PDA

برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : اعتبار كتابخانه هاي آنلاين؟

84edu
2009/12/24, 13:53
سلام
اين اولين پست من توي اين سايت جالبه
مي خواستم براي اولين سئوال بدونم نظر شما ه كتابهاي الكترونيكي زيادي دانلود مي كنيد درباره كتابخانه هاي آنلاين چيه؟
ممنون ميشم نظراتتون رو بگيد.
موفق باشيد

Ehsan
2009/12/24, 15:09
مسلما منابع مفیدی هستند. البته بحث کپی رایت و ... مسئله مهمی هست در خارج از کشور اما تو ایران زیاد جدی گرفته نمیشه. شاید به خاطر همینه که کتابخانه آنلاین فارسی کمه تو اینترنت

84edu
2009/12/27, 16:51
بحث كپي رايت بحث جالبي بود كه مطرح فرموديد اما واقعاً داخل ايران اين قضيه پيشزي ارزش نداره متأسفانه و با اين حساب شايد حق با شما باشه كه كتابخانه هاي آنلاين چنداني نداشته باشيم.
مثلاً كتابخانه سايت خود من، كتابها و مقالاتي رو داره به فارسي ارائه مي كنه كه همگي براي اولين باره كه ترجمه ميشن. حالا بماند كه خود من هم نقض قانون كردم و اون كتابها و مقالات رو بدون اجازه صاحبانشون ترجمه كردم و گذاشتم توي سايتم اما بيشتر ترسم از اينه كه اينها سريع بخوان چاض بشن يا حتي به راحتي يكي دانلود كنه بزاره توي سايت يا وبلاگ خودش!!
شايد اين اتفاق درمورد من بيفته و بشم مصداق: چاه مكن بهر كسي اول خودت دوم كسي
شايدم نيافته
به هر حال، مي خوام بدونم نظرتون درباره يه كتابخونه آنلاين چيه؟ به نظرتون كتابخونه آنلاين چه ويژگيهايي بايد داشته باشه؟
ممنونم از همه شماهايي كه زحمت ميكشيد، ميخونيد و نظر ميديد :-*

84edu
2009/12/30, 15:56
كسي نيست جواب بده آيا؟
يعني اين همه كاربر اينترنت توي ايران، هيچكس برنخورده تا حالا به كتابخونه هاي آنلاين؟

Mohammad Mohsen
2009/12/31, 00:45
به نظر مهمترین نکتش داشتن یه موتور جستجو قوی طوری که هیچ کاربری را نا امید نکنه دومین نکتش که دسته بندی خوبی داشته باشه و به کاربر این اجازه رو بده که طبق نظر خودش دسته بندی جدیدی بسازه به بیان دیگه customizable باشه

84edu
2009/12/31, 10:26
نكات جالبي بود. شما ظاهراً تا حالا با كتابخانه هاي آنلاين برخورد داشتيد؛ داشتن موتور جستجو آره خيلي عاليه باهاتون موافقم اما اينكه كاربر بتونه به ميل خودش دسته بندي انجام بده رو ميتونم بپرسم تا حالا جايي ديديد يا نه؟ منظورم سايتهاي فارسي هستش. البته خوشحال ميشم تجربيات گرانبهاتونو توي اين زمينه اينجا به اشتراك بزاريد.
موفق باشيد
ممنونم

Mohammad Mohsen
2009/12/31, 15:10
نكات جالبي بود. شما ظاهراً تا حالا با كتابخانه هاي آنلاين برخورد داشتيد؛ داشتن موتور جستجو آره خيلي عاليه باهاتون موافقم اما اينكه كاربر بتونه به ميل خودش دسته بندي انجام بده رو ميتونم بپرسم تا حالا جايي ديديد يا نه؟ منظورم سايتهاي فارسي هستش. البته خوشحال ميشم تجربيات گرانبهاتونو توي اين زمينه اينجا به اشتراك بزاريد.
موفق باشيد
ممنونم

خواهش میکنم من تاحالا تجربه ای در زمینه (کتاب خانه های آنلاین) نداشتم. نظرات هم صرفا نظرات شخصی بود. در طراحی های جدید معمولا سعی می کنن تا حد امکان دسترسی کاربران بالا باشه به اصطلاح فنی از وب 2 پیروی کنن و به کاربر اجازه میدن که او هم در مطالب سایت سهیم باشه من با WiKipedia زیاد کار میکنم که اونم دانشنامست.(البته این سایت نمونه ی بارزی از طراحی وب 2 هستش) دسته بندی به میل کاربر رو هم جایی ندیدم. منظورم از دسته بندی به میل کاربر این بود که سایت یه دسته بندی داشته باشه و به هر کاربر نیز اجازه بده طبق نظره خودش علاوه بر دسته بندی های سایت دسته بندی های جدیدی رو انجام بده. همچنین این نکته نیز خالی از لطف نیز که امکانی رو مهیا کنیم که کاربر بتونه تغییر در دسته بندی رو به مدیران سایت پیشنهاد بده

84edu
2010/01/06, 12:14
نظراتتون واقعاً كارگشاست. ممنونم از توجهت دوست عزيزم.

Orif_8818
2010/01/07, 22:17
موفق باشيد
ممنونم

ُسلام به دوستان عزیزم این سایت که معرفی می کنم کتابخانه آنلاین هست و دانلود کردن رایگان فقط کافی عضو سایت بشین .

http://www.aryabooks.org (http://www.aryabooks.org/)

84edu
2010/01/10, 14:20
دوست عزيزم، orif_8818، منظورم از كتابخانه آنلاين دقيقاض اين بود كه مثل كتابخانه هاي فيزيكي حق عضويت پرداخت كني. يعني يك كتابخانه خصوصي.
نميدونم شما در اين مورد تحقيقي داشتي تا حالا يا با موردي برخورد كردي تو اين كلاس يا نه؟ اما خوشحال ميشم تجربياتتون رو داشته باشم و ازشون استفاده كنم.
ممنونم
موفق باشي