PDA

برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : بارسلونا___رئال مادرید "ال کلاسيکو"

Meysi
2010/04/10, 19:22
رونالدو: صدها بار از مسي بهتر و بزرگتر هستم

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001342.jpg

مهاجم پرتغالي رئال مادريد در آستانه ال کلاسيکو خود را بسيار بهتر از همتاي آرژانتيني‌اش دانست.

کريستيانو رونالدو بازيکن گفت: رئال مادريد همانقدر بزرگتر از بارسلونا است که من از مسي.
وي افزود: بازي مسي خيلي خوب است و من نمي‌خواهم ارزش‌هاي وي را کاهش دهم اما حقيقت اين است که مسي هرگز به پاي من نمي‌رسد.

رونالدو که به طرز واضحي با کنايه و هدفدار سخن مي گفت، تصريح کرد: صدها بار از مسي بهتر و بزرگتر هستم. قد من هم از مسي بلندتر است و نمادي است از بزرگتر بودن من نسبت به مسي.
رئال مادريد فردا شب ميزبان بارسلونا است.

Meysi
2010/04/10, 19:23
کاکا و ابراهيموويچ به "ال کلاسيکو" نمي رسند

کاکا و زلاتان ابراهيموويچ به دليل مصدوميت قادر به همراهي تيم هاي رئال مادريد و بارسلونا در ديدار "ال کلاسيکو" نيستند.

به نقل از ساکرنت، کاکا که از تاریخ 10 مارس تاکنون موفق نشده تیم رئال مادرید را به دلیل مصدومیت از ناحیه ران همراهی کند در دیدار شنبه شب هم قادر به حضور در میدان نیست و دیدار مهم و سرنوشت ساز با بارسلونا را از دست می دهد.

از سویی در تیم بارسلونا، زلاتان ابراهیممویچ هنوز نتواسته از بند مصدومیت از ناحیه ساق پا رهایی پیدا کند و به این دیدار نمی رسد. البته در دیدار رفت که در نیوکمپ برگزار شد هم گفته شده بود زلاتان به بازی نمی رسد اما او در زمین حاضر شد و گل هم زد.

ژابی آلونسو با وجود آسیب دیدگی از ناحیه مچ پا در دیدار با رئال مادرید حاضر خواهد بود ضمن اینکه آبیدال به این دیدار نمی رسد اما آندرس اینیستا مشکلی برای همراهی بارسا ندارد.

Meysi
2010/04/10, 19:24
اظهارات داور بازي بارسا - رئال در مورد " ال کلاسيکو "

مخوتو گونزالس که آماده قضاوت بازي حساس روز شنبه است ،گفت:اشتباه داوري در الکلاسيکو قهرمان را تغيير نمي دهد .

مخوتو گونزالس قبل از الکلاسیکو شرایط بازی را تشریح کرد .مصاحبه او را بخوانید، الکلاسیکو میان رئال مادرید و بارسلونا برگزار می شود .

*فکر نمی کنید که اشتباه داوری در این بازی موجب تغییر قهرمان لالیگا شود ؟
امتیازات بسیاری در این رقابت در حال حاضر باقی مانده اند و یک اشتباه داوری موجب تغییر قهرمان نخواهد شد . بازیهای بسیاری در لیگ هست که هر کدام از اعضای حاضر در زمین جایز الخطا هستند . شاید یک بازی مربی اشتباه کند ، یک بازی بازیکن و بازی دیگر داور . متاسفانه گاهی اوقات داوران مظلوم واقع می شوند .

*کلید قضاوت یک بازی در چنین سطحی چیست ؟
شانس بسیار مهم است و این که بازی در شرایط سخت قرار نگیرد چرا که گاهی اوقات بعضی تصمیمات موجب رنجش بعضی ها می شوند . باید درک کافی از بازی داشت و به بازیکنان احترام گذاشتند . اگر آنها با ما همراه باشند همه چیز آسان می شود و اگر نخواهند بازی مشکل می شود .

*هفته پیش از بازی را چطور سپری کردید ؟
کار خاصی نکردم . زندگی معمولم را انجام دادم . داوری شغل اصلیم نیست و صبح ها در مدیریت یک شرکت پست هستم .پس از صرف شام مختصر تمرین می کنم . سعی می کنم به کلاس زبان انگلیسی هم بروم تا به روز تر باشم .

كرايف: خدا در كنار بارسلونا است

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00006070.jpg

رئيس افتخاري باشگاه بارسلونا اسپانيا گفت: از فضاي برنابئو نمي‌ترسيم چون خدا در کنار بارسلونا است.

