برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : پیشنهاد ها
دوستان عزیز در صورتی که پیشنهادی یا طرحی برا انجمن دارید اینجا بگید
بنظر من بهتر هست رنگ لینکها هم عوض بشه! الان رنگ اکتیولینکها توی فروم با رنگ نوشتهها یکی هست :)
دوم اینکه مثه مدیران رنگ Moderator و Super Moderatorها نیز متفاوت از Members باشه. ممنون.
بنظر من بهتر هست رنگ لینکها هم عوض بشه! الان رنگ اکتیولینکها توی فروم با رنگ نوشتهها یکی هست
دوم اینکه مثه مدیران رنگ Moderator و Super Moderatorها نیز متفاوت از Members باشه. ممنون.
7 روز ديكه وايسا من خودم درستش ميكنم
يه سرو سامان درست حسابي به سايت ميدم
*_Mohammad_*
2008/06/25, 15:03
آقا وحید آقا احسان تا من سکته نکردم یه فکری به حال این محدودیت 30 ثانیه ای من بکنید
من نمی تونم پست بدم تا میام چهار تا پست بدم دیوونه میشم
بنظر من بهتر هست رنگ لینکها هم عوض بشه! الان رنگ اکتیولینکها توی فروم با رنگ نوشتهها یکی هست :)
رنگ لینکها آبی شد و رنگ لینک های بازدید شده آبی تیره.
رنگ Moderator و Super Moderatorها نیز تغییر یافت.
آقا وحید آقا احسان تا من سکته نکردم یه فکری به حال این محدودیت 30 ثانیه ای من بکنید
من نمی تونم پست بدم تا میام چهار تا پست بدم دیوونه میشم
حداقل زمان بین ارسالها به 10 ثانیه تقلیل یافت.
*_Mohammad_*
2008/06/25, 18:00
ممنون
حالا بازم بهتر شد
ممنون آقا احسان
*_Mohammad_*
2008/06/27, 15:45
یه چیز دیگه این سایز آواتر ها خیلی کمه من حداقل سایزی که توی فروم های دیگه دیدم 150 در 150 هست ولی اینجا 50 در 50 هست
یه چیز دیگه این سایز آواتر ها خیلی کمه من حداقل سایزی که توی فروم های دیگه دیدم 150 در 150 هست ولی اینجا 50 در 50 هست
بنظر من اندازه آواتار خیلی خوب هست! هر چه کوچکتر باشه سرعت لود صفحات هم سریعتر میشه.
*_Mohammad_*
2008/06/27, 22:12
بله حرف شما درست ولی این سایز خیلی کوچیکه اگه یکم بزرگ تر بشه فکر کنم بهتر بشه
خیلی خوب میشه اگه تاریخ ها رو به شمسی تبدیل کنید.
میلادی زیاد جالب نیست
تاریخ را قبلا به شمسی تغییر داده بودیم ولی یه مشکلاتی پیش میاد . انشااله پس از رفع مشکلاتش دوباره شمسی میکنیم.
میخواستم بخش روانشناسی رو هم ایجاد کنید
میخواستم بخش روانشناسی رو هم ایجاد کنید
منظورتون غیر از بخش روح و روان هست ؟ http://www.talkfa.com/forumdisplay.php?f=139
من مي گم يه كد اچ تي ام يا فلش بذاريم كه فال روزانه رو نمايش بده. يا يه آيه ي زيبا از قرآن يا يك شعر زيبا و معناش.
:-*
سلام
اگه اندازه آواتور ها رو 180×150 بکنین خیلی بهتر میشه ، یعنی بزرگتر از این حالت
ممنون
در مورد فال روزانه راستش مود لازم را برای این نسخه از ویبولتن پیدا نکردم.
اندازه آواتارها ینا به درخواست مکرر دوستان بزرگتر شد. 150.100
ارتفاع آواتار را بیشتر از این اگه بکنیم چون از قالب عمودی استفاده میکنیم ارتفاع هر پست هم زیاد میشه و صفحه طولانی میشه.
در مورد فال روزانه راستش مود لازم را برای این نسخه از ویبولتن پیدا نکردم.
اندازه آواتارها ینا به درخواست مکرر دوستان بزرگتر شد. 150.100
ارتفاع آواتار را بیشتر از این اگه بکنیم چون از قالب عمودی استفاده میکنیم ارتفاع هر پست هم زیاد میشه و صفحه طولانی میشه.
دستتون درد نکنه احسان جان :)
بد نبود:whistle:لطفا به جز ییات بیشتر توجه کن
يه پيشنهادي دارم خيلي توپه. دارم روش فكر مي كنم كه دقيقا منظورم رو بيان كنم يا يك نمونه پيدا كنم.:-*
Ehsan جان ببین یکاری میتونی بکنی که در امضا ها بشه عکس گذاشت ، حداقل در امضای مدیرها !
ممنون
امکان اپلود عکس برا امضا فراهم شد. استفاده از عکسهای آپلود شده در جاهای دیگه به خاطر مشکلاتی که میتونه بوجود بیاره امکان پذیر نیست.
احسان جان اگه بشه پایین نام کاربری ستاره گذاشته بشه خیلی خوب میشه ها !
در شناخت کاربران و درجه بندیشون تاثیر زیادی داره
از 1 تا 6 تا ستاره بذار ، بعد به میزان فعالیت افراد و ... شون به طور اتومات به ستاره ها افزوده بشه
مث بعضی از فروم های معروف دیگه
ممنون میشم
از 1 تا 6 تا ستاره بذار ، بعد به میزان فعالیت افراد و ... شون به طور اتومات به ستاره ها افزوده بشه
مث بعضی از فروم های معروف دیگه
ممنون میشم
تو فکر یه سیستم امتیاز دهی خوب هستم. الان امتیازات بر اساس تشکر ها و دکمه امتیاز زیر اسمتون بغل هر پست هست. که با هر تشکر یا امتیازی که بهتون داده بشه امتیازتون بالا میره.
سلام خدمت همگی.
من الان تو قسمت فوتبال بودم، بعد دقت کردم دیدم تایتل این صفخات مشکل داره.
یعنی بخش فوتبال بین الملل، فقط بین الملل نوشته شده و برای داخلی هم فقط ایران.
فک کنم اگه این رو بشه درستش کرد و قبل از همشون یک فوتبال اضافه کرد، میتونه تو سرچ گوگل به فروم کمک کنه و موقعیت بهتری پیدا کنه :)
سلام خدمت همگی.
من الان تو قسمت فوتبال بودم، بعد دقت کردم دیدم تایتل این صفخات مشکل داره.
یعنی بخش فوتبال بین الملل، فقط بین الملل نوشته شده و برای داخلی هم فقط ایران.
فک کنم اگه این رو بشه درستش کرد و قبل از همشون یک فوتبال اضافه کرد، میتونه تو سرچ گوگل به فروم کمک کنه و موقعیت بهتری پیدا کنه :)
عنوان تالارها تصحیح شد
چرا فروم اینقدر کم فعالیته. از دیروز تا حالا فکر کنم 5 تا پست زده شده !
فکری برای تبلیغ این فروم تو وب کردین ؟
یه کارایی کردیم. این چند روزه سرم خیلی شلوغ بوده. نتونستم بهش برسم.شما چه پیشنهادی دارید ؟ چکار کنیم ؟
بازدید کننده داریم در حد این چند وقت که فروم افتتاح شده. اما ترغیب کاربران به پست دادن یه چیز دیگست.
قصد دارم یه سیستم امتیازات راه اندازی کنم و نسبت به امتیاز حقوق بدیم به کاربران ... نظرتون چیه ؟
اگه این کارو انجام بدی که معرکس : دی
به نظر من انجامش بده
خیلی خوب میشه
یه کارایی کردیم. این چند روزه سرم خیلی شلوغ بوده. نتونستم بهش برسم.شما چه پیشنهادی دارید ؟ چکار کنیم ؟
بازدید کننده داریم در حد این چند وقت که فروم افتتاح شده. اما ترغیب کاربران به پست دادن یه چیز دیگست.
