PDA

برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : عامل ترافیک را شماچه چیزی می دانید؟

taaraa
2009/11/07, 17:21
سلام من تارا هستم و عاشق مسابقه اتومبیلرانی !
می دونی برای چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:p
واسه اینکه من عاشق سرعتم.....................قاننننننن ننننننننننننننننننننن
ولی متاسفانه تا حالا از 130 تا بیشتر نرفتم
چون نه رخشم رخش ِ!!!!!!!!!!!
نه تو خیابون اجازه داریم اینکارو بکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کارتنیکم! خوب دیگه وسعمون نمی رسه...
و نه................................. خوب دیگه :nono: :upsidedown:این یکی شو تو بگو

taaraa
2009/11/08, 11:08
عجالتا خودم برای خودم یه کارت تبریک بفرستم که خیط نشم. چون ظاهرا موضوع ترافیک چندان جذاب نیست...................بابا باورکنید این درد مشترک همه ی ماست . تازه من عاشق مسابقات رالی هستم ..........
این که خیلی جذابه:mellow:

Meysi
2009/11/09, 00:23
حالا یکی مثله من که ماشین ندارم ولی عاشق سرعمه چکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ohno:

taaraa
2009/11/09, 12:49
حالا یکی مثله من که ماشین ندارم ولی عاشق سرعمه چکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ohno:

سلام
اول تشکر
دوم تبریک
سوم بی خیال واقعا ماشین نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چهارم خوشحالم که یه نفر پیدا شد که ماشین نداره
پنجم داداش تو که مدیر تالار ورزش هستی اونم با این هیبت، می تونی زورگیری کنی و یه ماشین دست و پا کنی:"> بدل نگیرید مزاح کردم
ششم واقعا نمی دونید چه کار باید بکنید
هفتم خوب معلومه ! باید از دوستان خوبت کمک بگیری و با اونا یا تنهایی بری کارتینگ
هشتم غصه نخور منم ندارم البته دوتا تو خونه داریم که هیچکدام مال من نیست
نهم می تونی مثل من تو خواب، سواره رخشت بشی و هرچقدر دلت میخواد قیژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ بری
دهم مو، خال میذارم! می دونی چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب معلومه برای اینکه: اول اگه دوست داشتی تو بنویسی
دوم: دوباره با ما باشید چون خوشحال میشیم....:wub:

Meysi
2009/11/09, 22:47
سلام
خواهش ميكنم
بس كه اولو دومش كردي گيج شدم :blink:
شما هم كه مثله من هستيد گفتم شايد ماشين داشته باشيد يكيشم به من قرض بديد:))
خوشحال شدم انشاله موفق باشد حضورتونم پررنگتر

Mohammad Mohsen
2009/11/10, 02:01
به نظر من برنامه ریزی نامناسب شهری موثرترین گزینه در ترافیک شهری هستش اگه سیستم حمل و نقل عمومی قوی باشه کمتر کسی تمایل به استفاده از اتومبیل شخصی داره. خود من اولش که گواهینامه گرفته بودم خیلی عشق رانندگی بودم اما در حال حاضر رانندگی برام خیلی عادی شده و اصلا تمایلی به رانندگی ندارم فقط بخاطره ضرورته که ترجیح میدم از اتومبیل شخصی استفاده کنم

taaraa
2009/11/10, 17:38
سلام
خواهش ميكنم
بس كه اولو دومش كردي گيج شدم :blink:
شما هم كه مثله من هستيد گفتم شايد ماشين داشته باشيد يكيشم به من قرض بديد:))
خوشحال شدم انشاله موفق باشد حضورتونم پررنگتر
سلام بزرگوار از محبت تون سپاسگزارم