يوهان کرايف که در چند روز گذشته و در آستانه ال کلاسيکو دربي شماره 160 بارها اقدام به سخنراني کرده است، در کمتر از 14 ساعت مانده به اين بازي بزرگ بار ديگر با سخنراني احساسي خود تيتر اول سايت‌هاي خبري را به بارسلونا اختصاص داد.
جنگ خبري شديدي ميان رئال مادريد و بارسلونا در دو شهر بزرگ اسپانيا برقرار شده و روزنامه‌هاي محلي، به خصوص شماره‌هاي مخصوص انتشار در مترو مادريد، بيشترين فروش خود را صبح امروز تجربه کرده اند.
يوهان کرايف که روز گذشته از مردمي بودن بارسلونا سخن گفته بود، امروز خداوند را در کنار باشگاهش توصيف کرد.
وي تصريح کرد: نمي گويم اين بازي پايان زندگي يا حتي پايان لاليگا است اما اگر قرار بود يک فينال بزرگ براي فوتبال تعيين شود، اين همان است.
کرايف ادامه داد: از فضاي برنابئو هيچ هراسي نداريم چرا که خدا در کنار بارسلونا است و مي‌دانيم که ميليون‌ها تماشاگر و هوادار بارسلونا در جهان براي ما دعا مي‌کنند.
ال‌کلاسيکو دربي به ساعت 30 دقيقه بامداد روز يکشنبه برگزار مي‌شود.

Meysi
2010/04/10, 19:25
كريس 119 كيلومتر بر ساعت، ليونل 95 كيلومتر بر ساعت

در مقايسه انجام شده توسط بخش آمار و ارقام فدراسيون فوتبال اسپانيا رونالدو اوضاع بهتري نسبت به مسي دارد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00007149.jpg

کريستيانو رونالدو مهاجم پرتغالي رئال مادريد سرعت 119 کيلومتر بر ساعت را در هنگام حمله ثبت کرده است.
اين عدد رويايي به اين دليل به دست آمده که اين بازيکن 5 متر را با سرعت ميانگين 18 کيلومتر طي مي‌کند و در فرمول مخصوص به محاسبه سرعت کلي افراد چنين عددي به دست مي‌آيد.
بر اين اساس سرعت مسي 95 کيلومتر در ساعت تخمين زده مي‌شود.

دانشگاه لاکرونيا در بخش ورزش مسئول صدور اين اطلاعات رسمي است و فدراسيون فوتبال اسپانيا حق انتشار آنها را خريداري کرده است.
در تحقيقات به عمل آمده، مشخص شده ليونل مسي در 80 درصد دقايق بازي موفق بوده اما رونالدو تنها در 66 درصد دقايق بازي موفق عمل کرده است.

در ديگر بخش تحقيقات منتشر شده مي‌شود به مقايسه جالب ميان رونالدو و مسي در مورد تشخيص لحظه‌اي موقعيت گل اشاره کرد.
در اين تحقيق آمده است: رونالدو در 75 درصد از موقعيت‌هاي ناگهاني به دست‌آمده براي گلزني بدرستي تشخيص داده و واکنش منطقي داشته اما ليونل مسي در تشخيص ناگهاني موقعيت گل تنها تا مرز 61 درصد توانايي دارد.
دوئل امشب رونالدو و مسي مي‌تواند اساس اين مقايسه‌ها را رد کند. ديدار رئال مادريد و بارسلونا ساعت 00:30 بامداد يکشنبه برگزار مي‌شود.

Meysi
2010/04/10, 19:27
رونالدو: حداقل از مسي قدبلندترم

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002297.jpg

ستاره پرتغالي باشگاه مادريدي در صحبتهايي به آناليز شرايط ديدار حساس تيمش در سانتياگو برنابئو پرداخته است.