قصد دارم یه سیستم امتیازات راه اندازی کنم و نسبت به امتیاز حقوق بدیم به کاربران ... نظرتون چیه ؟
منظور من هم دقیقا همون ترغیب شدن به پست زدن بود (یعنی کاربر واقعی).
سیستم امتیاز دهی به کاربران هم خوبه، ولی اگه منظورت از حقوق بحث مادی باشه، باید از این فروم بتونی درآمدی داشته باشی که متضرر نشی. حالا من یه پیشنهاد دارم. من میگم برای شروع بنر رو کمی بهترش کنید. فکر میکنم تاثیر زیادی داره ترغیب شدن کاربر به فعالیت.
در ضمن من یه سوال هم دارم. شما همون ادمین پرشین تولز هستی ؟
اگه هستی، وقتی پی تی راه اندازش شد براش چکار کردید که شد پرشین تولز ؟
تو فکر یه سیستم امتیاز دهی خوب هستم. الان امتیازات بر اساس تشکر ها و دکمه امتیاز زیر اسمتون بغل هر پست هست. که با هر تشکر یا امتیازی که بهتون داده بشه امتیازتون بالا میره.
چی شد احسان جان ;)
اگه همون ستاره ی معمولی ردیف بشه ، خیلی خوبه :x
راستی توی سایت بلاگفا اگه بتونی تبلیغ کنی ، عالی میشه :)
موفق باشی
تغییرات جدید سایت :
1- آپگرید ویبولتن به 3.7.3 PL1
2- افزودن آخرین مطالب ارسالی به بالای سایت
3-پیش نمایش پیامهای خصوصی که چک کردنشو راحتتر میکنه
4- پاسخ سریع در پیامهای خصوصی
5- افزایش نهایی اندازه آواتار به 170 در 120
6- برخی تغییرات جزئی
سیستم امتیازات هم بزودی... تبلیغات هم تو فکرش هستم.
2- افزودن آخرین مطالب ارسالی به بالای سایت
.
آقا دستت درد نکنه. این هم خیلی خوبه و از نظر زیبایی هم کمک میکنه :x
آخرین ارسالها در بالای سایت به صورت کاملا اختصاصی طراحی شد. احتمالا بازم تغییر میکنه و بهتر میشه. اگه نظری دارید حتما در میان بگذارید
اشکالات را در تاپیک گزارش اشکال (http://www.talkfa.com/showpost.php?p=3114&postcount=36) مطرح کنید:)
سلام.
آقا الان این فروم خدایش از نظر ظاهری زیبا شده و حرف نداره.
فقط یه اشکالی هست به نظرم. فکر میکنم برای بنر یک فکری بکنید، بهتر میشه.
درسته.. باید یه جاش اسم تاکفا هم بیاد.
راستی یه دوتا بنر هم میخواهیم یکی 468px × 60px و یکی 120px × 240px ... از بچه ها کسی هست که طراحیش خوب باشه و وقت داشته باشه ؟
شک نکن که از اون بچه ها من و حسام نیستیم :biggrin:
ولی از لحاظ ظاهر و کلا زیبایی در بین فروم ها حرف اولو میزنه
پ . ن : احسان جون تبلیغات رو بزن تو رگ دیگه :whistle:
Dante_2681
2008/09/19, 09:02
سلام
پیشنهادات!
برداشتن محدودیت جواب دادن به پست ( عدم نیاز به زدن کلید پاسخ سرع)
استفاده از پچ های بهبود دهنه ی سرعت!
استفاده از قالب های متوع و خوب!
ضرورت استفاده از تگ
نمایش عکس ها و شکلک ها قبل از ارسال موضوع!
فعلا همین;)
موفق باشید
سلام
پیشنهادات!
برداشتن محدودیت جواب دادن به پست ( عدم نیاز به زدن کلید پاسخ سرع)استفاده از پچ های بهبود دهنه ی سرعت!
استفاده از قالب های متوع و خوب!
ضرورت استفاده از تگ
نمایش عکس ها و شکلک ها قبل از ارسال موضوع!
فعلا همین;)
موفق باشید
با اون مورد کاملا مواقثم
یعنی لازم نباشه همون دکمه رو هم بزنیم ؛ از بس که تنبلیم :">
Dante_2681
2008/09/19, 09:10
یعنی لازم نباشه همون دکمه رو هم بزنیم ؛ از بس که تنبلیم
سلام
نه عزیزم بحث تنبلی نیست!
کاربر آماتور میاد پست بده اصلا نمیدونه باید پیکار کنه من خودم چند سال پیش با همین مشکل رو به رو بودم خب همه که مثل شما پروفشنال نیستم:))
یا حق
نه اونو که شوخی کردم ؛ یعنی نگرفتی
قبلا تو فکرم بود ، چون کاربر آماتور و ...
Dante_2681
2008/09/19, 09:21
نه اونو که شوخی کردم ؛ یعنی نگرفتی
قبلا تو فکرم بود ، چون کاربر آماتور و ...
سلام
:D
این مدیرا رو هم یه رنگ و رویی بدید خیلی خوب میشه :))
اینم خوبه د: دی
مثلا مدیر سینما قرمز ، مدیر فرهنگ و هنر سبز و ...
بعد یک برچسب شیک هم بالای اسم به صورت کوچیک باشه که خیلی خوب میشه
عدم نیاز به زدن دکمه پاسخ سریع در بعضی نحوه های نمایش مشکل ایجاد میکنه. مثلا نمیشه فهمید این پاسخ کدوم پست بوده.
فکر کنم سرعت خوب باشه! الان جی زیپ هم فعاله که تقریبا سرعت رو 10 برابر میکنه.
در مورد قالب، فکر میکنم قالب اختصاصی داشته باشیم بهتره... تا نظر دوستان چی باشه. حالا شاید قالب پیش فرض وی بی هم اضافه شد. ولی قالب های متنوع نیازمند اینه که هر تغییر کوچیکی رو همه قالب ها پیاده شه.
نمایش عکس و شکلکها... منظورتون کجاست ؟
سلام
:D
این مدیرا رو هم یه رنگ و رویی بدید خیلی خوب میشه :))
این مورد خوبه. منتها وقتی که یکم اعضای فعال زیادتر شدن.
Dante_2681
2008/09/19, 19:26
عدم نیاز به زدن دکمه پاسخ سریع در بعضی نحوه های نمایش مشکل ایجاد میکنه. مثلا نمیشه فهمید این پاسخ کدوم پست بوده.
فکر کنم سرعت خوب باشه! الان جی زیپ هم فعاله که تقریبا سرعت رو 10 برابر میکنه.
در مورد قالب، فکر میکنم قالب اختصاصی داشته باشیم بهتره... تا نظر دوستان چی باشه. حالا شاید قالب پیش فرض وی بی هم اضافه شد. ولی قالب های متنوع نیازمند اینه که هر تغییر کوچیکی رو همه قالب ها پیاده شه.
نمایش عکس و شکلکها... منظورتون کجاست ؟
سلام
منظورم تو بخش پاسخ به ... هست دوست من :)
من می گم یک بخش فروشگاه راه اندازی کنیم و هر چی درآمد داشت خرج مدیران و کاربران کنیم تا اینطوری یوزر ها رو خوشحال کنیم.
مثلا من می تونم یک جورایی در مورد سخت افزار و فیلم و بازی و غیره کمک کنم.
تبلیغات رو احسان جان راه بندازه بهتر میشه
حالا احسان جون مختاره
dark wizard
2009/07/13, 13:55
اين هم بنرتون آقا احسان فقط متن مورد نظرتون رو بديد تا درست كنم ، پيشنهاد من اينكه متحرك نباشه " اليته براي من مشكلي نداره " هر جور كه دوست داريد !
http://nikhost.ir/images/tf.png
سلام.
من نمیتونم ببینم !!!
Saman.Cls
2009/07/13, 17:21
طراحي با كلاسي داره مخصوصا بكگراند مشكيش همچنين فونتش
dark wizard
2009/07/13, 18:13
سلام.
من نمیتونم ببینم !!!
يك جاي ديگه براي شما آپلود كردم ...
http://www.mihanupload.com/images/fvghn6jzvdcg3x4za7yl.png
سلام.
مرسی برای آپلود.
حقیقتش رو بخوام بگم به نگاه من خوب نیومد http://my.blackmice.com/images/smilies/costum/hessam03.gif
dark wizard
2009/07/13, 20:57
1 نكته اين بنر كامل نيست فقط نمونه هست ...
Hessam خان مشكلش كجاست ؟
والا جذب نمیکنه ! یه چیز خشک هست به نظر من. فونت خوبی نداره ! بعد اصلا Theme درستی نداره به نظرم !!! بیشتر شبیه این کارگاه های آموزش فیلم هست که سالی 3 نفر هم توش ثبت نام نمیکنن hTtp://i2.tinypic.com/263cylj.gif
کلا پیشنهادی که من دارم این هست که چیزی طراحی بشه که چشم رو بگیره. همین رنگ آبی روشن که قالب سایت هست ! یا نوشته زرد کدر تاکفا و ...
البته جناب شما طراح هستید نه من ! من نظرم رو میگم، کمک شما هم بهر حال قابل تقدیر هست http://www.world-of-smilies.com/wos_ugly/s1591.gif
dark wizard
2009/07/14, 11:59
اگه نمونه خاصي مد نظر داريد معرفي كنيد ...
نه ! نمونه خاصی ندارم. صرفا فقط نظرم رو گفتم.
حالا خود آقا احسان کجاست ؟! نظر اصلی رو اون باید بده !
بهرحال خود شما هم جزو جمع هستی و یک رای داری بهرحال http://my.blackmice.com/images/smilies/costum/hessam03.gif
منظورم نظر اصلی بود.
من ضمن تشکر از زحمت dark wizard با نظر حسام موافقم و فکر میکنم باید بیشر روش کار شه
Saman.Cls
2009/07/18, 06:04
يه چيزي باشه مردو رو جذب كنه
البته به نظرمن اينا فقط ظاهر قضيه هست بايد دوستان تلاش كنند سايت سرشار از پروتيين ويتامين و مطالب خوب باشه كه كسي مياد تو سايت عضو بشه و پست هم بده
در همین راستا چند راهنمای مفید مفید در راهنمایی و سوالات در مورد سایت - تاکفا TalkFa (http://www.talkfa.com/forumdisplay.php?f=221) قرار داده شد.
dark wizard
2009/07/18, 18:36
راستش من سرم شلوغه اون روز هم اتفاقي اومدم ديدم احسان خان pm داده و ديگه قبول كردم ، اگه نمونه اي داريد بگيد مثل همون براتون درست كنم ...
سلام.
من یه پیشنهادی دارم برای اینکه کاربران بتونند نوشته هاشون رو با ویرایش زیباتری ارسال کنند !
مثلا توی برنامه Word ما علاوه برای شکل چیدمان معمولی (چپ - وسط - راست) یه گزینه ای داریم به نام Justify که نوشته ها رو هم اندازه میکنه و در سطرهای مختلف طول نوشته های رو یکسان میکنه.
بهر حال میتونه از نظر ظاهر نوشته ها کمک کنه !
خب تو فروم مقاله های بلند خیلی کم هست.
ضمن اینکه فکر میکنم امکانش نباشه که چنین چیزی را به این ادیتور اضافه کرد.
چون برنامه های واژه پرداز شکل ذخیره اطلاعاتشون فرق میکنه
Saman.Cls
2009/08/29, 13:52
من الان كه فروم هي ديگه رو بررسي ميكردم ديدم خيلي بيشتر از ما از علائم گرافيكي استفاده كردن
بعضي جاها برند موبايل و ماشين كاربران هم نمايش داده شده بود
كلا به نظر من يه تغييري تو سايت باشه بهتره
نظر شما چيه؟
پیشنهاد جالبیه. تا نظر بقیه دوستان چی باشه
خوبه !
از نظر ظاهری کمک میکنه کلا !
Photographer ghost
2009/08/30, 23:56
آره به نظر بنده اگه لایق بدونید خوبه اما در حد تعادل همه چی خوبه (البته نه همه چیه همه چی!)
Saman.Cls
2009/08/31, 04:12
Black ghost (http://www.talkfa.com/member.php?u=16087) عزيز من متوجه نشدم منظورت رو
يعني شما موافق هستين با پيشنهاد؟
من الان كه فروم هي ديگه رو بررسي ميكردم ديدم خيلي بيشتر از ما از علائم گرافيكي استفاده كردن
بعضي جاها برند موبايل و ماشين كاربران هم نمايش داده شده بود
كلا به نظر من يه تغييري تو سايت باشه بهتره
نظر شما چيه؟
مدل موبایل به پروفایل کاربران اضافه شد
Saman.Cls
2009/09/12, 02:46
من الان داشتم این تاپیک رو از اول می خوندم
دوستان پیشنهادات خوبی داده بودند اون اوایل
چرا روش کار نمی شه ؟
mortezagipsy
2009/09/12, 06:27
خوب من تازه اینجا ثبت نام کردم. قسمت اتومبیل رو که نگاه کردم با به یه سری کمبود و کاستیهایی مواجه شدم که بد نیست اینجا بهش اشاره بشه :
- در قسمت اتومبیل به شدت نیازه در تقسیم بندی تجدید نظر بشه. کلیه ی برندهای موجود باید تفکیک بشن. سمند, پژو 405, پژو 206, پیکان ... همه باید جدا بشن.
- از ایجاد تاپیکای جامع جلوگیری بشه . برای هر موضوعی باید تاپیک جدید ایجاد بشه. این کار از پراکندگی مطالب بعد از گذشت مدتی که تعداد پستها زیاد شد جلوگیری می کنه و علاوه بر تخصصی شدن, به راحتتر پیدا کردن موضوعات کمک شایانی می کنه.
- گزینه ی تشکر در یه فروم بسیار مفیده و از زدن پستهای بی جا و بی خاصیت جلوگیری می کنه. این گزینه فواید مفید دیگه ای هم داره که در اینجا مجالش نیست بهش بپردازیم. حتما" باید اضافه بشه.
اینها رو از تجربیات اندکی که حاصل چند صباحی فعالیت در دو وبسایت TUNINGTALK و PHALLS که در بخش اتومبیل سرامد دیگر سایتها هست گقتم.
امیدوارم تاکفا به زودی به یکی از بزرگترین فرومهای ایرانی تبدیل بشه. ;)
منظورت کدوم پیشنهاداته آقا سامان ؟
در مورد اتومبیل چون پستها و کاربرا کمه فعلا کلی دسته بندی کردیم. با نظر مدیر بخش میتونه تغییر داده بشه
تاپیک های جامع هم بعضی اوقات خوبه بعضی اوقات بد
تشکر هم که داریم
ممنون از لطف شما آقا مرتضی :)
Saman.Cls
2009/09/12, 09:28
آقا مرتضی ممنون از پیشنهادات خوبت
آقا مرتضی از دوستان بنده هستن در p halls
آقا احسان منظورم :
من مي گم يه كد اچ تي ام يا فلش بذاريم كه فال روزانه رو نمايش بده. يا يه آيه ي زيبا از قرآن يا يك شعر زيبا و معناش.
توی سایت بلاگفا اگه بتونی تبلیغ کنی ، عالی میشه
مثلا مدیر سینما قرمز ، مدیر فرهنگ و هنر سبز و ...
