازی خوبی رو داشتن ارائه میدادن . اما گل دوم رو که خوردن ، از هم پاشیدن .

من دوست داشتم برزیل بیاد بالا . که نشد !

بازی اروگوئه با غنا ، بازی بسیار جالبی بود . اون پنالتی که جیان آساموا در دقیقه آخر بازی خراب کرد ، اگه گل میشد چی میشد !

من فکر کنم که این برد ، یکی شیرین ترین بردهای تاریخ فوتبال اروگوئه بود .

کاشته دیگو فورلان هم عالی بود . لوئیز سوآرز با خطای هندی که کرد ، کشورش رو از حذف شدن نجات داد و کارت قرمز رو به جون خرید .

گلی که مونتاری زد هم گل بسیار قشنگی بود .

بازیهای امروز چه شود ! من که دوست دارم آلمان ، آرژانتین رو ببره و اسپانیا ، پارگوئه رو شکست بده .

Meysi
2010/07/04, 10:36
وای کی باورش میشد آرزانتین و مارادونا اینقدر بد تحقیر بشن آلمان با بازی و برنامه هایی که داشت آرزانتینو از کار انداخت واقعا اگه بخواد کاری انجان بده میتونه و هیچ ترسی هم نداره مسی که کلا از کار افتاده بود مربی آلمان قشنگ میفهمید باید چکار کنه باور نکردنی بود خیلی دفاع آرزانتین آسیب پذیر بود مارادونا هم با نیرویی که از طریق احساسات به بازیکنا میداد ترفندش جواب نداد ترفند احساسی به نظر من برای موقعی خوبه که اون تیم اول گا بزنه ولی اگه گل رو خورد مثل گل دقیقه 3مولر این احساسات آرزانتینیا به نظرم تبدیل شد به استرس و سرگردونی واقعا برای طرفدارای آرزانتین متاسفم که تیمشون نتونست جز 4تیم صعود کننده باشه.
بازی اسپانیا و پاراگوئه مثل بازی آرزانتین و آلمان جذابیت نداشت به نظر من اگخه اسپانیا بخواد با آلمان ایجوری بازی کنه آلمان این تیمو شکست میده آلمان تیم دستو پا بسته ای نیست به نظر من 85%آلمان قهرمانه با اینکه خودم طرفدار اسپانیانم

Kamyar_22
2010/07/04, 16:14
آلمانیها واقعا تیم جوان ، جسور و با برنامه ای رو دارن . بازی آلمان با اسپانیا چه شود !

اسپانیا بازی خوبی رو در برابر پاراگوئه انجام نداد و به زحمت تونست برنده بشه .

باخت سنگین و تحقیر آمیز آرژانتین رو به هواداران این تیم تسلیت عرض میکنم !

Meysi
2010/07/06, 12:01
به نظر من بازی امروز هلند و اروگوئه رو 2بر 1هلند میبره
بازی آلمان و اسپانیا مساوی میشه در ضربات پنالتی اسپانیا برندست

Dexter
2010/07/06, 12:49
برد هلند احتمالش بیشتره ولی اروگوئه هم خیلی میتونه خطرناک باشه و غیرقابل پیش بینی

البته خیلی هم دوست دارم هلند ببره

اون طرف هم با قاطعیت هر چه تمام تر طرفدار آلمانم:))

اگه قبلنا بود شاید طرف اسپانیا میبودم ولی فعلا آلمان رو ترجیح میدم:D

البته به نظرم دل بوسکه میتونه خیلی اثر گذار باشه تو این بازی

Meysi
2010/07/06, 22:00
برد هلند احتمالش بیشتره ولی اروگوئه هم خیلی میتونه خطرناک باشه و غیرقابل پیش بینی

البته خیلی هم دوست دارم هلند ببره

اون طرف هم با قاطعیت هر چه تمام تر طرفدار آلمانم:))

اگه قبلنا بود شاید طرف اسپانیا میبودم ولی فعلا آلمان رو ترجیح میدم:D

البته به نظرم دل بوسکه میتونه خیلی اثر گذار باشه تو این بازی

بازي هلند و اروگوئه قشنگ ميشه و هلند ميره فينال ولي قشنگتراز اون بازي فردا شب بازي اسنانيا و آلمان كه اسپانيا انشاله ميره فينال

Kamyar_22
2010/07/08, 02:08
بازی هلند - اروگوئه نسبت به بازی آلمان - اسپانیا ، بازی زیباتر و هیجانی تری بود .

