برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : افتتاح سایت
تالارها و تقسیم بندی ها تا حدودی انجام شده
انشاالله تالار شنبه افتتاح میشه.
خوشحال میشم نظراتتان و پیشنهاداتتان را در مورد تالارها و بخشبندی ها بدونم.
تبریک میگم خیلی خوب هست، موفق باشید.
سلام احسان.....
من تلفنم قطع بود تا امروز خدا بگم این عباس فتاح رو چی کار کنه با این ای دی اس الاش
خیلی خوب شده فقط یه چند تایی تالار رو نزاشتی که بعدا میگم(روش فکر کنم)
*_Mohammad_*
2008/05/08, 15:20
با اجازه من چند تا نظر در رابطه با بخش بندی بدم
آقا وحید آقا احسان اگه بیایید تالار های ورزش . جامعه و خانواده . اتومبیل رو ادغام کنید توی سه تا تالار و براش زیر مجموعه درست کنید خیلی بهتره مثلا
ورزش
$- فوتبال $-ورزش های رزمی
$-ورزش های فکری $- ورزش های قدرتی
$- و....
همین نظر رو درباره ی تالار های جامعه و خانواده و اتومبیل هم دارم
میشه هر کدوم رو به صورت یه تالار در آورد و بهش زیر مجموعه داد و توی قسمت تالارهای عمومی قرارش داد
توی همه ی تالار هایی که من بودم این جوری دیدم و به نظرم هم اگه این جوری بشه خیلی بهتر میشه
یه چیز دیگه اگه تالار زنگ تفریح زیر مجموعه ی تالار گفت و گوی آزاد بشه خیلی عالی میشه
دیگه زیاد شلوغ نکنید! یک طوری باشه به همه بشه رسیدگی کرد! مثلا بحث ورزش باشه اما نه الان! فعلا روی بخشهای اصلی تمرکز بشه به نظر بهتر هست، بعد از جا افتادن این سایت بعد میشه برای بخشهای دیگه تصمیمگیریهای بهتر و وسیعتری کرد. :)
*_Mohammad_*
2008/05/08, 15:38
راستی تبریک یادم رفت بگم
اگه یه سری تغییرات توی این بخش بندی اعمال بشه واقعا فروم عالیی میشه
می خواستم از همین امروز دست به کار بشم ولی چون فرمودید شنبه افتتاح میشه تا شنبه هم صبر می کنم
و
تالارهای ورزش ، اتومبیل و یه بخشی از علم و دانش هنوز بخش بندیاش کامل نشده. امروز فردا کاملش میکنم.
این بخش بندیا که میبینید حاصل یکی دو هفته بررسی منه. که مطمئنا هنوز جای کار داره.
مثلا تو ورزش خود فوتبال یا ورزشهای گروهی به زیر مجموعه های مختلفی تفکیک میشه. بخاطر همین واسش یه تالار اصلی در نظر گرفتم.
یا مثلا جامعه و خانواده هم به بخششهای مختلفی تقسیم میشه و شاید بخشهای دیگه ای هم بنا به ضرورت بهش اضافه بشه. الان تو فروم های فارسی فکر میکنم تالار خوبی در مورد خانواده نیست. بخاطر همین میخوام جای خالیشو پر کنیم.
دیگه زیاد شلوغ نکنید! یک طوری باشه به همه بشه رسیدگی کرد! مثلا بحث ورزش باشه اما نه الان! فعلا روی بخشهای اصلی تمرکز بشه به نظر بهتر هست، بعد از جا افتادن این سایت بعد میشه برای بخشهای دیگه تصمیمگیریهای بهتر و وسیعتری کرد.
خفن موافقم ولی حالم گرفته که نمیتونم سایتو درست همراهی کنم برا درس
*_Mohammad_*
2008/05/08, 21:20
تالارهای ورزش ، اتومبیل و یه بخشی از علم و دانش هنوز بخش بندیاش کامل نشده. امروز فردا کاملش میکنم.
این بخش بندیا که میبینید حاصل یکی دو هفته بررسی منه. که مطمئنا هنوز جای کار داره.
مثلا تو ورزش خود فوتبال یا ورزشهای گروهی به زیر مجموعه های مختلفی تفکیک میشه. بخاطر همین واسش یه تالار اصلی در نظر گرفتم.
یا مثلا جامعه و خانواده هم به بخششهای مختلفی تقسیم میشه و شاید بخشهای دیگه ای هم بنا به ضرورت بهش اضافه بشه. الان تو فروم های فارسی فکر میکنم تالار خوبی در مورد خانواده نیست. بخاطر همین میخوام جای خالیشو پر کنیم.
ok
موفق باشید
به پیشنهاد دوستان تالارهای ورزش و اتومیبیل فعلا رفت زیر مجموعه عمومی . انشاالله کاربرانش که زیاد شد مستقل میشه
تالارهای گفتگوی فارسی TalkFa افتتاح شد.
تبریک میگم :) ،
امیدوارم در کارتون موفق باشید.
تبریک میگم ،
امیدوارم در کارتون موفق باشید.
خیلی ممنون.
راستی من هرچی به امضات فکر کردم چیزی درست نفهمیدم ولی امضا باحالی داری
*_Mohammad_*
2008/05/10, 14:54
اول از همه تبریک بابت افتتاح تالار
انشا... روز به روز شاهد پیشرفتش باشیم و روزی رو ببینیم که اون فروم کله گنده ها بهمون حسرت بخورند
بعدش هم یه پیشنهاد
اگه به تالار ادبیات دو تا زیر مجموعه ی دیگه به اسم های داستان و مشاهیر اضافه بشه خیلی عالی میشه
جای تالارهای مذهبی . آشپزی . روانشناسی .موبایل و وسایل ارتباطی توی فروم خالیه اگه باشه خیلی خوب میشه
اول از همه تبریک بابت افتتاح تالار
انشا... روز به روز شاهد پیشرفتش باشیم و روزی رو ببینیم که اون فروم کله گنده ها بهمون حسرت بخورند
بعدش هم یه پیشنهاد
اگه به تالار ادبیات دو تا زیر مجموعه ی دیگه به اسم های داستان و مشاهیر اضافه بشه خیلی عالی میشه
جای تالارهای مذهبی . آشپزی . روانشناسی .موبایل و وسایل ارتباطی توی فروم خالیه اگه باشه خیلی خوب میشه
رجوع شود به : تالارها (http://www.talkfa.com/showpost.php?p=152&postcount=19)
انشالله بزودی کاربرانی فعال در این فروم فعالیت می کنن ، دلم روشنه :cool:
vBulletin® v4.0.7, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.