PDA

برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : صندلی داغ

صفحه ها : 1 2 [3]

eln@z
2010/08/17, 17:55
100% کار اونها ارزشمند بوده. شکی در این نیست !

ولی من میگم مثلا چرا باید پسر اون فرد بیاد توی جامعه مثلا با من فرق داشته باشه از این لحاظ !

خوب باباش یه کار ارزشمند کرده و اون پسرم شانس داشته بچه ی اون بابا بوده:)

خب پس تو خودت به حجاب اعتقاد داری.

اره

لیلی زن بود یا مرد ؟! :دی
:))
همون فرضیه که اگر پسری هر کاری کرد، کرد ! ولی اگر دختری یک کاری کرد دیگه هزار تا اسم روش میذارن !

چی شد یه خورده پیچیده شد خوب منم میگم چرا پسرام باید بکنن هیشکی هیچی نگه؟

جدا سر این موضوع حاضری بحث کنیم ؟

میخوای منو اخراج کنن تو مدیری پارتیت کلفته من هیچ کارم:D

2 خط پایین ترش تفکیک کردم :دی

دیدم:D

آینده ؟! خب این هم حرفی هست ! ولی ولی بهرحال اجباری در کار نیست ولی هر دو طرف راضی بودن. من مشکلی نمیبینم در این رابطه ! اگر خواهر هم داشتم و این اتفاق براش پیش میومد، من شخصا مشکلی نداشتم باهاش !

:blink: الان میگی وقتی یه چیزی نیست ادم خیلی چیزا میگه معمولا اونایی که اینجوری حرف میزنن که اگر خواهر خودم بود...خیلی غیرتی ترن حالا بزار زن بگیری اون موقع که رو زنت چه غیرتی به کار میبری این حرفتو یاد اوری میکنم

خب این فرهنگ غلط یکی از دلایل وجود فساد هست دیگه. ;)
نمیدونم

نه بابا ؟!

@ دوست 12-13 ساله

دوست جان شما نخون این صفحات رو :دی

نمیدونم حالا اینجا رو میخونه یا نه:))

منتظرم....:D

Ehsan
2010/08/17, 20:59
آقا کامیار لطفا بحث سیاسی نکنید. عقایدتون به عنوان یه شهروند محترم. ولی اینجا جاش نیست. در صورت تکرار مجبور به اعمال قوانین هستیم.

Hessam
2010/08/17, 23:09
چی شد یه خورده پیچیده شد خوب منم میگم چرا پسرام باید بکنن هیشکی هیچی نگه؟

(یک شکلکی که داره با سر میزنه تو دیوار !)

خب من هم همین رو دارم میگم دیگه. من هم مخالف این موضوع هستم !

میخوای منو اخراج کنن تو مدیری پارتیت کلفته من هیچ کارم

اصلا اینا هم یک برنامه بود که در نهایت یک Set Up برات بچینیم اخراجت کنیم :دی

الان میگی وقتی یه چیزی نیست ادم خیلی چیزا میگه معمولا اونایی که اینجوری حرف میزنن که اگر خواهر خودم بود...خیلی غیرتی ترن حالا بزار زن بگیری اون موقع که رو زنت چه غیرتی به کار میبری این حرفتو یاد اوری میکنم

خب زنم با خواهرم فرق میکنه معمولا !

طبعا زن من نمیتونه با فرد دیگه اگر حتی دوستش هم داشت غیر از من رابطه داشته باشه، من هم همچین حقی رو ندارم !

ولی در مورد مثلا خواهرم ! نمیدونم چجوری توضیح بدم. ولش کن !

من میگم اگر x و y همدیگه رو واقعا دوست داشته باشن و با هم ارتباط داشته باشن از نوع +18 !!! این اسمش فساد نیست. حالا در یک رابطه ای من میتونم اون طرف مرد داستان باشم ! در یک رابطه دیگه ای خواهر من میتونه اون فرد زن معادله باشه !

یعنی من اگر بعنوان یک انسان برای خودم یک سری آزادی در نظر میگیرم، طبعا باید همین حقوق رو هم برای مثلا خواهرم در نظر بگیرم ! حالا این جنسیت خیلی برای من مهم نیست ! مهم اون آزادی هست.