اروگوئه نشون داد که تیم بسیار با انگیزه ای هستش .

هلند نیمه دوم بسیار خوب بازی کرد . گل اولشون هم بسیار قشنگ بود .

Mohammad Mohsen
2010/07/08, 02:37
امشب آلمان افتضاح بازی کرد احتمالا اسیر پیش بینی اختاپوسشون شده بود:))

ebi-2000
2010/07/08, 10:03
به نظر من باید این فینال بین برزیل و آرژانتین برگزار میشد که اینطور نشد

Mahdi_74
2010/07/08, 10:20
اقا خوشحال شدم
چون من خودم ارژانتینی بودم و دنبال موقعی بودم که یکی از المان انتقام بگیره:))
:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):) ):)):)):)):))

ebi-2000
2010/07/08, 10:32
منم خوشحال شدم
امیدوارم با برد اسپانیا در فینال انتقام برد نامردی هلند در مقابل برزیل گرفته شه

Meysi
2010/07/08, 10:33
اولا شکست سخت آلمانو به طرفداران این تیم واقعا تسلیت میگم و به تمامی عزیزانی که طرفدار تیم واقعا حرفه ای اسپانیا تبریک عرض میکنم .

بازی بین تیمهای آلمان و اسپانیا بازی زیبایی بود و از همون اول بازی اسپانیابا تجربه نبض بازیو در دست گرفت و یکی دو مورد شوت هم به دروازه داشت و آلمانها بیشتر دفاع مستحکم میکردن در نیمه اول چیزی زیادی از مهاجمان آلمانی ندیدیم اوزیل که تو جریان بازی زیاد نبود پودولوسکی و کلوزه هم کار آنچنانی نکردن یعنی اجازه کار خمصی بهشون داده نمیشد.
نیمه دوم اسپانیا بازهم از همون اول شروع نیمه دوم بازی رو در دست گرفت و میدونست که باید حمله کنه و گل اولو خودش بزنه که اگه آلمان اولین گل میزد خیلی جبرانش سخت میشد چند تا مورد هم خلق کردن که زابی آلنسو شوتهای خوبی کرد ولی کاری از پیش نبرد آلمانها باز در نیمه دوم مجبور به دفاع شدن و واقعا هم حرفه ای دفاع کردن و دل به ضد حمله های سریع خودشون زدن که در نهایت در دقیقه 73با گل زیبای پویول اسپانیا از آلمان جلو افتاد اسپانیا بعد از اون چند تا ضدحمله خوب کرد که اگه پدرو موقعیت تک به تک رو خراب نمیکرد میتونست یه گل دیگه هم بزنه.
بازم اختابوس درست عمل کرد ولی این بار به ضرر آلمانها بود;)

Kamyar_22
2010/07/08, 13:04
به نظر من باید این فینال بین برزیل و آرژانتین برگزار میشد که اینطور نشد

به نظر من ، فوتبال اروپا یک بار دیگه نشون داد که از فوتبال آمریکای جنوبی بهتره . ( در مقطع فعلی حداقل )

در جام 2006 ، هر 4 تیم نیمه نهایی ، اروپایی بودن و این دوره ، 3 تیم نیمه نهایی ، اروپایی هستند .

برای اولین بار در قاره ای به جز اروپا ، تیمی اروپایی فاتح جام جهانی خواهد شد و البته جام جهانی ، یک فاتح جدید خواهد داشت .

در خصوص بازی دیشب ، آلمان نتونست به اون صورت خوب بازی کنه . جلوی تیمی مثل اسپانیا که مدام توپ در اختیارشه به اون صورت نمیشه حمله کرد .

در مجموع ، بازی برابری بود و اسپانیا از فرصتهاش بهتر استفاده کرد و برد .

آلمان این دوره رو خیلی دوست داشتم . حیف شد که به فینال نرسید .

