برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : شما از چه سرویس ایمیلی استفاده میکنید یا تمایل به استفاده دارید ؟
شما از چه سرویس ایمیلی استفاده میکنید یا تمایل به استفاده دارید ؟
دلایلتون را هم اگه دوست داشتید بنویسید
من از BSDmail، دلیل خاصی نداره! بیشتر چون سرور شلوغ نیست و همچنین از اسمش هم خوشم اومد :D
بيشتر ترجيح ميدم از سيستم ايميل سرور خودم استفاده كنم!! تا ايكه ايميلم رو سرور مردم باشه:ي
بيشتر ترجيح ميدم از سيستم ايميل سرور خودم استفاده كنم!! تا ايكه ايميلم رو سرور مردم باشه:ي
اگر یهو بهر دلیل سرور بسته بشه بدون اینکه بهتون بکآپ رو هم بدن (این قضیه پیش اومده برای یکی از دوستام! چون کار خلاف قوانین سرور انجام داده بود و فرمت شد هارد سرور) اونوقت بازم میگید ایمیل سرور خودم؟ :D
سرویس ایمیل بنظر من خیلی حساس هست! و باید روی یه سرور قوی و قابل اطمینان باشه! که حتی بوجود اومدن مشکل بذهن آدم هم نرسه! من که واقعا برام میلهام مهم هست و چنین ریسکی که شما میکنید انجام نمیدم! :) البته اگر علاقه به استفاده از ایمیل @سرور خودتون دارید، راه درست این هست که شما توی تنظیمات وبمیلتون به یه ایمیل از سرویسها معتبر Forward کنید.
من جي ميل رو ترجيح مي دم به بقيه سرويس هاي ايميل.
سرعت خوب و امنيت خوبش ولي
من جي ميل رو ترجيح مي دم به بقيه سرويس هاي ايميل.
سرعت خوب و امنيت خوبش ولي
موافقم! حداقل اوضاع خیلی بهتری نسبت به Yahoo داره، همین الانش توی یاهو یه باگ از نوع XSS هست که امکان خوندن Cookies رو به هکر میده! و میتونه فوقالعاده خطرناک باشه.
دوستان منو ببخشيد من يكم توي جمله بندي هام مشكل دارم. شرمنده بخدا دست خودم نيست.
اگر یهو بهر دلیل سرور بسته بشه بدون اینکه بهتون بکآپ رو هم بدن (این قضیه پیش اومده برای یکی از دوستام! چون کار خلاف قوانین سرور انجام داده بود و فرمت شد هارد سرور) اونوقت بازم میگید ایمیل سرور خودم؟ :D
سرویس ایمیل بنظر من خیلی حساس هست! و باید روی یه سرور قوی و قابل اطمینان باشه! که حتی بوجود اومدن مشکل بذهن آدم هم نرسه! من که واقعا برام میلهام مهم هست و چنین ریسکی که شما میکنید انجام نمیدم! :) البته اگر علاقه به استفاده از ایمیل @سرور خودتون دارید، راه درست این هست که شما توی تنظیمات وبمیلتون به یه ایمیل از سرویسها معتبر Forward کنید.
بك اپ رو گذاشتند واسه حالا
يه سيستم ميل بود از ايميل هاي خاص برات بك اپ ثانيه اي ميگرفت و برات ميريخت رو يه هاست ديگه:D:D
ولي اينم بگم كه GMAIL و INBOX (http://www.inbox.com) ميل سرور هاي فوق خفن دارند :d
به غير ار سرور ترجيح ميدم با GMAIl كار كنم خيلي خيلي بهتر ار ياهوو هست
بابا اين ياهو ديووونست ايميل هاي اصلي رو ميندازه توBULKو ايميل هاي اسپم رو ميفرسه تو اينباكس فقط واسه چتش و مسنجرش معروف شده همين
ولي اينم بگم كه GMAIL و INBOX (http://www.inbox.com) ميل سرور هاي فوق خفن دارند :d
به غير ار سرور ترجيح ميدم با GMAIl كار كنم خيلي خيلي بهتر ار ياهوو هست
بابا اين ياهو ديووونست ايميل هاي اصلي رو ميندازه توBULKو ايميل هاي اسپم رو ميفرسه تو اينباكس فقط واسه چتش و مسنجرش معروف شده همين
موافقم اساسي باهاتون سيستم bulk ياهو همين طوري علكي گذاشتند واسه دكوره
vBulletin® v4.0.7, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.