حدود 30 دوربين و بيش از 50 خبرنگار، در کمپ محل تمرين رئال حاضر هستند. کريس رونالدو، در کنفرانسي خبري شرکت مي کند واز داربي حساس اسپانيا مي گويد. کريس معتقد است:« همه ازمن و مسي صحبت مي کنند ولي بازي شنبه شب، يک دوئل تن به تن نيست.»
* ال کلاسيکو، مهمترين ديدار اين فصل براي رئال است. نه؟
** بله. مي تواند اين طور باشد، چرا که هر دو تيم، امتياز برابري داريم و تيم پيروز مي تواند امتياز بيشتري براي کسب قهرماني در لاليگا داشته باشد. ولي هنوز ديدارهاي زيادي تا پايان فصل باقي است و بايد به پيروزي در تمام اين ديدارها فکر کنيم و نه فقط ال کلاسيکو که ديدار بسيار خاصي است.
* خيلي ها اين ديدار را دوئل مسي- کريس مي دانند. به نظر تو بهترين بازيکن حال حاضر دنياي فوتبال کيست؟
** بزرگتر من هستم، دست کم از نظر قد. از نظر هيکل هم همين طور. از اين بابت مطمئنم (مي خندد). فکر مي کنم که مسي فصلي خارق العاده را سپري مي کند. او گلهاي زيادي را به ثمررسانده و نمايشهاي خيره کننده اي دارد و مطمئنم که جزو بهترين بازيکنان کنوني و تاريخ دنياي فوتبال است. من هم بخوبي کار مي کنم. اين اولين فصل حضورم در اسپانياست و بسيار هم راضي هستم. مي خواهم به همين ترتيب ادامه دهم و مطمئنم که سال آينده هم من هم يکي از بهترينها خواهم بود.
* تو چه توانايي هايي داري که مسي از آنها بي بهره است؟

** همه درمورد من و مسي صحبت مي کنند ولي قرار نيست که تنها ما دو نفر بازي کنيم. شنبه يک دوئل فردي نيست. من فقط مي خواهم به رئال کمک کنم تا جامهاي قهرماني کسب کند و قطعا مسي هم همين طور فکر مي کند. ما خيلي با هم فرق داريم. او خوب کار مي کند و من هم همينطور. اکنون بايد به همين آمادگي ادامه داد.
* آيا به مسي اجازه خواهيد داد که توپ اين ديدار را هم به براي يادگاري به خانه ببرد؟
** فکر نمي کنم. در دنياي فوتبال همه چيز ممکن است ولي اميدوارم که من اين توپ را به خانه ببرم.
* بارسا بهترين تيم دنياست؟ ** پارسال بله، ولي امسال بايد ببينيم. تيمي که بيشترين جام را کسب کند، بهترين است. در پايان فصل خواهيم ديد. اگر بارسا در چمپيونز و لاليگا قهرمان شود، قطعا بهترين خواهد شد ولي بازيهاي زيادي باقي است.
* فکر مي کني بازي شنبه، بازي مرگ و زندگي است؟ ** نه. بازي زيبا و ويژه و پرمسؤوليتي خواهد بود ولي مهمترين بازي عمرم نخواهد بود. اين آخرين باري نخواهد بود که مقابل بارسا قرار مي گيرم. نهايت سعي ام را به کار مي گيرم که بازي خوبي را ارائه داده، به تيمم کمک کنم، گل بزنم و پاس گل بدهم. اميدوارم که بتوانيم از بارسا پيشي بگيريم.
* پس زمان مناسبي است که کريس ثابت کند که گرانقيمت ترين بازيکن دنياست. نه؟
** من نبايد چيزي را به کسي ثابت کنم. در طول اين مدت نشان داده ام که خريداري ام کار اشتباهي نبوده. اين کار را مقابل بارسا نيز انجام خواهم داد.
* حالت ايده آل در اختيار داشتن مالکيت توپ و ميدان است.نه؟ ** واقعيت اين است که تيمي که مالکيت توپ را در اختيار داشته باشد، شرايط ارائه يک بازي بهتر را خواهد داشت؛ آنها فرصت بيشتري خواهند داشت و خطرات بيشتري را خلق مي کنند. ترجيح مي دهم که توپ بيشتر در اختيار ما باشد، چرا که به ما انگيزه بيشتري مي دهد. قطعا بازي برابري خواهد بود.
* چطور توپ را از بارسا خواهيد گرفت؟
** با دويدن وتحت فشار قراردادن بازيکنان بارسا و با ارائه يک عملکرد قابل قبول. اگر ندويم، مطمئنا نمي توانيم توپ را از بازيکنان بارسا بگيريم.
* بهترين ويژگي بارسا و بهترين ويژگي رئال چيست؟ ** بهترين خصوصيت بارسا، کار گروهي آنها و بهترين ويژگي رئال، اشتياق زياد آنهاست.
* مدعي اصلي پيروزي در ال کلاسيکو را کدام تيم مي داني؟آيا پيروزي در اين ديدار، براي قهرماني در لاليگا سرنوشت ساز است؟
** مدعي مي بايست ادعايش را در زمين مسابقه ثابت کند. هميشه مي بايست فکر کني که تو مدعي پيروزي هستي. پيروزي در ال کلاسيکو، گام بزرگي براي قهرماني است. تيم پيروز روحيه بيشتري دارد. اگر ببريم، نمي توانيم کار را تمام شده بدانيم، چرا که هنوز بازيهاي زيادي باقي است و بايد در همه به پيروزي رسيد.
* اگر شکست بخوريد، اين به منزله آسيب و ضربه بزرگي براي رئال خواهد بود؟ ** در اين صورت شايد سال بدي براي ما رقم بخورد، چرا که براي تيمي مثل رئال بسيار بد است که عنواني را کسب نکند ولي مطمئنم که به پيروزي خواهيم رسيد.
* حاضري در ال کلاسيکو ببازيد و در عوض در لاليگا قهرمان شويد؟
** بله. حاضر به انجام اين معامله هستم، اگر گارانتي کنيد. اگر بتوانيم مقابل بارسا به برتري برسيم و بعد در ديدارهاي بعد شکست بخوريم چه مي شود؟پس قهرماني در لاليگا بهتر است.نه؟
* گوتي اعلام کرده که در پايان رقابتهاي اين فصل، رئال را ترک خواهد کرد. چه نظري داري؟
** اکنون زمان مناسبي براي صحبت در اين رابطه نيست، چون بازي مهمي را پيش رو داريم که مي تواند سرنوشت قهرماني تيم را مشخص کند. در اسپانيا صحبتهاي زيادي مي شود ولي من نگران چيزي نيستم. اميدوارم که گوتي پيش ما بماند ولي خود او بهتر مي داند که چه بايد بکند.
* فصل گذشته تو در رئال نبودي ولي رئال در برنابئو با نتيجه 6 - 2 مغلوب بارسا شد. آيا در رختکن رئال فکر انتقام وجود دارد؟
** اين بازي مسابقه اي کاملا متفاوت با حضور بازيکناني متفاوت و لحظات و شرايطي متفاوت است. حس انتقام نيست. ما اشتياق زيادي داريم و مي دانيم که اين بازي ممکن است سرنوشت ساز باشد.