Meysi
2010/07/12, 12:40
بازیه اسپانیا و هلند بازیه زیاد جذابی نبود و در حد یه فینال جام جهانی به نظر من حساس نبود فکر میکنم اینم به خاطر این بود که تیم هلند با بازی بسته و خوبی که انجامداد تمام مهره های نفوذی اسپانیا رو گرفت و خیلی هم خوب اینکارو انجام داد نیمه اول زیاد چیز جالب و قابل عرضی روی دروازه ه های دو تیم نبود.توی نیمه دوم اگه روبن اون تک به تکو گل کرده بود لااقل آخرای بازی یه بازیه جنجالیرو میدیدیم گل اینیستا واقها در دقیقه ای به ثمر رسید که جبرانش برای هلند 10نفره خیلی سخت میشد.
از نظر داوری که واقعا افتضاح بود و به قول معروف بدجور داور انگلیسی رو جو گرفته بود
ودر آخر قهرمانی اسپانیا رو به تمامی طرفدارانش تبریک میگم

Kamyar_22
2010/07/15, 12:57
هلندیها خیلی خشن بازی کردن و با خشونتشون تا حد زیادی باعث شدن که اسپانیا نتونه به اون صورت فرصت گلزنی داشته باشه .

هلند به جز تک به تک روبن ، فرصت خاصی برای گلزنی نداشت .

اسپانیا هم 5-4 تا موقعیت برای گلزنی داشت که یکیشو گل کرد .

از نظر داوری ، خطایی که دی یانگ روی ژابی آلونسو انجام داد ، میشد یه کارت قرمز بده داور . یه پنالتی هم میشد برای اسپانیا بگیره .

اسپانیاییها در همه خطوط ، بازیکنهای درجه یکی رو داشتن و با شایستگی قهرمان شدن .

Kamyar_22
2010/07/16, 16:43
دوستان ، یه پیشنهادی داشتم . برترینها و بدترینهای جام جهانی از دیدگاه خودتون رو انتخاب کنید .

Kamyar_22
2010/07/19, 03:26
ظاهرا علاقه مندان به فوتبال ، فعلا رفتن هالیدی . خودم آستینمو بالا بزنم و نظراتم رو راجع به جام جهانی بگم .

بهترین بازیهای جام

هلند - اروگوئه : بازی بسیار خوبی بود . 5 تا گل داشت و کلی موقعیت گلزنی هر دو تیم به وجود آوردن روی دروازه های هم .

آمریکا - اسلوونی : بازی بسیار جالبی بود . آمریکا ، بازی 0-2 باخته رو 2-2 کرد و البته گل سوم رو هم زد که کمک داور بازی ، شاهکار کرد و گل سالم آمریکا رو آفساید اعلام کرد !

آلمان - استرالیا : هر چند که بازی یک طرفه ای بود ، اما بازی روان تیم آلمان ، همه رو مجذوب خودش کرد . حتی اونهایی که از آلمان هم بدشون میومد ، این تیم آلمان رو تحسین کردن .

ژاپن - دانمارک : دو کاشته بسیار دیدنی از تیم ژاپن و گل سوم و اون دریبل ریزی که کیسوکه هوندا زد ، همه و همه باعث افتخار قاره آسیا بود . ژاپن ، دانمارک رو مقهور قدرت خودش کرد .

ایتالیا - نیوزیلند : همه فکر میکردن ایتالیا به راحتی نیوزیلند رو میبره . کسی فکرش رو نمیکرد که نیوزیلند دقیقه 4 مسابقه ، گل بزنه به ایتالیا .

ایتالیا هر چی زور زد نتونست بیشتر از یک گل به نیوزیلند بزنه . حتی طرفداران دو آتشه تیم ایتالیا هم فهمیدن که تیمشون در این دوره به جایی نخواهد رسید .

اسپانیا - سوئیس : کسی فکرش رو نمیکرد اسپانیا بازی اولش رو ببازه . جالبتر اینکه اونها قهرمان هم شدن . سوئیس ، اسپانیا رو مقهور قدرت خودش کرد !

اسپانیا - پرتغال : بازی بسیار جالبی بود . کریستیانو رونالدو بسیار خودخواهانه بازی کرد در این مسابقه . داوید ویا بلأخره تونست دروازه پرتغال در این دوره رو باز کنه . درگیری داوید ویا با بازیکن تیم پرتغال و اشکهای دروازه بان پرتغال در پایان بازی ، از نکات قابل توجه این بازی بود .

مزخرف ترین بازیهای جام

فرانسه - اروگوئه : اگه فرانسه ، تهاجمی بازی میکرد ، اروگوئه رو میبرد . دومنک به بن بست تاکتیکی رسیده بود با فرانسه .

الجزایر - اسلوونی : بدون هیچ گونه شک و تردیدی ، مزخرف ترین بازی جام جهانی بود .

