PDA

برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : دسترسی ادمین به اطلاعات مختلف در چه حد است ؟

پرمیس
2010/03/07, 13:11
ولی Administrator که مدیر اصلی سایت هست کلی ترین وظیفه رو بر عهده داره دسترسی اون به همه قسمتهای سایت هست

ببخشید یه سوال هست که میخواستم بپرسم : سطح دسترسی ادمین که به همه قسمتهای سایت چقدر هست.......یعنی ادمین دسترسی به متن پیغامهای خصوصی اعضا رو هم داره یانه و اینکه پسورد اعضا رو اگه بخواد میتونه ببینه یا نه؟
این از نظر حدود امنیت اطلاعات مد نظرم هست.
با تشکر

Saman.Cls
2010/03/07, 18:36
سوال جالبي بود
منم اين سوال تو ذهنم بوده هميشه

پرمیس
2010/03/09, 19:20
سلام
اگه ممکن باشه جواب سوال منو بدین ممنون میشم........ببخشید اسپم شد ولی من تازه عضو شدم و امکان ارسال پیغام خصوصی ندارم........بنابراین همینجا دوباره خواهش میکنم اگه ممکنه در مورد اینکه ادمین در یک فاروم امکان دسترسی به پسوردهای اعضا و یا متن پیغامهای خصوصیشون داره یا نه یه توضیح کوتاهی بدین.
متشکرم

Mohammad Mohsen
2010/03/10, 01:23
ادمین سایت بالاترین سطح دسترسی به فروم رو دارن حتی می تونه چک کن شما با چه IP در چه ساعت و تاریخ به سایت وصل شدین. دسترسی به پیام های خصوصی و پسوردها دور از انتظار نیست!

Ehsan
2010/03/10, 01:39
اطلاعات شما در دیتابیس سایت ذخیره میشود و تنها بنده به آن دسترسی دارم. البته دیدن برخی از اطلاعات نظیر پیامهای خصوصی جزو امکانات این برنامه نیست و مدیر کل نمیتواند به روشهای معمول آنها را ببیند.
رمز عبورتان نیز به صورت کد شده ذخیره میشود و به هیچ وجه قابل مشاهده نیست.

Ehsan
2010/03/10, 01:41
در مورد ارسال پیام هم باید حداقل 5 پست در انجمن ها داشته باشید

پرمیس
2010/04/08, 23:21
اطلاعات شما در دیتابیس سایت ذخیره میشود و تنها بنده به آن دسترسی دارم. البته دیدن برخی از اطلاعات نظیر پیامهای خصوصی جزو امکانات این برنامه نیست و مدیر کل نمیتواند به روشهای معمول آنها را ببیند.
رمز عبورتان نیز به صورت کد شده ذخیره میشود و به هیچ وجه قابل مشاهده نیست.
خیلی متشکرم.
متاسفانه من متوجه نشده بودم که پستم به این بخش منتقل شده و چون منتظر جواب در همون بخش قبلی بودم دوباره هم سوالم رو در همون تاپیک پرسیده بودم!:)
فقط سوالی که الان با دیدن این پستتون برام پیش میاد اینه که آیا با روشهای غیر معمول مثلا استفاده از نرم افزارها یا پلاگین های خاص این امکان وجود داره که ادمین به متن پیغامهای خصوصی اعضا دسترسی داشته باشه یا نه؟.......بیشتر نظرم روی شرایط و حدود امنیت اطلاعات در فاروم دیگری هست.

Ehsan
2010/04/15, 22:44
بله این امکان وجود داره.

ali_parazit
2010/04/22, 21:46
سلام می خواستم بدونم چه طوری می تونم درجه پیدا کنم ؟

Mahdi_74
2010/04/26, 17:13
سلام می خواستم بدونم چه طوری می تونم درجه پیدا کنم ؟
دوست عزیز شما می توانید با افزایش پست هایتان به عضو فعال تبدیل شوید