Meysi
2010/04/10, 19:28
بارسلونا و رئال به دنبال جاني اوانز

اين دو باشگاه اسپانيايي مذاکرات اوانز با منچستر يونايتد براي تمديد قرارداد را به طور دقيق تحت نظر دارند، به ويژه اينکه قرارداد اين بازيکن ملي پوش ايرلند جنوبي با شياطين سرخ در پايان سال 2011 به پايان مي رسد.

گفته مي شود که اين بازيکن جوان به دنبال اين است که دستمزد هفتگي اش را به 80000 پوند برساند. پيپل گزارش داد که باشگاه منچستري براي اين بازيکن 22 ساله حقوق هفتگي 50000 پوند را در نظر گرفته است، به همين دليل مذاکرات بين او و باشگاه به تيجه مطلوب نرسيده است و همين مسئله باشگاه هاي اسپانيايي را بيش از پيش تغيب کرده است.

اوانز در حال حاضر پس از ريو فرديناند و نمانيا ويديچ، گزينه سوم قرار گرفتن در قلب خط دفاعي منچستر يونايتد است اما از آنجا که حضور طولاني مدت اين دو بازيکن در الدترافورد چندان تضمين شده نيست، الکس فرگوسن علاقه اي به از دست دادن اوانز ندارد

Meysi
2010/04/13, 10:31
مسي: وقتي براي جواب دادن به ‌رونالدو ندارم

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00007412.jpg

بازيکن تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: همراه با تيمم کارهاي مهمتري دارم و وقتم را بيهوده صرف پاسخ دادن به کريستيانو رونالدو نمي‌کنم.

ليونل مسي اظهار داشت: پس از ال‌‌کلاسيکو و کسب پيروزي دوست ندارم پاسخ حرف‌هاي رونالدو را بدهم. من با بارسا آنقدر کار دارم که وقت پاسخ‌گويي ندارم و مايل نيستم باقي مانده وقتم را بيهوده تلف کنم.

اين بازيکن که شنبه شب در برد 2 بر صفر تيمش مقابل کهکشاني‌ها مادريدي گل اول را به ثمر رساند، تاکيد کرد: اين بازي بيانگر همه نکات بود. از جمله اين که از تمام جهات بارسلونا تيم برتر بود و اگر لازم باشد، بازهم همين کار را مقابل آنان انجام خواهيم داد.

مسي که در پايان سال گذشته ميلادي بالاتر از رقبايي همچون کريس‌ رونالدو توانست عنوان مرد سال اروپا و جهان را به خود اختصاص دهد، گفت: الان مهم اين است که بازي را برديم، تيم برتر ميدان بوديم و شانس مسلم قهرماني هستيم.
فوق‌ستاره کاتالاني بدين ترتيب سعي کرد در پاسخ به حرف‌هاي رونالدو که خود را برتر دانسته بود، واکنش نشان دهد.