الجزایر - انگلیس : الجزایر اومد و فقط دفاع کرد . انگلیسیها هم بسیار پر اشتباه بازی کردن و البته میتونستن یکی - دو گل به الجزایر بزنن که از خود گذشتگی کردن و به جای اینکه خود بازیکن شوت بزنه ، پاس داد به همبازیش !

اسماعیل فلاح ( خبرنگار مادر به خطای صدا و سیما در لندن ) بعد از این بازی ، حسابی دور ورش داشته بود و به خیابونهای لندن رفت تا با مردم مصاحبه کنه راجع به بازی .

انگلیسیها که طبیعتا ناراضی بودن از دست تیم کشورشون ، یا مصاحبه نمیکردن یا فحش میدادن به بازیکنای کشورشون .

عربها و بعضی از ایرانیا ظاهرا خوشحال بودن از نتیجه بازی و میگفتن که اینا چون مسلمان بودن ، مساوی کردن و از این ... شعرا . امان از دست این اسماعیل فلاح خایه مال !

ساحل عاج - پرتغال : پرتغال خوب بازی نکرد . ساحل عاج هم زورش رو نداشت به پرتغال گل بزنه . شاید اگه دروگبا مصدوم نشده بود ، ساحل عاج بازی رو میبرد .

اسپانیا - هلند : با اینکه فینال مسابقات بود ، ولی نیمه اول و دومش چنگی به دل نمیزد . تو وقتهای تلف شده ، شاهد بازی بهتری از سوی دو تا تیم بودیم .

جالب ترین لحظات جام :

لحظه ای که کره شمالی تونست به برزیل گل بزنه .

هند لوئیز سوآرز در بازی با غنا . اون هم در دقیقه 120 بازی .

گل نشدن پنالتی جیان آساموا و خوشحالی زائد الوصف سوآرز در رختکن .

حضور دیکاپریو در ورزشگاه بازی آلمان با آرژانتین و حضور مورگان فریمن در بازی فینال .

برد ژاپن در برابر دانمارک

مردود شدن گل سالم لمپارد در بازی با آلمان

گل تیم آمریکا به انگلیس

گل زیبای لاندن داناوان به اسلوونی

إنشاالله طرف روزهای آینده ، نظرات تکمیلیم رو خواهم نوشت راجع به حام حهانی . شما دوستان هم بیاید و نظراتتون درباره جام جهانی رو بنویسید .

Meysi
2010/07/21, 09:59
دوستان ، یه پیشنهادی داشتم . برترینها و بدترینهای جام جهانی از دیدگاه خودتون رو انتخاب کنید .

با تشکر از دوست خوبم کامیار و معذرت بخاطر تاخیر چند روزه سوال قشنگ و جذابی کردید
به نظر من

بهترین بازیها

آفریقا و مکزیک بود به خاطر اولین بازی جام جهانی 2010
کره شمالی و برزیل که کره شمالی خیلی خوب تا اوایل نیمه دوم ایستادگی کرد
بازی زاپن و دانمارک بود که زاپن واقعا حساب شده بازی کرد
بازی برزیل و پرتغال بود جدال ستارگان رئال باهم کاکا و رونالدو
بازی اسپانیا و سویئس بود با اینکه اسپانیا باخت ولی تیکی تاکای معروفشون همه رو به وجر آورده بود
اروگوئه با آلمان که خدایش بازی جذابی بود حتی از فینال
بازی هلند و برزیل و بازی زیبای هلندیها
بازی نیجریه با آرزانتین که اولین بازی آرزانتین بود
بازی آلمان و استرالیا که منو میخکوب کرد تا دقیقه +90بشینم بازیرو نگاه کنم کلا بازیهای آلمان دیدنی بود

مزخرفترین بازیها

بازیهای فرانسه بود که کسی فکرشو نمیکرد اینطوری بیان توی جام جهانی و سریع هم خداحافظی کنن
بازی فینال بود هلند و اسپانیا که من چند باچرت زدم و هیجان بازی فینال نداشت
انگلیس با الجزایر بود

جذابترین لحظات جام

اولین گلی که شاوالالا به مکزیک زد
صدای بوقهای آفریقایی
گل خورد گرین دروازبان انگلیس در بازی امریکا
حذف برزیل در بازی با هلند و چهره غم آلود بازیکنان و طرفداران برزیلی مخصوصا عصبانیت دونگا
حذف تحقیر آمیز آرزانتین و چهره معصوم مارادونا زمانی که مسی رو تو بغل گرفت
گل لمپارد در بازی انگلیس و آلمان که دارو اونو مردود اعلام کرد
هشت پای آلمانی که حدود 7بازی رو درست حدس زد
اون طرفدار اسپانیا که اومد توی زمین وکلاشو روی جام میخواست بزاره
گلی که داوید ویا زدو حرکت خوشحالی اون که ماتادورهای اسپانیای انجام میدادن
صحنه آفساید درستی که داور عزیز کشورمون کامرانی فربه درستی انجام داد
صحنه ای اینیستا توی فینال گل زیباشو زد و پیراهنشو درآورد

Kamyar_22
2010/07/22, 02:12
ممنون از میثم جون به خاطر پست خوبش .