بعد یک برچسب شیک هم بالای اسم به صورت کوچیک باشه که خیلی خوب میشه
تبلیغات رو احسان جان راه بندازه بهتر میشه
در قسمت اتومبیل به شدت نیازه در تقسیم بندی تجدید نظر بشه. کلیه ی برندهای موجود باید تفکیک بشن. سمند, پژو 405, پژو 206, پیکان ... همه باید جدا بشن.
از ایجاد تاپیکای جامع جلوگیری بشه
در خصوص با اتومبیل با ید بگم زمان می بره تا پر بشه ولی به نظر من برای ترغیب بازدید کنندگان راه خوبی هست
اگر دوستان دیگر مخصوصا آقا مرتضی هم در این بخش هم کاری کنن و پست بدن خیلی خوب می شه و خیلی راحت راه میوفته
در بخش مویایل هم جای سری 60 ورژن 5 خالیه
Saman.Cls
2009/09/14, 02:14
پیشنهاد می شود بخش مد و فشن افتتاح شود
ebi-2000
2009/09/14, 07:13
آقا احسان من هم پیشنهاد های سامان جان را قبول دارم. لطفا کاری بکنید تا عملی شوند
به زودی به پیشنهادا رسیدگی میکنم. یکم سرم شلوغه
mortezagipsy
2009/09/14, 16:15
اول اینکه یه بخشی رو به مباحث مربوط به دوچرخه و دوچرخه سواری اختصاص بدین. بعدشم رنگ لینکها باید با نوشته ها فرق کنه.
HOSEIN_IRANI
2010/05/27, 23:23
اگه تو تاکفا در قسمت منو پلیس تاکفا هم اضافه کنید بهتره ...
یعنی اعضای پلیس تاکفا به گزارش های تخلف و اخطارها رسیدگی کنند .
ممنون از مدیر ...
از همه دعوت میشه نظرشون رو راجع به پلیس تاکفا بدن ...
Orif_8818
2010/05/28, 01:45
مدیران مثل پلیس تاکفا هستند بنظر من لازم نیست .
HOSEIN_IRANI
2010/05/29, 01:18
ولی بعضی از مدیران هم خلاف میکنند
بدون اجازه مدیر کل پست اشخاص مهم را حذف میکنند و...
Mahdi_74
2010/05/29, 11:23
به نظر من اگه يه قسمت براي هر كي به عنوان اعتبار اضافه كنيد خيلي بهتر مي شه؟؟
براي هر كس 6 ستاره باشه به شرح زير
1 ستاره روشن براي كساني كه تازه عضو شدند
2 ستاره روشن براي كاربراني كه 200 تا پست دارند
3 ستاره روشن براي كساني كه 350 تا پست و 20 تا امتياز دارند
4 ستاره روشن براي كساني كه تازه عضو فعال شده اند
5 ستاره روشن براي كاربران فعال كهنه كار و مديران تالار ها
6 ستاره روشن براي مدير سايت(اقا احسان گل)
HOSEIN_IRANI
2010/05/29, 13:11
نه . این به درد تاکفا نمیخورد . من موافق نیستم
Mahdi_74
2010/05/29, 14:58
اتفاقا خيلي هم جالبه توي بيشتر تالار ها من ديدم
Mahdi_74
2010/05/29, 14:59
پلیس تاکفا اصلا جالب نيست
HOSEIN_IRANI
2010/05/29, 15:05
اتفاقا خيلي هم جالبه توي بيشتر تالار ها من ديدم
اقا مهدی مگه کنار اسم ها نمیبینی مربع های سبز را. اون ها درجه هستند . درجه بندی شما عالی است اما تاکفا خودش یه جور دیگه درجه بندی کرده از نظرتون هم سپاسگزارم ....
زیر اسم هر نفر در هر پست یه علامت ! هست که با اون میتونید پست خلاف را از هرکسی گزارش دهید
Orif_8818
2010/05/29, 23:27
ولی بعضی از مدیران هم خلاف میکنند
بدون اجازه مدیر کل پست اشخاص مهم را حذف میکنند و...
مطمئن باشید بدون دلیل هیچ پستی پاک نمیشه .
HOSEIN_IRANI
2010/05/30, 00:29
بالاخره اقا عرفان قسط توحین که نداشتم میخواستم مثال بزنم تا جواب اقا مهدی را بدم ! اگه اینطوری بشه تاکفا جالب تر میشه ...
با سلام خدمت مدیران گل TalkFa
تازه تازه از راه رسیدم با کوله باری از پیشنهاد و تجربه که امید وارم مورد توجه مدیران عزیز قرار گیرد
در راستای ارتقای هرچه بیشتر سایت ابتدا با ذکر 2 مورد آغاز میکنم
1 - در بررسی اجمالی تاپیک پیشنهادات در اکثر پستهای مدیران عزیز صحبت از نمای ظاهری سایت شده است که به نظر من ابتدا تاپیکی ویژه جهت گفتگوی عمومی مدیران جهت بررسی مسائل و مشکلات سایت و کاربران بطور خصوصی ایجاد شود و تاپیک پیشنهادها به انتقادات و پیشنهادات کاربران تغیر نام دهد وهمچنین در زیر مجموعه اطلاعيه ها و اخبار تالارها (http://www.talkfa.com/forumdisplay.php?f=3) مخفی نشود بلکه در معرض دید کار بران قرار گیرد که دوستان عزیز کاربر در مورد کمی و کاستی های هر انجمن بتوانند اظهار نظر نمایند
2 - در انجمن پزشکی و سلامت لازم است چند تاپیک جدید تحت عنوانهی 1 - شناخت بیماریها 2 - مقالات وتحقیقات پزشکی 3 - دارو ها 4 - دانستنیهای پزشکی 5 - فوریتهای پزشکی و اورژانس
با تشکر : کارو راد
باز خدمت مدیران غزیز تاکفا سلامی دوباره عرض میکنم
قبل از هر چیز از احسان جان آدمین محترم سایت بخاطر پیام خوش آمد گویی وهمچنین از
Mahdi_74 (http://www.talkfa.com/member.php?u=21252) بخاطر دقت نظر و احساس مسئولیتش در قبال سایت تشکر کنم
سخنم را از اینجا آغاز میکنم ( چرا این سایت را را انتخاب کردم ) با وجودی که در خیلی از سایتها عضو هستم به دنبال هدفی والاتر یعنی خدمتی صادقانه در جمع دوستانی جدید و سایتی نوپا که میخواهد رسلت فرهنگی خود را به محک آزمایش بگذارد و در حال و آینده پاسخگوی نیازهای فرهنگی و دانش روز در سطح دنیای مجازی باشد
و من هم افتخار خواهم کرد که در بین شما جوانان عزیز و کوشا بتوانم حداقل خدمتی را داشته باشم البه اگر مورد صلاحدید شما دوستان عزیز قرار گیرم
هر چند میدانم که امروزه مشغولیات درسی علت اصلی عدم رسیدگی به پیشبرد اهداف سایت است اما نباید گذاشت که سایت از روال اصلی و منطقی خود منحرف شود که پیامد آن جبران ناپذیر خواهد بود
از اینها که بگذریم جذابیت هر سایت به دو عامل بستگی دارد 1 - ظاهر سایت 2 - محتوا و کیفیت آن
در مورد ظاهر با تلفیق ، نوآوری و همفکری میتوان به بهترین آن دست یافت
درمورد محتوا و کیفیت تا قالب بندی انجمنها بصورت اساسی طراحی نگردد مشکلات سایت از هر روز بیشتر خواهد شد بدین معنا که کاربر برای یافتن موضوعی خاص باید مدت زمان زیادی را صرف کند که این خود باعث دلسردی کاربر خواهد شد و دوماً اینکه کاربری بخواهد تاپیک یا پستی ارسال نماید سر در گم میشود وهمچنین بعد از قالب بندی با ید کلی زحمت کشید تا هر تاپیک و پست ارسال شده در جایگاه خاص خود قرار گیرد
و پیشنهادم برای اینکه در قالب بندی انجمنها با مشکل نبود موضوع مواجه نشویم میتوان بصورت پله ای عمل کرد بدین صورت هر انجمن را درفواصل یک یا دو هفته زمانی قالب بندی کنید که در آن مدت به همت مدیران عزیز و کاربران کوشا بتوان به ارسالات موضوع پرداخت
و در آخر تنها نکته ای که لازم است به آن اشاره کنم وجود یک الی دو ناظر برای سایت آنهم از افراد مطمئن و دلسوز با انتخاب مدیریت سایت جهت بررسی کلیه ارسالات و گزارش و خذف تاپیکها غیر استاندارد ( قوانین کپی رایت ) و آرشیو نمودن پستهای غیر ضروری و......