بحث سر فساد در داخل ایران و اروپا بود، بحث رسید به خواهر من !! :D

ولش کن کلا :دی

مرسی بابت جوابهات ! یکی دو تا سوال دیگه هم بپرسیم خارج از این موضوعات !

- به علم چقدر علاقه داری ؟

- دوست داری استدلال و تحلیل کنی ؟ حالا هر چیزی رو ! یک مساله فیزیک، یا یک تئوری ریاضی، یا چمیدونم یک رمان فلسفی مثلا !

- کتاب "کار از کار گذشت" رو خوندی ؟ اگر به استدلال علاقه داری حتما این کتاب رو بخون. یک رمان هست، ولی بشدت فلسفی هست ! از هر نظر سوپر عالی هست !

- یک لیوان آپ پرتغال طبیعی رو ترجیح میدی یا یک قوطی رانی ؟!

- ورزش میکنی ؟ اگر آره چی ؟

eln@z
2010/08/17, 23:23
(یک شکلکی که داره با سر میزنه تو دیوار !)

خب من هم همین رو دارم میگم دیگه. من هم مخالف این موضوع هستم !

نزن نزن باشه:D

اصلا اینا هم یک برنامه بود که در نهایت یک Set Up برات بچینیم اخراجت کنیم :دی

پس هرچی دلم میخواد بگم دیگه:whistle::D
خب زنم با خواهرم فرق میکنه معمولا !

طبعا زن من نمیتونه با فرد دیگه اگر حتی دوستش هم داشت غیر از من رابطه داشته باشه، من هم همچین حقی رو ندارم !

ولی در مورد مثلا خواهرم ! نمیدونم چجوری توضیح بدم. ولش کن !

من میگم اگر x و y همدیگه رو واقعا دوست داشته باشن و با هم ارتباط داشته باشن از نوع +18 !!! این اسمش فساد نیست. حالا در یک رابطه ای من میتونم اون طرف مرد داستان باشم ! در یک رابطه دیگه ای خواهر من میتونه اون فرد زن معادله باشه !
برادر دوست من همه چی واسه خودش خوب بود اما واسه خواهرش اخ بود
شمام الان میگید اگه خواهر داشتید عمرا اینجوری میگفتید

یعنی من اگر بعنوان یک انسان برای خودم یک سری آزادی در نظر میگیرم، طبعا باید همین حقوق رو هم برای مثلا خواهرم در نظر بگیرم ! حالا این جنسیت خیلی برای من مهم نیست ! مهم اون آزادی هست.

بحث سر فساد در داخل ایران و اروپا بود، بحث رسید به خواهر من !! :D
اما من مطمئنم نمیذاشتی:D
ولش کن کلا :دی

مرسی بابت جوابهات ! یکی دو تا سوال دیگه هم بپرسیم خارج از این موضوعات !

- به علم چقدر علاقه داری ؟
زیاد علاقه ندارم اما دوست دارم دانشم زیاد باشه:D
- دوست داری استدلال و تحلیل کنی ؟ حالا هر چیزی رو ! یک مساله فیزیک، یا یک تئوری ریاضی، یا چمیدونم یک رمان فلسفی مثلا !
فیزیک نه اما بقیه رو اره:) مخصوصا یه مسئله لاینحلی و:D
- کتاب "کار از کار گذشت" رو خوندی ؟ اگر به استدلال علاقه داری حتما این کتاب رو بخون. یک رمان هست، ولی بشدت فلسفی هست ! از هر نظر سوپر عالی هست !
نه نخوندم اثر کی هست؟
- یک لیوان آپ پرتغال طبیعی رو ترجیح میدی یا یک قوطی رانی ؟!
من کلا اب میوه دوست ندارم :D
- ورزش میکنی ؟ اگر آره چی ؟اره فعلا ایروبیک اما قبلانا بسکتبال میرفتم:D

مرسی از سوالات بازم بیا:دی

Hessam
2010/08/18, 08:45
برادر دوست من همه چی واسه خودش خوب بود اما واسه خواهرش اخ بود
شمام الان میگید اگه خواهر داشتید عمرا اینجوری میگفتید

اما من مطمئنم نمیذاشتی

خب همه آدم ها مثل هم نیستن !

این غیرتی بودم (چقدر بدم میاد از این واژه) یک مساله ای هست ! مطمئنا من اگر خواهر داشتم روش تعصب داشتم بهرحال ! شکی نیست درش ! اگر کسی مثلا میخواست اذیتش کنه من هم اذیت میشدم ! شکی در این نیست !

ولی خب اینکه آزادی شخصی یک نفر دیگه رو بگیرم .... نه ! من کلا اینجوری نبودم از بچگی ! از اخلاق این تریپ افراد هم اصلا خوشم نمیومد از همون اول !

نه نخوندم اثر کی هست؟

"ژان پل سارتر"

حتما بخون !

من کلا اب میوه دوست ندارم

آبمیوه دوست نداری ؟! میشه مگه ؟! :دی

مرسی از سوالات بازم بیا:دی

اگر سوال درست و حسابی ای به ذهنم رسید حتما میام !

Kamyar_22
2010/08/18, 12:30
آقا کامیار لطفا بحث سیاسی نکنید. عقایدتون به عنوان یه شهروند محترم. ولی اینجا جاش نیست. در صورت تکرار مجبور به اعمال قوانین هستیم.

چشم احسان جان ! اگه مشکل شما با بحث سیاسی نکردن حل میشه ، چشم ! بحث سیاسی دیگه انجام نمیدم !

من احساس میکنم که شما مرعوب هستی . میترسی که وبلاگ رو تعطیل کنن و شما از کار و کاسبی بیوفتی . نمیدونم فروم کلوب رو میشناسی یا نه ؟ اونجا بحثهای سیاسیشون بسیار شدید بود و هر از چند گاهی فیلترم میشد سایتشون . اما الان بازن و مشکلی نیست .

eln@z
2010/08/18, 12:47
خب همه آدم ها مثل هم نیستن !

این غیرتی بودم (چقدر بدم میاد از این واژه) یک مساله ای هست ! مطمئنا من اگر خواهر داشتم روش تعصب داشتم بهرحال ! شکی نیست درش ! اگر کسی مثلا میخواست اذیتش کنه من هم اذیت میشدم ! شکی در این نیست !

ولی خب اینکه آزادی شخصی یک نفر دیگه رو بگیرم .... نه ! من کلا اینجوری نبودم از بچگی ! از اخلاق این تریپ افراد هم اصلا خوشم نمیومد از همون اول !

راست میگی اینم حرفیه:)

"ژان پل سارتر"

حتما بخون !

حتما

آبمیوه دوست نداری ؟! میشه مگه ؟! :دی

اره کلا با ابمیوه حال نمیکنم مخصوصا رانی میخورم اما کم

اگر سوال درست و حسابی ای به ذهنم رسید حتما میام !

پس منتظرم...........:D

Hessam
2010/08/28, 16:17
نفر بعدی کی هست ؟

بیاید کمی سوال پیچتون کنیم :دی

Ehsan
2010/08/28, 18:23
چشم احسان جان ! اگه مشکل شما با بحث سیاسی نکردن حل میشه ، چشم ! بحث سیاسی دیگه انجام نمیدم !

من احساس میکنم که شما مرعوب هستی . میترسی که وبلاگ رو تعطیل کنن و شما از کار و کاسبی بیوفتی . نمیدونم فروم کلوب رو میشناسی یا نه ؟ اونجا بحثهای سیاسیشون بسیار شدید بود و هر از چند گاهی فیلترم میشد سایتشون . اما الان بازن و مشکلی نیست .

اتفاقا اگه اینجا مسدود شه تازه به کار و کاسبی میرسیم.
ولی دوست ندارم بدون دلیل دسترسی بچه ها به اینجا قطع بشه و متاسفانه با کوچکترین بهانه ای این کار را میکنن.کلا حرفی که بر خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشه نزنین. چه سیاسی چه ...
به بحث اصلی ادامه بدین....

دشتستان
2010/08/28, 18:39
سلام بگو استقلالي هستي يا پرسپوليسي؟

eln@z
2010/08/28, 18:56
پرسپولیسی:D

Kamyar_22
2010/08/28, 23:02
به نظر من بهتر هست که شخص دیگه ای روی صندلی داغ بشینه .

حدود 8 صفحس که الناز روی صندلی داغ نشسته ! :D

هرکی آمادگیش رو داره ، بیاد .