برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : ساخت سایت
HOSEIN_IRANI
2010/04/07, 01:12
با سلام به مدیر این تالار Ehsan جان :mellow:
من میخوام با چد نفر دیگه وب سایتی بسازم که مردم بتونن در ان وبلاگ درست کنن. اما نمیخوایم پول بدیم .
شنیدم که میشه با برنامه ای به اسم frontpage سایت ساخت ما اون را دانلود کردیم. میشه طرز کار با ان را بگویید !
:207::207::207::207::207::207::207::207::207::207: :207:
با تشکر از Ehsan جان مدیر کل سایت !
ممنون
Mohammad Mohsen
2010/04/07, 01:36
درسته با front page میشه سایت طراحی کرد اما بصورت حرفه ای نمی شه طراحی کرد. با این برنامه سایت های آماتور میشه طراحی کرد. این سایتی که می خواهید شما راه بندازید نیاز به برنامه نویسی در سطح حرفه ای داره که باید با زبان های برنامه نویسی وب مثل php و asp نوشته بشه البته اینم باید اشاره کنم که برای برنامه نویسی در این سطح مهمتر از کد نویسی آشنا بودن با اصول مهندسی نرم افزار هست تا بدونید سایتی در سطحی قابل قبول راه بندازید.
HOSEIN_IRANI
2010/04/08, 21:01
ببخشید :mellow::mellow: فکر کنم که تا بحال اسم سایت ویکی پدیا بگوش شما رسیده من میخوام با چند نفر دیگه سایت اموزشی و علمی مثل ویکی پدیا درست کنیم و مجانی هم باشه و خبردار شدیم که نیاز به نرم افزار دارد نام نرم افزار را لطفا و اسم ان و طریقه کار با انرا بنویسید .
ببخشید اما سریع پاسخ بدید .
بهترین سایت تاکفا !!!!!!!!!!!!!!!!!:x:x:x:x
Mohammad Mohsen
2010/04/08, 21:47
سایت ویکی پدیا از نرم افزار مدیا ویکی استفاده می کنه. این نرم افزار رایگانه. برای اطلاعات بیشتر و دانلود می تونید به MediaWiki (http://www.mediawiki.org/wiki/MediaWiki) مراجعه کنید
HOSEIN_IRANI
2010/04/09, 12:44
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان که در سرتاسر این سایت خدمت میکنید .
ببخشید اما یک سوال داشتم ...
لطفا طرز کار با برنامه ی wysiwyg web build را به ما آموزش دهید تا بتوانیم سایت گروهی سه نفره درست کنیم
اما رایگان / :x:x:x:mellow::mellow:
vBulletin® v4.0.7, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.