من منتظر قالب بندی انجمن پزشکی و سلامت هستم که فعالیت خودم را با این بخش شروع کنم
امیدوارم منو ببخشید جداً قصدم نامه نگاری نبود ولی نتوانستم که نگویم
با سپاس فراوان : کارو راد
منتظر جواب هستم
Mahdi_74
2010/06/27, 11:54
من با نظر کاروراد (http://www.talkfa.com/member.php?u=22362)
موافقم
HOSEIN_IRANI
2010/06/27, 17:16
پیشنهادات شما میتواند برای بهبود سایت تاکفا کمک کنید ..:)
نظرت راجع به طبقه کردن تالار مذهبی چیه ؟؟؟؟؟؟؟:D
پیشنهادات شما میتواند برای بهبود سایت تاکفا کمک کنید ..:)
نظرت راجع به طبقه کردن تالار مذهبی چیه ؟؟؟؟؟؟؟:D
دوست عزیز پیشنهاد کلی من طبقه بندی کل انجمنها است ولی بخاطر اینکه ممکن است این مسئله اگر بصورت همزمان اجرا شود با خالی بودن اکثر انجمنها از موضوع مواجه خواهیم شد
ولی اگر مدیر هرانجمنی که توانایی ارسال موضوع را در کمترین زمان ممکن بتواند انجام دهد مسلماً زودتر به نتیجه خواهیم رسید
HOSEIN_IRANI
2010/06/28, 00:01
اصلا همین شماها هستید که میتوانید به تاکفا و دیگر تالار ها سایت ها کمک کنید .. :nono:
پیشنهاد کلی من برای طبقه بندی تالار پزشکی و سلامت
پزشكي و سلامت (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=72)
در اين بخش مقاله هاي پزشكي ،نكات پزشكي و ....مورد بحث قرار ميگيرد
بخشها:
گیاهان داروی / دارو های گیاهی
شناخت بیماری ها (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=361)
اورژانس پزشکی (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=362) و کمک های اولیه (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=367)
دانستنیهای (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=363) پزشکی
بهداشت عمومي (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=364) - فردی ومحیط
داروها (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=366) ( کاربرد - مشخصات - عوارض )
مقالات و تحقیقات پزشکی (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=368)
تغذیه و تناسب اندام (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=486) و انواع رژیمها
پاسخ به سئولات پزشکی ( زیر نظر پزشک سایت )
انجمن روانشناسی (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=73)
در مورد مقالات روانشناسي ،روانشناسي خانواده، تست هاي روانشناسي و...به بحث و تبادل نظر مي پردازيم
بخشها:
روانشناسی کودکان (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=342)
اختلالات روانی (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=358)
روانشناسی رشد (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=351)
روانشناسی بالینی (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=352)
روانشناسی عمومی (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=355) و اجتماعی (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=353)
روانشناسی شغلی (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=343)
تست های متنوع روانشناسی (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=359)
روانشناسی شخصیت و اعتماد به نفس (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=344)
روانشناسی تبلیغات (http://forum.4040le.com/forumdisplay.php?f=500)
اگر دوستان هم نظر دیگری دارند استقبال میکنم
HOSEIN_IRANI
2010/06/28, 00:44
شما پزشکید . لطفا در مورد تالار مذهبی نظر بدین ..
و در آخر تنها نکته ای که لازم است به آن اشاره کنم وجود یک الی دو ناظر برای سایت آنهم از افراد مطمئن و دلسوز با انتخاب مدیریت سایت جهت بررسی کلیه ارسالات و گزارش و خذف تاپیکها غیر استاندارد ( قوانین کپی رایت ) و آرشیو نمودن پستهای غیر ضروری و......
باز هم روی این نکته تاکید میکنم برای بقای سایت و پیشبرد اهداف عالی چون هیچ کسی عاری از خطا نیست لذا بجای پلیس سایت ناظرانی تعین گردنند تا با بررسی تاپیکها و پستهای ارسال شده آن دسته از ارسالات که بدون ذکر منبع و فقط با کپی برداری قوانین ( کپی رایت ) را نا دیده گرفته اند آن پستها حذف گردنند
چون دوست ندارم سرنوشت این سایت با عواقب بعضی از سایتها مواجه شود پس اول مبنا را بر قانون سایت که همگی آنرا قبول نموده ایم قرار دهیم
شما پزشکید . لطفا در مورد تالار مذهبی نظر بدین ..
حسین جان من پزشک نیستم ولی آدمی فرهنگی و علم دوستم
در رابطه تالار مذهبی ابتدا لازم است بدانیم اصولاً این انجمن زیر مجموعه انجمنهای عمومی است اما باید طبقه بندی شود حالا اگر خودت طرحی برای طبقه بندی دارید آنرا ارائه کن و گر نه میتوانیم با کمک دوستان دیگر طرحی جالب برای این انجمن ایجاد کنیم
منتها همچنانکه در پیشنهادم نیز ذکر کرده ام باید مرحله به مرحله و طبق برنامه ریزی دقیق و تحت نظارت همچنین ضمن اولویت بخشیدن به تالارها و انجمنهای اصلی باید این کار صورت پذیرد که خود نیاز به زمان دارد
و در پایان تا مدیر محترم وعزیز سایت تصمیم نگیرند که من بعنوان خدمتگذاری در راه خدمت به سایت و جامعه مجازی افتخار همکاری را داشته باشم از طرح سایر دیدگاه هایم خود داری میکنم
با سلام خدمت مدیران گل TalkFa
تازه تازه از راه رسیدم با کوله باری از پیشنهاد و تجربه که امید وارم مورد توجه مدیران عزیز قرار گیرد
در راستای ارتقای هرچه بیشتر سایت ابتدا با ذکر 2 مورد آغاز میکنم
1 - در بررسی اجمالی تاپیک پیشنهادات در اکثر پستهای مدیران عزیز صحبت از نمای ظاهری سایت شده است که به نظر من ابتدا تاپیکی ویژه جهت گفتگوی عمومی مدیران جهت بررسی مسائل و مشکلات سایت و کاربران بطور خصوصی ایجاد شود و تاپیک پیشنهادها به انتقادات و پیشنهادات کاربران تغیر نام دهد وهمچنین در زیر مجموعه اطلاعيه ها و اخبار تالارها (http://www.talkfa.com/forumdisplay.php?f=3) مخفی نشود بلکه در معرض دید کار بران قرار گیرد که دوستان عزیز کاربر در مورد کمی و کاستی های هر انجمن بتوانند اظهار نظر نمایند
2 - در انجمن پزشکی و سلامت لازم است چند تاپیک جدید تحت عنوانهی 1 - شناخت بیماریها 2 - مقالات وتحقیقات پزشکی 3 - دارو ها 4 - دانستنیهای پزشکی 5 - فوریتهای پزشکی و اورژانس
با تشکر : کارو راد
این بخشبندی خیلی به جزئیات پرداخته و الان پستها کمه و به نظر من زیاد مناسب نیست. به نظرتون اگه بخش بندی ها جامعتر باشه بهتر نیست ؟
با سلام
در بخش بندیجامع کاربر از گشتن در میان صفحات متعدد خسته و در نهایت به سایت دیگری مراجعه خواهد کرد
در ثانی در آینده نسبت به دسته بندی آنها مشکلات زیادی بوجود خواهد آورد
ثالثاً با توکل بخدا و همراهی مدیران دلسوز نخواهیم گذاشت که هیچ بخشی خالی باشد
HOSEIN_IRANI
2010/06/29, 14:15
با سلام خدمت کاربران عزیز تاکفا بالاخصوص مدیر تاکفا
بعد از چندی من متوجه شدم که بعضی تالارها یک مدیره نمیشن و باید دو یا سه مدیر روی ان مدیریت کنن .
