PDA

برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : Please Help me::Status of Internet in Iran

mania
2010/03/26, 02:49
با سلام,
قبل از هرچیز سال جدید رو به همه شما عزیزان تبریک عرض میکنم و سالی همراه با کامیابی و موفقت براتون آرزومندم.
من عضو جدید این تالار گفتمان هستم و قبل از هرچیز یک مختصر از خودم میگم و میرم سراغ اصل مطلب.
من دانشجوی رشته Businessengineering در اتریش و در حال حاضر مشغول نوشتن Master-Thesis هستم , برای کارم نیاز به اطلاعات در زمینه شرایط اینترنت در کل کشورم ، و از انجا که امکان سفر به ایران به دلیل نداشتن تعطیلات برام مقدور نیست , تصمیم گرفتم که با عضویت در انجمنهای مختلف ایران با همکاری هموطنان عزیزم با شرایط اینترنت و مشکلات و همچنین پیشنهاد هاتون در زمینه بهبود اینترنت در شهرهای مختلف ایران آشنا بشم ، البته اگر این محبت رو در حق من بکنید:
درضمن من روی یک همه پرسی در زمینه اینترنت و تجارت الکترونیک در ایران کار میکنم و امیدوارم که در این زمینه هم منرو یاری کنید، میدونم اکه هنوز نیومده کلی ازشما عزیزان انتظار دارم ولی به همکاری تک تکتون واقعن نیازمندم
از هرگونه همکاری و اطلاعات در این زمینه صمیمانه استقبال میکنم و خوشحال میشم که اگه افتخار این همکاری رو به من بدهید. بیش از این وقتتون رو نمیگیرم و از اینکه برای خاندان این متن وقت گذاشتید بسیار سپاسگزارم.

شاد و پیروز باشید

Ehsan
2010/03/26, 02:54
فکر کنم اگه سوالاتتون را جزئی تر مطرح کنید بهتر پاسخ بگیرید

mania
2010/03/26, 03:43
من با توجه به اینکه هیچگونه اطلاعات دقیقی از شرایط اینترنت در شهرهای ایران ندارم، میخام بدانم اینترنت در کل ایران چه شرایطی داره، آیا همجا ADSL موجود ه ?یا اینکه هنوز سیستم Dial-Upبرای اتصال به اینترنت استفاده میشه،هزنیه اینترنت به چگونه است ، آیا ارزان یا گران ، با چه سرعتی اینترنت ارائه میشه ؟ از استان به استان اینها باهم فرق میکنند؟ یا غیر از تهران بقیه شهرستانها هم از شرایط یکسان برخوردار هستند‎ ‎‎‎؟‎‎ آیا دسترسی به ‎ کامپوتر برای همه مقدوره ؟ یا هزنیه بالایی باید برای ان پرداخت بشه ؟
‎البته در روزنامهها و وبلاگها و سایتهای مخابرات اطلاعتی پیدا کردم ولی اینها همه کلی هستن ، بیشتر میخام از کاربران این اطلاعات رو بگیرم، کسانی که با اینترنت در کل ایران کار میکنند بهتر از هرکسی میتوان به من کمک کنند، تا اطلاعات درست و واقعی در این زمینه پیدا کنم.

Ehsan
2010/03/26, 11:17
ADSL در اکثر شهرها موجوده. در روستاها و شهرهای خیلی کوچک ولی خیلی کم
در شهرهایی هم که وجود داره ولی خیلی جاها ظرفیت ها تکمیل شده.
هزینه هم زیاد مناسب نیست. مثلا این قیمت های یک شرکت (http://www.imagechicken.com/uploads/1269586111079091400.png)در یک شهر با 200-300 هزار جمعیته .
در شهرهای بزرگتر دسترسی بهتره و قیمت ها کمتر.
کامپیوتر تقریبا در دسترس همه هست و خانواده های شهری اکثرا دارند.