فکر میکنم بتونیم تا شروع لیگهای اروپایی و لیگ کشورمون ، در مورد جام جهانی صحبت کنیم .

به اعتقاد من ، لحظه ای که سوآرز در بازی با غنا ، هند کرد و با اخراج خودش ، تیمش رو از یک شکست حتمی نجات داد ، زیباترین لحظه جام بود .

خوشحالی زائد الوصف این بازیکن در رختکن ( به خاطر گل نشدن پنالتی جیان آساموا ) لحظه ای تاریخی در جام جهانی 2010 بود .

اروگوئه در این جام ، تاریخ ساز شد و بعد از 40 سال تونست به نیمه نهایی جام جهانی راه پیدا کنه .

تیمهای ژاپن و کره جنوبی از اعتبار قاره آسیا دفاع کردن .

تیمهای آفریقایی ( به جز غنا ) همگی خراب کردن .

یه پیشنهادی دارم ؛ بهترین گلهای جام جهانی از دیدگاه خودمون رو انتخاب کنیم .

بهار96
2010/07/22, 12:49
جام جهانی رو ول کن فقط پرسپولیس:D

Kamyar_22
2010/07/22, 19:12
جام جهانی رو ول کن فقط پرسپولیس:D

تا جام جهانی و باشگاههای اروپایی هستند ، پرسپولیس کیلو چنده ؟؟ :D

عشق ، فقط استقلال

بهار96
2010/07/23, 16:56
تا جام جهانی و باشگاههای اروپایی هستند ، پرسپولیس کیلو چنده ؟؟ :D

عشق ، فقط استقلال

استقلال كه امسال براي بقا ميجنگه عزيزم:)):D

Kamyar_22
2010/07/24, 16:06
با بازیکنهای بسیار خوبی که امسال خریده ، مثل : آشوبی ، مبعلی و میداوودی . استقلال به فکر کسب مقامهای اول تا سوم لیگه .

فقط حیف شد که خسرو حیدری رفت . اگه خسرو حیدری نمیرفت ، استقلال بهتر میشد .

البته استقلال اونقدر تیم قوی هست که برای پست دفاع راست هم یه بازیکن خوب رو پیدا خواهد کرد .

Meysi
2010/07/25, 10:07
گل هوندا در بازی با دانمارک با گل دومش خیلی به دلم چسبید

Kamyar_22
2010/07/25, 15:30
گلهای قشنگ ، کم نداشتیم تو این جام . من از این گلها خوشم اومد :

گل فن برونکهوست به اروگوئه

گلهای دیه گو فورلان در بازی با غنا ، هلند ، آلمان و آفریقای جنوبی ( گل اولی که به آفریقای جنوبی زد . )

گل دوم توز به مکزیک

گل کلوزه به آرژانتین ( گل دوم کلوزه در اون مسابقه و گل چهارم آلمان به آرژانتین )

گل سوم آلمان به آرژانتین ( دریبل فوق العاده شوان اشتایگر )

گلهای اول و دوم ژاپن به دانمارک

گل داوید ویا به پاراگوئه و گل اولش به هندوراس

گل مسعود اوزیل به غنا

Kamyar_22
2010/07/29, 04:54
[COLOR=Black]
این روزها خبرها جاکی از اینه که هتل محل اقامت بازیکنان تیم ملی در اتریش ، اتاقاش کولر نداشتن گویا !!

خبرورزشی چهارشنبه رو که میخوندم ، حبیب افتخاری از خاطر سفرش به همراه تیم ملی به اردوی اروپا گفته بود و از دو دوزه بازیهای افشین قطبی و ...

حبیب افتخاری در بخشی از حرفهاش گفته بود که دیدم بازیکنان تیم ملی ، بدون لباس اومدن به بالکن اتاقهاشون . ازشون پرسیدم که چرا اومدین به بالکن اتاقهاتون ؟؟ بازیکنها گفتن که اتاقهامون کولر ندارن !!