اقا salamte (مدیر تالار پزشکی و سلامت) چون بعضی از سوالات رو بلد نیستند و تخصصشون نیست بهتره نیست پزشک هایی دیگر هم مدیریت کنن.
البته اگر بشه ...
پیشنهاد بعدی من این است که اقا احسان هر انجمن یک مدیر داشته باشه و هر تالار یه مدیر ..
اینجوری بعضیاز تالارهایی رو که مدیر ندارن میتونن مدیران انجمن ان ها را مدیریت کنن..
هم این به نظم تاکفا کمک میکنه...
با سلام
در بخش بندیجامع کاربر از گشتن در میان صفحات متعدد خسته و در نهایت به سایت دیگری مراجعه خواهد کرد
در ثانی در آینده نسبت به دسته بندی آنها مشکلات زیادی بوجود خواهد آورد
ثالثاً با توکل بخدا و همراهی مدیران دلسوز نخواهیم گذاشت که هیچ بخشی خالی باشد
منظور من از جامع یعنی عمومی تر ، نه جزئی.. فکر کنم اشتباه متوجه شدید
با سلام خدمت کاربران عزیز تاکفا بالاخصوص مدیر تاکفا
بعد از چندی من متوجه شدم که بعضی تالارها یک مدیره نمیشن و باید دو یا سه مدیر روی ان مدیریت کنن .
اقا salamte (مدیر تالار پزشکی و سلامت) چون بعضی از سوالات رو بلد نیستند و تخصصشون نیست بهتره نیست پزشک هایی دیگر هم مدیریت کنن.
البته اگر بشه ...
پیشنهاد بعدی من این است که اقا احسان هر انجمن یک مدیر داشته باشه و هر تالار یه مدیر ..
اینجوری بعضیاز تالارهایی رو که مدیر ندارن میتونن مدیران انجمن ان ها را مدیریت کنن..
هم این به نظم تاکفا کمک میکنه...
در حال حاظر بهترین کسی که تو این تالار میتونه مدیر باشه کاربر salamaty هست که پزشک هم هستند و تخصصشون از همه ما بیشتره.
Mahdi_74
2010/06/29, 16:25
تا جايي كه من ديدم salamaty داره خوب به سوال ها جواب مي ده
HOSEIN_IRANI
2010/06/29, 18:08
با سلام خدمت اقا مهدی اقا احسان !
من قسط جسارت به اقا salamaty ندارم و به ایشان عرض ادب میکنم ...
من فقط گفتم چون بعضی از سوالات تخصص ایشان نیست اگه یه وقت یه پزشک دیگه به تور تاکفا خورد تالار پزشکی و سلامت دو مدیره شود...
لطفا به این تاپیک ها توجه کنید ...
در تاپیک پاسخ به سوالات پزشکی انلاین و..
در صفحه اول اقا ابراهیم در مورد دندان سوال کرد و تخصص ایشان این نوبده ..
یا mostafard30 (http://www.talkfa.com/member.php?u=21619) یه سوال در مورد زیبایی کرده بود که اقا سلامتی بلد نبود ...
باز هم ممنون
حالا چرا با ناراحتی جواب میدین
پیشنهاد دادن امری خوبی است ...
تا ان جا که در تالار پزشکی یک بخش اضافه شده ..
و سریع
ولی اقا احسان تالار مذهبی را طبقه بندی نکرد...
منظور من از جامع یعنی عمومی تر ، نه جزئی.. فکر کنم اشتباه متوجه شدید
[quote=Ehsan;23049]این بخشبندی خیلی به جزئیات پرداخته و الان پستها کمه و به نظر من زیاد مناسب نیست. به نظرتون اگه بخش بندی ها جامعتر باشه بهتر نیست ؟
احسان جان مدیر گل تاگفا من به شما قول میدهم که ظرف مدت حداقل یک هفته انجمن چنان پر بار شود که یکی از بهترینها باشد
وقتی صفحه ای رو بااز میکنیم به صفحه اول میریم به جاای صفحه آخر
اگر بشه تو صفحه اصلی روی آخرین تاپیکاایی که پست خورده میزنیم به صفحه آخر بریم خیلی بهتره
یکی دیگه هم این که برااای بعضی تااپیکاا این 20 کارااکتر زیااده و باااید نصف بیشتر و نقطه گذااشت
وقتی صفحه ای رو بااز میکنیم به صفحه اول میریم به جاای صفحه آخر
اگر بشه تو صفحه اصلی روی آخرین تاپیکاایی که پست خورده میزنیم به صفحه آخر بریم خیلی بهتره
یکی دیگه هم این که برااای بعضی تااپیکاا این 20 کارااکتر زیااده و باااید نصف بیشتر و نقطه گذااشت
سلام
در قسمت جلوی هر تاپیک اگر بیشتر از یک صفحه باشد تعداد صفحات نوشته شده و اگر بیش از 5 صفحه باشد نوشته آخرین صفحه با انتخاب آخرین عدد یا آخرین صفحه شما به صفحه مورد نظر خواهید رفت
ممنون
اونو میدوونم اما من صفحه اصلی و اخرین ارساال هاارو گفتم
یه پیشنهااد
نمیشه برااای آزاد هم تشکر بذاارید؟
آخه مثلاا تو دلتنگی میخوااای تشکر کنی الکی باید یه پست بزنیم که تشکر کنیم
الان من برای دوستم به جای تشکر امتیااز اضافه کردم اماا خو متوجه نمیشن که من براشون اضافه کردم و فکر میکنند که من الکی از پستشوون گذشتم!
Mahdi_74
2010/07/14, 13:27
من هم همین عقیده رو دارم
گفتگوی آزاد یعنی هرچی خواستی بگی... برا تشکر هم پست بزنی اشکال نداره.