Meysi
2010/03/26, 14:08
با سلام خدمت دوست خوبم
به نظر من adslدر اکثر شهر ها به ویزه توی شهرهای کوچک به دلیل قیمتهای بالا هنوز خوب جا نیوفتاده و مخابراتم هم خوب ساپورت نمیکنه الان با این قیمتهایی که احسان جون دادن توی شهر ما (بوشهر)اولا تا 512سرعت بیشتر نیست و قیمت ها هم یه 3_4تومنی بیشتره

mania
2010/03/26, 15:58
آقا احسان میتونم اسم شهری که لیست ‎قیمت اینترنتش رو برام زحمت کشیدی و فرستادی بدونم ‎؟ در ضمن میخواستم بدونم که آیا در این فروم شما سرویس برای درست کردن یک questionary اره میدهید. من خیلی دوست دارم که یک همه پرسی در مورد اینترنت و تجارت الکترنیکی اینجا از کاربران شما داشته باشم ، اگه در این زمینه تجربی داشتید یا اگه میدونید چطوری از همه بهتر میتونم اینکار رو انجام بدم خوشحال میشم راهنماییم کنید؟

mania
2010/03/26, 16:12
با سلام خدمت دوست خوبم
به نظر من adslدر اکثر شهر ها به ویزه توی شهرهای کوچک به دلیل قیمتهای بالا هنوز خوب جا نیوفتاده و مخابراتم هم خوب ساپورت نمیکنه الان با این قیمتهایی که احسان جون دادن توی شهر ما (بوشهر)اولا تا 512سرعت بیشتر نیست و قیمت ها هم یه 3_4تومنی بیشتره

سلام متقابل به شما دوست خوب
از شرایط اینترنت در شهرهای دیگه خوزستان هم خبر دارید ‎؟ آیا در شهر شماهم دسترسی به‎ ‎ کامپوتر برای همه مقدوره‎ ‎؟

Ehsan
2010/03/27, 10:20
میتونید یک نظرسنجی ساده با چند سوال داشته باشید در همین تاپیک.
قیمتهایی که دادم دارای محدودیت حجمی هستند. یعنی مثلا سرویس 64 کیلو محدودیت 2 گیگ ماهیانه دریافت و ارسال اطلاعات داره. و مربوط به یکی از شهرستانهای اصفهان میباشد.

Meysi
2010/03/29, 10:56
سلام متقابل به شما دوست خوب
از شرایط اینترنت در شهرهای دیگه خوزستان هم خبر دارید ‎؟ آیا در شهر شماهم دسترسی به‎ ‎ کامپوتر برای همه مقدوره‎ ‎؟

کامپیوتر که دیگه جز لوازم اصلی خونه به حساب میاد همه جا هست من توی شهر بوشهر زندگی میکنم و از شهرستانهای اطراف تا اونجایی که خبر دارم از طرف مخابرات ساپورت نمیشن ولی در کل adsl توی شهرستانهای دیگهش هم هست با نظر اقا احسان در مورد نظر سنجی موافقم

mania
2010/03/30, 00:12
کامپیوتر که دیگه جز لوازم اصلی خونه به حساب میاد همه جا هست
............ با نظر اقا احسان در مورد نظر سنجی موافقم

یعنی میشه گفت که تقریبا ۲/۳ جمعیت ایران دارای کامپوتر هستند؟
من پرسشنامم رو دارم روی سایت آنلاین میزارم، این پرسشنامه برای همه هست یعنی نیاز به آشنایی به تجارت الکترونیکی در حده تخصصی نیست ، فقط فکر میکنید که اگه اینجا لینکش رو بزارم کسی شرکت میکنه ؟ یا پیشنهاده دیگی میتونید به من بدهید ‎؟

Meysi
2010/03/30, 14:03
آره من که شرکت میکنم یه نظر سنجی هم توی همین تاپیک بذارید بد نیست

Ehsan
2010/03/31, 13:15
فکر نکنم 2/3 درست باشه. نصف بهتر بهش میخوره. بیشتر خانواده هایی که جوان ندارند احتمالا کامپیوتر هم ندارند.
نظرسنجی درست کنید و لینکشو بذارید. جاهای دیگه هم بذارید. ولی توجه داشته باشید که کسانی در این نظرسنجی شرکت میکنند که خودشون کامپیوتر دارند. این خطا را در نظر بگیرید.

mania
2010/03/31, 20:42
فکر نکنم 2/3 درست باشه. نصف بهتر بهش میخوره. بیشتر خانواده هایی که جوان ندارند احتمالا کامپیوتر هم ندارند.
نظرسنجی درست کنید و لینکشو بذارید. جاهای دیگه هم بذارید. ولی توجه داشته باشید که کسانی در این نظرسنجی شرکت میکنند که خودشون کامپیوتر دارند. این خطا را در نظر بگیرید.

ممنون از پاسختون ، دارم پرسشنامهها رو روی وب میزارم و به زودی لینکش رو همینجا میگذارم ، نکته خوبی رو اشاره کردید. ‎به این نکته توجه نکرده بودم که انهایی که شرکت میکنند همشون کامپوتر دارند.