هوای اروپا هم گرم بوده و فدراسیون فوتبال گویا از قبل ، هتل رزرو نکرده بوده و ... !!

حبیب افتخاری در آخر مقالش عنوان کرده بود که کلی عکس و فیلم دال بر نداشتن کولر هتل محل اقامت تیم ملی گرفتم !!

البته بحث کولر نداشتن هتل محل اقامت تیم ملی ، توسط بعضی از ملی پوشان از جمله نصرتی و هادی عقیلی تأیید شده .

COLOR] :D

Meysi
2010/07/29, 11:41
والا منم یه چیزایی فهمیدم زیادلو ندادن که چه خبرایی بوده ولی خیلی از بازیکنا اصلا راضی نبودن

Kamyar_22
2010/08/02, 01:21
والا منم یه چیزایی فهمیدم زیادلو ندادن که چه خبرایی بوده ولی خیلی از بازیکنا اصلا راضی نبودن

به هر حال این مسأله نشون دهنده بی برنامگی تو فدراسیون فوتبال کشورمونه .

این اولین باری نیست که ما شاهد بی برنامگی تو فدراسیون فوتبال هستیم و قطعا آخرین بار هم نخواهد بود .

به هر حال قبل از رفتن به یک سفر ، باید هتل رزرو کرد و ...

متأسفانه کفاشیان هر روز داره دروغ میگه و به قول خودش ، پنهان کاری میکنه !

خداییش فدراسیون فوتبال ما تو دنیا نمونس !!

---------------------

پرسپولیس هم که باخت ! :D

عجب پنالتی نفس گیری بود و واعظی با مهار پنالتی ، انتقام خودش از پرسپولیس رو گرفت .

Kamyar_22
2010/08/03, 16:05
چه گلهایی زد رائول !

سه تا گل زد ، یکی از یکی قشنگ تر !

Kamyar_22
2010/08/17, 01:13
فوتبال ما متأسفانه این روزها ، بسیار آشفته هست حال و احوالش .

علی کریمی رو بهانه های واهی از تیم استیل آذین اخراج کردن . البته من تصور میکنم که چند روز دیگه مجددا برش میگردونن به تیم .

اونطور که من شنیدم ، بعضی از بازیکنان تیم استیل آذین ، گفتن کریمی برنگرده ، ما هم نمیایم تمرین و از این حرفها .

باشگاه استیل آذین گفته که کریمی روزه خواری کرده ! در حالی که معدنچی گفته : همه بازیکنهای تیم در روز بازی با استقلال ناهار خورده بودن !

از طرف دیگه 3-2 هفت پیش ، کریمی ، معدنچی و شهاب گردان به دلیل اعتراض نسبت به شرایط تیم ملی ( شرایط اردو ) از تیم ملی کنار گذاشته بودن .

کریمی آشکارا گفت که شرایط اردوی تیم ملی خوب نبوده . به همین دلیل از تیم ملی کنار گذاشته شد .

معدنچی به دلیل هم اتاق بودن با کریمی و حمایت از او ، از تیم ملی کنار گذاشته شد !

شهاب گردان هم بهش گفتن بور گرم کن ، گرم نکرده !

بعید میدونم تیم ملی با این شرایط فعلی و چند دستگی بین مربیان و بازیکنها به جایی برسه در جام ملتهای آسیا .

تا چند سال پیش ، در آسیا حرفی برای گفتن داشتیم . اما الان دیگه هیچ حریفی رو نمی ترسونیم . تا جایی که سرپرست تیم ملی امارات بعد از قرعه کشی جام ملتهای آسیا گفت : از ایران نمی ترسیم . حریف اصلی ما ، ایران نیست . بلکه تیمهای عراق و کره شمالی هستند !

به نظر من با شرایط فعلی ، اگه از گروهمون صعود کنیم ، هنر کردیم !

اگرم بریم دور دوم ، به احتمال زیاد یا میخوریم به کره جنوبی یا به استرالیا !

اگه میخواستیم تیم ملی کشورمون ، درست بشه ، بهتر بود بعد از باخت به اردن ، قطبی رو برکنار میکردن و مثلا فاتح تریم یا امیر قلعه نوعی رو به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب میکردن .

Meysi
2010/08/17, 11:03
فوتبال ما متأسفانه این روزها ، بسیار آشفته هست حال و احوالش .

