PDA

برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : بهترین مرورگر اینترنت به نظر شما کدام است ؟

Ehsan
2008/06/16, 18:42
بهترین مرورگر اینترنت به نظر شما کدام است ؟

این میتواند لزوما مرورگری نباشد که از آن استفاده میکنید!

kinglet
2008/06/17, 03:10
100% مرورگر فایرفاکس! دلیلش هم مشخص هست و نیاز به توضیح بنده نیست.

Vahid
2008/06/17, 10:09
نميدونم چرا Internet Explorer رو برا ويندوز با هيج جيز ديگه عوض نميكنم
ولي برا لينوكس همين موزيلا و اوپرا رو استفاده ميكنم
حالا كدوم رو بزنم؟

بچه محل
2008/06/17, 12:27
در صدر مرورگرها من اپرا را رو ترجيح مي دم چون كه خلاقيت گروهش باورنكردني هست و امنيتش به نسبت همه مرورگرها بهتره، سرعت فوق العاده زيادي داره و كار كردن با اون خيلي عاليه و خب عيب بزرگش اينه كه هر سايتي باهاش سازگار نيست.
ولي باز مي گم IE رو هنوز دارم اون گوشه و هنوز كه هنوز نمي تونم ازش دل بكنم نمي دونم چرا...

kinglet
2008/06/17, 13:06
در صدر مرورگرها من اپرا را رو ترجيح مي دم چون كه خلاقيت گروهش باورنكردني هست و امنيتش به نسبت همه مرورگرها بهتره، سرعت فوق العاده زيادي داره و كار كردن با اون خيلي عاليه و خب عيب بزرگش اينه كه هر سايتي باهاش سازگار نيست.
ولي باز مي گم IE رو هنوز دارم اون گوشه و هنوز كه هنوز نمي تونم ازش دل بكنم نمي دونم چرا...

شما روی چه حسابی میگید اپرا امنیت خوبی داره؟ البته این قضایا بیشتر سلیقه شخصی هست و سلیقه هرکی محترم هست، اما وقتی بحث امنیت میشه مساله عمومی میشه :)
یه نگاه به اینجا بندازید:

http://secunia.com/search/?search=Internet+Explorer Found: 323 Secunia Security Advisories
http://secunia.com/search/?search=Opera Found: 318 Secunia Security Advisories
http://secunia.com/search/?search=Firefox Found: 253 Secunia Security Advisories

همیشه سعی کنید توی اینجور بحث‌ها اگر حرفی زده میشه با دلیل و مدرک باشه :) مرورگر فایرفاکس از نظر خلاقیت نیز حرف اول رو میزنه و این رو میشه از بخش Addons اون فهمید ;) برای هرکاری و هر چیزی یه Addon بدرد بخور هست. از نظر سازگاری هم با IE رقابت داره! ولی بقیه مرورگرها هنوز خیلی مونده این مشکلات رو رفع کنند.

موفق باشید.

بچه محل
2008/06/17, 14:44
اپرا 9.5 رو نصب كن مي فهمي چرا مي گم خلاقيت داره. دوست عزيز
يكي از امكاناتي كه به درد من خورده speed dial هست.
سرعت گشت و گذار اينترنتيش هم كه حرف نداره.
يكي ديگه اينه كه يك دكمه بسيار بدرد بخور داره كه مي تونيد عكس هاي يك سايت رو نمايش بده يا نه.
حركت در tab ها اپرا خيلي راحته شما مي تونيد با زدن دكمه هاي 1 يا 2 راحت بين tabها حركت كنيد و يا با راست كليك و بعد اسكرول بين tab ها بچرخيد.
لازم بذكره كه tab browse اولين با توسط همين اپرا اختراع! كرده.
ولي بازم مي گم نظر شما درست صحيحه
و من هر سه مرورگر ها رو دارم يعني firefox opera IE
از همشون راضي هستم ولي به اپرا عادت كردم و نمي تونم ازش دل بكنم نمي دونم چرا.

kinglet
2008/06/17, 21:29
اپرا 9.5 رو نصب كن مي فهمي چرا مي گم خلاقيت داره. دوست عزيز
يكي از امكاناتي كه به درد من خورده speed dial هست.
سرعت گشت و گذار اينترنتيش هم كه حرف نداره.
يكي ديگه اينه كه يك دكمه بسيار بدرد بخور داره كه مي تونيد عكس هاي يك سايت رو نمايش بده يا نه.
حركت در tab ها اپرا خيلي راحته شما مي تونيد با زدن دكمه هاي 1 يا 2 راحت بين tabها حركت كنيد و يا با راست كليك و بعد اسكرول بين tab ها بچرخيد.
لازم بذكره كه tab browse اولين با توسط همين اپرا اختراع! كرده.
ولي بازم مي گم نظر شما درست صحيحه
و من هر سه مرورگر ها رو دارم يعني firefox opera IE
از همشون راضي هستم ولي به اپرا عادت كردم و نمي تونم ازش دل بكنم نمي دونم چرا.

من راستش اصلا از اپرا خوشم نمیاد! و تمام این قابلیت‌ها در مورد Tab که فرمودید در فایرفاکس هم هست! و در مورد خلاقیت و تنوع در ابزار کاربردی همه میدونن که فایرفاکس از همه مرورگر‌ها جلوتر هست! بهر حال هر کی سلیقه‌ای داره و سلیقه شما هم محترم ;)
در مورد قضیه امنیت هم تذکر بدم اگر سیستم شما بهر نحوری در حال Share شدن هست (حالا سرور یا هرچی) بهتر هست اپرا روی سیستم نصب نباشه چون من یه باگ دارم (اصلا هم Patch نشده حتی در ورژن جدید! چون اصلا عمومی نشده) که میتونه سیستم رو دچار مشکل کنه :) ولی برای استفاده بصورت یه کلاینت میتونه مناسب باشه.

بچه محل
2008/06/17, 22:50
اين بحث مرورگرها هم عجب داغ شده

Vahid
2008/06/18, 11:23
چه جالب!!!!
نه پس اين firefox يه كاره اي هست
ايشالا ما هم كاربرش ميشيم
چه جوريه؟ مجانيه؟ !!!
برم دانلود كنم ببينم اينقدر طرفدار داره چه جوريه؟

Vahid
2008/06/18, 11:31
اينا ايران رو تحريم كردند؟؟؟
اخه سايتش معمولي باز نشود
ولي با پروكس رفتم باز شد

سايت اصلي:http://www.mozilla.com/firefox/

*_Mohammad_*
2008/07/05, 18:01
پس منم رفتم توی کار firefox