دوست ِ وزرشکار کار من! از شما بعید که با دو تا اولا و دوما گیج بشید :nono:
خوب میدونید از اونجایی که من حافظ ِ طبیعت هستم و سلامتی هم میهنان عزیزم برام خیلی اهمیت داره؛ اگر نمایشگاه اتومبیل هم داشتم ماشین به کسی قرض نمی دادم ؛ بدلیل اینکه من طرفدار پر و پاقرص پیاده رویم و قصد ترویج این ورزشو دارم بنابر این بدل نگیرید و تصور نکنید بخاطره خساست . از شما نیز دعوت میکنم که به این جمعیت بپیوندید . تازه من یک روز درمیان می روم ورزش صبحگاهی و بعضی جمعه کوه و خلاصه داداش ما هم آره هستیم...:x اهل دلیم...
دی، پیر میفروش_ که ذکرش به خیر باد!_
گفتا" شراب نوش و غم دل ببر ز یاد! ""

taaraa
2009/11/10, 17:47
به نظر من برنامه ریزی نامناسب شهری موثرترین گزینه در ترافیک شهری هستش اگه سیستم حمل و نقل عمومی قوی باشه کمتر کسی تمایل به استفاده از اتومبیل شخصی داره. خود من اولش که گواهینامه گرفته بودم خیلی عشق رانندگی بودم اما در حال حاضر رانندگی برام خیلی عادی شده و اصلا تمایلی به رانندگی ندارم فقط بخاطره ضرورته که ترجیح میدم از اتومبیل شخصی استفاده کنم

سلام محمد جان
من عاشق طراحی وب هستم اما راستش نمی دونم از کجا و چه جوری باید شروع کنم که غوره نشده مویزه بشم... چون راستش کمی بی حوصله ام
در ضمن من هم با نظر شما موافقم برنامه ریزی شهری بمنظور استفاده ی آسان تر از وسایل نقلیه عمومی گزینه ی برتر است...
اما...
اما من عاشق رانندگی با سرعت بالا هستم و بخاطر همین وقتی رانندگی می کنم خیلی اذیت میشم چون باید قوانین و مقرارت رو رعایت کنم و به حق و حقوق شهروندان دیگه احترام بزارم...
بهمین خاطر تا اونجایی که مجبور نباشم نمی شینم پشت رل...:x
سال ها دل طلب جام ِ جم از ما می کرد.
آنچه خود داشت، ز بیگانه تمنا می کرد.
گوهری کز صدف ِ کُون و مکان بیرون است
طلب از گمشدگان لب ِ دریا می کرد!_

Kamyar_22
2009/11/10, 18:56
عوامل مختلفی دخیل هستن در امر ترافیک.

مثلا در تهران,ما شاهد این هستیم که حدود 3 میلیون ماشین در سطح شهر وجود داره.

به نظر من خیابونهای تهران برای زمان قبل از انقلاب مناسب بودن,نه باری الان و این مساله هم نقش مهمی داره تو ترافیک.

بحث حمل و نقل عمومی هم به نظر من تو تهران باید بیشتر از اینها باشه. در کل نه خوب هست و نه بد.

یه مساله دیگم اینه ه متاسفانه هر ننه قمری تو تهران ماشین داره برای خودش و این ماشینهای تک سرنشین نقش مهمی در آلودگی هوا و ترافیک دارن.

در آخر باید بگم که درست استفاده کردن از ماشینها یا بهتره بگم استفاده بهینه و مناسب از ماشینها که باید به صورت یک فرهنگ و عادت در بیاد.

Meysi
2009/11/10, 22:06
نه خوشم اومد اینو خوب اومدی ای ول با ورزش کردن اونم صبحگاهی خیلی موافقم
اگه نیتتون واسه ورزشو پیاده روی هست منم به جمعتون ملحق میشم:cool:

Mohammad Mohsen
2009/11/11, 01:12
سلام محمد جان
من عاشق طراحی وب هستم اما راستش نمی دونم از کجا و چه جوری باید شروع کنم که غوره نشده مویزه بشم... چون راستش کمی بی حوصله ام
در ضمن من هم با نظر شما موافقم برنامه ریزی شهری بمنظور استفاده ی آسان تر از وسایل نقلیه عمومی گزینه ی برتر است...
اما...
اما من عاشق رانندگی با سرعت بالا هستم و بخاطر همین وقتی رانندگی می کنم خیلی اذیت میشم چون باید قوانین و مقرارت رو رعایت کنم و به حق و حقوق شهروندان دیگه احترام بزارم...
بهمین خاطر تا اونجایی که مجبور نباشم نمی شینم پشت رل...:x
سال ها دل طلب جام ِ جم از ما می کرد.
آنچه خود داشت، ز بیگانه تمنا می کرد.
گوهری کز صدف ِ کُون و مکان بیرون است
طلب از گمشدگان لب ِ دریا می کرد!_

سلام

برای طراحی وب یه نگاهی به طراحی وب رو از کجا شروع کنیم؟ - تالار گفتمان تاکفا TalkFa (http://www.talkfa.com/showthread.php?p=10835) بندازید. سوالی داشتین در تالار طراحی وب مطرح کنید. برای سرعت هم یه راه حل سادست مراجعه به پیست

taaraa
2009/11/12, 06:44
عوامل مختلفی دخیل هستن در امر ترافیک.

مثلا در تهران,ما شاهد این هستیم که حدود 3 میلیون ماشین در سطح شهر وجود داره.

به نظر من خیابونهای تهران برای زمان قبل از انقلاب مناسب بودن,نه باری الان و این مساله هم نقش مهمی داره تو ترافیک.

بحث حمل و نقل عمومی هم به نظر من تو تهران باید بیشتر از اینها باشه. در کل نه خوب هست و نه بد.

یه مساله دیگم اینه ه متاسفانه هر ننه قمری تو تهران ماشین داره برای خودش و این ماشینهای تک سرنشین نقش مهمی در آلودگی هوا و ترافیک دارن.

در آخر باید بگم که درست استفاده کردن از ماشینها یا بهتره بگم استفاده بهینه و مناسب از ماشینها که باید به صورت یک فرهنگ و عادت در بیاد.

سلام دوست عزیز
بله نکاتی که شما به آنها اشاره کردید کاملا درست است و جزء مواردی بود که در نظرسنجی آمده بود...
اما نکته اینجاست که فرهنگ سازی در کلیه جهات بایستی صورت پذیرد از جمله: استفاده از کلمات و ضرب المثل ها، که شخصیت حقیقی یا حقوقی ،خواسته ها و سایر نیازهای به حق ِ فرد ، گروه و یا طبقه ای در جامعه زیر سوال نرود!
بنظر شما آیا انسانها در دست یابی به امکانات و رفاه اجتماعی در جوامع بشری بخصوص جهان سوم یکسانند( در واقع توزیع سرمایه را در سطح جامعه چطور می بینید)؟؟؟؟

taaraa
2009/11/12, 06:52
سلام

برای طراحی وب یه نگاهی به طراحی وب رو از کجا شروع کنیم؟ - تالار گفتمان تاکفا TalkFa (http://www.talkfa.com/showthread.php?p=10835) بندازید. سوالی داشتین در تالار طراحی وب مطرح کنید. برای سرعت هم یه راه حل سادست مراجعه به پیست
سلام بله سپاسگزارم . در مورد پیست هم، پیشنهاد خوبیست...

taaraa
2009/11/12, 23:49
نه خوشم اومد اینو خوب اومدی ای ول با ورزش کردن اونم صبحگاهی خیلی موافقم
اگه نیتتون واسه ورزشو پیاده روی هست منم به جمعتون ملحق میشم:cool:

سلام ممنونم
ما معمولا در پارکبوستان ابتدایی خ طالقانی ورزش میکنم یا پای کوه نور بالاتر از میدان طالقانی ساعت 30-5
خوشحال میشیم و استقبال می کنیم

mbs2009
2009/12/09, 13:12
عامل اصلي ترافيك طرح غلط يكطرفه كردن خيابان وليعصر است كه از ساعت 7 صبح تا 10 شب تمام خيابانهاي منتهي به اين خيابان بسته مي شود

salamaty
2010/02/18, 16:17
سلام من تارا هستم و عاشق مسابقه اتومبیلرانی !
می دونی برای چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:p
واسه اینکه من عاشق سرعتم.....................قاننننننن ننننننننننننننننننننن
ولی متاسفانه تا حالا از 130 تا بیشتر نرفتم
چون نه رخشم رخش ِ!!!!!!!!!!!
نه تو خیابون اجازه داریم اینکارو بکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کارتنیکم! خوب دیگه وسعمون نمی رسه...
و نه................................. خوب دیگه :nono: :upsidedown:این یکی شو تو بگو
سلام تارا جان من شدیدا عاشق سرعتم ولای رالی نمیدونم چیه ایا جایی می شناسی بریم مسابقه بدیم؟؟
و من سر این سرعت چندین بار تصادف داشتم ولی خدا رو شکر چون ماشین خوب داشتم ایر بگ داشته بلایی سرم نیامده که سوابقم را در زیر ذکر می کنم:
1-چپ کرد در جاده شیراز
2-گرفتن به گاردرل جاده
3-ترکیدن چرخ در خیابان
4-در آمدن میل فرمانو
5- رفتن روی جدول کنار خیابان:wacko:
اخرین تصادف :بر خورد به کوه در پیچ اتیش گاه:blink:

turbo
2010/02/19, 02:10
سلام دوست عزیز
بله نکاتی که شما به آنها اشاره کردید کاملا درست است و جزء مواردی بود که در نظرسنجی آمده بود...
اما نکته اینجاست که فرهنگ سازی در کلیه جهات بایستی صورت پذیرد از جمله: استفاده از کلمات و ضرب المثل ها، که شخصیت حقیقی یا حقوقی ،خواسته ها و سایر نیازهای به حق ِ فرد ، گروه و یا طبقه ای در جامعه زیر سوال نرود!
بنظر شما آیا انسانها در دست یابی به امکانات و رفاه اجتماعی در جوامع بشری بخصوص جهان سوم یکسانند( در واقع توزیع سرمایه را در سطح جامعه چطور می بینید)؟؟؟؟

خدا را شكر كه در جائی دور جای پارك پیدا كردم.این یعنی هم توان راه رفتن دارم و هم اتومبیلی برای سوار شدن.

I am thankful for the parking spot I find at the farend of the parking lot, because it means I am capable of walking and that I have been blessed with transportation

Saman.Cls
2010/03/01, 00:37
سلام تارا جان من شدیدا عاشق سرعتم ولای رالی نمیدونم چیه ایا جایی می شناسی بریم مسابقه بدیم؟؟
و من سر این سرعت چندین بار تصادف داشتم ولی خدا رو شکر چون ماشین خوب داشتم ایر بگ داشته بلایی سرم نیامده که سوابقم را در زیر ذکر می کنم:
1-چپ کرد در جاده شیراز
2-گرفتن به گاردرل جاده
3-ترکیدن چرخ در خیابان
4-در آمدن میل فرمانو

ماشينتون چي بود كه ميل فرمونش در رفته؟
خيلي عجيب و بعيده اونم از ماشيني كه اير بگ هم داره!!!!:blink:
بابا تو رو خدا مواظب باشين:(
جون خودتون رو به خطر نندازين
سر فرصت يه تاپيك تصادف هم راه اندازي مي كنيم تا دوستان عواقب كارشون رو بدونند;)

Mohammad Mohsen
2010/03/01, 01:47
1-چپ کرد در جاده شیراز
2-گرفتن به گاردرل جاده
3-ترکیدن چرخ در خیابان
4-در آمدن میل فرمانو

هنگام رانندگی ما علاوه به مسئولیت در قبال خودمون در قبال دیگران هم مسئولیم. به نظر من به صرف اینکه ماشین خوبی داریم و ضریب امنیت خودمون بالاست پس هر طور که خواستیم رانندگی کنیم نشان دهنده نهایت خودخواهی و بی مسئولیتیه!!!!!!!!!!! :mad: