برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : پیدا کردن شماره شناسنامه افراد
alirezatkh2
2010/01/29, 13:49
سلام .
من نام و نام خانوادگی فردی را دارم .
چگونه می توانم شماره شناسنامه ان را بدست آورم .
ممنون می شوم اگر کسی مرا راهنمایی کند .
ali1360ali
2010/02/02, 02:14
اسم پدرشم داری ؟
(جوان ایرانی از اینترنت فقط گشت وگذار ووقت پر کردن ...تا کی ایا می دانی یکی از بسترهای کسب وکار همین پارک تفریحی شماست)
alirezatkh2
2010/02/21, 17:55
بله نام پدر آن فرد را دارم و در ضمن آن شخص متولد 1370 مي باشد
alirezatkh2
2010/02/21, 17:56
ممنمون ميشم اگه كسي راهنمايي كنه.
دو روش وجود داره تا بشه از نام و نام خانوادگي به شماره شناسنامه رسيد.
1- اگه طرف كد ملي نداشته باشه بايد تعداد حروف نام طرف رو در تعداد حروف نام خانوادگي ضرب كني و با 25 جمع بزني(توجه كن كه اگه نام دو قسمتي باشه مثل عليرضا كه بصورت علي رضا هم نوشته ميشه بايد به شناسنامه طرف رجوع كني اگه دو قسمت رو جدا نوشته بودن بايد تعداد حروف رو با يك جمع كني يعني عليرضا ميشه 6 حرفي ولي علي رضا ميشه 7 حرفي).بعد بعلاوه سن طرف منهاي 5 كني و با سال تولد به ميلادي جمع بزني و در نهايت تقسيم بر پلاك خونشون بكني اين عدد رو نگهميداري . ميايي اختلاف سني اون و پدرش (كافي سال تولد پدر رو با فرزند مقايسه كني) رو در مياري بعلاوه شماره شناسنامش ميكني با عدد بدست آمده از قبل جمع ميكني منهاي 10 ميكني و دست آخر منهاي عدد حاصل قبلي ميكني و تقسيم بر ده ميكني و با يك جمع ميكني ميشه شماره شناسنامه طرف .
اگه باور نميكني ميتوني براي خودت امتحان كني.
سلام .
من نام و نام خانوادگی فردی را دارم .
چگونه می توانم شماره شناسنامه ان را بدست آورم؛سال تولد و اسمه پدر مادرشم دارم.
من هم همه ی این هارا دارم ولی چطور شماره شناسنامش و پید ا کنم
من شماره شناسنامه شو اسم پدر مادرشو خواهرشو برادر و عمه و عموشو دارم ، اسم خودشو چه طوری پیدا کنم ؟ :D
SheYdaee
2010/07/26, 01:26
من نه اسمشو میدونم نه شماره شناسنامه شو... اصلا هم واسم مهم نیست که اسمش چیه و شماره شناسنامه ش چنده؟ چیکار کنم؟ :D
شیدا جون شماره کارت ملی شو داشته باشی حله ! :D
فکر کنم کسی که این تاپیک و زده می خواد نتایج کنکورو چک کنه ! :))
SheYdaee
2010/07/31, 19:50
خب پس من میخوام بدونم اگه امسال توو کنکور شرکت کنم چند درصد امکان قبولیم هست منتها ثبت نام نکردم ها :D
ببین عزیزم شما اگه اس ام اسی و که من برات امروز می فرستم به کل ادد لیستت بفرستی امکان قبولیت صد در صده ! :))
SheYdaee
2010/08/31, 02:28
اینکارو کردم... منتها جواب نداد... چه کنم؟ :D
korosh kabir
2010/11/20, 19:04
دوستان این همه قیل و داد واسه چیه،چرا حرف زشت بهم میزنین.خوب زنگ بزنین از خودش بپرسین:)).چرا همدیگرو لتو پار میکنین.
sara paye
2011/01/29, 12:57
گیرم شماره شناسامه طرف رو هم گیر آوردین که چی؟
بابا بی خیال
ته تهش یه چیزایی هم فهمیدین باز که چی؟
vBulletin® v4.0.7, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.