علی کریمی رو بهانه های واهی از تیم استیل آذین اخراج کردن . البته من تصور میکنم که چند روز دیگه مجددا برش میگردونن به تیم .

اونطور که من شنیدم ، بعضی از بازیکنان تیم استیل آذین ، گفتن کریمی برنگرده ، ما هم نمیایم تمرین و از این حرفها .

باشگاه استیل آذین گفته که کریمی روزه خواری کرده ! در حالی که معدنچی گفته : همه بازیکنهای تیم در روز بازی با استقلال ناهار خورده بودن !

از طرف دیگه 3-2 هفت پیش ، کریمی ، معدنچی و شهاب گردان به دلیل اعتراض نسبت به شرایط تیم ملی ( شرایط اردو ) از تیم ملی کنار گذاشته بودن .

کریمی آشکارا گفت که شرایط اردوی تیم ملی خوب نبوده . به همین دلیل از تیم ملی کنار گذاشته شد .

معدنچی به دلیل هم اتاق بودن با کریمی و حمایت از او ، از تیم ملی کنار گذاشته شد !

شهاب گردان هم بهش گفتن بور گرم کن ، گرم نکرده !

بعید میدونم تیم ملی با این شرایط فعلی و چند دستگی بین مربیان و بازیکنها به جایی برسه در جام ملتهای آسیا .

تا چند سال پیش ، در آسیا حرفی برای گفتن داشتیم . اما الان دیگه هیچ حریفی رو نمی ترسونیم . تا جایی که سرپرست تیم ملی امارات بعد از قرعه کشی جام ملتهای آسیا گفت : از ایران نمی ترسیم . حریف اصلی ما ، ایران نیست . بلکه تیمهای عراق و کره شمالی هستند !

به نظر من با شرایط فعلی ، اگه از گروهمون صعود کنیم ، هنر کردیم !

اگرم بریم دور دوم ، به احتمال زیاد یا میخوریم به کره جنوبی یا به استرالیا !

اگه میخواستیم تیم ملی کشورمون ، درست بشه ، بهتر بود بعد از باخت به اردن ، قطبی رو برکنار میکردن و مثلا فاتح تریم یا امیر قلعه نوعی رو به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب میکردن .

توی فوتبال ما رسم شده یکی که به یه درجه ای میرسه از همه طرف بهش فشار بیارن و در پی نابودی اون نفر هستن فوتبال ایران به نظر من حرفی برای گفتن نداره توی آسیا زیادهم پشتیبان تیم ملی نیستن فقط خوششون میاد بازیکنا و کادر فنی رو وارد حاشیه کنن که الکی تیتر روزنامه ها پربشه این راه حل واسه تیم ملی ما نیست قطبی هم فقط حرفای قشنگ بلد بزنه که این حرفای قشنگ و احساسی کاری رو از پیش نبرده اینطور که معلومه 2تا بازی تدارکاتی دیگه با کره جنوبی و زاپن فکر کنم داشته باشیم که تو این بازی ببینیم چکار میکنن.
به نظر من بدترین کاری که با علی کریمی کردن این بود که هنوز هیچی نشده اومدن موضوع رو رسانه ای کردن اصلا انگار عمدا خودشون میخواستن اینجوری سرش بیارن یه تیمی که اینطوری حاشیه سازی واسه خودش بوجود بیاره حقشه هرچی سرتیم بیاد کریمی بازیکن بسیار خوب و بزرگی هست ولی توی حرف زدنش بعضی از حرمتارو نگه نمیداره دیروزم یکی از روزنامه های اماراتی تیتر اصلی روزنا مه اش اخراج علی کریمی به دلیل روزه خواری رو زده بود!!

Kamyar_22
2010/08/18, 13:40
افشین قطبی اینکاره نیست اصلا .

متأسفانه حبیب کاشانی ایشون رو آورد ایران و بیش از یک میلیارد تومان بهش دادن ، فصل اول که تموم شد ، قهر کرد رفت و ایکاش دیگه هیچ وقت برنمیگشت .

برای فصل دوم ، علی آبادی زنگ زد بهش و با کلی پول برش گردوندن ایران . تا تیمش خورد به مشکل ، فلنگ رو بست و در رفت .

تو تیم ملی هم فعلا کار خاصی رو انجام نداده . خدائیش تیم قلعه نوعی بهتر بود تا تیم قطبی .