اگه بخوایم تشکر بذاریم ، اونوقت فرق تشکری که از یه پست آموزنده میشه تا یه تشکر در گفتگوی آزاد چی میشه ؟
خوو این درسته
امااا مثلا یه پست براای تشکر چیز زیاد جالبی نیست
قیاافه سایتم بهم میزنه
حالا بااز هر جوور صلااح
اما خو بالاخره تشکر هم بعضی اوقاات تو گفتگوو آزااد لاازم میشه
چیزی که به ذهنم میرسه اینه که تشکر برای گفتگوی آزاد گذاشته بشه و برای اینکه تمایزی باشه بین پستای تخصصی تعداد تشکر ها اضافه نشه و فقط نام تشکر کننده پایین هر پست بیاد که معلوم بشه کی تشکر کرده از اون نوشته ، درسته گاهی تشکر ها تو گفتگوی آزاد اون جنبه ای رو نداره که تو تالارای تخصصی داره ولی گاها هم پیش میاد که همون ارزش رو میتونه داشته باشه ، در هر حال اگه امکان تشکر اضافه بشه بدون شمارش ، فکر میکنم هم نظر مدیران سایت مد نظر قرار داده شده هم نظر کاربرا
hoorakhsh
2010/07/16, 02:21
نحوه امتیاز دادن هم به نظر من منصفانه نیست .مثلا یک نفر چند پست عالی رو ثبت کرده و موقعی که میخوایم بهش امتیاز بدیم فقط یک بار میشه اینکارو انجام داد و باید به بقیه هم بی دلیل امتیاز بدی تا بشه دوباره به فرد مورد نظر بابت پستهای دیگری که داشته امتیاز داد:worried:
با توجه به نقطه نظرهاي دوستان در مورد امتياز دادن به ارسالها به نظر من بايد چند نكته مورد توجه قرار گيرد
1 - تفكيك ارسالها ي مفيد و معمولي از همديگر چون اگر رقابت براي امتياز با ارسال چند كلمه بوجود بيايد خود به خود كل سايت و تمام دوستاني كه هزينه مكنند و ساعتها بدنبال مطلبي مفيد سايتهاي زيادي را زير و رو ميكنند دلسرد شده و در نهايت فعالت خود را متوقف ميكنند و با ارسال چند كلمه به امتياز دلخواه خود خواهند رسيد و در اينصورت سايت بدون محتوا خواهد شد كه اين بر خلاف اهداف سايت و وظيفه انساني است
2 - جذب دوستاني كه فقط در انجمني خاص فقط بر اساس سرگرمي فعاليت ميكنند به ساير انجمنها و تالاارهاي ديگر كه با ارسال مطالب مفيد و جالب ،ديگران هم از تجربه و دانش آنان بهره مند شوند و در ضمن امكان تشكر كردن از آنها هم بوجود خواهد آمد
3 - گسترش فرهنگ قدر داني از همديگر بخاطر مطالب مفيد و شركت فعالاانه همه دوستان در ساير بخشها
البته اگر سيستم امتياز دهي راه اندازي شود هم به زيبايي سايت كمك ميكند و هم دوستان عزيز به نتيجه اي منطقي ميرسند
سوالی که پیش اومده اینه که نتیجه این پیشنهاد ها چی شد؟
یعنی پست کاروارد در جوب من هم بود؟یا فقط در مورد امتیازاس؟
Mohammad Mohsen
2010/07/19, 17:50
پیشنهاد می کنم تالار کامپیوتر و اینترنت و تالار طراحی وب و برنامه نویسی تغییراتی کنن. کامپیوتر و برنامه نویسی یه تالار بشه ، وب و اینترنت هم یه تالار دیگه
سوالی که پیش اومده اینه که نتیجه این پیشنهاد ها چی شد؟
یعنی پست کاروارد در جوب من هم بود؟یا فقط در مورد امتیازاس؟
دوست عزیز من فقط نظرات خودم را اعلام کردم و. تصمیم گیری نهایی با مدیریت سایت است و از دیگر دوستان هم میخواهم با نظرات مفید و سازنده خود در این بحث شرکت کنند تا به نتیجه نهایی برسیم
یه پیشنهاد یا تقاضا از مدیر کلوپ بازی ها : لطفا یه سری بازی های جدید تری رو بذارید دیگه خیلی قدیمی شدن مرسی;)
دوست عزیز من فقط نظرات خودم را اعلام کردم و. تصمیم گیری نهایی با مدیریت سایت است و از دیگر دوستان هم میخواهم با نظرات مفید و سازنده خود در این بحث شرکت کنند تا به نتیجه نهایی برسیم
ممنون کاروارد
با توجه به جمله ی اول پستت به نظر میاد نظرتو در مورد امتیاز دهی گفته بودی درسته؟
امیدوارم هر چه زودتر به پیشنهاد های قبلی پاسخ داده بشه
با توجه به اینکه سایت قبلا پستای پشت سر هم رو به صورت خودکار ادغام میکرد و بعد از مدتی این رویه عوض شد ، قاعدتا زدن پست های متوالی بدون اشکال به نظر میرسید در همه ی تالارا ، با این حال در تالار گفتگوی آزاد پست های متوالی مکررا توسط مدیر سایت با تذکر مواجه شده و اینجوری به نظر میاد که هم سایت با مشکل مواجه میشه در این حالت و هم اینکه تعدادی از کاربرا که ادغام پست ها به خاطر اون ها برداشته شده با مشکل مواجه میشن و مسلما دوست نداریم کسی با مشکل مواجه شه
پیشنهاد میکنم اگه این نظر مدیریت سایت هست که نباید توی تالار گفتگوی آزاد پستای متوالی داشت به دلایل ذکر شده ، روال ادغام پستها توی تالار مذکور ادامه پیدا کنه
در همه تالارها سعی بر این داشته باشید که پست غیر مفید پشت سر هم زده نشه. در گفتگوی آزاد البته محدودیت کمتر هست و چون در آینده نزدیک ، پستهای این تالار جزو امتیازات فرد شمارش نمیشه اشکال نداره. با این حال سعی کنید جوری باشه که نظم تاپیک به هم نخوره
متاسفانه پلاگین تشکر ، این امکانو نداره که تشکر های یک تالار را حساب نکنه.
ممنون احسان جان
میشه تعریف دقیقی از پست غیر مفید توی تالار گفتگوی ازاد داشته باشین؟ آخه برای خیلیا ممکنه هر پستی غیر مفید باشه و بیاد تذکر بده که این کار رو نکنین در حالی که توی گفتگوی آزاد سوال و جواب و جواب دادن به همدیگه امری طبیعی ، و به همین دلیل هم اسمش گفتگوی آزاد و گپ و سرگرمی هست ، در مورد نظم تاپیک هم به همین ترتیبه ، تعریف دقیق منظورمه ، چون باعث میشه برخورد سلیقه ای بوجود نیاد
و اینکه قراره پستای گفتگوی آزاد جز پستای فرد و امتیازاش شمارش نشه به نظرم ایده خوبیه و خیلی از مشکلات رو ممکنه برطرف کنه;)
بحث پست مفید و غیر مفید در گفتگوی آزاد معنی نداره. اونجا هرکی هرچی خواست میتونه بگه.
ولی سعی کنید که از پستهای یه جمله ای پشت سر هم پرهیز کنید.همین.
ضمنا یه مود VBEXPRIENCE نصب کردم. ولی وقت و اطلاعات در مورد تنظیماتش ندارم. اگه کسی وارده بگه تا درستش کنیم.
پستهای تالار گفتگوی آزاد و سرگرمی از تعداد پستهای کاربران کم شد.
salamaty
2010/07/22, 23:14
سلام اقا احسان
احتراما
این لوگو ها درون سایت گوشه کنار قرار بدید
http://ehda.ir/StaticPages/Pictures/baner6.gif
http://ehda.ir/StaticPages/Pictures/EHDAnegah2.gif
http://ehda.ir/StaticPages/Pictures/baner75.gifhttp://ehda.ir/StaticPages/Pictures/baner8.gif
http://ehda.ir/StaticPages/Pictures/baner1.gif
salamaty
2010/07/22, 23:16
پستهای تالار گفتگوی آزاد و سرگرمی از تعداد پستهای کاربران کم شد.
میخواستم بگم این تالار گفت گو ازاد رو از کادر اخرین ارسال بالا و پایین بردارید تا مطالب علمی بتونه نمایش پیدا کنه چون تالار سرگرمی زیاد ارسال داره همش جای تالار علمی اموزسی میگیره
HOSEIN_IRANI
2010/07/29, 21:04
خیلی خوبه من با نظر اقا سلامتی موافقم ان شاا الله همیشه سلامت باشید..:D
درود
باید خدمت مدیریت سایت و مدیران ارشد و نیز مدیران تالار های تاک فا خسته نباشید گفت.
راستش بنده مدت زیادی هست که در جامعه ی مجازی فعالیت می کنم و حدود دو سال هم می شود که فروم ها و تالار های گفتمان را سرک می کشم. و صد البت ادعای این را ندارم که در امر ورود به سامانه های مجازی و گفتمان کاربری حرفه ای می باشم.
