برای دیدن نسخه کامل اینجا را کلیک کنید : ارسال رايگان دعوتنامه پرشين گيگ
با سلام
بنده میتونم روزی تا سه دعوتنامه ی پرشینگیگ و هشت دعوتنامه ی جیمیل بفرستم هر کس خواست اسم و ایمیل رو بده تا براش بفرستم
jackdan30
2008/09/03, 17:18
سلام دوست عزیز ممنون میشم برای من یک :"> دعوتنامه ی پرشینگیگ ارسال کنی با تشکر این هم ایمیلم javadjoki @ gmail.com
براتون ارسال کردم دوست من
kamiar-m
2008/12/18, 20:13
سلام غزيزم من به شدت به يك دعوتنامه g mail دارم اگه برام بفرستي ممنون ميشم
اين هم ايميلم kamiar_mokri [at] yahoo.com
با تشكر
آقا کامیار با اجازه صاحب تاپیک من براتون فرستادم. البته gmail دیگه نیاز به دعوتنامه نداره و بدون اون هم میشه ثبت نام کرد
kamiar-m
2008/12/20, 00:30
سلام آقا خيلي خيلي شرمنده ام من به خدا ديروز هم ميخواستم بنويسم دعوتنامه پرشينگيگ اما اشتباهي جيميل نوشتم ببخشيد اگه ميشه يه دعوتنامه پرشينگيگ بفرست البته با نهاييييييييت شرمندگي
kamiar_mokri@yahoo.com:">
lovetolove
2009/02/15, 07:01
من برای گرفتن دعوت نامه برای پرشین گیگ عضو شدم ولی این سایتم باحاله اطلاعات خوبی هست
به هر حال اگه میشه یه دعوت نامه برای من بفرستید ممنون میشم tolovelove55@yahoo.com
براي ارسال دعوتنامه به شما لطفا آدرس ايميل خود را به صورت كامل در همين تاپيك بنويسيد
سلام آقا خيلي خيلي شرمنده ام من به خدا ديروز هم ميخواستم بنويسم دعوتنامه پرشينگيگ اما اشتباهي جيميل نوشتم ببخشيد اگه ميشه يه دعوتنامه پرشينگيگ بفرست البته با نهاييييييييت شرمندگي
kamiar_mokri@yahoo.com:">
با اجازه مفتتح تاپيك دعوتنامه براي شما ارسال شد
من برای گرفتن دعوت نامه برای پرشین گیگ عضو شدم ولی این سایتم باحاله اطلاعات خوبی هست
به هر حال اگه میشه یه دعوت نامه برای من بفرستید ممنون میشم tolovelove55@yahoo.com
براي شما دوست عزيز دعوتنامه ارسال شد
درون اينباكس يا اسپم خود را چك كنيد
از اينكه به اين دو كاربر قبلي با تاخير دعوتنامه ارسال شد عذر خواهي ميكنم
انشاءالله از اين پس هر روز ارسال به 6 نفر رو ميتونم بفرستم
seyedamir
2009/05/20, 12:16
age mishe ye davat name befrest
Email:seyedamir2002@yahoo.com
remix.hotel
2009/06/05, 15:00
salam
hasan_d@hotmail.com
mamanon misham,khili lazem daram.merci
farzandalaee
2009/08/13, 13:58
اگه میشه برای من دعوتنامه بفرستید
فرزان farzan.dalaee@gmail.com
vBulletin® v4.0.7, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.