ما ایرانیها فکر میکنیم یه ایرانی ساکن آمریکا یا اروپا ، آدم بسیار درست و متشخصیه . اما قطبی اینجوری نیست اصلا .

کسی که آفریقای جنوبی هم نرفت و الکی گفتن که رفته آفریقای جنوبی . عکسی هم نشون نداد که نشان دهنده حضورش در آفریقای جنوبی باشه .

کلا افشین قطبی خورده شیشه زیاد داره .

Meysi
2010/08/18, 13:51
افشین قطبی اینکاره نیست اصلا .

متأسفانه حبیب کاشانی ایشون رو آورد ایران و بیش از یک میلیارد تومان بهش دادن ، فصل اول که تموم شد ، قهر کرد رفت و ایکاش دیگه هیچ وقت برنمیگشت .

برای فصل دوم ، علی آبادی زنگ زد بهش و با کلی پول برش گردوندن ایران . تا تیمش خورد به مشکل ، فلنگ رو بست و در رفت .

تو تیم ملی هم فعلا کار خاصی رو انجام نداده . خدائیش تیم قلعه نوعی بهتر بود تا تیم قطبی .

ما ایرانیها فکر میکنیم یه ایرانی ساکن آمریکا یا اروپا ، آدم بسیار درست و متشخصیه . اما قطبی اینجوری نیست اصلا .

کسی که آفریقای جنوبی هم نرفت و الکی گفتن که رفته آفریقای جنوبی . عکسی هم نشون نداد که نشان دهنده حضورش در آفریقای جنوبی باشه .

کلا افشین قطبی خورده شیشه زیاد داره .

همون حرفي كه خودم زدم آقا كاميار بخدا فقط بلده با جملات بازي كنه و حرفاي قشنك بزنه همين آدم بود كه كه توي رسانه به همه مردم ايران قول داد كه ايرانو ببره به جام جهاني و ميگفت كه مردم ايران الان ايران رو يك تيم صعود كننده به جام جهاني بدونن بس كو !!!!
به قول شما كاميار جون چيز خاصي ما از اون تا الان نديدم توي بازي اخر بود فكركنم با كره جنوبي الكي هي نشست وگفت راه شكست كره رو بلدم من با اونا زندگي كردم كه آخرم يك بر يك مساوي شديم اين دروغا و وعده هاي الكي به درد فوتبال ما نميخوره بايد غيرت ايراني داشته باشي و مرد عمل باشي

Kamyar_22
2010/08/19, 14:14
افشین قطبی بعد از اینکه نتونست تیم ملی رو به جام جهانی ببره ، گفت که ایران رو قهرمان جام ملتهای 2011 میکنم و کاری میکنم که تو جام جهانی 2014 به دور دوم صعود کنیم و توریست نباشیم اونجا !

بعد از اینکه جام ملتها قرعه کشی شد و مشخص شد که در دوم به استرالیا یا کره جنوبی میخوریم ، قطبی حرفش رو پس گرفت !

به نظر من فدراسیون فوتبال نباید مربیان رو به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب کنه که فقط یکی - دو سال مربی گری کرده باشن . سرمربی تیم ملی نیاز به تجربه چندین ساله در امر مربیگری داره .

افشین قطبی آنالیزور بوده و تو پرسپولیس فقط یک فصل مربیگری کرد .

دایی هم فقط یک فصل مربی بود که اومد و مربی تیم ملی شد و اون فضاحت رو بار آورد و الانم دنبال حق و حقوقش هست !

هرچند که با اکثر حرفهای مایلی کهن موافق نیستم ، اما یه حرف خیلی خوب زده بود . گفته بود که دایی باید از مردم عذرخواهی کند .

خدائیش اگه به قلعه نوعی فرصت بیشتری میدادن ، الان هم رفته بودیم جام جهانی و هم وضعیت تیم ملیمون به این فضاحت نبود که مثلا به اردن ببازیم یا ارمنستان رو با ترس و لرز ببریم .

Kamyar_22
2010/09/24, 17:05
یوونتوس باز هم در خانه باخت !

گویا باختن برای یوونتوسی ها تبدیل به مسأله ای عادی شده !

کی فکرش رو میکرد یوونتوس با اون همه دبدبه و کبکبه ، الان به یه همچین وضعیتی دچار بشه .

من هیچ وقت تیم یوونتوس رو دوست نداشتم کلا و همیشه دوست داشتم این تیم نتیجه نگیره . ولی کی فکرش رو میکرد که به این وضع دچار بشه این تیم .