حال جبر زمانه و سرنوشت مجازی و گوگل مرا به تاکفا رساند.
در نگاه اول به تاکفا به انگاره ی بنده تالاری مفید آمد. اما در این دو روزی که در تالار های آن گشت و گزار می کنم به نظرم آمد که این سایت و این تالار گفتمان نتوانسته جایگاهی را که از سال 2008 تا بحال می بایست پیدا می کرده پیدا کند. به همین خاطر از آنجا که تصمیم دارم در این فاروم فعالیت کنم و نیز دوست ندارم وقت خود را به بطالت صرف نمایم چند انتقاد و نیز اندکی پیشنهاد را دارم که اینجا مطرح می کنم.
نکته: از آنجا که کلا حیطه ی فعالیت من ادبیات و داستان می باشد روی آن تاپیک مثال می زنم. ولی کلا تمام تاپیک ها مد نظر اینجانب است.
1- اولین گزینه ای که در تالار جایش خالی است تاپیک انتقاد و پیشنهاد است.
در تاپیک انتقاد و پیشنهاد کاربران می توانند نقطه نظرات، انتقادات و پیشنهادات و حتی اعتراضات خود را درمورد حذف پست، پرخاشگری و اهانت کاربران دیگر و .... را به اطلاع مدیر همان تالار برسانند.
به این ترتیب کاربران این فروم تخصصی کار کرده و خواهند توانست حیطه و نوع فعالیت خود را مدیریت شده بیابند.
2- می بایست کاربران برای زدن پست از احساسات و وجود خودشان، آنچه که از ذهنیتشان می گذرد ترقیب شوند. یعنی داستان های خودشان، متون ادبی خودشان، افکار خودشان و .....
نه اینکه مثل تاپیک هایی که حالا به اینصورت آشفته و شلوغ و در هم و بر هم زده می شوند و نهایتا دو سه پست تشکر، ایول داداش حال کردیم، عجب ، ممنون آموزنده بود و .... را در هر تاپیک خواهیم دید. همین چیزی که حالا هم مشهود است.
3- طبق نگاهی که بنده به انتخاب مدیران تالار ها انداختم، خیلی از آنها حتی در زمینه ی مدیریتیشان اطلاعات درستی هم ندارند. مثل همین تالار داستان که تاپیک های داستان و حکایات ادبی و پند های عبرت آموز همگی در یک نگاه می آیند که این سبب می شود تا کاربران فقط رقبت به خواندن بکنند. و نه اینکه تمایلی برای شرکت در بحث داشته باشند.
در واقع اصلا مبحثی مطرح نمی شود. بلکه فقط خبری می رسد و کاربر مخاطب عام می شود. مثل همان مخاطب میهمان.
4- اگر مدیران بصورت تخصصی تعیین می شدند با ایجاد تاپیک قوانین هر تالار و نیز استارت مباحث تفکر بر انگیز می توانستند در این مدت فعالیتی و با این رنج بازدید برای نمونه (
کاربران فعال در 24 ساعت گذشته
3194 کاربر از فروم بازدید نموده اند. 35 کاربر و 3159 مهمان ))
می بایست فقط و فقط دو نفر کاربر آنلاین که من و دوست من هستیم در فروم نباشد؟
فکر می کنم این تعداد بازدید می بایست حد اقل روزانه حدود پنج کاربر فعال و بیست کاربر عضو عادی با فعالیت کم را به مجموعه ی شما اضافه نماید.
فکر می کنم فعلا در همین حد کفایت لازم را به عمل بیاورد. در صورت روادید و توجه به آن ریزبینانه تر به این مسئله نگاه خواهیم نمود.
با سپاس فراوان
به همین سادگی
ایلیا.م
باز هم درود دوست ارجمند و مدیر سخت کوش
یکی دیگر از چیز هایی که تعداد کاربران فعال یک فروم را بالا می برد تالارهای سیاست و اقتصاد، و نیز تالار های مذهبی است.
البته تاپیک های طنز، تفریح و سرگرمی نیز خود طرفداران خاص خود را دارند، ولی آنها مقطعی هستند. معمولا مباحثه کنندگان در این مسائل تالار را تا زمان اتمام بحث ترک نمی کنند و حتی رهگزران را نیز به سمت شرکت در مبحث می کشانند. با توجه به قوانین و مصادیق جرایم رایانه ای هیچ سایتی محروم از این امکان نشده، شما نیز می توانید با ایجاد این تالار ها طرفداران خاص سایت را پیدا کنید.
البته به همان شرط مدیریت مناسب،انتخاب مدیریت صحیح تالار حساس سیاست، سخنگو و ناظر ارشد کاملا فعال برای نظارت بر سه مبحث مطرح شده.
به همین سادگی
با سپاس
ایلیا.م
خب البته ما این تالار ها رو داریم الان. ولی مدیر فعال نداریم براش
دوستدار دوستان
2010/12/27, 14:58
با سلام، پیشاپیش عذرخواهی بنده رو به خاطر ورود به این بحث که مخصوص مدیران و بزرگان است پذیرا باشد. اما انچه که مسلم است تالارها برا کاربران باید مفید باشه وحتما نباید در مورد یک مطلب بحث بشه بلکه باید به گونه ای باشه که در مورد یک موضوع هر کس که اطلاعات مفیدی داره برای استفاده دیگران در تالارها قرار بده البته با سند وذکر منبع که درستی ان برا استفاده کننده معلوم باشه. بعنوان مثال مطلبی که کاروارد در مورد فارکس ارائه کردند حداقل برا من بسیار مفید بود ونیاز به هیچ بحثی هم نداشت.واین باعث استقبال کاربران و میهمانان و رونق سایت میشه.بحث در مورد یک مطلب توسط افراد غیر متخصص سبب از بین رفتن اوقات با ارزش انسان میشه بخصوص در شرایط فعلی که اکثرا خود را متخصص سیاست ، اقتصاد و مذهب میدونن
با سلام، پیشاپیش عذرخواهی بنده رو به خاطر ورود به این بحث که مخصوص مدیران و بزرگان است پذیرا باشد. اما انچه که مسلم است تالارها برا کاربران باید مفید باشه وحتما نباید در مورد یک مطلب بحث بشه بلکه باید به گونه ای باشه که در مورد یک موضوع هر کس که اطلاعات مفیدی داره برای استفاده دیگران در تالارها قرار بده البته با سند وذکر منبع که درستی ان برا استفاده کننده معلوم باشه. بعنوان مثال مطلبی که کاروارد در مورد فارکس ارائه کردند حداقل برا من بسیار مفید بود ونیاز به هیچ بحثی هم نداشت.واین باعث استقبال کاربران و میهمانان و رونق سایت میشه.بحث در مورد یک مطلب توسط افراد غیر متخصص سبب از بین رفتن اوقات با ارزش انسان میشه بخصوص در شرایط فعلی که اکثرا خود را متخصص سیاست ، اقتصاد و مذهب میدونن
درود دوست من
صحبت شما کاملا متین است.
منظور از دسته بندی موضوعات و تالار های پیشنهاد و انتقاد و مدیریت بهتر نیز همین بوده و هست.
به عنوان مثال در تالار داستان حدود پنجاه تمثیل و حکایت داستان مانند بود که برای هر کدام یک تاپیک مجزا زده شده و جداگانه می بایست آن را خواند.
ولی با ایجاد تاپیک مختص حکایات و داستان واره ها کاربران می توانند همه ی آنها را به همراه نضرات داده شده در یک جا ببینند و بخوانند، این امر هم در مدیریت زمان و هم در دسترسی و هم در انتضام موشوعی کمک شایانی خواهد نمود.
با سپاس
ایلیا.م
vBulletin® v4.0.7, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.